Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De noodzakelijke baan 2 - 29470 keer gelezen
Na mijn gigantisch fijne sex ervaring met de vertegenwoordiger Patrick was ik de rest van de dag bloedgeil, vanavond zou mijn man mij maar goed moeten pakken.
Natuurlijk weet hij niet waarom ik zo geil ben, en komt dat ook niet te weten…………
De sex met mijn man die avond was een afknapper, na wat Patrick met en bij mij gedaan had was het dit niet meer, bijna de gehele nacht wakker gelegen, het “vreemd gaan” met Patrick had toch ergens een sex duiveltje in mij wakker gemaakt, nu achteraf nooit kunnen bedenken dat het voor mij een soort van “omslagpunt” was.
Van het keurige getrouwde vrouwtje, dat besefte ik later ook pas, was ik veel meer met erotiek bezig.

Gewoon blij was ik dat ik op dinsdag weer naar mijn werk, de winkel kon, na wat standaard bezigheden liep ik langs de schappen en de rekken, bekeek diverse speeltjes, las de beschrijvingen en dat soort dingen, ook realiseerde ik mij dat als ik meer van deze dingen weet ik ook beter advies zou kunnen geven.
Regelmatig dacht ik terug aan de geweldige sex met Patrick natuurlijk, even stond ik weg te dromen daarover…………mijn kutje jeukte en kriebelde, en voelde bij mezelf de behoefte om lekker klaar te komen.
Nooit heb ik op een dergelijke erotische manier aandacht gehad, of ben zo nooit bekeken, en heb nu gemerkt dat het mij enorm opwindt, en daar enorm van geniet en spontaan bloedgeil ben, wat heerlijk voelt dat………………
In gedachte spreek ik mijzelf vermanend toe dat ik normaal moet doen, maar ik kan het gevoel niet onderdrukken dat ik gewoon geil ben.
In gedachte zie ik het beeld wat ik in de spiegel zag dat ik op Patrick zijn paal zat………….dit alles maakte mij alleen maar nog geiler………………
Ik besluit wat andere dingen te gaan doen, help ondertussen een paar klanten, naast de kassa staan er een aantal vibrators in diverse maten als voorbeeld, ik pak er eentje in mijn hand, streel hem, en bedenk dat ik nog nooit zo’n ding heb gebruikt, omdat ik al een hele poos geil rondloop besluit ik tijdens het sluitingsuur deze te gaan proberen……………
Een paar baterijtjes zoek ik op, als ik hem aanzet voel ik hem trillen in mijn hand OMG. denk ik, dit moet geweldig zijn……………….
Nadat ik de deur op slot heb gedaan, rolgordijn dicht, zeg ik lachend tegen mijzelf : “even een uurtje voor jezelf meid” en bedenk hoe ik dat ga doen, mede door mijn aanwezige geilheid zet ik een stoel in de paskamer voor de spiegel, doe mijn panty en slipje uit, mijn rok tot mijn middel omhoog en met mijn benen wijd ga ik voor de spiegel zitten.

Met mijn vingers streel ik mijn kutje, al een beetje vochtig ben ik daar, ik verbaas me over mijzelf…………
Lekker maar nog wel onwennig begin ik mijzelf wat te vingeren, en voel hoe ik steeds natter en geiler wordt, dan pak ik de vibrator, zet deze aan en hou hem tegen mijn kutje, alsof ik onder stroom sta zo voelt het, al snel zit hij een stukje in mijn kut.
Met opgetrokken benen zit ik en duw hem steeds dieper in mijn kut……….dit is me een partij lekker, geweldig, steeds wilder, harder en dieper stoot ik hem in mijn inmiddels drijfnatte kut.
In de spiegel zie ik mijzelf bezig, echt waar, helemaal ben ik de weg kwijt, de volle lengte stoot ik in mij, hij staat op maximaal trillen, onwijs geil en lekker is dit…………
Dan op een vreselijk geweldige manier kom ik klaar, wel zo heftig even was ik de controle kwijt over mijzelf, mijn hand waar ik de vibrator mee bediende is ook helemaal nat van mijn kut vocht………………
Ik zit nog na te schokken, de vibrator hou ik nog lekker in mijn kut, het trillen staat nu wel uit, zo zit ik na een weergaloos orgasme bij te komen, langzaam beweeg ik de vibrator in en uit mijn kutje, wat is dit lekker, wat is dit geil bedenk ik mij.
Moet wel een beetje om mijzelf lachen zoals ik mijzelf in de spiegel zie zitten, zacht laat ik hem nu weer trillen, en langzaam beweeg ik hem in en uit mijn kut, zo lekker is dit en besluit dat ik nog een keer wil komen……….
Weer op maximaal trillen stoot ik hem weer hard en snel diep in mijn kut, wat er met me aan de hand is weet ik niet, ik ken mijzelf niet dat ik zo geil ben, als een wilde ram ik de vibrator in mijn kut, met mijn vrije hand kneed ik mijn nog ingepakte tieten, ik voel het weer aankomen………….. mijn buik begint te krampen, met grote ogen bekijk ik mijzelf in de spiegel en geniet van de aanblik……………..
Dan met een luide schreeuw kom ik weer geweldig klaar, een straal geil zie ik uit mijn kut komen, onwaarschijnlijk geil en heftig kom ik weer klaar, wat was dit genieten…………….De vibrator leg ik op de vloer en wrijf over mijn drijfnatte en openstaande kutje, lachend zit ik mijzelf te bekijken en bedenk mij dat nadat ik mij gisteren geweldig door Patrick heb laten neuken er iets is verandert bij mij, ik heb ontdekt hoe geweldig lekker sex kan zijn en dat er heel veel meer te beleven valt als de standaard huwelijkse sex die ik thuis meemaak.
Naar het keukentje loop ik, waar ik de vibrator was, mijn kut was en mijn handen was, met een geile lach om mijn mond besluit ik mijn slip en panty vanmiddag uit te laten, wel een spannend idee dat ik met een blote kut klanten ga helpen……………
Stiekem zeg ik tegen mijzelf : “je bent een geil sletje aan het worden”.
Die middag ben ik gewoon bezig met de normale werkzaamheden, wel ben ik er mij steeds van bewust dat ik met een bloot kutje loop, dit is voor mij nieuw, maar vind het een heerlijk gevoel………………
Voordat ik naar huis ga doe ik mijn slipje en panty weer keurig aan, weet al wel dat ik vaker slip loos in de winkel ga zijn.
De hele avond ben ik in mijn gedachte bezig hoe mij morgen te kleden en welk speeltje ik tussen de middag uit ga proberen, zo ontzettend genoten vandaag van die vibrator……
Als ik in bed lig met mijn man wil en kan ik niet aan sex met hem denken, in gedachten biedt ik hem mijn excuses aan, maar zeg verder niets.
De volgende morgen doe ik een spijkerrok aan met een trui, mijn Bh lat ik thuis, in de winkel doe ik lekker mijn slipje weer uit, is gewoon spannend en ook wel een beetje stiekem.
Rond elf uur krijg ik een berichtje van Patrick, als ik zijn naam zie staan ben ik al helemaal blij, hij schrijft : “of het uitkomt dat hij even op de koffie komt” gelijk schrijf ik terug dat het prima is natuurlijk.
Koortsachtig werken mijn gedachte hoe ik hem kan verrassen, snel zoek ik een kort latex rokje op en een paar zwarte hold up kousen, snel schiet ik de paskamer in en trek het aan.

Als ik het rokje wat omlaag trek en recht blijf lopen kan je niet zien dat er kousen onder zitten, mijn slip laat ik natuurlijk ook uit.
Als Patrick binnen stapt omhelzen we elkaar, zijn handen voel ik op mijn kontje, snel glijd zijn hand onder mijn trui en voelt mijn blote tieten, hij kijkt me aan en zegt : “jij geile hete bliksem” mijn armen heb ik rond zijn nek en zeg : “voel ook maar onder mijn rokje” gelijk duwt hij zijn hand aan de voorzijde tussen mijn benen en voelt mijn blote en kale kut…………….“een vreselijk geil sletje ben jij” krijg ik te horen, ik fatsoeneer mijn kleding want ik zie een klant aankomen.
Die sta ik te woord en verkoop hen wat spullen, Patrick loopt mij geil te bekijken en vraag hem of hij nog aan ons heeft gedacht,” heel veel” geeft hij aan, ik beken hem ook dat ik er enorm van genoten heb en er ook al heel vaal met plezier aan terug heb gedacht.
Inmiddels ben ik weer bloedgeil natuurlijk en zeg hem : “zal ik jou eens een geheim vertellen ?” daar is hij wel erg nieuwsgierig naar natuurlijk en ik vertel hem mijn belevenis en bezigheid van gisteren tussen de middag met de vibrator, direct zit hij met een mega harde paal natuurlijk en zegt hij : ‘ik wil het zien dat je bezig bent geile slet” ik geef hem aan dat over ruim een half uur e pauze sluiting is, doe vast de batterijen in de demo vibrator.
Echt geweldig geil lijkt me dat voor Patrick mijzelf klaar maken met de vibrator en weet dat hij me dan ook vast en zeker wel zal gaan neuken.
Als de deur op slot kan moet hij van mij op het krukje in de paskamer gaan zitten, ik zet de stoel weer voor de spiegel, stroop mijn rokje omhoog en ga met mijn benen wijd zitten, begin me lekker te vingeren en uiteindelijk druk ik de vibrator in mijn nette kut, kreunend en hijgend zie ik mijzelf bezig in de spiegel, Patrick heeft zijn paal uit zijn broek en zit zich af te rukken, zo vreselijk geil zijn we bezig “ik wil je geile kut klaar likken slet” geeft Patrick aan en komt op zijn knieën tussen mijn benen zitten.

De vibrator leg ik weg, met mijn handen in mijn knieholtes trek ik mijn benen zo ver mogelijk omhoog hierdoor heeft Patrick alle ruimte en voel hoe hij mijn kut likt en meerdere vingers naar binnen duwt, onwijs verschrikkelijk geil ben ik weer.
Tussendoor roep ik dat hij door moet gaan en begin ik schokkend klaar te komen, wat geil is dit, hard kreunend onderga ik mijn orgasme, echt veel tijd om bij te komen krijg ik niet want Patrick ramt met één stoot zijn harde pal helemaal in mijn kut…………..
Even schrik ik daarvan, maar het heerlijke gevoel herken ik direct diep voel ik hem in mij stoten, geil kijken we elkaar aan “ga je mijn kut weer volspuiten geil mannetje ?” vraag ik hem.
Heerlijk zoals ik nu weer door hem geneukt wordt “ja, heerlijk geil sletje ik ga die hoeren kut van jou neuken en vol spuiten” roept hij naar me……………..
“Ben ik je geile hoertje dan” vraag ik, heerlijk dit voor mij onbekende taalgebruik, zo heerlijk en wil dat hij me elke dag komt neuken wat is dit lekker………………
Omdat ik in de stoel niet de meest makkelijke houding heb duw ik hem weg en schuif de stoel ook weg, zeg tegen hem dat hij op de grond moet gaan liggen, mijn trui doe ik uit, ga boven hem staan en laat me langzaam omlaag zakken over zijn paal, die voel ik langzaam in mijn kut schuiven……………
Als hij helemaal mij zit stop ik even om hiervan te genieten en zeg : “jou harde paal past zo perfect in mijn kut, elke dag wil ik hem in mij voelen” langzaam maak ik draaiende bewegingen met mijn bekken, geweldig lekker voel ik hem in mijn kut bewegen……..
Patrick zegt : “hoe we het gaan doen weet ik nog niet maar ik kom je zo vaak als mogelijk volspuiten lekker sletje”.
Op een super zalige manier beweeg ik mij op en neer over Patrick zijn paal “geile neuker ik ben nu al verslaafd aan je paal” laat ik hem weten, nooit geweten heb ik dat sex zo geweldig lekker is.

Steeds wip ik een poosje op en neer, om dan weer even rustig aan te doen, om het klaarkomen maar zo lang mogelijk uit te stellen dan spontaan til ik mijn kut omhoog eg schiet Patrick zijn paal uit mij.
En ga ik onverwachts op zijn gezicht zitten en roep : “lik mijn kut nu” niets is mij gek genoeg of geil genoeg zo geweldig is dit allemaal voor mij.
Zijn tong voel ik door mijn kut gaan, alsof er weer stroom op mijn klit staat zo gevoelig is het daar of zou ik onverzadigbaar geil zijn………..
Mijn lichaam voelt alsof ik in een achtbaan zit, steeds overtreffen de genots momenten elkaar, mijn lichaam voelt als één grote kut, alle gevoel en genot is daar.
Heerlijk likt Patrick mij en weer zit ik tegen een gigantisch orgasme aan, dan weet hij zijn hoofd te bevrijden en roept : “op je kneden geile hoer ik ga je helemaal verrot neuken” ik stap van hem af, en weer voor de spiegel ga ik op mijn knieën klaar voor hem zitten, hard en diep ramt hij zijn paal in mijn kut, alles mag hij doen, met mij, alles wil ik ondergaan als hij me maar klaar neukt……………..
Helemaal los gaan we, pure lust, pure geilheid, mijn kut sopt, mijn kut druipt, ik krijg klappen op mijn kont, het maakt me allemaal niets uit dit alles heeft maar één doel………..
Waar Patrick mij allemaal voor uitscheld kan ik niet verstaan mijn hoofd tolt en suist, de hele wereld zie ik voor een doedelzak aan……………
Weer een niet te omschrijven orgasme jaagt er door mijn lijf, en Patrick jaagt straal na straal heet zaad mijn lichaam in…………de lading die ik in mijn kut gespoten krijg is voor hem wel een vreselijk luidruchtige ontlading……………
Boven natuurlijk genot beleef ik weer aan deze platvloerse neuk partij, we zijn een perfect neuk koppel, als Patrick is uitgespoten voel ik zijn verslappende paal mijn kut uitglijden, hij laat zich achterover op de vloer vallen…………..
Ik draai me om, met mijn hoofd op zijn borst ga ik ook bij liggen komen, tranen van geluk en genot lopen over mijn gezicht zo intens gelukkig voel ik mij nu.
Zacht vraag ik : “hoe moet dat met ons Patrick, dit is te geweldig lekker ik kan niet meer zonder jou” hij wrijft over mijn haar en over mijn rug, na even zegt hij :”ook voor mij is onze sex beleving nieuw en heftiger dan ik ooit heb meegemaakt, ik weet het niet Rianne”.
Tussen mijn benen voel ik hoe zijn zaad uit mij loopt, omdat de winkel weer open moet sta ik op en gaan we ons wassen.
Daarna doe ik mijn eigen spijker rokje weer aan, ook doe ik een slip nu aan omdat er nog veel sperma in mijn kut zit.
Nadat de winkel weer open is blijft Patrick nog een poos, zo fijn, zo op ons gemak voelen we ons bij elkaar…………..
Zijn handen over mijn lichaam voelen gaan is het lekkerste wat er is, als ik hem weer aankijk zeg ik met zachte stem : “ik wil een hele nacht met jou samenzijn…………..”
Helaas komen we weer tot de keiharde realiteit en moet Patrick weer vertrekken, nog even pakt hij mijn tieten in zijn handen, nog even voel ik zijn hand op mijn kutje, en met de belofte dat hij snel weer komt blijf ik achter……………
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners