Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Masturbeer weer 1 - 46315 keer gelezen
Voorwoord:
Na lang aarzelen heb ik besloten om mijn seksuele gevoelens, fantasieen en gedrag op te schrijven, deels voor mijzelf maar ook om dit met anderen te kunnen delen.
Al sinds mijn vroege jeugd, ik was een jaar of 13, heb ik het masturberen en klaarkomen ontdekt. De eerste keer zal ik nooit vergeten. Eigenlijk schrok ik er best wel van dat er "wit spul" uit mijn piemel kwam. Seksuele voorlichting had ik nooit gehad en had dan ook geen idee wat het was.
Ik durfde er verder met niemand over te praten en schaamde mij er heel erg voor.

In die periode speelden wij veel buiten. Met vrienden voetballen, hutten bouwen en vooral stoer zijn en doen.
Naar de meisjes toe was ik heel verlegen. Ik had toen wel verkering met een meisje maar omdat ik niet durfde te kussen maakte zij het uit.
Door deze gebeurtenis werd ik nog onzekerder en begon me ook steeds meer af te zonderen. Steeds vaker zat ik op mijn kamer naar muziek te luisteren en zogenaamd huiswerk te maken. Ik kwam in aanraking met softdrugs en als ik dan stoned was werd ik opgewonden. Ik speelde met mijzelf en kwam snel klaar Na verloop van tijd begon ik het masturberen steeds lekkerder te vinden en ging mijn orgasme uitstellen. Doordat ik steeds langer opgewonden kon blijven ging ik ook fantaseren en experimenteren en dat ging zo een eigen leven lijden. Langzamerhand begon het gevoel de overhand te nemen van het verstand en mijn beste vriend werd mijn lul.
Toen ik 15 was was masturberen al zo belangrijk voor mij dat het mijn leven beheerste. Het controleren en uitstellen van een orgasme geeft een enorme kick en werkt zo verslavend.

Ik ben nu 53 jaar, vader van 2 kinderen en al weer lang geleden gescheiden. Alle verhalen zijn persoonlijke ervaringen en belevenissen. Soms raar en bizar maar altijd opwindend en geil.
Hoofdstuk 1

Op een avond zat ik op mijn kamer (hooguit 15 was ik) Buiten was het al donker en wilde mijn gordijnen al dicht gaan doen toen ik aan de overkant de buurvrouw zag zitten achter de naaimachine. Ik deed de gordijnen een beetje dicht en ondertussen keek ik naar haar. Zij was zeker 25 jaar ouder maar aantrekkelijk en slank. Zo bleef ik naar haar kijken en werd er opgewonden van. ik wreef wat over mijn kruis toen ze op keek. Ik schrok en ging snel achter het gordijn staan. Vervolgens ging ik net doen of ik aan het opruimen was. Steeds keek ik weer en zag dat zij ook rond liep en wat aan het pakken/ zoeken was. Keurig gekleed in een rok met witte blouse. Verder zag ik niets natuurlijk maar bleef nu wel kijken. Ik werd steeds geiler en wreef weer over mijn broek. Ze zag het en ging weer zitten achter haar naaimachine Die stond recht voor het raam zodat ik alleen nog haar bovenkant zag.
Volgens mij vond ze het wel leuk de aandacht want al snel ging ze een beetje achter over zitten en deed ze haar hand door haar haar en keek zij naar mij. Zelf was ik behoorlijk geil geworden en mijn stijve zat behoorlijk in de weg in mijn broek. Ik zat wat aan mijn kruis en ze knikte vriendelijk. Ik besloot om mij om te kleden en mijn pyjama aan te doen. Mijn onderbroek had ik nog aan toen ik mijn pyjama broek aan wilde doen toen stond ze op en ik dacht nu gaat ze zeker weg. Vieze buurjongen... maar nee ze begon mij uit te dagen door te bewegen en rond te lopen. Ik hield het niet meer en haalde mijn harde pik te voorschijn. Langzaam begon ik mij voor het raam af te trekken. Ik liet mij leiden door mijn geilheid en vond het tegelijkertijd ook zo spannend dat ik mij nergens meer voor schaamde. Iedereen zou me kunnen zien.

Ik vond het ook fijn dat zij maar naar mij bleef kijken en het zou niet lang meer duren of ik zou voor het eerst in het bijzijn van een vrouw klaarkomen en dat terwijl ze niks doet. Ik probeerde het zo lang mogelijk uit te stellen maar toen kwam ik klaar. Terwijl ik daar zo stond
liet ik mij helemaal gaan en spoot alles op de grond. Zij liep weg en het licht ging uit. Ik deed ook snel het licht uit. Ik was moe en voldaan en toen ik nadacht over wat ik gedaan had geneerde ik me heel erg. Ik voelde mij een sukkel.

De dagen erna was ik steeds meer op mijn kamer, ook overdag en hield het huis goed in de gaten.Zij was getrouwd en had 2 kinderen. Ik hoopte dat ze gauw weer achter haar naaimachine zou gaan zitten.Ik masturbeerde en fantaseerde dan over haar Toen kwam ze geheel onverwacht op haar kamer weer op en ik stond automatisch op en deed mijn broek uit. Ze vond het goed en bleef. Het uitstellen hield ik steeds beter vol en genoot er van. Maar steeds kwam ik voor haar klaar.

Na verloop van tijd wilde ik wel meer. Ieder moment dat ik op mijn kamer was hield ik het huis in de gaten. Het werd steeds meer een obsessie. Op een gegeven moment zag ik haar de deur uit gaan. Het was overdag. De kinderen naar school en haar man aan het werk. Dus niemand thuis dacht ik. Nu woonde ik in een dorp en in die tijd liet men nog vaak de ramen en deuren open. De achterdeur was niet op slot en ik kon makkelijk naar binnen. Ik werd er zo opgewonden van dat ik al masturberend rond liep tussen al haar spulletjes. Ik ging naar boven naar hun slaapkamer en de doucheGoh wat vond ik dat geil. Ik keek in de wasmand en zag haar gedragen slipjes liggen. Het waren echt mini slipjes en die had ik nog niet eerder gezien. Ik rook er aan en ben toen in haar huis klaar gekomen. Heerlijk was dat. Het slipje heb ik mee genomen als een soort trofee.
Dit was wat ik wilde en in de tijd erna ben nog vaker bij haar binnen geweest. Ik keek in kasten en nam nu ook een bh tje van haar mee.Thuis deed ik dat dan aan en het wond mij ontzettend op. Klaarkomen deed ik in haar slipje.

Door deze vrouw ben ik geworden zoals ik nu ben.

Wordt vervolgdCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners