Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op kantoor 1 - 33347 keer gelezen
Emma is een 28 jarige administratief medewerkster bij een klein bedrijf. Ze is een knappe slanke brunette met en c-cup. Ze is vrijgevochten vrijgezel Sofie is 27 jaar, heeft rood haar. Ze is een vrijgevochten type die sexueel van alles uitprobeert en borstmaat dubbel d heeft. Ze is net als Emma een administratief medewerkster.

Het was maandagochtend, na een druk weekend moest Emma weer naar haar werk. Vanwege de crisis was het bedrijf waar zij werkte als enige overgebleven in een groter bedrijfspand. Haar bedrijf groeide nu de crisis voorbij was weer hard. Het pand had drie verdiepingen en tijdens de crisis vulde het bedrijf de driekwart van de onderste verdieping. Nu vult het bedrijf de hele onderste verdieping en eigenlijk is dat te weinig. Emma was de week daarvoor door de directeur, Mark, bij zich geroepen. Die had uitgelegd dat het bedrijf wat ruimte kon bijhuren op de verdieping erboven. De administratieve afdeling (Emma en Sofie) had een eigen kantoor en veel kastruimte nodig. Daarom was besloten hen samen met het archief naar boven te verplaatsen. Op deze manier werd er voldoende ruimte gecreëerd voor de andere afdelingen en konden die de groei voor het komende jaar weer opvangen.

Emma had netjes geknikt en aangegeven dat ze dit goed kon begrijpen. Ze wist dat de echte reden was dat Sofie de maand ervoor Mark op een niet al te zachtzinnige manier had afgewezen en dat deze verbanning zijn manier was om te zorgen dat hij de komende tijd niet al te veel met de scherpe tong van Sofie te maken zou krijgen. Sofie had een vast contract en haar ontslaan zou na de pogingen tot sex vanuit de directeur vanwege de advocaatkosten niet alleen erg duur zijn, er was ook geen enkele rechter die dit ontslag zou goedkeuren.

Die maandag kwam Emma op haar werkplek aan. Sofie was er al. Zo, wat vindt je van onze nieuwe uithoek? Ze konden ons overduidelijk niet ver genoeg weg krijgen. Wat dacht je dan dat er zou gebeuren antwoordde Emma, na de manier waarop jij Mark hebt afgewezen. Niet alleen deed je het op de hardst mogelijke manier, maar ook publiekelijk op de bedrijfsborrel. Ja zei Sofie, maar het gezicht dat hij trok was zo leuk. Emma moest lachen, van al haar collega’s mocht ze eigenlijk alleen Mark niet en het was inderdaad hilarisch geweest om zijn publieke afgang te kunnen zien.Na enige ditjes en datjes over het weekend, gingen de vrouwen aan het werk. Aan het eind van de middag besloot Emma wat koffie te halen. Dit moest bij het enige koffieautomaat en die stond aan de andere kant van het gebouw. De kortste weg was over de ongebruikte verdieping en bij de trap naar beneden. Toen ze de koffie had, hoorde ze iets op de lege verdieping. Het leek uit het archief te komen. Ze zag de deur op een kier staan en keek naar binnen.

Ze zag Bob de knappe salesmanager met de nieuwe secretaresse van Mark, Ellen, in het archief. Ellen was ondertussen eind dertig, maar had nog steeds een leuk lichaam. Ze omhelsden en kusten elkaar. Bob trok het jurkje van Ellen naar beneden en begon haar tijdens het kussen te vingeren. Dit ging even door totdat Ellen kreunde dat ze Bob wilde voelen en zijn broek naar beneden trok. Wat daaruit tevoorschijn kwam vond Emma er zeker niet verkeerd uit zien. Ze werd helemaal geil van wat ze zag en haar hand ging automatisch naar haar broek, tussen haar benen. Ze begon zichzelf te strelen, toen Bob Ellen voorover boog. Opeens dacht ze eraan waar ze was. Namelijk midden op de gang, terwijl ze door een deur gluurde. Stilletjes liep ze verder naar het kantoor dat ze met Sofie deelde.

Ze gaf Sofie haar koffie en ging snel zitten. He zegt Sofie, die koffie is koud. Trouwens wat zie jij er uit, je wangen zijn helemaal rood en je ademt snel. Je lijkt wel opgewonden. Je raad nooit wat ik net zag, zei Emma. Bob is met Ellen in het archief. Sofie begon te lachen, zo te zien heb je wel even gekeken. En aan de temperatuur van de koffie te voelen vond je het een interessante show. Emma kreeg een kleur. Sofie werd helemaal nieuwsgierig. Kom vertel het me.

Oohh het was zo geil, Emma vertelde in geuren en kleuren wat ze had gezien en zei, ik ben er nog geil van. Nou zei Sofie lachend, als je wil mag je mijn zakraket wel even lenen. Wat! Zei Emma verbaasd, jij hebt een vibrator bij je. Natuurlijk die zit altijd in mijn handtas. Je weet maar nooit wanneer je erg geil wordt. Meestal heb ik ook een trileitje met afstandbediening. Dat valt een stuk minder op. Emma kreeg een kleur. Ze was absoluut niet preuts, en ze wist dat Sofie op sexueel vlak nog veel avontuurlijker was dan zij. Dit had ze echter niet verwacht. Zometeen vertel je me nog dat je ook sexspeeltjes in je la hebt zitten. Nee zeg, die heb ik er vrijdag uit gehaald. Die hoefden de verhuizers afgelopen weekend echt niet te vinden, bij het verplaatsen van onze bureaus . Emma schudde haar hoofd en ging maar snel weer werken.

Toen ze ‘s-avonds thuis onder de douche stond lag dacht ze na over de dag. Niet alleen over wat ze had gezien in het archief, maar ook over wat Sofie allemaal had gezegd, over haar vibrator en over het feit dat ze normaal gesproken sexspeeltjes in haar la had. Emma werd hier eigenlijk best wel opgewonden van. Haar tepels begonnen hard te worden en bij het wassen van haar borsten gaf ze deze onbewust extra veel aandacht. Ze begon een warm gevoel van binnen te krijgen. Emma vroeg zich af wat er was gebeurd als ze het aanbod van Sofie had aangenomen en de vibrator even had geleend. Haar rechterhand ging onbewust naar beneden. Zachtjes strelend over haar buik, kwam haar hand naar beneden en bereikte die plek tussen haar benen. Ze vroeg zich af wat er was gebeurd als ze met de vibrator naar de wc was gegaan, of zelfs wat er was gebeurd als ze deze gewoon in het kantoor had gebruikt.

Haar hand begon nu onbewust haar kaalgeschoren kutje te strelen. Ze ging sneller ademen. Het duurde even voordat Emma door had waar ze mee bezig was. Wow dacht ze, ik ben echt geil. Ze moest gewoon komen. Haar vingers drongen bij haar kutje naar binnen, ze gingen steeds harder naar binnen en naar buiten. Haar andere hand kneep in een van haar borsten en begon aan haar tepel te rukken en haar borsten te kneden. Ooohh wat was ze opgewonden. Emma begon te kreunen. Oohh jaa. Emma wilde iets in zich. Snel pakte ze haar shampoofles en begon duwde deze in haar kutje. Ze was zo nat van zichzelf en de douche dat de fles met gemak naar binnen ging. Emma begon zichzelf met de shampoofles te neuken. In eerste instantie fantaseerde ze hoe Bob zijn grote lul bij haar naar binnen stootte. Oohh ja kreunde ze geil, ja neuk me. De shampoofles ging steeds heen en weer in haar kutje. Jaa. Opeens veranderde haar fantasie, ze was zichzelf op op kantoor haar bureau aan het verwennen met de vibrator van Sofie. Sofie keek in eerste instantie toe en begon zichzelf in de fantasie van Emma te strelen dit duurde echter niet lang. Sofie pakte al heel snel een sexspeeltje en ging naar Emma om haar te neuken de fantasie duurde niet lang. In haar gedachten begon Sofie haar te neuken met een vibrator. Emma kreunde nog harder jaa, jaaah ooohh. De shampoofles ging nog harder heen en weer en oohh aaahh ja jaaahh Emma kwam keihard klaar. Het duurde even voordat Emma bijkwam. Wow dacht ze waar kwam dat vandaan. Ze had nooit sexuele fantasieën over vrouwen gehad. Maar ze was ook nog nooit zo hard gekomen.Emma droogde zich af. Ze was voorzichtig bij het afdrogen van haar kutje. Ze had die helemaal rauw geneukt met haar masturbatiesessie. Emma ging direct naar bed. Ze voelde zich helemaal zacht en rozig en viel direct in slaap.

Die ochtend werd ze weer geil wakker. Ze had die nacht over Sofie gedroomd. Wow dacht ze dat was een fantastische droom. Haar hand ging naar haar kutje toe, ze moest gewoon klaarkomen, zo geil was. Toen kreeg ze door waarom ze wakker werd. De wekker ging al een tijdje en ze dreigde te laat komen op haar werk.

Helaas geen tijd om de druk op haar kutje te verlichten. Ze waste zich snel, poetste haar tanden en kleedde zichzelf met een noodvaart aan. Op het station kocht ze snel een broodje en wist nog net haar trein te halen. Toch nog op tijd op haar werk.

Ze kwam als eerste haar kantoor in. Sofie was nog niet op kantoor. Emma was nu toch wel nieuwsgierig. Ze was eerder naar huis gegaan dan Sofie en was eigenlijk wel benieuwd. Sofie had de vorige dag bekend dat ze normaal gesproken sexspeeltjes in haar la had, maar deze er vanwege de verhuizing voor het weekend uit had gehaald. Sofie was nonchalant veel langer gebleven, dat deed ze normaal alleen als het heel druk was. Het was de laatste weken echter rustig. Ze zou toch niet hebben geprobeerd om ongezien... Nee, vast niet.

Emma werd steeds nieuwsgieriger. Na een minuut of vijf kon ze zich niet meer bedwingen, ze liep snel naar de plek waar Sofie de sleutel van haar ladeblok bewaarde, pakte de sleutel en opende de eerste la. Niets. Enigszins teleurgesteld deed Emma deze weer dicht. Ze pakte de tweede la. Weer niets. Toen de derde en laatste la. Emma zag daar een aantal mappen in hangen. He niets. Toen zag ze dat een van de mappen wel erg dik was. De naam van de map was d. do. Emma keek snel in de map. Er kwam een dikke dildo van ongeveer 30 cm lang tevoorschijn. Wow, ze pakte hem op en nam hem in haar hand. Hoe zou het zijn om je daarmee te neuken. Haar gedachten gingen naar de droom van die nacht. Ze was nog steeds ongelooflijk geil. Toen hoorde ze iemand op de trap naar boven komen. Snel deed ze de dildo terug, de la op slot en stopte de sleutel terug op de normale plek. Ze zat net op tijd op haar plek.

Hee hoi, begroette Sofie haar vrolijk. Hoi wist Emma verschrikt uit te brengen. Wat zie jij er rood uit, het lijkt wel of ik je ergens bij betrap. Emma herstelde zich snel, ik schok, ik had je niet aan horen komen. Emma en Sofie gingen aan het werk, Emma kon er echter niets aan doen dat haar blik af en toe naar de la van Sofie ging. Ook de tas van Sofie werd af en toe bekeken. Hoe kon ze daar naast haar normale spullen nou een vibrator en een eitje met afstandbediening in hebben.

Halverwege de ochtend vroeg Sofie of Emma koffie wilde en ging voor hen allebei halen. Na een kwartier was ze nog niet terug. Emma dacht, of er staat een lange rij voor het koffieautomaat, of ze is een van de collega’s tegengekomen. Die meid kan ook nooit ophouden met kleppen. Sofie was ten slotte een zeer gezellige en sociale collega. Nog geen minuut later kwam Sofie binnen met de koffie. He, zei Emma, de koffie is ijskoud. Sorry zei Sofie, ze ademde snel en vluchtig ik kwam een paar collega’s tegen. Emma zei er maar niets van en ging verder met haar werk. Sofie ging weer achter haar bureau zitten. Er kwam een kreuntje uit haar mond. Sofie ging ook steeds sneller ademen. Ze klonk enigszins opgewonden, maar probeerde dit duidelijk te verbergen.

Welke collega’s kwam je eigenlijk tegen. Ooh gewoon, antwoordde Sofie enigszins gesmoord. Oke, wat is er aan de hand vroeg Emma. Op dat moment kwam er een kreun uit de mond van Sofie, de ogen van Sofie gingen dicht, haar rug kromde en haar hoofd ging achterover. Even later keek Sofie Emma weer aan, ze kuchte, volgens mij word ik verkouden. Tuurlijk, volgens mij had je een orgasme. Je zag Bob en Ellen in het archief hè. Sofie keek betrapt. En aangezien je gisteren vertelde dat je een eitje in je tas hebt, heb ik zo het vermoeden dat je die bij het gluren hebt ingedaan. Ja bekende Sofie. Ooh het was zo’n geil gezicht. Ik was wat langer bij het koffieautomaat en zag ze op de terugweg. Wat waren die twee bezig. Ik kon mezelf niet bedwingen. Ik had mijn eitje nog in, omdat ik vanmorgen in de trein erg geil was geworden. Ik hoefde hem dus alleen nog maar aan te zetten. Op de gang komen was geen optie en Bob en Ellen leken bijna klaar te zijn met hun ontmoeting. Daarom kwam ik hier terug. Sorry daarvoor ik moest echt heel nodig klaar komen. Op dat moment hoorden ze een kreetje uit het archief komen.

Ja, dat kan ik begrijpen, dat gevoel had ik gisteren nou ook. Oh, hoe heb je dat opgelost. Nou, niet. Aah meid, had gewoon mijn vibrator geleend. Ik vindt het echt niet erg en nou ja, we hebben hier voldoende privacy. De collega’s komen hier toch alleen maar rond de pauze. Je weet hoe leuk Mark het vindt als ze hier komen buurten. Emma deed haar mond open, er kwam alleen niets uit. Hoe moest je daar nou op antwoorden. Het probleem was, ze was nadat ze Sofie klaar zag komen en haar daaropvolgende verhaal nog geiler geworden. Wat nu? Emma en Sofie hoorden twee personen het archief verlaten en aan verschillende kanten van het gebouw naar beneden gaan. Het beeld dat Emma daarbij kreeg hielp op zijn zachts gezegd niet echt met haar situatie.De beelden van een klaarkomende Sofie en de dromen van die nacht bleven door haar hoofd spoken. Emma’s kutje was kletsnat en er begon zich op haar broek al een natte plek te vormen bij haar kruis. Shit, dacht ze ik hou het niet meer en op deze manier is het wel erg zichtbaar. Emma probeerde zich te concentreren op haar werk, maar hoe meer ze dacht ergens anders aan te denken hoe moeilijker het werd en hoe geiler ze werd. Na een paar minuten zei ze. Sofie, mag ik toch even jou speeltje lenen. Sofie keek verbaasd op. Nog steeds? Oh ja natuurlijk ze pakte haar tas. Hier is hij. Er kwam een grote paarse vibrator te voorschijn met trilfunctie extra arm etc. Wow hoe laat je dat in je tas. Laat maar, Emma pakte de vibrator aan en liep naar de deur. Waar ga jij heen? Naar de wc, ik houdt het niet meer. Nee zei Sofie beslist. Als je het doet dan hier. Ik wil mijn vibrator niet in de wc hebben. Emma twijfelde. Ze was echt heel geil en moest komen. Alleen wilde ze het niet voor Sofie doen. Sofie zag Emma’s bedenkingen en bedacht zich geen moment. Ik weet wat zei Sofie, ik ben nog steeds geil. Ik doe wel mee. Sofie deed haar la open en haalde haar grote dildo tevoorschijn. Nou wat denk je?

Emma moest direct aan haar fantasie van onder de douche denken en werd nog geiler, ze was zo geil dat het haar allemaal niets meer uitmaakte. Ze liep naar haar bureau ging op haar stoel zitten en trok haar broek en onderbroekje omlaag. De vibrator ging direct zoemend naar haar kale klitje. Oh wat voelde dat lekker. Emma slaakte een kreetje. He zei Sofie, ik moet wel iets kunnen zien. Ze verplaatste haar stoel zodat ze elkaar goed konden zien. Sofie deed haar jurkje omhoog en haar slipje opzij. Emma kon haar kutje goed zien, op een klein streepje rood haar erboven was het goed bijgeschoren. Het eitje zat nog in haar kutje. Sofie haalde het eitje weg, pakte haar dildo nadat Sofie deze even langs haar kletsnatte kut te hebben gewreven, zag Emma hoe Sofie de grote dildo probleemloos in haar kutje duwde. Zo hijgde Emma, ziet er naar uit dat je natter en geiler bent dan ik dacht. Emma zette de punt van de trillende vibrator tegen haar kutje en duwde deze naar binnen. Oohh wat lekker. Ze was zo nat dat de vibrator zonder moeite naar binnen gleed. Het ding draaide ook aan de onderkant en wist haar op meerdere manieren te verwennen. Emma kreunde oohh aahh. Ze had het niet meer. Ze begon zichzelf met de vibrator te neuken. Haar vrije hand kneedde haar borsten door haar blouse heen.

Sofie keek naar Emma, wow dat ziet er geil uit. Ze deed haar blouseje met haar vrije hand omhoog, haalde haar grote borsten uit haar bh. En begon deze te kneden. Ondertussen bleef ze haar kut neuken met de grote dildo. Sofie begon sneller te ademen. Ze zag Emma zichzelf steeds sneller neuken met de vibrator. Het was duidelijk dat Emma het niet lang meer zou houden.

Sofie bracht een van haar borsten naar haar mond en begon op haar tepel te zuigen. De dildo ging heerlijk haar kutje in en uit. Emma had een fantastisch uitzicht. Dit was nog beter dan haar droom van die nacht. Ze begon harder te kreunen, ooh ooh, ja jaa jaaah. Ze voelde haar orgasme dichterbij komen. Ja jaah jaaahh aaahhh. Emma kwam hard klaar. Ze was helemaal van de wereld en leunde daarbij ver achterover op haar stoel. Sofie had haar collega zien komen en zag haar nu met een vibrator in haar kut en haar broek op haar enkels onderuit gezakt op de stoel. Dit werkte zeer goed. Sofie was nu enorm opgewonden en begon haar kut steeds harder te neuken met haar dildo, terwijl ze op haar tepel zoog. Ze begon te kreunen ooh aah ja. Haar mond ging open van genot en haar borst viel eruit. Met haar vrije hand pakte ze de tepel en begon erin te knijpen. Ja, jaa jaaa. De ramde de dildo in hoog tempo haar kutje in en uit. Sofie begon nu ook klaar te komen. Jaah aah aaahh aaaahh. Sofie kreeg weer een orgasme.

Emma was net op tijd bijgekomen om Sofie te zien klaarkomen. Wow dacht ze daar zal ik nog lang over fantaseren, terwijl ik met mezelf bezig ben. De vibrator trilde nog steeds in haar kut en ze haalde deze er rozig uit.

Toen de vrouwen voldoende waren bijgekomen kleedden ze zichzelf weer aan. Het duurde even voordat Emma wat durfde te zeggen. Dat was weer eens iets anders. Anders? fantastisch zou je bedoelen. We moeten dit vaker doen antwoordde Sofie.

Toen Emma aan het eind van de dag naar huis ging dacht ze aan de gebeurtenissen van die dag. Ze wist een ding zeker. De dingen zouden niet meer hetzelfde zijn op kantoor. En dat vond ze helemaal niet erg.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners