Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile schoonzus en meer - 55482 keer gelezen
Zal me eerste even voorstellen, mijn naam is Erik, ben 54 jaar, getrouwd en 80 kg met een lengte van 1,85 meter en normaal postuur.

Mijn schoonzus Danielle, wij noemen haar Daan, is 50 jaar en heeft een lengte van 1,60 meter, mooie stevige billen en een stevige volle cup D. Omdat haar man erg onhandig is vragen ze mij af en toe wat klusjes in en om het huis te doen.
Zo ook deze keer. Er moest in het schuurtje naast de overkapping wat verlichting worden aangebracht en daarom had ze mij enige tijd geleden al gevraagd of ik dit voor ze kon doen. Er was een datum geprikt en afgesproken dat ik aan het begin van de middag bij haar op de stoep zou staan.

De dag dat we afspraken bleek een mooie zomerse dag te zijn, met veel zon en een heerlijke temperatuur van zo'n 25 graden̊. Nadat ik heb aangebeld wordt de voordeur geopend door Daan die zoals wel vaker met dit soort zomerse dagen een bikini aan heeft omdat ze een eigen zwembad in de tuin heeft en daar graag vertoeft. Het valt me direct op dat ze haar lekkerste bikini heeft aangedaan waarvan ik haar enige tijd geleden al had gezegd dat deze haar lekker staat. Eenmaal binnen in de hal gekomen zie ik dat ze de tijd neemt om me van onder tot boven te bekijken, ik krijg een stevige zoen op mijn mond en gelijktijdig raakt ze met haar handen m'n kont en lul aan en gaat daarna onder mijn shirt en streelt me vanaf m'n buik naar m'n borst. "He kanjer, je ziet er weer lekker uit vandaag en fijn dat je er bent" zegt ze. Dit doet ze anders nooit maar nu was ik alleen zonder mijn vrouw (haar zus). Ik zeg "hmmm, jij ziet er vandaag ook weer erg lekker uit in die bikini van je, speciaal voor mij aangetrokken zeker" en laat haar merken dat mijn aandacht wordt aangetrokken door haar heerlijke borsten geef haar een klap op de kont waarna ze ondeugend knipoogt en uitdagend voor mij uitloopt naar de tuin.

Buiten in de tuin gekomen zie ik dat ze ook nog ander bezoek heeft en stelt mij voor aan een oude vriendin van haar van vroeger genaamd Sandra. Sandra is ook van onze leeftijd en heeft ook een bikini aan en is opvallend mooi slank en heeft in het bikinitopje ook een paar heerlijk borsten zitten en als ik even snel inschat een flinke cup C. Ik stel me voor als de zwager van Danielle en dat ik even kom voor een klusje in het schuurtje en aan haar reactie merk ik al dat ze door Daan hierover al op de hoogte is gebracht.
Ik ga zitten en krijg intussen van Daan een glas Cola en met z'n drieŽn bespreken we wat ik in het schuurtje ga doen. Ik heb de Cola op, sta op en loop terug naar de auto om wat gereedschap en materiaal te pakken zodat ik kan beginnen aan de klus. Om dit alles naar het schuurtje te brengen moet ik een paar keer heen en weer lopen en merk op dat beide mij met de benodigde belangstelling aan het bekijken zijn als ik langsloop en intussen druk met elkaar aan het praten zijn maar helaas kan ik niet horen waar het gesprek over gaat.

Ik start met de werkzaamheden en hoor de dames praten maar kan het niet allemaal goed verstaan maar het gaat o.a. over de gebruikelijke vrouwen dingen en natuurlijk over mannen. Ze zaten al lekker aan de witte wijn voordat ik was gearriveerd en het gesprek wordt langzamer wat luider voortgezet en ik denk mijn naam een paar keer te horen maar kan niet volgen waarover het gaat. Intussen vraagt Daan om weer even wat te komen drinken en zien de dames dat ik door de inspanning en de warmte buiten het erg warm heb gekregen. Daan zegt "als je zo klaar bent kun je in het zwembad lekker even gaan afkoelen" en ik zeg "ja, lijkt me heerlijk maar ik heb geen zwembroek meegenomen". "Dat is geen probleem" zegt Daan, "ik pak zo wel een zwembroek uit de kast in het poolhouse en daar kun je je ook gelijk wel omkleden".

Ik ga weer verder met de werkzaamheden en deze schieten inmiddels lekker op en het gaat ook sneller dan ik van te voren had gedacht. De dames keuvelen lekker door en nemen intussen ook even een duik in het zwembad en komen even later weer terug lopen naar de overkapping. Vanuit het schuurtje zie ik ze komen aanlopen en neem even rustig de tijd om van het uitzicht te genieten en zie dat beide lekker zijn om naar te kijken en door het wat koudere water worden bij beide de tepels harder en duidelijk zichtbaarder door de stof heen. Beide zien ook dat ik de tijd neem om even naar ze te kijken. Mijn nieuwsgierigheid wordt wel steeds groter om te weten waar de gesprekken tussen Daan en Sandra over gaan en omdat ik eigenlijk klaar ben met de verlichting loop ik geluidloos naar de achterzijde van het schuurtje naar buiten om te luisteren wat meiden onderling zoal bespreken. Tot mijn verbazing zegt Daan tegen Sandra dat ze mij al wat langer op het oog heeft en het liefst een keer door mij geneukt wil worden maar gezien de familierelatie hier niet zo snel aan wil beginnen, Sandra beantwoord dat ze mij ook wel aantrekkelijk vind en dat ze zich kan voorstellen dat Daan door mij een keer lekker geneukt wilt worden. "Heb je hem nooit verleid dan" zegt Sandra, "nee, maar ik zou dat wel graag willen doen want volgens mijn zus heeft hij een groot seksueel uithoudingsvermogen" zegt Daan "en vandaag zou een mooi moment zijn omdat m'n zus en man (Herman) niet aanwezig zijn". "Maar ik ben er wel, dan had je mij voor vandaag niet moeten uitnodigen" zegt Sandra lachend. Van achter het schuurtje zie ik Daan even geniepig lachen en zegt "je weet maar nooit wat er vandaag nog kan gebeuren Sandra", "Nee dat is zeker waar", zegt Sandra.

Ik ga mijn spullen opruimen en als ik klaar ben ga ik bij de dames zitten met de wetenschap dat beide dames mij wel aantrekkelijk vinden en dat doet mij wel enigszins opwinden. Ik ga zitten en krijg gelijk van Daan mijn favoriete biertje aangegeven en krijg het vermoeden dat ze beide de kleine opwinding in m'n korte broek al in de gaten hebben. Bij het aangeven van mijn biertje gaat Daan met haar hand door m'n haar en knijpt me al plagend in m'n nek, kijkt naar m'n kruis en zegt "drink maar snel op dan kan je daarna het zwembad in om af te koelen want zo te zien kun je dat wel gebruiken". We zitten met z'n drieŽn nog even te praten en de opwinding is al weer gezakt als Daan zegt "Ik loop zo met je mee naar het poolhouse en dan kan je je omkleden en lekker met ons even afkoelen in het zwembad".

Ik heb dorst dus het biertje is al snel op en dan staat Daan op en ik loop met haar mee naar het poolhouse. Het is er donker omdat de gordijnen dicht zijn welke voor de grote openslaande deuren hangen die ook weer uitzicht geven op het zwembad. Daan schuift de gordijnen een stuk open waardoor het zonlicht volop naar binnen komt en ik zie dat ze in de kast op zoek gaat naar een zwembroek. "Kleed je maar vast uit" zegt ze, "hier heb ik al een zwembroek voor je". Ik heb intussen m'n schoenen, korte broek en T-shirt uitgedaan als Daan naar me toe komt en doet alsof ze de zwembroek aan me wil aangeven maar in werkelijkheid geeft ze me direct een dikke tongzoen en zegt "dank je wel lekkere kanjer dat je de verlichting hebt gemaakt, ik ben er erg blij mee'. Ze drukt haar lekkere warme lijf en haar volle borsten tegen me aan en duwt opnieuw haar tong naar binnen en grijpt mij stevig vast en gaat dan met haar handen over m'n kont en met haar nagels op m'n rug. Ik krijg het er warm van en voel direct de geile opwinding in m'n boxershort opkomen en ik zet mijn handen op haar stevige billen en trek haar onderlichaam dichter tegen mij aan. Ik voel dat ik m'n dikke lul tegen haar buik komt en ook zij moet het dat zeker wel voelen. Met haar mooie bruine ogen kijkt ze me aan en zegt "dit is natuurlijk heel fout maar ik wil al veel langer dat je mij een keer lekker neukt".

Zonder erbij na te denken blijven we uitgebreid tongzoenen, en blijft ze met haar nagels over m'n rug en kont wrijven en gaat dan vervolgens met haar andere hand in mijn boxershort masseert m'n ballen "ooohhhhhh lekker Daan, ga maar door" en pakt daarna mijn intussen stijf wordende lul beet en begint er aan te trekken en ik ga volledig mee in haar spel en het tongzoenen wordt steeds heftiger. Ik draai haar om, met haar rug naar me toe en zie dan pas dat we volledig in het zicht staan van Sandra die vanaf het terras naar ons kijkt. Ik vind het wel geil dat wij worden bekeken en maak het bikinitopje los en geef haar borsten de volle vrijheid. "Hmmmmm wat heb je toch een heerlijke tieten Daan" en neem die heerlijke volle tieten in m'n handen en begin ze zachtjes te kneden en met m'n vingers draai en knijp ik in haar tepels en zij gromt en kreunt van genot. De tepels worden naar mate ik langer met ze speel steeds harder en groter en Daan is inmiddels behoorlijk geil aan het worden want ik hoor haar steeds meer kreunen en doet ze haar hoofd naar achteren tegen mijn borst aan en haar handen brengt ze achter haar rug en masseert door mijn boxershort heen mijn inmiddels stijve lul. Daan schuift voorzichtig dichter naar het raam toe en draait een kwartslag zodat ze Sandra nog beter kan laten zien wat we aan het doen zijn en zegt tegen me "ik wil al zolang neuken met je, neuk me en laat die grote harde lul doen waar je volgens m'n zus zo goed in bent".

Ik trek de strikken aan de zijkant van haar bikinibroekje los en pak de stof aan de voor- en achterzijde van het bikinibroekje vast. Met mijn voeten duw ik tegen haar enkels zodat ze haar benen wat verder uit elkaar zet en in plaats van het broekje op de grond te gooien schuur ik de stof een paar keer door haar geile gleuf en maak daarna met m'n vingers rondjes om haar kontgaatje en schuif vervolgens 2 vingers in haar kut naar binnen en draai ze een kwart slag en hoor "Ooooooohhhhh wat is dit lekker geile beer, wat is dit lekker, je maakt me zooo vreselijk geil, ik wil dat je me zo keihard neukt"! Ze draait zich om, zakt op haar knieŽn en doet gelijktijdig m'n boxershort naar beneden en kijkt naar m'n harde lul en zegt "zo zeg, m'n zusje heeft echt niet overdreven, je hebt hebt echt een grote en dikke staaf. Ik ben een kleinere gewend hoor" en zet de lippen van haar mond op m'n eikel, laat haar lippen een paar keer over m'n eikel glijden en terwijl ze me aankijkt tuit ze opnieuw haar lippen en steekt vervolgens het puntje van haar tong in het openingetje van m'n pisbuis en draait een paar keer met haar tong rond het openingetje om vervolgens m'n keiharde stijve lul geheel in haar mond te nemen en begint opnieuw te zuigen. "Ooooh, aaaaah Daan wat is dit toch lekker" en Sandra blijft intussen maar naar ons kijken en ik vraag me af of ze niet lekker met haar eigen kutje zit te spelen.

Daan is intussen mij nog aan het pijpen en met haar hand kneed ze m'n ballen en trekt ze me af waarbij ze mijn keiharde lul uit haar mond neemt en vervolgens met haar tong opnieuw rondjes om m'n eikel draait en er opnieuw weer aan stevig aan zuigt. Ze neemt m'n lul uit haar mond en doet enkele vingers in haar mond en met haar natte vingers draait ze rond mijn sterretje om deze vochtig te maken en opnieuw doet ze haar vingers in haar mond om deze opnieuw weer nat maken en draait opnieuw rond mijn sterretje en brengt ze langzaam haar middelvinger in mijn kontje naar binnen om gelijktijdig m'n lul weer in haar mond te nemen. Ze weet met haar lange slanke vinger blijkbaar precies waar ze in m'n kontje moet zijn want ik sidder van genot! Jeeemig ,ongelooflijk zeg, wat is dit geil en ik hoor mezelf luid kreunen van genot.

Ik zie aan Daan haar ogen dat ze hier zelf ook behoorlijk van geilt. Ik pak haar bij haar haren en maak met haar hoofd neukbewegingen en duw zover als kan mijn lul in haar mond. Af en toe moet m'n lul uit haar mond zodat ze weer adem kan halen en inmiddels hangen de speekseldraden over m'n lul en haar gezicht. Daan merkt aan de bewegingen die mijn lichaam maakt en het harde gekreun dat ik inmiddels op het punt ben gekomen dat er een explosie aan sperma aankomt en zegt "kom maar geile beer van me, spuit je maar leeg in m'n mond" en vlak daarna voel ik m'n ballen samentrekken en Daan neemt m'n keiharde lul uit haar mond maar blijft me wel stevig aftrekken en al snel komt de eerste straal in haar openstaande mond terecht gevolgd door nog 3 ferme stralen sperma. Als ik ben klaargekomen laat ze aan Sandra zien dat ze haar mond vol heeft en slikt het geheel door om vervolgens de klodders die rond haar mond zitten met haar tong en vingers naar binnen te vegen. Sandra is intussen in het zwembad gegaan zodat ze ons van dichterbij nog beter zien. "Laat haar binnen komen dan kan ze meedoen Daan", "nee", zegt ze "zij is zo aan de beurt dat heb ik zo met haar afgesproken"

"Nu ben ik aan de beurt en ik wil dat me van achteren keihard neukt" zegt Daan als ze opstaat en blijkbaar is ze zo geil en haar kutje zo nat dat het bikinibroekje blijft hangen tussen haar benen. Met haar gezicht naar het zwembad gericht pak ik nog een keer de stof van haar broekje beet en schuur deze opnieuw nog een paar door haar zeiknatte gleuf heen en gooi deze vervolgens op de grond. Ze bukt, gaat voorover staan en ik kantel haar kont zoveel mogelijk naar achteren en zelf houd ze zich vast aan het krukje die er staat en als ik tussen haar benen kijk dan zie voor het eerst haar opgezwollen en door het schuren van de stof haar vuurrode kaalgeschoren schaamlippen. Met mijn hand ga ik naar haar vagina en bij de eerste aanraking gaat er een siddering door haar lijf en ga ik met mijn vingers tussen haar hete schaamlippen door en met 2 vingers bewerk ik haar clitorus en voel ik dat ze zeiknat is en bij elke aanraking tussen haar benen drukt ze haar kont naar achteren richting mijn lul. Ondanks dat ik zojuist ben klaargekomen is m'n lul nog keihard en schuif ik m'n gezwollen eikel een paar keer tegen haar gevoelige schaamlippen en clitorus aan en hoor ik haar steeds luider kreunen en breng ik m'n lul een klein stukje in haar neukgrotje. "Neuk me dan met je dikke lul , neuk me, neuk me" schreeuwt ze uit, "ik wil die dikke lul diep in me voelen en je hete zaad". Ik druk de eikel verder tussen de schaamlippen door en merk dat ze zo vreselijk nat is dat hij probleemloos naar binnen glijd "ooohh wat kom je ver bij me binnen" en ik Daan begin te neuken, eerst heel langzaam om haar een beetje te plagen maar dan steeds harder en dieper en bij elke stoot hoor ik m'n balzak tegen haar aanslaan. "Ja, ga door geile beer, harder, ga door, niet stoppen, harder, dieper, maak me klaar" schreeuwt ze en langzaam merk ik dat ze naar een explosief hoogtepunt gaat komen. Terwijl we zo aan het neuken zijn kijk ik recht in de ogen van Sandra die nog steeds naar ons kijkt vanuit het zwembad.

Intussen laat Daan horen dat ze klaar komt en vrijwel op hetzelfde moment voel ik een straal sperma diep in haar grotje stromen, er volgt nog een paar harde diepe stoten en ik voel het lichaam van Daan langzaam ontspannen van alle geile opwinding. Ik trek m'n lul uit haar hete spleet en ze draait zich weer opnieuw op haar knieen en neemt voor de laatste druppels m'n lul nog even in haar mond. "heerlijk zo'n grote dikke eikel, m'n zusje boft maar" Ze proeft nu een ook haar eigen geile kutsappen en langzaam komt ze weer staan en er volgt nog een lange tongzoen. "Kom, we gaan naar Sandra toe" zegt ze en terwijl ze eerst naar het toilet loopt van het poolhouse zie ik het sperma uit haar kutje langs haar benen naar beneden lopen. Ik help haar met een handdoek om haar benen schoon te maken en daarbij doet ze haar benen verder uit elkaar zodat ik van dichtbij haar gezwollen natte schaamlippen kan zien. Ik zet m'n mond op haar schaamlippen en haal m'n tong zo diep mogelijk tussen haar schaamlippen door en lik haar klitje, ik proef mijn eigen sperma maar ook haar heerlijke zilte kutsappen. "hmmmm wat ben je lekker heet, je lippen gloeien"

"Kom we gaan naar sandra in het zwembad" zegt Daan en we lopen beide naakt naar het zwembad. (zie deel 2 Geile schoonzus en meer)


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners