Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Cindy, de Milf campinghoer - 6656 keer gelezen
Reeds 2 jaar na elkaar hadden we voorzien om met onze mobilhome richting Cap d'Agde te reizen. Ik (Cindy) was er al langer nieuwsgierig naar om eens zelf te ervaren in hoeverre de vele verhalen al dan niet waar zijn. Al twee jaar na elkaar stak een ziekte stokken in de wielen.

Maar dit jaar kwam het er eindelijk van.

We keken er echt heel erg naar uit en waren ondertussen bijna op onze bestemming.

De camping die we hadden uitgekozen, bleek een schot in de roos. We hadden een prachtige plaats toegewezen gekregen met zicht op zee, het sanitair was vlakbij en bovendien kraakproper, de campingwinkel, het restaurant en zelfs het zwembad vlakbij...

We waren helemaal in ons sas.

We stelden onze mobilhome eerst rustig op, installeerden de luifel en onze terrasmeubelen en dan was het eindelijk tijd voor een verkoelende duik in het zwembad.

De camping was een textiel camping maar we merkten al snel dat daar niet al te nauw op werd toegezien. Ik had dan ook al heel snel enkel het nietsverhullende fluo-gele microkini slipje aangetrokken van het setje dat ik van mijn schat had gekregen. Zij die me kennen van vorige verhalen of door ons te volgen op onze Tumblr blog, weten dat ik erg grote kutlippen heb. Het ultra-kleine slipje kon ze amper bedekken.

Bij het zwembad, kozen we een plekje uit in de schaduw van de bomen en zetten ons eerst even neer om de andere campinggasten te taxeren en eens te horen of er nog Vlamingen of Nederlanders tussen zaten. Dat zou het al makkelijker maken om een praatje te slaan.

En ja hoor... Ook dat zat wel goed. Terwijl we daar zo zaten, merkte mijn man, Peter, al gauw op dat mijn figuur in dat minuscule dingetje al heel wat aandacht van de aanwezige mannen trok en dat hij onwillekeurig moest denken aan één van mijn fantasieën.In een geile bui had ik 'm verteld dat ik er geregeld over had gefantaseerd om een keer een hele vakantie lang het campinghoertje te zijn. Me tegen me betaling te laten neuken door alle mannen op de camping die maar wilden en zo met een stapel geld terug naar huis te gaan. Eigenlijk voor de kick... Maar de kick zat 'm voor mij net in het 'tegen betaling'. Dan kon ik eens écht ervaren wat het was om een hoer te zijn. Mijn ultieme kick ! Wanneer ik met mijn vibrators of dildo's lig te genieten tijdens een alleenmomentje, kom ik daar meermaals ontzettend hard bij klaar. Vooral en nog harder wanneer ik me voorstel dat mijn klanten oudere mannen zijn met dikke buiken. Daardoor voel ik me nog meer gebruikt !

Peter bracht nu net die fantasie ter sprake. De campinghoerfantasie...

Ik kreeg spontaan een geil glimlachje op m'n gezicht en voelde mijn kut spontaan nat worden. Ik zei 'm dat ik het een heel erg geile gedachte vond en die fantasie in steeds wisselende gedaanten altijd maar weer opnieuw in me opkwam.

Verdikke, zoals wel vaker als het om mijn fantasieën ging, had hij weer volkomen gelijk toen hij zei dat het misschien nu en hier wel het ideale moment en de ideale plaats was om mijn fantasie waarheid te maken.

Ik had 'm een aantal jaren eerder ook vertelt over mijn fantasie om eens seks te hebben met meerdere mannen tegelijk. Peter had me heel liefdevol en totaal onbaatzuchtig naar het moment begeleid dat ik het ook daadwerkelijk had gedaan en ik had het super gevonden. Ik was nu een echte hotwife geworden met een stag als echtgenoot. Hij had me geleerd om me voor de cam bloot te geven voor rukkende mannen, hij had me begeleid tijdens mijn eerste keer met een vrouw, hij bracht me zover dat ik naakt op straat en andere publieke plaatsen poseerde voor zijn lens... en zoveel meer. Mijn schat begeleide me telkens weer naar het punt dat ik opnieuw een volgende van mijn fantasieën bewaarheide. Overmoedig door de geilheid die me bekroop antwoorde ik dat het inderdaad wel het ultieme moment was en ik het best ook wel écht dacht aan te kunnen. Ik bedacht dat niemand ons hier kende en er dus geen risico was dat het verhaal aan de oren van onze vrienden en familie thuis zou komen. Hier en nu zou het écht kunnen. Geen fantasie maar realiteit... De gedachte maakte me ontzettend geil en ik vroeg Peter wat hij ervan dacht.

Hij zei dat ik al zolang met die fantasie rondliep en me ondertussen toch al meermaals door een beperkt aantal mannen had laten neuken... Als 'ik' het echt wou, zou hij me ook bij deze stap steunen. Zolang ik maar leefde en genoot van het leven en mijn lichaam, zonder beperkingen, zonder maatschappelijk opgelegde remmingen, zonder schroom...zolang ik maar gelukkig was en ik er echt 'klaar' voor was. Mijn man is echt fantastisch. Hij gunt me zoveel, steunt me voor 100% en helpt me zelfs liefdevol en begrijpend om mijn fantasieën te beleven.

Hier lagen we dan en als in een film flitsten allerlei geile beelden door mijn hoofd.

Ik had ondertussen ook al gemerkt dat ik hier aan 't zwembad de nodige mannelijke aandacht trok. Een aantal onder hen hadden zich strategisch neergezet in de hoop me tussen mijn dijen te kunnen gluren. Wie was ik om hun dat pleziertje te onthouden ? Ik deed alsof ik niks had gemerkt, trok mijn knieën op en liet alvast één been helemaal opzij vallen. Mijn tweede been liet ik een paar minuten later ook volgen. Voorzichtig trok ik m'n ogen slechts met een spleetje open om te zien of dit het verwachte effect had. En ja hoor... Twee van hen moesten hun zwembroek al wat op z'n plaats trekken... Ik genoot van de aandacht. Peter vroeg of ik plots geen zin meer had in een frisse duik. Natuurlijk wel... Mijn al zo kleine broekje zou eens nat ook nog eens een keertje doorzichtig worden. Mmmmmmm ik genoot al bij het vooruitzicht om de mannen straks nog verder te kunnen ophitsen.

Heerlijk was het in het verfrissende water... We zwommen een tijdje, stoeiden en lachten wat en keerden terug naar ons plekje. Toen ik uit het water stapte, fluisterde Peter me toe dat mijn slipje nu niets meer verborg en dat hij best wel gemerkt had hoe ik die kerels zat op te hitsen. Doe maar lekker verder zo...hoorde ik 'm zeggen.

Ik antwoordde hem met een geile blik, legde me neer en begon opnieuw hetzelfde toneelstukje op te voeren van eerder. En ja hoor...Ik had hun onverdeelde aandacht. Het smalle strookje stof dat over mijn kut gespannen stond, verborg niets meer. En toch... Ik wachtte even af en maakte een nieuwe zet. Terwijl ik deed alsof ik sliep, bewoog ik mijn kont ietwat over en weer tot ik voelde hoe de stof in mijn kruis over mijn lippen heen weggleed zodat ik nu mijn grote kutlippen in volle glorie aanbood. Ik hield me natuurlijk slapende en tuurde af en toe voorzichtig naar de andere kant van 't water. Hmmmm...Zalig... De groep was nog aangegroeid en allen keken ze naar mij. Ik werd er...Neen...Ik was er vreselijk geil van geworden en fluisterde Peter toe dat ze me in mijn huidige gemoedstoestand gerust allemaal mochten neuken. Die reageerde rustig met... OK...Ik regel het...maar het zal ze flink wat gaan kosten om deze campinghoer te neuken.

Ik had 't niet meer van geilheid. OK...Dat is dan beslist, zei ik.Peter stond op en wandelde naar de mannen toe. Ik merkte dat ze een beetje stiller en ongemakkelijk leken te worden toen hij op hen toe stapte. Ik kon zien hoe hij een praatje met hen begon en handen schudde. Hij zette zich bij hen en niet veel later werd er terug gelachen en gingen de blikken al heel snel opnieuw richting mij en mijn blote kut. Een half uurtje later werd ik zogenaamd wakker en strekte ik me lui met gespreide benen en opgetrokken knieën uit en bleef even zo liggen om hen te laten wennen aan de idee dat ik terug op de wereld was. Ik keek rond alsof ik Peter zocht en zwaaide naar hem. Ik stond recht, deed alsof ik niet had gemerkt dat mijn slipje was opgeschoven en heupwiegde naar hen toe. We wisselden wat hallo's, namen en beleefdheden uit en zo maakte ik nu ook deel uit van het groepje. Zonder uitzondering allemaal zaten ze naar mijn blote kut te staren. Pas nadat ik een hele poos met mijn dijen open op een ligzetel bij hen had gezeten, deed ik alsof ik nu pas merkte dat mijn kut open en bloot lag. Met een lachende... Oeps ! Sorry !...trok ik het streepje stof opnieuw op zijn plaats. Ik vroeg of er niemand zin had om mee te gaan zwemmen. Ikzelf gaf het goede voorbeeld en als één volgden ze :-)

In het water werd gelachen en gespeeld. Regelmatig voelde ik hier en daar verloren handjes 'per ongeluk' aan mijn borsten en mijn kont. Ik liet het allemaal gebeuren en lachend genoot ik van de aandacht. Dat ik ze allemaal liet begaan, moedigde hen alleen maar aan om verder te gaan en de eerst voorzichtige gestolen aanrakingen werden nadrukkelijker. Ik voelde nu regelmatig handen bewust mijn borsten omvatten en strelen, er werd voorzichtig met mijn harde tepels. Ik voelde nu iemand's armen om mijn heupen heen naar voor gaan en het minieme streepje stof voor mijn kut wegschuiven. Zijn vingers gleden over mijn kut. Ik was niet alleen aan de buitenzijde van mijn kut nat. Al die mannelijke aandacht had me zo vreselijk geil gekregen dat ik geen enkele remming meer had... mmmmmm... Blijkbaar vertelden ze 't aan elkaar door dat ik zo gemakkelijk was want tegen de tijd dat we terug uit het water gingen, denk ik niet dat er nog één onder hen niet met z'n vingers aan en in mijn kut gezeten had.

Tijd voor wat rust dacht ik. Ik haalde onze spulletjes op en legde me bij Peter tussen de groep. Ik deed de moeite niet meer om mijn kut te bedekken. Het onozele streepje stof bleef opzijgeschoven.

Er werd flink gelachen en de gesprekken werden ook opener.

Voorzichtig werd tegen Peter gezegd dat hij een gelukzak was met een vrouw als ik. En plots kwam er een wending in de gesprekken. Peter reageerde dat hij inderdaad geluk had met een mooie, lieve, 'trouwe en fantasierijke' hete vrouw als ik.

Het werd even stil. Hij keek me even aan om bevestiging te zoeken om het trouw en fantasierijk uit te leggen. Ik knikte en glimlachte hem toe terwijl de mannen toekeken, zich afvragend wat er nu zou gaan komen.

Ik zei dat ik even ging douchen en liet hem zo de ruimte om de mannen ons verhaal te vertellen.

Peter vertelde hen over het verwezenlijken van mijn trio fantasie, onze perceptie van trouw (niets doen zonder dat de ander het weet en ermee instemt), onze ingesteldheid tegenover seksbeleving en hoe hij mij steeds opnieuw hielp om mijn fantasieën werkelijkheid te maken op voorwaarde dat ik er zeker van was dat ik het echt wou én er klaar voor was.

Daarna vertelde hij hen van mijn fantasie om mij hier, waar er geen van onze bekenden in de buurt waren, in alle anonimiteit én tegen betaling (want enkel zo was het écht !), zo vaak als mijn klanten maar wilden, te laten neuken als campinghoer. Hier zou ik tijdens de vakantie mijn ultieme fantasie eindelijk echt kunnen beleven en...zo voelde ikzelf...WAS er inderdaad klaar voor.

De mannen reageerden eerst ongelovig... Ze begrepen niet hoe Peter dat ok kon vinden en zo legde hij uit dat wij elkaar ontzettend graag zien, een geweldig seksleven hebben en hoe hij uit liefde voor mij, mij gelukkig wou zien en mij al die dingen gunde die ik zelf verkoos om te doen. Hij legde uit hoe dat onze liefde voor elkaar alleen maar nóg sterker en onze band alleen maar nóg hechter maakte. Samen met het begrip drong het tot de mannen ook door dat ze hier een unieke kans geboden kregen. Verwondering maakte plaats voor enthousiasme en al gauw reageerden een aantal van hen met jaaaa...Ik wil haar absoluut graag neuken ! En versomme...meen je echt dat we haar zo vaak we er maar willen voor betalen, haar mogen gebruiken !? Hoeveel wil je voor haar !?We spraken af dat de eerste die van haar diensten als hoer gebruik zou maken, net omdat hij de eerste mocht zijn, een hogere prijs zou betalen. En zo kwam Peter op het idee mijn eerste hoerenbeurt te verkopen per opbod. De zeven mannen vonden dat een superidee. Enthousiast bood de eerste al onmiddellijk 100 Euro. Om het verhaal hier even in te korten... Uiteindelijk werd mijn eerste keer , zonder dat ik er zelfs bij was, verkocht voor 500 Euro !!!

Er werd afgesproken dat de andere mannen daarna 150 Euro zouden betalen bij hun eerste beurt, 100 voor de tweede en alle volgende beurten vanaf dan aan 50 Euro. De mannen waren laaiend enthousiast met deze afspraak :-)

Toen ik terug kwam van het douchen, vond ik de mannen nog steeds in een uitgelaten sfeertje aan het zwembad.

Peter vertelde dadelijk dat ze een aantal prijzen hadden afgesproken en dat ik met onmiddellijke ingang de hele vakantie als campinghoer ter beschikking was gesteld. Hij vertelde ook dat mijn eerste keer per opbod was verkocht aan Steve.

Daar stond ik nu. Even was ik perplex maar ik herpakte me al heel snel en vroeg Steve of hij zin had om ineens met me mee te gaan ? Hij kon niet snel genoeg rechtspringen. Ik nam 'm bij de hand en zei... Kom schat, Cindy zal je eens lekker laten genieten.

En zo trokken we richting camper. Hij vertelde onderweg al dat hij al vooraf had afgerekend bij mijn ventje. Ok, zei ik...Dan ben ik helemaal van jou schat.

In de camper aangekomen, liet ik mijn handdoek van me af vallen vroeg 'm even plaats te nemen aan de tafel in de leefruimte. Ik vroeg 'm om alvast zijn zwembroek uit te trekken en vertelde 'm waar hij condooms kon vinden. Ik zou dadelijk terugkomen.

In onze slaapkamer trok ik een paar zelfophoudende zwarte kousen en mijn zwartlederen knielaarzen aan om zo terug tot bij Steve te gaan.

En bevalt het je wat je ziet schat ? Vindt je je hoertje lekker zo !? Je kan vast al niet meer wachten om je tussen mijn dijen te nestelen en mijn natte kut te neuken hé schat !? Heb je zin in deze hoer !? Kom maar schat...Kom maar mee. Cindy zal je eens lekker verwennen.

Mijn allereerste klant stond daar met opengezakte mond en een paar condooms in de hand terwijl zijn bikkelharde pik op en neer wipte van opwinding.

Die ging het niet lang volhouden, zo dacht ik. Hihihi...

Ik zou het aanpakken als een echte hoer. Snel en efficiënt.

En dan de volgende.

Woaaaawwwwwww wat ben jij een lekkere geile hoer zeg... Je had dit al veel langer moeten doen. Jij zou op je rug rijk kunnen worden !

Dank je, ze ik...Kom nu maar eens mee en leg je op bed schat.Uiteraard gehoorzaamde hij onmiddellijk. Ik zette me bij hem op bed in een 69 en duwde mijn kut op zijn gezicht. Proef je hoer eerst maar eens schat. Dan gaat jouw monsterpik eerst kennis maken met deze kersverse pijphoer... En zonder nog iets te zeggen, boog ik voorover en begon deze uitzonderlijk grote staaf te likken terwijl ik zijn ballen kneedde. Oooooohhhh...kreunde ik toen ik een gulzige mond mijn kut voelde beginnen bewerken. Oooooohhhh je doet dat lekker schat...jaaaaaaaaa..zo jaaaa... Lik mijn hoerenkut schat...proef de kut die je dadelijk gaat neuken... Ik hapte ondertussen zijn eikel in mijn mond en begon dadelijk op en neer over zijn staaf te pompen. Steve kreunde het uit van genot en ik hoorde... Oooooohhhh jij hoer...Wat pijp jij lekker. Jij bent als hoer geboren !!!

Zo gingen we nog 10 minuutjes verder. Dan vroeg ik 'm of hij me een stevige beurt wou geven. Ik wil je grote dikke pik in mijn hoerenkut schat. Ik wil dat jij Cindy haar eerste betalende neukbeurt geeft. Hoe wil je me schat ?!

Steve duwde me op mijn rug op bed en ik spreidde mijn benen wijd voor hem terwijl ik mijn knieën hoog optrok. Wil je me zo schat...Ga je hoer Cindy in deze houding volspuiten. Is dat wat je wil !? Toe dan...Toe dan... Pomp die dikke spuitpik in je hoer en geef me je zaad !!!

Snel als de bliksem rolde Steve een condoom om zijn pik en liet zich tussen mijn dijen vallen. Rillend van opwinding en met één hand om zijn pik, zocht hij mijn natte kutingang. Ik voelde hoe hij zijn pik een paar keer over en weer haalde tussen mijn extreem grote kutlippen om dan in me door te dringen. In één stevige beweging duwde hij zijn pik volledig in mijn druipnatte neukdoos. Ook ik kreunde het uit... Oooooohhhh schat...Oooooohhhh je hebt een fantastische pik ! Neuk je hoer... Spuit je zaad maar lekker in Cindy's hoerenkut. Vooruit met die dikke pik !!! Toe maar...Laat je gaan. Kijk niet naar mij. Ik ben maar neukvlees !

Zo bleef ik maar smerige praat verkopen terwijl Steve als een bezetene tussen mijn benen in en uit lag te stoten aan een hels tempo. Het duurde dan ook slechts een paar minuutjes voor ik hem zich met een schreeuw in mijn kut voelde ontladen. Hij verstrakte met een vertrokken gezicht en schokte dan met heel zijn lichaam tot hij plots op me in elkaar zakte en hijgend bleef liggen.

Je was lekker schat, zei ik. Jij mag nog heel vaak terugkomen. Zo'n pik wil ik alle dagen wel voelen !

Hmmmmm...zei Steve. Wat ben jij een geil wijf ! Ik ga zeker terugkomen. We gaan elkaar nog heel vaak zien deze vakantie.

Hij trok zijn pik uit me terug, trok het condoom van zijn pik en gaf 'm aan mij. Een aandenken aan je eerste beurt zo zei hij.

Daarna trok hij z'n zwembroek terug aan, kuste mijn kut en zei...Ik zie je wel hoer ;-)

En daar ging hij, terug richting zwembad om verslag uit te brengen bij zijn vrienden.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners