Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Flexkracht 2 - 17088 keer gelezen
Het vervolg op flexkracht heft even geduurd. Ik probeer de draad weer op te pakken.Na de seks op het kantoor met de flexkracht was ze en tijdje niet meer ingedeeld op de afdeling. Gelukkig is er nog skype. In de vrije uurtjes thuis begon ik met haar te chatten. Voluit vertelde ze over haar huwelijks plannen en haar huwelijks reis er na. Eigenlijk zou ik me moeten schamen dat ik seks had gehad met een 15 jaar jongere vrouw die op het punt stond om te trouwen. Door haar uitdagende gedrag was ik daar snel over heen. De chat werd regel mattig spannend. We fantaseerden over wat we zouden doen als we nu bij elkaar zouden zijn. Meestal waren dat dingen waar mijn vrouw en haar vriend beter niets over konden weten.Na een paar weken was het weer zo ver. Ze mocht weer invallen.

Ik was die dag best zenuwachtig. Zou er wat gebeuren? Immers was haar huwelijksdag dicht bij.

De dag begon rustig. We konden gelukkig gewoon tegen elkaar doen. De spanning was er niet. Ik kon mijn teleurstelling gelukkig goed verbergen en maakte er toch een gezellige dag van.Na de middag pauze was ik in het kantoor aan het rommelen toen ze plotseling achter me stond. Toen ik me omdraaide kreeg ik gelijk een zoen op mijn mond. Ik antwoorde gelijk met een gepassioneerde tongzoen. We konden niet te lang blijven staan. Toen ze weer wegliep kneep ik haar even in haar bil.Die middag stuurden we verschillende appjes naar elkaar. We besloten niet op kantoor te wachten maar spraken na werktijd af in een bos vlakbij.

Na werk vertrok zij al snel. Ik zou nog even blijven om het niet te veel op te laten vallen. Na een paar mintuten vertrok ik ook.Op de afgesproken plek, een parkeerplaats in het bos. Stapten we bij elkaar in de auto. Na een korte spannende blik begonnen we elkaar te zoenen. Al snel bleek dat we hier niet veel rust hadden. We besloten een stukje door te rijden tot we een mooie , verlaten, openplek vonden vlak langs de weg maar wel met veel bomen en struiken. Al snel vonden we een beschutte plek.

Binnen no time ging de zoen partij verder waar hij gebleven was. Behalve onze tong waren ook onze handen druk met voelen. Ze had heerlijke borsten die vol aanvoelden. Haar hand had al snel mijn bobbel in mijn broek ontdekt. Snel wist ze deze de ruimte te geven. Het was niet erg dat ze stopte met zoenen want daarvoor in de plaats begon ze met zalig te pijpen.

Terwijl ze heerlijk aan mijn lul zuigt maak ik haar broek los. Al snel kan ik met mijn vingers bij haar kutje. Als vanzelf glijd mijn vinger langs haar slip in har poes zo nat is ze. Ze begint gelijk te kreunen.

Dit moment wil ik wel lang vast houden maar dingen kunnen ook te lekker zijn. Ik voel het zaad in mijn pik omhoog borrelen. Iets wat ik nog veel te vroeg vind.Ik maak mijzelf los van haar heerlijke mond en leg haar op haar rug. Omdat we niet ver van de weg af zitten, er komt zelfs af en toe een niets vermoedende fietser voorbij, is het riskant om alle kleren uit te doen. Ik laat haar broek zakken tot op haar enkels. Ver genoeg om haar benen te spreiden. Haar slip is elastisch genoeg om aan de kant te schuiven. Ik ga voor haar zitten en beginne haar stevig te vingeren. Al snel stop ik er een 2 vinger bij. Het geluid van haar natte kut zou een passerende wandelaar kunnen horen of anders haar gekreun wel. Het is tijd dat mijn tong gaat helpen. Na haar kutje gelikt te hebben concentreert mijn tong zich op haar klit. Haar orgasme is intens. Ze trilt en haar ogen draaien weg. Teder zoen ik haar op haar mond en sabbel aan haar oor. Als ze weer wat bij haar positieve is beginnen we weer passioneel te zoenen.

NU is het tijd voor de laatste ronde. Ze gaat op haar handen en knieŽn zitten zodat ik haar kan neuken. Als een hondje neem ik haar van achter. Haar kutje zuigt mijn pik diep naar binnen. IK begin in een rustig tempo maar als snel word ik er zo geil van dat automatisch het tempo omhoog gaat.

Na een paar minuten komt zij weer klaar. Nu geef ik haar niet de tijd om bij te komen. Ik blijf stevig door neuken. Ik heb niet veel meer nodig. Op het moment dat ik haar kutje volspuit komt zij ook weer klaar.

We trekken onze kleren recht en gaan allebei naar ons thuisfront. Ik naar vrouw en kinderen zij naar haar bijna man. Volgende week trouwt ze. Zal dit de laatste keer zijn?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners