Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Voor het eerst 3 - 12987 keer gelezen
Ik werd 's ochtends wakker van een nagel die over mijn rug trok. Steeds verder naar beneden, tot ie bijna bij mijn anusje aankwam, maar hij ging jammer genoeg weer omhoog. Ik zuchtte even, want ik dacht dat het mijn vader was, maar die leek alweer vertrokken te zijn naar zijn werk. Een hand lag op mijn heup, en verplaatste zich heel langzaam naar boven, over mijn buik tussen mijn borsten door.
"Lies?" vroeg ik, want het kon maar één iemand zijn.
"Hmm," klonk het van achter me, en de vinger verdween van mijn rug. Een hand kwam er voor in de plaats, die naar mijn billen gleed.
"Wat ben je aan het doen?" vroeg ik haar, toen haar hand even tussen mijn benen gleed en wel heel dicht bij mijn kruisje terecht kwam. Ik hield mijn adem in, toen ze antwoordde, "je bent zo lekker om mee wakker te worden."
Haar linkerhand begon mijn borst te kneden en ik kon een kreun niet onderdrukken.
"Vind je dit lekker?" vroeg Annelies.
Ik deed mijn ogen dicht, en voelde hoe ze met mijn lichaam aan het spelen was. Ze begon mijn beide borsten om de beurt te verwennen, en haar andere hand streelde de binnenkant van mijn bovenbenen.
"Ja," fluisterde ik.
"Dat dacht ik al," zei ze, toen ze even in mijn tepel kneep.
"Oh," kreunde ik.
"Je bent wel heel gevoelig voor aanrakingen, Em. Zou je nog meer plekjes hebben die verwend kunnen worden?"
Annelies voegde woord bij daad, en de hand tussen mijn benen kroop naar boven. Zachtjes begon ze mijn schaamlippen te strelen, en af en toe leek het alsof ze naar binnen wilde gaan, maar dan ging ze weer verder.
"Plaag me niet zo," mompelde ik, want ik had er zo'n zin in. Ik was helemaal warm vanbinnen geworden, en mijn kleine knopje had zijn kop al weer naar buiten gestoken. Ik wilde zelf aan de gang gaan, maar Annelies hield me tegen.
"Na-ah, je mag jezelf niet aanraken. Alleen ik mag dat. En plagen?" Ze kuste mijn hals, steeds een beetje hoger. "Plaag ik je dan?"
Een steek ging door mijn lichaam heen. Ik werd er zo geil van, en ik wilde zo graag.
"Jaa," kreunde ik.
"Hoe vraag je het netjes?" vroeg ze, en ze was iets omhoog gekomen, waardoor ze nog dichter bij mijn mond kwam.
"Alsjeblieft?" smeekte ik.
"Draai je hoofd eens een beetje," zei ze.
Ik deed wat me gevraagd werd, en plotseling zoende Annelies me om mijn mond. Haar tong gleed over mijn lippen, en ik opende voor haar. Haar lippen waren zo zacht en haar tong voelde zacht aan de mijne, alsof ze aan het spelen was. Net toen ik dacht dat ze niet verder ging, streek ze met de palm van haar hand over mijn klitje. Ik schokte van het genot, en Annelies profiteerde ervan, want ze ging weer achter me liggen en hield me stevig met één hand op mijn borst vast, de ander nog tegen mijn knop je aan.
"Weet je het heel zeker," vroeg ze nog een keer, terwijl ze nog een keer over mijn klitje ging.
"Alsjeblieft, ja," kreunde ik.
Langzaam maar zeker hield ze haar hand tegen mijn lipjes aan, en met haar duim streelde ze mijn klitje. Ik schokte van het genot dat ze veroorzaakte. Steeds sneller gleed ze over mijn knopje heen, en met haar andere hand kneep ze in mijn borst.
"Ik ga... ik moet.." Ik hijgde en begon te trillen. "Ooh, Lies.. ik," Ik voelde het opkomen, dat brandende gevoel. "Anne--lies, ik... aargh."
Haar duim verdween plotseling, en ook de hand op mijn borst stopte. Zwaar ademend lag ik een beetje teleurgesteld in haar armen.
"Wat is...ooh!" begon ik, toen Annelies haar duim en wijsvinger om mijn klitje klemde, en ze tegen elkaar wreef. De spanning die was verdwenen kwam dubbel zo hard terug, en ik moest weg, want het was te veel, te heftig, te... lekker! Annelies bleef doorgaan, en mijn adem stokte toen ik klaarkwam.
"Ja, ja, aargh, verdomme!" schreeuwde ik uit toen ik klaarkwam. Ik hijgde luid en probeerde weg te komen, maar Annelies bleef doorgaan, en mijn kut trok zich samen, het witte geil stroomde naar buiten. Mijn klitje bleef branden en wilde alleen maar meer. Pas nadat ze haar vingers weghaalde kon ik langzaam weer ademhalen. Hijgend lag ik op mijn bed, en mijn lichaam schokte na.
"Goedemorgen," fluisterde Annelies in mijn oor, en ze drukte een kus in mijn hals.
"Morgen," kreunde ik.
"Heb je lekker geslapen?" vroeg ze.
Ik draaide me om en keek haar aan. "Ik wel hoor, maar ik ben vooral erg lekker wakker geworden."
"Oh ja?" zei Annelies met een ondeugende blik in haar ogen. "Hoe dat zo?"
Ik kwam omhoog en hing een beetje over haar heen. "Omdat een zeker iemand me heerlijk heeft verwend."
Annelies lachte even, en er verscheen een rode blos op haar wangen.
"En weet je wat ik denk?" vroeg ik.
"Nou?" antwoordde ze.
"Ik denk dat die persoon er ook een beetje geil van is geworden!" Ik liet mijn hand naar beneden glijden, en voelde haar schaamlippen nat van het geil. "Is dit wat ik denk dat het is?"
Annelies beet op haar lip en hield haar adem in toen ik er met mijn vinger over heen streek.
"Mij een beetje plagen mag eigenlijk helemaal niet," zei ik, terwijl ik met mijn vinger over haar streepje bleef gaan.
"Draai je maar om," zei ik. "Op je knieën."
Annelies deed wat haar gevraagd werd, en zo snel als ze kon lag ze met haar hoofd en borst op het bed, haar mooie ronde kontje vol in de lucht.
Met beide handen streelde ik haar rug, eerst haar nek, en daarna naar haar billen.
"Weet je," zei ik, terwijl ik over haar heen leunde en met mijn borsten op haar rug lag. "Ik heb een ontzettend mooi uitzicht als ik zo achter je zit."
Ik voelde een rilling door haar lichaam gaan. Met mijn handen omsloot ik haar buik, en gleed omhoog naar haar borsten. Ik beroerde ze even, en de kleine roze tepeltjes werden hard van mijn aanraking.
"Zo'n mooi lichaam, met die tepeltjes, die al hard worden...", ik kneep even in die roze knopjes, en Annelies kreunde. "als ik er in knijp!"
Ze had haar ogen dicht gedaan, en genoot van de aanrakingen. Ik kuste haar nek, en ging steeds verder naar beneden. Mijn handen gleden langs de zijkanten van haar lichaam. Ik liet ze verder gaan, en omvatte haar billen, waar ik geweldig zicht op had.
"Heerlijke zachte billen, die geen aandacht tekort kunnen komen." Ik plaatste een zacht kusje op haar linkerbil.
"En weet je wat zo fijn is als je van die mooie liezen hebt?" Mijn handen gleden naar de binnenkant van haar bovenbenen. "Je word er zo heerlijk sensueel van."
Ik liet mijn nagels zacht over haar vel schrapen, en ik zag de haren op haar armen recht overeind gaan staan.
"Maar dan ben ik er nog niet," fluisterde ik. "Want ik zie heerlijke schaamlipjes, die bijna vanzelf uit elkaar gaan, omdat alles wat zich daarbinnen bevind, zo graag beroerd wil worden."
Ik streek met met wijsvinger door haar spleetje, en Annelies kon een trilling niet onderdrukken.
"Een heel klein gaatje, waar zoveel mee gedaan kan worden, dat je gillend op dit bed je genot beleefd." Ik drukte mijn wijsvinger stukje voor stukje in haar kleine kutje.
"Nghh, Em..," kreunde Annelies.
Ik haalde meteen mijn vinger er weer uit en legde mijn beide handen op haar billen.
"Na-ah, er is nog zo veel meer."
Ik trok met mijn handen haar billen een beetje uit elkaar, en haar anusje blonk me tegemoet.
"Er is nog zo'n sensueel gaatje," fluisterde ik, en ik schraapte met mijn nagel over haar roosje heen.
"Argh," stootte Annelies hijgend uit.
"Maar ik heb er nog één... een heel klein knopje dat door alles zo ver naar buiten steekt, dat hij smeekt om aangeraakt te worden..."
Ik bracht mijn hand naar haar knopje, maar bleef er omheen cirkelen, zonder hem aan te raken. "Mag dat?" vroeg ik.
"Jaa.." kreunde Annelies.
Ik besloot om haar te geven wat ze zo graag wilde hebben, en begon als een razende haar klitje te strelen. Annelies schoot overeind en kreunde luid.
"Jaa, ja, ooh..."
Met mijn linkerhand streelde ik haar kleine knopje, maar mijn rechterhand was achtergebleven op haar zachte kontje.
"Oh, Em.. ik.. bij--na," stootte ze uit.
Dit was mijn teken, en mijn rechterduim begon haar kleine anusje te strelen. Dit was te veel voor Annelies, en ze viel voorover. Haar lichaam begon te schokken toen ze bijna klaarkwam.
"Em, arghh, ik kan... niet.." Haar roosje glinsterde van het geil dat op mijn duim zat, en met een klein duwtje schoot het topje van mijn duim haar kontgaatje in.
"Aaaghh, ik kom!" gilde ze uit, en het geil vloeide uit haar kutje over mijn handen. Hijgend en trillend lag Annelies op het bed, naschokkend van haar orgasme. De kringspier in haar anusje sloot en opende zich telkens opnieuw, alsof hij meer wilde. Ik streelde er zacht overheen, en Annelies schokte na. Ze zuchtte en opende haar ogen.
"God Em, wat je allemaal met me doet.."
Ze draaide zich op haar rug, en ik kroop over haar heen. Ik keek haar aan, en bracht mijn gezicht naar die van haar.
"Wacht maar, want we zijn nog helemaal niet klaar vandaag..."

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners