Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De zakenreis 1 - 4913 keer gelezen
Hallo ik ben Anita, 34 jaar ik woon in St. Odilienberg in Limburg, een heel klein dorpje vlak bij Roermond. Ik ben redelijk lang en heb een goed gevormde cup-C. Ik ben getrouwd en mijn man, Ad is regelmatig voor zijn werk afwezig. Zo ook nu weer en wat brengt het toeval ik mag mee omdat het een conferentie is en een partner voor de avond gewenst is. Nu ken ik wel enkele collega's van mijn man maar in die strakke pakken zijn het geen aantrekkelijke mannen.
De dag is daar en mijn koffer is gepakt. Met de auto naar vliegveld Beek en dan naar Budapest. Met een aantal sjieke jurkjes en een gala jurk in de koffer gaan we weg voor vier dagen. De donderdag is reisdag en informeel gekleed komen we aan in het hotel. Hier worden we ontvangen met een drankje en wij met onze vlucht zijn de laatste. We worden welkom geheten door de directeur en die legt het programma uit voor deze dagen.

Vanavond een diner met een lezing waar de partners bij zijn.
Morgen vrijdag hebben de partners vrijaf en hebben de werknemers een lange lezing met uitleg van de plannen voor komende jaren.
Zaterdag is er nog een lezing voor de werknemers en in de middag is er een gala met een grote show tijdens het gala diner.
Zondag is afscheid en reis naar huis.De avond verloopt rustig en we zitten bij enkele collega's aan tafel. Twee mannen en een vrouw. De partners zoeken elkaars contact en ik maak plannen om morgen een rondrit te maken door Budapest in de boven en de onderstad. Zo is Budapest aan zijn naam gekomen. De twee delen Buda en Pest maken een mooie stad met veel bezienswaardigheden. Tijdens het diner zit Ad met een vrouwelijke collega te praten en haar man Henk heeft wel veel aandacht voor mij. Het andere stel aan tafel doet gewoon een beetje mee in het gesprek. Henk is een grote statige man van bijna twee meter met een goed figuur. Zijn kostuum toont een zeer mooie aantrekkelijke man met een goede smaak zien. Hij is iets ouder als ik denk ik. Zijn statige aandacht en zijn perfect kapsel maken mij nieuwsgierig wat hij doet voor zijn werk.
Het diner zittend tussen Ad en Henk geeft een extra spanning als blijkt dat hij een modezaak heeft in Amsterdam. Hij vertelt dat hij morgen een afspraak heeft met een mode ontwerper in Budapest en vraagt of ik hem wil vergezellen. Het diner verloopt verder rustig en met een paar wijntjes en een kriebelig gevoel in mijn maag zoeken we onze hotelkamers op.
De volgende morgen gaat Ad al om Acht uur de kamer uit om op tijd in de conferentie te zijn. Ik heb wat onrustig geslapen en heb een erotische droom gehad. Ad is direct in slaap gevallen en mijn gedachten hebben nog even de avond doorgenomen en nu blijkt dat ik toch wel een warm gevoel voor Henk heb overgehouden voor deze attente man. Ad is erg gespannen de laatste tijd omdat er wat problemen zijn op het werk. Niet overkomelijk maar toch wat vreemde spanning. Daarom is deze conferentie een leuk uitje.
Als het negen uur is staat Henk zoals afgesproken te wachten in de lobby. Zoals het een vrouw betaamd ben ik natuurlijk iets later. Henk staat op als hij mij aan ziet komen en geeft mij een knuffel als ik bij hem ben. Hij houd mij toch iets langer vast dan ik had verwacht en dat geeft mij een warm gevoel.
"We maken eerst een rondrit door de stad met paard en wagen" zegt Henk.
"Dat is leuk" zeg ik.
Buiten het hotel staat een karretje met een paard ervoor. Het is een vrij klein karretje en als we instappen zit ik met mijn billen tegen Henk aan. Zijn dunne witte broek en bloemige shirt getuigen van een goede smaak en mijn truitje met een goede BH eronder laten toch zien dat ik een mooie cub heb die er mag zijn. Regelmatig als Henk naar mij kijkt dwalen zijn ogen even mijn decolletť in. Het rokje dat ik aan heb met de pumps eronder laten een paar mooie benen zien. Zo al rondrijdend door de stad vertelt de koetsier honderd uit over de stad. Tussendoor vertelt Henk over zijn vriend de modeontwerper verderop in de stad. Als we in de bovenstad zijn en uitkijken over de Donau met zijn mooie bruggen lopen er wat jongeren tegen ons aan. Henk verliest zijn evenwicht en valt tegen mij aan. Hij grijpt om zich heen om niet te vallen en pakt mij zo bij de borsten om af te glijden naar mijn middel. Hij valt net niet en als hij weer staat maakt hij zijn excuses. De jongeren staan even met ons te praten en onder het maken van verontschuldigingen gaan ze verder.
"Dat was even schrikken"
"Ja zeg dat wel."
"Heb je je niet bezeerd door mij?" Vraagt Henk.
"Nee hoor, het ging prima, niks aan de hand."
"Kom we gaan even wat drinken"
We lopen naar het restaurant en gaan op het terras zitten met uitzicht op de benedenstad.
"Mooi is het hier" zeg ik.
"Ben je nog nooit hier geweest?" Vraagt Henk.
"Nee, dit is de eerste keer en het bevalt mij wel."
We drinken wat en kletsen nog wat. Daarna eten we en zijn we om precies een uur bij de modeontwerper in de benedenstad. Een groot huis aan de rand van de stad geeft aan dat er in de modewereld goed verdient wordt.
Nu blijkt dat we voor het huis staan van Tamas Karily. Zelfs die ken ik als de beroemdste mode ontwerper van Hongarije.
"Vind je het een probleem als we overschakelen in het Hongaars? Dan kunnen we beter en sneller babbelen." Vraagt Henk.
"Nee hoor ik wacht wel even"
"Just look around in my creations" zegt Tamas.
"Thank you" zeg ik en sta op. Ik wandel door het atelier waar enkele naaisters aan het werk zijn. Achterin is een studio waar altijd de foto's gemaakt worden en daar staan enkele rekken en een grote tafel. Ik snuffel wat door de rekken en hier en daar houd ik iets voor om te kijken of het staat.
"Mooi he" hoor ik ineens achter mij en hoor ik Henk en Tamas dichterbij komen.
"Zou je het eens willen passen?" Vraagt Henk? " dit zijn de nieuwste creaties van Tamas en zijn model komt vanavond pas."


"Ja, dat zou ik heel leuk vonden."
"Trek maar aan" zegt Henk.
Ik kijk om mij heen voor een paskamer maar die is er niet. Ik ga met mijn rug naar de mannen staan en doe mijn blouse uit. Ook mijn rok ligt op de grond en ik trek een avondjurk aan. Tamas komt naar mij toe en onder deze jurk kan geen BH zegt hij. Ik doe mijn BH uit en trek de jurk aan. Hij valt mooi over mijn borsten en aan een kant trekt hij naar het midden. De stof is zo gesneden dat mijn borsten heerlijk in de zachte stof rusten. Dan draai ik om en Tamas en Henk praten in het Hongaars verder. Tamas pakt de stof bij de borsten en legt mijn borsten beter in de jurk. Zijn vinger gaat van mijn schouder langs mijn borst af, er onder door en komt in de plooi op mijn navel terecht. Hier valt de stof recht naar beneden en waaiert een beetje uit. Mijn contouren zijn goed zichtbaar en de mannen genieten van het ontwerp. Ik moet wat draaien en keren en de mannen praten rustig verder.
Tamas loopt naar het rek en pakt een andere jurk. Hij komt achter mij staan en laat in een beweging de jurk van mijn schouders glijden op de grond. Ik sta stokstijf als ik zie dat Henk met zijn ogen mijn lijnen volgen en als zijn ogen terug komen op mijn borsten nadat ze even gerust hebben op mijn slipje.
Tamas heeft de andere jurk over mijn hoofd gehangen voordat ik maar kan reageren op mijn naaktheid. De andere jurk is een heel strakke en Tamas moet mij helpen om deze over mijn borsten te trekken. De jurk sluit heel strak aan en achterlangs praat Tamas verder tegen Henk terwijl hij mijn borsten een voor een in de stof drapeert. Dan komt hij voor mij staan en vertelt dat dit de nieuwe jurk is voor een model dat het gaat presenteren in Cannes op het mode feest tijdens de grote presentatie van zijn nieuwe collectie.
"Kijk maar eens in de spiegel" zegt Henk.
Ik draai om en de jurk valt vanaf mijn borsten vrij naar beneden maar aan de bovenkant is de stof doorzichtig en mijn borsten zijn volledig zichtbaar. Mijn tepels staan hard en dat geeft aan dat het een sexy jurk is.
"Mooi hŤ" zegt Henk tegen Tamas.
Tamas loopt weer naar het rek en komt terug met een andere jurk. Achter mij helpt hij mij uit deze mooie jurk en hij maakt wat aantekeningen. Dan krijg ik een zwart strak jurkje aan met op allerlei plaatsen ritsen. Twee schuin over de bovenkant, een horizontaal over mijn buik en een midden voor. Tamas praat honderd uit over deze creatie. En al pratend opent hij de twee ritsen over mijn borsten. Meteen floepen ze naar buiten en de mannen lachen. Achterlangs pakt Tamas mijn borsten vast en schud ze een beetje. Mijn tepels worden weer stijf en de mannen lachen weer. Dan doet hij de rits aan de voorkant open en mijn slipje wordt zichtbaar.
Nu begrijp ik dat dit deel van de collectie voor een speciale selectie klanten is.
"Nog een" vraagt Henk aan mij?
"Ja ik vind het wel spannend. Zeg ik.
Nu gaat dit pakje uit en als ik met mijn rug naar de mannen sta komt Tamas achter mij staan en voordat hij zegt wat ik uit moet trekken legt hij zijn hand op mijn buik en gaat langzaam naar beneden. Dan legt hij twee vingers op de rand van mijn slipje en trekt die naar beneden. Het valt op de grond en over mijn hoofd trekt hij een strak leren pakje aan. Strak over mijn borsten en als de onderkant met grote drukkers dichtgaat merk ik dat Tamas mijn borsten kneed en die steken nu aan de voorkant een stukje uit de stof. Een kleine massage over mijn tepels en die staan weer stijf het pakje voelt heel strak en als ik richting Henk loop voel ik dat de grote drukkers mijn klitje raken. Het voelt geil aan en ik word een beetje opgewonden. Door te lopen over de catwalk zien de mannen dat ik opgewonden raak en Tamas pakt zijn camera. Hij maakt enkele foto's en lacht.
"Mooi pakje he?"
"Ja maar niet direct voor mij denk ik" antwoord ik.
"Loop eens een beetje heen en weer" zegt Tamas.
Hoe meer ik heen en weer loop hoe harder de drukkers drukken tegen mijn klitje. Tamas maakt foto's en vraagt of hij die mag gebruiken.
"Ik wil wel eerst de foto's zien" zeg ik.
"Sta eens stil, doe je armen is omhoog en maak eens een spreidstand."
Al deze commando's voer ik uit terwijl Tamas foto's maakt. De drukkers geilen mij flink op en ik zeg dat ik even wil gaan zitten.
"Kom nog een paar foto's" en weer sta ik te draaien en te tollen om poses aan te nemen die mij opgedragen worden. Ik word super geil en ik begin een beetje erg veel met mijn kontje te draaien. Henk zit te glunderen op zijn stoel en ik kan zien dat hij een stijve krijgt.
"Zo Henk, vind je dit leuk?" Vraag ik.
Zonder iets te zeggen staat Henk op en loopt op mij af. Zonder mij aan te raken zoent hij mij op mijn mond en hij drukt direct zijn tong in mijn mond. Ik ben zo geil als boter en ik beantwoord zijn kus. Ik sla mijn armen om zijn nek en we staan driftig te zoenen. Zijn handen gaan zacht over mijn rug en landen op mijn billen. Hij knijpt erin en drukt zijn onderlijf tegen mij aan. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat Tamas zich omdraait en weg loopt. We zijn nu alleen in de studio en Henk trekt ineens aan de drukkers en die springen los. Het pakje schiet in een keer tot aan mijn middel en Henk tilt mij op en legt mij met mijn rug op de tafel. Met zijn tong gaat hij via mijn tepels naar mijn buik en steeds lager tot aan mijn kutje wat in brand staat van geiligheid. Dan drukt hij zijn mond op mijn kutje en ik spreid mijn benen verder uiteen om te zorgen dat hij er goed bij kan. Al likkend begin ik even later te schokken en hij gaat door met likken. Mijn orgasme is ontzettend en het houd maar niet op. Dan ineens staat Henk op en hij heeft in de tussentijd zijn broek en slip uit en een geweldige grote dikke pik staat recht vooruit. Hij legt hem tegen mijn grotje en drukt langzaam door. Al drukkend doet hij zijn overhemd uit en een gespierde borstkas komt te voorschijn. Dan drukt hij door en bijna de gehele pik vult mijn kutje en dat voelt goed.
"Ja kom maar bij me, die kleren hebben mij geil gemaakt dat ik nu flink geneukt wil worden."
Henk zegt niets en begint heeel langzaam te stoten. Met een hand op mijn bovenbeen trekt hij mij helemaal op zijn dikke pik die maar amper past.
"Goh," denk ik "deze is veel grote dan die van Ad."
Maar nu ben ik te geil om anders te reageren dan zijn stoten op te vangen. Henk zijn andere hand legt hij op mijn buik en met zijn vinger bewerkt hij mijn klitje. Hier word ik ontzettend geil van en ik voel een tweede orgasme opkomen.
"OOOOOHHHHHHH" krijs ik en ik kom voor een Tweede keer klaar.
Henk begint zijn ritme op te voeren en met hoge snelheid voel ik dat zijn pik nog dikker wordt en al snel..... met veel geluid..."AAAAAAAAHHHHHHHH" spuit hij een flinke hoeveelheid zaad diep in mij.....
trillend zakt hij voorover en legt zijn hoofd op mijn borsten.
"Waaauw, dit had ik in mijn verste dromen niet gehoopt." Zegt hij even later.
"Ik had ook niet verwacht dat het zo ver zou komen maar het was heerlijk."
Als we even later opstaan zien we dat Tamas met een naaister buiten de studio overleg heeft over zijn creaties en hij reageert alsof er niets gebeurd is als wij samen uit de studio komen. Hij laat ons nog wat stukken zien en na een half uurtje nemen we afscheid nadat we de foto's gekozen hebben die Tamas mag gebruiken. Een foto geeft heel goed weer waarom dat pakje mij zo opwond want ik kijk heel geil uit mijn ogen en sta in een uitdagende pose. Tamas verzekerd mij dat de foto's alleen gebruikt worden in de verkoop van zijn pakjes aan zijn vaste klanten. Daarna nemen we hartelijk afscheid en we gaan verder met onze tour door Budapest.
Om vijf uur zijn we weer in het hotel om ons om te kleden om naar de gala avond te gaan.
We worden om acht afgehaald in het hotel en met zijn vieren stappen we in de taxi. Ad zit voorin en samen met Henk en Samantha, zijn vrouw zitten we achterin. Al pratend zijn we al snel op het adres waar het gala diner is.
Als we uitstappen zien we dat alle dames in gala jurken aankomen en met champagne worden we verwelkomt. In een grote lobby praten Ad en Samantha honderd uit over de dag en Henk en ik lopen een beetje mee elkaar af en toe aankijkend. De avond verloopt verder rustig en met een uitgebreid diner en enkele artiesten die optreden, drank die rijkelijk vloeit wordt om middernacht de laatste dans aangekondigd.
Ad danst met Samantha en Henk en ik schuifelen een beetje over de volle dansvloer. Steeds drukt Henk zijn onderbuik tegen mij aan en ik voel een flinke bobbel zitten. Als ik hem aankijk lacht hij en pakt mij nog eens stevig vast.
Dan gaan we terug met een grote taxi naar het hotel. Ad zit naast Samantha, dan nog twee collega's en ik zit met Henk achterin. Als we rijden ligt de hand van Henk op mijn bovenbeen en bij elke bocht schuift zijn hand iets hoger. Mijn lange jurk schuift steeds hoger. Bij elke bocht doe ik mijn benen een beetje verder uit elkaar. Bij de oprit van het hotel stappen we uit en kan ik nog net op tijd mijn gala jurk goed doen. In de lobby nemen we afscheid en ieder gaat naar zijn kamer. We hebben een kamer op de bovenste etage en Henk telt voor om nog even over de stad te kijken bij nacht. Met zijn vieren gaan we naar het dak terras en we staan samen naar het maanlicht te kijken die de stad in een mooi licht zet.
"Ik ga naar bed" zegt Samantha.
"Ik kom zo" zegt Henk
"Ik breng je even naar de kamer zegt Ad en loopt met Samantha mee richting de lift ons op het dak achterlatend. Ik sta met mijn handen op de reling naar de stad te kijken waar de lichtjes van de auto's een vrolijk beeld geven door de straten.
Ineens voel ik dat Henk achter mij staat en mij vastzet tegen de reling. Hij drukt met zijn onderbuik tegen mijn billen en ik voel een bobbel groeien tegen mijn bilspleet. Zijn handen gaan over mijn billen en heel langzaam doet hij mijn jurk omhoog.
"Hoe zou het zijn als je nu eraan denkt dat jouw Ad mijn Samantha een geile neukbeurt geeft?"
Ik reageer door te proberen om los te komen van de reling. Intussen is mijn lange jurk tot aan mijn middel omhoog en de rechterhand van Henk duikt in mijn slipje. De koele avondlucht geeft een verkoeling aan mijn benen en als Henk mijn slipje naar beneden doet voelt de koude lucht als een massage tegen mijn kutje. Hij drukt mij tegen de reling aan en het koude ijzer gaat als een rilling door mijn lijf. Achter mij voel ik een hele dikke bobbel tegen mijn intussen blote billen en na wat gefriemel voel ik een dikke stijve pik tussen mijn benen. Plots pakt hij mijn heupen en om niet te vallen moet ik mij vasthouden aan de reling. Een dikke pik voel ik nu tussen mijn benen zijn weg zoeken naar mijn intussen natte kutje. Hij tilt mij op en trekt mijn benen uit elkaar en stuurt zo zijn pik tegen mijn lipjes en door mij te laten zakken glijd zijn dikke harde pik in mij. Met de gedachten aan die dikke pik van heden middag zuigt mijn kutje die dikke pik naar binnen. Dan begint hij te stoten en elke stoot voel ik op mijn armen en opvangen van stoten is er niet bij. Mijn gestrekte armen op de reling en zijn pik die in mij heen en weer ragt maakt mij ontzettend geil. Het duurt dan ook niet lang dat ik mijn ogen sluit en alle lichtjes van Budapest in mijn hoofd gaan draaien.
"AAAAHHHHH adat is gei, geef mij alles" krijs ik als ik klaarkom. De stoten gaan gewoon door en mijn orgasme stopt pas als een warme gloed mijn orgasme laat stoppen. Heel diep in mij voel ik onze sappen samenvloeien en gehijg van Henk geeft aan dat hij het ook fijn vind.
Dan laat hij zijn pik uit mijn kutje floepen en zet hij mij weer op mijn benen. Hij houd mij vast om te voorkomen dat ik door mijn knieŽn ga. Dan zakt mijn jurk omlaag en ik voel het sperma en mijn sappen langs mijn benen lopen.
Henk pakt mijn slipje van de grond en steekt dat in zijn zak.
Dan lopen we naar de lift en zoeken mijn kamer op. Bij de deur nemen we afscheid met een zoen en ik ga naar binnen.
In de kamer is niemand en ik denk dat Henk gelijk heeft en Ad samen met Samantha aan het spelen is. Ik kan dus rustig douchen en als ik net naakt in bed stap komt Ad binnen.
"We zijn nog even iets gaan drinken" zegt hij.
"Ja ja zullen we gaan slapen?"
"Ok"
Ik doe het licht uit en mijngedachten zijn bij die hele grote pik van Henk. Zo val ik in slaap.
De volgende ochtend maken we ons klaar om de thuisreis aan te vangen.
Op het vliegveld komen we Henk en Samantha tegen en we nemen afscheid.
"Ze hebben flink geneukt samen gisteren. Weet jij het al van Ad? Samantha heeft in geuren en kleuren alles verteld."
Dan gaan we het vliegtuig in naar huis.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners