Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Opdracht - 22617 keer gelezen


Als ik aan de bar een glas wijn bestel, voel ik me toch weer zenuwachtig. Doe ik er wel goed aan? Wat als ik nu in het verkeerde café op haar wacht en ze niet komt? Ik wuif mijn twijfels weg, dit moet gewoon het juiste plekje zijn.
Café op de hoek, 16 uur, losse kleding en eronder iets onweerstaanbaars! Ik kijk naar je uit…
Dat was wat er in haar laatste sms stond.

Achter de vele flessen wijn en bier van de bar zit een spiegel en ik kan er mezelf in zien. Mijn blauwe ogen kijken me vragend maar ook verwachtingsvol aan. Ik haal een hand door mijn haren en ga wat rechter zitten. Ondertussen frunnik ik aan mijn blouse. Ik doe nog maar een knoopje open wetend dat ze graag goed zicht heeft op mijn borsten. Ik wil zien waar mijn handen naar toe willen, Lotte. Dat heeft ze me al vaak gezegd.

Ik haal eens diep adem en probeer me te ontspannen. De man naast me kijkt op en lacht vriendelijk maar daar besteed ik geen aandacht aan. Ik wacht op mijn geheime liefde. De spanning in mij neemt toe. Ze stuurde me zo op pad, casual gekleed en eronder maar heel weinig. Ik neem mijn glas wijn en loop naar een tafeltje bij het raam, wetend dat Ruth het waardeert als ik mezelf in het licht aan haar laat zien, ze me kan bewonderen zoals zij het zegt.Het doet me denken aan de eerste keer dat ik naast haar zat in een café. Ik was haar zonder bedenkingen gevolgd uit een wel erg saaie cursus waar we beide door onze werkgever heen waren gestuurd. Iets in haar ogen had me haar laten volgen om ergens wat te gaan drinken. Nadat ze, zonder het me te vragen een glas witte wijn voor me neerzette, ging ze naast me zitten. Haar manier van doen boeide me; zoals ze gelijk al de leiding leek te nemen en me aankeek met iets bezitterigs in haar bruine ogen, die me toen al niet los lieten. Het kwam heel natuurlijk over zoals ze haar hand op de mijne legde en steeds wat dichter bij me schoof. Ze was al een cadeau dat ik toen niet mocht uitpakken maar dat heb ik haar maar niet gezegd. Later pas ging ik nadenken over mijn actie en haar ongelooflijke aantrekkingskracht die me alles om me heen liet vergeten. Zij is de meest intrigerende vrouw die ik ken. Ze laat me mijn hart volgen en zet mijn verstand even op off als we samen zijn, iets wat me niet vaak gebeurt.

Terwijl ik aan mijn wijn nip en een beetje om me heen kijk, pak ik mijn mobieltje uit mijn tas; kijken of ik misschien toch een sms van haar heb gemist. Niets! Heel de morgen sturen we elkaar al sms’jes. Eerst heel gewone, over hoe het gaat, wat je graag zou willen, over hoe we elkaar missen. Maar ze veranderden van toon; ze sms’t me daarna wat ze met me wil. Me gek maken van verlangen, me teasen door mijn tepels eindeloos te strelen, iets wat ik heerlijk vind. Ze laat me weten dat ze altijd en overal aan me kan zitten. Ze maakt me duidelijk wat ze met me wil.

En ze laat me erop wachten; ik kijk opnieuw op mijn horloge.

Ik wil je lippen op de mijne, je vingers over me heen.
En dan de volgende:
En jij weet welke lippen ik bedoel!

Zo is Ruth, direct en open. Voor de buitenwereld de koele zakenvrouw die duidelijk maakt dat zij de baas is, zij de beslissingen neemt en de koers uitzet: altijd. Voor mij de vrouw die mij mateloos opwindt.
Ik heb mijn blik afgewend van de deur, want telkens als die opengaat en ze is het niet, dan neemt mijn onrust toe. Het stiekeme afspreken maakt me nerveus, geeft me spanning, vandaag meer dan ooit vanwege de opdracht die ze me gaf.

Je boekt een kamer voor ons en ik wil dat je me een onvergetelijke avond bezorgt.

Een ouder berichtje, helemaal in de stijl van Ruth. Ik ga het vandaag opvolgen. Ook nu weer kan en wil ik haar niet weigeren, net als toen ik haar de eerste keer zag. En elke keer daarna.
Nu ik hier op haar zit te wachten merk ik hoe graag ik haar weer wil zien. In gedachten zie ik haar ogen, die me dwingen, weer voor me. Ik voel hoe intens mijn lijf daarop reageert. Enkel een blik van haar maakt mij al week, laat me huiveren en windt me op. Haar ogen sturen me, ook zonder de woorden.

Zonder me nu om te draaien weet ik dat ze er is, ik voel het in mijn lijf. Een rilling gaat over mijn rug en als ik voetstappen dicht bij me hoor, gaat mijn hart wild tekeer. De warme adem in mijn nek als haar zachte stem me toefluistert: “Zo lekker ding. Op wie zit jij hier heel alleen te wachten?” Ik voel mijn wangen rood kleuren als ze me een zachte kus vol op mijn mond geeft en haar hand dan bezitterig rond mijn heup legt. Ik zie de man aan de bar naar ons kijken, Ruth ook, maar dat windt haar juist op en ze verdiept onze kus. Haar tong speelt met de mijne en voor ze haar mond van me los maakt, laat ze snel even haar hand over een van mijn borsten gaan. Ik voel me heftig blozen.

“He schatje. Sorry, mijn vergadering liep wat uit. Heb ik je lang laten wachten, meissie?” vraagt ze doodleuk als ze naast me op de bank aanschuift. Ik kijk haar wazig aan, voel haar lippen nog op die van mij en zie een stijve tepel door mijn blouse heen.
“Ik ben een kwartiertje hier, zat net aan mijn tweede glas wijn, Ruth”, zeg ik als ik haar in haar ogen kijk. Haar ogen gaan over me heen, nemen me bezitterig op en ik straal een beetje verlegen. Zonder dat ze wat zegt, lees ik dat ze me wil.
De hand die op mijn been ligt beweegt zacht. Weer gaan ogen over mijn lichaam heen.
Ik wenk de barman en bestel voor haar ook een glas wijn, een chablis, waarvan ik weet dat ze die heerlijk vindt. Ze knikt goedkeurend naar me en streelt zacht over mijn been. Yes, denk ik, weer een punt gescoord.Ruth proost op een hete avond, kust me weer vol op mijn mond en ik voel hoe ze zich ontspant. Ik niet, integendeel. Mijn benen heb ik naast elkaar, rustend op de spijl van de stoel tegenover de tafel, maar als ik plots haar hand hoger over mijn been voel bewegen en die wel erg dicht bij een heel warm plekje komt, schrik ik en glijdt een been pardoes van de spijl af. Vragend kijk ik haar aan.
“Rustig maar, lekker ding, even laten voelen wie er hier de baas is,” fluistert ze in mijn oor, “en niemand ziet je.”
Ze neemt bijna achteloos een slokje wijn en duwt dan haar pink tegen mijn warmste plekje. Haar ogen rusten op een knoopje van mijn blouse en zonder er echt erg in te hebben recht ik mijn rug en duw zo mijn borsten wat naar voren, geef haar zo zicht op een stukje van mijn bh. Het zwarte kant is te zien en haar ogen hangen op de bolling van mijn borsten. Als de puntjes in mijn blouse duidelijk zichtbaar worden kijkt ze me goedkeurend in de ogen. Ik voel me nog heter worden dan ik al was, sinds ze naast me aanschoof. Enkel die blik in haar ogen. Weer voel ik de drang om haar te plezieren en wat ze me ook vraagt of opdraagt; ik doe het.

Ik buig naar haar toe geef haar een snelle kus.

“Je bent me aan het uitdagen he, jij klein loedertje, ik heb de touwtjes in handen Lot,” en ze wrijft haar pink weer over mijn kruis.
Mijn spanning neemt nog meer toe en ik buig naar haar toe, geef haar een snelle kus, knipoog en vraag of ze meegaat. We lopen hand in hand de bar uit. Blikken op ons.
We zijn ook een leuk stel. Ik blond met krullen, heldere blauwe ogen, en casual gekleed en Ruth donker, mooie bruine ogen en op en top vrouwelijk. Mensen kijken ons na maar echt zien doe ik het niet; ik verlang enkel naar Ruth. Ik verlang naar haar armen om me heen, haar lippen op die van mij, naar haar mooie slanke, warme, uitdagende en o zo opwindende lijf. Maar ik weet dat ik haar eerst een plezier moet doen, voor ze me zal geven wat ik wil. Het is een spel wat we spelen van geven en krijgen. Het is heerlijk!

En al ben ik bloednerveus, ik kan haast niet wachten om mijn opdracht voor haar uit te voeren.

Als we langs een donker, verlaten steegje lopen trekt ze me daar in. Ze duwt me tegen de muur, legt een hand in mijn nek en zegt: ” Zo, nu heb ik je alleen, meisje, en kan ik je even zeggen hoe benieuwd ik ben naar wat mijn meisje me zo gaat laten zien.”
Het donkere steegje verhult dan wel wat ze bij me doet, maar ik voel me hier niet fijn. Mijn lust wint echter en een kreun ontsnapt me. Als Ruth me los laat zie ik een triomfantelijk lachje rond haar lippen.
“Zo lekker ding, ga me dan nu maar eens laten zien wat je precies voor me hebt bedacht,” zegt ze als ze mijn hand weer vast heeft en we het donkere steegje uitlopen.
Ze knijpt er zachtjes in en we lopen door zonder wat te zeggen. Waarom zouden we ook. We weten immers wat we willen en wel zo snel mogelijk. Mijn lijf giert erom, bij iedere stap die ik neem voel ik mijn verlangen toenemen, kan ook niet anders want mijn broek schuurt tegen mijn naaktheid eronder. Ongelooflijk wat Ruth met me doet.

Je gaat een striptease voor me doen, ik wil kijken naar hoe jij je heel erg sexy aan me blootgeeft.

Dat had ze in een sms gezet.

“Ik ben benieuwd naar wat er onder je kleren schuil gaat Lot, het stukje kant dat je me al liet zien belooft veel.” Terwijl ze dit zegt draait ze mijn hoofd naar haar toe. Ze kust me begerig en legt haar hand op mijn kont.

Het hotel is niet ver en we staan al snel in de kamer die ik boekte. Nu we hier zijn word ik weer overvallen door zenuwen, en de manier waarop Ruth naar me kijkt helpt niet echt. Bezitterig, begerig en verwachtingsvol laat ze haar ogen over me heen gaan.
“Je weet wat ik wil Lotte, ik ga even naar het toilet en dan verwacht ik een show van je.”
Ze draait zich om en loopt de badkamer binnen.

Ik kijk haar na. Haar rechte rug, statige houding, lange zwarte haren die wapperen, extra heupwiegend omdat ze weet dat ik kijk. Het is een mooie vrouw en ik ben degene die haar opwindt. Voor mij zegt ze vergaderingen af, maakt ze tijd vrij. Ze maakt dat ik me begeerd en geliefd voel, haar niets kan weigeren en dat ook niet wil. Ik raak verslaafd aan haar. Haar manier van praten, haar doortastendheid. Ik geniet van de manier waarop ze me bespeelt, met een beetje macht laat zij me mijn grenzen opzoeken en nooit eerder kreeg ik zulke heftige orgasmen als bij haar.
Een half jaar nu zijn we samen. Nou ja samen, we hebben een geheime relatie. Niet dat ik me voor haar schaam, integendeel. Ik zou haar zo graag aan iedereen willen showen. Maar ja, mijn geloof, mijn opvoeding, de kerk. Een duivels pact zou mijn moeder zeggen. Dus treffen we elkaar heimelijk. En hoewel me dat soms erg zwaar valt, groeien we zo wel steeds dichter naar elkaar toe. Ruth is degene die me laat zien, voelen, hoe fijn het is als ik mezelf laat gaan en haar volg, me aan haar overlever, haar de controle over mezelf geef.
En ik had nooit gedacht dat ik zo op haar macht zou gaan kicken.Ik kijk de schaars verlichte kamer rond. Een enkel spotje in het plafond verlicht, een spiegel weerkaatst de ruimte. Er staan 2 stoelen en een tafeltje en verder alleen het bed. Ik verplaats de stoelen, zet ze tegenover elkaar. De stoel voor de spiegel wordt de mijne, zo kan Ruth alles van me zien. Ik haal mijn telefoon uit mijn tas en zoek mijn muziekje.
Voor deze gelegenheid heb ik er een paar mooie nummers opgezet, nummers die me helpen mijn schroom te overwinnen. Nooit eerder heb ik een striptease gedaan.
Als ik de deur van de badkamer hoor en opkijk, zie ik Ruth. Mijn god wat is ze mooi. Een verleidelijk donkerblauw setje met daarover heen een doorschijnende kimono. Haar gebronsde huid, haar stevige kleine borsten zo mooi verpakt in die bh, de platte buik met in haar navel een piercing. Haar ogen zijn wat zwarter zie ik, en voor ze op de stoel gaat zitten die ik haar aanwijs, kust ze me en fluistert in mijn oor: “Maak me gek, zoals alleen jij dat kan.”

Mijn telefoon laat zacht ‘slave to love’ horen, van Bryan Ferry. Ik zie Ruth naar me kijken als ze het nummer herkent, en ik weet dat ze mijn dubbelzinnigheid wel waardeert. Altijd toch weer een beetje je eigen slag eraan geven zegt ze dan. Ruth zit op de stoel en ik sta voor haar met mijn rug naar de spiegel, net onder het spotje. De hitte in de kamer is nu al voelbaar en dat is niet alleen omdat ik al mijn kleren nog aan heb. Als ik tergend langzaam de knopen van mijn vest open maak, volgt Ruth iedere beweging. Ik zie de begeerte in haar ogen als ik het vestje over de stoel hang en aan de knopen van mijn blouse begin. Veel hoef ik er daar niet meer van te openen en als ik om de stoel heen loop, laat ik ‘m van mijn schouders glijden en kijk verleidelijk over mijn schouder naar Ruth.
Ik heb mijn handen voor mijn bh en loop naar Ruth toe. Als ik voor haar sta laat ik mijn handen zakken en duw ik mijn borsten naar elkaar toe. De ogen van Ruth volgen me en ze likt langs haar lippen. De mooie zwarte bh met half doorzichtige cups kan de goedkeuring van Ruth verdragen merk ik al snel.
“Erg mooi schatje, prima keus”.

Voor ik me omdraai om naar de stoel terug te lopen buig ik me even naar Ruth, geef haar een kus en streel heel zacht even over de stof van haar bh en tepel. Ze kreunt en geeft me een klap op mijn billen. Als ik weer voor de stoel sta en naar mijn grote liefde kijk, die me ongegeneerd geil aankijkt, haak ik met mijn vingers mijn bh open en leg ‘m bij mijn andere kleding op de stoel. Met mijn borsten in mijn handen streel ik met mijn duimen over mijn tepels. Dan laat ik ze los, neem mijn wijsvinger in mijn mond, zuig eraan en maak ‘m nat. Uitdagend kijk ik naar Ruth en draai met mijn vinger rondjes langs mijn tepel. Ze worden nog stijver en ik zie de ogen van Ruth me verslinden, haar handen gaan over haar borsten en ze kreunt.
Ik wieg zacht mee op de muziek en zet een voet op de stoel met mijn rug naar Ruth.
‘Slave to love, And i can’t escape, I’m a slave to love,’ zingt Bryan Ferry.
En hoe waar is het. Ik wil niet weg, wil haar tonen dat ik dit voor haar wil doen, me letterlijk en figuurlijk bloot wil geven.

Via de spiegel zie ik haar onrustig op haar stoel bewegen. Haar ogen gefocust op wat ik doe. Haar handen heeft ze niet stil, ze bewegen onrustig. Heel langzaam open ik de rits van mijn laars, draai met mijn billen en duw mijn kont naar achteren. De eerste laars is uit en ik herhaal het ritueeltje met mijn tweede laars. Ook deze zet ik naast de stoel. Weer ga ik met mijn gezicht naar Ruth staan en laat een hand van mijn hals over mijn borsten naar mijn broekband gaan. Ik gooi mijn hoofd naar achter en ga met een vinger weer over mijn lippen. Ruth beweegt nog steeds onrustig op de stoel en ik loop op haar af.
“Help je me even?” vraag ik zwoel.
“Draai je om,” hijgt Ruth.
Haar handen gaan naar de band van mijn broek. Ze trekt de rits omlaag. Ze kreunt als ze ziet dat ik er niets onder aan heb, kust mijn billen een voor een, likt ze.
“Jezus Lot, wat ben je toch ook een heet ding.”
Ik lach geil naar haar als ik weer iets van haar wegloop.
“Oh, Lot, laat me komen op je lijf, hijgt Ruth. Ik wil dat je naar me kijkt terwijl ik me vinger op jouw geile dans.”
Ik pak mijn borsten beet. “Wil je dat ik ze knijp lieverd? vraag ik zwoel.
“Ja, Lot.”
Ik knijp hard in mijn tepels en hoor en zie haar vingers soppen in haar kut. Ik kijk haar in haar ogen en trek mijn tepels ver uit.
“Ze zijn zo mooi,” hijgt Ruth.
“Ze zijn voor jou,” fluister ik zacht.
“Zeker zijn ze van mij en dat daar ook,” zegt ze terwijl ze naar mijn kruis kijkt.
“Ja ik ben helemaal van jou, Ruth.”
Terwijl ik dat zeg voel ik ineens ook hoe Ruth van mij is, en hoe graag ik ook op haar wil komen. Haar vingers bewegen wild in haar kut.
“Het zijn jouw vingers die me nemen Lot, jij neukt me klaar.”
Een laatste kreun, haar lijf verstrakt en haar vingers bewegen niet meer. Dan zakt ze onderuit op de stoel en kijkt me aan.
“Kom bij me.”
Ik loop op Ruth toe en ze houdt me haar vingers voor.
“Lik het geil van mijn vingers lieverd. Proef hoe jij me hebt laten komen met die heerlijke show van je.”
Ik lik haar vingers schoon en dan trekt ze me op haar schoot en tongt me heftig.
“Dit had ik heel de middag al voor ogen. Jij die je aan me laat zien, me zo heet maakt, dank je wel lieverd. Je bent met glans geslaagd voor je opdracht.”
Ik pak haar hand leg ‘m op mijn buik, kijk haar indringend aan.
“Dan wil ik nu jouw lijf, mijn lief,” zeg ik als ik haar los laat.

“Weigeren heeft geen zin,” fluister ik in haar oor en met een duivels lachje op mijn lippen trek ik haar mee op bed.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners