Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Afrika - 46845 keer gelezen

Mijn oudere broer had een ronde verjaardag en zo kwam het ertoe, dat ik eindelijk eens bij hem in Zuid Afrika opdook.

Hij had er een grote Rosenfarm bij Pretoria, was getrouwd en had 3 Kinderen. Ik kende allen, ook het witte personeel, omdat ze al vaak bij mij logeerden, wanneer ze Europa bezochten.

1e

De verjaardag werd een grote Party en kwamen collegae van over de hele wereld, om hem te feliciteren. Ook van hen, kende ik menigeen, was het zo voor mij ook leuk.

Ik was twintig jaar jonger dan mijn broer, dus net dertig en had met spelen een vermogen gewonnen en goed aangelegd en ernaast had ik zo tijd om te schrijven en te reizen en had al enige roman’s en verhalen verkocht.

Toen ik een week later een auto wou huren, om het land te bereizen, lachte mijn broer.

Zijn secretaresse en zijn hoofd-kweekster hadden iets georganiseerd. Ik had immers zijn blank personeel opgevangen, wanneer die in Holland op excursie waren om erbij te leren, had hen verzorgd etc.

Zij hadden nu als dank een rit met de “Blue Train” geboekt via, via naar Kaapstad en zou Ira me begeleiden. Zij had toch vakantie en in Kaapstad woonde familie, waar ze dan wilde blijven.

Mijn broer had daar een auto voor me besteld en zou ik dan langs de Kust weer omhoog rijden, dan via het Mkusi-, het Krugerpark en de Drakensbergen weer bij hen landen. Logis onderweg was gereserveerd.

Het program leek me wel wat en Ira was een mooie vrouw, jonger dan ik. Wel van de andere kant, zoals ze me ooit had verteld. Maar zij was hier geboren en kende het land goed, zou me een goede reisleidster zijn.

Mijn Neef bracht ons naar het station en wij zochten ons rijtuig op. Dan bleek, dat ik het coupé met Ira deelde, was dat immers goedkoper geweest en vond het oké. Tien dagen waren we onderweg en zouden er vele stops zijn en excursies.

Ira kende zich echt goed uit, ook met de geschiedenis en vertelde passend erover, was me zo een aangenaam gezelschap.

Dan, in de avond, toen we naar bed wilden gaan, deed ze gewoon haar kleren uit en ging douchen, kroop naakt in bed. Ik deed het haar na en kroop dan naast haar.

Ira had een goed figuur. Zij was groot, had volle borsten en beneden was ze kaal en vond ik het zonder dat zij anders was.

Ze draaide zich dan naar mij toe en begon te vertellen, hoorde ik, hoe zij door een verkrachting als meisje van veertien, lesbisch was geworden. Vier oudere jongens hadden zich aan haar vergrepen en haar veel pijn gedaan. Met achttien had zij haar eerste vriendin gehad en was met haar drie jaar samen. Nu was ze al een tijd weer solo, sinds ze bij mijn broer werkte.

Ira vertelde dan, dat zij alles extra zo had geplant, met mij samen. Ze kende mij immers en had vertrouwen in mij en wilde ze met mij proberen weer normaal te worden, wanneer ik haar erbij wilde helpen. Zij mocht me erg graag en moest dat kunnen.

Haast had ik moeten lachen en was blij dat het al donker was. Het was een te gek voorstel!

Ik vroeg aan haar hoe zij zich dat voorstelde en zei Ira, dat het zo moest gaan, als bij een liefdespaar via zoenen, vrijen tot alles komen. Moest ik haar alles leren en was ze voor alles in. Ze kroop naar me toe, kwam in mijn arm en tegen me aan.

Ik boog me nu over haar heen en zoende haar gezicht, de ogen, de wangen en dan de mond en opende zij haar lippen en kwam haar tong tegen de mijne aan. Zoenen kon ze al, deden we dat een lange tijd en dan pas aaide ik voorzichtig haar borsten, voelde haar harde tepels en kreunde zij, toen ik ermee speelde. Mijn mond volgde mijn handen en nu zogen mijn lippen eraan, speelde mijn tong en kwam Ira klaar, juichte en kreunde, vuurde me aan en toen mijn hand haar schoot had bereikt, had zij haar benen al voor me geopend, had ik vrije toegang.

Teder speelde ik, aaide, zoende, likte en Ira bleef komen, was totaal gelukkig, was dit mooier, dan ze had gedacht. Maar omdat zij mijn boeken kende, had ze wel hierop gehoopt.

We zoenden dan weer gewoon en vroeg zij me dan of ik haar wilde leren pijpen. Ik maakte een lamp aan, liet haar naar mijn stijve kijken, trok het vel naar beneden, legde uit hoe en pik was geschapen en hoe zij het moest doen en wat men met enige oefening alles kon doen.

Het licht ging weer uit en zoende Ira me weer en dan was haar hand bij mijn pik, verkende hem voorzichtig en mijn ballen en dan boog zij zich en zoende mijn pik, likte, proefde en probeerde voorzichtig en vertelde ik van standje 69 en kende zij dat van haar vriendin en klom over mij. We likten, tongden en pijpte ze goddelijk en dronk mijn zaad, vond dat goed smaken. Zij kwam ook en dan lag ze weer in mijn arm, zoenden we en sliepen dan bevredigt in.

In de ochtend was Ira vroeg wakker, zoende mij, haalde zich dan haar eerste “ontbijt”, pijpte me hemels klaar. Mijn pik bleef staan en vroeg zij, of ze mij mocht beklimmen? Ik knikte alleen met mijn hoofd en knielde ze boven me, richtte mijn pik en drang ik dan in haar, of beter schoof ze over mijn pik heen.

Zij was nauw en voelde dat lekker aan. Ira zat dan geheel op me en ik diep in haar en bleef ze even zo zitten, boog naar me en zoende mij. Zij begon me langzaam te berijden en hielp ik haar. Streelde haar borsten en klit en kwam ze klaar als nooit tevoren, gilde het gewoon eruit, hoe lekker zij het vond.

Omdat ik het niet wist vroeg ik het. Ze nam de pil en liet ik me even later ook gaan.

We douchten dan, zoenden onder de douche en gingen dan ontbijten. Naast ons zat een ouder echtpaar, dat naast ons coupé sliep, keken zij geregeld naar ons. Ik liet hen weten dat we op huwelijksreis waren, zij vonden dat prachtig, zij deden hun gouden huwelijksreis nu zo. Zij hadden zich nooit veel luxe gegund, hadden altijd veel moeten werken. Ze hadden een dochter, maar was die naar Australië getrouwd en nu hadden zij alles verkocht en gingen reizen.

Wij vonden hen erg aardig en zo bleven we overdag met hen samen en vertelde ik over de wereld, waar ik al was geweest en zij kende een roman van mij en was ik dan hun held. Zij vertrouwde aan me toe, dat de geluiden uit ons coupé haar man hadden aangespoord en wonderwel vonden zij beiden plots meer plezier in de seks dan vroeger. Zij had hem nu zelfs gepijpt, opdat hij nog een keer kon en hield hij alleen daarom nu nog meer van haar en zoende nu eindelijk ook haar poesje. Zij bloosde bij het vertellen, maar meende, dat mijn roman haar immers toen de ogen had geopend en zij niets was vergeten. Haar man wist wel om al die dingen, maar had nooit gedurfd erom te vragen, kwam zij toch uit een erg preutse familie.

Nu wij het hen voordeden, waren zij gaan praten, erna ging ook die wereld voor hen open, waren zij blij dat het nog kon.

Die nacht vertelde ik alles aan Ira, vond zij dat prachtig! Ergens was het ja ook haar huwelijksreis, trouwde zij door mij met het normale leven. Zij begon dan te lachen en vertelde, dat ze mijn neef, de zoon van mijn oudste zus, die bij mijn broer werkte, wilde gaan huwen, op dat hij kon blijven. Hij zat op de vrachtauto van mijn broer en leverde aan de bloemwinkels en kwekerijen.

Mijn zus, ik wist niet eens, dat ik er een had! Met 4 was ik ontvoerd en met achttien, toen mijn ’moeder’ stierf, kwam ik pas erachter, wie ik was. Ik had een detective in de arm genomen en had die mijn broer gevonden. Maar ergens werd nooit over thuis gesproken, wist ik dus totaal niets.

Ira kende zelfs mijn moeder, was er op visite geweest en had ik niet een zus maar vier en een ieder had al kinderen. Ze wisten om mij, maar waarom er geen contactverzoek was, begreep Ira niet. Ik ook niet, maar vond dat nu ook niet belangrijk!

Nu, dat was Ira, liefde, seks, leefden wij dat vol uit!

Toen ze me verliet, was zij totaal gelukkig! Ze vertelde lachend, dat mijn neef zich nog zou verwonderen! Wanneer zij hem dan een zalige huwelijksnacht bereidde, zou alles tussen hen klaar zijn. Mij zou ze nooit vergeten en mogelijk later getrouwd, zou ze altijd voor me klaar zijn, mij te verwennen, wanneer ik dat wou.Kaapstad was vol regen en een teleurstelling, zag ik zo minder, dan ik wou. Zo koerste ik met de auto langs de kust naar boven, zwom vaak in de Indische oceaan. Ik zag Negers met zakken op de rug de stranden afschuimen en verzamelden zij alle schelpen en slakkenhuizen, om er een cent mee te verdienen. Mij bleven onbeduidende resten.

Toen ik in de vroege ochtend op een parkeerplaats hield en uitstapte, hoorde ik verderop hulpgeschreeuw en liep ernaartoe.

Ik zag drie negers en een vrouw. De vrouw was aan een boom vastgebonden en naakt. De kerels stonden ervoor, hadden hun pikken al uit hun broek en wilden haar verkrachten.

Nu kan ik een karate en kickboxen en was dan bij hen en zij weinig later bewusteloos op de grond. Ik maakte de meid los.

Zo nu bleek, was zij een Indiase.

Ik bond de drie met de strikken aan elkaar vast en aan een boom, en toen ze bijkwamen, schopte ik hen enkele keren gemeen tegen hun ballen, zouden ze zeker enige tijd geen zin in seks meer hebben. Zij moesten maar hopen, dat iemand langs kwam om hen te bevrijden. Ik nam hen alles van waarde af, reikte het aan het meisje
Het meisje was nog naakt, hadden zij haar kleren verscheurd. Ik trok haar met me mee naar mijn auto en in mijn koffer had ik een joggingpak en liet dat aan haar. Zij reed dan met me verder en vertelde, dat zij naar Durban moest. Ze zocht een tante, de zuster van haar moeder. Haar ouders waren bij een ongeluk gestorven. Zij kwam uit een klein dorp en had nu niemand en niets meer. Dat een blanke haar hielp, vond zij een wonder! Toen ze begreep, dat ik van buiten kwam, begreep zij het beter.

Natuurlijk had ik haar in me opgenomen, klein, slank, appelborstjes en beneden een zwart oerwoud. Ik schatte haar zestien, maar bleek ze dertien te zijn. Ik vond haar moedig, zo alleen op stap te gaan, maar kon begrijpen, dat haar niets anders te doen over bleef.

Durban was vlakbij en reed ik naar het adres, dat Sita opgaf. Alleen haar tante woonde er niet meer. Men wist wel, dat ze naar het buitenland was vertrokken, kregen we het adres en moest ik lachen.

Het was mijn adres, of beter dat van mijn buren in ons huis. Dat was een oude man uit India, die al jaren in Holland leefde. Vroeger had hij een textielhandel bedreven en voerde zijn zoon dat nu verder.

Ik vertelde het aan Sita en wilde zij dan best ook daar heen, alleen zij had geen geld en papieren. Ze had alleen een papier, waarop haar naam, de geboortedatum en het adres van haar dorp op stond. Zo wist ik dan ook haar leeftijd.

Ik reed met haar naar het stadhuis en vroeg wat te doen was, dat zij een pas kreeg, maar was dat moeilijk. Enige € hielpen en nog enige meer, dat de ambtenaar zou gaan bellen en alles regelen. De pas en alle andere papieren zouden naar mij gestuurd worden.

We sliepen in Durban in een hotel en keek men mij vreemd aan, toen ik met Sita naar een kamer vroeg, maar kreeg ik er een.

Na het douchen kropen we in Bed. Zij was totaal niet bang voor me, kroop tegen me aan, gaf me een zoen en was ingeslapen.

Ik dacht nog even na, over wat ik me nu weer had aangehaald. Zij hield me omarmd, dicht tegen me aangedrukt en zacht aaide ik over haar hoofd heen.

In de ochtend was zij al wakker, maar lag nog net zo en toen ze me zag ontwaken, zoende ze mij, zei dat ze me erg lief vond. Ze vroeg dan, of ze mocht doen, wat haar moeder altijd deed, om haar vader te plezieren en knikte ik toestemmend en merkte direct wat zij bedoelde. Zij aaide mijn ochtenderectie en dan was haar mond er en pijpte zij vakkundig ermee. Ze slikte mijn zaad zonder meer door, straalde me dan aan en vroeg of het goed was.

Ik aaide en zoende haar, vertelde haar van wel en dan zoende ik haar lichaam en liet haar komen, had zij dat niet eerder beleefd, kwam haast niet meer bij.
We douchten samen, ontbeten en reden dan de stad in, kocht ik enige kleren voor haar en wat zij anders benodigde.

Toen we weer bij het hotel waren, werd ons een enveloppe overreikt, met erin alle benodigde papieren voor Sita, hadden de €uro snel geholpen.

We zochten het Nederlandse consulaat op en kreeg ik een visum voor Sita. We kochten een ticket voor haar en ik belde mijn buurman op, vertelde en was het oké, dat Sita kwam, zouden zij haar van het vliegveld afhalen.

Sita had geen woorden, kende dergelijks niet en die nacht gaf ze zich aan mij, was dat het minste, wat ze kon doen. En vooral was zij gelukkig en daar in Holland, zouden we ons ja terug zien.

Het werd een nacht vol van liefde en haar nauwe kutje liet me meerdere keren lekker komen en in de ochtend pijpte ze me nog eens. Ze hoopte, dat ik haar niet zou vergeten en beloofde ik dat.
Ik zette haar dan op het vliegtuig en wenste haar een goede toekomst.

Mijn tour ging verder en overnachtte ik twee keer in het Mkusipark, zag er vele neushoorns’s, en alle andere beesten.

Toen ik het park uitreed, moest ik stapvoets rijden, werd de straat opnieuw gemaakt en zo lukte het een kleine Zulujongen bij mijn auto te komen om te bedelen. Hij was mogelijk 5 en drukte ik hem een rol verkadekoeken in de hand en reed verder. Zijn moeder kwam eraan, had een grijze stofjas aan, die geheel open stond en was zij eronder naakt, zag ik een mooi lijf en drukte ik haar honderd rand in de hand eer ik gas gaf.

Ik bezocht dan volgens plan een Zuludorp, of beter iets, wat zo voor toeristen was neergezet. Later overnachtte ik in een rasthuis en de volgende dag zou me naar het Krugerpark brengen.

Toen ik al een uur reed, merkte ik plots een beweging achter in de auto op en stopte de wagen aan de kant, stapte uit en opende de deur. Ik zag een zwart meisje op de grond knielen en trok haar eruit. Zij was naakt op een slip na en hield een tasje vast.

Ik vroeg in het engels wat dat moest, maar kende zij alleen Afrikaans en kwam ik met mijn Nederlands verder.

Zij was van dat Zuludorp weggelopen. Een man, die beweerde haar oom te zijn, liet haar daar werken voor alleen eten en slapen en de laatste nacht wou hij haar zelf ook nog, maar kon ze hem door luid schreeuwen ervan weerhouden. Mijn auto stond open en had ze zich erin verborgen en die nacht ook erin geslapen. Zij was veertien en wist niet verder, alleen dat ze niet terug wou.

Ik vertelde haar, wat ik van plan was en wilde ze bij me blijven. Ik ging akkoord, wanneer ze zich rustig hield. Zo smokkelde ik haar het park binnen en eens binnen, keek niemand erna om, dat zij bij me was.
Ik had nog het joggingpak en paste haar dat beter dan Sita.
Zij heette Erika, was haar grootvader toch een Duitser, had haar toen zo genoemd. Allen van haar familie waren dood sinds een jaar.

In het camp kreeg ze eerst eens wat te eten en te drinken en niet bang voor me, lag ze geheel naakt naast me en zoende me, vond me lief. Ik aaide haar gezicht en zoende haar ook.

Het liep hier wel gek en ergens amuseerde ik me kostelijk en was supergeil. Erika voelde mijn stijve en keek erna, vond hem mooi, aaide hem, nam hem in haar handen en trok de voorhuid naar beneden en dan zoende ze mijn eikel, nam hem tussen haar lippen en pijpte me zalig en kwam ik diep in haar keel klaar, zonder dat zij er moeite mee had. Ze vertelde me dan, dat haar moeder haar dat had geleerd. Ik zoende haar dan, verwende haar kleine borstjes en poesje en beleefde zij ongekend’s.

We bleven vier dagen en nachten in het park en genoot zij als ik van de dieren, kende zij hen ook niet in de vrije natuur.

En we genoten van elkaar, werd zij vrouw en trots dat ik haar als een gelijke behandelde.
Eindelijk waren we dan weer bij mijn broer en keek hij niet werkelijk vreemd op. Zoiets paste gewoon bij mij.

Ik vertelde hem later van mijn reis, liet niets uit en lag hij dubbel. Het leven kon gek lopen en bij mij deed het dat ja al eeuwig.

Erika kon bij hem in huis werken, wanneer zij dat wilde. Zou hij een deel van haar geld sparen en had ze het andere vrij. Ik wou haar nog aankleden en kwam hiertoe de jongste dochter van mijn broer mee, kende die zich ermee uit.

Erika was gelukkig bij mijn broer te mogen blijven en misschien dat ze mij ooit in Holland kwam bezoeken. Tot ik terug vloog, verzoette zij me de nachten.

Over een jaar zou ik weer eens kijken.Thuis, liep ik gelijk mijn buurvrouw tegen het lijf en werd vriendelijk begroet. Zij vond het wonderbaarlijk dat juist ik toen daar was, haar nichtje redde en dan zorgde, dat ze hier kon komen. Ik werd gelijk voor het diner uitgenodigd en nam aan.

Maar eerst eens bladerde ik door mijn post, bekeek mijn E-mail. Bij de E-mail was er een van Ira met een foto en woorden van dank en liefde.

Mijn buurvrouw had niets aan Sita verteld en keek zij blij verast, toen ze mij de deur opende. Ze vloog me om mijn nek en zoende me af. Ik had een leuke avond bij hen, zij waren me oneindig dankbaar. Sita was op een school aangemeld, maar omdat zij nog te weinig school had gehad, was dat moeilijk. Misschien, dat ik met haar kon leren. Sita vond dat prachtig.

Ze verscheen al de volgende dag, maar wilde eerst eens echt zoenen. Ze hield toch zo verschrikkelijk veel van mij!

Maar we leerden dan echt, nadat ik haar had getest om te weten hoever zij was. Misschien het niveau van de 4e klas lagere school. Dus had ze echt nog veel te leren. Dat maakte ik haar duidelijk, zeker wanneer ze hier wilde blijven, was kennis belangrijk en diploma’s. Zou ze teruggaan zeker ook, had zij betere kansen.

Sita wilde maar graag leren en zetten wij ervoor een plan op.

Natuurlijk werd er eerst gezoend en ook bij het afscheid, maar Seks liet ik buiten voor, leek me dat beter.

Mijn broer had me van onze familie verteld toen ik er om vroeg. Had er niet bij stil gestaan. Hij was er immers sinds zijn zeventiende weg en nooit terug geweest.

Hij en pa konden niet met elkaar en ook was het nu mogelijk anders, had hij het erbij gelaten. Zijn kinderen waren er al op visite geweest, wist hij zo om alles.

Toen ik me bij hem had gemeld, had hij de ouders erover geschreven en zouden zij mij natuurlijk graag willen zien. Toch was dat mijn zaak.

We hadden fotos bekeken en had hij mij enige cadeau gedaan
Ik besloot hen eens op te zoeken.Uit Afrika kwamen trouwfoto’s van Ira, had zij ook een dikke buik, net zoals Erika.

Mijn broer gaf geen commentaar, schreef alleen dat onze neef gelukkig was, dat Ira zich bekeerde en hij nu vader werd.

Om mijn ander kind zou hij zich bekommeren, tot ik kwam.

Ira beviel het eerst en twee dagen later Erika, alleen stierf Erika kort erop aan een bloedvergiftiging.
Mijn dochter werd door Ira opgevangen en had zij voldoende melk voor onze zoon en mijn dochter.

Sita hoorde het van mij, vond zij, dat ik het kind moest gaan halen, ook was het beter geweest, wanneer het een jongen was.. Ik bracht haar bij, dat ik liever dochters had. Sita vond het verschrikkelijk van Erika, maar ergens was ze ook opgelucht, had zij me nu voor zich alleen.

Zij woonde nu bij mij, vond haar tante dat beter en zo hadden we dan ook seks

Van Ira had ik haar niets verteld, leek me dat beter zo.

Toen Erika’s dochter 3 maanden oud was, vloog ik heen om haar te halen. Mijn broer had alles geregeld. Men had haar Erika genoemd, vond dat niet meer dan recht en ik ook. Was Erika al licht van kleur geweest, onze dochter nog meer, had zij ook mijn groene ogen en mijn neus. Anders leek ze op Erika, vond ik dat een goede mengeling!

Mike mijn zoon, leek gelukkig niet te veel op mij, eer op mijn vader en was dat goed zo.
Ira was gelukkig mij te zien en nog meer, dat ik aan een zondig uurtje mee wou doen. Haar man deed dan wel aan seks maar veel fantasie erbij, had hij niet. Ik had haar mijn roman’s en andere verhalen meegenomen en raadde haar aan hem dat te laten lezen.

Dan hadden we meer dan een uur, vrijen en seks op het program en in die tijd dat ik er was, herhaalde zich dat dagelijks.

En het was voldoende voor een ander zoon, zoals ik later hoorde.

Mijn kleine Erika was een schatje en doorstond de lange vlucht meestal slapend.

Thuis wachtte haar nieuwe mama, die haar gelijk in haar armen sloot.

Erika had een rond hoofd en kreeg mijn blond haar.

Toen wij op een avond over de toekomst zaten te praten haalde Sita haar paspoort, liet die aan me zien. Pas nu zag ik het, had de ambtenaar haar toen achttien, dus volwassen gemaakt om haar alles te vergemakkelijken. En hij had haar ook een officiële geboorteakte zo uitgesteld.

Zij was dus nu al negentien en kon ik haar trouwen.
Ik zei dat tegen haar en straalde Sita en zei direct ja op mijn vraag, vloog me om mijn nek.

Vier weken later waren wij getrouwd en hadden het slicht gehouden, waren alleen haar oom en tante erbij en ons kind.

Sita was nu erg trots mijn vrouw te zijn en wilde dat graag tonen en samen met mij en Erika in de buurt gaan wandelen.

De Indiase gemeenschap had haar gediscrimineerd.
Ik speelde mee, betaalde dure sari’s voor haar, maar anders was zij gewoon westers gekleed en thuis was ze mijn tweede meisje.

Sita was een liefhebbende zorgende moeder en half ik haar graag bij alles. Onze dochter bereidde ons amper enige zorgen, groeide lekker en vooral gunde zij ons onze nachtrust.

We hadden ons seksleven iets aangepast, hield ik rekening met haar, maar zij verwende me graag, op dat ik niets te kort kwam. Tederheid, was het belangrijkste tussen ons en vooral veel praten, opdat Sita erbij leerde, nu ze aan schoolwerk niet meer toekwam.

Ik had mijn Afrikatrip als verhaal uitgebreid opgeschreven en werd het als gek gekocht en zo schreef ik vervolgverhalen erop en het geld rolde binnen.

Iemand van de uitgeverij bood me een huis met tuin aan de zee voor een goede prijs aan, en kocht ik het. Er behoefde weinig aan worden gedaan, behalve dat ik nieuwe meubelen benodigde en samen met Sita zocht ik uit.
Dan zaten we in ons eigen nest, hadden alle ruimte.

Toen haar oom stierf, namen we haar tante tot ons, werd zij huishoudster bij ons, ontlaste Sita en zo ook mij, had ik meer rust om te schrijven.

Ik vloog dan kort naar mijn broer en kon hem financieel bijstaan, net als eerder.

Mijn zoons waren gegroeid, maar had ik niet echt een binding met hen, zouden zij dat ook nooit ervaren. Ira had wel zin in een ander avontuurtje, maar ik niet en was zij ietsje beledigd.

Beatrice, de secretaresse van mijn broer had plots interesse in mij, nodigde me bij zich thuis uit om te eten. Ze had lekker gekookt en was dat de revanche voor de drie keer, die zij al bij mij had gelogeerd.

Zij vertelde dan, dat zij het zonder vond, dat ik altijd zo fatsoenlijk was gebleven. Niet voor niets had zij zich vaak “per ongeluk” naakt aan mij presenteert, hopend op enige actie.

Ik moest lachen, excuseerde me ervoor, was zij me best bevallen, maar wou ik geen risico lopen en een slechte naam krijgen.

Ik hoorde nu ook, dat eigenlijk zij met me in de trein had mee gewild, maar mijn broer haar plots nodig had.

Zij was verschrikkelijk jaloers op Ira en achteraf nog meer, toen die haar over onze seks etc. had verteld.

Zij wist wel, dat ik nu met een Indiaas meisje getrouwd was en dat eigenlijk nog een kind was en hoe alles was gekomen.

Maar nu en hie,r was zij en hoopte, dat ik haar aantrekkelijk vond en haar eindelijk gaf, waarnaar ze zo verlangde, haar dromen eindelijk waar werden.

Zij was zo oud als ik en zoals bleek, nog maagd. Zij was voor alles in en mijn tederheid bereidde haar voor en erna was zij niet meer af te remmen. Haar lichaam was goed onderhouden, de borsten groot, al iets hangend, haar schoot totaal blank raseert.

Beatrice ontving mijn zoenen, beantwoorde hen en liet zich ontkleden en deed dat dan met mij. Goed dat het weekend was, waren we beiden de andere dag uitgeput, toch wel tevreden.Thuis wachtte Sita al ongeduldig op mij en zij was danig jaloers… Bij mij wist men ja nooit, wie ik onderweg tegen het lijf liep en mogelijk zwanger maakte.

Zo werd ik van haar verwend en plots maakte seks een groter deel van haar leven uit dan hiervoor. Wanneer ik bij haar alles kreeg wat ik wou, hoefde ik niet naar andere vrouwen te kijken. Sita ontwikkelde zich lichamelijk toch meer en meer tot vrouw, werd voller op de goede plekken.

Ze had ernaast de avondschool bezocht en de school op middelbaar niveau afgesloten en was ik trots op haar.

Onze dochter was een schatje en lette Sita op, dat ik haar niet te verwende. Maar in de zomer was ik de hele dag met haar aan het strand, vond zij dat prachtig. Ik had dan met haar wel veel bekijks, zeker omdat wij toch wel verschilden, maar interesseerde me dat totaal niet. Belangrijk was alleen, dat zij van me hield en dat deed zij. Het was een echte vrijdoos en hadden wij veel plezier van haar.
Erika keek stevig de wereld in.

Mijn broer met familie kwam op visite en bekeek de mijne en vond het te gek. Hij bracht foto’s mee van mijn zoons en had dan noch een mededeling voor me en een ander foto.

Ik had hem zijn secretaresse gekost, was die vier weken naar mij naar haar ouders in Frankrijk vertrokken en daar gebleven en intussen wist hij ook waarom en liet me de foto zien.

Beatrice met een tweeling op de arm, twee meisjes.

Zij waren er langs geweest, eer ze hier kwamen en was duidelijk te zien wie de vader was. Beatrice was er trots op en overbracht hij ons de uitnodiging, haar een bezoek te brengen.

Voor mijn broer was alles geen probleem, intussen was hij aan mijn liefdesleven gewend geraakt.

Voor onze dochter begon dan het echte leven, moest zij naar school, wat Sita meer ruimte gaf voor zich zelf. Haar tante was naar een bejaardenhuis getrokken, had het plots niet meer aangekund en was Sita nu huisvrouw. Maar vooral ook mijn geliefde, hadden we nu alle tijd om te vrijen.

Het jaar erop kreeg ik een brief uit Frankrijk van Beatrice moeder en deelde zij me mee, dat Beatrice bij een auto-ongeluk was overleden en zij niet de mogelijkheden had, verder voor de tweeling te zorgen, was zij immers oud en ziek.

Het werd dus tijd voor een biecht bij Sita, maar zij lachte alleen, wist ervan, had mijn nicht het aan haar verklapt. Zij was niet boos of teleurgesteld en wees erop dat ze het had aangevoeld, toen ik uit Afrika terug kwam, en wij sindsdien meer gelukkig waren dan tevoren.

Zo reed ik naar Bordeaux, haalde mijn dochters op, leerde de grootmoeder kennen en hoorde, hoe gelukkig ik haar dochter had gemaakt en dat zij nu zeker van boven op ons keek en tevreden was.

Alleen nu had ik een probleem, spraken de meisjes alleen Frans en een klein beetje Engels. Ook was dat voor mij geen probleem, thuis kon het een worden, maar daar moesten we door, was ik ja de hele dag thuis.

Die twee leken echt op mij, waren me uit het gezicht gesneden, hoe men zo zegt, ook zag ik dat niet zelf. Dat ik hun vader was, wisten zij, had er een grote foto van mij gehangen, had men hen dat geleerd. Zo was het dan ook geen probleem dat ze met me kwamen.

Sita had thuis al een kamer voor hen gereed gemaakt en wachten mijn dames op onze komst.

Onderweg had ik de tweeling van hun nieuw thuis verteld en wie er op hen zat te wachten, had hen foto’s laten zien en toen we arriveerden, zij in de armen werden gesloten was het oké.

Erika vond het prachtig nu jongere zussen te hebben en dat zij hen iets konden leren en begrepen de drie elkaar.

Sita wilde vooral mij en was dat prima.Had ik allang bij mijn ouders op visite willen gaan, was dit door alles in vergetelheid geraakt. Maar wanneer de profeet niet naar de berg komt, komt de berg naar de profeet.

Op een avond ging de telefoon en was mijn vader aan de lijn, kondigte hun visite aan voor het komend weekeinde.

Ik had ruimte zat en samen met Sita richtte ik de gasten-kamers.

Het was me bekend, dat ik nog vier zussen had, twee ouder dan ik, een ietsje jonger eentje net zeventien. Was moeder toen al ver in de veertig, toen Heide werd geboren.

Mij had een vrouw ontvoerd, toen ik nog een baby was en pas naar haar dood, ik was toen twaalf kwam ik erachter.

Zij was me een lieve moeder, had me goed opgevoed en liet me voldoende geld achter, dat ik met twaalf alleen verder kon. Ik zag er immers ouder uit, was groot gebouwd en lukte het.

Alleen, de familie woonde in het toenmalige oostblok en kon ik niets doen. Later pas, had ik via een detectivebureau mijn broer gevonden.


Op zaterdag middag reden ze het erf op, de ouders en de vier zussen.
Ik had me dan wel erop verheugd, maar eigenlijk, had ik er totaal geen binding mee.
Maar de begroeting was hartelijk, de ouders echt blij en de zussen nieuwsgierig!

Sita werd omarmd en de kinderen. Vader sloeg me op de schouder en meende dat ik het goed voor elkaar had.

Moeder was dan gelijk oma en omdat ze talen kon, bij de kinderen gezien.

Ik had Sita over alles verteld en begreep ze, dat ik veel met hen zou gaan praten, maar ik zou haar later alles haarfijn vertellen.

Mijn andere moeder bleek men te kennen, toen ze fotos van haar zagen. Begrepen deden ze het niet. Uitleg voor haar handelen had ik ook niet, maar vertelde hen, dat ze me goed had opgevoed en lief gehad.

Ik vertelde mijn leven, hoorde dan het hunne, kwamen we nader tot elkaar.
Toen ik die nacht in bed lag en aan Sita vertelde, voelde ik me goed, was alles nu op rij.

Sita zoende me, was happy voor mij en zij gelukkig dat ik haar had gevonden. Ze verwende me goddelijk, eer we sliepen.De volgende maandag was mijn gelukkig leven voorbij!

Sita en Erika waren boodschappen gaan doen in het dorp en een vrachtwagen raakte hen, toen de bestuurder de macht over het stuur verloor.

Sita was op slag dood, maar Erika had gelukkig maar lichte schaafwonden.

De politie verscheen bij ons en leverde Erika af, vertelde, waren we geschokt!

Zoiets is plotseling, verschrikkelijk, ben je er niet op voorbereidt!...

Ergens, was ik nu blij dat mijn familie hier was, gaf dat steun!

Moeder bracht het de zussen bij en ik hield me met Erika bezig, die maar doorhuilde!

Dan kwam Heide, mijn zusje, nam Erika in haar armen en kwamen ook de andere drie erbij, vormden die vijf een clubje, werd Erika rustig!

Moeder zag het en trok me op zij, vertelde me, dat Heide geadopteerd was, de dochter van een vriendin, die bij de geboorte was gestorven.

Misschien, dat ze zo de goede draad tot de meisjes had gevonden. Misschien kon ze een tijdje hier blijven, mij helpen!

Vooral moeder was me nu een grote steun, ook moest ik alles zelf regelen. Zij was altijd al goed in het organiseren.

De begrafenis lag dan achter ons, moesten de ouders en zussen terug.Heide bleef, zoals moeder had gezegd, vroeg ze dat zelf aan mij. De meisjes waren er blij om en ik natuurlijk niet minder. Zij wist pas een jaar dat ze was geadopteerd, maar had bij een ieder altijd erbij gehoord. Maar nu ik er was, ook een buitenbeentje, vond ze het goed, om bij me te mogen blijven en over haar toekomst na te denken. Moeder had me verteld, dat Heide thuis wel normaal funktioneerde, maar toch anders dacht en voelde, dan de rest.

Waren zij allen meer praktisch uitgericht, was Heide meer musisch, hield van singen, speelde piano en viool en was op school ook in een toneelgroep. Het gymnasium had ze voortijdig, met heel goede cijfers, beeindigd en het was dus goed voor haar een tijdje hier te blijven, om haar weg te vinden.In de morgen werd ik door mijn spruiten wakker gezoend en kropen ze bij me. Ik zoende en aaide hen, hield hen in mijn armen. Zij waren gelukkig en Erika zei blij te zijn, dat Heide gebleven was. Ik stemde hierin in, maar dan werd het tijd voor de school en maakten de drie zich op naar de badkamer.

Net toen ik uit bed wilde stappen kwam Heide binnen. Ze had maar een slip aan en keek ik op, zag ze er goed uit. Haar boezem waren mooie grote appels, ze was slank en had pikzwart haar.

Heide lachte, zei de meiden te zoeken en vertelde ik, waar ze waren. Ze liep ernaar toe.

Ik stond ook op en douchte in mijn eigen badkamer naast mijn slaapkamer. Dan maakte ik het ontbijt voor de meisjes gereed en bracht hen dan naar school.

Toen ik terug kwam, lag Heide op een deken bij de pool, had haar slip voor een bikinislip geruilt.

Ik ging bij haar zitten en vroeg aan haar, hoe zij zich het leven hier verder voorstelde.

Heide lachte, zei, dat ze eerst eens vakantie wou houden en mij intussen in het huis en met te meisjes ter hand gaan.

Intussen ging ze de taal beter leren en dan zou ze wel zien. Bovendien moest zij ja ook mij beter leren kennen, moest ik haar veel vertellen.

Ze stond op en sprong in de pool, spatte me nat en een ogenblik later, was ik uit al mijn kleren, sprong erachter aan en duwde haar onder water. We hadden lol.

Dan zaten we naast elkaar op de rand van de pool. Ik zei dat het leven verder ging, ik een realist was. Natuurlijk was Sita’s dood verschrikkelijk, maar zeker met de meisjes erbij, moest ik er normaal mee omgaan. We moesten hen extra aandacht en liefde geven, maar er niet in overdrijven.

Heide keek me aan en vond me een verstandig man. Dan wees zij op mijn halfstijve pik en meende nu te begrijpen, wat al de meiden aan me aan vonden.

Ik moest lachen, en zei dat het niet dat was geweest, wat me drie dochters had bezorgd en twee zonen. Heide lachte ook, zei erom te weten, haar nichtje kon nu eens nooit iets voor zich houden!

Zij vertelde dan hoe vroeger, toen men nog niets van me wist. Over mij werd gesproken, men giste hoe en was ik was geworden. Toen dan de brief van mijn broer kwam, en fotos van mij, was men erg gelukkig. Ze vertelde dan over de kinderen van mijn zussen, waar ik de fotos van had gezien. Zij waren allen nog braaf opgevoed en hoopten in deze nieuwe tijd hun weg te vinden.

We droogden ons af en dan omarmde Heide me, zoende me, zei gelukkig te zijn, bij mij te mogen blijven. Ik zoende haar, hield haar vast tegen me aan en zei, dat ik zulk mooie meid niet zo snel weer zou laten gaan. We kletsten nog over van alles en ging ik dan eten koken en Heide haalde de Kleintjes van de school.

Die Nacht wilden de meisjes weer bij me slapen en kam Heide ook erbij, was het gezellig.

Toen de meisjes vast sliepen, bracht ik hen in hun eigen bedjes, zonder dat ze ontwaakten.

Heide vroeg of ik haar nu ook ging verleggen en moest ik lachen, zei, dat zij ja nog niet sliep en wij nog niet gevrijdt hadden. Heide lachte en rollte naar me toe, in mijn arm. Zij was naakt, net als ik en zij zoende me nu op mijn mond en fluisterde, dat ik haar alles moest leren, haar tot vrouw moest maken.

Ik had haar uitgelegd, dat ik niet van Sita had gehouden, maar haar wel had gemogen en gerespekteerd en zij was gelukkig naast mij geweest. Zo vond zij dat dit nu moest kunnen, ook goed voor mij was.

12e

Heide kreeg haar zin! We zoenden eerst eens lang en intussen gingen mijn handen op ontdekkingstocht, gevolgd door mijn mond.

Haar borsten en tepels waren overgevoelig en toen mijn tong met de tepels speelde ik erop zoog kwam zij klaar ook wist ze niet eens wat het was. Haar adem jaagde en juichte ze het luid uit.

Zij was er klaar voor, opende zich voor mij, maar was verbaasd, dat mijn mond en handen haar daar nu eerst eens verwenden. Haar klit was vrij groot en weer kwam zij klaar. Mijn vingers kwamen in haar en een bespeelde ernaast haar sterretje en had Heide het niet meer! Zo had ze alles niet verwacht!

Ik bracht haar bij, dat dit eerst het voorspel was.

Ze keek naar mijn pik die nu stond als een één en zei niet geweten te hebben, dat die zo groot werden. Op het naaktstrand thuis had ze altijd slappe gezien en grappig gewonden. Heide raakte hem aan en ik legde haar uit wat zij ermee kon doen om mij te plezeren en wat vooral belangrijk was voor een tweede nummer, wanneer hij weer slap werd. Zij had erover horen praten, maar alles als geklets afgedaan. Nu probeerde ze het.

Heide deed het goed en kreeg een volle mond, wat ze wegslikte. Ze was trots op zich zelf en zoende me, kwam op me liggen. We zoenden nog een tijdje, gingen dan slapen.

Het was nog vroeg in de ochtend toen ze me wakker maakte. Ze knielde boven me en richtte mijn ochtenderectie op haar vagina en liet zich dan zakken, kreunde erbij luid: “oh mijn god”, was zij toch erg nauw en ik vrij groot geschapen!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners