Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vriendin in panty - 7301 keer gelezen
Het was op een feest in Limburg bij vrienden dat ze me betrapte. Iederen bleef deze avond slapen. Toen ik samen met mijn vriendin ons luchtbed oppompte zag ik in de andere kamer Jolanda haar tas uitpakken. Ik zag dat ze een panty uit haar tas pakte en op een stoel neerlag. Ik voelde gelijk een geil gevoel door me heengaan. Dit werd verstoord doordat haar vriend Sander iets vanuit de kamer riep.
Later tijdens het feestje kon ik de gedachte niet uit mijn hoofd krijgen. Ik besloot naar boven te gaan met een smoes dat ik even naar de badkamer ging. Ik snelde boven gelijk de kamer van Jolanda in en zag de zwarte panty liggen. Ik rook aan de panty en knoopte daarna mijn broek open. Mijn stijve lul sprong de vrijheid tegemoed. Ik begon met af te trekken met haar panty. Ik wilde maar 1 ding en dat was klaarkomen. Ik besloot de panty mee te nemen naar de badkamer. Ik draaide me om en kijk toen Jolanda recht in haar gezicht aan. Wat doe jij nou zei ze. Ik kon niks zeggen en kreeg een rode kop. Ik wilde de panty wegleggen en mijn broek dichtknopen. Dus jij vindt dit lekker zei Jo. Ja bracht ik er stotterend uit. In plaats van boos te worden kwam ze naar me toe en nam mijn lul in haar hand en begon te trekken. Ik hoop dat je erg geil bent want dit moeten we snel doen zei ze. Ze knielde en begon mij te pijpen. Ik haalde haar hoofd weg en stopte de panty om mijn lul en vroeg haar weer te pijpen. Het duurde niet lang voor dat ik klaarkwam. Ze slikte door de panty heen alle sperma op. We kwamen daarna apart beneden en niemand had wat door. Een later komt Jo naast me staan in de keuken. Laat je hand stiekum via mijn rug mijn broek inglijden zei ze. Ik deed het en voelde een panty. Ze had de panty van daarnet aangedaan. Ze wilde weer naar boven met me.
We sniekte weer naar boven ze deed haar broek uit en daar was de zwarte panty...zonder onderbroek stond ze daar. Kim me klaar gebood ze. Ik begon bij haar dijbeen met likken en kussen. Bij haar kruis aangekomen voelde ik de vochtige panty. Jij bent nat zei ik. Dat is je eigen sperma zei ze. Ik likte haar klaar door de panty waar ik een uur geleden in klaar was gekomen. Ze kwam met een kreun klaar. Ik was inmiddels zo geil dat ik meer wilde. Ik wilde haar van achter neuken. Ok maar wel snel en niet in me klaarkomen. Ik maakte een gat bij haar kut en draaide haar om. Mijn lul gleed makkelijk naar binnen ze was nog zeer nat. Na een paar stoten voelde ik me sperma al komen. Ik haalde mijn lul uit haar kut en vroeg waar ze mijn sperma wilde hebben. Ik kon het bijna niet meer houden, maar ze trok me mee in de kamer waar onzen vriende slapen. Ze trok een par laden open en vond een panty. Spuit deze vol. Ik liet alle remmen los en spoot in de panty.
Na deze ervaring hebben we het laatst weer gedaan op iemands feest. Alleen nu heb ik haar laarzen volgespoten. Ze heeft de hele avond met mijn sperma in haar laarzen lopen soppen. We hebben nu afgesproken om eens bij haar of mij thuis af te spreken als mijn vriendin of haar vriend niet thuis is.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners