Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Elise en Chantal - 25171 keer gelezen
Een paar maanden later kwam ik Elise toevallig tegen! Het gesprek dat daarop volgde was zo leuk en opwindend dat ik het hier met jullie wil delen!

Wat was het een zalige dag, ik moest niet werken en als extraatje was het bovendien prachtig weer!
Na de lange winter zou het zonde zijn niet te profiteren van dat prille lentezonnetje, dus ik besloot dan ook een wandeling door de stad te maken en misschien ergens een terrasje mee te pikken!

Ik was door de winkelstraten aan 't flaneren toen plots achter mij …
'Hoi Tommy, hoe gaat het met je?'
Ik draaide me om en daar stond Elise, stralend en glimlachend!
'Dag Elise, wat een leuke verrassing, dat is al even geleden hι! Bij mij alles goed, … maar, euhh belangrijker hoe gaat het met jou, of beter, met jullie?' Ze moest lachen met hoe ik mij uitdrukte, … duidelijk informerend naar haar relatie met Chantal!
'Prima' antwoordde ze, en met fonkelende ogen voegde ze eraan toe, … 'en met Chantal ook, ze is zo'n een lieve schat!'
'Oh, wat fijn te horen, ik ben echt blij voor je! Wel wat jammer dat ik je al een tijdje niet meer gehoord heb, maar ik kan begrijpen dat je het de laatste tijd druk had!'
'Ja, dat is waar, ook ik heb onze gesprekken gemist, … wat vliegt de tijd soms toch hι!'
'Over tijd gesproken' zei ik, 'heb je nu iets opstaan, … ik heb namiddag vrij, als je wil kunnen we samen iets gaan drinken en wat bijpraten? Toegegeven, ik mag misschien niet zo nieuwsgierig zijn, … maar ik ben toch wel curieus hoe het intussen met jullie is verlopen!'

'Klinkt goed, ik heb ook tijd, dus ja, … dat zou fijn zijn!'
Daar we vlakbij het stadspark waren besloten we iets te gaan drinken in de “Groene Oase”, een taverne aan de rand van het park! Na de drankjes te hebben besteld, zei ik, 'Kom, vertel op!' Ze glimlachte en begon te vertellen.
Ze vertelde hoe ze elkaar na die avond steeds meer waren gaan zien, … en over de vele leuke dingen die ze samen hadden gedaan, ... uit gaan eten, naar de film geweest, een dagje zoo samen met Jonas,… enz. enz. ...
Ze lachte toen ze moest toegeven dat ze zich eigenlijk echt wel als een verliefde puber voelde, dit was allemaal zo nieuw en zo onverwacht voor haar! Er was echt wel een hele nieuwe wereld voor haar open gegaan!
'In het begin voelde het ook wel ergens vreemd hoor, … ik was nu niet direct gewoon om hand in hand te lopen met een vrouw! Het was eerst toch wel een beetje onwennig, maar het voelde zo goed en spontaan dat ik het al snel als vanzelfsprekend begon te ervaren!'

Ik vroeg haar: 'En Jonas, hoe reageert hij op jullie beiden?'

'Eigenlijk heel goed!' zei Elise. 'Het is natuurlijk even wennen voor hem dat Chantal zo vaak thuis is, … maar het klikt best wel goed tussen die twee! Hij zegt nu al regelmatig “tante Chantal” tegen haar! Hij is nog jong en staat er niet echt bij stil dat we hand in hand lopen en mekaar vaak een kus geven! Er was ook al sprake om samen te gaan wonen, maar om Jonas toch wat extra tijd te geven, hebben we besloten daar nog wat mee te wachten. We proberen hem bovendien ook langzaamaan uit te leggen dat mama en tante Chantal elkaar graag zien!
Nee hoor het ziet er goed uit, …!'

Zo zaten we nog een hele tijd in de taverne, bijkletsend en de laatste nieuwtjes uitwisselend!
Plots zei ze: 'Weet je wat, het is zo mooi buiten, willen we gaan wandelen!?'
'Prima idee' antwoordde ik, en na te hebben afgerekend wandelden we het park in! Ondanks het mooie weer was het er heerlijk rustig. Hier en daar zaten er wel wat mensen op een bank, en zo nu en dan passeerde er een jogger, maar daarbuiten leek het park aan ons toe te behoren!
Natuurlijk was Chantal zowat het hoofdonderwerp van ons gesprek! Je kon echt aan Elise merken dat ze het goed te pakken had, … ze was echt wel verliefd, ze kon er maar niet genoeg van krijgen om over die lieve schat te vertellen!
Wat was het fijn haar zo gelukkig te zien!

In voorgaande verhalen vertelde ik jullie reeds hoe Elise en ik echt over alles konden praten, en dat gesprekken over seks daar zeker geen uitzondering bij waren!
Natuurlijk was ik nieuwsgierig naar hoe het seksueel tussen hen klikte! Normaal gezien, zou je zeggen, een zeer ongepaste vraag, maar tussen ons was dat eigenlijk de meest normale vraag!
Dus vroeg ik haar plots: 'En, hoe is de seks?'
'Oh Tommy, gewoon geweldig, … ze is zo een lieve schat en slaagt er steeds weer in om me in de zevende hemel te brengen!'

Het signaal was gegeven, … zonder nog iets te moeten vragen begon Elise te vertellen!

'Die week nadat we bij jou waren, belde en sms'ten we veel. Maar in het weekend zou ze naar thuis komen! Gelukkig kon ik dat weekend Jonas naar mijn ouders brengen, zodat we het rijk voor ons alleen zouden hebben! We hadden zaterdag namiddag afgesproken in de stad, want we wouden eerst samen wat gaan winkelen! Toen ik op de afgesproken plaats aankwam, stond ze reeds op me te wachten! Haar zeegroene ogen straalden van vreugde toen ze me zag! Het was vreemd, ik was super zenuwachtig, net of ik op een eerste date ging, … maar tegelijkertijd had ik ook die kriebels die gepaard gaan met het verliefd zijn! Ze droeg een mooi rokje met zwarte panty's eronder en sierlijke schoenen op hoge hakken! Tevens een mooi kort jasje, waaronder een rode trui! Haar bruine licht krullende haren hingen los tot op haar schouders. Zelf had ik dit maal een jeans aan, een los hemdje en eveneens een kort jasje.

Toen ik tot bij haar gewandeld was, gaf ze me spontaan een dikke knuffel en drukte ze me een zoen op m'n mond! Toegegeven, ik keek toch wel een beetje onwennig om me heen hoor, verwachtend dat alle ogen op ons gericht zouden zijn, … maar dat viel gelukkig best mee! Ze zag mijn blik, en ze lachte me lief toe, … ze begreep natuurlijk ook wel dat dit nieuw was voor mij!

Het was echt een gezellig namiddag, … wat verwacht je ook anders, twee vrouwen die gaan winkelen, dat is al halfweg naar de hemel hι! Heel de tijd had ze haar arm ingehaakt in de mijne, en zo liepen we door de stad.

We waren reeds een paar winkels binnen gegaan, toen we langs een lingeriezaak kwamen! Plots haakte ze haar arm los en pakte ze mij bij de hand! Nog voor ik iets kon zeggen trok ze me mee en me ondeugend aankijkend zei ze, 'Kom schat, we gaan wat lingerie passen!'
Samen liepen we de winkel in, … we gingen van het ene rek naar het andere. Al lachend en discuterend gaven we ons oordeel over de vele setjes, beha's en slipjes!
Me een beetje uitdagend, stelde ze voor: 'We kiezen ieder om beurten drie stuks uit voor elkaar! De ene wacht bij de pashokjes terwijl de ander ze uitkiest, zodat we niet op voorhand kunnen zien wat we voor elkaar gekozen hebben!' Ik was een beetje verrast door haar voorstel, maar tegelijkertijd vond ik het toch ook wel een leuk idee! 'Ik zal er eerst drie voor jou uitzoeken' bracht ik er snel uit! Ik was natuurlijk wel nieuwsgierig naar wat zij voor mij zou uitkiezen, … maar ik voelde mij toch net iets meer op mijn gemak als ik niet als eerste in dat pashokje hoefde! 'Ok' zei ze 'prima, neem maar je tijd, ik ga al richting pashokjes!'
Niet zo makkelijk natuurlijk, … de hamvraag was al, zou ik kiezen voor wat ik dacht dat zij leuk zou vinden, of eerder die dingen waarbij ik het leuk zou vinden om haar erin te zien! Maar uiteindelijk zou het zich wel uitwijzen! Al lachend wisselden we nog even onze maten met elkaar en gingen toen ieder onze richting uit!

Ik had eigenlijk al verrassend snel drie leuke dingen voor haar gevonden, … een mooi zwart setje van Chantelle, … (hihi, alleen al het merk vond ik grappig, …Chant(al)elle) ... bestaande uit een transparante zwarte balconette-bh en een bijpassend string die ik vooral heel mooi vond! Als tweede had ik een blauw setje van Passionata, met een mooie sensuele bustier en alweer een string, maar ook die was zo verleidelijk dat ik er niet aan kon weerstaan. Tenslotte had ik nog een heel uitdagende body gevonden van Blue Bella, best wel erotisch, met vele bandjes over het hele lichaam!

Bij de pashokjes aangekomen, overhandigde ik haar de spulletjes, waarna ze met een knipoog achter ιιn van de gordijntjes verdween! Na enkele minuten stak ze haar hoofd langs het gordijn naar buiten en zei, … 'Kijk maar, ik heb het eerste setje aan!'
Dit was toch wel spannend hoor, … ik was echt wel nieuwsgierig, niet alleen om haar te zien, maar ook naar haar reactie! Ze trok haar hoofd terug achter het gordijn en trok het een beetje opzij zodat ik een mooi zicht kreeg over haar hele lichaam! Whaaaaw, ze had als eerste het blauwe setje van Passionata aangetrokken, … wat stond het haar beeldig! De bustier omsloot haar borsten als een tweede huid, zodat hij haar mooie welvingen werkelijk tot hun volle recht liet komen! Ondanks dat ze haar eigen slipje nog aanhad bij het passen, … zag je toch goed hoe ook dit haar mooie figuur benadrukte! Ik kreeg het letterlijk warm bij die aanblik, … wat was ze mooi en sensueel!
Bovendien zag ik op dat moment voor het eerst dat haar panty's van die zelf ophoudende waren, een beetje in de stijl zoals die ik op die avond droeg!
'Vind je het mooi?' vroeg ze. Ik keek haar aan en kon eigenlijk alleen nog maar 'whaaaw' uitbrengen!
Snel herpakte ik mij en vroeg haar op mijn beurt 'En jij, wat vind jij ervan?'
'Mooi' antwoordde ze, 'je hebt goede smaak Elise! Zo, nu het volgende!' Even later liet ze me weten dat ze zich had omgekleed, … ze droeg nu het zwarte setje van Chantelle! Net als bij het vorige setje deed het haar contouren en vormen alle recht aan, … maar doordat de beha bijna helemaal transparant was, zag ik bij dit modelletje duidelijk haar tepels en tepelhoven door het dunne stof! Alsof dit nog niet opwindend genoeg was, pasten die zwarte panty's natuurlijk ook veel beter bij dit eveneens zwarte setje, waardoor het geheel echt af was! Nog voor ik iets kon zeggen, zei ze al 'Dit vind je mooier hι, ik zie het aan je blik lieve schat, je verraadt jezelf!' Ik vermoed dat ik toen toch wel wat rood werd! Voor ze het gordijn weer sloot, keek ze me doordringend aan en terwijl ze de body in haar hand nam zei ze, 'Dit niemendalletje heb ik voor het laatst bewaard, … jij ondeugdje!'

Al knipogend verdween ze weer achter het gordijn! Ik moest er zelf ook om lachen, want dit was echt wel een ondeugend en gewaagd stukje lingerie, … maar gelijktijdig keek ik er ook naar uit om haar daarin te zien! Ze stak haar hoofd naar buiten, fluisterend 'jij stouterik', … en liet toen het gordijn een beetje opzij schuiven! Ik kon een glimlach niet onderdrukken, … waarlijk, dit was echt wel gewaagd, … de cups en het kruisje waren volledig transparant, en de vele bandjes over haar billen, rug en bovenaan over haar borsten maakten het echt wel kinky en erotisch! Maar wat pas echt opwindend was, was te zien hoe haar tepels inmiddels hard en fier naar voor staken, en hoe haar tepelhoven waren samengetrokken tot nog maar de helft van voorheen! Blijkbaar was ik dus niet de enige die deze body zo opwindend vond! Maar wat graag had ik het geheel gezien zonder haar slipje eronder! Ondanks dat ze een zwart kanten slipje droeg, verstoorde dit toch de aanblik!
'Hhmmm fluisterde ik, wat zie je er lekker uit!' 'Ja' reageerde ze, 'voelt ergens wel een beetje hoerig, … maar voor jou wil ik dat best wel zijn als je dat fijn vindt!'
Ze tuitte haar mond en drukte snel een kus op mijn lippen!

'Nu is het jou beurt', … en voor ik het wist had ze zich aangekleed en vertrok ze met de lingerie de winkel in!Geduldig stond ik een beetje rond te draaien nabij de hokjes, mij afvragend waarmee ze zo zou afkomen! Ergens dacht ik ook wel, … nu heb ik mijn eigen een loer gedraaid, … wie weet wat ze nu gaat uitzoeken als reactie op die body!
Gelukkig moest ik niet al te lang wachten! Een vijftal minuten later was ze terug! Terwijl ik me in het pashokje begaf overhandigde ze de spulletjes die ze voor mij had uitgezocht! Met een snelle blik zag ik dat ze eveneens twee setjes en een body had uitgekozen! Ik was toch een beetje opgelucht toen ik zag dat het niet zo gewaagd was als ik gevreesd had!

Mijn oog viel direct op ιιn setje, een fuchsia kleurig setje van Marie Jo, …. een zeer vrouwelijke beha met een mooi strikje tussen de cups en een slipje waarvan de zijden en achterkant transparant waren maar versierd met een klein kanten bloemenmotiefje! Dat motiefje vond je ook terug op de bandjes van de beha! Snel kleedde ik me uit, tot op m'n slipje na, en paste het setje! Whaaaw, … ik was direct verkocht, … het was chique en sensueel tegelijk! 'Zie Chantal, ik heb het eerste setje aan!' zei ik niet te luid! Terstond kwam haar hoofd vanachter het gordijn tevoorschijn en in haar warme blik zag ik direct de goedkeuring! 'Oohh Elise, prachtig, … wat sta je er beeldig bij, … en zo vrouwelijk!' Ik voelde hoe haar blik over m'n lichaam ging, … het was of dat ze het beeld ervan in zich opnam! Toegegeven, het voelde eigenlijk best zalig om zo door haar bekeken te worden, … het gaf me echt een zelfzeker gevoel!

'Zo, tijd om het volgende te passen!' Ik weet niet meer precies welk merk het was, maar waar het vorige echt stijlvol was, … was dit setje toch wat gewaagder! Zowel de cups van de beha als het slipje bestonden uit doorzichtig dun stof met een klein ruitmotiefje erin verwerkt! Je kon er duidelijk m'n borsten door zien, … m'n tepels en tepelhoven waren volledig zichtbaar!
Ik draaide mij even rond en zag hoe ook mijn billen zich er mooi in aftekenden, … ik betrapte mij er zelf op te denken, … als ik nu mijn slipje niet aanhad, zou je heerlijk mijn spleetje kunnen zien!
Voorzichtig trok ik het gordijn een beetje opzij, … weer liet ze haar blik over mijn hele lichaam glijden, … je kon in haar ogen zien hoe ze ervan genoot! Ik zag hoe ze een moment naar mijn borsten staarde! Terstond voelde ik mijn tepels reageren en hard worden! 'Whaaaw', zei ze fluisterend, en met een snelle beweging stak ze haar arm uit en streelde ze zacht over mijn borst, waarbij haar vingers even achter mijn inmiddels gezwollen tepel bleven hangen! Er ging een siddering door m'n hele lichaam, … ! Met een liefdevolle maar bekijvende blik keek ik haar aan, … als wou ik zeggen, 'stouterik, wat doe je nu!'
Ze knipoogde en schoof het gordijn terug dicht! Als laatste kwam de body aan de beurt! Ik moet zeggen, ik ben nooit zo'n grote fan geweest van die dingen, …. vaak veel te veel gedoe met die drukknopjes onderaan, … maar toen ik hem aanhad, moest ik toch vaststellen dat het wel iets had!
Een combinatie van zwart en blauw, …. vrij lage cups die met kant waren afgewerkt, en die kant liep over mijn buik door tot onderaan, maar de zijstukjes van de body bestonden uit transparant zwart stof, dat een sensueel effect gaf aan m'n huid! Ik ben niet meer zeker welk merk het was, … ik vermoed Marie-jo, … maar ik ben zeker dat het niet bepaald goedkoop was!

'Oohh', zei ze toen ze het zag 'je kan zo in een modemagazine, …. hoe mooi, en je hebt er echt het figuur voor!' 'Bedankt, lief van je' fluisterde ik haar! 'Maar nu genoeg gepast, … nu heb ik zin in een tasje thee!'

'Prima, … geef me maar alvast die andere setjes, dan hang ik die al terug, … en dan gaan we zo iets drinken!'

Dus een kwartiertje later zaten we op een terrasje op de Markt en kletsten we nog wat na over de lingerie die we gepast hadden. Ze vertelde dat ze het toch wel opwindend had gevonden om me in al die mooie lingerie te zien, … en dichterbij komend, fluisterde ze in m'n oor, … 'Wat had ik zin om daar ter plekke met je te vrijen!' 'Gekkie' schaterde ik er bijna uit, …. maar toegeven, …. het is zeker voor herhaling vatbaar!'

Het werd nog een gezellige namiddag, … we hebben nog wat door de stad gewandeld en rond zes uur zijn we dan samen iets gaan eten in een klein gezellig Italiaans restaurantje vlakbij het centrum van de stad! Was heel lekker en gezellig, … en ook heel romantisch, … glaasje wijn, kaarslicht, … hhhmmm! We hadden ons langs elkaar gezet aan een tafeltje dat een beetje uit het zicht stond zodat we wat privacy hadden! Tijdens de maaltijd vonden onze handen elkaar regelmatig, of legde ze haar hand op mijn been! Was heerlijk, maar zelf durfde ik niet zo goed, … ik had toch nog steeds een beetje schrik dat men naar ons zou kijken! Maar op zeker moment keek ze me lief aan, nam mijn hand en legde die vol op haar been, net onder de rand van haar rok! Wat voelde dat heerlijk, … door haar panty heen voelde ik de warmte van haar lichaam! Voorzichtig streelde ik er een beetje over! Ik kon het zelf niet geloven, … ik zat daar in een restaurant het been te strelen van een andere vrouw, …. wat was er toch veel veranderd op korte tijd! En het voelde zalig, …. ik voelde hoe ik in een soort roes terecht leek te komen! Ik weet niet wat het was, … de warme aanraking, de wijn, de opwinding van die namiddag, … of wat dan ook, … maar plots wou ik niets anders meer dan haar lief te hebben, dan met haar te vrijen, … ze was zo lief en attent voor mij, wat verlangde ik naar haar!

Waar tot nog toe Chantal het initiatief had genomen, fluisterde ik nu, verbaasd over mijzelf, 'Laat ons naar huis gaan, … ik verlang naar je!'

Hier waren duidelijk geen woorden meer nodig, … met een warme blik keek ze me aan, … en enkele minuten later liepen we hand in hand richting huiswaarts!

Mijn hart klopte van spanning en verwachting toen we thuis de deur achter ons dicht trokken! We zetten de gekochte spulletjes in een hoekje en hingen snel onze jassen op! Ik ging haar voor naar de living, … dit was namelijk de eerste keer dat ze bij mij thuis kwam!
Maar nog voor we goed en wel binnen waren, sloeg ze haar armen om me heen en haar mond vond de mijne! Wat was dat zalig, …. haar warme lippen raakten nog maar de mijne, of het leek of ik helemaal in vuur en vlam stond! Ik voelde hoe het tipje van haar tong zich tegen mijn lippen duwde, … welwillend opende ik mijn mond en haar tong drong diep door op zoek naar de mijne! Haar zachte natte tong voelde zo heerlijk, … spontaan begon ik erop te zuigen en liet ik mijn tong over de hare gaan! Wat was dit hemels, … ik zweefde zo weg dat het leek dat ik door mijn benen ging zakken! Naar adem snakkend, liet ik haar even los en fluisterde 'laat ons even in de zetel gaan zitten'. Ik liet mij in de zetel neerzakken, maar in plaats van dat ze zich langs mij zette, kwam ze schrijlings over me zitten, met een knie aan weerszijde! Ze nam mijn hoofd in haar handen en drukte haar lippen terug op de mijne! We begonnen te tongzoenen alsof we elkaar tien jaar niet gezien hadden, … onze monden zogen zich aan elkaar vast, onze tongen verstrengelden zich, en het leek wel of we dronken werden van elkaars heerlijke speeksel! Op dat moment leek het wel of de hele namiddag voorspel was geweest, … ik was zo opgewonden en ik verlangde zo zeer naar haar dat mijn handen bijna direct op zoek gingen naar haar borsten! Terwijl ze over mij heen zat, en we elkaar wulps kusten, schoven mijn handen langs haar zij omhoog en in ιιn beweging omsloten mijn handen die heerlijke borsten! Ik was zo door het dolle heen dat ik ze door haar kleding heen hevig begon te kneden! Overmand door het heerlijke genot, liet ze zich eerst een beetje tegen mij aan zakken, … en door onze zuigende monden heen, steeg haar gekreun omhoog tot in mijn oren! Maar plots liet ze los en richtte ze zich op, en met ιιn beweging trok ze haar truitje over haar hoofd! Wat was ze mooi, ze had zo een zachte gladde huid. Haar zwarte beha omsloot die heerlijke vruchten, … de vorm ervan was zo mooi. Zonder te stoppen echter, bewoog ze haar handen achter haar rug, en enkel seconden later schoven de cups van haar borsten! Bevrijd van het stof veerden haar tepels op en als een magisch schouwspel zag ik ze zwellen terwijl haar tepelhoven samentrokken! Als dronken stortte ik mij op die heerlijke tietjes, en mijn mond zoog zich vast aan haar tepel! Oh wat had ik hier naar verlangd, … en alsof het nog niet zalig genoeg was, voelde ik hoe haar tepel verder zwol terwijl ik er aan zoog! Met beide handen nam ze mijn hoofd en drukte het tegen zich aan! 'Oooh Elise, lieve schat, wat is dit zalig, zuig maar lekker, wat voelt je mond heerlijk warm! Ineens voelde ook ik hoe haar handen wild over mijn borsten gingen! Bijna niet in staat haar handen te controleren, probeerde ze de knoopjes los te maken om bij mijn borsten te komen! Ze was zo opgewonden dat ik even dacht dat ze mijn hemdje met knoopjes en al gewoon zou open rukken! Van zodra ze enkele knoopje los had gleed haar hand achter het stof en direct door achter de cup van mijn beha! Ik voelde hoe haar hand over mijn borst gleed, en ze stevig omsloot! Het was alsof ik onder stroom stond, … de huid van mijn borsten spande zich op en mijn tepels werden keihard!
'Doe je hemdje uit lieve schat, ik wil je zien, … ik wil die heerlijke borsten van je zien en proeven!'
We losten elkaar even, en haar ogen volgde iedere beweging terwijl ik mijn hemdje losmaakte! Omdat ik met mijn rug tegen de zetel zat, kon ik op bepaald moment niet meer verder! Ze nam het hemdje ter hoogte van mijn schouders en liet het naar achter glijden en doordat ik mij een beetje naar voor bewoog kon ze het van mijn schouders laten glijden! Ze duwde mij terug tegen de zetel, en enkele tellen later voelde ik hoe het puntje van haar tong langs de randen van mijn beha over mijn borsten gleed! Wat was dat een zinderend gevoel, … nog omhuld door het stof, begon ze mij overal kleine zuigkusjes te geven! Ieder kusje, hoe klein of groot ook, leek door mijn hele lichaam heen te gaan! Na mij zo enkele ogenblikken te hebben verwend gleed ze met haar handen naar mijn schouders en met een zachte doch kordate beweging liet ze de bandjes van mijn beha van mijn schouders glijden! Haar tong volgde op mijn huid de beweging van de bandjes, … beginnend bij mijn schouder liet ze haar tong naar beneden glijden tot aan de cup! Daar aangekomen, trok ze de bandjes verder zodat nu ook de cups van mijn borsten gleden! Intussen vervolgde haar mond zijn weg en likte ze mijn borst van boven naar onder over mijn tepel heen! Haar handen omsloten mijn borsten op zo'n manier dat mijn tepels flink naar voor priemden, … en enkele tellen later omsloot haar mond ιιn van mijn tepels waarna ze begon te likken en te zuigen of haar leven er vanaf hing!

Het leek alsof heel mijn lichaam begon te trillen van genot en van verlangen! Terwijl haar tong mijn tietjes verwende, gleden mijn handen over haar dijen! Doordat ze met gespreide benen op mijn schoot zat, kon mijn hand makkelijk langs de binnenkant van haar dijen onder haar rokje glijden, …. aan de rand van haar panty aangekomen voelde ik het zachte vlees van haar dijen, … wat voelde ze lekker warm! Op haar knieλn steunend, hief ze haar kontje een beetje op en trok ze haar rokje omhoog, zodat haar slipje nu makkelijk binnen het bereik van mijn handen kwam! Terwijl haar handen mijn borsten begonnen te kneden, bewoog ze haar hoofd en begon ze mijn nek te likken en te kussen! Eιn hand liet ik langs haar been naar achter glijden, tot mijn hand haar bil omsloot en ik die hevig begon te masseren, … m'n andere hand gleed verder langs de binnenkant van haar dij tot ze tegen het kruisje van haar slipje botste! Ooooh, … haar slipje was kletsnat, …! Als vanzelf duwde ze haar bekken een beetje naar voren, waardoor mijn hand volledig op haar poesje terecht kwam. Luid kreunend riep ze, 'Ooohhh liefje wat is dat zalig, je hand tegen m'n kutje, …. wat ben ik geil! Ze drukte haar mond op de mijne en liet haar tong er diep in doordringen!

Wat was het zalig kussen met haar, zo innig en passioneel! Ik had me nooit kunnen inbeelden dat kussen met een vrouw me zo zou kunnen opwinden, … het was ιιn en al hartstocht!
Het verlangen en de begeerte gierden door mijn hele lichaam! Ik loste me van haar mond en zei 'Laat ons naar de kamer gaan!'

Liefdevol keek ze me aan en beiden stonden we op waarna ik haar voorging naar de slaapkamer!

Binnen gekomen pakte ze mij langs achter vast, … ik voelde haar borsten tegen mijn rug drukken, en haar handen omsloten de mijne! Terwijl ze die een heerlijke massagebeurt gaf, kuste ze mij in mijn nek! Ik sloeg mijn hoofd een beetje achterover zodat ze vrije toegang had tot aan mijn hals! Gelijktijdig duwde ik mijn kontje naar achter, … precies alsof ik wou zeggen, neuk mij! Haar hand op mijn rechterborst loste zich, en ik voelde hoe ze over mijn buik naar onder gleed! Met een vlotte beweging maakte ze de knoop van mijn jeans los en zonder ook maar de rits naar beneden te doen, liet ze haar hand in m'n jeans en rechtstreeks achter mijn slipje glijden! Ik was inmiddels zo nat dat haar vinger als vanzelf tussen m'n spleetje gleed! Ze duwde haar bekken naar voor alsof ze mijn verlangen beantwoordde en mij ging neuken, … maar daardoor duwde ze mijn kutje naar voor, waardoor haar vinger plots diep in mijn neukgaatje doordrong!
'Aaaahhhh', ik schreeuwde het bijna uit van genot, … ik voelde hoe mijn sappen naar buiten begonnen te lopen, …. nog voor ik het goed en wel besefte duwde ze ook een tweede vinger naar binnen, … en met haar bekken beukend tegen mijn kont, neukte ze mij met haar vingers! Ik grabbelde naar achter en kon haar nog juist bij haar billen pakken, … met kracht trok ik die naar mij toe, … kreunende, … 'Ooohh ja schatteke, naai mij maar lekker, wat voelen je vingers heerlijk in mijn poesje, ik ben zo verschrikkelijk geil!'Het was of we alle controle verloren door de opwinding! Plots trok ze haar hand terug, trok de rits van mijn broek naar onder, … en met beide handen trok ze in ιιn beweging mijn jeans tot op mijn voeten! Zachtjes duwde ze mij naar voor zodat ik met mijn knieλn op het bed kwam te zitten! Ze trok mijn schoenen uit, en enkele seconden later volgde ook mijn broek! Ze duwde mij nu verder naar voor, zodat ik, nog slechts gekleed in mijn slipje, op handen en knieλn voor haar op het bed lag!

Haar handen gleden over mijn billen omhoog tot op mijn rug, … ik voelde hoe haar naakte borsten tegen mijn kontje botsten! Ze duwde haar handen naar beneden, zodat ik mijn bovenlichaam liet zakken en met mijn hoofd op het bed kwam te liggen! Zo lag ik daar voor haar, met m'n kontje omhoog en mijn gezicht in de donsdeken gedrukt! Ik hoorde hoe ze zich terug oprichtte, en plots voelde ik beide handen op mijn billen! Haar duimen gleden onder mijn slipje, en in ιιn keer schoof ze het stof van mijn billen tot tussen de naad van mijn kontje, zodat beide billen nu open en bloot waren! Ooohh, wat zalig, … haar warme tong begon over mijn billen te likken, …. Met lange halen likte ze ze, of het ging om 2 bollen heerlijk ijs! Soms voelde ik hoe haar lippen zich vast zogen, dan weer voelde ik hoe haar tanden zich zacht, maar toch ook krachtig in mijn kontje drukten! Haar krachtdadige en dominante optreden maakte dat ik bijna in extase ging, … je weet toch hoe ik ervan hou dat ik hard en ruw gepakt word!

Terwijl ze mijn billen bleef likken en zuigen, schoven haar handen langs mijn zij en over mijn buik naar mijn borsten! 'Ooohh ja Chantal, pak mijn tieten en kneed ze maar goed, … ik hou ervan als je er hard in knijpt!' hoorde ik mijzelf zeggen! Ik vermoed dat ze dat wel al begrepen had, …. want nog voor mijn woorden goed en wel waren uitgesproken, … omknelden haar handen mijn borsten en kneep ze in mijn tepels alsof ze me melken wou! Ik schreeuwde het bijna uit van genot!

Plots liet ze me los en stond op! 'Hier blijven jij, ik ben zo bij je terug!'

Ik was wel een beetje verbaasd, maar opstaan was ook niet direct een optie, … door de opwinding die ze me bezorgde, was ik zelfs niet zeker of mijn benen me nog zouden kunnen dragen! Ik hoorde haar de kamer uitgaan en ik liet me op m'n zij vallen en draaide mij vervolgens op mijn rug!
Ik voelde hoe er een straaltje vocht door mijn slipje langs de binnenkant van mijn dij naar beneden liep! Wat was ze toch doen, … moest ze ineens naar het toilet? Ik hoorde haar in de living, maar had geen idee wat ze bezig was, … en je kent mij, ik mocht niet bewegen van haar, dus onderdanig bleef ik liggen wachten!

Enkele ogenblikken later stond ze in de deuropening, wat het verrassing, … ze stond voor mij in die body die ik voor haar had uitgekozen toen we die namiddag lingerie gingen passen! Samen met haar panty's vormde het een onwaarschijnlijk mooi en sensueel zicht!

'Whaaaaw' riep ik, 'maar hoe, … wanneer...?' 'Toen jij in het pashokje was lieve schat, … ik had wel gezien hoe het je opwond om me in dit stoute niemendalletje te zien!'

Ze draaide enkele malen rond haar as, zodat ik een goede blik kreeg op het geheel! Toen ze mijn goedkeurende blik zag, deed ze enkele stappen voorwaarts en kwam op het bed staan, over mij heen, met haar voeten aan weerszijde van mijn middel! 'Kijk nu maar goed schatje, … streel me met je ogen!' Wat was dit opwindend, … doordat ik onder haar lag, keek ik tegen de onderkant van haar borsten aan, zodat die zich in hun hele volheid presenteerden! Doorheen het doorzichtige stof priemden haar tepels hard en fier naar voor! De glooiing van haar buik, haar navelgaatje, … alles was super opwindend! Haar heuveltje stak rond en golvend naar voor en ging in zachtheid over naar haar volle lippen die inmiddels glansden van het vele vocht! Anders dan wat vaak gebruikelijk is, waren er bij dit modelletje geen drukknopjes ter hoogte van het kruisje, … ik kon haast recht in haar kletsnatte grotje kijken! De bandjes die overal over haar lichaam heen leken te lopen gaven het geheel een extra erotische dimensie, …. en ja, … zoals ze eerder zelf zei, zelfs een beetje hoerig, … maar ik was er helemaal weg van!

Ze liet zich door haar knieλn zakken zodat ze met haar kontje net onder mijn borsten kwam te zitten! Ze leunde vervolgens naar achter, zodat ze haar kutje nog meer presenteerde! Terwijl ik genoot van het uitzicht, legde ik mijn handen op haar heupen en liet ze over haar buik naar haar borsten glijden! Mij tegemoet komend, schoof ze haar kontje een beetje naar voor, waardoor haar billen tegen mijn borsten duwden! Door het dunne stof van de cups, voelde ik hoe haar borsten gespannen stonden van opwinding, … haar tepels waren hard gezwollen en ik voelde zelfs de kleine knobbeltjes op haar tepelhoven! Vol verlangen en mijzelf verliezend begon ik haar tieten te masseren! Ze had zich inmiddels achterover laten zakken zodat haar hoofd tussen mijn benen kwam te liggen. Ik voelde haar zachte haren langs de binnenzijde van mijn dijen, … wat was dit een zinderend gevoel!
Ik was zo vreselijk geil, dat ik mijn bekken omhoog begon te duwen, waardoor mijn spleetje tegen haar hoofd drukte! Oooohh, we leken beiden onze controle te verliezen!
Ineens begon ze haar hele lichaam naar voor te schuiven, waardoor het kruisje van haar body bijna tegen mijn kin duwde! Ze was nu zo dichtbij dat ik de heerlijke geur van haar poesje kon opsnuiven, … wat rook ze heerlijk! Het was als een parfum van pure extase! Dat samen met het zicht op haar spleetje doorheen dat erotische dunne stof, maakte dat ik niets anders meer verlangde dan haar te proeven, te zuigen en te likken! Ik bracht mijn hoofd naar voor, en haar bekken met mijn handen vastnemend, overbrugde ik de laatste centimeters die mijn mond scheidde van dat druipende poesje! Ik duwde mijn neus hard tegen haar gleufje en kantelde mijn hoofd zo dat het volgende wat ze voelde mijn tong en lippen waren die over haar schaamlippen gleden!
Ik voelde hoe er een siddering door haar heen ging! Alsof ik nooit anders had geweten begon ik haar te likken en te kussen, … ik liet mijn tong met lange halen over het dunne stof gaan, … en likte de heerlijke sappen op die al rijkelijk uit haar diepste begonnen te vloeien!

'Aaaahhh Elise, wat een heerlijke tong, … lik mij schatje, zuig mij ….!' Ik likte met heel mijn wezen, toen ik plots haar hand voelde, …. met een snelle beweging trok ze het kruisje van de body opzij zodat mijn tong nu, niet meer belemmerd door het dunne stof, als vanzelf tussen haar lippen gleed en al snel terecht kwam tegen haar inmiddels hard gezwollen klitje! Met haar ring- en middenvinger spreidde ze haar lipjes als een uitnodiging om verder te gaan! Ik liet mijn tong diep tussen haar lipjes doordringen in haar spleetje, waarbij haar heerlijke nectar mij overdadig tegemoet kwam! Om het geheel te versterken, begon ze met haar bekken te bewegen, … genoeg om haar genot te vergroten, … maar zonder teveel druk te leggen op mijn borsten die nog steeds tegen haar kontje drukten! Als gedrogeerd door de opwinding, … likte ik haar zoals ik het nooit voor mogelijk zou hebben gehouden! Ik trok mijn hoofd even terug en liet een vinger tussen haar lippen glijden! Ze was zo nat, dat haar lippen als vanzelf weken en mijn vinger diep in haar binnenste gleed! Ik voelde hoe haar kutje zich samentrok, in een poging om mijn vinger te omsluiten, maar ze was veel te nat om daar in te slagen! Ik voegde er een tweede vinger aan toe, en begon zachtjes in en uit te bewegen! 'Oooooohhh, jΰΰΰΰΰ, ….. zΰΰΰΰlig, …. neem er drie liefje …. wat ben ik nat!' Met drie vingers begon ik heen en weer te bewegen in haar gleufje! Nu kon ik duidelijk voelen hoe haar grotje mijn vingers omsloot en ze met pulserende bewegingen naar binnen leek te zuigen!

Dit werd echt teveel voor haar, …. met een luide kreet riep ze nog net 'Ik ...ik … oohhh, ik kom klΰΰΰΰΰΰΰr!' Haar kutje verkrampte rond mijn vingers en luid kreunend en schokkend kwam ze klaar! Ik voelde hoe het sap langs mijn vingers over mijn lichaam begon te lopen! Nadat het orgasme was weggeλbd zei ze met zachte stem '0ooohh Elise, wat was dat zalig, …. wat had ik daar nood aan!' Met haar grote zeegroene ogen keek ze mij verliefd aan en ze sloeg haar been over mij heen, zodat ze langs mij kwam te liggen! Ze draaide zich zodat haar hoofd langs het mijne kwam te liggen, en ze kuste mij vol en innig op de mond! We kusten elkaar langdurig! Haar hand gleed in mijn slipje en haar vinger drong tussen mijn lippen en begon er cirkeltjes te draaien rond mijn klitje! Nu ja, … drong tussen, … ik vermoed dat mijn kutje zowat wagenwijd open stond, … gereed om gevuld en gepakt te worden!

Ze liet twee vingers naar binnen glijden en begon me diep inwendig te masseren! Haar vingertoppen draaiden en duwde hard tegen de wanden van mijn grotje, … wat een zalig gevoel! Ik was zo nat dat het hele gebeuren gepaard ging met een duidelijk hoorbaar soppend geluid, iedere keer als ze hard doorstootte!

Plots stopte ze en draaide ze haar lichaam zodat ze met haar mond langs mijn bekken kwam te liggen, met haar handen trok ze lichtjes aan mijn middel me duidelijk makend dat ik mij op mijn zij moest draaien! Nadat ik gedraaid was duwde ze tegen mijn bovenste been, zodat ik mijn benen spreidde en zo met met open poesje voor haar kwam te liggen! Ik voelde hoe haar neus tussen mijn lippen drong en haar mond al zuigend en likken op mijn klitje terecht kwam! Mijn hele onderbuik begon te trillen van de vele schokjes die door mijn onderlichaam leken uit te gaan!

Ze liet een hand onder mijn bekken doorglijden tot ze mijn bil vast had, en met de ander hand nam ze de tweede vast! Ik voelde hoe ze mijn billen en daarmee ook mijn kutje open trok waardoor haar tong me diep vanbinnen begon te likken! Ik verloor alle gevoel voor werkelijkheid, …. het was of ik dronken was van verlangen! Maar alsof dat nog niet genoeg was, gleed haar tong verder totdat ik het tipje ervan tegen mijn sterretje voelde! Oooohhh, wat een vreemd gevoel, … ik schrok wel even, maar het was zo een weldadig gevoel dat ik alle afkeer liet varen! Deze ongelofelijk lieve en mooie vrouw was mijn kontje aan 't tongen! Ik had dit nooit kunnen geloven, maar wat was dit zalig en opwindend! Net het onverwachte eraan maakte dat ik alle weerstand verloor, en zo geil als boter werd! Terwijl ze haar mond terug richtte op mijn poesje, … voelde ik hoe een vinger zacht tegen m'n sterretje drukte! Nat en ontspannen van haar tong, voelde ik hoe haar vinger langzaam naar binnen gleed en de sluitspier passeerde!

Ik was te ver heen om enige afkeer te voelen, … in tegendeel, het maakte dat ik alle remmingen verloor! Terwijl haar vinger steeds dieper in mijn sterretje doordrong, …. zoog haar mond zich vast op mijn klitje! Ineens was het daar, … als een aardbeving, … een tsunami die vanuit mijn onderbuik ontsprong! Mijn kutje begon ongecontroleerd te pulseren en mijn kontje verkrampte rond haar vinger, toen ik met golven van genot en sappen schreeuwend klaar kwam! Even dacht ik dat ik van mezelf zou gaan door de intensiteit ervan! …. Ooohhhhh, wat was dit heerlijk, … voor een tweede keer sinds we elkaar terug zagen, bezorgde ze mij een intens orgasme!

Na afloop liet ik mij, een beetje uitgeput, terug op mijn rug rollen! Chantal draaide zich om en kwam met haar hoofd langs het mijne liggen, waarbij ze me zacht op m'n wang kuste!

Wat was dat een heerlijk moment geweest! Maar het mooie was, … we hoefden geen van beiden naar huis toe! Ze trok haar body en panty's uit, en beiden kropen we onder de dekens!
We hebben nog een hele tijd in elkaars armen gelegen en tot laat in de nacht met elkaar gebabbeld, het was echt een magische nacht!
Gelukkig konden we op zondag heerlijk lang uitslapen! Toen we rond elf uur opstonden hebben we samen lekker ontbeten, en daarna zijn we nog een fijne wandeling gaan maken!

O ja, als afscheid had ze bovendien nog een cadeautje voor mij, … ik mocht het echter pas opendoen nadat ze vertrokken was! Dus toen zij tegen de avond naar huis was, opende ik haar pakje! Die lieve schat, ... ze had dus niet alleen die body gekocht, maar ook dat fuchsia setje wat ik zo mooi vond! Ik was zo ontroerd door dat lieve gebaar!''Kijk' zei ze, … en met haar hand schoof ze het schouderstukje van haar trui een beetje opzij, waardoor een sierlijk fuchsia kleurig bandje van haar beha zichtbaar werd!

'Whaaaw', zei ik, … ik hing echt aan je lippen terwijl je aan 't vertellen was, … je vertelt zo gedetailleerd dat ik bijna het gevoel had dat ik erbij was! Hoe opwindend, …. euhhh, ik denk dat ik dat ik er nog vaak aan ga denken! Je verhaal kon niet meer opwindend zijn!'

'Wacht Tommy, het meest opwindende heb je nog niet gehoord, … dat gebeurde pas enkele weken later!'

'Zoals ik al zei hadden we die nacht nog een hele tijd liggen praten in bed! Liggend in haar armen, stelde ik haar op bepaald moment de vraag, … ik weet ook niet direct waarom ik het vroeg, … 'Mis je soms geen man?' 'Hoe bedoel je' vroeg ze! 'Nu ja, ik heb tot nu toe altijd met een man gevreeλn, en alhoewel het zalig is met jou, vraag ik me toch of ik dat niet ga missen, … je weet wel, … te neuken, … een pik in je poesje te voelen!? Ik hou er bovendien ook wel van als die man dominant is en zelfs een beetje ruw, …. euhhh, snap je!?' 'Ach lieve schat, … maak je maar geen zorgen, dat wijst zich allemaal wel uit!' Ze draaide haar hoofd en gaf me een tedere zoen op de mond! En zo snel als de vraag opgedoken was, was ik ze verder ook alweer vergeten, …. want het voelde allemaal zo hemels met haar!

Een paar weken later, … Jonas was bij zijn papa, … zou ik het weekend bij haar doorbrengen!

's Vrijdagavond waren we samen iets gaan drinken in de stad, maar al snel waren we naar haar huis gegaan! Bij haar thuis toegekomen hadden we ons ontschminkt en ons in onze pyjama samen in de zetel geοnstalleerd onder een dekentje! Met een glaasje wijn en een leuke film werd het een rustige maar super gezellige avond!

Na afloop van de film, schakelde ze de tv met de afstandsbediening uit, en draaide ze zich zo dat ze met haar gezicht voor het mijne kwam te liggen! Wat erop volgde was een lange, intense en passionele reeks van kussen! Alhoewel het nu niet bepaald meer de eerste keer was, … bleef ik mij er toch over verwonderen hoe zalig het was om met een vrouw te kussen! Haar kussen waren zo zacht maar gelijktijdig zo enorm passioneel, dat ze er steeds weer in slaagde om mij binnen de kortste keren in een roes van opwinding en extase te brengen!
Al snel werden de kussen aangevuld door heerlijke strelingen en bewegingen van onze lichamen!

Even later lieten we de zetel achter ons en begaven we ons naar het grote bed in haar slaapkamer.

Al kussend voelde ik hoe haar handen onder mijn pyjamablouse gleden en bezit namen van mijn borsten! Geen van beiden droegen we nog een beha, dus ze had vrij spel met mijn borsten! Langzaam streek ze met haar vingertoppen rond mijn tepels, er kleine cirkeltjes rondtrekkend! Ik voelde hoe mijn tepels verstijfden en mijn tepelhoven zich samentrokken! Wat was dit zalig! Met ιιn hand reikte ik naar haar billen, … ik liet mijn hand rechtstreeks achter de elastiek van haar pyjamabroek en haar slipje glijden! Wat had ze een heerlijk kontje, … ze had zo stevige billen, …. ik streelde ze, en liet zo nu en dan mijn een vinger tussen haar bilnaad inglijden!

Plots zei ze, …. 'Ik heb heerlijk ruikende massageolie, …. zal ik je even verwennen met een lekkere massage?' Dat moest ze natuurlijk geen twee maal vragen! 'Kleed jij je al maar even uit, dan haal ik even de olie en een handdoek in de badkamer!' Ik trok snel mijn pyjamablouse over mijn hoofd en gooide die in een hoekje! Enkele seconden later was ze terug! 'Rol je even, dan leg ik een groot badlaken onder je, … anders hangen we misschien het hele bed vol olie!'
'Leg je op je buik, dan kan ik me over jou heen zetten en kan ik goed aan je rug!' Even later voelde ik de oliedruppels op mijn rug neerdalen, … gevolgd door haar zachte handen die de olie helemaal over mijn rug begonnen uit te smeren! Haar zachte geoliede handen gleden over mijn nek, en zacht knedend begonnen ze aan hun werk! 'Oooh Chantal, dit is zo heerlijk, …. pas maar op, want daar ga ik zo aan wennen!' 'Fijn te horen dat ik het goed doe, geniet er maar van liefje!'

Ik leek weg te zweven, zo ontspannend was het! Na een tijdje mijn rug te hebben gemasseerd, …. kroop ze verder naar beneden, … en zonder een woord, begon ze mijn pyjamabroek en slipje naar beneden te trekken! Ik duwde mijn kontje een beetje omhoog om haar hierbij wat tegemoet te komen! Enkele ogenblikken later lag ik volledig naakt voor haar! 'Nu je billen' fluisterde ze. Ik hoorde hoe ze nog even een extra portie olie in haar handen wreef, en even later voelde ik haar handen over mijn billen glijden! Ik lag met gesloten ogen stilletjes te genieten van haar warme knedende handen! Tussendoor liet ze haar hand tussen mijn billen glijden en zo naar beneden tot ze aan het randje van mijn schaamlippen toekwam! Iedere keer liet ze haar hand een beetje verder glijden, zodat ze na een tijdje mijn lipjes begon mee te nemen in haar massagesessie! Dit had natuurlijk het te verwachten effect op mij, … zachtjes begon ik te kreunen, en het duurde niet lang of ik begon mijn kontje wat omhoog te duwen zodat haar hand beter bij mijn poesje kon! Al snel was ik kletsnat daar beneden, … haar vingers benodigde duidelijk geen olie meer, … nu was ik het zelf die voor het nodige glijmiddel zorgde! Met haar wijs- en ringvinger drukte ze aan de buitenkant van mijn lippen, waardoor deze uiteen weken, en m'n grotje zich opende voor haar middenvinger die ze plagend ertussen liet glijden! Dit tergende spelletje maakte dat mijn kutje in vuur en vlam leek te staan!

Even later zei ze 'Draai je even, leg je eens op je rug'. Gewillig draaide ik mij! Ik zag haar blik over mijn lichaam gaan, … van mijn ogen, over mijn borsten en buik, naar mijn heuveltje en mijn naakte spleetje! Haar ogen fonkelende echt van goedkeuring, …. 'Je bent zo mooi Elise, je bent zo een sensuele en verleidelijke vrouw lieve schat, … wat hou ik van je!'

Zoals voorheen bij mijn rug, nam ze ook nu plaats door haar benen aan wederzijde van mijn bekken te plaatsen! Haar kontje kwam hierbij zo'n beetje ter hoogte van mijn poesje! 'Oef, ik krijg het er wel warm van' zuchtte ze, en met beide handen trok ze haar blouse uit, zodat ook zij nu met ontblootte borsten voor mij zat! 'Hhhhmmmm!'
Ze nam het flesje olie en van een hoogte liet ze dikke druppels ervan op mijn borsten en mijn buik vallen! 'Hihihi', ik moest giechelen toen de olie langs mijn borsten begon af te lopen, … het kietelde best wel! Al lachend ving ze de olie met haar handen op en wreef hem uit over mijn borsten en mijn buik! Super glad van de vele olie begon ze met kracht mijn borsten te masseren, …. het was een zeer erotisch gevoel, … door de olie kon ze lekker hard kneden, maar tegelijkertijd zorgde de olie ervoor dat mijn tietjes uit haar handen gleden als de druk te hoog werd!

Op zeker moment nam ze het olieflesje terug ter hand, maar in plaats van de olie op mij of in haar handen te laten druppen, liet ze een straaltje over haar borsten lopen!
Voor mijn ogen begon ze de olie erover uit te smeren, en begon ze ze heerlijk te kneden! Het glanzende effect van de olie benadrukte nog meer de mooie rondingen ervan! 'Vind je dat opwindend meisje' vroeg ze een beetje plagend!' Oooh liefje, … je moest eens weten, …. je maakt mij helemaal gek, je hebt zo heerlijke tieten!' Ze lachte me toe en boog zich voorover, … tot haar lippen de mijne raakten! Nog voor onze lippen vol contact maakten, duwde ik mijn tong reeds bij haar naar binnen, … wat wist zij mij toch steeds weer op te winden!

Terwijl we zo lagen te kussen, begon zij, … een beetje steunend op haar ellebogen, haar borsten heen en weer te bewegen over de mijne! Wat was ook dit weer hemels, … soms liet ze zich wat zakken waardoor onze borsten zich stevig tegen elkaar aan drukten, … dan weer liet ze ze zacht over de mijne glijden waarbij de botsing van onze tepels meer dan eens een schokgolf teweeg brachten! Ik had het niet meer, wat verlangde ik naar haar, … wat wou ik haar voelen, likken, kussen, eten ….. De passie had het volledig van mij overgenomen en ik schreeuwde het er bijna uit toen ik zei 'Vrij met me Chantal, ik wil je!'

Ze keek me ondeugend aan en zei 'Vertrouw je mij lieve schat?' Met een toch wel ietwat verbaasde blik keek ik haar aan, ... 'Tuurlijk wel', fluisterde ik, '…. maar …' Nog voor ik mijn zin kon afmaken, legde ze een vinger over mijn lippen en fluisterde 'Laat mij dan maar doen, … laat je maar verrassen!' Met een ondeugende blik in haar ogen kroop ze van het bed, en opende ze de commode die in de kamer stond. Toen ze zich omdraaide had ze een reeks mooie rode linten in haar hand! Ze pakte mijn hand en trok mijn arm zachtjes maar kordaat naar de uithoek van het bed! Begrijpend wat ze van plan was, vroeg ik haar 'Ga je me vastbinden aan het bed?' 'Niet direct antwoordend op mijn vraag zei ze 'Psssst, … wees maar niet ongerust, laat me maar doen, … je vertrouwde me toch hι!' Ondanks dat ik toch een beetje verrast was, knikte ik toestemmend! Gelijktijdig voelde ik toch ook hoe mijn lichaam begon te trillen van opwinding!

'Je weet Tommy dat ik er van hou wanneer seks ondeugend wordt, … en hoe stouter hoe liever!'

Zo bond ze achtereenvolgens m'n beide handen en voeten vast aan de sponnen van het bed! Ik lag nu open en bloot, als een grote X, overgeleverd aan die mooie vrouw! Ik was verbaasd hoezeer dit me opwond, … zelf zonder dat ze mij nog maar had aangeraakt, voelde ik hoe mijn kutje lichtjes leek te pulseren!

Maar alsof dat nog niet genoeg was, bond ze ook een lint over mijn ogen, zodat ik zelfs niet meer zou kunnen zien wat ze van plan was!Even later hoorde ik de lade van de commode weer open gaan en meende ik eruit op te maken dat ze er iets uitnam! Door de deining van de matras, wist ik dat ze terug op het bed was komen zitten! Ineens voelde ik hoe haar mond mijn linkertepel omsloot en er plagend aan begon te zuigen. Terwijl streelde ze met ιιn hand mijn andere borst! Ze liet mijn tepel tussen haar vingers rollen en tussendoor kneep ze er een beetje in zodat ik zachtjes kermde! Het feit dat ik niet kon bewegen, en dat ik niets kon zien, scherpte mijn gevoeligheid alleen maar aan! Het besef te zijn overgeleverd aan haar, maakte dat ik hoe langer hoe geiler werd! Na mijn borsten een heerlijke verwenbeurt gegeven te hebben zakten haar mond en handen naar beneden! Een siddering ging door mij uit toen haar tong diep in mijn navelgaatje doordrong! Met kleine kusjes verplaatste ze haar mond verder naar beneden, … over mijn venusheuvel naar het puntje waar mijn schaamlippen tezamen komen! Een paar keer ging ze likkend over heel mijn lippen, … zodat ik rilde van genot. Toen duwde ze het tipje van haar tong tegen mijn klitje! Dit werkte zo erotiserend, dat ik begon te hijgen van opwinding! Terwijl ze mijn spleetje begon te likken en zuigen, voelde ik hoe m'n grotje zich meer en meer begon te openen, en hoe mijn sappen rijkelijk begonnen te vloeien!

'Ben je lekker geil schatje?' klonk het plots! 'Oooh Chantal, dit is zo opwindend, ik voel me zo overgeleverd aan jou, … wat is dit heerlijk, niet stoppen, … doe met me wat je wilt!' bracht ik er half kreunende uit! 'Aaahhh' zei ze, 'dan ben je er gereed voor!'

'Euhh, hoe bedoel je, wat ga je doen?' vroeg ik haar, maar er volgde geen antwoord! Aan het op en neer gaan van de matras, merkte ik wel dat ze terug was opgestaan! Ik hoorde haar wel bezig, maar ik had geen enkel idee met wat ze bezig was!

Plots voelde ik haar hand tegen mijn oor! Met ιιn beweging liet ze het lint, dat mij het zicht benam, van mijn ogen glijden! Ooooh, even moest ik toch wel slikken. Ze stond naast het bed, haar pyjamabroek en slip uit, maar met om haar middel een grote voorbinddildo! Tussen haar benen pronkte een grote paarse dildo, die met nylon bandjes rond haar heupen was bevestigd! Ik vermoed dat hij bijna 20 cm lang was! Als hij niet paars was, zou het net een echte pik zijn geweest met een lekker dik gezwollen eikel!

Nog voor ik iets kon uitbrengen, zei ze op strenge toon 'Zo, dus jij miste een pik hι, … kijk maar eens goed, want zo ga ik je lekker neuken met deze heerlijke pik! Maar eerst moet je me lekker pijpen, …. je hield toch van dominante mannen hι, … nu mag je eens tonen wat je kunt!'

'Zo meteen schuif ik die dikke lul diep in je kutje, … dus zuig en lik hem maar eens goed, zodat hij lekker nat en glad is!' Ze nam plaatse langs mijn hoofd, en steunend op haar knieλn en handen, bracht ze de pik tot voor mijn mond! 'Pijpen sletje, … zuig mij maar eens lekker!' Ondanks dat ik toch ook wel een beetje geschrokken was van haar onverwachte aanpak, …. voelde ik toch ook hoe de begeerte het van mij overnam! Toen ze de dildo tegen mijn lippen duwde opende ik dan ook spontaan mijn mond! Ik voelde de eikel in mijn mond binnendringen! Ik was eigenlijk aangenaam verrast, … de eikel voelde natuurlijk zacht, en had helemaal geen rubbersmaak zoals ik ergens wel verwachte! Eens de dildo in mijn mond zat, begon ze zachtjes met haar heupen te bewegen, … 'Ooohhh, mijn God, ze is mijn mond aan het neuken met die dildo' ging het door mijn hoofd! Het leek of ik gek werd, … alleen het idee al, daar vastgebonden te liggen en door een vrouw in mijn mond te worden geneukt, … het leek wel of ik geestelijk mijn eerste orgasme kreeg!

Maar ze wist best waar ze me hebben wou, …. ze wou mij zo ver krijgen dat ik haar zou smeken om mij te pakken! 'Zuig mij maar lekker schatje, beeld je maar in dat ik seffens in je mondje ga spuiten! Zuigen schat, … want als ik niet tevreden ben, neuk ik je als straf misschien wel in je kontje in plaats van in dat heerlijke kutje van jou!' Aan haar stem en ademhaling kon ik horen hoe ook zij hoe langer hoe geiler werd! Langs het stukje nylon dat tussen haar benen liep, om de dildo samen met de riempjes op zijn plaats te houden, zag ik hoe het vocht vanuit haar kutje langs de binnenkant van haar dijen naar beneden liep!

Na een, …. ik moet toegegeven, heerlijk erotische pijpbeurt, liet ze de paal uit mijn mond glijden, … de dildo glom van mijn speeksel! Met pretlichtjes in de ogen zei ze, 'je kan zien dat jij wel meerdere lullen afgezogen hebt! Eens zien of je neukgaatje er ook klaar voor is!' En zonder enige verwittiging liet ze twee vingers diep ik m'n kutje glijden! Er was geen twijfel nodig, … mijn poesje was kletsnat, … ik schreeuwde het bijna uit!

Alsof het verlangen nog niet genoeg door mijn lichaam gierde zei ze 'Wil je die lekkere paal in je kutje schatje?' 'Jΰΰΰΰΰΰ' riep ik er bijna uit! 'Hmmm, ik ben er niet van overtuigd, je zal me toch beter moeten overtuigen!' 'Jΰΰΰΰ Chantal, neuk mij, ram die paal tussen mijn lipjes in mijn kut, pak mij, neuk mij, …. hij is zo dik, rek mijn spleetje helemaal open, … PLEASE!'

'Aaahhh, dat is al beter, ik wist wel dat je het kon!' Haar stoute en dominante aanpak maakten dat ik begon te kronkelen met mijn bekken, … alsof ik zeggen wou, wacht niet langer, pak mij dan toch eindelijk! Met mijn benen nog steeds open gespreid, nam ze plaats voor mijn gleufje! Met een armbeweging nam ze een kussen dat achter haar lag, en mij een teken gevend, duwde ik mijn bekken een beetje omhoog zodat ze het kussen onder mijn kontje kon laten glijden!

Met haar hand nam ze de schacht van de dildo vast en liet de top ervan, in op - en neergaande bewegingen, tussen mijn lippen door glijden! Zo nu en dan sloeg ze de eikel tegen mijn klitje waardoor ik begon te schokken door de stroomstootjes die de slagen veroorzaakten!
'Je geil druipt uit je grotje stoute meid, … het speeksel en je sappen vermengen zich op mijn pik!'
Door haar stoute woorden verloor ik alle controle, … ondanks de beperkte bewegingsvrijheid, probeerde ik mijn kutje zo te bewegen dat de dildo naar binnen zou schuiven! 'Ooohh, jij sletje' zei ze ondeugend, … maar gelijkertijd bewoog ze haar bekken naar voren, en ik voelde hoe de dildo mijn binnenste schaamlippen uit elkaar duwde en in mijn binnenste doordrong! Ooohhh, wat was hij dik, …. ik voelde hoe hij mijn spleetje uitrekte! Een langgerekte aaaahhhh, was het resultaat! 'Ooooooh ja, heerlijk, stoot maar, duw hem er maar in, …. aaaahhh, zaalig!'
Langzaam begon Chantal het ritme te verhogen, … steeds sneller begon ze mij te neuken!

Alhoewel ik het wel aan haar kon zien, … begreep ik op dat moment nog niet dat de dildo ook haar verwende terwijl ze in mij zat te beuken! De nylon bandjes lopen namelijk ook tussen de benen door waardoor de clitoris bij elke stoot wordt gestimuleerd!

We waren zo door het dolle heen, en ik was zo nat, dat we lagen te neuken als twee wilden!

Ineens zei ze, 'Als je gehoorzaam bent en alles doet wat ik je zeg, dan zal ik je handen en voeten losmaken! 'Ooooh ja', riep ik uit 'maak me los, ik zal alles doen wat je van mij vraagt!'

Ze liet de dildo uit mijn poesje glijden en maakte de linten aan mijn voeten los! Op weg naar boven, om ook mijn handen te bevrijden, bedacht ze zich plots, … draaide haar bekken naar mij toe en op bevelende toon gebood ze 'Eerst even m'n dildo schoonlikken, … hij druipt van jou geile sappen!'

Alle remmingen verloren door de begeerte, begon ik de kunstpik opnieuw te zuigen, … met volle overgave begon ik er mijn eigen sappen af te likken!'
Toen ze tevreden was, bond ze mijn handen los, en kordaat en streng gaf ze mij het bevel 'Op je knieλn, … ik wil je op z'n hondjes neuken!' Gehoorzaam draaide ik mij, zette mij op mijn knieλn en spreidde gewillig mijn benen zodat mijn kutje zich open en beschikbaar voor haar presenteerde! Om het geheel nog wat meer uitnodigend te maken liet ik mij door mijn armen zakken waardoor mijn bekken kantelde en mijn kutje helemaal zichtbaar voor haar werd! Terstond voelde ik de dildo tegen de ingang van mijn grotje en met ιιn zachte maar kordate beweging schoof ze het ding tot in de diepte van mijn neukgaatje! Oooohhh, wat houd ik van deze positie, het geeft een veel directere druk op mijn G-spot! 'Oohhh Elise, ik neuk je, wat is dat geil, … en het zicht op je kontje is gewoon te overweldigend!' Ineens voelde ik een vinger op mijn sterretje, … met haar duim begon ze m'n kontgaatje te masseren! Aaahhhh, hoe zalig, het neuken en masseren tezamen lieten het genot door mijn hele lichaam gieren! Door het sap dat voorheen uit mijn kutje was gestroomd, was mijn kontje nat en glad! Al masserend, voelde ik hoe haar vinger steeds dieper in mijn kontje begon te glijden! Nadat mijn sluitspier door de massage volledig was ontspannen, gleed haar duim er zo aan voorbij en drong ze diep naar binnen! Terwijl de pik in en uit mijn kut gleed, liet ze simultaan haar duim in mijn kontje dringen! Ik vermoed dat haar dat nog niet voldeed, want plots merkte ik hoe ze haar duim had verwisseld voor haar middenvinger die dus duidelijk langer was! Ik voelde hoe heel haar vinger tot diep in mijn darm doordrong! Duidelijk door het dolle heen, begon ik mijn bekken te bewegen, zodat zowel vinger als dildo diep en hevig in mij doordrongen! Plots leek alles zwart te worden voor mijn ogen, … mijn hele lichaam begon te schokken en zowel mijn kutje als kontje begonnen samen te trekken en ik kwam klaar als nooit tevoren! Ik voelde hoe mijn sappen zich langs de dildo een weg naar buiten zochten, … ik voelde een warme gloed langs mijn benen lopen!De hele tijd schreeuwde ik het uit van genot! Na dit moment van pure extase, liet Chantal haar vinger en de dildo uit mij glijden! Liefdevol keek ze me aan! 'Ben je gelukkig lieve schat, … was het dat waar je naar verlangde?' 'Oohhh Chantal, wat doe je met mij, dit was gewoonweg onbeschrijfelijk, … ik had nooit gedacht dat het zo zalig en opwindend zou kunnen zijn met een vrouw!' Terwijl ze de bandjes van de dildo losmaakte zei ik 'Arme schat, je hebt me zo verwend, nu wil ik jou verwennen! Wil je dat ik de dildo voorbind en je er ook mee neuk?'

'Ik heb nog een ander speeltje voorzien schatje, dat is super leuk voor ons beiden!' zei Chantal. Verrast keek ik haar even aan toen ze met haar hand iets pakte wat ze tot nog toe langs het bed verborgen had gehouden! In haar hand hield ze een prachtige blauwe dubbel dildo van zacht en flexibel materiaal met zeer realistisch uitziende aderen en een eikel aan beide einden! Ik vermoed dat hij zo'n 40 cm lang was en een 4-tal dik! 'Whaaaw' zei ik! Na die voorbinddildo, stond ik nu echt wel voor alles open! (letterlijk en figuurlijk!) 'Waar heb je die spullen toch vandaan?' vroeg ik haar lachend! 'Je had toch zo schrik dat je een man zou missen, … daardoor kwam ik op dit idee! Ik heb al mijn moed tezamen geraapt en ben ze in zo'n shop in Antwerpen gaan kopen! Toegegeven, dat was voor mij ook een hele uitdaging hoor!' 'Oh, dat is zo lief van je, …. dat je dat allemaal doet voor mij, … wat ben je toch een schat, …. ik ben zo gek op je!'

Ik nam haar hoofd in mijn handen en we begonnen lang en intens te kussen! Toen we elkaar losten, gingen we beiden op onze knieλn zitten met de gezichten naar elkaar toe! Ze nam de dubbele dildo in haar hand en samen begonnen we hem te verkennen! Onze vingers gleden over de eikels aan de uiteinden, en we waren beiden verbaasd hoe heerlijk en realistisch de aders over de dildo aanvoelden! Al plagend stak ik een uiteinde richting haar mond, … maar dat was buiten haar gerekend, want terstond opende ze haar mond en omsloot ze met haar lippen de dikke eikel! Voor mijn ogen begon ze te zuigen op de pik, … haar mond langzaam heen en weer schuivend! Terwijl wierp ze mij een geile blik toe! Met ιιn hand greep ik naar ιιn van haar borsten, en met de andere hand nam ik de schacht van de dildo vast! Met op - en neergaande bewegingen begon ik de dildo in haar mond te geleiden, zodat ik haar nu op mijn beurt in haar mondje neukte! Kreunend omsloot haar mond de pik en ze probeerde hem er steeds dieper in te laten door dringen! Dit schouwspel maakte dat mijn kutje in een mum van tijd terug drijfnat werd! Toen ik haar tiet losliet en m'n hand naar onder bewoog stelde ik vast dat ook haar kutje droop van geilheid! Haar lipjes stonden reeds ver uit elkaar en mijn vinger gleed over haar klitje naar de opening van haar grotje! Even liet ik mijn vinger diep in haar glijden, waardoor er een kreun klonk vanuit haar mond die nog steeds de dildo omsloot! Ineens gingen mijn gedachten naar iets, wat voor mij nieuw was, maar waar zij mij reeds zoveel onbekend en ongekend genot had bezorgd! Ik liet mijn vinger uit haar poesje glijden en duwde mijn hand verder tot mijn, door haar kutsappen, kletsnatte vinger haar sterretje bereikte! Met kleine draaiende bewegingen begon ik het te masseren! Het voelde echt magisch, … terwijl ik masseerde voelde ik hoe mijn vinger als vanzelf steeds weer een beetje meer naar binnen begon te glijden! Wat was dit erotisch! Als iemand mij voorheen dit had gezegd, had ik het waarschijnlijk direct afgewimpeld, … maar dit was zo erotiserend! Ineens liet ze de dildo uit haar mond glijden en zacht zuchtend zei ze bijna fluisterend 'Ooohhh schat, wat voelt dat zalig, … vinger mijn kontje!' En om mij te bevestigen in mijn handelen, liet ze zich achterover op haar rug neerdalen, spreidde ze haar benen en legde ze haar handen onder haar billen om alzo haar bekken wat omhoog te duwen! Ik hernam de massage van haar sterretje, en liet mijn vinger langzaamaan naar binnen dringen! Heel duidelijk kon ik voelen hoe haar spier zich ontspande en hoe mijn vinger langzaam dieper en dieper naar binnen gleed! Wat was dit geil, …. haar kontje was zo lekker eng, maar gelijktijdig was haar binnenste zo zacht en warm! Voor ik het wist gleed mijn hele middelvinger tot diep in haar kontje! Zonder de vinger uit haar kontje te nemen, draaide ik mij zo dat ik met mijn mond voor haar grotje kwam te liggen! Terwijl ik verder haar kontje vingerde begon ik haar klitje te likken en te zuigen! Het vocht kwam me met stroompjes tegemoet, wat proefde ze heerlijk zoet! Om haar nog beter te proeven liet ik mijn tong zo diep mogelijk in haar grotje glijden!

Luid kreunend onderging ze het hele spel, …. Vanuit mijn ooghoek kon ik nog net zien hoe ze haar borsten omklemd had en die met kracht kneedde!

Met bloedgeile stem zei ze plots 'Leg je ook op je rug, met je poesje naar het mijne, leg je benen maar over de mijne heen!' Natuurlijk begreep ik direct wat haar bedoeling was, … maar inmiddels terug heet en verlangend, verheugde ik mij er al op! Toen ik voor haar lag, onze kutjes op zo'n dertig cm van elkaar, pakte ze de dildo en begon met ιιn van de uiteinde over mijn lippen te wrijven! Veel had het niet nodig want ik was inmiddels al weer kletsnat! Ze positioneerde de top van de dildo voor mijn grotje en duwde de eikel voorzichtig naar binnen! Met mijn hand omklemde ik de hare en haar hand naar mij toetrekkend, schoven we de dildo tot diep in mijn kutje! Oooh, wat was hij lekker dik, hij vulde mijn hele grotje! Mijn hand volgde de dildo tot het andere einde, … en op mijn beurt begon ik de eikel ook voorbij haar lipjes te schuiven! Beiden kreunden we van genot en opwinding! Toen ook zij een stukje van de dildo in haar spleetje had, … begon ze haar bekken langzaam maar zeker naar mij toe te bewegen! Terstond voelde ik hoe de dildo dieper en dieper in mijn kutje schoof! Spontaan begonnen we beiden met ons bekken te draaien en te stoten, …. wat was dit geil, … het gedacht alleen al liet mij bijna komen! Haar handen omklemden de mijne, … en zo trekkend aan elkaar lieten we de dildo in onze kutjes bewegen! Dit was hemels, …. ik voelde hoe haar handen hard knepen, en uit haar keel kwam enkel nog een jammerend geluid voort! Plots voelde ik door de dildo, die onze twee lichamen met elkaar verbond, hoe heel haar bekken begon te schokken en te trillen! Met een langgerekt 'Aaaaaaaaaaahhhhhh, … oooooohhhhhhh, …. kwam ze klaar! Ze schokte zo zeer dat ik het uiteinde van de dildo tegen mijn baarmoedermond voelde stoten! Door het dolle heen, greep ik naar mijn klitje en begon die te manipuleren terwijl de dildo schokkend in mijn kutje bewoog! Slechts enkele tellen later voelde ook ik hoe mijn kutje begon samen te trekken en hoe er een bijna ondragelijk gevoel van genot door mijn onderbuik en kutje schoot! Mijn hele spleetje was plots zo gevoelig dat ik het niet meer kon houden! Luid schreeuwend kwam ik klaar, …! Al klaarkomend hief ik mijn bekken omhoog waardoor de dildo met een natte plof uit mijn grotje gleed! Net als een bij een fles champagne die ontkurkt wordt, … spoot door de hervonden opening, m'n sap met kracht naar buiten! Ik voelde hoe meerdere stralen tussen mijn vingers door gelanceerd werden!

Beiden bleven we even uitgeput liggen! Nahijgend en lachend zeiden we beiden bijna simultaan 'ik dacht dat ik er ging in blijven, … wat was dit heerlijk intens!

Toen we beiden een beetje tot onze positieven waren gekomen en ons recht krabbelde, stelden we vast dat het bed tussen ons beiden doorweekt was van onze sappen!

Lachend zei Chantal, … 'Euuuhh, goed dat we voorheen een badhanddoek hadden gelegd!' We schaterden het uit en vielen moe maar ongelofelijk voldaan in elkaars armen!

Het was zonder twijfel ιιn van de mooiste en meest opwindende momenten in mijn leven! Waar seks tussen ons voorheen al zalig was, … is het sinds die nacht alleen maar intenser en heviger geworden!'

'Zo', zei Elise, 'dat was zo'n beetje mijn verhaal!'

Buiten Chantal ben jij de enige met wie ik dit gedeeld heb, … maar ik weet dat dit bij jou veilig is!

'Whaaaw', zei ik weer, … 'dit is wel het meest opwindende dat ik ooit gehoord heb, … bedankt dat je dit met mij wou delen! Maar ik vermoed dat je mij indirect hierdoor nog vele onrustige nachten gaat bezorgen!'

'Wie had dit kunnen vermoeden, …. weet je nog hoe afwijzend je was toen ik je destijds vroeg of een vrouw niets voor jou zou zijn!'

Spontaan in de lach schietend wandelden we samen verder!

Ja, wie had dit kunnen vermoeden!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners