Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De buurvrouw, de buurman en ik 1 - 6899 keer gelezen
's Avonds lag ik uitgeput in mijn bed. Totaal opgewonden van de heerlijke vrijpartij met mijn buren. Wat was het een genot om te zien hoe mijn buurvrouw (en tevens goede vriendin) werd genomen door de buurman (en tevens mijn geheime liefde). Helemaal hitsig dacht ik terug aan die stijve pik die maar in en uit haar geile kutje bleef gaan, aan het zaad dat uit haar kutje op mijn bank droop (ik moest niet vergeten dat nog even schoon te maken voor mijn man de dag erna weer thuis zou zijn van zijn zakenreis, bedacht ik me nu) en hoe ik op mijn beurt moest wachten. Nadat hij klaar was met de buurvrouw, gaf hij me de beste befbeurt ooit... Nog nooit was ik zo hevig klaargekomen met alleen een tong en een paar vingers, heerlijk diep in mij... Hmmm, als ik eraan terugdacht... de vinger in mijn kutje, zijn mond die hard op mijn klitje zoog en de vinger van zijn andere hand in mijn kontje...

Ik viel heerlijk geil in een diepe, helaas droomloze, slaap.

Toch nog best hitsig ging ik de dag erna naar mijn werk. Een saaie dag op kantoor. Ik verveelde me, wilde naar huis, naar de buurman en me laten neuken. Maar ja, hij was ook aan het werk :( In de lunchpauze belde ik mijn man op. Gewoon, omdat hij dat verwacht. "Ha lieverd" zei hij. We praatten een tijdje over koetjes en kalfjes. Ik vroeg hem hoe laat hij verwachtte vanavond thuis te zijn, zodat ik wat kon regelen met het eten. "O ja, eh, lieverd, stom, vergeten te zeggen. Ik heb me vergist, aan het eind van de middag is nog een Heel Belangrijke Vergadering. Morgenochtend praatten we verder. Ik heb pas morgenmiddag het vliegtuig terug naar huis. Sorry sorry schatje". Ik vond het helemaal niet erg. Ik dacht aan al het andere dat ik kon gaan doen. "Geef niets lieverd. Werk gaat voor. Tot morgen, en haal dat contract maar binnen" (ik bedoelde eigenlijk: zorg maar dat je die bonus krijgt). Nu wilde ik de buurman bellen. Maar zou dat niet gek zijn? Je weet maar nooit wat er te zien is... We stuurden elkaar bewust al geen appjes. Toen bedacht ik een list. Ik stuurde hem een berichtje met "he buurman. Je weet dat er nog een pakketje voor jullie bij ons staat?" Zo. Niks geks. Als zijn vrouw dat later zou lezen, zou ze hooguit vragen naar het pakketje - en dan kon hij desnoods zeggen dat die blonde buurvrouw zich vergist had, dat het niet nummer 24 was maar 42. Al snel kreeg ik een berichtje terug "ik kom vanavond na het eten, goed?" ik bevestigde dat het akkoord was.Maar ik wilde dat Miriam, de buurvrouw, er ook bij was. Ik wilde dat het nu haar beurt was om toe te kijken, dat zei degene was die moest wachten op haar beurt voor een beurt...

Ik wist DE oplossing. Ik bedacht me dat ze een vaste telefoon had. Ja, die mensen bestaan nog... Ik liep terug naar mijn werkplek en belde haar op. Uitgaande gesprekken zijn anoniem dus niemand die er ooit achter zou komen... Ze nam formeel op met "Miriam Hendriks" "Dag mevrouw Hendriks, met Katja van Buren van (nou ja dat is niet zo belangrijk). Ze herkende me natuurlijk onmiddellijk en reageerde amicaal. Maar ik moest me inhouden voor mijn collega's. Ik begon een formeel praatje, en ze begreep de hint. Ze stelde mij vragen. "ik vond het zo geil gisteren" fluisterde ze. Op de achtergrond hoorde ik haar dochter, die alweer bijna 2 is, luidruchtig spelen. "Ja" wist ik alleen als antwoord te geven, "ik ben het met u eens". "Binnenkort weer?" vroeg Miriam. "Ik vind dat een uitstekend voorstel". "Wanneer dan?" "Wat is uw eigen idee erbij?" "Vanavond zou ik kunnen, als Ilse in bed ligt. Manlief is met zijn vrienden uit eten en naar de kroeg". "Prima, prima" zei ik. "Spreken we dat af".

Opgelost.

Hitsig ging ik naar huis. Eerst mijn dochter ophalen bij het kinderdagverblijf. Gek is dat, als je aan seks denkt zien alle mannen er opeens anders uit... Geil bekeek ik de vaders die ook hun kinderen kwamen halen... Ik wist me te bedwingen, en bovendien zou het een beetje raar zijn om me op de tafel van de peutergroep te laten nemen door de eerste de beste vader. Maar zo geil was ik dus...

Goed, snel naar huis. Dochter achterop de fiets, en we zongen sinterklaasliedjes. Thuis aangekomen aten we een gezonde maaltijd van spruitjes "bah ik lust geen spruitjes" gebakken aardappels "mag ik er nog meer" en vis "mag ik jouw vis ook, dan krijg jij mijn spruitjes". Na het eten keken we nog even het sinterklaasjournaal, en daarna was het bedtijd. Ik had nog net even tijd. Snel trok ik een spannend setje ondergoed aan en een spannend jurkje. Gelukkig had ik vanochtend onder de douche mezelf nog even van onderen bijgewerkt met een scheermes.

Ik streek mijn jurkje glad en hoorde geklop op de deur.Ik snelde naar beneden en zag Miriam staan. Ze keek hitsig uit haar ogen. In haar hand had ze de babyfoon. Ze zette de babyfoon neer naast die van mijn dochter... "vanavond ben jij eerst aan de beurt" vond Miriam. "Mooi zo, daar ben ik het helemaal mee eens. Ik vond het zo geil gisteren" was mijn antwoord "nu mag jij kijken hoe ik word geneukt. En daarna ben jij aan de beurt. Carl komt straks, maar ik weet niet hoeveel tijd hij heeft. In principe komt hij een pakketje ophalen...". Miriam lachte. "Slim bedacht. De volgende keer heb ik een pakketje thuis staan". Alleen de gedachte aan alweer een volgende keer, voor deze keer was begonnen, maakte me nog geiler dan ik al was.

Geklop op het raam. De buurman! En ja wel, daar was hij. De geile beer. Hij kwam binnen, ik sloot de deur achter hem en voordat ik me had omgedraaid zoende hij al met Miriam. Ik liep naar ze toe en het volgende moment was zijn tong in mijn mond. Mijn hand ging naar zijn kruis, en ik voelde de stijve bobbel... Ik masseerde zijn pik, en voelde de hand van Miriam ook naar zijn genotsstaaf tasten. "jij moet op je beurt wachten" beet ik haar toe. Ze keek geil, maar liet zijn pik los. "Mag ze niet meedoen?" vroeg Carl zich af. "Nee, eerst ben ik aan de beurt, daarna Miriam". "okay" En we trokken snel elkaars kleding uit. Bij mij was dat snel gedaan: hij trok het jurkje over mijn hoofd en hapte even naar adem toen hij mijn lingerie zag "zo, wat geil. Wow wow wow. Mooie vrouw". Ik trok zijn trui en t-shirt uit, en zakte door mijn knieŽn voor zijn broek. Na zijn pik te hebben bevrijd uit zijn boxershort, aarzelde ik geen moment en nam zijn geslacht in mijn mond. Ik pijpte hem met lange, diepe halen. Hij kreunde en begon me in mijn mond te neuken, terwijl ik doorging met pijpen. Zo nu en dan kwam hij iets te diep en ik kokhalsde een beetje. Maar zo geil om die pik helemaal achterin mijn mond te voelen...

Ik keek naar Miriam. Ze zat daar maar te zitten, alleen op de bank. Vuurrode wangen, haar hand bij haar kruis... Ik wist hoe geil ze moest zijn... Ik wilde op de bank worden genomen, pal naast Miriam. Hij maakte mijn BH los en bewonderde mijn borsten. Hij nam mijn beide tepels tussen duim en wijsvinger en kneep er heerlijk in... Zijn handen zakten naar beneden en trokken mijn slipje naar beneden. Ik hielp hem een beetje en trapje het kledingstuk uit. "kom" fluisterde ik, en trok hem mee naar de bank. Ik boog me voorover en ging half op mijn buik op de bak liggen, met mijn benen op de grond. Hij voelde met zijn vingers in mijn kutje. Ik was zo gastvrij mogelijk..."neem me" sprak ik met schorre stem. En dat deed hij. Hij nam me van achteren. Ik voelde zijn pik diep in me stoten. Miriam zat ernaast en keek ernaar... In en uit mijn kutje ging die pik... Miriam hield het niet meer van geilheid, stond op en trok haar kleren uit. En, o wat lekker, daar ging zijn vinger in mijn andere gaatje. "ohhhh dat ook nog" kreunde ik. Nu was ik echt niet ver van mijn hoogtepunt verwijderd... Tegelijk stootte zijn pik in mijn kutje en zijn vinger in mijn kontje... o wat lekker... Ik keek weer achterom, en zag dat Miriam nu met Carl zoende. Ze kneep hem in zijn tepels, en hij gromde... "ik ga in je komen..." "Ja lekker kom in me kom in me kom in meeeeee ahhhhhh ohhhh" zijn sperma spoot in me en ik kwam gillend en kreunend klaar. Van puur genot trok ik me zo samen dat ik zijn pik bijna uit me duwde. Bijna. Nog een paar keer stootte hij in me, terwijl mijn orgasme maar voortduurde. Uitgeput en slap ging hij uit me. Uitgeput en tintelend van genot viel ik voorover op de bank.

Miriam ging naast me zitten met haar benen wijd "en nu ik" hoorde ik haar zeggen. Carl zakte op zijn knieŽn en begon, alsof hij nog helemaal niets had gepresteerd, Miriam te beffen. Zijn hand zocht een weg richting haar kontje. Ik zag dat ze dat eigenlijk niet wilde "doe maar, dat is lekker" zei ik. Ze aarzelde nog even, en tilde toen haar heup op. Net zoals hij de dag ervoor bij mij had gedaan, begon hij haar kontje in te smeren met haar eigen geil. Daarna verdween zijn vinger naar binnen... Ik zag aan haar hoe lekker ze het vond... "wil je dat hij je daar ook likt?" vroeg ik. Dat had hij een keer bij mij gedaan, en dat vond ik echt enorm lekker. Ze knikte, en tilde haar heup nog iets verder op om hem toegang te geven. Hij likte nu afwisselend haar kontje en haar kutje, terwijl zijn vingers het werk overnamen waar zijn mond niet was. Ik zag dat het nu snel ging bij haar... Ze begon heel zwaar te ademen en toen kwam, toch nog plotseling, haar orgasme. Ik zag haar schokken van genot... "o wat lekker wat lekker wat lekker" wist ze alleen nog uit te brengen.

Nadat we allemaal waren bijgekomen van deze heerlijke vrijpartij, trokken we onze kleren weer aan. "ik moet echt weer gaan" verontschuldigde Carl zich "Jolanda zal zich wel afvragen waarom het zo lang duurt". "Ach, ik heb je gewoon aan de praat gehouden toch" antwoordde ik. Hij trok zijn schouders op zo van "het komt wel goed", trok zijn jas aan en gaf ons allebei een tongzoen als afscheid.

Ik keek Miriam aan en zei mij.

Iets in me wilde haar de kleren van haar lijf trekken en met haar verder gaan, maar iets anders in me schreeuwde "je bent 100% hetero".

In plaats van met elkaar verder te gaan, gingen we knus op de bak zitten met een goed glas wijn erbij. We praatten nog lang over seks, overspel en liefde.

Ik wilde eigenlijk met hem verder. Niet als geheime liefde, maar als partner. Als man. Ik wilde met hem trouwen en daarna kinderen krijgen. En vooral voor altijd goede seks... "Vraag het hem, gewoon hypothetisch" stelde Miriam voor. "Als hij dat ook wil, laat je dan door hem zwanger neuken. Dan kun je scheiden en met hem trouwen". Ik zag wel wat in het plan. "En jij dan?" vroeg ik haar. "Ik? Als ik langs mag blijven komen voor de seks, dan ben ik tevreden. En o ja, misschien word ik ook wel zwanger van hem... Zo wel speciaal zijn toch, als wij zwanger zijn van dezelfde man?". Dat vond ik wel, maar ook gek. De gedachte dat zij zwanger zou zijn van degene met wie ik wilde trouwen vond ik nog een beetje gek... Maar misschien wende het...

In ieder geval, wordt vervolgd!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners