Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Avontuur op het strand 2 - 3077 keer gelezen
Anna en Rick liggen heerlijk na te genieten van hun zinderende orgasme. Rick hoort wat en opent zijn ogen. Anna volgt zijn blik en ziet Wiebe, haar man, die verlekkert staat te kijken. Anna ziet zijn stijve lul en weet dat hij heeft genoten en dat hij nu nog maar één wens heeft. Zijn lul in haar volgespoten kut duwen en haar lekker neuken. En naast hem staat de vrouw van Rick, haar neukvriend.
Rick had dat niet verwacht en weet niet hoe snel hij zich onder Anna vandaan moet worstelen. Anna rolt zich om, en realiseert zich dat ze eigenlijk al weer, of nog steeds geil is. "Hoe lang hebben ze staan te kijken?" Anna gaat er van uit dat ze getuige zijn geweest van het moment dat Rick zijn zaad diep in haar kut heeft gespoten.
Anna heeft geen belangstelling voor Rick en Hester. Maar ze weet wel dat haar geile echtgenoot maar één ding wil dat is haar neuken in haar van zaad druipende kut. Hij wil ook zijn beurt. Aan de stijve lul van Wiebe is te zien dat hij er klaar voor is. Hij wil Anna neuken terwijl haar kut zojuist is vol gespoten. Anna schaamt zich nergens voor en blijft expres wijdbeens liggen zodat het zaad, voor iedereen zichtbaar loom uit haar gapende kut loopt. Rick loopt, timide, als de onschuld zelve naar zijn schatje. Hij verwacht een reuze uitbrander en een scheldpartij van zijn bedrogen vrouw.
Wiebe staat met een harde lul naar Anna te kijken, en trekt zich helemaal niets aan van Rick en zijn vrouw. Met zijn super stijve lul in de aanslag nestelt hij zich tussen de van zaad plakkende benen van Anna. Hij duwt zijn stijve langzaam naar binnen in haar spermakut. Anna laat het zich wel gevallen en geniet van de lul die bij haar naar binnenglijdt. Ze spreidt haar benen om manlief zo diep mogelijk te voelen. Ze kreunt zacht en intens van puur en geile genot. De lul van Wiebe glijdt soepel naar binnen. Anna trekt haar benen op om hem lekker diep te voelen. Uit haar ooghoeken ziet ze dat de verwachte ruzie tussen Rick en zijn vrouw uitblijft.

Rick staat tegen zijn vrouw aan en kust haar terwijl zijn handen overal over haar lichaam gaan. Zij heeft nog steeds haar bikinislipje aan maar Rick begint dat langzaam naar beneden te werken. Zijn vrouw staat met grote ogen te kijken hoe Anna in korte tijd al voor de tweede keer geneukt wordt. Anna kreunt extra om te laten merken dat ze het heerlijk vindt en trekt haar benen hoog op. Anna maakt duidelijk dat ze er geen genoeg van kan krijgen.
"Wiebe, laat haar eens goed mee kijken waar jouw harde pik in zit," fluister Anna in zijn oor. Wiebe neemt iets meer afstand en stoot minder diep, zodat duidelijk te zien is hoe zijn lul in en uit de druipende kut van Anna schuift. Hester heeft inmiddels haar slipje op haar enkels hangen en ze stapt voetje voor voetje uit. De ogen van Anna zijn op haar gericht. Het lijkt er op dat Hester een beetje bijkomt van haar eerste schrik. Ze kijkt gebiologeerd hoe Anna geneukt wordt. Even later komt ze op haar knieën naast Wiebe en Anna zitten. Wiebe beweegt langzaam en laat zien dat zijn pik helemaal glimt van wit schuim wat de restanten zijn van de zaadexplosies van Rick. "Wil je hem ook even proberen? Tenslotte ben jij nog niet aan de beurt geweest" zegt Anna geil en zachtjes tegen haar.
Hester bijt op haar lip. Anna leidt de hand van Hester naar Wiebe’s pik. “Pak hem vast terwijl hij bij mij in en uit schuift,” zegt Anna. Rick staat er een beetje geschrokken bij. Eerst voelde hij zich betrapt dat hij Anna aan het neuken was. Maar nu valt hij van de ene verbazing in de ander. Want zijn eigen Hester, die inmiddels dus ook bloed geil is, gaat op haar rug naast Anna liggen en spreid haar benen zo ver mogelijk. Anna maant Wiebe dat hij moet stoppen en de buurvrouw een beurt moet geven. “Je moet haar ook iets gunnen.” “jaahh neuk me neuk me ik ben geil, neuk me,” kreunt Hester.

Wiebe is nog niet klaargekomen, en laat zich graag door Anna commanderen om Hester te neuken. Behoedzaam laat hij zijn harde pik uit haar kut schieten en met een klap slaat zijn natte paal tegen zijn buik. Dan gaat hij op zijn knieën tussen de gespreide benen van Hester zitten. Hij treuzelt even met haar te nemen. Niet lang, want zijn pik wordt pardoes vastgegrepen door Hester. Ze slaat haar benen om hem heen en trekt hem naar voren. “Neuk me, Neuk me.” gilt zij. En met één stoot zit de pik van Wiebe diep in haar strakke verlangende kut. “Jaa heerlijk, neuk me diep, neuk me diep.”
"Rick, nu moet jij verplicht bij mij komen kijken," zegt Hester. Wat Rick met stijgende verbazing en toenemende geilheid doet. Wiebe doet, met geil genoegen, wat er van hem verwacht wordt. In een regelmatig ritme stoot hij in de kut van Hester op en neer. Een lekker strak kutje, niet zo uitgeleefd als de kut van zijn eigen sletje.Rick is overdonderd en staat perplex, met een half slappe lul. Hij had met zijn vrouw nooit gesproken over partnerruil of neuken met een ander. Zijn plaats werd onmiddellijk ingenomen door haar man Wiebe, die graag neukt in een kut vol zaad en door zijn neukpartij met Anna blijkbaar ontzettend is geil geworden. Hij stootte met kracht zijn lul in Anna’s natte kut en neukte haar in een moordend tempo. Hij riep daar bij woorden als, “wat heb je een lekker natte kut, wat ben je lekker nat en geil in voel het zaad van Rick oh Anna wat maak je me geil. Ik ga je nog voller spuiten.”
Hester stond wijdbeens te kijken en vingerde zich zelf. Ook dat had Rick nog nooit meegemaakt. Hester was blijkbaar ongelooflijk geil geworden toen ze hem met Anna had zien neuken. En nu ze Anna met haar man tekeer zag gaan, was ze niet meer te houden. Rick omarmde haar. Haar hart klopte heftig. Ze maakt zich los van hem los en ging naast Anna liggen en probeerde de op en neer gaande pik van Wiebe te pakken. Alles speelde zich af in een roes. Even later ligt Hester wijdbeens en Wiebe tussen haar dijen. Voor Rick goed en wel besef wat er gaande is duwt Wiebe zijn harde lul met kracht in haar kut. Zij gilt en hijgt van puur genot. “Wat lekker, ik barst, oohh jaa kom diep in mij.” Alleen het binnen dringen van die pik bezorgt haar al een orgasme. Rick staat verbijstert te kijken. Niet dat hij het erg vind dat ze door een ander geneukt wordt, maar de heftigheid waarmee Hester keer op keer klaar komt heeft hij nog niet eerder meegemaakt. En de pik van Wiebe is kleiner dan de zijne. Rick wist niet dat zij zoveel seksuele potentie, kracht en geilheid in haar heerlijke geile lichaam had. Wat is zij een geile slet een lekkere hoer, wat hebben we elkaar veel te kort gedaan. Rick word ook steeds geiler. Zijn lul wordt weer harder. Hij wil neuken, hij wil zijn lul in een geil gat duwen, hij wil spuiten en klaar komen.
Anna ziet hem staan met een verlangende blik die vraagt om seks. Ze bevinden zich achter een oud muurtje. Anna gaat staan en leunt op die muur. Haar geweldige tieten met keiharde tepels hangen lekker vrij uit, ze beweegt zich wat om Rick nog geiler te maken. Ze staat met gespreide benen en het zaad en kutgeil lopen nog steeds langzaam naar buiten en vloeien langs haar heerlijke dijen. Ze spreidt haar benen verder. Haar kleine schaamlippen hangen wellustig naar buiten en glinsteren van het geil. “Neuk me, neuk me geile dekhengst neuk me. Ik wil die zalige pik van je weer diep in mij voelen, neuk mijn baarmoeder. Neuk je geile slet. Ik wil nog meer zaad van je in mijn geile kut. Ik wil je hoer zijn.”
Rick gaat achter Anna staan en stoot met één felle beweging zijn harde pik diep in haar wellustige en natte kut. “Auw, auw ja kom diep in mij!” Hij voelt haar kutspieren samentrekken wat heeft die slet een lekker strakke kut. Langzaam schuift Rick in en uit die zalige gleuf. Bij iedere stoot duwt Anna haar heupen naar achteren. Hij neukt haar diep en heftig. Bij iedere stoot zucht Anna, “Ja wat heerlijk je raakt mijn baarmoeder wat heb je een lekker lange lul, neuk me diep neuk me diep, geile dekhengst van me.”
Ook Wiebe en Hester gaan nog steeds te keer. Hester lijkt in een permanente staat van klaar komen te verkeren. Ze heeft haar been opgetrokken. Ze grijpt haar knieholten en trekt haar dijen zover mogelijk uit elkaar om Wiebe zo diep mogelijk te voelen. Rick weet niet of ze hetzelfde voelt als hij haar neukt want zijn stijve lul is een slag groter dan die van Wiebe. Maar dat Hester geil is en geniet is wel duidelijk. Rick wist niet dat het zo’n geweldige slet was. Als hij haar zo ziet neuken dan komen de gedachten aan een parenclub bij hem op. Maar voorlopig liggen Hester en Rick en Anna en Wiebe nog heerlijk het strand te genieten.

Rick voelt de kut van Anna weer samentrekken. Ze knijpt haar dijen tegen elkaar het kost Rick moeite om zo vanachteren diep in haar samengeknepen kut door te dringen. Geile Anna staat op het punt van klaar komen, op het punt van exploderen. En met een geweldige ontlading komt slet Anna klaar. Haar hele onderlichaam verkrampt ze duwt haar billen naar achteren. Rick stoot met kracht diep in haar verlangende kut en begint te spuiten schot na schot perst hij in haar geile onderlichaam. Er wordt niets gezegd. Rick en Anna komen klaar onder intens kreunen en hijgen. ”Jaahh ik kom, ik komm, ik voel je warme zaad ik kom wat neuk je me lekker wat heerlijk, wat heb je een geweldige lul. Ik heb het gevoel dat ik barst van geilheid en genot.” Rick zegt niets en blijft langzaam in die zalige samengeknepen kut van Anna in en uit gaan. Bij iedere stoot komt er nog wat zaad. Maar geleidelijk komen ze weer tot zich zelf. Anna ontspant zich, Rick buigt zich over haar heen, slaat zijn armen om haar heen en kneed zacht haar tieten met die geweldige harde tepels.
Ook Wiebe en Hester zijn uitgeraasd. Hij ligt op zijn knieën tussen haar gespreide benen met een half slappe lul waar nog zaad en kutgeil vanaf druipt. Hester ligt wijdbeens met haar kut open waar langzaam zaad en kut geil uitvloeit. “Wauw, wat was dat lekker, wat was dat heerlijk klaar komen,” zucht Hester, terwijl ze haar hand door haar natte kut haalt en geil en wellustig haar vingers aflikt.

Maar Wiebe blijft wild op en neer rammen in de strakke kut van Hester. Hester hijgt en kreunt. Het ene orgasme na het andere raast door haar lichaam. Dit heeft ze nog niet eerder meegemaakt. Geneukt worden door een andere man. Het lijkt of ze bij iedere stoot van Wiebe klaar komt. Ze trekt haar benen zover mogelijk uit elkaar om hem zo diep mogelijk te voelen. Als Wiebe stoot duwt Hester haar heupen omhoog. Haar kutgeil stroomt rijkelijk. Ze hoort de soppende geluiden die de pompende lul van Wiebe veroorzaakt. Heerlijk wat is dit lekker, wat is dit anders. Ze voelt de pik van Wiebe zwellen. En dat met een laatste felle stoot die zijn opvangt met een tegenstoot. Voelt ze dat zijn warme zaad diep in haar kut gespoten wordt. “Jaah ik spuit je vol, geile slet, ik spuit je vol,” kreunt Wiebe. Jaah ik kommm, spuit me klaar, spuit me vol, ik voel je zaad, spuit me vol, lekkere dekhengst.” Hester trekt haar benen zo hoog mogelijk op. Sidderende en hijgend laat ze het orgasme door haar lijf razen. “Wauw, wat was dat lekker, wat was dat fantastisch.”

De echtelieden zitten moe en suf geneukt tegen het muurtje om bij te komen. “Dit moeten we vaker doen,” zegt Hester tegen Rick. “Ja dit is een ervaring als nooit te voren. “Wauw dit was lekker, komen jullie mee naar onze caravan,” zegt Anna. “Dan kunnen we hat daar nog eens overdoen, want ik ben nog steeds geil.” “Ik ook,” zegt Hester.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners