Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Memories van Hagar 1 - 2933 keer gelezen
Hoe ouder ik wordt, hoe meer vragen ik over mezelf heb. Ken ik mijzelf wel? Veel mensen zullen dit van zichzelf beamen, maar zo zeker ben ik daar zelf niet van. Tegenover meisjes was ik heel lang een verlegen jongen. Of dat mijn natuur is of dat ik dat met de opvoeding heb meegekregen, weet ik niet. Eerst wilde ik een stukje over mijn voorgeschiedenis overslaan, maar dat maakt het verhaal maar half af.

Als heel jonge jongen keek ik mijn vader regelmatig toe wanneer hij een door hem geschoten konijn vilde, die aan een spijker in het schuurtje hing. Dat onder zo’n vel zoiets naakts was… brrrr! Later; een spelletje in de voorjaarszon. Met een buurmeisje en haar broer in de voortuin bij de buren. Ik was een jaar of zeven. Toen was ik het konijn dat gevild moest worden.

Het buurmeisje deed mijn blouse omhoog en mijn korte broekje naar benden. Zo lag ik daar naakt in de zon. Het gaf mij een heerlijk gevoel. Dit gevoel duurde niet lang, toen mijn vader mij kwam halen. Voorbij met de pret en mij werd te verstaan gegeven dat wat ik zojuist gedaan had, slecht en zondig was. Ik kan het na al die jaren nog steeds herinneren. Veel later, ik was toen een jaar of twaalf werd ik naar binnen geroepen, toen ik, tijdens het bouwen van tenten achter ons huis, tegen een vriendje riep. “Hier kun je lekker neuken”. Dat woord had ik geleerd van een vriend, die daarbij vertelde dat je dat bij meisjes deed. Ik wist niet wat hij daar precies mee bedoelde. Maar het woord stond stoer. Mijn ouders wilden weten, wie mij dat woord had geleerd. Ik hield mijn mond, maar wist inmiddels dat dit woordje ‘neuken’ mijn ouders razend maakte.Zo langzamerhand kreeg ik ook in de gaten dat mijn piemel af en toe stijf werd en de aanraking door mij, gaf mij een heerlijk gevoel. Verder niets. Een ander vriendje dat bij mij op de slaapkamer was, toen mijn ouders niet thuis waren, zei tegen mij dat ik mijn broek naar beneden moest doen, dan zou hij mij zaken leren, die overheerlijk waren. Ik deed dit en dat vriendje begon aan mijn pikje te trekken. Ik lag op bed en hij sjorde aan mijn pik en zei dat ik dadelijk een heerlijk gevoel zou krijgen. Na een tijdje bezig geweest te zijn, gaf hij het op en zei. “Bij jou werkt het niet!”

Maanden later; ik was toen bij een andere vriend thuis; toen ik weer een stijve piemel had, ben ik naar het toilet gegaan, deed mijn broek naar beneden en begon mij pikje te masseren en trekkende bewegingen te maken. Heerlijk was dat en ik werd enorm opgewonden. Plotseling schrok ik mij rot. Mijn pikje begon samen te trekken, weer te ontspannen en weer samen te trekken en er kwam vocht uit. Ik dacht dat ik te lang getrokken had en dat mijn pik nu kapot was en nooit meer stijf zou worden. Paniek! Maar waar kon ik er mee terecht. Gelukkig kwam de oplossing voor ik me er belachelijk mee maakte.

Ik bemerkte dat ik korte tijd later weer een erectie had en dat het krampachtige gevoel, eigenlijk heerlijk was en ik verlangde er alweer naar om dit gevoel te krijgen. In die tijd heb ik me krom getrokken. Tot ik een jaar of vijftien was, toen ik ter verantwoording werd geroepen door mijn vader en moeder op mijn slaapkamer. Daar werden de lakens van mijn bed opengeklapt. Mijn vader wees op de vlekken in het laken en vroeg mij hoe dat kwam. Ik zei dat ik dat niet wist. Hij zei. “Maar ik wel, en dat is heel zondig wat je doet. In de bijbel staat “Gij zult geen zaad ter aarde storten en dat doe jij! Daarom heb je al die puisten op je gezicht!” Ik schrok me rot en vanaf die tijd dacht ik dat iedereen op straat aan mij kon zien, dat ik aan zelfbevrediging deed. Later in dienst kreeg ik nog een domper, doordat dienstkameraden die mijn pik onder de douche hadden gezien, tegen me zeiden, dat ik nooit een meisje kon krijgen, omdat ik ze met zo’n grote alleen pijn zou doen.

Op mijn achttiende leerde ik een meisje kennen, genaamd Grace. Zij was mijn eerste liefde en nog maagd. Ik ook trouwens. In onze verkeringstijd experimenteerden we voorzichtig en na een half jaar, ik was toen bijna negentien, mocht ik voor het eerst zonder voorbehoedsmiddelen, heel voorzichtig en voor het zingen de kerk uit. Van die eerste keren, kan ik mij eigenlijk weinig herinneren. Er was niet zozeer opwinding, maar veel meer spanning. Zou het goed gaan? Betrapt niemand ons in de woonkamer. En er was natuurlijk bij mij een zekere trots. De onzekere jongen mocht dan toch z’n meisje neuken. Ik was ook gerust gesteld. Achteraf bleek de grote van mijn penis wel mee te vallen en waren zij waarschijnlijk alleen maar jaloers.

We trouwden en kregen kinderen. Ik kreeg een goede baan in een andere stad. Alles ging zoals dat in een jonge familie zou gaan. Met z’n viertjes gelukkig, vaak op vakantie, familiebezoeken, weinig bleef er over van mij frustraties en ik leefde helemaal op. Ook pakte ik weer een hobby op, die ik jaren had laten liggen, tuinieren. We namen een volkstuintje, in een tuingemeenschap. Een gezellige club mensen, die graag in de buitenlucht waren. In die tijd dacht ik niet na over de seksuele gevoelens van Grace. Zij wilde bij elke neukbeurt klaarkomen. Omdat ik, behalve wanneer ik het nodige had gedronken, altijd eerder klaarkwam, bezorgde ik haar vaak voor die tijd een orgasme, waarna ik mijn pik onbekommerd in haar heerlijke neukkutje kon stoppen en mij dan helemaal op mijn pik en mijn ballen kon concentreren.

Over hoe Grace verder was, kon ik weinig zeggen, omdat ik verder geen enkele ervaring had en zij ook niet. Dat er nog veel andere dingen op seksueel gebied waren, zag ik voor het eerst, in de bioscoop, samen met Grace en een zwager en schoonzuster, toen we naar de film “Blue Movie” keken. Ik zag voor het eerst neukende paartjes. De mooiste scene vond ik de staande neukpartij van de hoofdrolspelers, waar je een kort moment ook de stijve pik kon zien. Dat zoiets op de film werd gezet, wond mij enorm op en heb mij die avond ook op Grace uitgeleefd.

De mede volkstuingebruikers hadden een vereniging opgericht en één keer per maand was er een bijeenkomst. Gezellig, een biertje drinken, een dansje maken. We reden altijd met een collega en zijn vrouw mee. Guy en Evelien. We waren inmiddels een jaar of vijf getrouwd. De kinderen gaven voor Grace minder werk en gingen naar school. Grace kreeg dus meer tijd voor zichzelf. Dan begint er langzamerhand wat te veranderen.

Ik was een keer zelf met de auto naar de bijeenkomst gegaan. Na afloop vroeg Guy of wij nog even meegingen naar zijn huis om wat te drinken. “Ja, dat is goed zeiden Grace en ik”. Uit balorigheid stapte Grace bij Guy in de auto en Evelien bij mij. Toen we bij de woning aangekomen waren, waren Guy en Grace er nog niet. Evelien schonk mij nog een biertje in en na ongeveer een half uur kwamen ook Guy en Grace binnen.

“Zo zijn jullie daar?”

“Ja, we hebben even een ommetje gemaakt.” Verder werd er niet over gesproken. Later onderweg naar huis vroeg ik Grace wat zij zo lang hadden gedaan. En Grace vertelde.
“Guy en Evelien hebben wat moeilijkheden en Guy heeft mij het één en ander over Evelien verteld. Hij had er behoefte aan om met iemand te praten.”

“Oke…” Er werd verder niet meer over gesproken en het leven ging zo weer z’n gang. Maar na een paar maanden bleek mij dat Guy en mijn Grace elke keer een half uurtje of soms nog langer, alleen weg waren om zogenaamd te praten. Ik kreeg mijn gedachten er over, maar sprak dit nooit uit tegenover Evelien. Ik kreeg het gevoel dat die twee, behalve te praten meer deden. Eén keer vroeg ik dat aan haar en Grace antwoordde dat Guy haar een keer een kusje had gegeven. Ik vroeg: “Wat voor kus was dat?”

“Gewoon een kus”

“Op de wang of op de mond?”

“Op de mond”.

“Echt vrijen?”

“Eh ja, maar meer niet” Zij gaf het niet graag toe, maar ik kreeg het er wel uit. Het merkwaardige is dat ik niet jaloers was of boos. Op de één of andere manier wond het me op, alleen al aan de gedachte dat Guy, zijn handen waarschijnlijk over het lichaam van Grace heeft laten dwalen en Grace, deze handelingen beslist niet onprettig vond en bij het naderen van één van de handen van Guy, via de onderbuik van Grace, zij haar benen iets uit elkaar gedaan had, om haar geile grotje voor Guy ‘s hand wat toegankelijker te maken. Of dit echt gebeurd is weet ik niet, maar die gedachten had ik en deze gedachten wonden mij op.

Een keer toen ik weer zoals bijna elke keer alleen met Evelien de woning binnen ging, ik had toen redelijk veel gedronken, ging in een stoel zitten, pakte Evelien bij de hand en begeleidde deze naar de dikke bobbel in mijn broek. Ik keek haar aan en zei dat ik ontzettend geil was. Zonder verder een antwoord af te wachten, deed ik mijn broek naar beneden en zakte iets onderuit. Mijn stijve pik lag kloppend op mijn buik. Evelien zei.

“Hagar, het kan nu niet, het is de verkeerde tijd.”

“Ik wil ook niets, wil je alleen laten zien hoe geil ik ben. M’n pik past niet in m’n onderbroek en ik heb daar last van. Moet je kijken hoe stijf hij staat. M’n ballen zijn helemaal verdwenen en ik kan m’n benen haast niet tegen elkaar drukken omdat het daar tussen allemaal dik van geiligheid is.”

“Zal ik een handdoek ophalen?” Antwoordde Evelien.

“Nee, laat maar het is een lekker gevoel.” Hierna deed ik de broek weer omhoog en ging, alsof er niets was gebeurd, achter m’n glas bier zitten. Korte tijd later kwamen ook Grace en Guy weer binnen, van hun nachtelijke rit. Evelien, deed veel opgeluchter als andere keren. Kennelijk had het haar bevallen dat ik, in haar aanwezigheid, mij zo had laten gaan.

Toen kwam de keer dat het zo laat was geworden dat Guy en Evelien bij ons bleven slapen. De kinderen van Guy en Evelien waren uitbesteed. We besloten op één gezamenlijke slaapkamer te gaan liggen, alwaar twee tweepersoons bedden stonden. Ik lag bij Grace en Guy bij zijn eigen vrouw. Op een gegeven ogenblik maakten Guy en ik opmerkingen als. “Overspringen?” En toen.

“Eén, twee, drie!” Guy sprong uit bed en kroop bij Grace en ik bij Evelien. Ik deed direct mijn onderbroek uit en kroop tegen Evelien aan. Zij had enorm grote borsten. Mijn paal begon weer in omvang toe te nemen. Ook door het gekus in het andere bed dat duidelijk te horen was. Langzaam kwam mijn pik bij het grotje van Evelien. Toen ze merkte dat mijn pik bij haar voor de deur stond, fluisterde ze.

“Nee, nee!” Ik fluisterde terug. “Ja…ja.” Langzaam drukte ik mijn pik tegen haar schaamlippen en ondanks dat Evelien haar benen tegen elkaar hield, kon mijn pik de lippen van elkaar drukken en plotseling werd mijn pik als vanzelf in haar kut opgenomen. Daar zwom hij dan, voor het eerst in een andere kut. Het duurde niet lang of de spanning werd me te veel en m’n hele lading sperma spoot ik diep weg in haar buik. Evelien merkte dit ook, maar zowel zij als ik konden geen lawaai maken. Ik moest mijn hijgen en kreunen in bedwang houden. Dus alleen mijn pik deed z’n werk. De rest van mijn lichaam was niet actief. Héél moeilijk was dat en een fijne, merkwaardige ervaring. Nadat ik klaar was, sprong Evelien uit bed en ging naar het toilet. Ik begon er over na te denken en besefte dat ik haar eigenlijk, tegen haar wil had genomen. Ik heb van dit voorval ook niets tegen Grace gezegd en dacht dat Evelien nu boos op mij zou zijn.

Enige tijd later, op een verjaardag bij ons thuis, waar ook Guy en Evelien aanwezig waren, ging ik naar de garage om wat bier te halen. Plotseling stond Evelien achter mij en greep bij bij mijn pik en begon mij hevig te zoenen.

“Ik wil met je neuken!” Fluisterde ze op hijgende toon. Ik fluisterde dat zij dat hier niet kon maken. Als iemand ons zo zien in deze situatie. Later is het er ook nooit meer van gekomen. Tussen Grace en Guy was het ook plotseling afgelopen, eigenlijk door toedoen van Grace. Kennelijk had zij, evenals Evelien de smaak te pakken gekregen, en was zij het voorzichtige benaderen van Guy zat.

Een ander stel van de tuinclub kwam af en toe bij ons op bezoek en wij gingen naar hen toe. Dit waren Gerrit en Karin. Zij hadden geen kinderen en waren jonger dan wij. Ik had in onze keuken, die groot genoeg was luidsprekers gemonteerd en toen begon een nieuw spelletje. ‘Dansen’.

Ik zag Karin wel zitten. Het was een lieve jonge vrouw.

“Zullen we dansen?” Vroeg ik Karin.

“Oké”. Samen liepen wij naar de keuken en schuifelden tegen elkaar aan op romantische muziek. Ik pakte een hand van Karin en begon de toppen van haar vingers te kussen. Ze keek mij hier op een bepaalde wazige manier aan. Het duurde niet lang of wij waren verstrengeld in een heerlijke zoenpartij. Onze tongen krulden door elkanders mond en konden er niet genoeg van krijgen.“We moeten terug naar de kamer, anders valt het op!” Zei ik. Toen wij de woonkamer binnenkwamen, stonden Grace en Gerrit op en verdwenen naar de keuken. Zij maakten van de gelegenheid veel langer gebruik en toen ik naar het toilet ging kon ik net een glimp waarnemen van die twee. Zij waren ook bezig met een heerlijke vrijpartij en lieten zich door niets en niemand storen. Deze avonden hebben we nadien regelmatig herhaald. Ik had het gevoel dat Guy van onze praktijken lucht had gekregen en liet het plotseling afweten. Hij kwam af en toe nog wel, maar ik zag dat Grace geen oog meer voor hem had. Gerrit was dan ook een prachtige man om te zien. Groot, sterk en blond. Vele avondjes dansen volgden. De vrijpartijtjes werden steeds heviger. De eerste keren streelde ik de borsten van Karin. Die waren groot en stevig. Later haalde ik haar borsten uit haar bh en begon deze te kussen en aan haar tepels te zuigen. Karin begon hevig te zuchten en genoot zichtbaar van deze handelingen. Enige keren later waagde ik verder te gaan en liet een hand in haar jeans zakken. Daar ontmoette ik een warm, zacht en kletsnat plekje tussen haar benen. Bij de eerste aanraking hoorde ik haar diep zuchten. Ik liet mijn vingers in haar spleetje zakken en masseerde het gevoelige knobbeltje. Karin begon steeds dieper en zwaarder te zuchten en plotseling kneep ze haar dijen tegen elkaar en vervolgens schokte haar hele lichaam.

“Ben je klaar gekomen?” Vroeg ik.

“Jij bent de eerste die zo aan mij denkt. Ik heb nog nooit zo’n lekker orgasme gehad.” Nadien benutten wij elk moment uit om even bij elkaar te zijn. Het vreemde, aan de vrijpartijen met Karin, was dat zij al die keren, ook die keren, dat ik haar broek; zij droeg altijd jeans; helemaal naar beneden deed en haar met mijn tong een orgasme bezorgde, nooit mijn pik heeft vastgepakt of gestreeld.

Grace was kennelijk van Gerrit ook helemaal in de ban. Ook zij liet Gerrit haar hele lichaam bestuderen. Ik kreeg het gevoel dat Grace echt gek op Gerrit was. We waren een keer in een zomerhuisje met z’n vieren. Ik werd ’s morgens wakker en Grace lag niet meer naast mij in bed. Ik dacht dat ze even naar het toilet was en zo terug zou komen, maar het duurde tamelijk lang en ik hoorde ook geen toilet doorspoelen. Ik deed voorzichtig de slaapkamerdeur open en keek de woonkeuken in. Daar zat Grace op een stoel aan tafel, in haar nachtkleding en Gerrit zat naast haar. Ze waren hevig aan het vrijen en één arm van Gerrit was onder de tafel, kennelijk bezig het kutje van Grace te masseren. Ze waren daar zo mee bezig, dat zij niet merkten dat ik kort toekeek. Ik ging weer in bed liggen. Ik was niet jaloers, was niet boos, maar ik voelde tussen mijn benen, mijn pik al kloppend omhoog komen. Ik was zo geil, dat ik op moest passen niet klaar te komen, zonder mijn pik aan te raken.

Van dit voorval heb ik Grace ook niets verteld. Het mooie aan deze vrijpartijen was, dat het ’s avonds tussen Grace en mij altijd een neukpartij vol vuur werd, waarbij wij elkaar uitdaagden met woorden zoals.

“Je zou die pik van Gerrit wel eens in je kutje willen voelen he?” Daarbij neukte ik Grace met mijn enorme staaf langzaam. Grace gaf niet altijd direct een antwoord. Zij antwoordde niet afwijzend maar met. “Dat kan toch niet?” Dit antwoord was voor mij het teken dat zij dat wel graag zou willen, maar zich geremd voelde, of door mij, of door haar gevoel voor normen. “Alles kan!” antwoordde ik en stootte m’n pik nog harder in haar kletsnatte kut. “En jij wilt Karin natuurlijk neuken!” zei Grace. “Ik wil jullie beiden tegelijk neuken. Dat lijkt me heerlijk!” Een enorm orgasme volgde en we begonnen ook te leren om tegelijk klaar te komen. Een heerlijke beleving. Of je even op een andere planeet bent.

Gerrit had een keer nieuwe stekplantjes voor me en kon deze alleen overdag langs brengen. “Oké, dan breng je ze gewoon overdag. Ik ben wel thuis. Hoe laat komt je?” vroeg Grace. Ik was overdag op mijn werk. Ik vond Grace wat te snel reageren. Ik begreep dat er meer bedoelingen achter zaten, dan alleen een paar plantjes afgeven. Die dag op mijn werk voelde ik mij onrustig, keek op de klok en vroeg mij af wat Gerrit en Grace nu aan het doen waren. Gewoon koffie drinken of meer. Ik probeerde het uit mijn hoofd te zetten. Eindelijk was het dan vijf uur en ging ik naar huis. Thuisgekomen, werd ik ontvangen door mijn vrouwtje. Zei gaf mij een verlangende tongzoen. We spraken verder niet over wat er gebeurd was, maar ik merkte aan Grace wel iets. ’s Avonds in bed begonnen we met elkaar te vrijen.

“Wat heb je met Gerrit gedaan?”

“Gevrijd” daarna drukte ze haar tong diep in mijn mond.

“Alleen gevrijd?”

“Hm… mm…” Nog heviger begon ze met haar tong in mijn mond te spelen. Inmiddels stond m’n pik op knappen.

“Heb jij z’n pik in je kutje laten schuiven?”

“Héél even, een paar keer heen en weer en toen er weer snel uit. Ik wil geen kind van hem!”

“Heeft hij een lekkere pik?”“Net zo lang als die van jou maar wat dunner.”

“Je had natuurlijk hem wel helemaal willen neuken niet?”

Ja… ah.., natuurlijk wil ik dat… je maakt me met je praten helemaal gek. Ik word botergeil!” Antwoordde Grace Ik drukte m’n pik tegen haar gezwollen schaamlippen aan, hoefde maar iets druk te geven en hij gleed naar binnen. Dit was voor Grace de tweede pik die dag die zij in haar kutje mocht ontvangen en ze genoot zichtbaar van haar geile gevoelens. Samen kwamen we klaar en vielen als een blok in slaap.

Die zomer gingen we met Gerrit en Karin op vakantie naar Portugal. Gerrit en Karin hadden een caravan en wij een tent. Op een camping onderweg in Frankrijk overnachtten en ’s avonds zaten we gezellig in de caravan dicht bij elkaar. Ik zat naast Karin aan de ene zijde en Grace, naast Gerrit tegenover ons. Grace zat recht tegenover mij. Ik zag wel dat tijdens ons gesprek één arm van Gerrit onder de tafel was. Ik dacht dat hij het been van Grace streelde, maar aan de ogen van Grace kon ik zien dat er meer aan de hand was. Grace keek mij aan, maar zag mij niet. Haar antwoorden op vragen waren soms ook vaag. Ik wist op dat moment zeker dat Gerrit, op minder dan één meter van mij, mijn vrouw Grace, met zijn vingers, tussen haar benen masseerde en af en toe zijn vingers bij haar naar binnen liet glijden. Gerrit dacht dat ik het niet in de gaten had. Maar de geile blik van Grace verraadde alles. Ik kreeg zo langzamerhand het gevoel dat mijn Grace helemaal in de ban was van Gerrit en hem helemaal liet begaan. Die vakantie bleef veel geiligheid opgepropt. Op een camping kun je niet zo te keer gaan als thuis.

Toen wij weer thuis waren, was het tussen mij en Karin een beetje bekoeld. Karin wilde alleen dat ik haar bevredigde, maar deed nooit iets terug. Ik zou zo graag het kutje dat ik al zo vaak gelikt en bevredigd had, willen neuken. Maar op de één of andere manier was Karin geremd. Later hoorde ik dat Karin en Gerrit, voor onze tijd een andere ervaring hadden gehad en dat Karin daar snel toe had gegeven en zich door de andere man had laten neuken. Gerrit was stinkend jaloers geworden en vanaf die tijd was hun huwelijk niet meer zoals vroeger.

Dat zij desondanks toch weer een relatie met ons aangingen, is mij tot op heden een raadsel gebleven. We hadden thuis op een dag een feestje. Onder andere Gerrit en Karin waren daarbij ook uitgenodigd. Verder familie, vrienden en bekenden. Grace moest tot 19.00 uur werken en Gerrit zei, dat hij omstreeks die tijd ook vrij was en Grace wel af zou halen. Dit deed hij ook, alleen werd het allemaal veel later. Grace, die voor haar werk een rok droeg en een witte blouse, kwam de kamer binnen en begroette iedereen. Of de anderen dat ook gezien hebben, weet ik niet, maar ik zag dat haar blouse totaal verkreukeld was. Niet een beetje, maar het leek er op dat haar blouse geheel naar boven was geschoven, over haar borsten en zo opgevouwen een hele tijd zo heeft gezeten. Ook haar rok zag er niet ongeschonden uit, maar dat viel niet zo op. Het moest haast zijn dat Gerrit en Grace van de gelegenheid gebruik gemaakt hadden en Grace haar hele lekkere lichaampje door de grote handen van Gerrit had laten betasten. Ik heb Grace over dit voorval nooit iets gevraagd. Zij was eenvoudig geil op Gerrit en daar viel niets meer aan de doen.

Ik weet daarom ook bijna zeker dat Grace tijdens die vrijpartij, haar benen heeft gespreid om Gerrit toegang te geven tot haar neukgrotje. Gezien haar verliefdheid moest zij wel toegegeven hebben en met volle teugen hebben genoten, op het moment dat Gerrit zijn pik, bij haar naar binnen schoof en zich langzaam maar zeker naar een orgasme neukte. Mijn Grace was veranderd van een net huisvrouwtje, in een volwassen vrouw die niets liever had dan een man die haar beminde en haar met zijn mannelijk lid bewees dat zij een vrouw was, die een man op kon winden. Op een zekere dag bekoelde deze relatie ook. Waarom, is mij niet bekend, maar waarschijnlijk had dit te doen met de jaloerse instelling van Gerrit. Hoe moest het nu verder. Grace en ik hadden de smaak te pakken, maar het was nu eenmaal niet anders. Ik bemerkte later ook aan Grace dat zij eigenlijk blij was dat het voorbij was, omdat het niet hoorde wat wij deden. Ik beaamde dat en wij gingen door met ons leventje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners