Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gespot door de overbuurjongen - 89781 keer gelezen
Famke draait de douchekraan open. Omdat het water nog koud is, kleedt Famke zich pas uit nadat het water loopt. Ze trekt haar shirtje uit en gooit het in de wasmand.

In de spiegel kijkt ze naar haar lichaam. Het eerste dat Famke opvalt is haar buikje. Famke vindt zichzelf te dik en ze zou graag af willen vallen. Hoewel ze het niet zal bekennen, zorgt haar vriendje er wel voor dat ze zich mooier voelt wanneer ze zichzelf in de spiegel bekijkt. Ze weet ook dat haar vriendje gek is op haar grote borsten die volgens hem in proportie zijn met de rest van haar lichaam, dus ze denkt dat hij haar misschien daarom die complimentjes geeft. Ze haakt haar rode beha los en legt hem voorzichtig op de wasmachine. Beha's met cup F zijn duur en dat weet Famke maar al te goed.

Als Famke een kwartslag draait, kijkt ze naar haar billen. Ze vertelt haar vriendje wel eens voor de grap dat ze niet een kontje heeft, maar een kont. Hij lijkt daar nooit problemen mee te hebben. Haar benen zijn ook stevig. Toen ze begon met sporten, had ze gehoopt dat haar benen minder fors zouden worden, maar het lijkt ze alleen maar steviger te maken. Zuchtend ritst ze haar spijkerbroek open. Ze trekt haar spijkerbroek en haar rode hipster uit en gooit ze op haar shirtje in de wasmand.

Pas nadat ze haar buikje, haar borsten, en haar billen heeft bekeken, kijkt ze naar het deel van haar lichaam waar ze het meest tevreden mee is: haar gezicht. Ze heeft helderblauwe ogen, lang, blond, krullend haar, en kuiltjes in haar wangen die zelfs zij schattig vindt. Ja, ze vindt ook dat haar gezicht dik is, maar daar kan ze nog mee leven. Het is tenminste in proportie met de rest van haar lichaam, zoals haar vriendje zou zeggen.

Inmiddels is de douche warm geworden. Ze stapt onder de douche en spoelt het zweet van het sporten van haar lichaam af. Eigenlijk is dat de enige reden waarom ze wilde douchen, maar omdat het warme water zo fijn voelt, blijft ze er langer onder staan.Wanneer Famke vindt dat ze het niet meer kan maken om langer onder de douche te blijven staan, draait ze de kraan weer dicht. Ze pakt haar handdoek van de verwarming en droogt haar lichaam af. Met de warme handdoek om haar lichaam en een andere handdoek om haar haren gewikkeld loopt ze de badkamer uit.

Famkes kledingkast staat in haar kamer. Het is een studentenkamer waar ook haar bed, haar bureau, en haar keuken in moeten passen, maar het is gelukkig wel een ruime kamer in een goed onderhouden appartementencomplex. Terwijl ze in haar kledingkast zoekt naar kleren die ze wil dragen, laat ze afwezig haar handdoek van haar lichaam vallen.

Op het moment dat ze haar handdoek op wil pakken, ziet ze in haar ooghoek dat haar gordijn nog open staat! Erger nog, haar overbuurjongen ziet haar! Famke weet niet hoe snel ze haar gordijnen dicht moet trekken, maar hij zwaait al vrolijk naar haar. Zijn glimlach van oor tot oor vertelt Famke wat ze niet wil weten, hij heeft haar naakt gezien!

Nadat ze snel wat kleren uit haar kledingkast heeft gegrist en aangetrokken, appt Famke haar vriendje.

"Shit, die jongen tegenover me heeft me naakt gezien!"

Een vinkje, twee vinkjes, twee blauwe vinkjes. Nog geen minuut later belt haar vriendje.

"Vertel, wat is er gebeurd?" Famke vertelt het hele verhaal aan haar vriendje. Nadat ze is uitgepraat, lacht haar vriendje, "Nou, zijn dag kan in ieder geval niet meer stuk!" Die opmerking valt niet in goede aarde bij Famke. "Ja hallo grapjas, die jongen heeft me wel in mijn blote kont gezien!" Haar vriendje houdt voet bij stuk, "Ja, en daar heeft hij geluk mee gehad". Famke begrijpt haar vriendje niet. "Maar vind je het dan niet erg dat hij…?" Aan de andere kant van de lijn lacht haar vriendje. "Je deed het toch niet expres? Ik snap hem ook wel, als ik hem was geweest had ik het ook wel geweten. Daarnaast, hij weet niks van je, hij weet niet wie je bent, hij weet niet wat je huisnummer is… Er had niks fout kunnen gaan. Maak je maar geen zorgen schatje." Famke snapt nog steeds niet waarom haar vriendje zo luchtig erover praat, maar hij heeft haar wel gerustgesteld. Hij heeft gelijk, de overbuurjongen weet niks van haar.

De dagen nadat de overbuurjongen haar naakt heeft gezien controleert Famke tegen het obsessieve aan of haar gordijnen dicht zijn voordat ze gaat douchen. Wanneer ze studeert houdt ze haar gordijnen wel open. De dagen worden langer en Famke wil zo lang als ze kan van het zonlicht genieten, ook al zit ze binnen om te studeren. Hoewel ze geniet van het zonnetje in haar kamer, doet ze er alles aan om niet naar de overbuurjongen te kijken. Hij weet niet wie ze is of wat haar huisnummer is, maar het idee dat hij haar naakt heeft gezien blijft haar dwarszitten.

Famke vindt zichzelf niet preuts. Na het sporten doucht ze af en toe samen met haar team en op seksueel gebied vindt ze dat ze voor veel dingen openstaat, ook al heeft ze nog maar met een jongen seks gehad. Dat haar team en haar vriendje haar naakt hebben gezien, daar heeft ze geen probleem mee. Dat haar overbuurjongen haar naakt heeft gezien, dat vindt ze iets heel anders. Hij kent haar niet en toch heeft hij haar in haar blote kont gezien. Haar blote lichaam is voor Famke iets intiems en ze heeft dat gedeeld met haar overbuurjongen. Het was per ongeluk, maar het is toch gebeurd.

Twee weken later is het stof gaan liggen. Famke doet nog steeds de gordijnen dicht voordat ze gaat douchen, maar het is weer een gewoonte geworden in plaats van een obsessie. Zonder zich zorgen te maken over haar overbuurjongen zit Famke aan haar bureau. Ze studeert voor haar tentamens en de lesstof wil nog niet binnenkomen. Na een uur studeren heeft Famke er geen zin meer in, maar ze dwingt zichzelf om door te zetten.

Als Famke na nog een half uur haar hoofd uit haar boek haalt, kijkt ze uit het raam en recht de kamer van haar overbuurjongen in. Hij trekt zijn onderbroek uit. Hij staat naakt voor zijn raam! Het eerste dat Famke opvalt is zijn strakke, gespierde buik. Als Famke verder naar beneden en tussen zijn benen kijkt, ziet ze zijn piemel. Ze ziet zijn piemel! Hij lijkt even groot als die van haar vriendje, maar zijn piemel is nog slap… Onbewust vraagt Famke zich af hoe groot zijn piemel zou zijn als hij stijf zou zijn. Famke heeft net genoeg tijd om de rest van zijn getinte, gespierde lichaam in zich op te nemen voordat hij een deur opendoet en een andere kamer ingaat. Famke kan niet anders denken dan dat hij er erg aantrekkelijk uitziet.

Zonder te weten waarom ze het doet, appt ze haar vriendje.

"Weet je nog die jongen tegenover me? Hij stond naakt voor het raam!"Een vinkje, twee vinkjes, twee blauwe vinkjes. Nog geen minuut later belt haar vriendje naar verwachting.

"Vertel!" "Nou ja, uh, ik was aan het studeren en opeens staat hij daar in zijn blote pielemuis voor het raam." "Ja oké, maar vertel, hoe zag hij eruit?" Famke omschrijft de jongen. Dat hij zwart is, hoe groot hij is, dat hij gespierd is, en zonder erbij na te denken wat haar vriendje ervan denkt hoe groot zijn lul is. Haar vriendje grinnikt. "Het klinkt alsof je hem wel knap vindt" stelt hij. Famke wordt stil. Ze voelt haar wangen branden. Shit! Haar vriendje lacht, "Je mag wel zeggen dat je hem knap vindt". "Vind je dat niet erg dan?" "Ik kan toch niks aan jouw gevoelens doen? Ik ben er oprecht wel benieuwd naar. Trouwens, jij mag hem ook wel knap vinden want hij zal jou ongetwijfeld ook wel knap vinden." Schoorvoetend biecht Famke op, "Oké oké, ik vond hem er niet verkeerd uitzien".

"Hé maar schat", gaat haar vriendje door, "als jij weet dat hij jou naakt heeft gezien is het wel zo eerlijk als hij weet dat jij hem in zijn blote kont hebt gezien toch?" "Je bent gek!" sputtert Famke tegen. Meent hij het serieus? "En dan?" vraagt ze. Aan zijn gegniffel hoort Famke dat haar vriendje ervan geniet om haar op te jutten. "En dan niks" zegt hij, "maar dan weet hij tenminste wel dat jij hem ook in zijn blote kont hebt gezien."

Famke is volledig van haar apropos. Wat moet ze doen? Moet ze doen wat haar vriend van haar vraagt? "Kom op schat, wat is het ergste dat er kan gebeuren? Dan ziet hij jou, en dan? Hij weet toch niet wie je bent of je huisnummer dus hij kan er toch niks mee doen en als ik hoor hoe jij hem omschrijft vind je het vast niet erg om hem nog een keer te zien…" Famke moet haar vriendje gelijk geven, maar ze voelt zich er toch niet gemakkelijk bij. Als het gesprek stilvalt, zet haar vriendje door, "Kom op, doe het dan voor mij schatje". Nadat Famke erover na heeft gedacht, antwoordt ze, "Oké, ik doe het!"

Net op het moment dat ze haar besluit heeft genomen, ziet ze de deur openslaan. Nietsvermoedend loopt de donkere jongen zijn kamer in, precies zoals zij dat twee weken geleden deed. Terwijl de jongen bezig is, kijkt hij alle kanten op behalve het raam uit. Verdorie! Famke heeft haar vriendje gezegd dat ze haar overbuurjongen zou laten weten dat ze hem heeft gezien, dus ze gaat het doen ook! Vastberaden staart Famke de jongen aan totdat hij eindelijk uit het raam kijkt. Bijna meteen maakt hij oogcontact met Famke.

Uit instinct trekt Famke haar gordijn direct dicht. "En?" hoort ze aan de andere kant van de lijn. Geschrokken bevestigt ze, "Hij heeft me gezien!" "Goed zo schatje, ik houd van jou" lacht haar vriendje haar toe. "Ik ook van jou." Famke hangt op.

Met een diepe zucht laat Famke zich op haar bed vallen. Shit! Heeft ze nou echt die jongen laten weten dat zij hem naakt heeft gezien? Waarom heeft ze dat nou gedaan? Omdat haar vriend het haar vroeg, maar waarom vraagt hij haar om zoiets te doen? Ze heeft die jongen op zijn intiemst gezien en nu weet hij het ook nog! Diep van binnen merkt Famke dat ze het spannend vond om te doen. Waarom zou ze het opwindend vinden om hem te laten weten dat ze hem naakt heeft gezien? Toch kan ze haar gevoel niet ontkennen, hoe pervers ze het idee ook vindt.

De gordijnen in Famkes kamer blijven de dagen daarna bijna continu dicht, tenzij ze zeker weet dat haar overbuurjongen er niet is. Ze hoeft de gordijnen ook niet open te hebben om haar overbuurjongen voor de geest te halen. Het moment dat hij met zijn naakte, strakke, gespierde lichaam en zijn grote lul voor het raam staat en oogcontact met haar maakt lijkt op haar netvlies gebrand. Ze wil er niet aan denken, maar het beeld blijft door haar hoofd spoken. Erger nog, het beeld windt haar op… Ze deelt alles met haar vriendje, maar wat zou hij zeggen als ze hem zou vertellen dat ze aan haar overbuurjongen blijft denken, laat staan als ze hem zou vertellen dat ze opgewonden wordt van het idee dat ze elkaar naakt hebben gezien?

De week daarna zijn Famke en haar vriendje aan het Skypen. Hij zit voor zijn werk een week in het buitenland en omdat Famke tentamenweek heeft kan ze niet zomaar met hem mee. In plaats daarvan Skypen ze, Famke vanuit haar studentenkamer en hij vanuit zijn hotelkamer.

Samen hebben ze het over van alles. Famke vertelt over haar tentamens, over welke vragen ze twijfelt, welke tentamens ze verwacht te halen en welke niet. Haar vriendje vertelt over de restaurants waar ze al zijn geweest, de gekke gewoontes van zijn buitenlandse collega's, over hoe het weer eruitziet, en pas wanneer hij dat allemaal heeft verteld vertelt hij over waarom hij naar het buitenland moest en wat hij daar precies moet doen. Famke heeft het door en lacht. "Wat lach je?" vraagt haar vriendje. "Dat je pas op het allerlaatste over je werk vertelt." Hij lacht terug. "Ja ik dacht dat zal je vast niet zo boeien." Ze lachen samen. Ondanks dat ze honderden kilometers van elkaar verwijderd zijn, genieten ze van het contact.

"Ik mis je" bekent Famke. "Ik jou ook." Famke en haar vriendje kijken elkaar glimlachend aan. "Ik zou wel willen dat ik je hier had" zegt hij. "O ja? Wat zou je dan doen dan?" Zijn ogen beginnen te stralen. "Dan zou ik je tegen me aan drukken, je knuffelen, je kusjes geven…" Famke heeft de juiste snaar geraakt. "O? Waar zou je me kusjes geven dan?" "Op je neus, op je wangen, op je lippen" vertelt hij hees. Famke besluit haar vriendje te plagen. "Waar nog meer?" Zijn glimlach wordt een grijns, hij heeft Famke door. "Op je kaak, op je hals, op je borsten." Famke doet alsof ze moet nadenken. "Hmmmm, nou… Vooruit!"

"Als ik je kusjes op je borsten mag geven moet ik er wel bij kunnen!" grapt hij. "Is dat zo?" "Nou ja, dat ligt eraan hoe graag jij wilt dat ik je kusjes op je borsten geeft." Famke heeft gevoelige borsten en ze vindt het altijd fijn wanneer haar vriendje op haar borsten zuigt en haar tepels likt. Ze weet dat hij dat ook weet, dus hij zal haar niet geloven als ze doet alsof ze het niet wil. "Misschien wil ik dat wel" giechelt ze. "Laat ze maar zien dan" daagt hij haar uit.

Famke twijfelt. Ze heeft nog nooit zich uitgekleed voor de camera en ze hoort alleen maar slechte verhalen van meiden die dat hebben gedaan en die er spijt van kregen. Verhalen van video's die zijn gelekt en waar die meiden jarenlang door zijn achtervolgd… Ondanks de verhalen die door haar hoofd spoken wil ze haar vriendje ook niet teleurstellen. "Beloof je me dat je het niet opneemt of zo?" vraagt ze schuchter. Hij kijkt haar begripvol aan. "Beloofd, dit blijft tussen jou en mij." "Omdat jij het bent." Zijn glimlach wordt weer een grijns. "Je bent geweldig schatje."

Famke trekt haar shirtje over haar hoofd. In de tussentijd heeft haar vriendje zijn overhemd losgeknoopt. "Wat doe jij nou?" vraagt Famke lachend. "Als jij je uitkleedt, moet ik wel meedoen" antwoordt hij met een knipoog. Hij kijkt bewonderend naar Famke. "Ja, daar zou ik wel een kusje op willen geven." "Een kusje maar?" vraagt Famke beteuterd. Hij lacht terug, "Als jij meer dan een kusje wilt, wil ik je die best wel geven hoor". "Ja ik wil wel meer dan een kusje!" Haar vriendje tuit zijn lippen en doet alsof hij haar borsten kust. Ze lacht. "Gek!""Ik zou je tepels wel willen likken" hijgt hij. Heeft hij zijn hand in zijn broek? "Dat mag." "Als jij je beha losmaakt, lik ik je tepels." Famke speelt het spelletje mee. Ze haakt haar beha los, maar ze houdt haar arm voor haar grote borsten. "Wat zeg je dan?" plaagt ze. Haar vriendje kan zijn lach nauwelijks inhouden. "Wil je me alsjeblieft je heerlijke borsten laten zien schatje?" "Goed zo." Ze haalt haar arm weg voor haar borsten waardoor haar beha wegvalt. Haar vriendje zucht. "Ja die mis ik wel." "Ik mis jou ook hoor" grapt Famke. Samen lachen ze. Ze genieten van elkaar.

"Durf je een stapje verder te gaan?" vraagt haar vriendje. "Wat dan?" "Ik zou het echt supergeil vinden als je jezelf zou vingeren." Famke wordt langzaam maar zeker ook opgewonden van hun gesprek, dus ze heeft niet veel aanmoediging nodig. "Wil jij je dan ook voor mij aftrekken lekker ding?" hijgt Famke. "Waarom denk je anders dat ik mijn hand in mijn broek heb?" grapt haar vriendje. Famke grinnikt. "Ik wist het wel!"

Omdat ze niet zo goed kan laten zien hoe ze zichzelf vingert terwijl ze op haar bureaustoel zit, draait Famke haar laptop zo dat de camera naar haar bed wijst. Ze staat op en ritst haar spijkerbroek open. Terwijl ze met haar rug naar haar laptop toe staat, trekt ze haar spijkerbroek over haar billen naar beneden. "Je hebt ook zo'n lekkere kont schat" zegt haar vriendje hees. "Wat zou ik je nu graag hier hebben." Hij wordt helemaal gek van verlangen! "In mijn gedachten ben je nu bij me hoor" giechelt Famke terwijl ze haar hipster uittrekt. Ze holt expres haar rug zodat haar vriendje haar kont nog beter kan zien. "Hoe kan dat dan als jij in mijn gedachten hier bent?" lacht haar vriendje.

Nadat Famke op het bed is gaan liggen, ziet ze dat haar vriendje ondertussen zijn pantalon en zijn onderbroek heeft uitgetrokken. Ze ziet zijn pik nog niet, maar ze ziet al wel dat hij zichzelf aan het aftrekken is. Om hem een goede blik op haar kutje te gunnen, spreidt Famke haar benen. Vanuit zijn hotelkamer kijkt hij recht tegen haar kale kutje aan!

"Bevalt het je wat je ziet?" lacht Famke. Ze is zenuwachtig, ze heeft dit nog nooit eerder gedaan, maar ze vindt het nu al een van de meest geile dingen die ze ooit heeft gedaan. Dat ze haar vriendje ermee pleziert, is de kers op de taart.

Terwijl ze toekijkt hoe de hand van haar vriendje langzaam op en neer gaat, reikt Famke met haar hand tussen haar gespreide benen. Haar vingers strijken voorzichtig over haar schaamlipjes. Tot haar verbazing zijn ze al een beetje vochtig. "Ik word er nu al nat van" giechelt ze. Vanaf haar laptop hoort ze haar vriendje lachen. "Moet je eens kijken wat het met mij doet." Hij staat op van zijn stoel en laat zijn stijve pik aan Famke zien. "Lekker hoor" zucht ze. "Moet jij nodig zeggen lekker ding!" antwoordt hij.

Zachtjes begint Famke te kreunen. Ze heeft genoeg met haar schaamlipjes gespeeld, ze is nat, dus ze steekt een vinger in haar kutje. "Je hebt zo'n lekker kutje" hijgt haar vriendje. "Hmm ja" zucht Famke terug. Af en toe masturbeert ze wanneer haar vriendje er niet is. Ze vindt het fijn en ze kan er goed van klaarkomen, ook al zou ze liever echte seks hebben. Het idee dat haar vriendje toekijkt terwijl ze met haar kutje speelt maakt het een stuk spannender. Dat ze kan zien hoe hij zichzelf aftrekt terwijl zij zichzelf vingert geeft Famke het gevoel alsof ze bijna echt seks hebben. Ze vindt het ontzettend geil, zo geil is ze nog nooit geweest als ze masturbeert.

"Waar denk je aan?" hijgt hij. "Hmm" kreunt Famke, "ik zou zo graag willen dat je me nu neukt." "Hmm dat zou ik ook wel willen… Hoe zou je willen dat ik je neuk dan?" "Hmm lekker hard en diep schatje… Ik wil dat je me op z'n hondjes neukt." Hij grinnikt. "Dat kan wel geregeld worden." Terwijl ze elkaar aan het opgeilen zijn, blijven Famke en haar vriendje met zichzelf spelen.

"Hmm en wat zou jij willen?" vraagt Famke. Haar vriendje blijft even stil. Ondertussen blijft hij aan zijn pik trekken. "Weet je nog dat die jongen tegenover je naakt heeft gezien?" Famkes ogen worden groot. Wat gaat hij van hem vragen? "Ja?" "Ik zou het echt supergeil vinden als je hem laat zien dat je met jezelf aan het spelen bent." Famkes hand valt stil tussen haar benen. "Je bent gek!" roept ze. Onverstoorbaar blijft haar vriendje zich aftrekken. "Wat is het ergste dat er kan gebeuren?" vraagt hij. "Hij weet niet wie je bent of wat je huisnummer is. Het enige dat hij straks van je weet is dat je een bloedmooie meid bent die graag met zichzelf speelt. Blijf nou maar lekker met je kutje spelen schatje."

Gehoorzaam streelt Famke haar klitje. Ze moet toegeven dat het fijn voelt om met haar kutje te spelen, maar wil ze dat wel doen terwijl haar overbuurjongen toekijkt? Haar verstand probeert allerlei argumenten te verzinnen om eronderuit te komen, maar ze kan niet ontkennen dat ze geil is en ze wil haar vriendje ook plezieren. "Ik beloof je dat er niks gebeurt dat jij niet wil" stelt haar vriendje haar gerust. Famke twijfelt nog. Het lijkt erop dat haar vriendje haar twijfel aanvoelt. "Doe het voor mij lekker ding" dringt hij aan. Dat is het laatste duwtje dat Famke nodig heeft.

Hoewel Famke zelf nog niet overtuigd is van het plannetje, staat ze op van haar bed. Met terughoudendheid trekt ze haar gordijn open. Ze maakt de opening net groot genoeg voor haar overbuurjongen om haar te kunnen zien terwijl ze in bed ligt. Alleen haar overbuurjongen en niemand anders mag haar zien. Als ze naar zijn kamer kijkt, ziet ze dat het licht aan is. De jongen zelf lijkt er niet te zijn.

"Heel goed schatje" zegt haar vriendje. Ze schrikt op. Als ze haar reactie doorheeft, grinnikt ze. "Je liet me schrikken!" lacht ze. "Hoezo, heb je wat te verbergen?" "Nee!" sputtert ze tegen. "Laat maar zien dan."

Famke gaat weer op haar bed liggen met haar kutje naar de camera toe. "Speel maar weer lekker met jezelf" moedigt ze hem aan. Aangespoord door haar vriendje reikt Famke weer tussen haar benen naar haar kutje. Het gevoel van haar vingers die over haar schaamlipjes strijken en van haar vingers die ze af en toe in haar kutje steekt blijft lekker, ook met het gordijn open. Ze vraagt zich af of de jongen überhaupt thuis is en wat er zou gebeuren als hij haar zou zien. Zoals haar vriendje blijft vertellen weet hij in ieder geval niet wie ze is en wat haar huisnummer is, dus het ergste dat kan gebeuren is dat hij haar ziet masturberen. Famke verklaart zichzelf voor gek, maar het idee dat hij haar zou bekijken windt haar wel op. Ze blijft naar haar laptop kijken. Met een half oog houdt ze haar raam in de gaten.

Famke hoeft niet lang na te denken over het geval dat de jongen tegenover haar haar ziet masturberen. In haar ooghoek ziet ze wat bewegen. Als ze uit haar raam kijkt ziet ze haar overbuurjongen staan. Instinctief houdt ze haar ene arm voor haar borsten en legt ze haar andere hand op haar kutje. "Heeft hij je gezien?" vraagt haar vriendje. "Ja!" roept Famke. "Goed zo" lacht hij. Famke vindt het leuk om haar vriendje te plezieren, maar ze durft niet meer haar raam uit te kijken nu ze weet dat haar overbuurjongen haar heeft gezien. Wat zal hij wel niet denken?

"Ik vind het echt supergeil dat je dit durft schatje" hijgt Famkes vriendje. Ze kan zien dat hij niet liegt, ze heeft zijn pik nog nooit zo groot en zo hard gezien! "Hmm ik zie het" zucht ze. "Dat komt door wat jij allemaal doet lekker ding." Die opmerking doet Famke goed. Hoewel haar verstand haar smeekt om de gordijnen dicht te trekken en te stoppen, zorgen de goedkeuring en de stijve pik van haar vriendje en haar eigen opwinding ervoor dat ze door blijft gaan, ook al kijkt haar overbuurjongen waarschijnlijk toe terwijl ze met zichzelf speelt. Waar ze mee bezig is mag niet en kan niet, maar ze doet het toch en dat maakt het des te spannender. Ze weet dat het gekkenwerk is en dat maakt het juist opwindend voor haar.

Als vanzelf streelt Famke weer haar schaamlipjes om daarna twee vingers in haar kutje te steken. In plaats van haar borsten los te laten pakt ze een van haar borsten vast en kneedt ze die. "Hmm ja, speel maar lekker met je borsten schatje" moedigt haar vriendje haar aan. Ze pakt haar borst vast en laat hem aan haar vriendje zien terwijl ze strak in de camera kijkt. "Hmm zo ja" zucht hij.

"Vind je het geil om met jezelf te spelen voor mij en je overbuurjongen?" vraagt Famkes vriendje haar hees. Zonder erbij na te denken antwoordt ze "Hmm jaaa". "Mooi zo, ik vind het ook geweldig geil schatje." Door zijn opmerking kijkt Famke opzij uit haar raam. Haar overbuurjongen staat nog steeds te kijken. Hij heeft ondertussen zijn broek en zijn onderbroek uitgetrokken. Sterker nog, hij staat zich af te trekken! Hij trekt zich af terwijl Famke met haar kutje speelt! Famke staart naar zijn paal. Zelfs van een afstand ziet ze duidelijk dat zijn paal een stuk groter is dan die van haar vriendje, zelfs hoe groot en stijf hij nu is!"Je overbuurman kijkt ook nog steeds mee?" Famkes aandacht gaat weer naar haar vriendje. "Ja" antwoordt ze. "En?" vraagt hij. Schuchter bekent Famke dat hij zich ook aftrekt. "Hmm, hij geniet dus ook wel van jouw showtje." Famke voelt haar wangen branden. Zo denkt ze er zelf niet over na, maar hij heeft gelijk. "En heeft hij nog steeds zo'n grote lul?" Als vanzelf kijkt Famke weer naar haar overbuurjongen. "Ja hij heeft echt een hele grote" bekent ze. "En vind je hem nog steeds knap?" "Hoezo?" vraagt Famke terughoudend. Waar wil hij naartoe? "Gewoon, vind je hem nog steeds aantrekkelijk?" "Uhhh ja, maar hoezo dan?" Hij lacht. "Dan mag je hem ook wel een showtje geven toch?"

Wil hij nou echt dat ze zichzelf vingert voor die jongen? "Je bent echt gek!" roept Famke. "Waarom zou ik voor hem gaan…?" "Nou ja, je vindt hem blijkbaar wel een knappe jongen en hij geeft jou ook een showtje door zijn pik aan jou te laten zien toch?" "Ja…" geeft Famke toe. "En volgens mij vind jij het ook wel geil om met jezelf te spelen terwijl hij ook meekijkt of niet?" Het valt even stil, totdat Famke schoorvoetend "Ja…" zegt.

Famke wil haar vriendje geen gelijk geven, het is te gek voor woorden dat ze haar vriendje vertelt dat een andere jongen een grote lul heeft, dat ze hem aantrekkelijk vindt, dat ze het zelfs geil vindt om met haar kutje te spelen terwijl hij toekijkt! Tegelijkertijd klopt het allemaal en vindt haar vriendje het niet erg. Sterker nog, hij lijkt het alleen maar geil te vinden!

"Hmm, als je het zou eens zo doet" stelt Famkes vriendje voor, "dat je het beeldscherm van je laptop op zwart zet en gewoon doet alsof ik er niet ben, is dat een idee?" Terwijl Famke met haar kutje blijft spelen, denkt ze erover na. "Dat kan…" "Doe maar, laat die jongen maar zien dat jij ook geil van hem wordt."

Met dat laatste duwtje in de rug gaat Famke van het bed af. In haar ooghoek ziet ze hoe de jongen haar nauwlettend in de gaten houdt. Ze zet het beeldscherm van haar laptop uit en gaat weer op bed liggen. Deze keer gaat ze met haar benen naar het raam toe liggen. "Goed zo schatje" moedigt haar vriendje haar aan. "Laat hem maar zien hoe geil je bent." Famke spreidt gewillig haar benen, ze laat haar kale kutje aan haar overbuurjongen zien.

De jongen kijkt goedkeurend toe hoe Famke hem haar kutje laat zien. Hij laat zijn pik even los om hem in zijn volle glorie aan haar te laten zien. Ze weet het zeker, zijn pik moet stukken groter zijn dan die van haar vriendje! Zonder erbij na te denken glimlacht ze naar hem. Hij is haar heel bewust aan het verleiden en het werkt!

"Ja, vind je het leuk dat die jongen zich op je aftrekt?" hoort ze vanuit haar laptop. "Hmm jaaa" zucht Famke. "Hoe groot is zijn lul Famke?" spoort haar vriendje haar aan. "Echt heel groot." "Is hij groter dan die van mij?" "Jaaa" zucht ze schaamteloos. "Hmm ik vind dat je hem dat wel moet laten weten" stelt hij voor. Famke kijkt opzij naar haar laptop. "Hoe dan?" "Als je het nou eens opschrijft en voor het raam houdt dan leest hij het wel." "Oké." Famke is bloedgeil, ze hoeft niet meer overtuigd te worden om mee te werken met de plannetjes van zijn vriendje!

Gehoorzaam pakt Famke een vel papier uit haar printer en een stift van haar bureau. Met dikke koeienletters schrijft ze, "JE HEBT ECHT EEN HELE GROTE LUL". Tevreden met haar handschrift loopt ze naar het raam om haar geschreven kreet ervoor te houden. Wanneer het papier er blijft hangen gaat ze weer op bed liggen.

Nadat de jongen de oproep heeft gelezen, gaat hij voor het raam weg. Na een paar tellen komt hij terug met zijn eigen blaadje.

"JOUW TIETEN EN KUTJE ZIJN OOK LEKKER"

Famke glimlacht naar de jongen. Ze kan zijn compliment wel waarderen. "Schrijft hij wat terug?" "Hmm ja, hij zegt dat mijn tieten en kutje ook lekker zijn" antwoordt Famke. "Hmm dat vind ik ook." Hoewel ze nog wel met haar vriendje praat, merkt Famke dat haar aandacht wel is verschoven naar haar overbuurjongen. Ze kan niet ontkennen dat ze hem ook wel interessant vindt. Hij heeft niet alleen een hele grote lul, het is ook nog eens niet haar vriendje. Het idee dat ze een andere jongen op zit te geilen terwijl haar vriendje toekijkt windt haar meer op dan ze ooit heeft meegemaakt.

Ze heeft de smaak goed te pakken. Ze zet haar benen nog wat verder uit elkaar. Met haar vingers spreidt ze haar schaamlipjes, zodat de donkere jongen tegenover haar het binnenste van haar kutje kan zien. De jongen grijnst naar haar. Het mag duidelijk zijn dat hij Famkes showtje op prijs stelt. Famke zou die conclusie ook kunnen trekken zonder zijn grijns te zien, zijn harde paal spreekt boekdelen. Famke glimlacht terug naar hem.

"Je vindt hem echt wel een lekker ding of niet?" hoort ze. "Hmm jaaa" beaamt ze. "Je vindt zeker ook dat hij een lekkere lul heeft of niet?" "Hmm jaaa…" Ondertussen blijft Famke met haar kutje spelen. Ze is bezeten door haar opwinding. "Je zou hem zeker ook wel van dichterbij willen bewonderen." "Hmm jaaa…" "Dan wil je vast ook wel door hem geneukt worden. Voordat Famke doorheeft wat ze zegt, kreunt ze, "Ooh jaaa…"

Famke schrikt van haar eigen woorden. Toch lijkt het idee dat ze seks zou hebben met die jongen haar aantrekkelijker dan ze van zichzelf zou verwachten. Zou ze echt seks willen hebben met die jongen? Zou ze met hem vreemd willen gaan terwijl haar vriendje toekijkt? Is het überhaupt wel vreemdgaan als haar vriendje het goedkeurt? Als haar vriendje haar aanmoedigt?

"Laat hem maar weten dat je door hem geneukt wil worden dan." Famke kijkt met grote ogen naar haar laptop. Zijn opmerking maakt haar in een keer een stuk nuchterder. "Serieus?" "Jij vindt hem lekker, hij vindt jou duidelijk ook lekker, van mij mag het… Je mag seks met hem hebben onder een voorwaarde." Famke is wel geïnteresseerd. "Nou?" "Ik wil toekijken terwijl jij seks met hem hebt." Sneller dan ze het wil laten merken antwoordt ze "Oké". Haar vriendje lacht. "Laat het hem maar weten dan."

Met knikkende knieën loopt Famke naar haar printer. Gaat ze het echt doen? Ze schrijft zonder aarzeling de woorden op papier. Dat zegt haar genoeg. Toch voelt ze de zenuwen door haar lijf gieren als ze het papier voor haar raam houdt.

"IK WIL DAT JE ME NEUKT"

De jongen krijgt een grijns van oor tot oor. Hij pakt het vel papier dat op de grond is gevallen en krabbelt er snel zijn antwoord op.

"HUISNUMMER?"

De zenuwen overmeesteren Famke bijna, het lukt haar nauwelijks om haar handen in bedwang te houden, maar uiteindelijk krijgt ze haar huisnummer op het papier. Ze houdt het voor het raam. De jongen knikt en loopt weg van het raam. Ze kan nog net zien dat hij haastig een trainingsbroek en een T-shirt aantrekt en wegloopt.

Shit! Hij komt echt naar haar toe! Pas na de daad beseft Famke wat ze heeft gedaan. Ze heeft haar overbuurjongen haar huisnummer gegeven en hem toestemming gegeven om seks met haar te hebben!

"Is het gelukt?" Famke schrikt op. Haar vriendje! Haar vriendje is er ook nog. Gespannen antwoordt ze "Ja, hij komt hierheen". "Serieus?" "Ja ik zei hem dat ik wilde dat hij mij neukt en hij vroeg mij mijn huisnummer en ik heb hem mijn huisnummer gegeven en nu komt hij hierheen."

Alsof het zo afgesproken was gaat de bel. Famke loopt naar haar intercom. Ze durft de jongen niets te zeggen, maar ze laat hem wel haar appartementencomplex binnen en ze zet de deur van haar kamer op een kier. Ze wacht hem op haar bed op. Voor de zekerheid trekt ze haar badjas aan voordat ze op bed gaat zitten. Als het iemand anders is dan ze verwacht, hoeft ze die persoon niet in haar blote kutje op te wachten.

"Hmm ik vind het echt zo geil dat je dit echt doet schatje" hijgt haar vriendje. "Ik houd van jou." Famke kijkt met een lieve glimlach naar haar laptop. "Ik ook van jou." Ze hoort de deur van haar gang naar het trappenhuis opengaan. "Nu stil zijn oké?" vraagt ze haar vriendje. Hij geeft geen antwoord. Dat is niet wat ze had verwacht, maar wel wat ze vroeg.

De deur gaat open. Haar overbuurjongen staat in de deuropening. Famke beseft dat ze nu niet meer terug kan. Ze staat op om de jongen te begroeten, maar ze blijft voor de laptop staan. Ze is geil, ze wil oprecht dat de donkere jongen haar neukt, maar ze wil ook dat haar vriendje alles kan zien dat hij met haar doet. Hij bekijkt haar van top tot teen en aan zijn grijns te zien bevalt het hem wat hij ziet. Tegelijkertijd bestudeert Famke de donkere jongen zelf ook. Zelfs met zijn trainingsbroek en zijn loszittende T-shirt aan kan ze zien dat hij afgetraind is. Van dichtbij ziet zijn gezicht er ook niet verkeerd uit, ze zou zelfs op hem kunnen vallen. Dat de aantrekkingskracht wederzijds is, ziet Famke aan de bobbel die zich duidelijk aftekent in zijn trainingsbroek.

Naarmate de jongen dichterbij komt, voelt Famke haar hart steeds hoger in haar keel bonken. Het gaat gebeuren! Als de jongen tegenover haar staat, merkt ze dat hij een kop groter is. "Dus, jij wilde neuken?" vraagt hij met een grijns van oor tot oor. Famke voelt zich heel klein tegenover de grote, donkere, gespierde jongen. "Uuuhhh ja" geeft ze toe. "Mooi."

Wanneer de jongen naar haar schouders reikt, verstijft Famke. Wat gaat hij doen? Hij laat haar badjas van haar lichaam afglijden. Famke verroert geen vin, ze laat hem doen wat hij wil. De blik van de jongen gaat gelijk met haar badjas omlaag. Zijn grijns wordt nog breder. Hij is duidelijk onder de indruk van haar lichaam. "Jezus, jij hebt echt mooie borsten meisje" zucht hij. "Dank je" piept Famke. Ze merkt dat zijn goedkeuring haar geruststelt. Was ze bang dat hij haar niet mooi zou vinden?Voordat Famke het doorheeft, heeft de jongen zijn arm om haar heen geslagen, haar lichaam tegen dat van hem gedrukt en zijn lippen op haar lippen gedrukt. Als vanzelf opent Famke haar mond, waarna hij met het puntje van zijn tong haar tong streelt. Hij doet het niet verkeerd, vindt ze. Ze kreunt zachtjes in zijn mond. Gewillig opent ze haar mond nog verder voor hem, totdat ze met open monden staan te tongen. De jongen grijpt een van haar borsten en kneedt hem ruw. Famke steunt. "Mmmmh…" Zo heeft ze nog nooit met iemand gezoend, het voelt pervers, al helemaal omdat haar vriend meekijkt.

De jongen stopt met haar zoenen. Famke heeft maar een moment om zich af te vragen wat hij van plan is totdat hij haar op bed duwt. "Oh!" roept ze verrast. Ze laat zich vallen en wacht af wat hij met haar gaat doen. Ze geeft zich volledig over aan hem.

Meteen nadat Famke op haar bed ploft zakt de jongen op zijn knieën tussen haar benen in. Hij likt de binnenkant van haar dijen. Langzaam zakt hij al kussend en likkend verder tussen haar benen naar haar kutje toe. "Jezus wat ben jij al nat meisje!" roept de jongen verwonderd. Famke is verbaasd dat ze nog steeds nat is, blijkbaar was ze nog nat van het masturberen…

Op het moment dat hij bij haar kutje aan is gekomen en hij haar kutje van onder naar boven likt, laat ze een ongeremde kreun horen. "Mmmmh…" De jongen doet het duidelijk goed, Famke kreunt en geniet met volle teugen van hoe hij haar likt. "Owww, owww…"

"Owww, ooowww" kreunt Famke. De jongen beft haar goed, heel goed! Zijn tong gaat op en neer tussen haar lipjes en af en toe zuigt hij aan zijn klitje. Iedere keer dat hij dat doet, siddert Famke van genot. "Ooowww…" In haar achterhoofd bedenkt ze dat haar vriendje haar nog nooit zo lekker heeft gelikt.

Na een paar minuten voelt Famke de vlinders in haar buik opborrelen. Hij gaat haar klaar laten komen! Famkes gekreun wordt steeds luider, alle remmen gaan los, ze heeft nog nooit zo genoten van iemand die haar likt… Ze gooit haar hoofd in haar nek, haar gezicht wordt vuurrood, haar adem stokt even, en dan kermt ze het uit, "Oooh ja, ik kom, ik kom, oooh ja, oooh, OOOWWW!" Ze komt klaar! "OOOWWW!" Kronkelend en stuiptrekkend laat Famke zich overmeesteren door haar orgasme.

De jongen kijkt met een triomfantelijke grijns naar Famke. Hijgend en puffend richt ze zich op op haar ellebogen om de jongen aan te kunnen kijken. "Lekker?" vraagt hij. "Mmhmm" beaamt Famke. Hij veegt Famkes vocht van zijn mond en zijn kin met zijn arm. "Mooi, dan mag je mij ook wel pijpen."

Zonder vragen te stellen laat Famke zich van haar bed glijden om op haar knieën tussen zijn benen zitten. Ze legt een hand op zijn bovenbeen en haar andere hand reikt naar zijn broekrand. Met beide handen trekt ze nu zijn trainingsbroek naar beneden waardoor zijn halfstijve pik tevoorschijn komt. Famke schrikt ervan, zijn pik is nog groter dan ze had verwacht! Zijn pik is zo al minstens 5 centimeter langer dan die van haar vriendje en een stuk dikker. Hij heeft een besneden eikel die nog weer dikker is dan zijn schacht. Zo'n paal heeft ze nog maar een keer eerder gezien en dat was in een pornofilm! De jongen lacht, "Ik doe voorzichtig met je hoor".

Met haar rechterhand pakt ze zijn pik vast die ze meteen voelt groeien. Ze beseft dat ze nauwelijks haar vingers om zijn pik krijgt. Ze beweegt haar hand zachtjes op en neer en kijkt omhoog. Ze vangt zijn blik. Hij knikt goedkeurend en met iets meer zelfvertrouwen beweegt ze haar hand sneller op en neer. Met haar andere hand wisselt ze af, tot ze zijn ballen voorzichtig in haar hand neemt. Ze weet van haar vriendje hoe lekker mannen het vinden als ze met hun ballen spelen. Een kreun ontglipt uit zijn mond. Famke vindt het heerlijk om hem te zien genieten en besluit een stapje verder te gaan.

Ze buigt verder voorover en likt kort aan zijn eikel. Er volgt nog een kreun en de jongen legt zijn hoofd in zijn schouders. Famke draait ondertussen met haar tong rondjes om zijn eikel heen terwijl ze hem af blijft trekken. Ze houdt zijn ballen nog vast met haar andere hand. Dan sluit ze haar mond strak om zijn lul heen en laat haar hoofd zakken. Haar vriendje heeft haar talloze keren verteld hoe goed ze kan pijpen. Ze zakt vol zelfvertrouwen steeds verder tot ze zijn lul niet verder in haar mond kan hebben. De pik van haar vriendje past bijna helemaal in haar mond, maar deze paal krijgt ze nog niet eens voor de helft in haar mond!

Ondertussen is haar blik strak gericht op zijn gezicht en op datzelfde moment gaan zijn ogen weer open. Terwijl ze hem aan blijft kijken laat ze zijn pik weer uit haar mond glijden om hem direct erna weer diep in haar keel te laten verdwijnen. Met haar andere hand blijft ze zijn ballen masseren en nog steeds kijkt ze hem strak aankijken. Af en toe sluit hij zijn ogen van genot en kreunt hij als ze zijn pik weer diep in haar keel laat glijden. "Oh mijn god wat kan jij lekker pijpen!" Aangemoedigd door zijn compliment pijpt Famke de jongen nog enthousiaster, ze neemt zijn pik nog dieper in haar mond totdat zijn eikel tegen haar huig komt. Verder dan dat kan ze hem niet in haar mond nemen en ze heeft hem niet eens helemaal in haar mond! In haar achterhoofd vraagt ze zich af of zijn pik wel in haar kutje zou passen.

De jongen legt zijn hand op haar schouder en leidt haar mond voorzichtig weg bij zijn pik. "Niet te snel" lacht hij, "straks kom ik nog klaar voor ik je heb kunnen neuken!" Famke lacht. Zij wil ook dat hij haar neukt! Ze laat zijn pik los. Zijn pik staat recht omhoog. "Ga maar op je handen en knieën, dan kan ik je lekker van achteren neuken. Is dat wat je wil?" "Hmm jaaa" zucht Famke.

Gewillig klimt Famke op het bed. Ze gaat op haar handen en knieën zitten. Ze kan het niet laten om naar haar laptop te kijken en haar vriendje een knipoog te geven. Als hij zo graag wil dat zij seks heeft met die donkere, gespierde jongen, dan gaat ze seks hebben met hem! Ze holt haar rug zodat haar kont nog beter naar voren komt. Haar borsten hangen onder haar lichaam. De jongen pakt een van haar borsten. Hij knijpt in haar tepel. "Ooowww" kreunt Famke. "Je hebt echt lekkere tieten."

De jongen gaat achter Famke zitten. Met zijn vlakke hand slaat hij op haar stevige billen. "AH!" kermt Famke het uit. Zijn handafdruk tekent zich rood af op haar kont. Hij trekt Famkes billen uit elkaar zodat hij haar kutje kan zien. "Hmm, dat is echt een lekker kutje, ik kan niet wachten om je te neuken." "Neuk me dan" zeurt Famke voordat ze doorheeft wat ze zegt. Ze smeekt de jongen om haar te neuken!

De man richt zijn aandacht weer op Famkes kutje en zet zijn eikel ertegenaan. Famke voelt haar schaamlipjes wijken voor zijn dikke eikel. Centimeter na centimeter verdwijnt de paal dieper Famkes kutje in. "Godverdomme wat heb je een krap kutje" steunt de jongen. Famke kan zijn pik nauwelijks hebben, ze kreunt het uit, "Ooowww, oh ja, ooowww…"

Tot Famkes verbazing duwt de man gemakkelijk zijn paal haar kutje in. "Vind je het lekker?" vraagt de jongen terwijl hij haar kutje binnendringt. "Ooohhh god jaaa" steunt ze.

De jongen begint Famke langzaamaan te neuken. Famke sluit haar ogen en gooit haar hoofd in haar nek. "Ooowww, ooowww, ooowww" kreunt mijn vriendin op het ritme van zijn stoten. Naarmate hij haar sneller neukt, kreunt Famke ook sneller mee, "owww, owww, owww". Hoe sneller hij haar neukt, hoe dieper zijn stoten worden. Uiteindelijk zit zit hij aan het einde van zijn stoten tot aan zijn ballen in Famkes kutje! Famke is verbaasd dat ze pijnloos zijn reusachtige pik kan hebben. Ze bedenkt zich dat haar kutje echt kletsnat moet zijn als hij zo makkelijk haar kan neuken. Ze ligt met volle teugen voor hem te genieten. Ze kermt haar genot uit. "Owww, zo groot… Jaaa… Owww… Owww, zo diep…"

Ondertussen neukt de jongen Famke steeds sneller en steeds harder. Haar borsten zwiepen heen en weer onder zijn stoten, zijn lichaam kletst met iedere stoot tegen haar billen aan. Het geluid van de klappen vult haar studentenkamer. Ze incasseert zijn stoten luid kreunend, "Owww, owww, owww, ow ja, owww, owww…" "Ja dat vind je wel lekker hè? Geneukt worden door zo'n dikke lul" bijt hij haar toe. Tussen haar kreunen door geeft Famke hem het antwoord dat hij ongetwijfeld wil horen, "Owww ja, zo groot, zo diep, owww, neuk me, ik wil komen!" Grijnzend gaat de jongen op haar in, "Ja, moet ik je klaarneuken?" Buiten zinnen kreunt Famke terug, "Jaaa, owww, jaaa, neuk me klaar alsjeblieft!"Dat antwoord is voor de jongen het startschot om als een heimachine op Famke in te beuken. Famke reageert door rug nog verder te hollen om zijn stoten nog dieper te kunnen voelen. "Owww ja, owww ja, ik kom, ik kom, ik…" Famke gooit haar hoofd in haar nek en nadat haar adem even stokt kermt ze het uit, "OOOHHH! OOOHHH JAAA!" Aangespoord door Famkes orgasme blijft de jongen onvermoeibaar op haar in stoten. Het is hem gelukt om haar zonder haar klitje ook maar aan te raken klaar te neuken! Dat is haar vriendje nog nooit gelukt! Stuiptrekkend en kronkelend ontvangt Famke zijn stoten terwijl haar orgasme maar blijft komen, "OOOWWW, OOOWWW, OOOWWW!"

Terwijl Famke nog stuiptrekkend de naweeën van haar orgasme ervaart, laat de jongen zijn pik uit haar kutje glijden. Zonder zijn pik in haar kutje laat Famke zich uitgeput op haar bed vallen. Ze heeft nog net genoeg kracht om op haar rug te rollen zodat ze de jongen aan kan kijken. "Zo ben je zeker nog nooit geneukt?" vraagt hij zelfverzekerd. Famke hijgt, het enige dat ze eruit kan krijgen is "Nee".

Na een paar tellen is Famke weer op adem gekomen en hervat ze haar antwoord. "Nee, zo ben ik nog nooit geneukt, dat was echt lekker." Ze weet dat ze ook tegen haar vriend opbiecht dat de donkere jongen haar lekkerder heeft geneukt dan hij haar in al die tijd dat ze samen zijn heeft kunnen neuken, maar het is de waarheid en ze kan het niet voor zich houden.

"Zal ik je weer verder neuken?" Famke hoeft niet na te denken over haar antwoord. "Jaaa, neuk me alsjeblieft" zeurt ze. De jongen grijnst. Hij pakt Famkes enkels en legt ze op zijn borst. Zelfs met haar hielen voelt ze nog hoe strak en gespierd zijn borstkas is.

Wanneer de jongen klaar is, duwt hij zijn paal voorzichtig Famkes kutje in, totdat hij tot aan zijn ballen in haar zit. In dit standje voelt Famke zijn reusachtige paal nog dieper in haar! Hij pakt Famkes benen en begint bijna agressief op haar kutje in te stoten. Haar benen trillen met iedere keer dat zijn lichaam ertegenaan slaat, haar borsten deinen heen en weer onder zijn stoten, ze moet haar best doen om zijn krachtige stoten te incasseren. Ze kreunt met iedere stoot, "Ow, ow, ow, zo, diep, ow, zo, hard, ow, ow, ow".

Iedere stoot gaat sneller en harder en dieper dan de vorige. De jongen pakt haar tieten en kneedt ze, hij gebruikt ze als houvast om zo hard als hij kan Famke te neuken. "OOOWWW" kreunt ze uit het diepste van haar keel. Door dit standje kan hij nog dieper zijn paal in haar kutje stoten. Haar benen trillen na van iedere stoot en haar tieten schokken heen en weer. De jongen neukt haar met alles wat hij heeft!

"Ik ga bijna komen" steunt de jongen tussen zijn genadeloze stoten door. "Kom maar" moedigt Famke hem aan. Ze wil hem zien klaarkomen! De jongen lacht. "Waar mag ik komen?" Nadat ze een paar stoten heeft geïncasseerd, reageert Famke. "Waar wil je komen?" Met een grijns van oor tot oor steunt de jongen, "Ik wil op je borsten komen". Na weer een paar harde stoten heeft Famke genoeg puf om te antwoorden. "Dat mag." "Ga maar op je knieën dan."

De jongen trekt zijn paal uit Famkes kutje. Gewillig rolt Famke van het bed af om op haar knieën klaar te zitten. De jongen springt bijna van het bed af om voor Famke te staan. Hij pakt zijn lul en begint zichzelf verwoed af te trekken. Zijn hand flitst heen en weer over zijn lange schacht. Famke zakt nog wat verder zodat haar borsten op dezelfde hoogte zijn als zijn paal. "Kom maar" moedigt ze hem aan. "Ja? Wil je dat ik kom?" steunt de jongen. "Jaaa kom maar…"

Het gezicht van de jongen vertrekt. Zijn adem stokt, totdat hij brult, "IK KOM". Hij spuit zijn eerste straal sperma recht op Famkes borsten. Een tweede straal, een derde straal, de jongen blijft maar spuiten! "Oh Jezus!" Famke kan alleen maar giechelen, ze geniet van het gevoel van het hete sperma op haar borsten! Ze blijft geduldig zitten totdat de jongen de laatste druppels sperma op haar borsten afschudt.

Met een ondeugende glimlach reikt Famke voorover om de laatste restjes sperma van zijn pik af te likken. "Oh god!" Famke giechelt, ze weet hoe gevoelig de eikel van haar vriendje is wanneer hij is klaargekomen en de eikel van deze jongen is dat blijkbaar ook. Ze laat de jongen het spoortje sperma op haar tong zien en wanneer ze oogcontact hebben, slikt ze het weg.

"Dat was echt het lekkerste kutje dat ik in maanden heb geneukt!" zucht de jongen. "Ik vond het ook geweldig, zo lekker ben ik nog nooit geneukt" bekent Famke sans gêne.

De jongen trekt haar omhoog en zoent haar. Famke voelt zijn slapper wordende lul tegen haar buikje aan. Terugdenkend aan hoe hij haar zoende toen hij haar kamer binnenkwam, opent Famke haar mond om hem weer met open mond te tongen. "Jij bent echt geil" lacht de jongen. "Jij ook!"

Nadat ze elkaar hebben gezoend pakt de jongen zijn kleren en kleedt zich weer aan. "Als je weer een keer wil…" Famke maakt zijn zin af. "Dan hangt er weer een papiertje voor mijn raam!" De jongen lacht en doet de deur achter zich dicht.

Met wankele benen loopt Famke naar haar laptop. Ze doet het scherm weer aan en kijkt naar haar vriendje die met een witte vlek op zijn buik naar haar lacht. "Dat was het geilste wat ik ooit heb gezien!" zucht hij. Wat heeft hij veel gespoten! "Dat wil ik vaker zien!" Famke lacht. Als het aan haar ligt, komt dat wel goed.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners