Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Plots 3 - 21315 keer gelezen
deel een en twee speelde zich enkele weken geleden af. nu denken jullie ! waarom komen de drie delen zo snel op elkaar. wel omdat ik ziek thuiszit en er nu de tijd voor heb om ze te noteren.deel drie begint afgelopen zaterdagavond. ik was weer naar de sportvereniging geweest waar de laatste wedstrijden van het seizoen werden afgewerkt. toen ik thuiskwam en mijn fiets in de berging zette gaat de deur van de gang naar deze berging open.
beide meisjes komen al gibberent de berging binnen en zien mij staan.
- hoi buur!
- hallo mama's hengstje !
- hallo , dames;gaan we er nog op uit ?

ik bekijk ze ondertussen van kop tot teen.
de oudste ( Anna ) heeft een jeans lookachtige legging aan die nauw aansluit aan haar ranke benen, ik kan duidelijk de aftekening van haar slipje zien en een leuk gebloemd truitje dat eveneens haar bh omtrek niet kan verbergen. hierover heeft ze een kort zwart jasje aan .
de jongste ( Brit ) draagt zoals meestal een jurkje. ultra kort en volgens mij heeft ze een schoenlepel nodig gehad om erin te geraken. ik kan net van op de afstand tussen ons zien dat ze een rood slipje aanheeft maar zeker geen bh.verder heeft ze een witte bolero vestje aan;even kijken ze elkaar aan. Anna is het die mij van antwoord dient.

- dat was de bedoeling! maar eigenlijk rijpt er een ander
plannetje in ons hoofd.
- O , ik denk dat ik het al weet. jullie vriendjes zullen
vanavond zelf aan de bak moeten en ik mag jullie lekker
gaan verwennen;
- Vriendjes ?? zegt Brit. die hebben we nog niet. denk jij
dat ik anders nog maagd was geweest?
-maar Anna was toch geen maagd meer?
Anna zelf geeft me hierop antwoord.
- O dat was maar eenmalig met een kerel van de kermis. snel
even tussen de wagens omdat ik geen maagd meer wou zijn en
het heeft me nog tien kaartjes voor het reuzenrad
opgeleverd.
verder heeft er nog geen vent aan mijn poesje geweest
hoor.
- zeg , blijven we kletsen of gaan we nog iets doen.
Brit word ongeduldig
- als ik gelijk heb met mijn vermoeden , laten we dan maar
naar boven gaan.
mijn fiets heb ik ondertussen vast gelegd en ik ga naar hem toe. zelf hebben ze de deur alweer geopend en samen gaan we naar de lift; ik druk op 4 en hop daar gaan we naar omhoog.
- als jullie nu even stil zijn dan weet niemand dat jullie
bij mij zijn;
zo gezegd zo gedaan; zodra de lift open gaat zijn beide meisjes muisstil en na de deur snel geopend te hebben glippen we snel naar binnen.
even later zitten we in de zetel;
- iets drinken dames?
- wat heb je ?
- enkel wat biertjes en wijn!
- ik graag een biertje , zegt Brit en voor mij ook is de
echo van Anna;
ik haal twee biertjes en een cola. ik drink zelf nooit alcohol.
we zitten al pratend te genieten van onze drankjes. langzaam ga ik met mijn vrije hand op zoek naar de benen van Brit. har jurkje is omhoog geschoven en haar rode slipje smeekt me om aangeraakt te worden.
zodra ik tegen haar kruisje druk opent ze haar benen nog wat meer en kan ik makkelijk mijn hand op haar venusheuvel leggen en zachtjes masseren.

zacht kreunend geeft ze aan dat het goed is zo.
- O , haar ga je wel strelen en mij laat je maar zitten
smachten!
Anna heeft er duidelijk ook zin in. gaat nog een warme natte avond worden.
ik ben echter van plan er iets speciaals van te maken.
- even iets halen , zeg ik.
en sta op en ga naar de slaapkamer. even later kom ik terug met mijn koffertje.
- He , zegt Anna . dat kennen we . nu gaan we misschien
weten waarom hij dat laatste bij had bij mama.

ze gaan nog versteld staan; aangezien ik Brit al heb gehad ga ik eerst werk maken van Anna;
Brit neem ik bij de hand en trek haar recht uit de zetel.
nog voor ze goed weet wat er gebeurd staat ze naakt voor mij en haar zus; schit , is me dat toch een mooi exemplaar van het vrouwelijke geslacht.
ik draai me om en sluit de deur tussen de woonkamer en de hal. dan neem ik de handboeien en sla haar handen erin. in de deurpost heb ik boven en onderaan in de hoeken oogvijzen gedraaid. en even later staat ze geboeid met haar handen boven het hoofd vast aan de bovenste ogen. dan neem ik een touw en zet haar voeten vast ( benen gespreid ) aan de onderste ogen.alsof ze aan een kruis is genageld staat ze nu weerloos tegen de deur.
om het af te werken krijgt zij nu de mondbal in haar mondje en het eitje in haar kutje daat al aardig nat aanvoelt. haar zus zit gebiologeerd toe te kijken en zit met haar hand in haar eigen slipje;tijd om haar nu even tot de orde te roepen.ik neem en ruiterzweepje met een plat leren lapje vooraan en geef haar onverwacht een tik tussen haar benen op haar hand.
- Auw? geschrokken trekt ze haar hand weg;wat is hier de
bedoeling van.
- simpel! ik ben de baas vanavond.
en dadelijk beland het lapje op een van haar borsten. haar tepel weet wel wat hij moet doen en stijft dadelijk op. en als even later haar andere borst dezelfde behandeling heeft ondergaan priemen beide kersen stevig door haar bloesje.

wat ik toen nog niet merkte was dat ook Brit reageerde als ik haar zus strafte. later blek dat zij dat opwindend vond.
- hier! zeg ik en gooi de afstandsbediening van het eitje naar Anna. niet wetend wat het is draait ze even aan het wieltje. dadelijk begint haar zus te sidderen. nu ziet Anna wat er bij haar zus gebeurd en begint met het kastje te spelen. Brit staat te rillen. dan vind ik het genoeg en neem het ding terug af, en zet het uit.

nu is het tijd om Anna eens even te laten voelen wat een oude vent met een jong grietje wil doen.

- hier komen jij.
wat geschrokken staat ze recht en komt mijn kant uit.
trek je bloes en bh uit.
ik laat mijn stem expres bazig klinken.en zo snel ze kan doet ze wat ik vraag.
oke, en nu ga je in je broek plassen!!
even kijkt ze me verbaasd aan. maar zodra ze het zweepje weer tegen haar borsten voelt zie ik haar benen wat open gaan en zie ik hoe haar broek vanuit haar kruis beginnende langzaam donker kleurt.
achter mij hoor ik wat onverstaanbaar gemompel en draai me om; ik zie hoe er tussen haar voeten een plasje ontstaat. het meisje is klaargekomen simpel door te zien hoe ik haar zus behandel.

zodra Anna uitgeplast is geef ik haar het bevel zich verder uit te kleden. snel doet ze haar legging uit en dan haar tanga. nu staat ze naakt voor me en ga ik verder.
- mee komen.
en terwijl ik zachtjes haar billen streel et het zweepje verplicht ik haar naar de terrasdeur te gaan. die open ik en stuur haar naar buiten.
even kijkt ze me aan met grote bange ogen. maar zodra ik wat strenger het zweepje gebruik stapt ze toch buiten.

snel heb ik enkele touwen uit mijn koffertje gepakt en ga er nu mee aan de slag. eerst leg ik enkele kussens van de tuinstoelen op de grond en laat haar daar op handen en voeten op gaan zitten;
vakkundig begin ik haar te binden. zittend als een merrie die klaar is om gedekt te worden maak ik eerst een band vast rond haar nek. dan sla ik een touw dubbel hierdoor en dan rond haar handen, die vervolgens aan de spijlen van de ballustrade worden geknoopt;met een ander touw worden haar handen met haar knieen verbonden en deze dan ook weer aan de spijlen.
geen kant kan ze meer op eigenlijk.

ik laat haar even alleen en ga binnen even kijken naar haar zus. deze staat te rillen en te trappelen ( voor zover ze kan)van geilheid;even haal ik de bal uit haar mond;- O meester!
zonder dat ik het haar heb opgedragen noemt ze me meester. dit wordt een leuk slaafje in de toekomst;
meester, je maakt me heet. ga je me vandaag ook nog
neuken?
- Neuken!! zijn jullie hier voor te neuken?
haar ogen worden groot. snel stop ik de bal terug e ga wer naar haar zus?

ik heb ondertussen een knoert van een stijve gekregen. nu ga ik haar eens flink te grazen nemen.ik kleed me uit en stap het terras op. zij krijgt nu ook een bal met hoofdtuigje in de mond en aan de hoeken bevestig ik teugels ( zoals bij paarden om te sturen.)

achter haar staande span ik de teugels nu wat aan en stuur even haar hoofd nar links en dan naar rechts; even laten voelen dat ik de leider ben.
haar zus kan alles zien vanuit haar positie. het moet voor haar een waar feest zijn.

dan ga ik op mijn knieen achter haar zitten en met de teugels nog steeds strak in de hand duw ik mijn eikel tegen haar lipjes. het sap drupt er werkelijk uit.
- zo , hitsige teef! nu ga ik je eens lekker dekken. en met een lichte duw glijd ik zo die jonge kut binnen. en zonder verder nog een woord te zeggen begin ik har te neuken. mijn knalharde lul gaat soepel in en uit haar jonge natte grot. kreunend , aanvaard ze mijn lul in haar kut en minuten lang neuk ik haar ; dan langzaam en ondiep dan weer snel en diep doorstotend.ik voel haar een , twee , drie keer klaarkomen
en mijn suikerstok steeds natter maken.

na een minuut of zes hou ik het ook niet meer en de teugels strakker aantrekkend en haar hoofd in de nek leggend duw ik nog eenmaal door en spuit haar jonge kutje vol. maar dan ook vol.
zodra ik voel dat mijn orgasme over is trek ik me terug uit haar overlopende spleet. nog steeds stijf zet ik mijn drijfnatte eikel tegen haar sterretje en zonder aarzelen duw ik hem haar maagdelijke darm in.

ze kan geen kant uit en moet de vernedering ( wat het in haar ogen zal zijn)ondergaan. ik vu haar darm op met mijn lul en neuk haar stevig; maar of het zo' n vernedering is als ik denk?? ik voel haar twee keer schokken en klaarkomen voor ik zelf weer zover ben en haar kont vol spuit.
na de laatste straal blijf ik even in haar kontje zitten tot hij er vanzelf wordt uitgedrukt door haar bewegingen.ik maak haar nu los , maar laat het hoofdtuigje aan. door aan de teugels te trekken laat ik haar een halve slag ronddraaien en kijk dan naar haar zus. deze is rood aangelopen. blijkbaar was kontneuken haar ook nog niet echt bekend.
Anna laat ik nu met behulp van de zweep de kamer inkruipen op handen en knieen. en leid haar tot vlak bij haar zus;
dan maar ik het balletje los van het gareeltje en stuur haar met de teugels tussen de benen van haar zus.

met een paar tikjes van de zeep kruipt ze nog wat naar voren en zit nu met haar mond tegen haar zus haar drijf natte pruim.
weer en tikje op de billen en ze begint als vanzelf haar zus te likken. ik neem nu de bediening van het eitje en zet het op zacht.
dadelijk begint ze met haar kontje te draaien.ik voer het niveau langzaam op en haar zus moet alle moeite doen om alle sappen die uit haar spleetje komen op te likken. na tien minuten heeft ze drie geweldige orgasmes gehad;en is het gezicht van haar zus overladen met zusjes geil.


dan trek ik de likkend teef van haar zus weg. tegenspartelend ,, alsof ze nog zo graag verder zou
likken ''.
ik leid haar naar de zetel , klop met mijn hand op de zitting en als en gehoorzame hond wipt ze erop.
- lig . commandeer ik !
en ze gaat liggen. dan bind ik de teugels vast aan de bank en ga naar haar zus;
deze staat nog steeds met en rood hoofd te trappelen en sidderen met het trillende ding in haar kut.

ik maak haar los en haal het balletje uit haar mond .
- trek maar zelf dat dingetje uit je kutje.
beteuterd kijkt ze me aan.
- nee, meester ! mag het aub nog wat blijven zitten.
- mij goed hoor.
en ik zet het niveau weer wat lager;
ik wil nu even testen of ze en goede slaaf gaat worden en gehoorzaam gaat zijn.
ik ga op de bank zitten naast haar zuster; zet de benen uit elkaar en al wijzend laat ik haar weten wat ik verlang. snel zit ze op haar knieƫn tussen mijn benen en begint onmiddellijk mijn pik te kussen. ik laat haar doen en al vlug gaat ze over tot het likken van mijn ballen en speelt haar hand zacht met mijn schede; langzaam wordt mijn lul stijver eb stijver tot hij na vijf minuten op topniveau is.nu neemt ze mijn eikel tussen har lippen en zakt langzaam over mijn schede met haar warme natte mond;
het is duidelijk niet de eerste keer dat ze pijpt. daar is ze te goed voor. maar dat maakt niet uit . ik heb haar tenslotte mogen ontmaagden.
langzaam laat ze meer en meer van mijn lid in haar mond verdwijnen en op een bepaald moment zitten mijn volle 18 cm in haar mond;
man wat is dat geil , gepijpt worden door een snolletje van 18.
haar zus kijkt toe, ook zij gehoorzaamt goed ; ik laat har pijpen tot ik voel dat het niet lang meer gaat duren.
- stop!
en ze stopt dadelijk;maar kijkt me toch smekend aan;
nu ga ik jou ook eens in je kontje neuken. leg je met je
buik op de salontafel.
heel behendig en snel legt ze zich op de opgegeven plaats.
snel maak ik haar vast met een touw; handen aan de poten vooraan en benen aan de andere;
en dan zet ik me achter haar, duw mijn eikel tegen haar aarsje en langzaam dring ik haar ,, van haar eigen sappen natte kont '' binnen;
- O, ja dank u meester. neem mijn kontje.
schit; die teef is nog geiler dan haar moeder.
maar mij niet gelaten en ik neuk haar kont lekker diep en hard en laat haar kreunen van genot.
- OOOOOOOOO, ja , ja ............... ik koooooom ik kom
klaaaaaaaaaa ........aaaaaaaaar.
en ik voel haar sappen tegen mijn benen stromen.
har geilheid werkt door naar mij zelf en al snel voel ik mijn zaad borrelen en los dan ook snel mijn lading in haar darmen;
- OOOO , meester dank je wel; das lekker zo' n lul in je
kont;
mijn lichaam geeft nu aan dat het wel wat rust kan gebruiken en ik maak de dames los van alle touwen en andere dingen.Anna geeft nu aan dat ze moet plassen. ook Brit wil wel even plassen.
ik neem de dames bij de hand en neem hem mee naar de badkamer;
- zo , Anna ga jij maar lekker in het bad liggen.
zonder veel tegenwerking gaat ze liggen in het koude bad;
en , Brit ! jij gaat er nu boven staan en pist je zuster
onder.
ook zij mort niet en doet dadelijk wat er gezegd word. zet zich boven haar zus en opent haar sluis. een breede witte straal urine loopt op de borsten van haar zus en zo verder naar beneden over haar kutje.
Als Brit klaar is geef ik het bevel andersom en staat even later Anna op haar zus te plassen;haar straal is veel smaller maar krachtiger en maakt een prachtig geluid op haar zus.

dan laat ik de beide dames in het bad zitten en neem mijn slappe lul in mijn hand . en dan pis ik de twee dames lekker onder;
Brit opent zelfs haar mond en sluit hem niet als ik er recht
in pis; na en halve minuut ben ik klaar en is het Anna die mijn lul in haar mond neemt en mijn laatste restje urine eruit zuigt.

even later zitten we alle drie in een warm bad en wassen we ons;
na en half uurtje komen we gewassen en afgedroogd weer de woonkamer binnen.
_ god , is het al zo laat.
de klok wijst half drie aan;
moeten jullie niet eens huiswaarts keren.??
Anna duikt in haar handtas en neemt haar smartphone.snel ie ik haar een berichtje tippen.dan steekt ze het ding terug weg.
- zo we kunnen de nacht blijven.
- ? en mama dan?
- O , die stat dadelijk ook hier.
en inderdaad, even later staat hun moeder ook naakt ( nadat ze met enkel een lang t shirt aan de gang overstak)voor me.
even later liggen we met vier in mijn bed;
gelukkig heb ik enkele jaren geleden een king sice bed gekocht.
wat er de volgende dag nog allemaal gebeurde vertel ik later nog wel eens;
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners