Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Haar eerste keer - 11893 keer gelezen
Het was half november toen ik deze ervaring meemaakte. Met een groep van meer dan 100 mensen waren we Zwarte Piet bij de intocht van Sinterklaas in onze stad. Ik kende daar nog bijna niemand, omdat ik er pas was komen wonen. In het dorp waar ik daarvoor woonde, was ik ook altijd Zwarte Piet en daarom had me aangemeld om mee te doen. Het was een leuke bezigheid en op deze manier zou ik misschien nieuwe mensen leren kennen. Dat laatste was zeker het geval.

Tijdens een bijeenkomst met alle vrijwilligers voor de intocht viel het mij op dat er maar weinig vrouwen en meisjes waren om Zwarte Piet te spelen. Ik raakte aan de praat met een vrouw van ongeveer mijn leeftijd. Ze heette Maaike en was moeder van twee kleine kinderen. Ik snapte niet waarom ze dan meewerkte aan de intocht. Met kleine kinderen wil je toch zelf naar Sinterklaas, zo was mijn gedachte. Ze vertelde dat ze gescheiden was en de kinderen in het weekend bij haar ex zijn. Om toch wat te doen te hebben, had ze besloten om weer mee te gaan doen met de intocht. Dat had ze ook altijd gedaan voordat ze kinderen had en dat vond ze altijd erg leuk. Vandaar dat ze nu weer meedeed.
Op de dag van de intocht moesten we al vroeg aanwezig zijn om geschminkt te worden. Ik zat naast Maaike in de schmink en we hielpen elkaar om de laatste witte plekjes weg te werken. Het was een heel gedoe om al die mensen op tijd klaar te hebben voor we de boot op gingen. Dat lukte dan ook niet helemaal en de laatste Pieten werden op de boot nog afgeschminkt en omgekleed. Net voor het binnenvaren van de haven was iedereen klaar en kon het grote feest beginnen.

De intocht was heel anders dan ik gewend was. In ons dorp waren we maar met een stuk of tien Pieten en hier krioelde het van de collega’s. Toch was de intocht erg leuk en ook het grote feest in de plaatselijke sporthal mocht er zijn. Een flink aantal Pieten moest al meteen van het toneel verdwijnen als we in de sporthal aan zouden komen, maar omdat er maar weinig vrouwelijke Pieten waren, mocht ik, zelfs als eerstejaars deelneemster, present blijven tot het einde.

Het feest was voorbij en ik ging naar de kleedkamers. Er zou maar een kleedkamer zijn voor de vrouwen en meisjes. Ik stapte die kleedkamer binnen en het was er niet erg druk meer. Twee meisjes waren net klaar om naar huis te gaan, een wat oudere vrouw was zich aan het aankleden en een jonge vrouw kwam net onder de douche vandaan. Ze had een prachtig lichaam, alleen jammer van haar kleine borstjes. Ik kleedde mezelf uit, pakte mijn shampoo en doucheschuim en liep naar de douches. Er stond een vrouw van rond de veertig die alweer behoorlijk wit was. Ze had flinke tieten en een dito kont. Ik groette haar en begon mezelf te wassen.

“Kun je even kijken of mijn nek goed schoon is”, vroeg de vrouw aan mij. “Natuurlijk, geen probleem”, antwoordde ik en liep naar haar toe. Ze draaide haar rug naar mij toe en ik deed haar haren een beetje opzij. “Er zit nog wel wat schmink in je nek en ook achter je oren is het nog niet helemaal schoon”. Ze vroeg of ik dat even voor haar wilde wassen en terwijl ze dat deed, bukte ze om haar doucheschuim te pakken. Met haar dikke reet kwam ze tegen mijn bekken en er ging een rare siddering door mijn lijf. Wat was dit? Stond ik al zo lang droog dat ik zelfs van deze dikke vrouw opgewonden raakte? Dat kon toch niet waar zijn?
Verschrikt nam ik wat afstand. De vrouw had gelukkig niets door en deed wat schuim in mijn hand. Ik begon haar nek schoon te wassen en ook achter haar oren waste ik de schmink weg. Ik voelde dat mijn tepels hard werden. Wat is dit? Dit is toch niet het type waar ik normaal op val? Ze is minstens tien jaar ouder dan ik en ik val helemaal niet op dikke vrouwen. “Zo, je bent weer schoon”, stamelde ik tegen de vrouw. “Dankjewel”, antwoordde ze en zonder om te kijken verliet ze de doucheruimte. Vertwijfeld bleef ik alleen achter.

“Zo, ben jij ook nog niet schoon”, haalde een lieve stem mij uit mijn verdwazing. Verschrikt keek ik op en daar stond Maaike naakt voor mij, uiteraard nog wel met een zwart gezicht. “Eh, nee”, stamelde ik. “Nou, dan zullen we maar eens op gaan schieten. We zijn de laatste vrouwen die nog moeten douchen”, zei Maaike. Ik begon mezelf weer te wassen en ook Maaike ging met de shampoo en doucheschuim aan de slag. Tijdens het douchen praatte Maaike honderduit over hoe leuk ze het die dag had gevonden. Ik zei een beetje ja en nee en waste mezelf schoon. Ondertussen bekeek ik Maaike van top tot teen. Wat een mooie vrouw, niet te dik, mooie ronde billen en borsten die perfect bij de rest van haar lichaam pasten. Je zou niet zeggen dat ze moeder van twee kinderen was.

“Eh Maaike, wil je even kijken of mijn nek al goed schoon is”. “Tuurlijk meid, laat maar eens even zien. O, daar zie ik nog wat schmink zitten. Ik pak even wat schuim.” Ze bukte voorover om de fles doucheschuim te pakken, waardoor ze met haar schouder tegen mijn billen kwam. “O, sorry”, zei ze, terwijl ze schuim in haar hand deed en mijn nek begon te wassen. “Geeft niets”, zei ik zo neutraal mogelijk, maar van binnen kookte ik zowat van de opwinding. Door de aanraking van Maaike’s handen raakte ik nog meer opgewonden dan ik al was. Mijn tepels waren al keihard geworden en ook mijn kutje was behoorlijk nat, en niet alleen van het douchewater.

“Zo, je nek en je oren zijn schoon. Zal ik ook de voorkant nog even checken?”, vroeg Maaike, ondertussen om mij heen lopend. Mijn hoofd werd behoorlijk rood en mijn tepels staken fier vooruit. Ik durfde Maaike niet aan te kijken. Maaike kreeg mijn harde tepels in de gaten en had ook door dat ik haar blik ontweek. “Je hoeft je daar toch niet voor te schamen, gekkie. Het was een hele enerverende dag en die spanning komt er nu uit. Logisch dat je opgewonden bent van zo’n dag en zeker omdat je voor de eerste keer in een grote intocht hebt meegedaan”, probeerde Maaike mij weer op mijn gemak te stellen. “Eigenlijk heb ik die opwinding pas de laatste tien minuten, zo’n beetje sinds ik onder de douche sta”, antwoordde ik, waarbij ik Maaike wat verlegen aankeek. Die wist niet zo goed wat ze met deze situatie aan moest. “Ben je lesbisch, ofzo”, verbrak ze de stilte. Aarzelend zei ik dat ik inderdaad op vrouwen val. “Wat leuk, dat heb ik altijd al eens willen proberen”. Verbaasd keek ik Maaike aan. Zei ze nou echt dat ze het weleens met een vrouw zou willen doen? Verstond ik dit echt of hoorde ik wat ik wilde horen?
Nu was het Maaike’s beurt om verlegen te worden. “Eh… zou jij misschien, eh… mij eens willen zoenen?” vroeg ze aarzelend. Ik had het dus echt goed gehoord. Deze jonge moeder wilde ervaren hoe het zou zijn met een vrouw en daar had ze mij voor uitgekozen. Ik dacht nog steeds dat ik droomde, maar voegde de daad bij het woord. Ik zette mijn lippen op de hare en begon teder te zoenen. Langzaamaan openden we onze monden en vonden onze tongen elkaar. Ik streelde Maaike door haar haren en over haar natte rug en kont. Zij deed hetzelfde bij mij. Onze borsten raakten elkaar en ik voelde dat ook zij nu harde tepels had.

Opeens maakte Maaike zich los uit onze omhelzing. “We, eh… moeten ons verder wassen, afdrogen en aankleden. Anders gaat het opvallen dat we wel erg lang nodig hebben om weer schoon te worden”, sprak Maaike op strenge toon. Zij waste zichzelf verder en ik droop enigszins teleurgesteld af. Ik droogde me af en begon me aan te kleden. Ik stond in mijn beha en slip, toen Maaike onder de douche vandaan kwam. Ze bedankte me voor de ervaring en vroeg me om dit onder ons te houden. Ze wist niet goed wat voor gevoelens ze nu precies had? Was dit opwinding van de spanning of van de lust? Ze kon het niet plaatsen. Ik kleedde me verder aan, terwijl Maaike zich afdroogde. Ik gaf haar nog een kus op de wang en bedankte haar voor alles. Min of meer teleurgesteld dat we niet verder waren gegaan ging ik naar huis.

De volgende morgen ging mijn telefoon. Een onbekend nummer. Ik nam op en zei mijn naam. “Hoi, met Maaike”, sprak de stem aan de andere kant van de lijn. “Ik vond het heel leuk gisteren en wil graag nog eens met je afspreken. Heb je vanmiddag misschien tijd voor een kopje koffie?” “OK, leuk. Waar en hoe laat spreken we af?” Ze gaf me haar adres en rond 14.30 uur stond ik voor haar deur. Maaike deed open en begroette mij met drie kussen op de wangen. Ze schonk koffie voor ons in en we praatten over de meest uiteenlopende dingen. Over ons werk, over haar kinderen en haar ex, over zijn nieuwe vriendin en dat zij nog alleen was. Ze waren nu een maand of zeven uit elkaar en in de tussentijd had ze geen andere contacten gehad. Daar baalde ze stevig van. Zij was degene geweest die wilde scheiden, maar hij had binnen een mum van tijd alweer een ander. Ze wist zich even geen houding te geven. “Ik vond het wel fijn, gisteren onder de douche”, verbrak ze de stilte. “Ik ook. Jammer dat we niet verder konden gaan”, antwoordde ik. “Zou je dat wel willen dan? Met mij?” keek Maaike mij vragend aan. “Tuurlijk”, zei ik, “je bent een lekker wijf en kunt heerlijk zoenen. Ik baalde verschrikkelijk dat ik gisteren met een nat kutje naar huis moest”, wond ik er geen doekjes om. Maaike greep me bij mijn arm en samen liepen we de trap op. We wisten allebei wat er ging gebeuren. Ik ging Maaike haar eerste echte lesbische ervaring geven.
Ze opende een deur naar wat haar slaapkamer bleek te zijn. We begonnen wild te zoenen, ondertussen elkaar uitkledend. Binnen een mum van tijd lagen we naakt op het bed. “Wil je dit echt?”, vroeg ik aarzelend. “Ja”, sprak Maaike resoluut. Ik lag op haar en zakte steeds verder met mijn hoofd. Al kussend werkte ik mezelf naar beneden. Via haar nek, haar prachtige borsten, haar buik en haar navel, kwam ik met mijn mond bij haar kaalgeschoren kutje. Met mijn handen kneedde ik haar borsten, terwijl ik mijn tong tussen haar schaamlippen duwde. Een zachte kreun verliet Maaike’s mond. Ze was al behoorlijk nat. Ik likte haar kutje nog wat natter en stak toen twee vingers naar binnen. Er kwam vrijwel geen reactie van Maaike en dus duwde ik er een derde vinger bij. Ze slaakte een kreetje en hijgde dat ik vooral door moest gaan. Ik vingerde er lustig op los en met mijn mond ging ik weer op zoek naar haar harde tepels. Om de beurt zoog ik er stevig aan, totdat ze twee keiharde punten op haar tieten had staan. Maaike hijgde steeds heftiger en hortend en stotend schreeuwde ze dat ze ging komen. Ik vingerde haar nu zo snel ik kon en met een luide gil kwam ze klaar. Het vocht droop van mijn vingers, die ik naar Maaike’s gezicht bracht. Aarzelend begon ze mijn vingers af te likken. Ze dronk haar eigen kutsap en aan haar gezicht te zien, vond ze het nog lekker ook. Uitgeput bleef ze liggen.

Ik ging naast haar liggen en keek haar aan. Nog een beetje verbouwereerd van wat er was gebeurd, maar met glinsterende ogen van de opwinding keek ze terug. “Wow, wat was dat lekker. Ik ben nog nooit zo klaargekomen als daarnet. Dit is veel beter dan met een man. Veel zachter en tederder. Dit had ik veel eerder moeten doen”, maakte Maaike van haar hart geen moordkuil. “Ik moet nog even bijkomen en dan zal ik jou proberen te verwennen.” “Blijf maar lekker liggen”, zei ik, terwijl ik haar hand pakte en die naar mijn vochtige kutje bracht. Ze snapte de hint en begon me te masseren. Ze streelde door mijn landingsbaantje en beroerde mijn lipjes. Ik bracht mijn hand naar haar borst en met de andere kneedde ik mijn eigen tietjes. Mijn kutje werd natter en natter. Ik liet mijn hand van haar borsten afzakken naar haar kutje en voelde dat ze nog of weer nat was. Ik besloot initiatief te nemen en haalde haar hand van mijn natte kutje. Ze keek me vragend aan, in afwachting wat er zou gaan komen. Ik ging op haar zitten en schaarde mijn benen tussen die van haar. Onze schaamlippen raakten elkaar en met wat spuug maakte ik het geheel nog wat natter. Ik begon haar te berijden en met het beetje kracht wat ze nog in zich had, reed ze met mij mee. Steeds sneller bewoog ik mijn kutje tegen dat van haar. We begonnen allebei steeds harder te kreunen en al gauw kwamen we allebei klaar. Bij Maaike kwam er niet veel meer uit, maar ik spoot haar helemaal nat. Na maanden doe-het-zelven kwam ik heerlijk heftig klaar op het kutje van Maaike. Moe maar voldaan liet ik mij op het bed vallen.

“Shit, is het al zo laat?”, sprak Maaike verschrikt. “Over een kwartier brengt m’n ex de kinderen terug.” Halsoverkop kleedden we ons aan en met een korte tongzoen namen we afscheid van elkaar. “Volgend weekend weer?”, keek Maaike me vragend aan. “Graag”, antwoordde ik, terwijl ik de voordeur dichttrok. Aan het einde van de straat kwam ik een auto tegen met voorin een man en twee kleine kinderen op de achterbank. Ik was net op tijd weg.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners