Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verrassend personeelsuitje - 32114 keer gelezen
Het voorjaar was al ruim begonnen, maar dit was niet te merken. Hierdoor had Lotte ook weinig zin in het personeelsuitje van haar werk. Samen met haar collega’s zouden ze naar Drenthe gaan. Daar hadden ze een hotel en waren er vele activiteiten georganiseerd. Vooraf gezien was dat heel leuk. De tegenvallende temperatuur zorgde echter voor minder enthousiasme. Toch kon ze wel een lekker uitje gebruiken. Daarbij waren haar collega’s erg gezellig. Lotte vond het wel jammer dat er geen van de mannelijke collega’s mee gingen. Stiekem had ze dat wel leuk gevonden. Zo’n uitje was een prima gelegenheid om eens nader tot een van hen te komen.

Op de dag van het vertrek, meldde ze zich op tijd bij de afgesproken plaats. Daar stond de bus al klaar. Lotte gaf haar reiskoffertje af aan de chauffeur. Terwijl deze goedgemutste grijsaard hem in het bagageruim onderin legde, zocht Lotte een plekje in de bus. Enkele collega’s zaten er al. Daarom ging ze hierbij zitten. Al snel vergat ze het matige weer en ging ze op in de gezelligheid van de dames om haar heen. Van jong tot oud, alle vrouwelijke collega’s waren erbij. Daarom werd er flink gegrapt over de eventuele jongens in het hotel. De ene platvloerse opmerking volgde de andere snel op. Ondanks dat Lotte van zichzelf zo geil als boter was, wisten haar collega’s dat niet. Niemand zou beseffen dat deze dame, welke al in meerdere verhalen online is verschenen als hoofdpersoon, veelvuldig met seks bezig zou zijn. Hierdoor hield zij zich ook op de vlakte in het gesprek. Lotte beeldde het stilletjes in.‘…even de receptionist achter zijn balie pijpen…’

‘… een vluggertje met een schoonmaker…’

‘…een trio met een monteur en een collega…’

Tegen de tijd dat het gezelschap in Drenthe was gearriveerd, was haar kutje meer dan gemiddeld nat. Lotte kon zich niet meer focussen op wat er werd gezegd. Ze moest zichzelf bevredigen. Anders kwam het vandaag niet meer goed. Bij aankomst snelde ze zichzelf excuserend aan de andere dames daarom het toilet in de lobby van het gezellige hotel in. Lotte had nog maar net de deur van haar toilet dichtgedaan, toen ze naast haar ook het toilet hoorde dichtslaan. Ze besefte dat ze nu erg stil moest zijn. Zachtjes schoof ze haar broek tot op haar enkels. Haar slipje had ze gelijk meegepakt. Al staande begon ze aan haar kutje te voelen. Ze was zo nat. Haar lipjes was gezwollen van opwinding. Snel duwde ze twee vingers naar binnen.

‘Ssttt,’ hoorde ze ineens vanuit het toilet naast haar.

‘Hmm,’ klonk het daarna, waarop vervolgens het geluid van smakkende lippen niet te ontkennen viel. Lotte voelde zich gloeien van opwinding. Waren dat twee collega’s? Ze duwde daarop even twee vingers diep in haar kutje, om vervolgens met haar andere hand haar klitje te gaan masseren. Uiterst zacht bevredigde ze zichzelf. De geluiden van naast haar zorgden ervoor dat haar fantasie op hol sloeg. Bijtend op haar onderlip genoot ze van het geile spel in het toilet naast haar.

‘Oh, ja… dieper,’ klonk het zacht.

Lotte begon zichzelf nu sneller te verwennen. Haar vingers sopten stevig in haar natte kutje, terwijl de masserende hand haar hoogtepunt in snel tempo liet naderen. Toen Lotte dat merkte, trok ze haar natte vingers uit haar geile poes om met deze hand steun te zoeken tegen de wand. Dit orgasme zou heftig worden. Sneller begon ze over haar klitje te wrijven. Heel intens kwam ze vervolgens klaar. Ze merkte dat ze helemaal rood aangelopen van opwinding was. Dit was pas een geil orgasme. Nog nooit had ze zichzelf klaargevingerd bij het idee aan twee vrouwen. Snel fatsoeneerde ze zich zachtjes om vervolgens even stil het toilet te verlaten.

Eenmaal terug in de lobby nam ze plaats bij een gezellig groepje aan een tafeltje. Stiekem hield ze wel in de gaten welke mensen er van het toilet zouden komen. Dat duurde even. Pas vele minuten later volgde eerst een van haar oudere collega’s, om niet veel later gevolgd te worden door niemand minder dan haar leidinggevende. Het uitje was dus echt begonnen.

Nadat alle papieren waren gecheckt, werden de sleutels verdeeld. Lotte was hierin een beetje terughoudend. Ze had wel een aantal collega’s waarmee ze gezellig overweg kon, maar ze was hierin nooit degene die op de voorgrond zou treden. Daarom stond ze met haar rechterhand al wachtend op initiatief van andere dames krulletjes in haar donkere haren te draaien. Dat resulteerde erin dat het uiteindelijk Mara was welke riep dat Lotte bij haar op de kamer moest.

Mara was een gezellige meid. Ze was een echt feestbeest en had altijd de grootste verhalen over haar avondjes uit. De avonden dat deze niet in een onenightstand eindigden waren spaarzaam. Mara was het type dat graag los ging en vond dat ze maar een keer leefde. Dat vond Lotte heel cool van haar. Zelf dacht ze er ook zo over, maar uitte ze dat bij lange na niet zo. Gezien ze wel goed met Mara kon opschieten, liep ze gelijk op haar af. Al lachend namen de twee vervolgens de lift om daarna op de juiste etage de kamer te gaan zoeken.Toen Mara de kamer had geopend, zagen ze twee dat het tweepersoonsbed beeldig was, maar dit tevens betekende dat ze samen in een bed zou slapen.

‘Nou, als ik dan vannacht met een lekkere vent hier lig, dan moet je maar even je rug naar ons toedraaien, hihi,’ gniffelde Mara, waarna ze een knipoog naar Lotte gaf. Die wilde ad rem reageren, maar kreeg haar opmerking toch niet over haar lippen. Daarom lachte ze om vervolgens haar koffertje weg te zetten en van het uitzicht te genieten. Mara had dat ook al snel ontdekt. Beide beseften dat ze duidelijk aan de goede kant van het hotel qua uitzicht zaten. Daar waren ze het snel over eens. Daarop gingen de dames zich omkleden en de kamer uit om in de lobby te gaan wachten op de rest.

De dag verging snel. De gezelligheid zorgde ervoor dat de tijd om vloog. Tijdens het diner besefte Lotte ineens dat het ook met alleen maar dames onder elkaar ook beregezellig kon zijn. Ze miste de mannelijke aandacht niet. Daarbij spookte ook het hele gebeuren van de aankomst nog door haar hoofd. Beide collega’s kon ze niet recht meer aankijken zonder zich in te beelden wat daar in het toilet exact gebeurde.

Na het eten, wat plaats vond in het hotel zelf, genoten ze aan de bar nog van vele drankjes. Hierdoor werden de dames luidruchtiger, de grappen weer schuiner en het geflirt met de barbediendes intenser. De twee jongens waren zichtbaar gecharmeerd van de vrouwelijke aandacht. Lotte zag hen beide ook wel zitten. Hoewel ze de nodige alcoholische cocktails had genuttigd, was ze wel beleefd gebleven tegen de jongens. Die schatte ze van haar leeftijd. Meer dan een speelse blik kreeg ze niet los. Na de verhalen van de bus, zag Lotte zichzelf ineens voor met een van die twee getrainde barmannen. De ideeën aan een vluggertje in de keuken of in het schoonmaak hok maakten haar weer helemaal in opgewonden staat.

Een voor een haakten de dames af. Toen de barmannen de bar al hadden gesloten en zelfs al bijna schoon hadden, zaten alleen Mara, Lidwien en Lotte nog aan de bar. Het was al diep in de nacht. Eigenlijk was het al lang tijd om de kamer op te zoeken. Toch gebeurde dit nog niet.

‘He lekkere, mogen wij nog een drankje?’ zei Mara flirtend tegen de dichtstbij zijnde barman.

‘De bar is gesloten he dames.’

‘Ah kom. Toe nou. We zullen niks zeggen.’

‘Nee sorry, dat kan echt niet.’

‘Dames, wacht even hier. Ik weet wat, ‘ zei Mara ineens tegen Lidwien en Lotte. Die keken elkaar even vragend aan. Toen stond Mara al wankelend van haar kruk op. Zonder pardon liep ze naar de keuken, welke achter de bar zijn ingang had. Een van de heren was daar net ingelopen.

Een paar minuten later kwam Mara terug. De beide dames keken haar aan. De barman volgde niet veel later.

‘Wat mag het zijn dames?’ vroeg hij ineens.

Lotte en Lidwien keken Mara verbaasd aan, maar deze deed alsof er niets gebeurd was. Ze bestelde drie drankjes. De barman schonk ze improviserend in. Lotte zag hem Mara een dikke knipoog geven. Toen gaf hij de drie hun cocktail. Lidwien had hem als eerste op. Zij wenste daarop Mara en Lotte welterusten. Vanuit haar ooghoeken zag Lotte nog net de tweede barman bij Lidwien de lift in stappen. Dat idee maakte haar nog geiler. Wat had ze zin om ook een vent tussen haar benen te voelen.Ineens zei de jongen aan de bar dat hij moest gaan afsluiten, want zijn lift was er zo.

‘Flauw hoor,’ zei Mara.

‘Je had best bij ons mogen komen liggen hoor,’ voegde Lotte er snel aan toe. Ze betrapte zich op haar eigen opmerking.

‘Mooi aanbod, maar ik denk dat mijn vriendin daar minder content mee is,’ zei hij.

‘Nou, je weet niet wat je mist met ons hoor,’ ging Mara verder.

De jongen keek geamuseerd, maar zweeg ook. Het was echt gedaan. Lichtelijk teleurgesteld stonden Mara en Lotte op van hun krukken en liepen niet geheel recht naar de lift. Die stond al klaar voor hen.

Toen de liftdeuren sloten en Mara de knop van hun verdieping had ingedrukt, pakte ze Lotte bij haar bovenarm. Verschrikt keek deze opzij naar haar kamergenoot.

‘Jeetje, wat een uitje,’ zei Mara met een teleurstelling in haar stem.

‘Hoezo?’

‘Ik had wel gehoopt die gozer te scoren,’ verduidelijkte Mara.

‘Echt?’

‘Ja, echt. Zeker na in de keuken,’ antwoordde ze zonder blikken of blozen.

‘Oh, wat dan?’

‘Haha. Gelukkig heb ik jou nog he,’ knipoogde ze naar Lotte.

Voor die het besefte, had Mara al haar lippen vol op die van haar gedrukt. Verbaasd als ze was voelde ze de intense kus van haar collega. Op dat moment arriveerde de lift bij hun verdieping. Mara stapte naar achter en liet haar hand van Lotte’s bovenarm naar haar hand glijden. Die pakte ze vast. Hand in hand liepen de twee naar hun kamer. Lotte keek vanuit haar ooghoeken opzij. Gelijk dacht ze terug aan de middag. Lotte had geen idee of ze dat zelf ook zou doen. Stiekem vond ze het wel spannend. Mara oogde echter zeer zeker van haar zaak, al wist Lotte niet wat Mara exact van plan was.

Bij het binnenstappen van hun kamer trok Mara Lotte naar zich toe. Terwijl ze de deur met een flinke zwiep dicht sloeg, zochten haar lippen die van Lotte. Mara begon haar vurig te zoenen. Lotte, mede gevoed door de alcohol, ging hier ongeremd in mee. Al snel waren de tongen ook verstrengeld in het spel van de lust. Lotte voelde de handen van Mara over haar rug glijden. Zelf begon ze automatisch ook haar kamergenote te strelen. Dit was verstand op nul en genieten.Al zoenend leidde Mara Lotte naar het bed. Zelf ging Mara op de rand van de tweepersoonsslaper zitten. Lotte stond te genieten terwijl Mara haar in haar hals zoende. Ondertussen voelde ze ook hoe die dame haar benen streelden. Steeds verder ging ze omhoog. Mara liet er geen gras over groeien en had al snel Lotte’s billen in haar handen. Haar jurkje was zonder veel tegen stribbelen tot boven haar kanten string gekropen. Heerlijk masseerde Mara Lotte’s lekkere kontje. Die genoot op haar beurt met gesloten ogen van wat er gebeurde. Zachtjes streelde ze de korte coupe van Mara. Die betastte met haar mond de borsten van Lotte door de stof heen. Dit was heel geil. Zoiets had Lotte nog nooit ervaren. Mara kwam een beetje omhoog. Ze keek Lotte strak aan. Ondertussen trok ze zonder pardon het zwarte jurkje van Lotte over haar hoofd. Daarna gaf ze haar een stevige kus op haar lippen om vervolgens haar hoofd tussen haar borsten te begraven. Lotte genoot van de lippen op de aanzet van haar borsten. Mara haakte snel de beha los om zich helemaal over te geven aan de geile tieten van Lotte. De gevoelige tepels van Lotte werden flink onder handen genomen door de tong van Mara. Mara bracht ondertussen haar hand tussen de benen van Lotte. Ze masseerde haar kutje door de stof van het kanten stringetje heen. Die kon niet meer verbergen dat Lotte zo geil als boter was. Mara trok daarom al snel de stof naar beneden. Poedelnaakt stond Lotte voor haar collega. Die stond op haar beurt op en legde Lotte op het bed. Ze pakte haar bij haar benen en spreidde deze. Langzaam begon Mara vanaf de enkels van Lotte naar boven te zoenen. Die kon niet wachten totdat ze Mara’s mond tussen haar dijen zou voelen. Haar kutje hunkerde er enorm naar. Lotte had nooit verwacht dat ze zo op zou kunnen gaan in seks met een andere vrouw. Mara bleek niet goed in plagen. Vliegensvlug was ze al aangekomen bij de keurig geschoren poes van Lotte. Even gleed Mara daar met haar hand over, alvorens ze hem fanatiek begon te likken. Lotte greep met een hand Mara’s korte haren vast, waarna ze met haar andere hand haar eigen geile borsten begon te kneden. Dit was pas subliem verwend worden. Mara likte geweldig. Zou ze dit al vaker hebben gedaan? Lotte voelde dat ze ging klaarkomen. Kreunend liet ze zich gaan. Haar hele lijf genoot van de magische bewegingen van Mara’s tong. Lotte greep haar met twee handen nu bij haar haren. Ze zette zich schrap. Luid kreunend van genot kwam ze klaar. Mara likte door aan haar gevoelige klitje. Lotte schokte en duwde Mara daar weg.

Even moest Lotte bijkomen. In die tussentijd was Mara zo vrij geweest om zichzelf helemaal te ontkleden. Haar slanke lijf had de rondingen op de juiste plaats. Naakt kroop ze tegen Lotte aan. De dames raakten direct verstrengeld in een geile tongzoen. Voorzichtig begon Lotte nu Mara te strelen. Nog nooit had ze een meisje op deze manier gevoeld. Het voelde heel fijn om haar borsten te kneden. Gezien dat Mara’s donkere tepels gelijk hard werden, wist Lotte dat ze goed bezig was. Al snel vertrok een van haar handen naar beneden. Ze streelde Mara tussen haar benen op een verkennende manier. Mara, die een getrimd streepje boven haar kutje had laten staan, schoof haar heupen zo, dat Lotte al snel met haar vingers vol op de natte lipjes van Mara zat. Die pakte Lotte’s hand vast en duwde de vingers naar binnen. Zo geil was. Lotte begon haar op gevoel te vingeren. Heerlijk sopte ze in het kutje van de meid naast haar. Die lag te genieten. Mara begon al snel zonder enige vorm van schaamte te kreunen. Lotte voerde hierop het tempo op. Mara pakte haar bij haar pols. Even zuchtte ze. Toen Lotte haar vingers diep van binnen wel bewoog, kwam Mara al kermend van genot klaar. Ze bleef schokken met haar heupen. Het gevoel van het klaarkomende kutje om haar vingers, zorgde ervoor dat Lotte haar eigen kutje weer bevredigd wilde voelen. Dit was pas seks. Dit kon je niet vergelijk met seks met een jongen.

Mara was duidelijk ook nog niet klaar. Ze kwam omhoog. Lotte volgde wat ze ging doen. Mara nam tegenover Lotte plaats op het bed. Ze plaatste haar benen op een aparte manier. Toen schoof ze wat op. Op die manier kwam ze tussen de benen van Lotte, die op gevoel haar heupen wat omhoog had gedaan. Mara begon nu met haar natte poes tegen die van Lotte te schuren. Dit overtrof alles. De scharende meiden gingen helemaal op in het natte spel van de glijdende kutjes. Kreunend van genot schuurden ze langdurig met hun kletsnatte poesjes tegen elkaar aan. Lotte had zich vooraf niet kunnen voorstellen dat dit misschien wel het geilste voelde van wat ze ooit op het gebied van seks had beleefd.

Toen Mara het tempo begon op te voeren, merkte Lotte dat er een nieuw orgasme zat aan te komen. Sneller dan verwacht kwam deze opzetten. Lotte zweette van genot. Ze kreunde en kronkelde. Mara voerde het tempo nog wat op. Het was duidelijk dat zij de leiding had. Lotte kon het niet meer houden. Schokkend kwam zij klaar. Maar blijkbaar was zij daarin niet alleen. Mara kwam op datzelfde moment ook tot haar geweldige hoogtepunt.

De dames lieten zich vervolgens op het bed zakken. Mara kroop naar Lotte toe en kwam lepeltje-lepeltje achter haar liggen. Ze sloeg een arm om het naakte lichaam van Lotte. Elke tellen later waren de twee in dromenland.

Toen Lotte de volgende ochtend naakt wakker werd naast Mara, lag die nog steeds tegen haar aan. De hand van Mara op haar bovenbeen voelde geil. Blijkbaar was die dame al wakker.

‘Lekker geslapen?’

‘Ja, heerlijk. Kon niet beter.’ Lotte begon daarbij gelijk te blozen.

‘Ik ook. Was echt heerlijk met jou gisteravond.’

‘Ja… zeg dat wel. Nooit gedacht dat dit zo lekker was.’

‘Eerste keer dan?’

‘Ja…’

‘Voor mij ook.’

Daarop kroop Mara boven op Lotte om haar te gaan zoenen.

‘Zullen we zo samen douchen? We moeten al snel bij ontbijt zijn,’ zei Mara vervolgens.

Lotte zei niets, maar beantwoordde het voorstel met een geile tongzoen. Daarbij masseerde ze de billen van Mara. Dit personeelsuitje was geweldig verrassend zo!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners