Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het personeelsfeest met een heel bijzonder verloop - 8352 keer gelezen
Dit jaar in juni hadden we ons jaarlijkse personeelsfeest bij het bedrijf waar ik werkzaam ben.
Daniëlle ben ik, iedereen noemt me overigens “Dani” en dat vind ik wel prima, een 41 jarige getrouwde vrouw ben ik.
Vanwege mijn functie, van een kleine financiële afdeling ben ik plaatsvervangend hoofd, regelmatig ontmoet ik gasten, accountants en dat soort mensen, dus moet ik me wel netjes kleden, dat doe ik ook graag, ik zie er graag zeg maar vrouwelijk uit.
Redelijk slank ben ik wel, donkerbruin half lang wat golvend haar blauwe ogen, en draag ook een bril.
Thuis heb ik een man en twee kinderen die op een middelbare school zitten.
Daar is het soms wel improviseren, daar mijn man trucker is en regelmatig vroeg weg moet, wel is hij elke avond thuis.
Maar het genoemde personeelsfeest betreft in dit geval alleen het kantoor en buitendienst personeel, in de praktijk zijn er dan altijd zo in de buurt van de zeventig mensen.
Op de bovenste etage is een grote vergaderruimte waar het gehouden wordt, een cateringbedrijf maakt er dan zithoekjes, een bar, en al dat soort dingen ook staat er een DJ muziek te draaien.
Ik vind het altijd erg leuk en ga er graag heen, mijn man vind het helemaal niets en probeert van alles om niet mee te hoeven met mij.
Daar heb ik mij al lang bij neergelegd, en dus weet ik dat ik alleen ga, hij weet uit ervaring dat ik dan niet vroeg thuis ben.
In de aanloop werden er al de nodige grapjes gemaakt, en het afdelingshoofd waar ik prima mee overweg kan heeft mij beloofd dat we samen gaan dansen.
Zowel hij als ik zijn getrouwd maar we maken wel de nodige pikante opmerkingen tegen elkaar, hij heet Lars overigens.
De vrijdagavond dat het feest was waren we allen de vrijdagmiddag vrij, dus heerlijk had ik wat tijd voor mijzelf en zocht op mijn gemak kleding uit.
Mijn oog viel op een donkerblauwe jurk met een half open rug, zeg maar tot net onder mijn schouderbladen en met een sluiting om mijn nek.
Nadat ik hem goed bekeken had was ik het met mijzelf eens dat deze het zou gaan worden.
Lekker in bad gelegen scheerde ik mijn kutje nog even kaal, wat bij mij altijd helemaal kaal is.
Een paar netkousen deed ik aan met een hele fijne maas, de jurk komt tot net op mijn knieën, een BH kan ik er niet onder aan, mijn maat C tieten hangen een heel klein beetje maar omdat het bovenstuk niet strak zit kan het wel vond ik.
Toen ik de jurk aan had baalde ik ervan dat mijn string zich aftekende onder de donkerblauwe wat glanzende stof, dus besloot ik om ook maar geen slip aan te doen, niemand zou het weten dus maakt het niet uit.
Tijdens de zomer en vakantie loop ik wel vaker zonder slip dus weet wat het is.
Mooi maak ik mijzelf op, een paar korte zwarte laarsjes eronder en ik ben tevreden hoe ik eruit zie, en eerlijk natuurlijk voelt het wel spannend dat ik onder mijn jurk helemaal naakt ben.
Als laatste doe ik een colbert aan en een tasje erbij en Dani is klaar om te gaan.
Van mijn man krijg ik complimenten en wenst me een fijne avond, ik zeg hem nog dat ik geen idee heb hoe laat ik thuis zal komen.
Lachend zegt hij : “als ik morgen wakker wordt zie ik je wel naast me liggen”.
Op het feest loopt het langzaamaan vol na de koffie drink ik een wijntje, klets met de nodige mensen, af en toe sta ik op de dansvloer wat los te dansen, en met de collega’s vermaken we ons prima, omdat ik het warm kreeg had ik mijn colbert uit gedaan en vond dat mijn grote tepels zich een beetje te duidelijk aftekende, maar dat kon ik niet veranderen.
Dan komt Lars mij ten dans vragen, hij is een kop groter dan ik, en we maken een dans, hij complimenteert mij zoals ik eruit zie en zegt : “jammer dat je zo nooit op kantoor komt werken” lachend reageer ik daar op dat bij een passende kledingvergoeding er veel mogelijk is.
Zo in de loop van de avond dansen we nog een paar keer, en na drie rode wijntjes ga ik over op mineraalwater omdat ik met de auto naar huis moet rijden.
Later op de avond als het licht wat gedimd is, en er ook al wat mensen naar huis zijn sta ik aan de bar met mijn voorkant tegen de bar en mijn rug naar de zaal, voel ik een hand onder mijn arm doorgaan in mijn jurk en pakt mijn loshangende blote tiet vast, verschrikt kijk ik over mijn schouder en kijk in het gezicht van Lars.
“Hé idioot laat dat blijf van mijn tieten af” zeg ik hem maar weer zijn hand niet af, en voel hoe zijn hand de onderkant van mijn volle maat C tiet optilt en er zacht in kneed.“Wat een heerlijke volle lekkere dikke tieten heb jij Dani” zegt hij, ik kijk hem aan en zeg : “haal je hand daar weg voordat iemand het ziet”, nadat hij even in mijn tepel heeft geknepen haalt hij zijn hand weg, ik voel mijn tieten nu gloeien en mijn tepels zijn hard geworden, nu zijn ze nog meer zichtbaar.
Dan zegt hij in mijn oor : “wat ik me nu afvraag of je kut ook zo lekker vol en dik is” even kijk ik hem strak aan, moet dan een beetje lachen en antwoord hem : “tja, find that out Boss”.
Even zie ik hem rondkijken en met zijn grote lichaam gaat hij achter mij staan en voel hoe hij aan de voorkant mijn jurk omhoog probeert te krijgen.
Dan realiseer ik me dat ik met een blote en kale kut hier sta en dat dit enorm fout kan gaan, koortsachtig bedenk ik mij hoe ik me hieruit kan redden………………..
Maar dan voel ik hem al op de blote huid boven mijn kousen en streelt hij mijn blote en kale kut.
“OMG” zegt hij zacht in mijn oor “niet alleen blote tieten maar ook een blote kut, wat ben jij een geil vrouwtje Dani” en voel hoe hij mijn kale kut in zijn hand neemt en deze even lekker kneed.
“Ook je kut is lekker vol en dik en helemaal kaal lekker geil wijf” zegt hij vervolgens, wel vreselijk spannend vind ik dit en ook wel lekker geil om mij hier bij mijn kut te laten pakken.
Om hem wat meer ruimte te geven zet ik mijn voeten verder uit elkaar en gewoon heerlijk zoals hij mijn kale kut betast en een vinger naar binnen drukt.
Mijn spontane geilheid neemt toch een beetje de overhand en druk mijn onderlichaam naar voren om hem dieper in mijn kut te voelen.
Dan zeg ik : “laat mijn kut maar los voordat anderen het zien of in de gaten hebben” dan haalt hij zijn hand onder mijn jurk vandaan maar legt die dan op mijn kontje en zegt dan in mijn oor : “die kale dikke kut van jou wil ik uitlikken wat ben ik vreselijk geil op jou nu Dani”.
Vanwege dat ik een vreselijk droge mond nu heb vraag ik aan de man achter de bar nog een drankje en drink daar wat van.
Mijn kut voel ik gloeien en tintelen, heel even bedenk ik mij dat ik de fout inga, maar de spanning en geilheid voelt zo heerlijk dat ik hem vraag : “stel dat je mijn kut uit zou mogen likken hoe en waar wil je dat dan doen ?”.
Stil in gedachte vraag ik mij af hoe ik zover kom om als getrouwde vrouw deze vraag aan mijn baas te stellen over het uitlikken van mijn kut, en dat ik me al door hem bij mijn tieten en kut heb laten pakken……….
Hij buigt zich naar mij en met nog steeds zijn hand op mijn billen zegt hij zacht : “als we stiekem naar beneden naar mijn kantoor gaan dan kan je daar wel met je benen wijd”, van de spanning en ook door mijn geilheid voel ik mijn kut gloeien en opzetten…………………
Recht kijk ik hem in zijn ogen en zeg : “we zijn wel beide getrouwd hé” hij wrijft en knijpt in mijn billen en zegt daarop : “dat is geen nee”…………….
Even overdenk ik alles…………en ik moet eerlijk tegen mijzelf zijn dat het me wel vreselijk spannend en geil lijkt om met Lars op zijn kantoor even lekkere dingen te gaan doen.
Dan neem ik mijn besluit en zeg : “ik ga naar het toilet en daarna kom ik naar jou kantoor” zonder antwoord af te wachten pak ik mijn handtas en loop weg…………..
Met mijn jurk tot mijn middel omhoog zit ik op het toilet en voel even aan mijn kut, die is al flink nat en even steek ik er een vinger in, heerlijk geil en wellustig voel ik mijzelf.
Mijn kut wrijf ik wat droog en op de gang kijk ik of er niemand te zien is en glip via de trap naar beneden………………… en bedenk mij dat ik weet dat ik vreemd ga nu en mij door Lars ga laten neuken.
Als ik zijn kantoor binnen stap is hij er al en achter mij doet hij de deur op slot, we omhelzen elkaar en zoenen even, heerlijk kneed hij mijn loshangende tieten.
Ik voel hem rommelen aan de sluiting van het bandje om mijn nek en met een zacht geluid valt even later mijn jurk om mijn voeten op de vloer en sta ik naakt voor Lars met alleen mijn kousen en laarsjes aan.
Met open mond bekijkt hij me en ik vind het wel geil en spannend om mij naakt aan hem te tonen als hij zegt : “sodemieters Dani, wat ben jij een prachtige vrouw” ik draai me een keer rond voor hem en zeg hem dat hij zich ook uit moet kleden.
Als Lars naakt is ga ik voor hem staan en pak met een hand zijn volle ballen en kneed deze even om dan via zijn harde paal naar de eikel te gaan en hem dan langzaam begin af te trekken.
Ondertussen heeft hij mijn kut weer te pakken en begint mij lekker te vingeren ik laat me tegen zijn bureau zakken en zet een been op een stoel zodat hij er goed bij kan, wel zeg ik hem dat we niet al te lang weg kunnen blijven zodat het niet opvalt voor onze andere collega’s .Lekker tongen we elkaar ondertussen en ik trek Lars af en hij is mij lekker aan het vingeren en ik voel hoe mijn kut begint te gloeien en ook lekker nat aan het worden is.
Dan zegt Lars : “ga op mijn bureau liggen ik wil die geile kut van jou likken” ik laat me op mijn rug op zijn bureau zakken en trek mijn benen op en zo biedt ik mijn kale blote kut aan Lars aan.
Gelijk voel ik een paar vingers diep in mijn getrouwde kut bewegen en kreunend geef ik aan hoe lekker ik dat vind en even later likt hij over mijn klit, schokkend reageer ik daar op.
Zo onverwacht, spannend en geil vind ik dit dat ik mij helemaal laat gaan, en mij grenzeloos geil voel.
“Lik mijn kut uit, trek mijn kut open Lars, voor jou is mijn kut nu” roep ik hem toe en moedig ik hem aan.
Hard en diep stoot hij zijn vingers in mijn kut, omdat dit nu puur om de geile sex gaat vind ik het heerlijk om lekker ruw aangepakt te worden.
Zijn tong voel ik een stukje mijn kut in gaan en zoals hij die opentrekt komt mijn harde klit omhoog en als hij daar dan ook nog even op bijt kom ik wild bewegend klaar en jaagt er een geweldig orgasme door mijn lijf.
Op het bureau van mijn baas lig ik geweldig klaar te komen en ohhhhh mijn God wat voel ik mij hoerig geil, als ik weer een beetje rustig ben kijk ik hem geil aan, trek mijn kut voor Lars open en zeg hem : “kom neuk me op een vreselijke manier, ram die paal in mijn kut” met zijn paal in zijn hand komt hij tussen mijn benen staan en geil als hij is zegt hij : “je gedraagt je als een geile hoer en ga je ook als een geile hoer neuken kantoor sletje”.
Ik voel hoe hij die grote harde eikel door mijn kale kut wrijft en dan voel ik hoe hij mijn kut opendrukt en naar binnen geschoven komt…………..
Mijn enkels leg ik op Lars zijn schouders en met zijn handen pakt hij mijn grote dikke tieten en trekt hard aan mijn tepels.
Grenzeloos en ongeremd geil zijn we en stevig stoot hij zijn hele paal in mijn smachtende kut, nog nooit was ik vreemd gegaan maar weet nu al dat dit vele malen geiler is dan de thuis sex………………..
“Wat een prachtige dikke geile kut heb je Dani, daar moet ik mijn zaad in spuiten” geeft Lars aan terwijl hij mij goed hard en diep aan het neuken is.
“Ja, baas spuit je zaad maar in je kantoor sletje, daar is ze nu voor” moedig ik hem aan, wellustig geil als we zijn moeten we beide klaar komen dat is ons ultieme doel nu.
“Kom van het bureau af en ga voorover staan dan neuk ik je achterlangs geil wijf” geeft Lars aan en trekt zijn paal uit mijn kut.
Voorover ga ik voor hem staan en met mijn ellebogen steun ik op zijn bureau, mijn grote tieten hangen naar beneden en slingeren heen en weer op zijn harde stoten.
Tijdens het neuken pakt Lars ze en trekt weer hard aan mijn tepels “Dani wat een heerlijke dikke tieten heb je vaker moet je ze los laten hangen” geeft Lars aan, “zal ik je kantoor hoertje worden baas” zeg ik hem om hem nog verder op te geilen.
Ook slaat hij af en toe hard op mijn billen, maar ondertussen ben ik prima op weg naar een alles overtreffend orgasme en geef dat ook aan.
“Dan ga ik je klaar neuken en ook vol spuiten met mijn zaad geile kantoorslet” zegt Lars en zo mogelijk gaat hij nog harder en dieper stoten, echt heb ik het gevoel dat ik nu afgeneukt wordt.
Lars heeft mij vast bij mijn heupen, wild slingeren mijn grote tieten heen en weer op zijn stoten waarmee hij zijn paal in mijn geile soppende kut stoot en dan onder het uitstoten van onverstaanbare geluiden kom ik wel zo gigantisch lekker klaar en even later houdt Lars zijn paal diep in mijn kut stil en voel hoe hij de eerste straal zaad diep in mijn klaarkomende kut spuit.
Hard en diep klaar geneukt worden en dan ook nog vol gepompt worden met sperma is natuurlijk het ultieme hoogtepunt en beide bewegen we wild tegen elkaar op, ik voel zijn pulserende dikke eikel in mijn kut bewegen en hoe hij het warme zaad in mijn kut spuit.
An als hij uitgespoten is en ik ook rustiger aan het worden ben trekt hij hem uit mijn volgespoten kut en voel gelijk zijn zaad langs mijn bovenbenen lopen, even blijf ik voorover staan om bij te komen.
Dan loop ik naar mijn tas en pak een paar papieren zakdoekjes en veeg het uit mijn kut druipende zaad op.
Op Lars zijn kantoor heb ik geen handdoek om mijn kut schoon te wrijven en omdat ik ook geen slip aan had besluit ik maar om een paar papieren zakdoekjes in mijn kut te proppen ter voorkoming dat er sperma uit lek en mijn jurk nat wordt.
We kleden ons aan en fatsoeneren ons even.
Voordat we uit het kantoor weer naar de feest zaal gaan omhelzen we elkaar nog even en kneed Lars mijn grote loshangende tieten nog even lekker en zegt hij : “het idee dat jij wel vaker mijn geile kantoorsletje wil zijn spreekt me wel aan Dani” zegt Lars.
Ik kijk hem aan en zeg : “nog nooit was ik vreemd gegaan maar je hebt me geweldig goed gepakt en misschien moeten we dit wel vaker gaan doen geile baas van me” en loop snel weg en ga naar boven naar de feestzaal.
Veel mensen zijn er al weg, aan de bar haal ik een alcoholvrij biertje want ik heb behoorlijk dorst natuurlijk.
Een heerlijk gevoel heb ik in mijn lichaam na deze geweldige neuk partij, en ik voel me nog wel een beetje geil ook, en geniet er van hoe ik begeert werd en ook hoe wellustig geil Lars op mij was, mijn eerste keer vreemd gaan ik mij vreselijk goed bevallen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners