Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onze nieuwe hond 2 - 18486 keer gelezen
Vervolg op het verhaal : Onze nieuwe hond 1

In mijn eerste deel heb ik (Lisa) jullie al kennis laten maken met mij en onze hond Fitch. Aan de (leuke) reacties te zien ben ik niet de enige die dit doet of geil vindt.

De dag dat ik Fitch voor de eerste keer pijpte zal ik nooit vergeten. Wat ontzettend geil was dat ! Ik heb later nog heel even spijt gehad maar dat was snel verdwenen. Ik word zo super geil van sex met Fitch dat ik niet wilde stoppen.
Ik liet me regelmatig likken door Fitch. Zelfs als ik hem ging uitlaten trok ik iets aan dat ik makkelijk aan de kant kon schuiven zodat Fitch me kon likken. Ik liep dan door het bos en als ik een plekje vond waar ik ongestoord mijn ding kon doen maakte ik mijn kutje bloot zodat Fitch kon likken. Die had inmiddels geen aansporing meer nodig. Zodra mijn kutje zichtbaar was kwam hij al aan en likte me.
Ik kwam dan super snel klaar. In de buitenlucht, Fitch likken, de kans dat iemand het toch kon zien, ik had niet veel nodig.
Ook plaste ik buiten en liet Fitch mijn kutje schoon likken. Ik trok Fitch dan ook af.
Ik heb ook het zaad opgevangen en van mijn hand afgelikt.

Maar goed dit ging zo een tijd door en mijn geilheid werd alleen maar groter. Mijn ouders zagen wel dat Fitch en ik close waren maar konden natuurlijk nooit vermoeden wat er speelde. Ik maakte ondertussen plannen om verder te gaan. Ik wilde me laten neuken. Inmiddels had ik hier al veel filmpjes over gezien. Het moest gebeuren, ik moest die lul in mijn kut hebben.Toen ik op een dag alleen was en wat meer tijd had heb ik er werk van gemaakt.
Ik was al geil bij de gedachten dat ik alleen thuis was met Fitch en de tijd had om met hem te sexen. Ik liep naakt door het huis en Fitch had het al in de gaten. Hij liep steeds bij mij en jankte (waarschijnlijk van geilheid). Ik zag zijn lul al steeds eruit komen. Ik ging op de bank zitten en spreidt mijn benen. Mijn kutje was al kletsnat. Fitch begon meteen te likken, een zalig gevoel !! Ik trok mijn schaamlippen uit elkaar zodat mijn kutje goed open stond en ik de tong van Fitch nog beter voelde. Ik was zo geil dat ik niet meer kon wachten. Ik zakte naar beneden en trok aan zijn pik net zo lang dat die helemaal uit zijn schacht was. Ik naam zijn pik in mijn mond en begon met pijpen. Meteen voelde ik zijn eerste sperma in mijn mond komen, wat me alleen maar geiler maakte. Ik pijpte en pijpte en toen besloot ik dat het maar moest gebeuren. Ik draaide me om en ging over de bank hangen. Mijn knieŽn op de grond en lijf op de bank, mijn rug naar Fitch. Fitch likte mijn kont en kut en had toen wel in de gaten dat er meer in zat. Ik spoorde hem aan om het vrouwtje te neuken. Ik tikte op mijn kont en spoorde hem aan. Kom maar Fitch ! Fitch klom op me en begon te rijden. Het lukt natuurlijk niet want Fitch was te wild en vloog alle kanten op. Mijn kut droop werkelijk van geilheid. Het moest gebeuren !!

Na wat aansporing en begeleiding lukte het uiteindelijk. Ik zat geknield voor de bank en Fitch hing over me en ik voelde zijn lul bij me naar binnen glijden. Ik heb letterlijk gehuild van geilheid, Ik voelde zijn lul hard en snel bij me naar binnen stoten. Het was heerlijk ! Ik wilde niet meer stoppen. Fitch hijgde en hing over mijn rug. Zijn lul ging hard naar binnen. Ik kwam snel klaar maar wilde niet stoppen. Fitch spoot zijn lul leeg in mijn kut en ging van me af. Het zaad liep uit mijn kut. FUCK wat was dat lekker!
Die dag heb ik me nog 2 keer laten neuken door Fitch. Fitch kan maar doorgaan en blijft telkens spuiten. Heerlijk.

Op een ander moment gebeurde het dat Fitch vast bleef zitten in mijn kutje omdat zijn lul enorm groot en opgezwollen werd. We zaten letterlijk aan elkaar vast en ik kwam niet los. Later heb ik gelezen dat dat normaal is voor een hond.
Ik kan niet beschrijven wat voor een gevoel dat is. Het lijkt alsof je kutje uit elkaar klapt zo groot wordt die lul. Heel je kut wordt opgevuld met hondenlul.

Ik heb jaren sex gehad met Fitch. Likken, pijpen, neuken en zelfs anaal heb ik me laten neuken. Ik kan het iedere vrouw aanraden.

Reacties zijn welkom. Liefs Lisa
d.o.g.lover@outlook.com
XXX

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners