Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De noodzakelijke baan - 44012 keer gelezen
Deze belevenis vertrouw ik aan het papier toe, is zo’n beetje mijn grote geheim……….
Maar hoe het begon, Willeke is mijn naam ik werkte in een winkel als verkoopster in één van de winkels die bij een keten hoorde die failliet gingen eind vorig jaar.
Daar sta je dan op straat zonder werk met een uitkering, 29 jaar, sinds twee jaar getrouwd, een huisje gekocht, ik kan u vertellen dan zit je vet in de problemen, met de tegenwoordige regelgeving ten aanzien van ww, zeg maar.
Dus thuis met mijn man overleggen, we zagen de donkere wolken al samenpakken dat we ons huisje zouden moeten verkopen.
Alles zocht ik af voor een baan, helaas heb ik geen bijzondere opleiding, gewoon heel erg moeilijk in deze tijd, behoorlijk depri werd ik ervan.
Tot ik een vacature tegenkom voor een winkelbediende in een lingerie shop, ik bekijk hem, kopieer hem, maar zie toch wel wat moeilijke puntjes, mijn man is een schat van een vent, maar laat ik het zo zeggen : enigszins conservatief.
Nu weet iedereen dat er in de tegenwoordige lingerieshops heel wat meer te koop is dan alleen lingerie, die avond na het eten alle moed bij elkaar geraapt en vertel wat ik gevonden heb.

Herman is daar niet laaiend enthousiast over, zoals ik had verwacht natuurlijk, het was in een stad hier een kwartier vandaan, de salariëring was van een gelijk niveau, het grootste verschil was dat ik af en toe op zondag zou moeten werken.
Het werd een moeilijk gesprek tussen ons, maar was er een keuze, nee, eigenlijk niet, kortom ik zou een e-mail sturen voor de sollicitatie.
Even over mijzelf, ben een normale vrouw van deze tijd, normaal figuur, redelijk modern gekleed, mijn man houdt er niet van dat ik te gewaagd gekleed ga, hij is van het type “doe maar normaal dan doe je gek genoeg”.
Ben slank, 180 cm, zwart krullend haar tot op schouders, maatje B tieten, zeg maar gewoon een doorsnee type.
De sollicitatie procedure verliep vlot, en de uiteindelijke keuze viel op mij, helemaal dolgelukkig en blij was ik, Herman accepteerde het zeg maar, er was geen keuze mogelijkheid.
Begin december begin ik daar, was wel even wennen hoor, poeh, poeh zeker wennen aan alles wat daar te koop is, wat er uitgestald ligt, het soort vragen dat je krijgt, en ook krijg je andere klanten dan ik gewend was.
De eerste maand sta ik samen met de vrouw die gaat vertrekken, die moet mij inwerken, in januari sta ik er alleen voor dus, maar het is enorm leuk en afwisselend, best wel druk over de hele dag is het ook wel, en vaak ook lachen wat je ziet en meemaakt.
Elke week komt er een soort van vertegenwoordiger spullen brengen, die hij ook uitstalt, nieuwe lingerie lijnen uithangt en etaleert, die beste man is dan een paar uur bezig, kortom de dagen zijn prima vol te krijgen.
Van mijn collega weet ik dat ze wel eens een lingerie set van hem krijgt, dat vertelde ze, oké prima denk ik.
Mijn kleding probeer ik zonder thuis vragen te krijgen wat aan te passen, een leuke rok met een leuke blouse, probeer me wat vrouwelijker te kleden.
Omdat zij nog wat vrije dagen heeft komt ze na de kerst niet meer terug en sta ik dus alleen, ben ik lekker mee bedenk ik kan ik alle kerst decoratie in mijn eentje weghalen.Maandag 28 december is mijn eerste “alleen” dag, gelijk maar beginnen met die kerst bende op te ruimen, maandag is het nooit zo heel erg druk, dus het moet wel lukken, rond tien uur verschijnt onze vertegenwoordiger Patrick heet hij, ik begroet hem en voor de grap zeg ik : “op jou zit ik net te wachten, of kom je me helpen ?”
“Voor een kop koffie kom ik je helpen” antwoord hij vrolijk, ik ga koffie maken, hij zet wat dozen nieuwe spullen neer, we gaan koffie drinken, tijdens de koffie zegt hij : “ik heb voor jou een heel mooi lingerie set voor onder je normale kleding, wat bedenkelijk kijk ik nar hem, snel zegt hij : “is maar een idee hoor, is ook geheel vrijblijvend hoor”.
Met zijn hulp ben ik supersnel klaar met mijn klus, dan help ik hem, en bekijk de nieuwe spullen, tussen neus en lippen door informeert hij of ik dergelijke speeltjes ook gebruik, probeer zoveel mogelijk ontwijkende antwoorden te geven.
Omdat er geen klanten komen zijn we gezellig bezig en kletsen lekker verder, super relaxed zijn we bezig.
Het is hier de gewoonte dat wij gesloten zijn tussen half één en half twee, als ik het rol luik voor de deur omlaag doe begint hij enthousiast : “even dat set pakken wat ik voor je heb” het is inderdaad een keurig mooi donkerblauw met zwart setje, gedeeltelijk doorzichtig.
“Even passen voor de maat” ratelt hij verder ik probeer daar onderuit te komen……..”hup niet zeuren, heb wel meer vrouwen in lingerie gezien” zegt hij en duwt me richting pas kamer.
Dus ik kleed me uit en doe die BH en string aan, achter het gesloten gordijn zeg ik dat het prima past, Patrick trekt het gordijn open en bekijkt me, een beetje spannend vind ik het wel dat een vreemde man mij zo bekijkt, even kijkt hij en zegt : “de BH is te groot” hij gaat een andere pakken en blijft kijken, ik doe de BH uit en hij ziet mijn blote tieten, ik doe de andere aan en inderdaad die zit beter.
“Je hebt een mooi lang figuur” zegt hij, “wil je ook eens een spannend setje passen ?” vraagt hij, ik denk ach waarom niet, is wel spannend en leuk, hij loopt de winkel in pakt wat dingen geeft het aan mij, zegt erbij : “gewoon aantrekken dan pas zeggen wat je ervan vind”.

Het gordijn doe ik niet eens meer dicht, een paar kousen trek ik aan, een wel heel klein stringetje en een halve cub BH, als ik in de spiegel kijk vind ik er mijzelf gewoon geil uit zien, maar ook heel spannend en mooi.
Lachend draai ik me voor Patrick en vraag wat hij ervan vind.
Hij vind het prima staan en vraagt : “voel je je er ook lekker in, dat is ook belangrijk bij lingerie” ik geef aan dat ik het heerlijk vind zitten en ook mooi vind.
Na even zegt hij : “nog iets gewaagder ?” stoer zeg ik : “ja hoor, kom maar op” ik kleed me zonder schroom uit en wacht naakt op hetgeen hij mij aangeeft, hij ziet nu ook mijn helemaal kale kutje als hij aankomt lopen zegt hij : “prima dat je helemaal kaal bent”.
Het blijkt een body te zijn met halve cub, jarretel bandjes er aan en bij passende kousen, maar er is geen slip, dus ik loop nu met kousen en die body aan met blote tepels en in mijn blote kut door de winkel.
Patrick bekijkt me en zeg zacht : “jij vind het wel geil om jezelf te laten zien op deze manier”
Eerlijk moet ik bekennen dat hij gelijk heeft en antwoord dan ook : “ja, heel erg leuk zelfs” lekker loop ik zo door de winkel als Patrick achter mij komt staan en zijn handen op mijn heupen legt en mij een kus in mijn hals geeft, met zijn handen omhoog gaat en mijn tieten omvat, mijn tepels tintelden al en waren al opgezet, nu hij ze tussen zijn vingers neemt kan ik een kreun niet onder drukken.
“Patrick de winkel moet zo weer open” zeg ik hem, maar dit wil ik eigenlijk helemaal niet stoppen, een hand gaat omlaag en voel ik over mijn kale kut wrijven, hij zegt dan : ‘zou dat half uurtje uitmaken ?” gelijk antwoord ik : “dat denk ik niet” zet mijn benen iets verder uit elkaar zodat hij wat meer ruimte heeft en voel hoe mijn kut natter wordt………..
Met de ene hand kneed en trekt hij aan een tepel, met zijn andere hand staat hij mij te vingeren……………… bloed en bloed geil ben ik mede door het onverwachte en ook door de spanning……. met mijn hand ga ik achter mij en voel zijn harde paal omhoog staan in zijn broek, dan hoor ik mijzelf zeggen : “Patrick neuk me nu” ik schrik van mijzelf, maar ik wil het, ik wil zijn paal in mijn kut voelen.
Hij duwt me richting paskamer, voorover ga ik op het krukje hangen wat er staat, ik hoor hoe hij zijn broek losmaakt en voel hoe hij zijn harde paal langs mijn drijfnatte kut haalt en voel hoe hij hem ertegen aan zet en langzaam in mij komt.
Hij heeft mij bij mijn heupen vast en stoot heerlijk rustig zijn paal steeds dieper mijn kutje binnen, als ik omhoog kijk zie ik mijzelf staan en mijn tieten naar beneden hangen en schommelen op zijn stoten. wat is dit vreselijk geil concludeer ik……….
“Stoot maar wat harder Patrick” geef ik aan, een paar stevige stoten geeft hij dan zegt hij : “jij wilt gewoon vreselijk geneukt worden lekker geil wijf”
Thuis wordt er dit nooit tegen mij gezegd en nu wil ik het horen “ja neuk me vreselijk diep en hard” aan de winkel denk ik geen seconde meer, het enige wat telt is die heerlijk paal die in mijn kut stoot geweldig lekker zoals ik hem diep in mij voel bewegen, veel natter en veel geiler ben ik dan met de sex thuis……………..
Tijdens het neuken roept Patrick : “die body moet uit ik wil je naakt zien, even haalt hij zijn paal uit mijn kut en gooi ik dat ding uit, met mijn benen sta ik wijd, duw mijn kontje naar achter en voel hem weer in mij komen, met zijn handen onder mijn tieten sta ik min of meer recht overeind en zie ik duidelijk hoe zijn paal in mijn kut schuift, dit is wel zo geil om te zien dus ik roep ook : “oooohhhh Pat wat is dit geil wat is dit lekker pak mijn klit laat me komen”.

Gelijk gaat hij met een hand naar beneden en wrijft snel over mijn klit en op een geweldige manier begin ik klaar te komen, ik sta te trillen op mijn benen, nog niet uitgeraasd is mijn orgasme als Patrick zijn paal uit mijn kut trekt “wat doe je “ roep ik………..
“ga op je rug liggen geil wijf, ik ga je vreselijk klaar neuken” zegt hij, met mijn benen wijd ga ik voor hem klaar liggen, hij komt op mij liggen en duwt zijn grote paal met kracht gelijk helemaal in mijn openstaande kutje, met een langgerekt “jjjaaaaaaa” ontvang ik hem weer.
Echt onvoorstelbaar zoals hij me nu ligt te neuken, helemaal geweldig, dit is betere en geilere sex dan dat ik ooit heb gehad………………
Helemaal buiten mijzelf zo geil ben ik roep ik : “neuken Patrick, neuken nu, laat me klaarkomen, zo wil ik het” nu ik het op zit te schrijven zit ik weer met een drijfnatte kut, wat een beurt was dat.
Grommend en kreunend gaat hij op mij tekeer, ik voel mijn orgasme weer terug komen en weet al dat dit heel heftig gaat worden………..”doorgaan, doorgaan, niet stoppen ik ga komen “ roep ik.
Alsof elke spier in mijn lichaam verkrampt zo voelt het ik kreun, ik huil, ik zie sterren en maan………………
Zijn paal voel ik dikker worden diep in mijn kut ook daar vind er een explosie plaats een onvoorstelbare hoeveelheid heet sperma wordt er naar binnen gespoten, dit hoorde er gewoon bij…………… dit was het ultieme meest heftige, meest geile en ook meest volmaakte orgasme wat ik ooit heb meegemaakt……………..
Onze lichamen zijn aan het uitrazen, allerlei ongecontroleerde bewegingen maken we, mijn hele buik voelt warm door het vele sperma wat er diep in mij zit nu.
Na een poos kijk ik Patrick aan en zeg hem : “dit was geweldig, dit was perfect”…………
Met een vermoeid gezicht kijkt hij me aan en zegt : “wat ben jij een onvoorstelbaar heet en geil neuk monster” dat zie ik als compliment en bedank hem daarvoor.
Wel heb ik een vraag Patrick” zeg ik hem, met een vragende blik in zijn ogen kijkt hij me aan, dan ga ik verder “wil je me elke week neuken als je komt” ik krijg een lekkere tongzoen van hem zijn antwoord luidt : “dat hoef je niet te vragen jij gaat elke week verplicht met je benen wijd hete geile bliksem”.
Als we opstaan zien we dat er een hoop sperma uit mijn kutje is gelopen, we gaan alle bende opruimen, ons een beetje wassen en aankleden.
Patrick gaat snel verder met zijn werkzaamheden, ik maak verse koffie voor ons, en bedenk me dat ik wel vreemd ben gegaan, maar geen seconde spijt heb, heerlijk voel ik Patrick zijn sperma nog in mijn kutje, en zeker weten volgende week ga ik weer vreemd.
Als we aan de koffie zitten krijg ik het eerste setje wat ik aanhad van hem, ik bedank hem daarvoor, we praten nog even na hoe geweldig lekker het was wat we gedaan hebben tot ik zeg : “ander onderwerp, ik wordt al weer geil of ik wil nog een keer………….”

We spreken de dag af dat hij na de jaarwisseling komt en hij beloofd me dat hij dan weer wel wat “test materiaal” mee brengt, bij voorbaat ben ik al weer geil…………
Nadat hij weg gegaan is doe ik de hele middag niets meer, mijn gedachte blijven bij die heerlijke sex, en ik ben gewoon nog bloed en bloedgeil……………….
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners