Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eefje was ooit mijn teefje - 5024 keer gelezen
Met een katerig gevoel wakker worden, de spiekende zon door de gordijnen deed pijn aan mijn ogen... waar was ik??

Ik had enkele seconden nodig om mij te herinneren waarom ik in vredesnaam op de logeerkamer was.

Maar al snel kwam de gedachten terug aan gisteren...een echte rotdag voor mij.

Ik zal beginnen mij voor te stellen, ik heet Jan ben 40 jaar 188 lang, heb een normaal slank postuur en inmiddels ben ik ben al ruim 15 jaar samen met mijn lieve Evelien. Voor de beeldvorming..zij is 169 lang..slank postuur en een redelijke bil en borstpartij (kleine d cup)

Zoals in iedere relatie hebben ook wij onze ups en downs te verwerken gehad. Een dieptepunt hadden wij 3 jaar geleden...toen zat onze relatie echt niet helemaal lekker...de welbekende sleur had zijn intreden gedaan. In die tijd heb ik ook regelmatig vertier buiten de deur gezocht. Dit terwijl ons seksleven doorgaans niet eens heel saai is eigenlijk..zo doen we geregeld leuke dingen..zoals elkaar vastbinden, rollenspellen enz...Toch ontstond er in die tijd het verlangen naar seks met anderen, hiervan weet tot op de dag van vandaag eigenlijk niemand af. Behalve mijn oude trouwe jeugdvriend Gert. Hem ken ik al sinds de basisschool en samen hebben we lief en leed gedeeld. Hij was er altijd voor mij, toen we trouwden was hij mijn getuige. Toen bleek dat ik geen kinderen kon verwekken kon ik altijd bij hem terecht. Afijn een echte kameraad.

Toen hij twee maanden geleden onaangekondigd op de stoep stond met twee koffers en vroeg of die bij ons mocht verblijven. Omdat hij ging scheiden van zijn vrouw, zag ik daar absoluut geen kwaad in. En bood hem als vanzelfsprekend de logeerkamer aan. Dit ging een week of twee goed, al moesten we wel heel erg wennen dat er een man in huis was. En konden we niet meer spontaan naakt door huislopen, of seks hebben waar we op dat moment wilden. Ik merkte aan Evelien dat ze hier wel moeite mee had. Aangezien zij gek is op blootlopen.

Hoe goed we ons best ook deden er kwam uiteraard een moment dat we elkaar naakt zagen. Zo lagen Eef en ik lekker op bed met onze slaapkamerdeur open toen we Gert de badkamer uit zagen komen in zijn blootje. Beiden keken we elkaar aan, Gert had een erectie en wat voor 1. Ikzelf ben iets bovengemiddeld geschapen..een 17 cm. Maar Gert die had echt een monster lul, zeker de helft langer dan die van mij en bijna zo dik als mijn pols. Ik kreeg op slag een minderwaardigheidscomplex. Evelien vroeg met een blik vol lust "wist jij dit?". Ik zei dat ik weleens gezien had dat hij aan de maat is ..maar had hem nog nooit in stijve toestand gezien.

De dagen erna vlogen voorbij zoals gewoonlijk, ik werkte gewoon mijn 40 uur door de week op kantoor. Evelien was druk met het huishouden en Gert werkte als barman veel in de avond uren. Toch merkte ik sinds "het badkamer incident" enige verandering bij Eef. Ze kleedde zich opeens veel sexier, gedroeg zich anders naar Gert toe. Moest van mij tussen de lakens niet zoveel meer weten.

Afgelopen donderdag, was Gert s'avonds vrij. Zaten we gezellig voetbal te kijken, toen Evelien in een niemendalletje beneden kwam en op de bank recht tegenover mij neerplofte, vlak naast Gert. Ik zag hem gluren naar haar, en zij naar hem. De seksuele spanning was om te snijden. Gezellig keek ik verder naar het voetbal. Totdat ik opeens het geluid hoorde van twee zoenende mensen. Ik draaide me om, en ja hoor ze zaten elkaars lichamen te verkennen. Terwijl ze al tongend elkaar verder opgeilden. Ik werd uiteraard boos, wilde opstaan en Gert te lijf gaan. Hij was me echter voor. En met zijn imposante, grote gespierde lijf, maakte hij mij duidelijk weer te gaan zitten. Dat ik mijn bek moest houden, omdat ikzelf zo vaak buiten de deur had geneukt.

Evelien had de tranen van woede in der ogen staan, zij wist dit niet...tot nu toe dan. Furieus werd ik door deze onthulling van hem. Wederom wilde ik hem te lijf gaan...maar voor ik goed en wel bij hem was, lag ik al lang uit op de grond. Hij had me al gevloerd! Tegen Eef zei hij pak jij de boeien en het touw! En nog bood door de onthulling dat ik ooit vreemdgegaan was..deed ze gedwee wat Gert vroeg. Hij bond mij vast aan de radiator in de hoek, hij tapete ook mijn mond af. En ging weer naast Eef zitten, waar waren wij gebleven? Hier volgens mij zei ze en pakte zijn hand..legde die op haar volle borst en zoende hem. Ik kon niks anders dan toekijken. Hij bespeelde haar tepels en die reageerden hier heel snel op.

Heb jij het ook zo warm gekregen vroeg hij aan Eefje. Waarop ze dit bevestigde en haar niemendal uittrok. Daar zat ze...mijn vrouw, volledig naakt met mijn beste vriend. (Althans tot een uur geleden dan.).

Hij vroeg heb jij zin in een echte vent? Een die je wel neukend kan laten klaarkomen? Die aan jou alleen meer dan genoeg heeft ? Ze keek mij aan, en zei ja Gert ik wil een echte vent die weet hoe die mij moet verwennen.Ik voelde mij zo klein, zo vernederd.

Kleed mij uit, gebood hij haar. En ze ontdeed hem van zijn kleding. Toen die in zijn boxer stond zag ik pas hoe imposant zijn lichaam is. Eefje zag dit ook...vooral de inhoud van zijn boxer kreeg haar aandacht ze maakte hem nog harder en groter dan die al was. Zijn kopje stak boven de rand van zijn boxer uit. Ze trok zijn boxer uit. Zijn lul zwiepte tegen zijn gespierde buik. Ik zag aan haar ogen dat ze nu al geil was...ze wilde die staaf. Hij keek mij aan en zei tegen haar...pijp me! Bij mij deed ze dit zelden...ze was hier geen groot fan van. Maar nu was het anders...ze wist niet hoe snel ze zijn paal in der mond moest stoppen. Beiden keken ze mij aan...Terwijl ze bezig waren met elkaar. Ik zat ondertussen letterlijk te janken.

Oh wat is die groot Gert, dit ben ik niet gewend. Normaal moet ik het met een stuk minder doen. Zo vernederend, vond ik het.

Hij pakte haar bij haar haren en drukte zijn heupen naar voren...hij neukte haar mond. Het kwijl liep in slierten uit der mond. De tranen schoten in haar ogen...hij nam haar wild, in haar keel. En zij? Die pijpen eigenlijk al een hele onderneming vond..ze genoot hier met volle teugen van.

Hij trok haar bij de haren omhoog en zette haar op handen en knietjes op de tafel...haar gezicht naar mij gericht. Het leek alsof ze mij niet zag zitten. Ze was geil..bloedgeil. Gert vingerde haar met 1 hand. De andere gebruikte hij om haar billen te bewerken met plagende tikjes. Bij iedere tik kreunde ze harder. Op het moment dat hij 4 vingers in der sopkut had zitten en haar klit zo groot was als een pink. Zette hij zijn mond op der kut. Hij likte haar erg goed getuige haar houding en aanmoedigingen vooral door te gaan hiermee. Langzaamaan vond ik het een geil schouwspel worden, ik kreeg er in elk geval een erectie van.

Ik zag Eef voor mijn ogen klaarkomen op zijn tong, ze gilde het uit van genot. Hij stond op met een nat gezicht van haar sappen. Hij stapte op mij af. Knielde neer, en gebood mij zijn gezicht schoon te likken. Ik weigerde uiteraard, noemde hem zelfs een idioot. Hij werd hierop erg kwaad, sloeg in mijn gezicht. En dwong mij alsnog zijn gezicht te ontdoen van de sappen van Eef. Ik deed dit onder dwang.

Eenmaal schoongelikt, was Eef ook bijgekomen van haar orgasme. Dacht ik dat het hierbij bleef. Maar niks was minder waar. Zij kwam ook naar mij toegelopen. Trok mijn broek en boxer uit, en zei tegen Gert..daar moet ik normaal gesproken genoegen mee nemen. Ze begonnen mij hard uit te lachen, mijn harde lul was nog altijd kleiner dan zijn hangende lul.

Toen ze uitgelachen waren, zei ze mij dat ik op de logeerkamer moest slapen vannacht. Dit was mijn straf voor het vreemdgaan van tijden geleden. Gert komt vanavond een nachtje bij mij slapen zei ze. Al zal slapen niet echt aan de orde zijn vannacht..voegde ze er nog aan toe.

En zo gebeurde het, ik werd door Gert naar de logeerkamer gebracht en zelf ging hij naar de naastgelegen slaapkamer van Eef en mij.

Ik heb Eef nog nooit zo horen genieten tijdens de seks.

Of ik verder ga vertellen, hoe dit zich gaat ontwikkelen lees je wellicht (bij positieve beoordeling) in een tweede deel.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners