Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Paardje hop - 13160 keer gelezen
Wij, Annie en ik waren bij Frank op bezoek. Hij heeft een verbouwde boerderij als woning en woont dus buiten. Hij heeft daar een stal bij met een paar mooi paarden en hij heeft zowel binnen als buiten ruimte waar hij kan rijden. Nu heeft Annie vroeger ook paard reden en heeft dus belangstelling voor de paarden en dat wist Frank. Nadat wij een poosje hadden gepraat en geborreld stelde hij voor om eens bij de paarden te kijken.
Toen wij daar stonden vroeg hij aan Annie zou je wel weer eens op een paard willen zitten, ja heerlijk lijkt mij dat, zei ze. Weet je mijn vriendin zat wel eens naakt op het paard, zei hij en daar had ik een speciaal zadel voor laten maken, ik zal het je laten zien.
Even later kwam hij terug met een zadel met drukknopen er op. kijk dit is het, zei hij, Waar zin die drukknopen voor, vroeg Annie, kijk hier voor, zei hij en hij haalde een dikke dildo uit de kast. Kijk die drukte ik er dan op en dan liet ze die in haar kut glijden en wel zo dat zij al rijden klaar kwam en dat was zo geil gezicht. Op het laatst kwam ze dan dicht bij dan kon ik haar vast houden wanneer het orgasme door haar lijf joeg.

En nu willen jullie zeker dat ding er weer ophebben, zei Annie en dat ik naakt rond ga rijden. Ja dat lijkt mij leuk, zei Fran en jij dan Bram, vroeg hij aan mij het lijkt mij super geil haar naakt op het paard te zien zitten.

Goed, zei ze en begon zich uit te kleden terwijl Frank het zadel aanbracht. Toen Annie bij hem kwam zei hij laat eens voelen ben je al nat meid, en ik zag hem voelen en ik wist wel dat zij nat was. Toen hielp hij haar op het paard, eerst kijken waar je gaat zitten, zei hij dan kan ik de dildo op de goede plek zetten. Ze moest even in de beugel gaan staan en hij drukte de dildo in haat vette kut en zei ga eens zitten. Ze deed dat en toen zei hij, kom maar even omhoog en drukte de dildo vast op jet zadel en ga nu maar rijen, zei hij, Ze deed dat en het was een heerlijk gezicht mijn vrouwtje te zien wippen op die zwarte dildo, net als of ze op een paal zit, zei Frank. Haar borsten wipte heerlijk mee en het was duidelijk dat zij geil was want haar tepels waren groot en hard. Hoe voelt het riep Frank, heerlijk geil zei Annie het is zo lekker en hij komt zo diep ik voel hem stoten diep in mijn kut. Die zal wel tegen haar baarmoeder zitten zei Frank dat zat hij bij Annie ook altijd.
Annie ging over in galop en daarbij kwam ze steeds een eindje van het zadel en wij zagen dat zwarte ding lekker glimmen van haar kutgeil. O wat geil jongens zei ze wanneer ze langs ons heen kwam en wij zagen het zadel alleen maar natter worden. Die gaat zo komen, zei ik ik zie het aan haar ogen, die geile blik ken ik. Nog één keer rond, zei ze toen ze langs kwam ik ga zo komen hou ons zo maar tegen, zei ze want het is zo geil en ja hoor ze kreunde door de bak ik ga komen Frank ik kom klaar en kwam naar ons toe.
Frank hield het paard bij het hoofdstel vast terwijl ik Annie vast hield, zij zat te trillen op het zadel en de dildo, wat geil is dit o wat geil en toen hielp ik haar van het paard af. Haar kutgeil liep langs haar dijen, o wat was dat lekker, zei zeg maar ik moet zo nog een paar beurten hebben van jullie hoor. Frank zette het paard weg en hing het zadel op en wij namen Annie mee naar het huis om daar ons feest voor te zetten.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners