Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Door een kapotte auto een onvergetelijk weekend - 7416 keer gelezen
Het weekend dat ik hier beschrijf heb ik te danken aan de auto van mijn vrouw die kapot ging.
Maar wie we zijn en hoe alles begon zal ik eerst vertellen, mijn naam is Jay, ben een gewone man van 37 jaar en getrouwd met Henny, zij is een heerlijke vrouw wel is ze 12 jaar ouder dan ik.
Uit een eerder huwelijk heeft ze een dochter Nicole genaamd en is 23 jaar, zij is dus mijn stiefdochter, ze woont niet meer bij ons maar komt wel vaak hier en we hebben een prima verstandhouding.
Wij wonen in oost Brabant en Nicole woont in Nijmegen op een appartementje, en wilde ze met een vriendin een weekje aan het einde van de zomer weg, zo hadden ze aan de Zeeuwse kust een caravan gehuurd waar ze samen heen zouden gaan.
Wij vonden dat best als zag ik al wel een verzoek komen, en ja hoor daar kwam ze op de koffie en met haar liefste stemmetje en met een arm om mijn schouder kwam de vraag of ze die week de auto van Henny zou mogen lenen, dat zou wel erg handig en gemakkelijk zijn.
Nou konden wij daar natuurlijk geen nee op zeggen en was het snel geregeld, de dames zouden op vrijdagmiddag vertrekken en een week later op vrijdag weet terug zijn.
Nog even had ik wat dingen gecontroleerd bij de auto, hij was al wel wat jaartjes oud maar deed het nog prima.
Dus ze waren vertrokken en wij gingen verder met onze eigen dingen dan net na het avond eten gaat mijn telefoon en zie “Nicole” staan.
Het onbehaaglijke gevoel bekruipt me dat er iets mis is dus neem ik op, en zwaar depri verteld ze dat ze stukken met de auto heeft bij een tankstation onderweg hadden ze hem weer aan de praat gekregen maar dat was meer een nood oplossing.
Met haar spreek ik af dat ik even met Henny ga overleggen en haar zo spoedig mogelijk terug bel.
Wij overleggen en het lijkt mij het beste dat ik zaterdag maar daarheen ga om de auto te repareren, ik ben wel technisch onderlegd, en ik vrees dat als ze daar naar een garage gaan het met de kosten uit de hand kan lopen.
Henny geeft aan dat ze niet mee kan dit in verband met afspraken die ze heeft, dat is dan niet anders en bel Nicole terug dat ik morgen, dus zaterdag naar hun kom.
Neem het nodige gereedschap mee wat vloeistoffen en dat soort dingen, ook neem ik een oude broek mee die vies mag worden en op tijd die ochtend ga ik op pad, op die camping aangekomen en de caravan gevonden heb klop ik op de deur Nicole vliegt mij om mijn nek en haar vriendin Karine geef ik een hand.
“Doe eerst maar eens koffie dames” zeg ik en kijk de niet zo grote caravan rond. Ze verteld ondertussen wat er is gebeurt onderweg en dat de auto op de parking buiten het hek staat.
Later lopen we met zijn drieën naar de auto ik bekijk alles en zie dat ik het wel kan repareren maar het toch wel een behoorlijke reparatie is.
Net mijn oude broek aan begin ik te sleutelen, het is best wel fris nog, later weet ik bij een autobedrijf in de buurt nog een onderdeel te pakken te krijgen, maar na een paar uurtjes heb ik het toch echt serieus koud en besluit naar de caravan te lopen.
Daar krijg ik weer koffie, we zitten gezellig te kletsen als Nicole vraagt hoe lang ik nog werk heb, als ik zeeg dat ik nog wel anderhalf a twee uur nodig heb zegt ze :”en dan moet je nog naar huis rijden”.
“Ja” zeg ik dan gaat ze verder :”oké, duidelijk maar wij willen nog even naar het dorp hier heb je zin om mee te gaan ?” daar heb ik wel zin in geef ik aan maar die auto moet klaar is mijn tegen argument.
Dan gaat ze verder en stelt voor dat ik kou zat geleden heb en dat ik naar huis bel en vannacht hier blijf en morgen de auto klaar maak.
Daar moet ik om lachen en ik zie dat best wel zitten maar hoe vertel ik dat tegen Henny mijn vrouw vraag ik, dat wordt weg gewimpeld uiteindelijk bel ik Henny op, maak het nog wat erger en ze ziet geen andere mogelijkheid dan in te stemmen.
Als dat geregeld is stel ik rondkijkend de vraag waar ik dan wel kan slapen, door van de banken en bed te maken kan dat allemaal wel krijg ik te horen.
Dan was ik mijzelf even en doe mijn nette kleren weer aan en gaan we in mijn auto op pad, als we daar in een kleine winkelstraat lopen zeg ik lachend :”wat een geluk heb ik dat ik met twee mooie vrouwen op pad mag vandaag”.
Tussen hun in ga ik lopen en sla mijn armen om hun heen, al kletsend lopen we verder, dan gaan we een kroegje binnen waar de dames een wijntje nemen ik een biertje.
Daar nemen we het besluit om hier een tentje te zoeken om wat te eten, dat wordt een soort van een eetcafé, gezellig is het daar, prima maaltijd krijgen we geserveerd, omdat ik nog moet rijden drink ik niet, de dames drinken wat wijntjes.
In de caravan aangekomen, met niet zo geweldig licht overleggen we wie waar gaat slapen, ik heb natuurlijk niets bij me, als we van de zitbank en tafel een bed hebben gemaakt zegt Nicole, mijn stiefdochter :”we kunnen hier toch wel met z’n drieën liggen ?”Karine heeft er ook geen moeite mee en ik ook niet natuurlijk, ze kleden zich gewoon uit en met alleen een string aan, dus met blote tieten stappen ze in het bed en ik in mijn boxershort.
Het is lachen en geinen en ik moet middenin gaan liggen, mijn pik begint stijf te worden als ik die blote tieten tegen mij aan voel, er brandt nog een klein lampje, en zie dat Karine vollere tieten heeft dan Nicole.
Dan voel ik een hand over mijn borst strelen en in mijn tepel knijpen, lachend zeg ik :”ik weet niet wie er in mijn tepel knijp maar alles wat jullie bij mij doen ga ik hetzelfde bij jullie doen”.
Het handje wat bij mijn tepel bezig is volg ik via de arm en kom bij Nicole uit en grijp haar bij haar tiet en kneed deze brutaal en voel de tepel hard worden.
“He Karine hij zit aan mijn tieten” zegt Nicole zo is het al snel een beetje stoeien en graaien naar elkaar als er iemand in mijn boxer mijn stijve paal pakt en er heerlijk in knijpt, dan pak ik ook bij een van de dames tussen haar benen en ga in de string en voel een heerlijk kaal kutje, gewillig spreid ze haar benen, het blijkt Karine te zijn.
Dan is het hek van de dam en pak ik de dames om en om bij hun kutjes en vinger ze lekker, iedereen mag dan vrij aan elkaar zitten en spelen als Nicole mijn paal in haar mond neemt, al snel zijn ze me samen aan het pijpen en kan ik dit niet lang volhouden en begin ik kreunend klaar te komen en likken ze al mijn zaad op.
Hier droomt elke man natuurlijk van met twee van deze geile sletjes in een caravan………… ik stel voor dat ik ze beide klaar wil likken en wie eerst wil, Nicole gaat met haar benen wijd liggen en haar kale kut ga ik als eerste likken, drijfnat is ze en wat smaakt ze geil en lekker, Karine ligt lekker met Nicole te zoenen en met elkaars tieten te spelen, bloedgeil als ik ben lik en vinger ik door en weet zeker dat ik ze beide op mijn paal ga zetten straks.
Heerlijk lik ik Nicole klaar en schokkend komt ze klaar en het geil druipt uit haar kut, als ze wisselen van plaats zeg ik dat het wel duidelijk is dat ze wel vaker met elkaar spelen.
Karine heeft een iets dikkere kut dan Nicole maar is zeker niet minder geil haar harde klit lik ik goed en bijt er ook een beetje op meerdere vingers pers ik in haar drijfnatte kut en al snel komt ook zij geweldig klaar haar drijfnatte kut lik ik lekker uit en als ik daar klaar ben zeg ik gewoon :”wie van de dames wil er als eerste geneukt worden ?” Nicole is al weer bijgekomen van haar orgasme roept :”ik” ze duwt me op mijn rug en zegt :”ik ga jou lekker berijden maar je mag nog niet klaar komen” en gaat boven mijn paal hangen en laat haar kale geile kut over mijn paal zakken, in het vage licht zie ik mijn hele paal in haar kut verdwijnen.
Een geweldig strakke kut heeft mijn dochter voel ik gelijk even blijft ze stil zitten als ik er helemaal in zit en voel hoe mijn eikel tegen haar baarmoeder drukt.
Als ze gaat bewegen knijpt ze eg hard met haar kut als ze naar beneden zakt, kreunend zeg ik “jou geile kut is zo strak ik hou dit niet lang vol” en ondertussen pak ik haar bij haar op en neer deinende tieten.
Ze kijkt me geil aan en antwoord “dan neuken we lekker door en als ik klaarkom mag je je dochters kut vol spuiten Pa” goddelijk lekker is het om mijn stiefdochter op mijn paal te hebben, dat het fout is en dat ik aan het vreemdgaan ben denk ik geen seconde aan.
Steeds wilder wipt ze op en neer en ik merk en zie dat ze ook bloed en bloed geil is en met een paar vingers wrijft ze snel over haar klit, door wat ik zie, voel en meemaak kan ik het niet meer houden, hard stoot ik mijn onderlichaam omhoog en spuit de eerste straal sperma diep in mijn stiefdochters kut.

Haar gezicht begint te verkrampen en spastisch begint ze te schokken, nog harder knijpt ze met haar kut en zit ze op mijn paal klaar te komen.
Ondertussen spuit ik straal na straal sperma in haar klaarkomende kut, ik geloof niet dat ik eerder zo lekker geneukt heb en zo intens klaargekomen ben.
Als Nicole klaargekomen is en wat uitgeraasd is komt ze voorover op me liggen, ik streel haar billen en rug, mijn iets verslapte paal zit nog in haar kut en ik voel hoe ze er zacht mee knijpt.
Dan zegt ze “dit was wel onwijs lekker Pa dit was genieten” dan kijkt ze me aan en gaat verder "als ik geil ben weet ik waar ik moet zijn” dan gaat ze van me af en zie hoe mijn zaad uit haar nog openstaande kut druipt.
Tegen Karine zeg ik dat ik even bij moet komen en dat ik haar dan ga neuken, met haar benen wijd zit ze wat met haar kale kut te spelen en antwoord dan “als ik zo’n zelfde beurt krijg stel ik mijn kut wel beschikbaar hoor”.
Na een poosje rust en wat gedronken te hebben gingen we weer wat aan het vozen, voelen en strelen, en met twee van die geile meiden wordt hij weer wel stijf.
Dan gaat Karine op haar rug liggen met opgetrokken benen en trekt haar kut open met de woorden “kom maar op met die paal ik wil hem voelen” tussen haar benen ga ik zitten dan
en wrijf mijn eikel door haar kut en druk hem naar binnen, ik pak haar bij haar enkels en druk haar benen ver uit elkaar en prachtig zie ik mijn paal in en uit haar natte kut schuiven.
Karine heeft een iets strakkere kut dan mijn dochter merk ik, heerlijk gewillig laat ze zich neuken en beweegt haar onderlichaam lekker tegen mijn stoten ik zodat ik lekker diep in haar kom steeds, in de hoek zit mijn dochter naakt naar ons te kijken en speelt wat met haar volgespoten kut.
Lekker neuken we verder Karine komt iets eerder klaar dan ik maar uiteindelijk kom ik ook klaar en de laatste druppels zaad die ik heb spuit ik in haar kale en geile kut.
Toch wel een soort van uitgeput val ik op het bed neer met het heerlijk lome klaarkom gevoel in mijn lijf.
Bij de wasbak in de caravan wassen de meiden hun kutjes wat schoon en drinken we nog wat om daarna lekker met zijn drieën onder het dekbed te kruipen waar we al snel allemaal in diepe slaap zijn.

De volgende morgen liggen we in bed wakker te worden en ik voel zo hier en daar aan blote tieten en kale kutjes, we besluiten eerst dan even te gaan douchen, daar moeten we ons gedragen om dat er meerdere mensen in de douchruimte aanwezig zijn.
Op de terugweg lopen we gelijk naar de winkel voor wat broodjes.
In de caravan drinken we koffie en eten we de broodjes, ik zit te genieten van de loshangende tieten in de shirtjes van de dames.
Dan stel ik voor dat ik eerst de autoreparatie af ga maken maar als ik daar mee klaar ben en dat ik dan voor ik naar huis ga beide kutjes nog even op mijn paal wil voelen.
Na wat over en weer opmerkingen gaan ze akkoord mits ik er wel weer vers zaad in spuit, dat beloof ik plechtig natuurlijk.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners