Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op kantoor 2 - 25437 keer gelezen
Emma is een 28 jarige administratief medewerkster bij een klein bedrijf. Ze is een knappe slanke brunette met en c-cup. Ze is vrijgevochten vrijgezel. Samen met Sofie een sexueel avontuurlijke meid van 27, met rood haar en dubbel -d doet ze op haar werk de administratie.

Emma en Sofie zijn omdat Sofie de directeur afwees als enige in het bedrijf naar een andere verdieping van het verder leegstaande kantoor verplaatst. Naast hen is het archief. De meiden kwamen er al snel achter dat twee collega’s (Bob en Ellen) het archief gebruiken om sex met elkaar te hebben. Dit heeft er in eerste instantie toe geleid dat Emma zichzelf thuis onder de douche verwende door een shampoofles in haar kutje te steken. De volgende dag werden Sofie en Emma zo geil van de handelingen van Bob en Ellen dat elkaar op kantoor bekeken terwijl ze zichzelf aan het verwennen waren.

De volgende ochtend was Emma wel op tijd wakker. Ze had weer gedroomd over Sofie. Snel pakte ze haar vibrator uit haar nachtkastje. Het duurde niet lang of ze kwam klaar.

Op het werk gekomen, was er een tijdje een vreemde spanning tussen haar en Sofie, maar geen van beiden wilden ze als eerste de vorige dag bespreken. Emma niet omdat zich er een beetje onzeker over voelde en Sofie niet omdat het haar beter leek om Emma er als eerste over te laten beginnen. Rond de middag kwam Ellen de kamer in. Hoi, ik heb wat papieren die moeten worden ingeboekt. Hoe bevalt de nieuwe werkplek? Emma en Sofie keken elkaar aan. Emma antwoordde als eerste. Oh beter dan verwacht. We worden hier minder gestoord, dus we krijgen het werk beter af. Wel is het een jammer dat we hier een stuk minder contact hebben met de collega’s dan beneden. Trouwens, hoe gaat het thuis. Alles goed met je man en je dochter. Ellen verschoot even van kleur, maar gaf verder geen krimp. Thuis gaat het goed. Zeg ik ga weer aan het werk, erg druk weet je.

Toen Ellen de kamer uit was begon Sofie te lachen. Oh wat ben jij gemeen Emma. Wat zei Emma quasi onschuldig. Ik mag het toch wel vragen? Zeker nu ze zich in het archief naast onze kamer laat neuken door Bob. De rest van de dag gebeurde er niets bijzonders en wisten Emma en Sofie veel werk te doen. Aan het eind van de dag ging Emma naar huis. Ze was best wel teleurgesteld. Gisteren had ze een heerlijke en spannende dag op haar werk gehad, maar vandaag was er niets gebeurd. Emma had verwacht dat Sofie op zijn minst over de vorige dag zou beginnen. Zelf durfde ze dit niet zo goed. Ze was niet gewend de eerste stap te zetten.

De volgende dag was voor Emma weer een teleurstelling. Sofie wachtte geduldig af totdat Emma zelf zou beginnen over wat er tussen het was gebeurd. Ze geloofde dat het verstandiger was om Emma op dit punt niet te forceren. Emma werd echter steeds zenuwachtiger hierover. Ze wilde dolgraag met Sofie praten over wat ze die dinsdag hadden gedaan. Hoe ze elkaar hadden bekeken terwijl ze zichzelf aan het verwennen waren en hoe geil het was om de ander te zien klaarkomen. De gebeurtenissen van die dinsdag spookten nog steeds door haar hoofd. Alleen nu Sofie er maar niet over begon durfde ze zelf niet. Emma liep de hele dag geil rond en wist eigenlijk niet goed wat ze moest doen.

Die vrijdag was Emma vroeg op haar werk. Ze had slecht geslapen. Haar hoofd zat vol met de beelden van wat er maandag en dinsdag was gebeurd en ze kon niet stoppen eraan te denken of te fantaseren hoe het een volgende keer zou gaan. Emma was geil en voelde een enorme druk op haar kutje. Ze had een enorme behoefte om klar te komen. ‘s-Ochtends was het rustig en in de pauze hadden ze eigenlijk alleen besproken wat ieder van hun dat weekend had gepland.Die middag ging Emma teleurgesteld koffie halen voor Sofie en haarzelf. Ze was de afgelopen dagen op kantoor enorm geil en er was niets gebeurd met Sofie. Op weg naar het koffieautomaat hoorde ze iets in het archief. Oh mijn god dacht ze, zijn Bob en Ellen weer bezig. Ze sloop stilletjes naar de deur van het archief en deed deze zachtjes op een kiertje. Ze schrok in plaats van Bob en Ellen zag ze Rick en Claudia. Rick en Claudia waren midden in de veertig en al jaren met elkaar getrouwd. Er zat blijkbaar nog voldoende passie in het huwelijk. Rick hield Claudia met haar kont omhoog tegen een kast. Claudia haar rok zat tot boven haar middel, ze had haar benen om Rick heen geslagen. Rick stootte in hoog tempo bij Claudia naar binnen. Dit had Emma niet verwacht. Rick en Claudia waren op kantoor altijd erg rustig en waren terughoudend in het publiekelijk tonen van genegenheid. Claudia had er duidelijk zin in. Haar hoofd was achterover geworpen en stootte tegen de kast aan. Ze had haar ogen dicht en haar mond open van genot. Ze kreunde zacht. Ooh ja, jaa ga door. Oh wat ben je lekker.

Rick ademde snel. Het koppel deed duidelijk zijn best om niet al teveel geluid te maken. Claudia begon harder te kreunen. Sst siste Rick. We willen niet betrapt worden. Het paar ging nog even door en Rick begon ook te zachtjes te kreunen. Even later schokte hij en kwam hij duidelijk klaar. Wel zo makkelijk zonder de kinderen in buurt. We moeten hier maar vaker terugkomen. Hoe Rick reageerde hoorde Emma niet meer. Ze was er snel vandoor gegaan naar het koffieautomaat. Bang om te worden betrapt.

Op de terugweg naar hun kamer, spookte de scene van Rick en Claudia door het hoofd van Emma. Het zou toch niet zo zijn dat het archief het ontmoetingsplekje werd van de koppels hier op het werk? Eigenlijk werd ze daar nog opgewondener van. Het zou erop neer komen dat Sofie en zij konden meegenieten van de seksuele avontuurtjes van hun collega’s. En het beste was dat die dat niet eens door hadden.

Met een wangen rood van opwinding kwam Emma de kamer in die ze deelde met Sofie. Sofie zag haar binnen komen. De koffie is toch niet weer koud, hè. Waren Ellen en Bob weer bezig? Ze nam een grote slok koffie en spuugde deze direct weer uit. Hé hij is gloeiend heet. Nou kennelijk waren Bob en Ellen niet bezig. Sofie keek haar achterdochtig. Aan. Emma hield het niet meer en zei lachend. Ik zag op de heenweg Rick en Claudia in het archief. Die twee zei Sofie verbaasd. Maar die zijn zo stil. Wow stille wateren hebben dus echt diepe gronden hè. Vertel me alles.

Emma vertelde in geuren en kleuren wat er was gebeurd. Wow zei Sofie, dat was echt geil. We zouden een camera moeten ophangen in dat archief. Weet je zei Emma, daar zat ik nou ook al aan te denken. Emma dacht aan het ophangen van een camera in het archief en kreeg al beelden voor zich wat er daarmee te zien zou zijn. Ze was al geil en onbewust ging er een hand steeds meer naar de binnenkant van haar benen. Zachtjes streelde ze zichzelf. Zeg Sofie, mag ik je vibrator nog eens lenen? Ooh jij slet, je bent echt erg. Is dat een ja of een nee, vroeg Emma. Dat hangt ervan af, wat zit er voor mij in? Ik weet het, het mag als je jezelf op mijn bureau verwend. Ik wil je goed kunnen zien.

Emma moest denken aan al haar fantasieën en dromen van de afgelopen dagen en zei direct ja. Ze liep naar het bureau van Sofie, deed haar broek en slipje uit ging voor Sofie op het bureau zitten. Sofie pakte haar vibrator uit haar tas. Emma deed langzaam en verleidelijk haar benen uit elkaar, zodat haar kaalgeschoren kutje goed zichtbaar was. Nee, nee nog niet, zei Sofie en ze hield de dildo iets naar achteren. Je moet jezelf wel helemaal uitkleden. Emma deed even of ze twijfelde. Maar dit leek zo op haar fantasieën over Sofie, dat ze direct wist dat ze dit zou doen. Nou oké dan. Emma trok haar blouseje en haar bh uit. Daar zat ze naakt met haar benen gespreid op het bureau van Sofie. Haar voeten had ze op de stoelleuningen van Sofie gezet, zodat deze een fantastisch uitzicht had op haar slanke lichaam. Emma nam haar borsten verleidelijk in haar handen en zei, mag ik nu de vibrator alsjeblieft?

Sofie, likte haar lippen ooh wat een heerlijk uitzicht. Ze deed de vibrator aan en gaf deze aan Emma. Hè, ik wist dat ik ook de dildo uit mijn la had moeten pakken (zie vorige deel van het verhaal). Emma streelde zachtjes met de vibrator over haar buik en bracht deze langzaam naar haar beneden. De bewoog de vibrator over haar dijen, naar de binnenkant van haar benen. Langzaam ging de vibrator strelend en trillend heen en weer over de binnenkant van haar dijen. Emma stelde het contact uit, het gevoel van de vibrator was heerlijk en ze deed haar best om Sofie nog opgewondener te krijgen.

Na even te hebben gespeeld, hield Emma het niet meer uit. Ze wilde net de vibrator tegen haar clit aandrukken, toen Sofie het heft in handen nam. Ze duwde de hand waarin Emma de vibrator had naar het kutje van Emma. Niet zo plagen hè, zei ze. Toen de trillende punt van de vibrator haar clit raakte was het net of er een elektrische stoot door Emma heen ging. Emma kromde haar rug. Wat was dat een heerlijk gevoel. Emma liet een kreun ontsnappen oohh klonk het uit haar mond. Wow, jij bent echt een geile slet, zei Sofie. Ze liet Emma’s hand los en haar vingers gleden naar beneden, naar Emma’s kutje. Je bent ook enorm nat. Sofie bracht haar natte vingers naar haar mond en likte deze. Je proeft fantastisch, zei ze.Emma werd hier nog geiler van. Haar ademde versnelde. Sofie streelde met haar handen de benen van Emma, ze begon bij haar kuiten, langzaam ging ze omhoog, naar de knieën, toen naar de binnenkant van Emma’s dijen. Oh wat voelde dat lekker. Sofie probeerde ook de billen van Emma te kneden. Shit, daar kwam ze niet goed bij. Haar handen gingen daarom via de buik van Emma omhoog naar haar borsten. Sofie begon de borsten van Emma zachtjes te kneden. Emma kreunde. De vibrator op haar klit en de handen op haar borsten voelden heerlijk aan. Zachtjes begon ze te kreunen, oohh aaahh ja. Het was of alle geilheid die ze de afgelopen dagen had gevoeld en de enorme spanning die zich in die tijd in haar kut had opgebouwd eruit begonnen te komen. Ja, kreunde Emma, speel met me.

Dat liet Sofie zich geen tweede keer zeggen. Ook zij had het de afgelopen dagen moeilijk gehad. Elke ochtend had ze Emma eigenlijk direct willen bespringen en telkens had ze zich ingehouden om Emma het initiatief te kunnen geven. Sofie rukte met één had de vibrator uit Emma’s hand en ramde deze in haar kutje. De vibrator kwam gleed ondanks de grootte van het ding direct naar binnen, zo nat was Emma. Sofie begon Emma te neuken met de vibrator en bleef met de andere hand Emma’s borsten kneden. Dit was teveel voor Emma. Ze begon harder te kreunen. Ooh ja jaa. Haar orgasme kwam er met een rotvaart aan. Aah aaahh aaaahh jaaaah. Emma kwam keihard klaar. Ze viel van het bureau van Sofie af op Sofie’s schoot. Emma was hing compleet van de wereld over Sofie heen. Haar borsten in Sofie’s gezicht. Toen ze even later bij kwam, voelde ze hoe Emma zachtjes op haar tepels zoog en haar borsten likte. De vibrator was uit haar kutje gegleden en op de grond gevallen.

Emma richtte zich langzaam op en ging staan. Héé, zei Sofie verbaasd. Dat was heerlijk zei Emma. Emma dacht even na en vroeg, wil je dat ik jou dezelfde dienst bewijs? Daar hoefde Sofie niet over na te denken. Ze stond direct op en rukte haar broek en string naar beneden. Nou zei Emma, het ziet er naar uit dat we van plek wisselen en ze ging in Sofie’s bureaustoel zitten. Sofie zette zich meteen neer op de rand van het bureau me haar voeten op de leuningen van de stoel.

Nee, nee tutte Emma, vergeet je niet wat? Sofie keek haar verbaasd aan. Ik moest naakt zitten, zei Emma, dus jij ook. Sofie deed wat haar werd gezegd. Al snel zat ze naakt op het randje van het bureau. Haar dubbel-d’s zagen er fantastisch uit. Emma pakte Emma de dildo uit de la van Sofie. Deze kunnen we zo meteen vast wel gebruiken, zei ze. Ze legde deze naast Sofie op het bureau. Hmm zei Emma, ze deed haar handen omhoog en pakte de tieten van Sofie. Wow die voelen heerlijk aan. Zachtjes begon ze de tieten te kneden. Ze ging iets omhoog en nam Sofies tieten in haar mond. Zachtjes begon ze deze te likken en op de tepels te zuigen. Iets dat Emma de afgelopen al lange tijd had willen doen. Haar handen gleden langzaam over de buik van Sofie naar beneden. Daarna achterlangs, langs dat strakke kontje, naar beneden over de dijen van Sofie en langzaam aan de binnenkant weer omhoog. Sofie trilde helemaal van genot. Ze was enorm geil. Emma ging met haar vingers naar het kutje van Sofie.

Emma ging weer zitten en bekeek het kutje, en streelde het met twee vingers. Het kutje van Sofie was werkelijk kletsnat. Emma bracht haar vingers naar de mond van Sofie, die haar eigen kutgeil eraf likte. Toen boog Emma naar voren. Met haar tong gaf ze het kutje van Sofie een likje. Sofie hield haar adem even in. Emma ging verder en begon het kutje langzaam van beneden naar boven te likken. Eerst langs de randen en daarna dieper met haar tong het kutje van Sofie in. Sofie wist niet hoe ze het had, Emma had hier weliswaar geen ervaring in, maar ze likte haar kutje als een ervaren hoer.

Emma begon sneller te likken en ging met haar tong naar de klit van Sofie. Sofie kreunde zachtjes. Ooh jaa, lekker. Terwijl ze de clit bleek likken, stak Emma twee vingers in het kutje van Sofie. Aahh wist Sofie kreunend uit te brengen. Langzaam begon Emma met haar vingers het kutje van Sofie te neuken. Met haar tong bleef ze de clit verwennen. Ga zo door kreunde Sofie. Na dit even te hebben gedaan, zei Emma, zo te zien ben je ver genoeg. Sofie kon een zucht van teleurstelling niet verbergen de tong en vingers van Emma verwenden haar niet meer.

Emma pakte snel de dildo van het bureau en stak deze in één vloeiende beweging in de kut van Sofie. Het grote ding kwam er direct tot de helft in. Aaah haaa kreunde Sofie van genot. Ze was kletsnat en had geen enkele moeite met het ding. Emma begon pompende bewegingen te maken met de dildo. Ze boog weer voorover en terwijl ze Sofie neukte met de dildo, ging ze verder met het likken van Sofie’s clit. Sofie begon weer te kreunen, ooh aah.

Wat was ze aan het genieten. Met haar handen duwde ze Emma’s hoofd verder naar haar kut toe. Jaa kreunde ze lik me, neuk me. Emma verhoogde het tempo en al snel kon Sofie geen woord meer uitbrengen. Er kwamen slechts kreunen uit haar mond. Ooh aaah aah ja. Sofie voelde haar orgasme aankomen. Als een grote golf werd ze erdoor overspoeld. Aah aaah aaaaahhh. Sofie kromde haar rug en kwam schokkend klaar. Het kutgeil vloeide uit haar en op haar bureau was een natte plek ontstaan. Sofie hijgde zwaar. Het was alsof ze net een marathon had gelopen, zo hard was ze klaar gekomen. Rozig liet Sofie zich op Emma’s schoot zakken en kuste haar volop op haar mond. Even later waren de beide dames voldoende bijgekomen en kleedden ze zich weer aan.

Wow, zei Emma, dat was geweldig. Sofie knikte instemmend en zei, dat is zeker voor herhaling vatbaar. Mooi antwoordde Emma, dat houdt in dat het werk vanaf nu een stuk interessanter en spannender is.

Aan het eind van de dag ging Sofie onderweg naar huis nog even naar de spy-shop. Hier werden kleine camera’s verkocht en Sofie kocht er daar een aantal van. Het zou inderdaad een interessante tijd worden op kantoor.

(Wordt vervolgd)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners