Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op mijn werk liet ik mij pakken door een klant - 10478 keer gelezen
Het volgende hieronder beschreven heb ik enkele weken geleden meegemaakt en had echt nooit kunnen denken dat ik hiertoe bereid en in staat was.
Marlijn is mijn naam, een 39 jarige getrouwde vrouw ben ik, een normaal postuur alleen ben ik niet zo groot, ik ben 161 cm half lang krullend haar, en draag ook een bril.
Getrouwd ben ik met Bert, we zijn al een flink aantal jaren samen en over ons sexleven ben ik matig tevreden, ik ben wel een liefhebster maar mijn man minder dan ik dus geef ik het maar net een kleine voldoende.
Enkele weken geleden op een donderdagmorgen op mijn werk, ik werk als verkoopster in een middelgrote meubelzaak in de regio Vianen, voelde ik mij wel en beetje geil dus stuurde ik Bert een bericht dat ik jeuk had en vanavond wel gepakt wilde worden door hem.
Even later antwoord hij : “dat is wel een goed plan wees er maar klaar voor” met een lach lees ik het en zo sturen we over de hele dag elkaar nog wat berichten en ik voel me heerlijk geil en wellustig door hetgeen mij vanavond te wachten staat………..
Als ik thuiskom uit mijn werk spring ik snel even onder de douche en scheer mijn kut nog even helemaal kaal zodat ik er lekker uit zie ik weet dat Bert van een helemaal kale kut
houdt.
Een minuscuul stringetje trek ik aan die maar net mijn bolle kut verbergt mijn maat C tieten laat ik lekker los hangen, omdat ze redelijk stevig zijn kan dat best wel en een kort nauw sluitend jurkje doe ik aan, mijn harde tepels priemen door de stof, ik voel me lekker wellustig en geil en vind dat ik er ook zo uit zie.
Dan krijg ik een bericht dat hij even bij een vriend langsgaat en dan naar huis komt, ik laat een paar vloeken en weet dat de kans bestaat dat hij daar aan het bier gaat met alle gevolgen van dien.
Al naar gelang ik langer op hem moet wachten daalt mijn humeur behoorlijk en hardop loop ik te foeteren dat die eikel er ook helemaal niets van snapt.
Tegen 21 00 uur stapt hij binnen duidelijk met een paar biertjes op en ik weet dat ik mijn geile avond op mijn buik kan schrijven.
Dus heb ik geen vriendelijk woord meer voor hem over en hij vind dat ik me maar aanstel en dat hij het in het weekend wel een keer goed makt met een gezicht gelijk een onweersbui ga ik op de bank zitten en zet de TV aan.
Bert gaat douchen en naar bed ik blijf nog even op de bank hangen en omdat ik nog steeds mijzelf geil voel vinger ik mijzelf klaar.Maar als je gerekend hebt om een grote beurt te krijgen is dat maar behelpen natuurlijk en nog steeds voel ik me wellustig.
De volgende morgen is mijn humeur nog niet echt veel beter en onder de douche voel ik hoe mijn kut nog gloeit maar ik doe er niets mee maar het geile en wellustige gevoel zit gewoon nog in mijn lichaam.
Als ik mij kleed doe ik een string aan, een jeans broek en geen BH een jeans blouse doe ik aan en erover een colbert dan valt het zeker niet op dat mijn tieten lekker los in mijn blouse hangen.
Omdat het slecht en regenachtig weer is hebben mijn collega en ik het niet druk met klanten, dus ruimen we wat binnen gekomen spullen op.
Omdat het vrijdag, dus koopavond is blijft de winkel tot 20.00 uur open zo tegen 19.00 uur vraagt mijn collega of ik het erg zou vinden als hij naar huis gaat en we toch geen klanten meer verwachten.
De winkel beslaat twee etages dus mogen we nooit alleen in de winkel zijn maar ik geef mijn collega gelijk en laat hem vertrekken.
Een koffie neem ik nog en loop wat door de winkel en bedenk hoe we dingen wat anders kunnen etaleren.
Dan is het denk ik half acht geweest als er een man binnen stap, ik begroet hem met een hand en hij stelt zich voor als Dhr. Bonte, hij is wel een kop groter dan ik dus moet ik wel wat omhoog kijken, het is een leuke vent en ik vraag heem waar ik hem mee van dienst kan zijn.
Hij zegt dat hij een slaap / zit bank zoekt en ik antwoord dat we er diverse hebben en ze op de boven etage staan.
Voordat we naar boven lopen zeg ik hem : “ik ben alleen dus doe ik even de deur op slot het is toch bijna sluitingstijd anders weet ik niet of er nog iemand binnen komt”.
We lopen de trap op naar de tweede etage en ik wijs Dhr. Bonte de diverse zit / slaap banken die we hebben staan, na wat uitleg over de verschillende modellen gaat zijn voorkeur al snel uit naar een bepaald model waar hij dan op gaat zitten.
Ondertussen pak ik een brochure waar alle info over het betreffende model in staat.
Daar vertel ik hem wat over en ondertussen staat Dhr. Bonte op en vraagt hij of ik hem open wil klappen tot slaapbank.
Nou ben ik daar niet zo handig in buiten het feit dat ik deze dingen haat vanwege het gedoe bij dat uitklappen, maar in de hoop dat ik vandaag nog wat kan verkopen moet ik het maar proberen.
Ik doe mijn colbert even uit en zoek de hendel waarmee hij open moet klappen, dus sta ik voorover gebogen en blijkt dat er aan de andere kant ook zo’n hendel zit.
Dus vraag ik aan Dhr. Bonte of hij die wil pakken en realiseer mij dat hij zoals ik nu sta in mijn blouse kan kijken en mijn loshangende tieten ruim kan zien maar ik kan niet rechtop gaan staan nu omdat we gelijktijdig aan die hendel moeten trekken.
Als hij omgetoverd is tot slaapbank gaat Dhr. Bonte er op liggen en zegt hij tegen mij : “kom er eens bij liggen of hij ook twee mensen kan dragen” zonder twijfel doe ik dat en ga naast hem liggen en zeg lachend : “nou dat valt niet tegen en hij ligt best comfortabel”.
Dan draait hij zich op zijn zij naar mij, kijkt me aan en zegt : “ik zag daar een paar prachtige loshangende tieten” en brutaal schuift hij een hand in mijn blouse en omvat een blote tiet……….. te verrast en te verbouwereerd ben ik om gelijk te reageren, even moet ik adem halen alvorens ik wat kan zeggen.
Zijn grote warme hand kneed mijn grote tiet en het voelt bijzonder aangenaam, maar ik kan me niet zomaar door een klant bij mijn tieten laten pakken natuurlijk.
Ik pak hem bij zijn pols en probeer zijn hand uit mijn blouse te trekken maar ik denk niet dat het overtuigend overkwam en hij knijpt heerlijk even in mijn tepel.
Mede doordat ik gisteravond niet de beurt heb gehad die ik wilde zit die geile wellustigheid nog steeds in mijn lichaam en met mijn hand nog om zijn pols laat ik hem doorgaan mijn tiet te kneden.
Dan maakt hij één voor één de drukknoopjes van mijn blouse los, een klein stemmetje in mijn hoofd roept : “stoppen nu dit gaat verkeerd aflopen” maar mijn lichaam reageert anders en even later ligt mijn blouse open en heeft Dhr. Bonte vrij zicht op mijn beide blote tieten en om en om kneed hij ze en het voelt heerlijk en ik voel de wellustigheid steeds verder toenemen en realiseer me dat ik de controle en initiatief verloren heb.
Dan komt hij met zijn hoofd naar mijn tieten en begint op de inmiddels harde tepels te zuigen en te bijten, te lekker is dat om hem weg te drukken maar dat stemmetje blijft maar roepen dat ik moet stoppen.
Maar Dhr. Bonte gaat brutaal steeds verder en ik hou hem niet tegen met zijn hand wrijft hij inmiddels tussen mijn benen oven mijn jeans over mijn kut, automatisch leg ik mijn benen verder uit elkaar en voel hoe hij ik mijn kut knijpt.
Dan komt hij naar mijn oor en fluistert in mijn oor : “ik ga even in je broek voelen of je kut nat is, als dat zo is ga ik je even likken”.
En ik voel hoe hij mijn broek losmaakt en de rits omlaag doet, mijn hersenen weken op volle toeren en vele gedachtes schieten er door mijn hoofd doch om daadwerkelijk te stoppen gebeurd niet.
Zijn hand voel ik mijn broek en ook mijn string in gaan en voel dan zijn hand op mijn kale kut, gelijk zegt hij : “oh een heerlijk helemaal kaal kutje heb je daar hou ik van” en voel hoe hij een vinger mijn al natte kut indrukt gelijk gevolgd door en tweede………………..
“Tering, wat ben jij al heerlijk nat en geil ik ga je likken” en even drukt hij diep zijn vingers in mijn kut en ik kan een kreun niet onderdrukken.
De geile wellustigheid van gisteravond is weer helemaal terug en weet dat er geen weg meer terug is, Dhr. Bonte begint mijn jeans omlaag te werken en gewillig til ik mijn kont op zodat hij mijn jeans uit kan trekken en dan drukt hij mijn benen uit elkaar en voel ik zijn mond op mijn kale kut.
Midden in de winkel laat ik mij nu likken door een klant en ik ben meer dan bloedgeil inmiddels, ik voel hoe hij mijn kut opentrekt en mij heerlijk aan het likken is.
Dan komen er ook nog meerdere vingers in mijn kut, ik lig te kreunen en te draaien onder zijn behandeling en mijn kut is zo nat dat ik soppende geluiden maak.
Zo geil ben ik en zo vreselijk verlang ik naar een orgasme, ik trek mijn benen zo ver mogelijk op en lig luid te kreunen en roep dan : “maak me klaar, maak me klaar” en nog dieper perst hij zijn vingers in mijn kut en dan kom ik op een vreselijke manier klaar.
Trillend en schokkend lig ik klaar te komen en hij beweegt nu rustiger in mijn drijfnatte kut.Dan geef ik aan dat hij uit mijn kut moet gaan en lig ik met mijn benen wijd bij te komen en ik zie hoe Dhr. Bonte zich uit staat te kleden en zie zijn dikke harde paal stijf omhoog staan en ik weet dat ik die in mijn kut ga krijgen………………………..
Met opgetrokken benen en natuurlijk met een nog openstaande kut blijf ik liggen en zie hoe Dhr. Bonte tussen mijn benen gaat zitten en zegt : “deze harde paal ga jij helemaal ik je natte kut krijgen geil verkoopstertje” omdat ik weet dat er geen weg terug is en ik op het punt sta vreemd te gaan, toch wil ik hem in mijn kut voelen zeg ik : “wel voorzichtig doen hij is nogal groot” en voel hoe hij zijn harde grote eikel door mijn natte kut wrijft en hoe hij mijn kut opendrukt en langzaam naar binnen komt.
Met wegdraaiende ogen voel ik hen naar binnen komen en met mijn vingers pak ik mijn schaamlippen en trek mijn kut zo ver mogelijk open…………….
Mijn geile wellustigheid van gisteravond is weer helemaal terug en dan in veelvoud zo geil en hitsig ben ik, best nog wel makkelijk en soepel zit hij al snel helemaal in mijn kut en roep ik : “mijn God wat is dit lekker ik kan hem hebben” en in een rustig tempo beweegt hij zijn harde en grote paal in mijn kut, wel zo vreselijk onwijs geil ben ik dat het me niets meer kan schelen dat er een vreemde man mij aan het neuken is ik wil de beurt van mijn leven.
Dan komt Dhr. Bonte met zijn zware en grote lichaam op mij liggen, omdat hij ook voelt dat ik hem goed kan hebben begint hij stevig in mijn kut te stoten en voel hem zo diep komen dat hij tegen mijn baarmoeder aan komt.
Heel erg lang geleden dat ik zo lekker en zo geil geneukt ben weet ik al, met mijn armen om hem heen en zijn handen onder mijn billen stoot hij nu hard en diep in mijn kut en ik voel me geiler en geiler worden en weet dat ik klaar geneukt wil worden.
Geil als ik ben roep ik tegen hem : “als je deze bank koopt mag je me klaar neuken en vol spuiten ik wil nu alles”.
Tussen het kreunen door antwoord hij : “jij bent zo geil en lekker dat ik niet meer ga stoppen dus dat is goed ik ga je helemaal afneuken geile verkoopster”.
Dat klinkt als muziek in mijn oren en tegen zijn harde stoten stoot ik mijn onderlichaam omhoog en wel zo fantastisch diep komt hij bij elke stoot in mijn soppende kut.
Alle controle verlies ik over mijn lichaam dat schreeuwt om een orgasme en een lading zaad.
“Doorneuken nu, doorneuken nu ik ben er bijna” roep ik in zijn oor, met mijn nagels in zijn rug voel ik hoe mijn kut begint te krampen en te knijpen.
Goddelijk lekker voel ik die grote paal diep in mijn kut bewegen en Dhr. Bonte begint meer en meer te grommen en te kreunen.
Als ik dan krijsend klaar kom onder hem geeft hij een harde stoot en voel de eerste straal heet zaad in mijn kut gespoten worden.
Helemaal gek van geilheid ben ik als hij schokkend ik weet niet hoeveel zaad in mijn kut spuit, twee ongecontroleerde lichamen zijn aan het klaarkomen………………..
Als ik wat uitgeraasd ben lig ik met mijn benen wijd en een volgespoten kut onder Dhr. Bonte als ik hem vraag : “mag ik je voornaam weten ?” lachend antwoord hij : “meestal vragen we eerst de naam en gaan we dan pas neuken, ik heet Werner”.
Ik hoor hem aan en antwoord daar op lachend : “ik vind deze beurt en je zaad in mijn kut belangrijker dan je naam”.
Dan gaat Werner van mij af en sta ik ook snel op zodat er geen sperma uit mijn kut druipt en dat op de zit / slaap bank komt, met mijn hand voor mijn nog openstaande kut loop ik snel naar een andere afdeling en pak daar een paar handdoeken.
Werner staat te kijken als ik mijn volgespoten kut wat droog wrijf en zegt hij : “jij bent wel een vreselijke mooie en lekkere vrouw” lachend ga ik op mijn tenen voor hem staan en geef hem een kus.
Met onze kleren onder de arm lopen we naar de toiletruimte waar ik mijn kut en Werner zijn paal wat wassen en we ons aan kleden, niet nadat hij nog even mijn los hangende tieten gekneed heeft.
Alle rommel ruim ik op en doe de lichten uit, we lopen naar beneden waar we koffie pakken en ik de verkooporder schrijf en alles in vul.
Lachend vraag ik hem : “teken je met een pen of met een druppel sperma ?” lachend tekent hij de verkooporder en antwoord : “dan kom ik liever na sluitingstijd jou een keer een lading sperma geven geil verkoopstertje”.
Diep in mijn kut voel ik zijn zaad nog zitten en geniet nog na van de geweldige beurt die ik heb gehad en stiekem zit ik te bedenken dat ik er geen seconde over na hoef te denken als hij me nog een keer wil pakken maar zeg dat niet natuurlijk.
Als hij weg is doe ik alle lichten uit en zet het alarm er op en rij naar huis.
Lachend zit ik te bedenken tijdens het rijden nou Bertje jij hoeft je niet meer in te spannen de door mij zo gewenste beurt heb ik al gehad.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners