Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De speciale ring - 49496 keer gelezen
De speciale ring

Ik ben met de trein onderweg naar de vlooienmarkt in Brussel, waar je de meest gekke dingen soms voor peanuts kan kopen. Na de vele schilderachtige standjes wat doorlopen te hebben op die warme dag, valt mijn oog op een rare ring. Hij heeft geen waarde als edelmetaal denk ik, maar voor die 2€ kan ik er niet aan weerstaan om hem te kopen en gelijk aan te doen. Eigenlijk is hij nog best mooi, al is het dan geen pronkjuweel.

Veel kramers hebben hun spullen gewoon op de grond liggen, zodat er diep gebukt moet worden als je iets wil oppakken of nader bekijken. Ik sta bij zo'n standje wat te suffen, als ik aan de overkant een jongedame zie die zedig haar hand voor haar decoltee houdt als ze zich bukt. Genieter als ik ben, denk ik bij mezelf 'je zou beter die hand daar weg doen meid, dan is er allicht aardig wat te zien'! Alsof ze het gehoord heeft doet ze inderdaad haar hand weg, waardoor ik recht tegen een hemelse melkerij om U tegen te zeggen aankijk. Haar romige bollen hangen losjes in haar bloesje, want door de warmte heeft ze blijkbaar geen bh aan! Enkele mannen links en rechts van mij genieten mee van dat prachtige uitzicht, tot ze zich bekeken voelt en ijlings recht staat en schuw weg vlugt. Dat was een leuk intermezzo en volkomen gratis.Ik heb dorst gekregen van de warmte én het leuke uitzicht en zoek een terrasje op. Ik vind een plaatsje in de schaduw en bestel iets te drinken. Aan het tafeltje naast mij zitten twee vervelende lawaaimakers, die gelukkig net vertrekken. Ze zijn nog niet helemaal weg of drie oudere schoolmeisjes ploffen neer op hun plaatsen. Kort schoolrokje, witte openstaande bloesjes, bezweet en veel drukte, recht van een uniformschool. Als ze zien dat ik hen monster, werpen ze me een vernietigende blik toe en kakelen over god mag weten wat.
Ik laat het niet aan mijn hart komen, geniet van mijn koele frisdrank en van het toch wel leuke uitzicht op die kippetjes. Eentje zit recht tegenover mij, zonder iemand tegenover haar. Ik kijk onder hun tafeltje recht tegen haar blote knieën en een stuk bovenbeen aan. Ik droom natuurlijk weg naar hogere oorden en vraag me af welke kleur slipje ze zou aanhebben. 'Als ze nu haar benen eens goed van elkaar deed', dan kon ik dat wel zien denk ik. Man, geloof het of niet, ik heb het nog maar net gedacht of haar benen gaan open en ik kijk recht tegen een gebloemd slipje aan. Als ze ziet dat ik intens onder hun tafeltje kijk, krijgt ze knalrode oren en sluit ze haar winkeltje met een klap. Hoe kan dat nu, dat die dat net nu deed, maar het was natuurlijk wel tof.

Van zulke dingen krijg je nog meer dorst, dus doe ik teken naar een diensterke en bestel wat. Als ze m'n drankje brengt en het neerzet, bukt ze zich een beetje. Ik bedenk dat ze zich wel wat dieper mag bukken, want ik wil best wel eens in dat openvallend bloesje kijken. Spookt dat hier of wat? Ze pakt haar tafeldoek en begint uitgebreid mijn tafeltje proper te vegen, waardoor haar melkwinkel vrolijk onder mijn neus gaat dansen, alles losjes in de bloes! Mensenlief, wat een prachtig uitzicht biedt dat jong ding me hier zomaar schaamteloos. Ik bedank haar voor haar goede zorgen, waardoor ze verrast opkijkt en een beetje wezenloos wegloopt. Die leek wel te dromen of zoiets, zoals die raar en afwezig keek.

Ik vraag me af wat er aan de hand is, want dit is nu de derde keer dat ik iets denk en dat het ook gebeurd. Ik kreeg de indruk dat die meisjes dat een beetje willoos deden, alsof ze onder hypnose waren. Zou dat dan echt komen door wat ik dacht? Dat moet ik nu toch eens echt uittesten, want dat moet toch wel toeval geweest zijn!? Ik moet iets bedenken dat onmogelijk zomaar gebeurd, zodat twijfel uitgesloten is. Alhoewel, het is toch te gek om te geloven, maar kom, het uitproberen kan geen kwaad!

Ik viseer de drie meisjes, die me vuil aankijken en nu allicht allerlei verwensingen voor me bedenken. Ik denk: 'jullie kunnen met die warmte beter twee knoopjes van jullie bloesjes losmaken, dat is luchtiger'. Ze vallen stil in hun gesprek en ... man man man, die beginnen inderdaad hun knoopjes los te maken. Dat is ongelooflijk, die doen dus echt iets tegennatuurlijk omdat ik hun dat in gedachte oplegde! Om helemaal zeker te zijn 'denk ik' dat die ene met haar dikke tieten nu naar me toekomt, diep bukt en in mijn oor fluisterend komt vragen of ik iets kan doen aan haar jeukend kutje.
Het lief kind staat recht, komt naar mij en doet precies wat ik gedacht heb. Daarbij geeft ze me ruim uitzicht op een minuscuul kanten bhtje, dat amper bij machte is om al dat lekker tietenvlees in haar bloesje te torsen. Ik vraag haar wat ik kan doen om haar te helpen. Ze vraagt me lief om haar hete pruim te masseren, dan gaat de jeuk misschien over. Ik zeg haar dat ze dan haar vriendinnetjes moet vragen om achter en naast haar te komen staan, zodat andere mensen niet kunnen zien hoe ik haar help. Die doen natuurlijk prompt wat hun gevraagd wordt en even later fluistert ze in mijn oor dat ze er klaar voor is. Terwijl ze zo staat, schuif ik mijn hand in haar bh en grijp een sappige tiet. Ze voelt warm en zacht in mijn hand en ik kneed ze stevig, zodat haar tepel helemaal dik wordt van de spanning. Genietend van dat gevoel en het uitzicht op haar lekkere melkerij, pak ik onder haar rokje haar pruim tussen mijn vingers en knijp en kneed ze zachtjes, waardoor ze begint te spinnen in mijn oor. Ik schuif mijn hand in haar broekje en laat mijn middenvinger door haar hete gleuf glijden. Als ik vraag of ik het goed doe, zegt ze dat de jeuk meer vanbinnen zit en of ik haar wil vingeren. Tja, als ze dat zelf zo lief vraagt, waarom niet dan! Ze begint te draaien en te kronkelen, waardoor ik de twee andere meisjes opdracht geef hun vriendinnetje wat te kietelen, zodat de bewegingen 'verklaarbaar' worden voor de omzittenden. Als ik haar klit klem zet en plots ook een vinger in haar nauwe sterretje duw, komt ze zachtjes schokkend klaar.
Even later zijn ze op hun plaats heel beschaamd hun bloesjes terug aan 't dichtknopen, niet goed wetend waarom ze die open gedaan hebben, maar wel met boze blikken naar mij omdat ik naar hen zit te kijken én na te genieten.

Dus, samengevat: ik kan gewoon iets denken en dan doen mensen dat ook, willoos en zonder tegenwerken. Das ongelooflijk! Zou dat door die rare ring komen, want dat is het enige dat nieuw is en het zou kunnen verklaren! Als ik die nu uitdoe, werkt het dan ook? Even testen dus en ik steek de ring in mijn zak.
Ik mors wat drinken op mijn tafeltje en roep in gedachten het lekkere dienstertje. Ze geeft geen kik en kijkt zelfs niet op of om. Okee, dus nu werkt het niet, dan terug die ring aandoen. 'Kom eens poppetje en veeg mijn tafeltje eens diepgebukt af', denk ik. Ik wacht in spanning op haar reactie ... en ja hoor, ze kijkt, ziet het gemorste drinken en komt af. Weer krijg ik haar wiebelende tetjes te zien als ze gehoorzaam diep bukt en begint te vegen. Ik kan niet nalaten haar te zeggen dat dit wel een terrasje is met een mooi uitzicht. "Weet je dat je nu door zo voorover te staan met je broekje half bloot staat ... zo te zien aan het gezicht van die man achter jou?" Er zit een rare norse man naar haar kontje te kijken. Hij heeft een lange zwarte jas aan, een breedgerande hoed op en hij heeft lange krulvlechten!Ze lacht een beetje krampachtig terwijl haar slingerende uiertjes bekijk en dat geeft me de indruk dat ze wel weet wat er gebeurd, maar niet kan weigeren. Ze zijn zich blijkbaar bewust van hun daden, maar kunnen mijn gedachte 'bevelen' niet weerstaan. Zou dat ook werken als ik het hardop zeg? "Schatje, laat die lekkere tetjes nog eens goed wiebelen voor mij". Prompt zet ze haar puntige tweeling extra in beweging, al heeft ze wel heel de tijd knalrode oren. Haar tepels schuren in haar bloesje en worden daardoor extra dik en rood. "Ga nu naar achter en doe je slipje uit, want die meneer kijkt nog steeds niet echt gelukkig! Ik ga zodadelijk weg, dan veeg je mijn tafeltje af en laat je hem je bloot kontje en sneetje maar eens goed bewonderen door heel diep te bukken. Misschien kan hij dan even lachen of wordt hij gelukkiger."

En dat allemaal voor slechts 2€!? Mijn dag kan niet meer kapot, die ring moet ik in ere houden.

Als ik even later terug tussen de kraampjes loop, zie ik een oud moedertje vertwijfeld afbieden bij een norse Turk. Ik weet niet wat ze precies wil, maar ze wil het duidelijk heel graag hebben, maar voor minder geld. Ik hoor de man zeggen dat het minimum 15€ moet kosten, wat het vrouwtje doet jammeren. Ik 'denk' dat hij dat makkelijk voor 2€ aan haar kan laten, en ja hoor: hij doet het. Het vrouwke is zielsblij als ze haar aankoop meekrijgt voor een habbekrats. Dus: bij mannen lukt het evenzeer. Interessant.

Ik verlaat de markt en loop langs de winkeltjes van de marollen. In een boetiekje met allerlei kleine snuiterijen is een jong koppel de vitrine wat aan 't schikken. Ik stuur de man in gedachten naar een cafeetje en stap zelf binnen. Het is een smal diep winkeltje, met ergens meer achteraan een kleine toog in het halfduister. 'Misschien is het beter meid dat je de winkel even sluit, dan heb je alle tijd voor mij". Het kind gaat braaf naar de deur, doet ze op slot en hangt een plaatje met 'gesloten'! "Waarmee kan ik je helpen meneer", vraagt ze lief vanachter haar toogje.
"Wel kind, je hebt hier allemaal mooie spulletjes, maar de mooiste zitten in je bloesje denk ik. Kan je mij die even tonen, ik ben liefhebber van die dingen!" Ze wordt wel knalrood, maar aarzelend opent ze haar bloesje en friemelt haar bh omhoog. Van op straat kan je haar niet zien, dus dat is geen probleem. "Bedoel je deze twee meneer?" Ze is een geboren verkoopster die zelfs in deze rare omstandigheden niet uit haar rol valt. Twee prachtige tetjes lachen me toe met roze tepeltjes op een lichtbruin bedje. Ik denk dat ze een stevige B-cup heeft, die recht vooruit naar mij priemt.
Ik pak haar over de toonbank bij haar twee soezen en wik ze in mijn handen. Ze zucht diep als ik ze ook begin te kneden en met haar tepels rol, die dik en stijf worden. "Mag ik die ook eens proeven popje, want ze zien er lekker uit". Ik zie hoe ze enerzijds vecht tegen die 'bevelen' en er moeite mee heeft om ze op te volgen, maar hoe ze tegelijk toch warm loopt door het hele gebeuren. "Leg je maar achterwaarts met je schouders op je toog, dan steken je tetters mooi omhoog en kan ik erbij".

Prachtig toch als zo'n meisje zo onderdanig en gehoorzaam doet wat je vraagt. Ik knijp haar warme pappertjes bij elkaar, zuig de lekkere opstaande tsjoepen en voel hoe ze nog iets meer opzwellen. En dan zie ik plots in een spiegel achter de toog dat ze een kort rokje aanheeft en dat haar broekje door de achterover gebogen houding komt piepen. In gedachten beveel ik haar om haar rokje omhoog te slaan, haar broekje wat omlaag te doen en dan met haar poesje te spelen. Een beetje bevend doet ze wat ik 'dacht' en ik hoor dat ze zachtjes begint te kreunen. "Lekker he meisje, zo midden op de dag je kutje zo nat maken! Wacht, ik kom even achter je toog om eens van die sappige pruim te proeven, blijf zo liggen." Ze smaakt heerlijk kruidig als ik haar vol tussen haar trillende lipjes lik. Op en neer gaat mijn tong en ik laat ook een vinger naar binnen glijden. Heel haar sappig grotje wordt verkend en haar kutje knijpt genietend. Extatisch begint ze te kronkelen, te beven en te mompelen "nog, nog, ...". Als ik ook zachtjes haar klitje opzuig beleeft ze een daverende climax en komt ze gigantisch klaar. Ze danst wild op mijn vinger en schokt zich door een beuk van een orgasme.
Stilletjes doe ik de deur van het slot en ga naar buiten, maar hoor haar nog net mompelen "Heerlijk was dat, dankjewel vreemde man".

Op de trein zit ik bij twee mannen en aan de andere kant zit een ouder koppel. Er komt een chichi-madammeke binnen met een shoppingtas, die ze neersmakt voor de oude man zijn voeten. Ze wringt zich voorbij die mensen hun benen en trapt daarbij op tenen, zonder zich te verontschuldigen, waarna ze drukdoend gaat zitten. Ze heeft een kort sexy kleedje aan met een decoltee waar haar melkerij ver bovenuit komt kijken. "Zet m'n tas eens in het bagagerek man", zegt ze onvriendelijk. Ik zie de oude man een wenkbrauw optrekken en dan tegen zijn vrouw zeggen "die moest eens goed op haar bloot kontje krijgen, onbeschoft mens"!
De man schrikt zich rot, wanneer de jonge vrouw rechtstaat, zich omdraait, haar kleedje omhoog doet en haar broekje uit. Dan buigt ze voorover, zet haar handen op de zitbank en zegt hem dat hij dat dan maar moet doen. Ze doet haar riempje uit haar kleed, stopt dat in de verbouwereerde man zijn hand en zet zich schrap met haar benen stevig uiteen. De man kijkt recht tegen haar blote pruim en sterretje aan ... tot haar kleedje terug omlaag valt. Hij schuift haar kleding helemaal tot in haar nek, waardoor ook haar gigantische melkerij bloot komt te hangen. Tja, die griet deed dus echt wat ik dacht en die man volgt gelukkig zijn instinct en fantasie.De eerste mep knalt op haar billen, waardoor ze wegtrekt en haar uiers beginnen te slingeren. Bij elke mep gilt ze even, trekt weg en dan deinen haar melkstopen hard heen en weer. De man slaat niet door, maar haar kontje wordt toch mooi rood en ik denk dat ze seffens botermelk zal hebben als ze zo voort blijft schudden met haar melkerij. "George, denk aan je hart en maak je niet te moe he jongen", zegt zijn vrouw liefdevol. De twee jonge mannen aan mijn kant zitten te schuifelen en kijken gretig naar de dikke uiers die uitnodigend bloot hangen te slingeren. Ik suggereer hen in gedachten dat ze daar best eens kunnen aan zabberen, wat ze prompt ook doen. Ze trekken de blote stoot bij haar armen naar zich en beginnen haar grondig te melken, terwijl George haar kontje verder mept. Het kind is vuurrood, zowel haar hoofd als haar billen, en ze kreunt als de twee mannen zich elk op een tet vastzuigen. Als ik tussen haar benen aan haar kutje voel, is ze al kletsnat en begint ze te wippen op mijn vingers.

"Goeiendag allemaal, kaartjes aub", horen we plots zeggen. Ik suggereer vlug dat alles 'heel normaal' is, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt. "Iemand graag een muntje", vraagt de oude vrouw. De twee jonge mannen hebben hun mond vol tietenvlees zitten en de chichimadam heeft haar werk met kermen en zoveel mogelijk van mijn vingers in haar hete pruim te voelen, dus die moeten niks. De conducteur heeft weinig interesse meer in kaartjes, want hij ziet tussen de vuurrode billen van die blote pop een sterretje lonken. Hij doet de oude man teken dat hij even mag rusten met zijn geseltje en zet zich op zijn hurken achter de openstaande blote gleuf. Tja, ik heb de man in stilte uitgenodigd deel te nemen aan ons feestje, dus doet hij wat ik hem suggereerde.
Hij duwt een vinger naast de mijne in de sappige pruim van de kreunende troela en smeert het daar bekomen sap op haar sterretje. Het wicht wipt in paniek op als hij haar gaatje even prikt en ze wil weglopen. Maar de twee mannen hangen zuigvast aan haar uiers, grijpen die ook met hun handen en lossen voor geen centimeter hun dikke speen. De conducteur komt zijn vinger terug insoppen in haar openrekkende kutje en ramt zijn natte vinger daarna in één keer naar binnen bij haar. "Een heen en retour madamke", vraagt hij gewoonte getrouw, terwijl hij naarstig in en uit haar knijpende sterretje gaat. Al die heerlijke heetmakerij wordt haar teveel en ik voel hoe ze opspant en zich dan plots huilend en schokkend door een orkaan werkt. Ze danst op haar benen van het zalige geweld en komt kreunend klaar. Bevend en trillend vlamt de heerlijke energie door haar gefolterde lichaam en ze zakt rillend in elkaar op de benen van de jonge mannen.
"Hier juffrake, de riem van aa kliejke, die hedde misschien nog nodig. Kliejd aa mor wer aan veur da ge e kouwke opdoe". Toch mooi he, dat dialect.

Het is goed dat mijn uitgezonden gedachten iedereen in de plooi houden en alles rustig zijn gangetje kan gaan! Maar de pop voelt zich toch te beschaamd, kleed zich aan en maakt zich ijlings uit de voeten.
We zijn een heel eind rijden verder en iedereen is ondertussen uitgestapt en vervangen door een heel jong koppeltje. Ze zitten in het compartiment achter me en ik hoor haar giechelen. Via de spiegelende ruit aan de andere kant zie ik hen zitten friemelen aan elkaar. Ze voelen zich veilig alleen en weten niet dat ik hen kan zien. Plots duwt de jongen haar achterover en trekt haar broekje uit vanonder haar korte rokje. Ze is boos en probeert haar broekje terug te bemachtigen, maar ze is niet opgewassen tegen haar vriendje. Hij pakt haar stevig vast, kust haar op de mond en gaat terwijl met zijn hand tussen haar blote benen naar warmere oorden. Ze spartelt tegen en geeft daardoor een hele show van haar blote kutje ten beste, wat ik spijtig genoeg iets te vaag kan zien via de spiegelende venster.

Bij een volgende halte stromen er een hele hoop jonge gasten binnen, die zich natuurlijk direct rond het meisje zetten. Ik suggereer de jongen om terug handtastelijk te worden, ondanks zijn talrijke publiek. Het wicht verzet zich nu uit alle macht, waardoor de toekijkende jongens al vlug ontdekken dat ze met haar kontje bloot zit onder het korte rokje. Ze moedigen de jongen dan ook heftig aan, zodat de show voor hen nog beter wordt.
Uiteindelijk is er één jongen zo dapper om te helpen, door een voet van het wicht vast te pakken, zodat haar liefje minder weerstand krijgt. Al vlug wordt ook de tweede voet door iemand vastgepakt, waardoor haar benen ver open gaan en ze met haar kutje kwasi bloot zit. De loverboy heeft nu een hand vrij die hij gebruikt om haar bloesje los te knopen, haar bh omhoog te schuiven en haar kleine tetjes te kneden. Er wordt door de jongens flink gesupporterd en nog meer gekeken, want het kind is nu zo goed als bloot aan het worstelen met haar vriendje.
Haar tepels zijn al wat gezwollen van het vele knijpen en kneden, en zelfs haar A-tjes zijn al wat groter geworden van al het geweld. Als ze zo verder doet gaat ze nog met een B-cup naar huis! Eén van de jongens heeft ondertussen zijn schroom overwonnen en is het nog bijna kale kutje nu flink aan het verkennen, wat weer heel wat extra gespartel oplevert. Het is niet duidelijk of dit nu van de opwinding is of van weerstand, maar haar kutlipjes zien in ieder geval al mooi rood en zijn lichtjes gezwollen, terwijl er ook wat nat glinstert in haar gleufje. Allicht is die toch stiekem lekker aan 't genieten, maar wil ze dat niet laten merken. Ze is mooi in haar bijna-blootje, en iedereen geniet van het fraaie uitzicht.
De jongens hebben het nu helemaal begrepen en vele handen zitten nu overal aan het blote popje te frunniken, waarbij haar lover haar enkel vasthoudt met haar armen achter haar hoofd, zodat iedereen overal goed bij kan. Haar tetjes worden overvloedig gekneed, haar tepels gerold en gerokken, haar kutje door meerdere vingers geprikt en zelfs haar kontje heeft bezoek in het nauwe tunneltje. Ze kreunt en zucht nu van al dat lekkere geweld dat ze overal tegelijk aangeboden krijgt. Kronkelend en spartelend geniet ze van de vele handen en vingers, waarbij heel haar lijfje gebruikt wordt. De jongens laten zich niet kennen en graaien vrolijk in het rond, van op haar tieten tot in haar kont.

Maar ook aan mooie liedjes komt een eind, en de jongens stappen af, waardoor de loverboy met een oververhit popje blijft zitten, die bijna davert van geilheid. Maar ook zij komen aan hun halte, zodat het kind zich ijlings wat moet fatsoeneren en met trillende benen en bloedheet de trein verlaten. Als dat maar goed komt met haar!

Op het perron zie ik een opgetut modepopje met achter haar een stevige knaap die een massa chique shoppingtassen meesleeept. In gedachten dirigeer ik haar naar mijn coupé, waar ik haar uitgebreid bewonder. Ze heeft een saumon jasje aan op een bijpassend kokerrokje, met daaronder witte netkousen. Een mooie verschijning, maar zo arrogant en verwaand als de pest. De jongen probeert braaf de vele tassen ergens kwijt te geraken en zet zich dan heel onderdanig naast haar. Interessante situatie waar ik wat ga aan sleutelen.
Ik suggereer haar dat ze het heel erg warm krijgt, waardoor ze puffend haar jasje uitdoet en daarbij een wit half doorschijnend bloesje tevoorschijn komt. Wel heel leuk, want zo zie ik een prachtig kanten bh die moeite doet om wat aandacht te krijgen. Hij torst duidelijk twee volle roomsoezen die me doen watertanden. Ik vraag terloops aan de jongen of ze ook een kanten slipje aanheeft! De sukkelaar krijgt een hoofd als een tomaat en mompelt iets onverstaanbaars terwijl bij haar vlammen uit haar ogen naar mij schieten.Ik 'maak' haar armen en benen eerst lam en suggereer de jongen dan dat hij dat dan maar eens moet checken. Een beetje onhandig en verbaasd trekt hij één knie van het wicht naar zich, tilt haar rokje op en loert eronder. Nu krijgt zij een hoofd als een rijpe tomaat, maar moet hem machteloos toelaten. Ik zie dat ze een minuscuul kanten dingetje draagt over een mooi bol staand kutje. "En jongen, wat zie je? Zou je daar graag eens met je hand in gaan, want het is toch je liefje he", vraag ik hem.
De jongen kijkt verwondert op en zegt dat ze spijtig genoeg niks van hem moet weten. Hij is slechts het vriendje van haar broer die mee moest gaan shoppen om haar te helpen en beschermen. "Zeg, ze heeft het wel heel warm gekregen dat je zo tegen haar broekje aankeek! Zou je haar bloesje niet wat los en open doen, zodat ze wat lucht krijgt en kan koelen?" Met bevende vingers doet hij wat ik hem opdroeg en haalt een rack om U tegen te zeggen boven water. Jongens, het bh-tje is amper bij machte om die prachtige tieten te torsen en de jongen begint bijna te kwijlen van het zwoele uitzicht dat hij zichzelf bezorgde. Het verwaand kind besterft het bijna van schaamte zoals ze daar nu tentoon zit.

"Heb je ooit al eens zo'n lekkere tiet gewogen gast, anders is het nu het moment om dat eens te doen. Ik denk dat ze geen bezwaar zal maken, dus wip die tetters maar eens uit de verpakking!" De jongen kijkt me verrast en vragend aan, maar doet dan toch wat ik hem zei. Hij trekt gewoon haar bh omlaag en pakt dan gretig de twee bevrijde prammen in zijn handen. "En nu kneden en melken jongen, daar wordt ze allicht helemaal high van!" Het kind zweet water en bloed van ellende, maar als de uit de kluiten gewassen jongen haar wild begint te melken, dan weet ze pas echt wat zweten is!! En hij heeft precies nog veel schade in te halen, want die is zo te zien van plan er minstens een liter melk uit te persen!

Ergens aan een weide stopt de trein, vlak naast een jonge boer op zijn tractor. "Zet je maar eens met je melkerij voor de venster meid, die jongen heeft allicht nog nooit uiers gezien die niet onder een koe hangen!" Met tegenzin maar machteloos doet ze wat ik beveel en de brave knaap zit met open mond te staren en valt bijna van zijn machine. Als ik onder haar rokje met mijn hand achteraan in haar slipje ga en haar pruim begin te masseren, trekt ze allerlei grimassen die de jongen helemaal van slag brengen. Als ik stop met kneden, trek ik haar slipje gewoon mee uit, wat haar furieus maakt ... maar wat ze weerloos toelaat.

"Tijd om haar pruim te verkennen jongen", zeg ik als de trein terug vertrekt. "Wil je dat ze op haar knietjes voor jou op de zetel gaat zitten met haar bloot kontje voor je neus of heb je haar liever op haar rug met de benen omhoog en helemaal open?" Hij kijkt me verlegen en schaapachtig aan en weet blijkbaar niet wat hij nu het liefste zou hebben. Ik trek alvast haar rokje helemaal omhoog, zodat ze nu met haar tetters én haar kutje en kontje bloot staat.
Op dat moment komen er twee kwajongens op de trein, die met open mond in de coupé naast ons neervallen. "Zo'n knap teefje en zo bloot, man man man, en dat staat hier gewoon in haar blote flikker!?" Ze kunnen er niet van over en kijken zich de ogen uit. "Vooruit pop, ga maar eens je gerief van dichtbij tonen aan die jongens, die hebben dat nog nooit gezien denk ik!" Met een klap op haar blote kont zet ik haar in beweging.

Knalrood stapt ze naar de jongens, terwijl haar gezel er verdwaasd zit naar te kijken. Die wist niet wat antwoorden, dus moet hij nu maar even zijn beurt afwachten. "Popje, vraag hen eens of ze aan je tetten willen voelen, want ik denk dat ze geloven dat ze zitten te dagdromen. Buig je voorover en zet je ellebogen op die tablet, zodat je uiers mooi voor hun neuzen hangen!" Woest en doodsbeschaamd vraagt ze hen om te voelen en aarzelend grijpt één van de twee naar de dichtsbijzijnde tet. "Vooruit knul, pak jij die andere tet maar, ze heeft graag dat daarmee gespeeld wordt. Knijp en trek er maar eens goed aan, dan weet je zeker dat ze echt zijn!" Ik denk dat het boerenjongens zijn, want het kind wordt binnen de kortste keren bijna vakkaundig gemolken, zodat ze staat te dansen van geilheid.

Blijkbaar heeft dat dansen haar begeleider opgewonden, want hij gaat achter haar zitten en wrijft met zijn duim door haar pruim. Wanneer die er in schuift, wordt ze helemaal wild en begint ze te kreunen. Naarstig gaat zijn duim in en uit haar hete spleet, waardoor hij van enthousiasme op haar blote billen begint te meppen. Dat vindt ze precies iets minder leuk, want ze probeert daaraan te ontsnappen, wat echter niet lukt doordat ze zowel bij haar tetters als via haar puim op haar plaats gehouden wordt.

Ik vind dat het tijd wordt dat ik ook aan mijn trekken kom, dus zorg ik dat ze bij de jongetjes weg kan en mijn stijve fluit komt pijpen, met nog steeds de duim van haar begeleider in haar pruim. Met tegenzin laat ze me mijn gerief in haar mondje steken, waarna ik haar verplicht me rijkelijk af te zuigen tot mijn paal staalhard is.
Ze moet zich omdraaien en het vriendje van haar broer pijpen, terwijl ik haar diep en heftig achterlangs in haar natte gleuf naai en mijn duim in haar kontje duw. Ze steigert wild op die stoute indringer, maar ik duw ongenadig en diep door, dat heeft dat verwaand wicht wel verdient. Haar kontje rekt noodgedwongen uit door mijn actie en ze geeft zich gewonnen. Ik profiteer daarvan om mijn speer in haar nauwe openingetje te duwen en dat is zo lekker dat ik klaar kom als een kanon. Ze gilt met een stijve lat in haar mond, waardoor die jongen ook klaar komt en zijn vrachtje van ongeveer een maand in haar keelgat spuit. Ik daver op mijn benen van het heerlijke geweld en de spasmen die door m'n lichaam schieten. Eindeloos blijft mijn bekken vlammen en ik geniet als gek, tot mijn piemel slap uit haar kontje glijdt.
"Dankjewel lekker teefje, dat je ons zoveel genot verschafte", zeg ik tegen het bloot loeder. "Zuig nu m'n fluit nog even mooi proper en dan mag je gaan." Kokhalzend en beschaamd doet ze wat ik vroeg en dan kleed ze zich terug aan.

Al die speciale ervaringen vandaag en dat allemaal voor slechts enkele euro's!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners