Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Linda 1 - 20023 keer gelezen
Het was erg druk in de HEMA die ochtend. Ze hadden de T-shirts op een andere plek liggen, ik tikte een vrouw die voor me stond zacht op haar schouder. ‘Weet U misschien waar ze de T-shirts heb…ehhhh...Linda?’ De vrouw voor me had haar zonnebril afgezet en op dat moment herkende ik haar. ‘Herman? Dat is lang geleden.’ Ik omhelsde haar en bekeek haar nog eens goed. Het was inderdaad een tijd geleden dat we elkaar hadden gezien. ‘Ga je mee wat drinken?’ Voor ze antwoord gaf nam ik haar hand en nam haar mee naar de lunchroom en toen we even later aan de enigste lege tafeltje zaten, zag ik dat ze er slecht uit zag. ‘Vertel eens hoe is het met je, werk je nog steeds bij ‘Janssen’

Wat een leuke tijd was dat hè’ Even zag ik een flikkering in haar ogen, haar gezicht fleurde even op. ‘Ja dat was het wel, maar ik ben afgelopen winter ontslagen, je weet wel inkrimpen en zo.’ Haar ogen stonden weer dof en ik zag een traan opwellen. Na een diepe zucht begon ze te vertellen, ik zat geboeid te luisteren naar haar verhaal over een overspelige echtgenoot, scheiding en haar ontslag. Ze woonde tijdelijk in een caravan op de camping hier vlakbij. Toen ze na een minuut of tien zweeg, had ze tranen in haar ogen en zat als een klein zielig vogeltje in elkaar gedoken op haar stoel. Het koste me moeite om de juiste woorden te vinden. Ik had altijd al een zwak voor haar gehad. Ze had gewerkt op de administratie en ik in de buitendienst. Ze was degene met wie ik altijd het meeste contact had en zodoende spraken we elkaar in die tijd zeker een keer of drie per dag. Soms zag ik haar en ik moet eerlijk toegeven ik was best verliefd op haar geweest, maar omdat ze getrouwd was heb ik daar nooit iets mee gedaan.Ik stelde voor om ons gesprek bij me thuis voor te zetten, want ik verwachtte een lading hout en ik moest dus om vijf uur thuis zijn. ‘En als je zin heb dan blijf je gewoon eten, ik zou het reuze leuk vinden heb ik ook weer eens aanspraak.’ Ze lachte en knikte. Ik schoof haar fiets achter in mijn auto en snel reden we naar mijn huis. Ze keek haar ogen uit toen we de lange weg op draaide in de polder, ‘Waar gaan we in hemelsnaam heen? Dit is volgens mij het einde van de wereld en jij rijd nog verder.’ Ik lachte en legde uit dat ik wel blij was met het huisje aan het eind van deze doodlopende weg in het niemandsland. Ik had het oude boerderijtje geerfd van mijn oom. Hij had me ook een flinke som geld nagelaten. Ik wilde dat geld besteden aan het opknappen van het oude boerderijtje. Het was een bouwvallig geheel geweest en toen ik de laatste dieren verkocht vroeg de veehandelaar of ik het geld ook in het koffertje zou doen.

Ik had niet geen enkel idee wat hij bedoelde. Het zette me wel aan het denken want er gingen inderdaad verhalen dat oom Gerrit een fors kapitaal zou bezitten. Toen ik de spullen van oom Gerrit aan het opruimen was, kwam ik een koffertje vol met geld tegen. Er zat een klein fortuin in, het was zelfs zoveel geweest dat ik op een zondag had zitten rekenen dat ik het makkelijk tot aan mijn aow zou kunnen uitzingen en als ik er nog wat dieren op na zou houden, ik er heel best van zou kunnen leven. Ik had ontslag genomen en was de laatste twee jaar aan het opknappen geslagen. Bij de boerderij aan gekomen stapte ik snel uit, want de vrachtwagen met hout stond er al. Mijn twee honden stonde te blaffen tegen de chauffeur die wijselijk in de wagen was blijven zitten. Nu moesten ze hun aandacht verdelen tussen mij en Linda, ze renden van de één naar de ander en het viel me op dat Linda totaal niet bang was voor de twee flinke herders.

‘Ga maar naar binnen en maak het je makkelijk, ik help even met afladen.’ Linda liep naar binnen en kwam al snel terug, ‘Weet je wat, zal ik koken? Het is alweer een tijdje geleden dat ik voor iemand heb gekookt.’ Dankbaar nam ik haar aanbod aan. Het was voor mij lang geleden dat er iemand voor me had gekookt. Toen ik even na zessen klaar was en naar binnen liep, bleek dat ze buiten de tafel had gedekt, het rook het heerlijk en ik kon zo aanschuiven. Onder het genot van een glaasje rode wijn zaten we van het eten en het mooie weer te genieten. Ik had haar de laptop gegeven met de foto’s van de verbouwing en ik zag haar af en toe een foto bestuderen en daarna glimlachend verder klikken. Toen ze klaar was keek ze me aan, ‘Heb je de foto’s zelf wel eens goed bekeken?’ Verbaasd vroeg ik haar wat ze bedoelde.

Ze klikte een foto aan en liet me kijken. Ik zag echt niets bijzonders. Ze schoot in haar lach en wees me op een raam in de hoek van de foto. Toen ik goed keek zag ik in de weerspiegeling me vaag zelf staan. Ik kreeg een kop als een boei, ik stond daar spiernaakt op. Je moest wel heel erg goed kijken, maar het was wel te zien. ’Kijk op deze sta je nog duidelijker.’ Ze klikte een foto aan en hoewel het nog steeds vaag was en je het in eerste instantie echt niet zag, zag ik me op deze foto frontaal naakt staan met een foto toestel in de hand. Ze drukte op een paar toetsen op de laptop en haalde de weerspiegeling verder naar voren en vergrote hem zo dat je zelfs goed kon zien dat ik me van onderen schoor. Ik schaamde me verschrikkelijk, ik pakte de laptop en sloeg hem dicht, ‘Sorry hoor dat je dat heb moeten zien, dat was echt de bedoeling niet. Jeetje, wat een blunder.’

Ze glimlachte nog steeds, ‘Nou je mag er nog best zijn voor je leftijd hoor. Het is dat mijn oog er op viel want eigenlijk zie het niet eens.’ Ik wist nog steeds niet hoe ik moest kijken en schonk onze glazen nog maar eens vol. Linda keek me fronsend aan, ‘Zou ik dat wel doen, ik kan niet zo goed tegen drank en ik moet straks ook nog naar huis.’ ‘Nou als dat niet gaat dan breng ik je toch.’ Langzaam zakte mijn gêne weg en ik realiseerde me dat Linda de eerste vrouw was sinds Evelyn die me, hoewel op een foto, naakt had gezien. Evelyn, mijn vrouw was vijftien jaar geleden gestorven en ik had sinds dien nooit meer een vrouw gehad. ‘Loop je vaak bloot?’ Linda keek me vragend aan. Ergens verbaasde me die vraag totaal nie,t want in al de tijd dat ik haar kende was het wel duidelijk geworden dat ze totaal geen blad voor de mond nam en ook als het over seks ging, ze zich nergens voor schaamde. ‘Als het warm genoeg is, altijd. Er komt hier vrijwel nooit iemand en zoals je ziet is er hier ook niemand die me kan zien. Ik ben daar stom toevallig mee begonnen toen ik in het begin een keer uit gegleden was en in de sloot was terecht gekomen.Het was in de zomer en ik had mijn kleren gelijk uit getrokken en op de waslijn gehangen. Toen ik naar binnen wilde lopen om iets aan te trekken merkte ik dat het best wel lekker was om naakt te lopen en sinds dien loop ik eigenlijk de hele zomer naakt.’ Linda had aandachtig zitten luisteren en knikte instemmend. Na het eten hadden we nog een tijdje gezellig zitten kletsen en toen ze tegen tienen op wilde staan om naar huis te gaan, koste het haar nogal wat moeite om overeind te komen. ‘Zie je wel ik kan niet zo goed tegen de drank, de wereld begint al aardig te draaien.’ Op dat moment gleed ze onderuit en toen ik ze optilde legde haar hoofd tegen mijn schouder en slaakte een diepe zucht en mompelde, ‘Wat heb ik daar lang naar verlangd.’ Ik keek haar niet begrijpend aan, maar ze had haar ogen gesloten en ik merkte dat ze langzaam in slaap sukkelde. Ik stond daar met haar in mijn armen en voelde haar steeds zwaarder worden. Het leek me onmogelijk om haar naar huis te brengen, dus ik droeg haar zo goed en kwaad als het ging naar de logeerkamer, nou ja een kamer waar een bed in stond en legde haar op bed. Even stond ik in tweestrijd.

Zou ik haar uitkleden? Nee toch maar niet, ik had zoiets wel eens op tv gezien en dan ging de man altijd netjes weg. Ik wist dat ik ook eigenlijk teveel had gedronken en ik wist niet wat ik zou doen als er een naakte vrouw voor me zou liggen. Alleen de gedachte al zorgde voor onrust in mijn broek en ik draaide me snel om en sloot de deur achter me. Ik kleedde me uit en stapte de douche in. het koude water zorgde voor afkoeling van mijn hete lichaam. Hoewel niet ieder deel afkoelde want mijn piemel stond snaar hard en terwijl ik hem inzeepte merkte ik dat ik me al een tijdje niet had afgetrokken, want al snel voelde ik al het zaad zich verzamelen en gezamenlijk de enigste uitweg zoeken. Kreunend spoot het sperma tegen de nieuwe douche deurtjes. Met moeite kon ik me overeind houden en toen ik me afspoelde en me langzaam afdroogde bleef mijn erectie voor het eerst sinds vele jaren op volle oorlogssterkte. Het koste me alle kracht die ik had om de deur naar de logeerkamer dicht te laten, toen ik er langs liep, naar mijn eigen slaapkamer, maar het lukte en ik liet me met een diep zucht op bed vallen, tussen de twee herders in die altijd op mijn bed sliepen.

Een ijselijke gil bracht me terug in het land der levende. Ik vloog mijn bed uit en rende naar de plaats waar het gegil vandaan was gekomen. De twee honden waren als eerste de kamer uitgevlogen en al rennende vroeg ik me af wie of wat ik had gehoord. De deur van de badkamer stond open en ik zag daar Linda staan ze was naakt en het sop drupte van haar borsten. Ik stond met open mond te kijken en toen ik Linda naar mijn kruis zag kijken realiseerde ik me dat ik ook naakt was. ‘Sorry hoor, ik wilde me even douchen, maar net toen ik me had ingezeept was er geen warm water meer, ik ben me rot geschrokken van het koude water.’ ‘Ik schoot in mijn lach,’Sorry mijn schuld, er is iets mis met de ketel en dat wist ik wel maar er is nog steeds niets van gekomen om het te repareren.’ Ik voelde mijn piemel zich langzaam oprichten en greep snel een handdoek. Linda glimlachte, ‘Te laat, ik zag hem wel hoor, je hoeft je niet te schamen voor me. Ik sta perslot ook naakt voor je. We zijn volwassen mensen hoor.’ Ik knikte maar liep toch terug naar mijn slaapkamer en trok snel een broek en een shirt aan. toen ik weer langs de badkamer liep, zag ik dat Linda zich stond af te drogen en terwijl ze haar voeten afdroogde stond ze met haar billen naar de deur gedraaid. Snel liep ik door want mijn piemel deed pijn van de hardheid.

Ik bakte spek, gooide een paar eieren in de pan en zette koffie. Langzaam zakte mijn erectie af en toen Linda de keuken binnen kwam was hij weer in ruste maar toen ze langs me heen liep en met haar billen tegen me aanschuurde, stond hij binnen een seconde weer keihard overeind. Hoewel ze me niet aankeek zag ik een glimlach op haar gezicht. Ik was gaan zitten om mijn erectie te verbergen en hoewel ik liever had dat ze nog een tijdje bleef vroeg ik, ‘Zal ik je dadelijk na het ontbijt thuis brengen?’ De glimlach bestierf op haar gezicht, ‘Als je dat nodig vind, ik hoef nog niet echt naar huis hoor, het is weekend en ik was niets van plan.’ ‘O eigenlijk komt dat goed uit ik kan best even hulp gebruiken, die balken die ze gisteren hebben gebracht kun je het makkelijkst met ze’n tweeën plaatsen.’Linda’s gezicht begon weer te stralen en ze nam de ontbijt spullen mee naar buiten en maakte daar de tafel gereed. Ze liep nog steeds in mijn ochtendjas en ik vermoedde dat ze er niets onder aan had, want af en toe zag ik een groot gedeelte van haar borst en ook haar heup was een keer te zien geweest. Ik zat met een flinke erectie aan tafel en was blij dat ze tegenover me was gaan zitten en zodoende geen zicht op mijn kruis had. Ze praatte honderd uit en al snel wist ik dat ze al een tijd geen man had gehad en dat ze daarom zich zelf af en toe moest bevredigen. We hadden vroeger op kantoor ook wel vaker van dat soort praatjes gehad, dus vreemd was het niet. Ik vertelde dat er ook in mijn leven geen ander was geweest sinds mijn vrouw en dat ik dus ook regelmatig de hand aan me zelf sloeg.

Het ontbijt duurde zolang dat het gelijk overging in koffietijd en toen ik koffie had gezet en terug de tuin in liep zag ik dat Linda haar badjas open had gedaan en de zon op haar borsten liet schijnen. Omdat ze haar stoel zo had geschoven dat ze recht in de zon zat waren alleen har borsten maar te zien voor me. Ik moet eerlijk zeggen dat het een lust was, twee flinke jongens die natuurlijk niet fier meer overeind stonden maar voor haar leeftijd er nog meer dan prima uitzagen. ‘O sorry hoor, ik hoop niet dat je het erg vind maar omdat je gister zei dat je hier meestal naakt loopt dacht ik dat je het vast niet erg zou vinden dat ik mijn lichaam ook aan de zon zou bloot stellen. op de camping kan ik hooguit in bikini rond lopen, maar dat word zelfs al niet zo op prijs gesteld, dus mijn lichaam krijgt niet zoveel van de zon te zien.’

‘Nou je gaat je gang maar hoor, van mij mag je. Ik zal je eerlijk vertellen dat ik me vroeger vaak voorstelde hoe je borsten er uit zouden zien.’ ‘Pardon, heb jij vroeger op mij lopen geilen?’ ‘Ja vaak zat, maar neem me niet kwalijk je kleedde je ook wel altijd redelijk uitdagend hoor, ik geloof niet dat ik je toen ooit zonder decolleté heb gezien.’ Ze draaide zich naar me toe, ‘Nou dan zie je ze nu helemaal.’ Ze ondersteunde haar beide borsten en duwde ze mijn richting op. Ik kreeg het ineens erg warm en dat was niet van de zon. ‘Je mag ze nu best even aan raken hoor, je er vroeger best van gedroomd hebben, nou heb je de kans.’ Omdat ik voelde dat ze me zat uit te dagen stond ik op en liep naar haar toe. Ik streelde haar borsten en kon het niet laten om met haar inmiddels hard geworden tepels te spelen. Ze had ondertussen een hand op mijn broek gelegd en kneep zacht in de enorme bobbel die duidelijk et zien was. ‘Mmmm.. zal ik ook eens wat vertellen? In die tijd droomde ik ook wel eens van hoe deze er uit zou zien. Ik heb vaak genoeg tijdens de seks met mijn man gedacht hoe het zou voelen als jij bovenop me zou liggen.’

‘Verbaasd keek ik haar aan, ‘Jij? met .. mij? echt..?’ ‘Ja en eerlijk is eerlijk ik ben er vaak heerlijk op klaar gekomen.’ Ik wist niet waar ik kijken moest. Ik liet haar borsten los, zette een stapje terug, want door de aanraking van haar hand was mijn sperma gaan koken en wilde niets liever dan meteen naar buiten. ‘Hè wat doe je nu, Vind je het soms niet lekker? Heb ik je pij gedaan?’ ‘Nee, maar zoals ik je al had verteld is het een hele tijd geleden dat een vrouw me daar heeft aangeraakt en dat laat me dus niet onberoerd.’ Ze begon te lachen,’Och Herman, we zijn toch geen tieners meer, als ik jou nou help en jij helpt mij, dan is het toch prima zo, we zijn alle twee vrij, dus we doen er niemand kwaad mee. Ze was nog net als een paar jaar terug totaal onbevangen. ‘En jij wilt me wijsmaken dat je sinds je echtscheiding geen man meer hebt gehad?’ ‘Nee, echt niet, ik had het na die klootzak wel even gehad met mannen, maar toen ik jou gister weer zag begon het weer te kriebelen.’ Langzaam gleed haar hand over haar buik omlaag. ze sloot haar ogen en draaide zich zo dat ik haar goed kon zien. Haar wijsvinger gleed over haar lippen en even stopte ze.

Ze bracht haar vinger naar haar mond en maakte hem nat. Terug op haar venusheuvel zocht ze haar lippen weer op en ik zag de vinger tussen haar lippen verdwijnen. Het soppende geluid maakte me half gek en ik trok mijn shirt en broek uit en liep op haar af. Ik moest de twee honden op zij duwen want die hadden de geur van haar openstaande vagina geroken en wilde weten wat dat voor lekkers was. Ik knielde voor haar neer en zocht met mijn mond haar kutje. De natte vinger streelde even mijn lippen en maakte toen plaats voor mijn tong. Ik likte haar steeds verder opengaande lippen en zocht haar klit. Toen ik het harde knobbeltje vond er op zoog, begon ze ongeremd te kreunen en haar lichaam schokte alsof ze een elliptische aanval had. Ze gilde het uit en toen haar lichaam uit geschokt was keek ze me heel dankbaar aan. Ze zei geen woord, maar reikte naar mijn piemel en trok me naar haar toe. Zo stond ik tussen haar benen en ze pakte met twee handen mijn trillende staaf vast en voor ze ook maar iets kon doen spoot ik mijn warme witte zaad over haar lichaam. Ze glimlachte, ‘Zo dat was even nodig niet? Ik dacht dat ik snel klaar gekomen was, maar jij kunt er ook wat van hoor.’ Ze streek met haar vingers door mijn zaad, dat over haar borsten en buik lag en terwijl ze een in zaad gedompelde vinger in haar mond stak, keek ze zo geil aan dat ik wist dat niet niet het einde zou zijn.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners