Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Karin betrapt maar geniet - 15886 keer gelezen
Karin was met het huishouden bezig toen de deurbel ging, ze verwachtte niemand, haar man en dochters waren aan het werk of op school en buiten regende het pijpenstelen.

Toen ze de voordeur open maakte zag ze de buurjongen staan, een lange slanke knul van 21, “ik ben mijn sleutel vergeten en er is niemand thuis”, Karin keek hem even aan en liet hem binnen, ze waren bevriend met de buren en ze kenden Emiel dus goed en met dit weer liet je niemand buiten staan.

Ze zette thee en gingen op de bank zitten, praten over het weer, zijn ouders en zijn school toen hij zei “ik heb je vorige week gezien” en hij liet een pauze vallen toen Karin hem aankeek, “samen met de hond je was……” hakkelde hij nu.

Karin dacht terug aan vorige week, ze had toen haar tweede avontuur beleefd met Makker, hij had haar voor het eerst als een echt teefje gedekt, het was voor haar en vermoedelijk ook voor Makker heel bevredigend geweest. Het was haar geheim of misschien was het haar geheim geweest en ze voelde hoe ze het warm kreeg, zonder twijfel kleurde ze rood.

“Wat bedoel je” ze probeerde haar stem zeker te laten klinken “je neukte met de hond” zijn stem klonk bijna triomfantelijk en ze besefte dat haar geheim niet zo geheim meer was, dat hij nu macht over haar had en ze was bang van wat hij nu wilde.

“Ik heb alles gezien, eerst met het gordijn open, later door een kiertje” en hij legde zijn hand op haar knie en ze voelde een rilling, de rilling kwam niet zozeer door angst, ook wel maar veel meer door opwinding en even snel als haar schaamte gekomen was verdween deze ook.Zijn hand was voorzichtig iets omhoog geschoven, raakte net de rand van haar rok, legde haar hand erop en pakte deze op en liet hem iets verderop los, ze zag nu ook dat het branieachtige in zijn gezicht verdwenen was en de onzekerheid eerder leek te overheersten kon het zijn dat deze vlotte knul…………? Ze besloot het gewoon te vragen, ze legde haar hand op zijn knie en sprak zacht maar duidelijk “volgens mij heb jij nog niet zoveel ervaring met meisjes, heb ik gelijk?” Emiel keek haar niet aan maar knikte zachtjes bevestigend.

Karin voelde haar opwinding toenemen, het voelde zo vreemd, hij kende haar grootste geheim iets wat ze zeker niet wilde dat uit zou komen maar…………….

“Welke ervaring met meisjes heb je Emiel?” ze sprak zacht maar duidelijk terwijl hij naar de grond bleef kijken en bijna stotterend antwoordde hij “kijken” en ze tilde zijn hoofd op zodat hij haar aankeek “kijken naar wie?”.

Het antwoord verraste haar “vorige week naar jou net als afgelopen zomer toen je topless in de tuin lag” hij sprak nu met iets meer zelfvertrouwen, Karin kreeg het warm van de gedachte dat deze jongen haar al zo vaak bekeken had en voor ze het wist flapte ze eruit “wat vond je het leukste?” en op het gezicht van Emiel verscheen een glimlach “jou als hondje, zoiets had ik nog nooit gezien”.

Ook bij Karin verscheen een glimlach, “je bedoelt mij als een loops teefje wat gedekt wordt door een reu” hij kleurde even rood maar knikte, “volgens mij ben jij helemaal je sleutel niet vergeten, heb ik gelijk?” en hij knikte opnieuw en zij glimlachte. “En nu kom jij weer…………..om te kijken?” fluisterde ze en hij knikte “naar mij of naar mij en de hond?” en gleed met haar vinger over zijn arm en hij keek haar met grote ogen aan en hakkelde “allebei” “of misschien nog wat meer Emiel?” hij kleurde nu helemaal rood “antwoord maar niet, zullen we Makker er maar bij halen en naar boven gaan?” zijn ogen keken haar met ongeloof aan maar hij knikte.

Haar hart klopte in haar keel terwijl ze samen met Makker de trap opliep, Emiel volgde hen, ze kon niet geloven wat ze nu ging doen of eigenlijk wist ze nog niet wat ze ging doen, ja Makker zou haar dekken maar deze keer met een toeschouwer maar verder……………….

Emiel keek met grote ogen naar Karin toen ze haar blouse en bh uittrok en haar borsten onthulde en draaide zich naar hem toe terwijl Makker haar belangstellend in zich opnam en haar geur opsnoof “heb je wel eens een borst aangeraakt?” en ze wenkte hem, pakte zijn hand en duwde deze tegen haar borst “voel maar” fluisterde ze en genoot van zijn onzeker aanraking, duwt haar borst naar voren “ga je gang” haar stem klinkt al wat hees van opwinding en ze kreunt zacht als hij haar gezwollen en gevoelige tepel tussen zijn vingers neemt.

“Is dit niet zoveel beter dan kijken” fluistert ze bijna en hij knikt, ondertussen maakt ze haar rok los en duwt vervolgens haar slipje naar beneden.

Ze kijkt hem verleidelijk aan en geeft hem een klein duwtje “geniet van de show” haar stem is hees “deze keer zie je van dichtbij hoe Makker mij dekt” en ze draait naar Makker en tikt op haar bovenbeen en laat zich zakken.

Makker likt even aan haar borst en duwt vervolgens zijn snuit tussen haar gespreide dijen, Emiel kijkt met grote ogen naar het ongebruikelijke stel maar ook naar hoe Karin reageert op Makker, “ooooooh dit is zo lekker” kirt Karin als de ruwe sterke tong over haar klitje gaat en even later voelt ze zijn poot op haar dij, hij wil haar, hij wil haar dekken maar hij moet nog even geduld hebben.

Makker wordt tegen de grond geduwd en Emiel dichterbij gewenkt en ze pakt zijn hand “voel eens hoe glibberig” en ze duwt zijn hand tussen haar dijen, zijn ogen worden nog wijder als zijn vinger in haar dringt, nu leid ze zijn hand naar het rode puntje van Makker “voorzichtig hij is erg gevoelig” en zijn natte vinger raakt het warme glibberige rode puntje “in mij wordt hij veeeeel groter, hij kan het alleen maar help jij hem?” ze wacht niet op antwoord maar draait zich om, ze bied zichzelf aan Makker aan die gelijk opstaat, even snuffelt en voor de ogen van Emiel bespringt hij zijn teefje en zoekt stotend zijn doel. Emiel steekt zijn hand uit, onder de buik van Makker is het rode puntje zichtbaar, net erachter raakt hij hem aan en bijna gelijk hoort hij Karin “ooooooo hij heeft mij” en voelt en ziet hoe Makker naar voren springt.

Emiel kijkt met grote ogen hoe Makker zijn rode lul in Karin stoot, nu ziet hij niet alleen de paring tussen mens en hond zoals de vorige keer, nu ruikt en hoort hij het ook en maakt er ook deel van uit als zijn hand over haar warme gladde huid glijdt, strelend gaat hij naar voren en neemt haar borst in zijn hand, kneed deze, rolt de harde gevoelige tepel tussen zijn vingers “niet stoppen” klinkt het zacht “alsjeblieft niet stoppen” kreunt Karin.

De stoten van Makker zijn korter, een teken dat zijn lul vast begint te zitten in zijn teefje, Karin hijgt, kreunt en duwt haar billen naar achteren, kromt haar rug en gooit haar hoofd achterover “oh god, oh god” terwijl golven van genot door haar lichaam trekken en laat vervolgens haar bezwete hoofd hangen terwijl Makker voor de laatste keren in haar stoot.Emiel zat en keek ongemakkelijk naar Karin die bezweet en afwezig oogde terwijl Makker een flinke lading zaad in haar pompte en even later van haar rug gleed, nieuwsgierig schoof hij iets op en keek tussen de twee sekspartners, de rode lul verdween in haar terwijl hij de bolling kon zien van de bal die in haar zat en hen vasthield tot Karin zijn aandacht trok.

Karin had de bolling in zijn broek gezien, hij was opgewonden van wat hij gezien en meegemaakt had, had hem aangetikt en gewenkt “broek omlaag” hijgde ze en met haar ene hand trok ze de rits al omlaag.

Emiel kijkt verbaast maar ook genietend als Karin zijn eikel tussen haar lippen zuigt, Karin had nooit gedacht dat ze haar man zou bedriegen maar nu, geen twijfel, ze wilde hem en ze beleefde nu nog iets wat ze nog nooit eerder ervaren had, twee harde lullen in haar geile lichaam. Ze nam meer van hem in haar mond, ze zoog en haar tong verwende de gezwollen eikel.

Emiel was opgewonden kreunde en stootte instinctief, Karin werd er door verrast en ingeklemd tussen twee minnaar had ze geen keus, Emiel drong dieper in haar mond en ze proefde gelijk het slijmerige en iets bittere zaad in haar keel, golf na golf loosde hij in haar keel en haar enige mogelijkheid was om het te slikken.

Emiel kijkt schuldbewust naar Karin “Sorry” mij zij schudt haar hoofd “je hoeft geen sorry te zeggen, je bent onervaren en daarvoor hoef je geen excuus aan te bieden” hijgt ze “kleed je uit, ik wil je naakt zien” en ze kijkt genietend van het uitzicht hoe hij zijn kleding uittrekt terwijl Makker de eerste poging waagt om hen te scheiden, iets wat nog niet lukt.

Emiel was nu naakt maar hij was niet slap, ook niet helemaal hard maar……..Emiel was zeker niet slecht geschapen, iets korter dan haar man maar vermoedelijk iets dikker, haar ogen gingen van zijn half harde lul naar zijn ogen en ze wenkte hem, hij zakte op zijn knieën en beantwoordde haar eerste zoen niet maar de tweede wel, wat volgde was een lange tongzoen die eindigde met een harde kreun van Karin toen Makker met een ruk zich losmaakte en de paringssappen lekten uit haar en ondertussen zoende ze weer terwijl haar hand hem streelde, de harder wordende lul voelde heerlijk in haar hand “ik wil je” fluisterde ze “ik wil je pik in mij voelen, laat mij jou eerste zijn, neuk me”.

Karin zakte en draaide zich om, haar benen gespreid en opgetrokken lag ze uitnodigend ruggelings op het kleed, ze wenkte hem terwijl ze voelde hoe er meer sappen uit haar lekte en Emiel nam op zijn knieën tussen haar benen en terwijl hij voorover boog leidde ze met haar hand zijn staalharde lul naar haar lekkende gleuf.

Moeiteloos drong hij diep in haar kletsnatte glibberige grotje, haar armen en benen klemden zich om zijn lichaam en zijn lichtbehaarde borst maakte contact met haar borsten “heerlijk, dit voelt zo goed” hijgde hij en begon onwennig te stoten.

Soepel glijdt de harde staaf heen en weer in haar glibberige grotje, elke stoot stimuleerde haar nog o zo gevoelige klitje, haar vingers klauwen in zijn rug bij elke stoot, “harder, schat alsjeblieft harder” kreunt ze en hij reageert, hij stoot harder, dieper en sneller in haar “niet stoppen” haar stem is hoog en hees, “alsjeblieft niet stoppen” en haar ademhaling versnelt “ooooooooo god, ikkkkkk kom” en haar nagels drijft ze diep in zijn rug terwijl haar glibberige grotje strakker wordt, zijn harde lul melkt.

Ook bij Emiel loopt de spanning op richting een ontlading en het klaarkomende vrouwtje onder hem voer deze verder op, instinctief stoot hij onophoudelijk zijn harde staaf in haar en hij gaat steeds meer op in zijn eigen beleving, bij Karin ebben de golven van genot weg maar het beukende lichaam op haar martelt haar nu o zo gevoelige gleufje en knopje, ze kreunt en hijgt terwijl ze haar nagels in zijn rug en schouderbladen boort.

Hij kreunt en ze ziet en voelt hoe zijn spanning tot een hoogtepunt komt en de grens overschrijd, zijn lul stoot hij diep in haar en golf na golf zaad pompt hij diep in haar geile lichaam.

Als haar jongste dochter uit school komt staat ze aan het aanrecht om een pot thee te zetten, niets wijst meer op wat er eerder vandaag hier in huis gebeurt is, nou ja bijna niets, ze lekt nog steeds sperma. Aan de ene kant voelt ze zich schuldig, deze keer is ze echt vreemd gegaan, voor het eerst en ook voor het eerst voelt ze zich sletterig, nooit eerder had ze het op één dag met twee minnaars gedaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners