Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nieuwe vakantiekracht - 35574 keer gelezen
Lieve mensen, dit is een waargebeurd verhaal uit mijn privéleven!
Misschien gebeuren er dingen in die niet iedereen goedkeurt, in dat geval is dat jammer voor jou/jullie en kan ik hier niks aan veranderen. Negatieve reacties hierover plaatsen daar heb ik niks aan, dus doe dit dan ook niet!

Het is al laat, 17.15 als ik de laatste stallen afsluit op de manege waar ik werk. Ik loop richting het huis van mijn baas en bazin, omdat ik hier vanavond blijf eten. Amy is er vanavond niet, dus is het wel makkelijk om een vorkje mee te prikken bij mijn werkgevers! Ik loop de voordeur binnen, en loop direct door naar de eetkamer. Ik ben hier kind aan huis, en loop daarom ook zonder kloppen of bellen door. Mijn bazin en baas zitten al aan tafel omdat ze altijd samen koken en daarom dus al klaar waren met werk terwijl ik de boel afgesloten heb. "Row kom lekker zitten!" zegt mijn bazin die mijn naam altijd afkort naar Row...

Mijn bord wordt opgeschept met een lading hutspot en een rookworst, iets wat we wel vaker eten ook al is het zomer! Met zijn drieën beginnen we te eten waardoor het even stil is. "Hey Row morgen komt dat nieuwe meisje he..." begint mijn bazin. "Ja ik zag het op de planning staan, Roos toch?" reageer ik hierop. "Ja die, ik heb haar bij jou ingepland, misschien dat jij haar de basisdingen dan alvast kan uitleggen?" zegt mijn bazin vragend. Ik reageer dat ik het prima vind, meestal sta ik namelijk in mijn eentje dus een beetje gezelschap is wel leuk! "Ze komt vakantiewerk doen, misschien ken je haar al want je hebt haar wel eens les gegeven..." gaat mijn baas verder. Ik heb echter geen idee wie ze bedoelt, aangezien ik bijna 80 kinderen en tieners les geef. We praten nog wat verder over dingen die moeten gebeuren op de manege, en als mijn bordje leeg is ga ik op huis aan.Ik stap in de auto en rijd naar huis toe. Daar aangekomen maak ik eerst een rondje met onze hond Monster. Wanneer dit gebeurd is vul ik de avond met wat tv kijken, en ga daarna mijn bed in. Amy moet nachtdienst draaien, en komt dus vannacht laat pas thuis. Ik besluit om maar vroeg te gaan slapen, en duik dus maar naakt mijn bed in. De volgende dag ontbijt ik snel, en stap daarna in de auto op weg naar werk. In de kantine zet ik snel de koffie aan (Ja dat drink ik!) en ga daarna aan een tafeltje zitten terwijl ik op mijn telefoon wat dingen check. Ineens hoor ik een zacht "Goeiemorgen" uit de deuropening komen, en zie daar het nieuwe meisje staan. Mijn hartje slaat plotseling een tikje over, want het is een prachtig meisje dat daar staat. Ik sta op en loop naar haar toe. "Goeiemorgen ik ben Rowena" zeg ik terwijl ik mijn hand uitsteek. Het meisje lijkt wat verlegen, en omdat ik met haar te doen heb begin ik zelf maar wat te praten over van alles en nog wat. Ondertussen is de koffie klaar en schenk ik voor mezelf een kopje vol. Roos drinkt nog geen koffie uiteraard, omdat ze ook verteld dat ze 16 is.

Na de koffie is het tijd om wat te gaan doen, en Roos heeft geluk want we beginnen vandaag helemaal aan de achterkant van het manegeterrein met de stallen schoonmaken. Het is een hele wandeling naar achteren toe, en tijdens de wandeling valt het me op hoe sexy sommige meiden van Roos haar leeftijd er toch ook bij lopen. Roos heeft zo'n extreem strakke rijbroek aan, waardoor haar billen als het ware door de helft worden gesplitst. Ook heeft ze een enorm strak en vol kontje, waarbij elke stap die ze zet er een helft natrilt. Ik besluit er niet al te veel naar te kijken, omdat ik anders nog wel eens gekke dingen kan gaan denken... Na niet al te lang komen we aan in de stallen, en nadat we de paarden hun boxen uit geloodst hebben, kunnen we beginnen met het uitmesten. We praten over van alles en nog wat, en komen op een gegeven moment bij het onderwerp relaties uit. Waarom moest ze dat nou vragen... Het is niet dat ik me schaam of zo, maar om zo'n jonge meid te moeten vertellen dat ik een vriendin heb vind ik toch altijd wel een beetje awkward. "En heb jij een vriend?" vraagt het meisje poeslief aan mij. "Nee, ik heb een vriendin" zeg ik zo normaal mogelijk. "Oh, dat kan ook..." reageert het meisje terwijl ik haar wangetjes rood kan zien worden.

Het blijft een tijdje stil in de stallen, maar ondertussen wordt er wel doorgewerkt. "Is dat niet raar dan?" vraagt Roos na een kleine tien minuten. Het is mij duidelijk dat ze het moeilijk vindt hierover te praten, anders had ze het wel eerder gevraagd. "Wat, een vriendin hebben?" reageer ik doodnormaal. "Ja, lijkt me toch wel anders..." zegt Roos terwijl ze naar haar werk aan het staren is. "Nee het is voor mij heel normaal, het zijn gevoelens waar je niet onderuit kan..." reageer ik volwassen. Het is aan haar reactie te zien dat ze er duidelijk altijd anders over gedacht heeft. Het is ondertussen bijna pauzetijd, en aangezien we nog wel een stukje moeten lopen stel ik voor om alvast naar de kantine te lopen. Samen gaan we aan een tafeltje zitten, en pakken we onze boterhammen er bij. Roos kijkt voornamelijk op haar telefoon en zit af en toe een berichtje te typen. Af en toe lacht het meisje, waarschijnlijk om een hilarisch whatsappje of iets dergelijks, want daarna begint ze weer te tikken. "Even plassen!" zegt het meisje terwijl ze gelijk opstaat en wegloopt.
Damn! Ik weet dat ik er eigenlijk niet naar hoor te kijken, maar wat een prachtige billen heeft deze meid zeg... Bij elke stap die het jonge slanke ding zet zie ik het heerlijke vlees zachtjes op en neer deinen... Ondertussen krijg ik een berichtje van mijn vriendin die vraagt hoe mijn dag tot dusver is. Daardoor gaat mijn aandacht naar mijn telefoon, en kan ik helaas niet meer naar de billen van Roos kijken. Na niet al te lange tijd is Roos weer terug, en ga ik zelf ook maar even naar de wc. Na mijn toiletbezoek is het tijd om weer aan de slag te gaan, dus vertel ik Roos dat we weer verder gaan. Het meisje staat gelijk op, en komt achter mij aan gelopen. Roos heeft haar telefoon meegenomen in haar broekzak, wat eigenlijk niet de bedoeling is. Maar omdat het haar eerste dag is besluit ik er dit keer niks van te zeggen.

Wanneer we weer in de stallen aan het werk zijn beginnen we weer een beetje te praten. "En heb jij zelf een eigen paard?" vraag ik aan het meisje. "Nee, ik zou er wel heel graag een willen, om te verzorgen en misschien rijden" antwoordt het meisje. "Heb jij een eigen paard dan?" vraagt Roos geďnteresseerd. "Jazeker, aan het einde van deze stallen staat mijn paard" reageer ik nuchter. Roos begint gelijk sneller schoon te maken, waarschijnlijk wil ze hem graag zien... Ik schep een enorme hoop paardenstront op, en gooi deze leeg in de kruiwagen. Het is wel grappig dat Roos hier totaal geen moeite mee heeft. De meeste meiden die hier komen werken hebben wel een afkeer richting de uitwerpselen van de dieren. Roos is echter een uitzondering, en schept vrolijk met mij mee totdat de stal leeg is.

Er volgen nog een aantal stallen, totdat we bij de stal van mijn eigen paard aankomen. Uiteraard staat het dier er nog in, omdat het de enige is die op dit moment niet het weiland in mag omdat het een hengst is... Roos weet dit natuurlijk niet, en ik ben eigenlijk allang blij dat ze hier niet om vraagt. Ik maak de stal los, en stap binnen bij mijn grote vriend. Het dier komt gelijk geďnteresseerd naar mij toe, en ik maak Roos duidelijk dat ze ook wel binnen mag komen. Ook al is Roos niet bang van paarden lijkt ze toch wel argwanend te zijn. Waarschijnlijk komt dit gewoon door de imposante indruk van mijn prachtige zwarte hengst. Ik aai het dier over zijn mooie zwarte neus, en geef een stukje appel dat ik uit het daarvoor bestemde doosje gepakt heb. Roos aait ondertussen ook over de flank van het grote dier, en lijkt wel betoverd door hem. Ik schud de foute gedachten maar uit mijn hoofd, wetend dat dit meisje waarschijnlijk niet dezelfde gedachten heeft als ik.

"Mag ik eens een stukje met hem rijden?" vraagt Roos met grote blije ogen. Ik weet het, ik ben zwak als het op dit soort meisjes aankomt... Dus uiteraard stem ik toe, en zeg Roos dat ze wel even een stukje zonder zadel kan rijden... Ik waarschuw Roos nog wel dat ze voorzichtig moet doen omdat mijn paard nog wel eens wat streken uit wil halen. Daarna vertel ik Roos dat ze mijn paard naar het aparte weiland mag rijden, zodat hij er gelijk even uit is. Vakkundig rijdt Roos het dier naar het weiland toe, en mijn paard is eigenlijk opvallend rustig. Ik loop achter het tweetal aan, en open het hek van het weiland. Eenmaal binnen zwaait Roos één been over de nek van mijn paard, en springt ze er af. Dan gebeurt hetgeen ik al de hele dag verwacht had ineens! PATSJ! Er springt een grote scheur precies bij de bilnaad van Roos haar strakke paardrijbroek, en in een flits kan ik een roze lijntje van haar string zien lopen tussen twee ietwat gebruinde bilhelften. Roos houdt direct haar hand voor haar kont, en kijkt mij beschaamd aan. "Aii scheur je nou uit je broek?" reageer ik terwijl ik een glimlach moeizaam verborgen houd. "Ja, deze broek was al iets te strak eigenlijk..." zegt het meisje dat zich duidelijk een beetje klote voelt door het toeval op haar eerste werkdag.

"Loop effe mee naar de kleedkamers, ik heb nog wel een broek in mijn kluisje liggen" stel ik Roos gerust. Het meisje krijgt gelijk een glimlach op haar gezicht, en loopt achter mij aan. "Wil jij achter mij lopen, ik wil niet dat mensen mijn kont zien..." zegt Roos terwijl ze gelijk een stapje harder zet. "Tuurlijk joh, maar er is toch bijna niemand hoor" stel ik haar nogmaals gerust. Oh mijn god! gaat er door mijn hoofd. De billen van het meisje zijn werkelijk prachtig, en door de scheur in haar broek hebben haar bilhelften nog meer ruimte gekregen om te bewegen... Gelukkig zijn we snel bij de kleedkamers, en open ik mijn kluisje. Er is hier geen aparte ruimte om je om te kleden, wat Roos zo te zien wel een beetje jammer vindt. Wanneer ik haar zeg dat ze zich gewoon in de kleedkamer om kan kleden doet ze het wel gelijk, wat ik eigenlijk niet verwacht had. De gescheurde broek glijdt over haar billen, die nog voller zijn dan ik al dacht... Snel trekt Roos daarna een lichtgrijze joggingbroek van mij aan, die niet helemaal schoon meer is met wat baggervlekken.

We maken onze ronde door de stallen af, en daarna is het tijd om naar huis te gaan. Roos werkt zo de hele week bij ons, en door gesprekken beginnen we elkaar steeds beter te leren kennen. Ik merk dat ik het zelf een erg lieve meid vind, en dat er eigenlijk wel een beetje lust in mijn lichaam gekomen is. Op de vrijdagmiddag is het al laat, veel te laat eigenlijk, en we zijn nog niet klaar met alle taken die gedaan moeten zijn voordat de weekendploeg het overneemt. Omdat we waarschijnlijk niet op tijd klaar zijn voor het avondeten overleg ik met Roos dat we beter een pizza kunnen nemen op de manege, waar ze mee instemt. We gaan daarom even zitten in de kantine, totdat de pizza er is. Gelukkig komt deze snel, waarschijnlijk doordat het vakantietijd is. De pizza is snel op omdat we allebei nogal honger hadden door het harde werken, dus kunnen we weer aan de slag.

Om deze tijd is er niemand op de manege te bekennen omdat iedereen aan het eten is. Daarbij is het vakantietijd zoals ik zei, waardoor het überhaupt erg rustig is. We zijn de stallen van de manegepaarden aan het schoonmaken, en Roos is een paar stallen verderop bezig. Omdat mijn stal klaar is loop ik haar kant op, en kijk ik hoe Roos haar werk tot noch toe gedaan heeft. De stallen zijn keurig schoon en voorzien van vers stro, dus dat is uitstekend voor elkaar. Roos staat in de stal die ze net schoongemaakt heeft, en knuffelt het paard dat er in staat. Het dier likt haar hand, en duwt zijn hoofd stevig tegen het lichaam van Roos aan. "AHH kijk hoe lief!" reageert Roos spontaan. "Wil je alsjeblieft een foto maken Rowena?" vraagt Roos op lieve toon. "Tuurlijk, je hebt wel snel vrienden gemaakt met haar, normaal is ze een beetje kribbig!" zeg ik Roos. Het meisje geeft haar telefoon aan mij, en ontgrendelt hem voor mij. Gelijk krijg ik het ding in mijn hand gestopt, en dan dringt het tot mij door dat meiden van Roos haar leeftijd alles op hun telefoon doen, en zie ik dat er nog een app openstaat. Het is een dagboek app, en ook al lees ik niet bewust de tekst, toch pik ik diverse woorden er direct uit. 'Ze is zo sexy en lief' 'vandaag weer met haar aan het werk' 'Rowena zou alles met mij mogen doen als ze dat zou willen' Ik schrik hier eigenlijk van, maar sluit het appje snel om vervolgens de camera op te starten.Mijn gezicht heb ik volgens mij redelijk strak gehouden, en zo te zien heeft Roos niets in de gaten. Het meisje heeft waarschijnlijk niet eens door gehad dat het appje nog openstond. Mijn hersenen draaien gelijk op volle toeren door dit voorval, en zonder heel veel nadenken klik ik een foto op de telefoon. Ik vraag me wel eens af waarom ik toch steeds al die meiden aantrek? Het is niet dat ik expres mijn best er voor doe, maar toch lijken ze in grote getalen naar mij toe te willen komen. Oké ik vind van mezelf ook niet dat ik er lelijk uitzie, en mijn figuurtje mag er ook best zijn al zeg ik het zelf, maar dit hoeft van mij dan ook weer niet. Ik geef de telefoon weer terug aan Roos, die gelijk kijkt of hij gelukt is. "Oohhh deze is leuk, dankjewel!" zegt het meisje vlot. "Graag gedaan Roos..." zeg ik met gemengde gedachtes. We maken ons werk verder af, en omdat ik het stiekem toch niet kan laten heb ik mij een klein beetje misdragen. Mijn rijbroek heb ik stiekem een stukje tussen mijn billen getrokken, en mijn topje iets omlaag waardoor de spleet van mijn borsten duidelijk zichtbaar is. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat Roos het ook is opgevallen, want zo nu en dan zie ik haar toch wel degelijk staren.

Stiekem moet ik van binnen ook wel lachen, dat deze jonge meid zo onder de indruk is van mijn lichaam. Ik moet dan even aan de tijd terugdenken dat ik zelf die leeftijd had, en dat ik ook last had van een hoog hormoongehalte... In die tijd vond ik mijn bazin ook erg aantrekkelijk, maar er is toen nooit iets gebeurd. Met dat laatste in mijn gedachte ben ik benieuwd hoe serieus Roos nu eigenlijk is met haar mooie dagboekpraatjes, en besluit ik iets meer polshoogte te nemen. We zijn inmiddels klaar met ons werk, en lopen al pratend richting de kleedkamer. Er is helemaal niemand in de kleedkamer, en er hangen ook geen tassen of kleding van andere mensen. Betekent dus dat er niemand meer is die gaat rijden vanavond! Normaal douche ik niet zo vaak op de manege, maar meestal op de vrijdag wil ik nog wel even een kraantje laten lopen zodat ik gelijk lekker fris thuis ben. Ik laat mijn kleding afvallen, en loop in mijn slipje en sport bh naar mijn kluisje om schone kleding te pakken. Roos is nu toch echt weer stiekem aan het kijken, en wanneer ik mijn schone kleding aan het rek bij de douches hang is het Roos ook duidelijk dat ik ga douchen. Mijn sport bh en slipje glijden ook af, en op mijn slippers loop ik de doucheruimte binnen waar Roos mij niet kan zien.

"Ow Rowena ik ga naar huis ik heb geen handdoek bij me dus ik ga niet douchen oké?" vraagt Roos mij vanuit de kleedkamer. Ik had ook wel een beetje verwacht, Roos is toch wel ietwat voorzichtig als het gaat om omkleden met andere mensen erbij. "Is goed Roos fijn weekend!" roep ik vanuit de douche. Ik douche mij snel even af, en besluit er niet te veel werk van te maken. Daarna trek ik mijn schone kleren aan, en loop ik richting mijn auto. Ik rijd naar huis en denk na over de dag vandaag...

De maandag erop kom ik weer vrolijk het manegeterrein oprijden, en verbaas ik mij er over dat Roos er al is omdat haar fiets er staat. In de kantine zit het meisje al te wachten op mijn leiding, waarna we maar snel starten omdat we een druk programma hebben. Tijdens de gesprekken met Roos kwam het al een aantal keren naar voren dat ze heel erg houdt van koken, en dat ze net als ik vegetarisch is. En dan geheel toevallig ook nog net als ik een vegetariër die geen vis eet zoals sommige wel doen. "Vanavond moet ik helemaal alleen koken!" zegt Roos enthousiast. "Oh ga je weer lekker voor je ouders koken?" vraag ik geďnteresseerd. Roos schudt nee. "Nee die zijn gister op vakantie gegaan" zegt Roos terwijl ze een kruiwagen volschept met mest. "Oh lekker is dat, nemen ze jou geeneens mee?" vraag ik verontwaardigt. "Nee ik wilde niet mee, nu kan ik tenminste lekker geld verdienen!" zegt Roos met een glimlach op haar gezicht. "Tja, dat kan natuurlijk ook..." reageer ik droog. "Gisteren heb ik lekker een appeltaart gebakken!" gaat het meisje daarna verder. "Oh dus we hebben straks appeltaart in de pauze?" zeg ik voor de grap. "Nee, ik heb niks meegenomen..." zegt Roos ietwat beschaamd. "Das nou weer jammer" zeg ik lachend tegen het meisje.

"Je mag wel een stukje komen eten vanavond, wil je anders mee eten?" zegt Roos dan plotseling terwijl ze zelf een beetje van haar spontaniteit schrikt. Ik denk even na, Amy is vanavond weer tot laat aan het werk en dus eet ik anders alleen vandaag... "Nou dat klinkt heel leuk! Ik wil die kookkunsten van jou wel eens proberen!" zeg ik blij. "Ik moet alleen wel eerst even mijn hond uitlaten dan..." voeg ik er nog aan toe. "Oh dat geeft niet, ik moet dan ook eerst boodschappen halen!" zegt het meisje "Wat wil jij graag eten?" vraagt ze gelijk erna. Ik lach, en vertel haar dat ik me graag laat verrassen omdat ik toch bijna alles lust. Het meisje is duidelijk gelijk al aan het bedenken wat ze wil gaan maken, en komt bijna niet meer aan werken toe. De dag vliegt voorbij, en al snel zit ik in mijn auto onderweg naar huis.

Ik heb het adres van Roos gekregen, en ken het straatje wel. Het zijn een aantal twee onder één kap woningen in een redelijk luxe wijkje. Eenmaal thuis parkeer ik de auto en laat ik gelijk Monster uit. Daarna neem ik thuis nog even een frisse douche, en trek ik een skinny spijkerbroek aan met daarboven een kleurrijk zomers bloesje. Al snel zit ik daarna in de auto op weg naar Roos. Ik parkeer mijn auto brutaal op de oprit, omdat deze toch niet in gebruik is. Daarna wil ik aanbellen, maar via het keukenraam heeft Roos mij al lang gezien, en doet de deur al voor mij open. "Kom erin!" zegt het meisje blij terwijl ze redelijk nerveus lijkt. De geur van eten vult mijn neus, en is zeker niet onaangenaam. "Wil je iets drinken? Wijn fris sap?" vraagt Roos gelijk. "Nou een witte wijn vindt ik wel lekker!" zeg ik blij. Tot mijn verbazing komt Roos met twee glazen aan, en schenkt deze vol. "Mijn ouders zijn er toch niet..." zegt Roos die doelt op het feit dat ze eigenlijk nog geen alcohol mag. Al snel staat er een heerlijke quiche op tafel, en kunnen we gaan eten. Ik moet zeggen, dit meisje kan inderdaad erg goed koken, want het smaakt overheerlijk.

Na de maaltijd komt Roos triomfantelijk met een halve appeltaart aangelopen, omdat ze de andere helft aan de buren heeft gegeven. Zorgvuldig worden er twee punten afgesneden, en gaat er een dot slagroom op beide stukken. Ook de appeltaart is zalig, en daarom geniet ik er extra veel van. Als alles op is bedank ik Roos netjes voor de heerlijke maaltijd, en help ik haar met het inruimen van de vaatwasser. Daarna wordt mijn wijnglas nog een keer volgeschonken, en neemt Roos zelf ook nog een glas. Na het tweede glas is Roos duidelijk wat relaxter zo valt mij op, want ze begint steeds meer te praten. "Weet je vriendin wel dat je vanavond hier eet eigenlijk?" flapt het meisje eruit. "Ja hoor, dat kan ik haar gewoon vertellen" zeg ik lachend. "Roos weet je nog toen ik die foto van jou wilde maken in de stal?" begin ik voorzichtig. "Ja mocht dat eigenlijk niet dan?" vraagt het meisje gelijk angstig. "Nou jawel, maar ik heb toen per ongeluk in je dagboek app kunnen kijken..." gooi ik eruit. Het meisje kijkt direct naar de grond, en weet inmiddels wel waar ik naar toe wil. "Sorry, ik wilde je er niet mee lastig vallen..." zegt het meisje met goed doorbloedde wangen. "Het geeft niet Roos, toen ik jouw leeftijd had was ik net zo nieuwsgierig als jij" stel ik het meisje nogmaals gerust.

Aan de houding van Roos kan ik duidelijk aflezen dat ze het niet erg moeilijk vindt om toe te geven dat ze interesse heeft in andere vrouwen/meisjes. Ik neem daarom maar het gesprek een beetje over om het wat makkelijker voor haar te maken. "Kijk je wel vaker naar andere meiden, van jouw leeftijd bijvoorbeeld?" vraag ik glimlachend aan de gegeneerde tiener die mij nog steeds niet lang durft aan te kijken. "Roos het is echt oké hoor, je hoeft je hier echt niet voor te schamen, integendeel..." maak ik haar nogmaals duidelijk. "Jha dat weet ik eigenlijk wel, maar ik vind het echt moeilijk" zegt het tienertje daar weer op. "Eigenlijk kijk ik meer naar wat oudere meiden...." flapt Roos er moeizaam uit. "Meiden zoals ik bedoel je?" reageer ik glimlachend. Stiekem maakt het mij wel een beetje opgewonden om te weten dat dit meisje zo onder de indruk is van mijn overkomen op haar. "Ja meiden van jouw leeftijd..." zegt Roos die inmiddels wel wat rustiger is geworden. Ik weet dat het eigenlijk niet kan, maar zoals ik het inschat willen we beide wel wat verder gaan, dus ik leg mijn hand op het bovenbeen van Roos. "Maar je vriendin dan?" zegt Roos ineens heel volwassen. "Mijn vriendin heeft hier geen problemen mee" zeg ik glimlachend.

Rustig buig ik voorover en kus ik Roos op haar mond. Haar lippen zijn zacht en plakken een beetje van de lipgloss. Onwennig kust Roos een beetje terug, waarschijnlijk heeft ze zelfs hier nog niet heel veel ervaring mee... Ik kus nog een aantal keer sensueel, en strijk plagend met mijn tong over de hare. We kussen een aantal minuten, maar ik merk dat Roos het toch nog wel heel erg wennen vindt, en waarschijnlijk erg gespannen is. Ik stop daarom maar met zoenen, en besluit niet verder te gaan om haar geen dingen te laten doen die ze niet wil. Ik buig voorover en pak mijn wijntje om er vervolgens een slok van te nemen. Het is tevens de laatste slok, en daarom zet ik het lege glas weer terug. "Roos ik denk dat ik wel weer naar huis toe ga nu..." zeg ik tegen het meisje. "Oh oké, je zoent wel heel lekker..." zegt Roos blozend tegen mij. "Dank je Roos, jij ook hoor!" complimenteer ik haar. Het meisje krijgt een nerveus glimlachje op haar gezicht, en is blijkbaar nog best wel onder de indruk van ons zoenpartijtje. Ik sta op en loop naar de voordeur toe. "Ik zie je morgen weer Roos!" zeg ik blij lachend terwijl ik haar een handkus toe blaas.

Ik ga met een opgewonden gevoel de auto in, en met Roos nog in mijn gedachte terug naar huis toe. Thuis knuffel ik mijn hond even, en ga daarna op de bank zitten. Als het weer bedtijd is ga ik alleen mijn bed in, omdat mijn vriendin nachtdienst heeft en daardoor nog niet thuis is. De volgende ochtend word ik wakker door de wekker, en zet ik hem snel uit voordat mijn vriendin wakker wordt. Als ik naast mij kijk zie ik Amy nog vredig slapen, en sluip ik zachtjes de kamer uit om daarna de deur de sluiten. Tijdens het ontbijt zie ik op mijn telefoon dat ik een berichtje heb van Roos. Het bericht is om 1 uur ‘s nachts verstuurd toen ik al lang sliep natuurlijk. "Ik werd net wakker toen ik over jou droomde:$" Het blozende poppetje achter het bericht is voor mij een teken dat Roos vast nog wel verder wil dan alleen zoenen...Ik stap mijn auto in en rijd weer naar mijn werk. Wanneer ik geparkeerd ben loop ik de kantine in, en zie dat Roos er nog niet is. Zelfs na mijn koffie is Roos er nog niet, en ben ik even bang dat ze niet meer durft te komen door gister... Als ik net het erf oploop richting de stallen zie ik Roos keihard aan komen fietsen en haar fiets snel op slot zetten. Meteen komt ze naar mij toe gelopen, dus stop ik even met lopen zodat ze sneller bij mij is. "So Sorry, ik had me verslapen ik ho hoop niet dat je boos bent?" zegt het meisje dat buiten adem is van het harde fietsen. Ik glimlach omdat het meisje zo aangedaan is omdat ze te laat is, en zeg haar dat het voor dit keer niet uitmaakt maar dat het niet vaker moet gebeuren. Snel gaan we aan de slag en beginnen we weer met schoonmaken van de stallen. Één van de stallen waar ik binnen loop is enorm vies en al tijden niet schoongemaakt door tijdgebrek. De stal ligt werkelijk helemaal vol met paardenpoep waar je ook maar kunt kijken, dus besluit ik om Roos een lesje te leren voor het laatkomen. "Roos kom eens!" roep ik richting het meisje. Snel komt ze aangelopen, en vraagt ze mij wat er is. "Deze stal moet als eerste even gedaan worden, en dat is voor jou als straf voor het te laat komen" grinnik ik gemeen. Het meisje ziet de extreem vieze stal, maar lijkt het niet heel erg te vinden. "Ik zal hem eens flink schrobben" zegt het meisje dapper terwijl ze gelijk een schep pakt.

Ik laat Roos even alleen aan het werk en neem zelf even de tijd om wat administratieve taken af te ronden. Ik heb een heel klein kantoortje met een computer staan dat zich helemaal op het eind van een rij met stallen bevindt. Het kantoortje was ook eerst een oude stal, en is hier gemaakt omdat het steeds te ver lopen was naar het hoofdgebouw en zo een hoop tijd scheelt. Als ik een tijdje bezig ben word er op de deur geklopt, en kan ik door het matglas al zien dat Roos voor de deur staat. "Kom maar binnen hoor" zeg ik terwijl ik van binnen wel een beetje moet lachen. Eigenlijk klopt er nooit iemand bij mij aan, maar de keurig opgevoede Roos doet dit wel netjes. Het meisje komt binnen gelopen, en vertelt dat ze klaar is met het stallencomplex schoonmaken. "Oké kom maar even verder anders, en sluit de deur even als je wil" vraag ik het meisje. Het meisje doet dit keurig, en ik sta op van mijn krukje achter de computer. Echt heel lekker zitten doet het ding uiteraard niet, maar omdat het computerwerk meestal niet zo lang duurt gaat het wel. "Kom ik zal je wat van mijn werk laten zien als je dat leuk vindt." zeg ik tegen Roos terwijl ik naar het krukje wijs dat ze moet gaan zitten. Roos gaat met haar heerlijke volle billen op het krukje zitten, en de heerlijke partij vlees vloeit prachtig uit over de zitting van de stoel. In mijn gedachten heb ik het meisje al 10 keer uitgekleed, en zou ik op dit moment het liefste van alles met haar willen doen... Ik weet mij echter te bedwingen, en laat haar wat van mijn computerwerk doen om haar zo wat bij te leren...

"Roos mijn vriendin moet vanavond weer een avonddienst draaien, vind je het leuk om vanavond bij mij te eten?" vraag ik het meisje. Ik zie dat ze hier blij van wordt, en ze zegt gelijk volmondig ja! Roos is de rest van de dag enthousiast, en daardoor krijgen we veel gedaan deze dag. Aan het einde van de dag neem ik gelijk de vuile kleding uit mijn kluisje mee om te wassen, en gooi die achterin mijn auto. Roos stapt ondertussen op haar fiets, en fietst het manege erf af. "Tot zo meteen!" zegt Roos die gelijk door zal fietsen naar mijn huis. "Tot zo!" roep ik haar na terwijl ik mijn auto start en achter haar aan het erf af rijd. Ik ben uiteraard eerder bij mijn huis, omdat Roos op de fiets is en ook nog eens moet zoeken waar mijn huis precies is. Mijn auto parkeer ik netjes op de oprit, en loop gelijk mijn huis binnen. Het kon nog wel een aantal minuten duren voordat Roos bij mijn huis is, want het is zeker 10 minuten fietsen. Daarom bereid ik alvast wat dingen voor het eten voor. Ik heb besloten een vegetarische lasagne te maken omdat ik daar alles voor in huis heb en het redelijk eenvoudig te maken is. Net als ik de ovenschaal in de oven schuif zie ik dat Roos de oprit op gefietst komt. Het meisje herkent mijn auto waardoor ze weet dat ze goed zit, en zet haar fiets netjes voor de kliko's neer. Ik open de voordeur en laat haar binnen. "Makkelijk gevonden?" vraag ik haar. "Nou ik moest even zoeken maar het is best makkelijk hoor" zegt Roos blij.

We lopen de keuken in, en ik schenk een glas fris voor Roos in omdat het erg warm is en haar gezicht een beetje bezweet. "Ik ben even heel asociaal, maar ik ga heel even snel douchen oké?" vraag ik aan het meisje dat aan onze bartafel is gaan zitten. "Tuurlijk, het is jouw huis..." reageert Roos droog. Ik vraag het meisje of ze even op de lasagne wil letten terwijl ik douche, waar ze geen enkel bezwaar tegen heeft. Al snel loopt het warme water over mijn lichaam heen, en spoel ik mijn intieme delen lekker schoon. Vorige week heb ik mezelf van onderen nog geharst, dus de boel is heerlijk glad, zoals ik het zelf het fijnst vind. Na een vlugge douche droog ik mij snel af en kleed ik mij lekker luchtig om Roos niet te lang te laten wachten. Wanneer ik de keuken in loop zie ik het meisje nog aan de bartafel zitten terwijl ze op haar telefoon bezig is. Ondertussen aait ze met haar andere hand over de kop van Monster, die daardoor al snel vriendjes met het nieuwe meisje is geworden. "Zo is de lasagne al klaar?" vraag ik lachend terwijl ik in mijn korte broekje en een lekker casual t shirt aangelopen kom. "Nee die moet nog wel 10 minuutjes!" zegt Roos die er duidelijk verstand van heeft. "Je kan ook wel even douchen boven als je wil?" Stel ik voor aan Roos.

"Oh ja is misschien wel even fijn..." zegt Roos terwijl ze gelijk opstaat. Ik loop voorop om Roos de badkamer te wijzen en even uit te leggen hoe de douche precies werkt. De douche wordt aangezet, en ik gun haar privacy door de badkamer te verlaten. "Succes!" roep ik nog voordat ik de deur sluit. Eenmaal weer in de keuken zie ik dat Roos haar telefoon op tafel heeft laten liggen. Ik weet dat het echt niet netjes is, maar ik moet hier gewoon even op kijken. Tijdens de pauzes op het werk heb ik vaak genoeg het ontgrendelpatroon van Roos haar telefoon gezien, dus dit is voor mij een peulenschil om hem van het slot te krijgen. Op het internet appje van Roos haar telefoon is geen info te vinden, zo te zien gebruikt ze hem zelfs amper... De Whatsapp app is echter heel wat interessanter, want het meisje zit met nog 8 andere meiden in een whatsapp groep genaamd 'Bigirlz' waarvan ene Marit de beheerder is. In de app wordt openlijk gepraat onderling over bi of lesbisch zijn, en hoe ze hier mee om gaan en of ze al uit de kast zijn. Het laatste bericht is van Roos zelf, en klinkt als volgt: "Yeey ik ga vanavond bij haar eten, wish me luck!" Hiervoor staan er ook nog een aantal andere berichten waaruit ik op maak dat Roos graag eens met een andere vrouw de liefde zou bedrijven... Wie ben ik om dit arme meisje niet de heerlijke avonturen van de vrouwenliefde te laten ervaren?

Juist als ik lekker aan het lezen ben hoor ik de douche boven uitgaan, en gaat ondertussen ook gelijk de timer van de oven af... Ik leg de telefoon van Roos netjes terug waar hij vandaan kwam, en pak de lasagne uit de oven. "Rowenaaaa" hoor ik van boven roepen. Ik loop daarom de trap maar op en kijk wat er loos is. Ik klop op de badkamerdeur en open deze op een kiertje. "Kan ik binnen komen?" vraag ik voorzichtig. "Ja kom maar hoor!" roept Roos blij. Ik stap binnen en zie Roos in enkel een handdoek gehuld terwijl ze wijst naar haar kleren. Of Roos het expres gedaan heeft weet ik niet, maar haar kleren lagen vlak naast de douche en doordat het een open douche is, is het hele zaakje nat geworden van het water... "Nou dat wordt naakt aan tafel hahaha, ik pak wel even wat droogs voor je" zeg ik lachend. Snel kom ik terug met droge kleren, en geef deze aan haar. Een bh en slip heb ik er niet bij gedaan, omdat ik deze zelf ook niet draag op dit moment. Eenmaal in de keuken komt Roos ook snel aangelopen en kunnen we gaan eten. Beide hebben we weer erge honger, en dus is het eten zo op. Net als ik bij Roos thuis deed helpt ook Roos mij met het inruimen van de vaatwasser. Monster staat gelijk ongeduldig met de riem in zijn bek achter mij, en gaat braaf zitten.
"Loop je even mee Roos? Monster wil graag uit!" laat ik zien door naar Monster te wijzen. "Is goed hoor!" zegt Roos die gelijk met mij mee naar buiten loopt.Vlakbij ons huis is een natuurgebiedje waar het heerlijk is om te wandelen met de hond. Het is erg rustig, omdat de meeste mensen nog op vakantie zijn. Bij een bankje langs het water maak ik Monster zijn riem los om hem even te laten rennen. Het beest springt gelijk het water in en begint wat eenden weg te jagen. Roos komt naast mij zitten, en kijkt wat verlegen naar de grond. "Je bent echt een hele mooie meid Roos" zeg ik dan plotseling tegen haar. Zodra Roos dit hoort kijkt ze mij aan, en druk ik gelijk mijn lippen op de hare. Roos is dit keer minder voorzichtig, en begint zachtjes met mij mee te zoenen. Met mijn rechterhand pak ik haar rechterhand, en leg deze op mijn BH loze borst. Even schrikt Roos, maar begint daarna mijn linkerborst zachtjes te kneden. Het formaat zal wel even wennen zijn voor haar, want in tegenstelling tot mijn C cup heeft Roos maar een kleine A of B zo schat ik. Even blijven we zo zoenen, totdat ik iemand aan hoor komen. Roos trekt al vanzelf haar hand weg omdat het haar te spannend wordt, dus ik stel voor om weer terug te lopen.

Monster komt met een grote tak in zijn bek met ons mee gelopen, en is uiteraard zeiknat van het water. Gelukkig zijn we snel weer thuis, en droog ik het beest af. Monster gaat gelijk buiten in de zon liggen nadrogen. Ik ga zelf op de bank zitten, en Roos komt al snel naast mij zitten. Ik kijk haar in haar ogen, en zie dat Roos graag verder zou willen gaan. Ik pak daarom haar handje, en duw dit onder het elastiek van mijn korte sportbroekje dat ik aan heb. Roos is hoorbaar sneller gaan ademen, en wanneer haar vingertoppen mijn spleetje voelen hoor ik een zachte zucht uit haar mondje komen. "Vinger me maar lekker..." fluister ik in Roos haar oor terwijl ik haar zwoel aankijk en haar begin te zoenen. Roos begint zachtjes met haar vingers tussen mijn lipjes te zoeken, en vindt al snel mijn speldenknopje. Ik geniet heerlijk van de tienervingertjes van Roos die wat onwennig mijn vagina aan het aftasten zijn. Tijdens het zoenen trek ik mijn shirt over mijn hoofd, en komt mijn volle C cup in de openlucht. Roos kijkt gelijk naar mijn borsten, en voelt zachtjes met haar andere hand aan mijn tepel. Ik vind het heerlijk dat dit meisje haar ontdekkingstocht van het vrouwenlichaam op mij uitvoert, en kreun zachtjes bij elke nieuwe aanraking die het meisje doet om haar zo aan te sporen tot meer.

Ondertussen pakken mijn vingers de onderkant van Roos haar shirt vast, en trek ik dit vakkundig over haar hoofd heen. Een prachtige strakke buik met daarboven twee heerlijke kleine borstjes vullen mijn netvlies, en gelijk geef ik een likje over haar beide tepels. Roos sluit tijdens het likken haar ogen even, en lijkt intens te genieten van mijn tong die haar tepels aanraken. Zelf trek ik daarna mijn broekje uit, en lig ik volledig naakt naast Roos op de bank. "Kijk maar even goed hoor, je mag alles zien van mij..." fluister ik in het oor van Roos. Roos zegt niks, maar lijkt erg blij te zijn dat ik dit zeg, want direct gaat het meisje op haar knieën op de grond naast de bank zitten, en sabbelt ze zachtjes op mijn tepel. Ik neem zelf de passieve rol aan, en laat Roos heerlijk op haar eigen tempo mijn lichaam verkennen. Haar ogen tasten mijn slanke buikje af, en staren daarna naar het spleetje onderaan mijn buik. Roos strijkt met haar hand over mijn schaamlipjes, die keurig gesloten zijn. "Je hebt er helemaal geen haar op, het is zo glad" fluistert Roos zachtjes. "Ik hars het zelf..." fluister ik glimlachend terug. Roos glimlacht lief terug, maar is duidelijk nog gespannen door de hele situatie. Voorzichtig glijdt haar handje weer over mijn schaamlippen, en laat ze een vinger in het spleetje verdwijnen.

Een tijdje vingert Roos heel rustig mijn kutje, wat erg lekker is. Echter wil ik wel eens iets anders voelen na een tijdje. "Ben je wel eens gebeft?" fluister ik. "Nee..." fluistert Roos terug. "Dat is zo lekker, wil je mij misschien beffen Roos?" vraag ik op lieve en zwoele toon. Het meisje gaat direct tussen mijn benen op de bank zitten, en lijkt heel blij te zijn om dit te mogen proberen. Aan de andere kant is het meisje toch ook wel heel gespannen en de blozende wangetjes wijzen er op dat ze het ook wel enigszins moeilijk vindt. Toch gaat het hoofdje van Roos langzaam omlaag, en voel ik haar warme lipjes mijn schaamlippen vinden. Een paar keer likt het meisje er overheen, en als ze wat meer gewend is aan mijn schaamlippen likt het meisje steviger over mijn spleetje waardoor haar tong als vanzelf tussen mijn lipjes dringt. Mijn clitoris krijgt gelijk een flinke haal van Roos haar krachtige tongetje waardoor ik even omhoog schiet door het genot. "Ohh sorry sorry deed ik je pijn?" vraagt Roos bezorgd. "Nee, je zat precies goed..." zeg ik met een geile grijns op mijn mond. Dit laatste haalt Roos wel een beetje over haar laatste drempel heen, en meteen duikt ze weer naar beneden om zich met haar tong op mijn klitje te storten. Ook al heeft Roos dit nog nooit gedaan heeft ze er zeker talent voor, waarschijnlijk omdat ze van haar eigen kutje wel weet hoe het allemaal in elkaar steekt en zo de lekkerste plekjes wel weet te vinden.

Roos heeft uiteindelijk de smaak te pakken, en begint met steeds meer passie te beffen. Op een bepaald punt wordt het zelfs zo goed dat ik voel dat ik ga klaarkomen als ze nog langer doorgaat. Dit wil ik zelf echter niet, want ik vind dat Roos zelf ook wel een flinke beloning verdient heeft. Liefkozend duw ik haar hoofdje weg bij mijn kruis vandaan, en geef ik haar een flinke zoen op haar mond. Ik pak haar handje vast, en trek haar mee de woonkamer uit. Nadat we de trap op zijn gelopen doe ik onze slaapkamerdeur open, en duw ik Roos zachtjes op het bed. Ik zorg dat ze met haar hoofd op het kussen ligt, en gespannen kijkt het meisje hoe ik ook het bed opgekropen kom. Ik trek mijn eigen korte broekje van haar heupen af, en gooi dit naast het bed. Ik zie een prachtig kaal spleetje tevoorschijn komen, waar in het hoekje aan de bovenkant van haar spleetje een plukje blonde donsharen zitten. Ik laat mijn gezicht zakken boven haar poesje, en ruik de heerlijke frisse douchelucht er vanaf komen. Ik zoen haar schaamlipjes zachtjes en kijk naar de reactie van haar lichaam. Dat vraagt om meer actie, en dus laat ik mijn tong al snel tussen haar lipjes verdwijnen. Het klitje van Roos is duidelijk groter dan dat van mijzelf, en is daarom heel snel gevonden. Zachtjes begin ik het knopje te plagen en draai ik er met mijn tong rondjes omheen.

Het meisje begint heftig te kreunen en geniet zichtbaar van mijn tong. Ik moet mij inhouden om niet aan mijn eigen genot te gaan denken door haar kontgaatje ook te likken, maar weet mij gelukkig nog in te houden. Wel kan ik het niet laten om af en toe over de heerlijke volle bubble butt van Roos te likken, die zelfs terwijl ze op haar rug ligt erg aanwezig zijn. Na een vijftal minuten heerlijk aan het geile kutje van Roos te hebben gelikt merk ik dat haar ademhaling onregelmatig wordt, en dat ze steeds meer begint te hijgen. Expres zet ik een tandje extra bij, en begin ik steviger over het klitje van Roos te likken. Dit heeft zijn uitwerking want Roos haar hele lichaam spant zich aan. "HMMIII MHIIII HIIII" Roos slaakt kleine gilletjes uit terwijl ze keihard op mijn likkende tong klaarkomt. Het meisje ligt even uitgeteld met haar hoofd achterover terwijl ik langzaam naar boven klauter en naast haar ga liggen.

"Was het wat je verwachtte?" vraag ik met een glimlach op mijn gezicht aan Roos. "Nee dit kan niemand van te voren verwachten..." zegt Roos blozend. "Was het lekker dan?" vraag ik daarna weer. "Dat zeker... Maar dit blijft wel tussen ons toch?" zegt Roos ietwat bangig. "Natuurlijk lieverd" zeg ik terwijl ik haar een kus op haar mond geef. We kletsen nog wat en kleden ons daarna aan. Beneden drinken we nog een wijntje met zijn tweeën waarna Roos huiswaarts keert.Ik stuur in een whatsappje naar mijn vriendin met daarin mijn belevenissen van deze avond. Nu hebben Amy en ik een best wel open relatie met elkaar, maar omdat Amy zelf lesbisch is wil ze niet dat ik met vreemde mannen sex heb... Vrouwen heeft ze dan weer geen enkel probleem mee mits ik het haar wel eerlijk vertel. Amy is wel druk aan het werk blijkbaar, want totdat ik ga slapen blijft het berichtje ongelezen. Ik kruip naakt mijn bed in, en ik kan de geur van Roos haar luchtje nog een beetje op mijn kussen ruiken. Glimlachend val ik in een diepe slaap en probeer ik over vanavond te dromen.

Helaas is het dromen niet gelukt, maar word ik de volgende dag wel heerlijk vrolijk wakker. Amy ligt naast mij nog vredig te slapen, en omdat ik haar nog wat rust gun stap ik uit bed zonder haar een zoen te geven. Ik kleed mij aan in mijn werkkleding en ga ontbijten. Snel stap ik in de auto en rijd naar de manege toe. Roos komt tegelijkertijd met mij het erf op rijden, en zwaait uitbundig naar mij. In de kantine knipoog ik naar Roos die al aan een tafeltje is gaan zitten. Roos knipoogt terug, en neemt een slok van haar thee. Daarna gaan we aan de slag, en merk ik toch dat Roos wat losser is gekomen. Als ik haar aan het werk gezet heb en even later terugkom zie ik alleen dat Roos haar telefoon weer heeft meegenomen naar de stallen. Mijn bazin vindt dit niet zo leuk omdat ze dan bang is dat iedereen alleen maar op zijn telefoon zit en niet aan werken toekomt. "Roos, je weet dat je je telefoon in de kantine moet laten hč?" zeg ik als ik achter haar sta. "Sorry..." stamelt Roos die zich duidelijk betrapt voelt. "Ga hem maar snel even wegleggen..." zeg ik streng tegen het meisje.

Het meisje loopt richting de kantine, en komt even later weer terug gelopen zonder telefoon. Ik zie Roos lopen, maar zij ziet mij niet. Daarom loop ik snel naar mijn kantoortje, en ga op de kruk achter de computer zitten. Roos is mij ondertussen aan het zoeken, en komt uiteindelijk weer netjes bij mij aankloppen om te vragen wat haar volgende taak is. "Kom maar binnen hoor" reageer ik op de kloppende Roos aan de andere kant van de deur. "Hoi Rowena, wat mag ik nu gaan doen?" vraagt het meisje enthousiast. "Nou je mag effe twee tellen wachten, ik ben bijna klaar!" zeg ik terwijl ik nog wat dingen op de computer intik. "Hey Rowena, je vond het toch niet raar of zo gister?" zegt Roos ineens blozend. "Nee hoe kom je daar nou weer bij... Dan had ik het toch niet gedaan!" zeg ik verbaasd. "Nee dan is het goed, gewoon omdat jij een soort van mijn baas bent..." zegt het meisje daarna. Ik moet een beetje lachen... "Haha, ik ben je collega en leidinggevende, niet je baas hoor!" verbeter ik haar. Een beetje ongemakkelijk lacht Roos met mij mee, en gaat daarna op de rand van mijn bureau zitten.

Ik zie een stoute blik in Roos haar ogen, en vraag me af wat zij op dit moment aan het denken is. Lang hoef ik daar niet over na te denken, want plotseling steekt Roos haar handje uit, en laat dat achter het elastiek van mijn rijbroek glijden. Ergens kan ik wel ontzettend genieten van deze tiener die van die lekkere foute ideeën heeft. Al snel glijdt Roos haar wijsvinger tussen mijn schaamlippen, en begint ze zachtjes mijn klitje te masseren. Het idee dat er iemand zomaar binnen kan komen lopen is in mijn hoofd aanwezig, en maakt me stiekem alleen maar geiler... Roos vingert heerlijk, en wanneer ik voel dat ik naar een orgasme toe ga trek ik haar handje even mijn broek uit. Ik maak mijn broek los, en stroop deze tot op mijn knieën naar beneden. Mijn bureau is aan de voorkant dicht, en dus kan iemand niet gelijk zien wat er onder gebeurt als ze binnen komen. "Wil je nog eens met dat lekkere tongetje van je?" vraag ik fluisterend aan Roos. Roos knikt ja, en zakt met felrode wangetjes onder mijn bureau. Roos vindt het duidelijk leuk om te doen, want direct voel ik haar tong al tegen mijn klitje aan, en masseert ze dit zachtjes. Een luide kreun komt plotseling uit mijn keel, en daarom hou ik mijn hand snel voor mijn mond om niet te veel geluid te produceren.

Ik voel direct dat ik niet lang nodig heb, mede door de avonturen van gisteravond ben ik al aardig geil, en nu Roos mij ook nog eens op een spannende plek aan het beffen is hou ik het helemaal niet meer! Ik kom heerlijk klaar op het tongetje van Roos. "Hmmmmhmmmmhmmmmhmmmm" kreun ik zachtjes terwijl ik mijn mond gesloten houdt. Roos komt glimlachend naar boven, trots op zichzelf dat het haar gelukt is mij klaar te laten komen. Haar mond glimt helemaal van het speeksel en mijn vocht, en ziet er heerlijk fout uit. Gelijk trek ik Roos naar mij toe, en geef haar een innig lange tongzoen. Ondertussen trek ik mijn broek omhoog, en ga ik daarna staan. "Kom we moeten wel ons programma halen vandaag!" zeg ik daarna streng terwijl ik Roos rustig mijn kantoor uit werk...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners