Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Museumbezoek - 29391 keer gelezen
Het was al laat in de namiddag tijdens een van de eerste lentedagen van het jaar, toen ik (Alex) het kantoor van een collega vastgoedmakelaar verliet richting mijn eigen kantoor te Gent om daarna naar vrouwlief te trekken die thuis zat te wachten. Aangezien zijn kantoor maar een goeie 1.5km was, had ik deze middag besloten om te voet te komen naar mijn afspraak. Kwestie van ook eens wat beweging te hebben. Een kleine 3uur later had ik daar weeral dik spijt van want zoals zo vaak zat weervrouw Sabine er weer grandioos naast. “Zonnig weer tot 20°, met naar de late avond toe een kleine kans op een lokaal buitje” hoor ik haar nog zeggen in het middagjournaal.

Late avond verdomme… we zijn nog niet eens half zes en de paar vallende druppels veranderen al heel snel in een plensbui van jewelste. Er zit niets anders op dan een schuilplaatsje te zoeken tot het ergste over is. Ik trek een spurtje met een krant boven mijn hoofd en zie plots dat ik in de buurt van het S.M.A.K (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) ben. Ik besluit om daar binnen te gaan en het einde van de regenbui af te wachten. Hopelijk is de bui vlug voorbij want binnen dit en 30min gaat ook het museum onherroepelijk dicht en sta ik weer buiten op straat. Nu ik hier toch ben, kan ik evengoed wat cultuur opsnuiven en begin dan maar in de verschillende zalen rond te kuieren.
In het museum loopt zoals zo vaak tijdens de week weer geen levende mens rond en zo ben ik al vlug zaal 1 en 2 doorkruist en kom ik bij zaal 3 aan. In tegenstelling tot de eerder zalen spreekt de tentoonstelling hier me wel aan: “painted selfies”. Nu zegt de titel misschien niet alles zou je denken maar wat ik hier zie bevalt me wel. Aan de muren hangen een tiental schilderijen gemaakt door een zeker Freya met daarop geschilderde afbeeldingen in verschillende poses als het ware genomen selfies met een smartphone.Wat meteen opvalt is dat op nagenoeg alle schilderijen steeds het zelfde personage staat afgebeeld. Een jonge zwartharige vrouw met middellang haar en lekker lijf. Of het nu de bedoeling is of niet, maar hoe verder je komt in de rondgang van deze schilderijen, hoe explicieter de schilderijen worden. Waar men begon aan een zedige selfie-afbeelding van een vrouw in een bioscoopzaal, kom ik wat verder al een selfie-afbeelding getiteld “beach” tegen. Hierop is weer die zwartharige te zien. Ditmaal liggend in de branding van de kust en enkel verhuld in een witte bikini. Zoals ze hier afgebeeld staat kan je nog beter de contouren van haar lichaam bewonderen. Lekker lange benen die eindigen aan een waarschijnlijk strak kontje. Een mooi strak buikje met daar boven een stel borsten die er proportioneel wel best groot uit zien in vergelijk met de rest van haar lichaam. Ik staar wat langer en moet bekennen dat het me wel wat doet. Want hier in het midden van het museum staan kijkend naar een schilderij voel ik een lichte vorm van opgewondenheid. Iets wat zich vertaald in het verkrijgen van licht gezwollen lid in mijn broek. Ik laat de afbeelding en mijn fantasie voor wat het is en vervolg mijn weg. De gang neemt een bocht van 90° en om de hoek hangen de volgende en tevens laatste twee schilderijen van de collectie. Deze zijn nog explicieter dan alle voorgaande en laten weinig aan de verbeelding over.

Schilderij 1 werd getiteld “sexting”. Hierop zie je alweer die zwartharige in een pose waarop ze naakt zichzelf aan het bevredigen is geknield op een bed. Haar ene arm houdt als het ware de smartphone vast en met haar ander hand trekt ze haar kaalgeschoren foef uiteen. Haar borsten zijn hier heel duidelijk aanwezig en zoals ik daarstraks al dacht bijzonder groot voor dit anders tengere lichaam. Op die borsten staan best grote donkere tepels geschilderd in duidelijke rechtopstaande positie.
Schilderij 2 is dan heel anders van aard. Het kreeg de titel “blackmailed” en toont een verzameling van snapchatberichten waarop telkens in het klein het voorgaande schilderij stond, maar steeds door andere snapchatgebruikers gedeeld. Blijkbaar wil de kunstenares hiermee een duidelijke boodschap brengen hoe je toch voorzichtig moet omgaan met expliciete foto’s. Voor je het weet komen je voor privédoeleinde beelden in verkeerde handen terecht.

Geprikkeld door het voorgaande schilderij keer ik op mijn stappen terug en verzink me in het beeld van deze zwartharige die op mijn netvlies staat gebrand. Wat moet het toch heerlijk zijn moest je zo’n vrouw aan de haak zou kunnen slaan. Die zwoele blik en die oversized borsten doen mijn fantasie weer op hol slaan. Mijn pik die al weer tot ruststand was komen te hangen beslist om toch weer wakker te schieten en zich weg te trekken van de aantrekkingskracht van moeder aarde. Mijn blik is volledig gefocust op dat kaalgeschoren poesje dat het niet al te lang duurt alvorens mijn pik net iets te groot geworden is om nog gemakkelijk in mijn boxer te blijven. Het wordt zelfs lichtjes pijnlijk. Mijn vrouw Xanthe zou me hier eens moeten zien staan denk ik bij mezelf. Hier in een museum al geilend op een schilderij.

“Bevalt het je” hoor ik plots iemand achter me vragen.

Zonder me af te vragen van wie of waar de vraag komt antwoord ik in mijn geile roes: “ Wees maar zeker. Getrouwd of niet getrouwd, deze zou het geen twee keer moeten vragen. Wat een lijf, wat een borsten…”

“Zo, meneer zou al eens een scheve schaats durven rijden”

Nu pas kom ik tot het besef wat ik hier allemaal aan het uitbrabbelen ben tegen een volslagen onbekende. Door mijn geile gedachten heb ik zelfs niet eens gelet tegen wie ik aan het praten ben. Man/vrouw, jong/oud… ik heb er geen flauw benul van. Zo gefocust ben ik op dit ene fascineerde beeld op dat schilderij.

‘Uuuh, wat zegt u …’ zeg ik nog steeds verward.

“Of meneer al wel eens een scheve schaats zou durven rijden. Want dat kan altijd geregeld worden.”

En zo knapt plots mijn fantasiegedachten als een ballon die opengeprikt wordt met een naald. Ik draai me om en kijk recht in de donkerbruine ogen van een vrouw. Een vrouw die ik direct herken, want hier voor me staat opnieuw het beeld wat ik op alle schilderijen aan het bewonderen was. Maar dan in levende lijve, zonder een spatje verf er op en er aan.“ Zo, ik zie duidelijk dat mijn expositie je bevalt” terwijl haar ogen gericht zijn op de bobbel in mijn broek.

‘Wat bedoel je’ kraam ik uit.

“Of je vindt het leuk wat je ziet, of je loopt rond met een sleutelbos met meer dan 20 sleutels in je broekzak.”

‘Het is fascinerend ’ zijn de enigste woorden die ik uitbreng
.
“Daar ben ik uitermate tevreden mee. Je moet weten dat al een hele dag uitkijk naar het sluitingsuur zodanig dat ik snel naar huis kan om wat stoom af te laten. Door het mooie weer tot een half uurtje geleden heb ik hier van de ganse dag nog niemand gezien. En zo vlak voor sluitingstijd had ik dit ook al niet meer verwacht. Ik weet niet wat het is, is het de eerste dag met wat lenteweer of zo, maar ik ben al de hele dag zo geil. Ze erg zelf dat ik mezelf had voorgenomen om seks te hebben met de eerste man of vrouw die kwam kijken. Lucky you”

Nog voor haar woorden goed en wel bij me binnendringen trekt ze me mee een klein kamertje binnen. Dit moet een soort van koffiekamer/zaaltje zijn waar de exposant gebruik kan van maken tijdens tentoonstellingen. Meer dan een bankstel, tafel en een stoel zie je er niet. De kamer heeft een muffe geur van koffie en sigaretten. Achter me gooit ze de deur dicht en doet die onmiddellijk op slot.

“ Kwestie dat we geen onverwachte pottenkijkers hebben”

‘ Wat bedoel je’ stamel ik nog steeds van mijn melk zijnde.

“ Jij gaat dingen met me doen waarvan je maanden van hier nog over gaat fantaseren terwijl je masturbeert “

En terwijl ze dit zegt zet ze een stap dichter en legt ze haar ene hand op mijn kruis. Mijn pik die in de laatste 5 min nog geen enkel moment had gekend om te verslappen zwelt onmiddellijk nog wat verder aan.

“Hier zit iemand die dringend moet verlost worden uit zijn claustrofobische omgeving “

Ik kijk haar aan en zie haar door de knieën gaan. Terwijl ze met haar ene hand nog steeds druk uitoefent op mijn kruis, begint ze met haar andere hand de knoop van mijn broek te lossen om daarna heel traag mijn rits naar beneden te bewegen. Van zodra dit gebeurd is neemt ze met haar handen zowel links als rechts mijn broek vast. Met een ferme snok trekt ze zowel mijn broek als mijn boxer in 1 ruwe beweging tot op mijn enkels. Mijn pik gaat in eerste instantie mee in de neerwaartse beweging om daarna, eenmaal bevrijd, tegen mijn buikwand te kletsen en dan in alle fierheid recht vooruit te blijven staan.

“ Jezus… wat een kanjer. Lang geleden dat ik nog zo’n exemplaar heb gezien. En zo keihard. Je bent wel echt enthousiast over mijn schilderijen als je het mij vraagt (knipogend ). Hoe groot is ie wel niet als ik vragen mag ?”

‘ Uuh, 23cm als ie echt paal staat ‘ mormel ik zomaar uit.

Beseffend dat ieder antwoord eerder een teken van nerveusheid en spanning is. Nerveus, gestresseerd... dat ben ik. Wie had dit een half uur geleden kunnen denken. Ik hier en nu in mijn blote flikker met mijn pik op volle oorlogssterkte. Voor mij, op haar knieën een zwartharige prachtig uitziende vrouw. Een vrouw waarvan ik niet eens de naam of wat dan ook ken. Botergeil en van plan om dingen met me te doen die mijn stoutste fantasieën zouden overtreffen.

“ Benieuwd of ik dit wel allemaal verwerkt krijg”

Waarop ze haar mond opent en deze richting mijn loeder brengt. Met haar ene hand neemt ze mijn voorhuid beet om deze langzaam neerwaarts te trekken zodat mijn felroze eikel helemaal ontbloot wordt. Haar lippen kussen de top van mijn eikel waarna ze met haar tong kringetjes begint te draaien rond mijn pisgaatje.
‘ Verdomme wat lekker. Dit heb ik nog nooit meegemaakt’ is zowat het enigste wat ik kan uitbrengen.
Zo blijft ze nog een paar rondjes draaien om dan mijn pik grotendeels naar binnen te werken met de zuigkracht van een stofzuiger. Al het bloed van mijn lichaam zat als het ware al gecentraliseerd in mijn slagzwaard, maar werd nu nog meer naar een specifieke plek gezogen. Mijn eikel is waarschijnlijk nog nooit zo dik gezwollen geweest. Mijn handen verplaats ik naar haar hoofd om mee de ondersteuning van haar pijpend ritme te bewerkstellingen. Maar feitelijke meer om er zeker van te zijn dat ze zich niet gaat bedenken en stoppen.
Mijn bezorgdheid is echter ongegrond wat ik zie dat ze ondertussen met haar vrij hand begint met de knoopjes van haar blouse te openen om kort daarna me een blik te geven op haar weelderige boezem enkel nog verhuld in een zwarte kanten BH.
‘ Mag ik effe’ besluit ik om ook eventjes initiatief te nemen. Ik laat haar hoofd los en met beide handen ontdoe ik haar van haar blouse. Dit terwijl zij maar lustig onverstoorbaar blijft likken en zuigen. Ik buig nu wat voorover wat me de mogelijkheid geeft om de haken van haar BH te lossen en zo haar borsten ademruimte te geven. Eventjes stopt ze met pijpen maar dan ook enkel maar om haar volledig van haar BH te kunnen ontdoen. Neerwaarts kijkend zie ik haar nog steeds worstelen met mijn pik in haar mond en links en rechts zie ik af en toe een glimp van haar stijve tepels heen en weer schuddend door het ritme waarop ze me aan het afpalen is.
Mijn pik is ze ondertussen steeds dieper en dieper naar binnen aan het werken. Zo diep zelf dat ik haar keel langs mijn schacht voel glijden. Af en toe moet ze effe stoppen en maakt ze wat kokhalsgeluiden. Maar dat maakt haar niet veel uit want onverwijld neemt ze hem terug in de mond en begint van voor af aan.
Ondertussen valt me ook op dat haar vrije hand onder haar rok is verdwenen. Iets wat me doet vermoeden dat ze ook zichzelf genadeloos aan het opgeilen is. Deze hele situatie zorgt er enkel voor dat mijn hoogtepunt onvermijdelijk dichtbij aan het komen is.

‘ God je maakt me knettergek en mijn ballen staan al echt op springen. Als je niet vlug wat rustiger aan doet, schiet ik je keelgat helemaal vol ‘

“ Geeft niet “ zegt ze eventjes stoppend met pijpen “ zolang je je pik straks nog maar een keer hard krijgt. “
En opnieuw laat ze mijn pik als een volleerd goochelaar in haar mond verdwijnen.

‘ Dit hou ik niet meer ‘ kerm ik uit.

‘Ik kom, ik kom…’“ Ja… spuit maar… kom.. vul mijn mond met dat warme geile zaad van je “

Huilend als een wolf schiet ik mijn zaad. Drie à vier dikke stralen wit spul verdwijnen vanuit mijn pik in haar mond waarop ze netjes en zorgvuldig alles slikt en wegwerkt om daarna trots haar tong te tonen alsof ze wil zeggen: flink gedaan hé van mij.

‘ Fuck, dit was ongelofelijk beestachtig lekker ‘

“Fijn dat je ervan genoten hebt, maar nu ik nog hé “

Freya, zo veronderstel ik toch dat ze heet afleidend uit de manier waarop alle schilderijen gesigneerd waren, staat recht en opent de rits die zich aan de zijkant van haar rok bevindt. Eenmaal geopend valt deze op de grond en stapt ze er uit. Ze staat nu enkel nog gehuld in een zwarte string voor me. Ze draait zich om en wandelt richting de tafel en gunt me op die manier een prachtig zicht op haar mooie strakke billen die enkel van elkaar gescheiden door het touwtje van haar string. Ze zet zich neer op de hoek van de tafel en plaatst haar ene been op de andere en het andere been op de naast staande stoel. Op die manier zit ze wijdbeens voor me. Haar middelvinger likt ze nat met haar tong en laat die langs haar lichaam naar beneden glijden. Wanneer ze over haar ene borst glijdt, schenkt ze eventjes aandacht aan haar tepel die als reactie nog harder gaat samentrekken. Lang duurt het niet want haar hand vervolgt zijn weg richting haar opengesperde benen. Aan de rand van haar string houdt ze halt, maar al vlug wrijft ze over de zwarte kanten stof.

“ Kom eens hier jij want mijn zeiknatte poes moet dringend uitgelikt worden” Terwijl ze dit zegt trekt ze de rand van haar string opzij waardoor ze zich helemaal bloot geeft. Ik schrik me rot en zij ziet dat ook.

“Wat, nog nooit een behaarde poes gezien misschien?”

‘Jawel, maar gezien al afbeeldingen op de schilderijen ben ik lichtjes verrast. Daar was alles kaal geschoren’
“ Tja, als je hier een week of vier iedere dag binnen zit en er thuis niemand op je wacht doe je al eens wat minder moeite om alles daaronder netjes te houden. Maar nu ben ik zo nat dat je me dringend onderhanden moet nemen. “
Haar vingertje doe teken dat ik dichter moet komen en als een mak lammetje klaar voor de slachtbank schuifel ik naar haar toe. Ze pakt me vast en kust me vol op de mond waarna ze haar handen bovenop mijn hoofd ligt en dit naar beneden duwt. Ik laat me zonder veel tegenwerk leiden. Al heel vlug ben ik met mijn gezichtsveld op gelijke hoogte van haar zwarte string. Haar handen, nog steeds mijn hoofd begeleidend, trekken mijn hoofd tot tegen het zwarte kant. Mijn neus is zo dicht dat ik haar geilheid ruik door haar met sappen doorweekt stofje. Verdere begeleiding van haar kant is onnodig geworden. Mijn tong laat ik met een paar halen heen en weer lopen tegen haar string. Freya haar ademhaling schakelt ondertussen een versnelling hoger. Dit smaakt naar meer en bevestigd dat mijn werkzaamheden haar bevallen. Met mijn ene had duw ik ondertussen haar string wat op zijn en krijg opnieuw zicht op haar ongeschoren schaamlippen. Deze blinken door de nattigheid als ware het waterparels aan de binnenzijde van een ontdooiende koelkast. Al was van ontdooien hier al lang geen sprake meer want heet was Freya genoeg volgens mij.

“Verdomme, ga je me nog likken of wa…ik ben zo geil en nat… ik kan niet meer wachten “

Ik stel haar geduld niet langer meer op de proef en duw mijn gezicht tot tegen haar zeiknatte en opgezwollen schaamlippen. In plaats van te starten likken besluit ik, rebels als ik soms ben, om haar kutflapjes naar binnen te zuigen wat haar verrassend genoeg ook uitermate bevalt. Onmiddellijk proef ik ook een deel van haar sappen in mijn mond. Maar ook eigenaardig hier: ik maak iets unieks in mijn seksleven mee. Niet dat ik nog nooit een vrouw heb gebeft, maar voor het eerst in mijn seksueel actief leven voel ik schaamhaar prikkelen in mijn neusgaten. Een hoogst eigenaardig maar kittelig gevoel. Maar verder laat ik me niet afleiden en besluit dan toch maar over te gaan tot het verder werken met mijn tong. Met lange halen lik het geile sap van tussen het lippen om mijn weg te vervolgen naar iets hoger gelegen gebieden. Ik ben op zoek naar haar clitje. Nouja, clit is eerder toepasselijk wanneer ik daar aangekomen ben. Alles aan deze foef: schaamlippen, gezwollen clit, overproductie aan kutsappen die me besluiten dat dit een speeltje is dat al meerdere keren goed en hard gebruikt werd. Mijn tong draait rondjes rond haar liefdesknopje en ondertussen laat ik twee vingers bij haar naar binnenglijden. Een vinger zou gezien de lust die dit kutje uitstraalde toch onvoldoende blijken te zijn. Mijn vingers worden naar binnengezogen in deze kleddernatte grot waarvan de wanden aanvoelden als een overrijpe pêche.

In een steeds hoger tempo schuiven mijn vingers in en uit. Een derde soldaat word richting het slachtveld gestuurd. Iets wat ook probleemloos wordt ontvangen en dit terwijl mijn tong overuren blijft kloppen op haar clit. De kronkelingen die haar lichaam begint te maken en haar ademhaling die klinkt als een topatleet op het einde van een marathon wijst er op dat Freya dicht bij haar hoogtepunt zit. Ik drijf het tempo nog wat verder op en bewerk met mijn andere hand ondertussen haar machtige borsten en superstijve tepels.

“ Aaargh…ik hou het niet meer…doe verder…fucuuuccckk…ik kom …ik kooooom”

Ik voel Freya komen op mijn nog steeds in haar kut aanwezig zijn de vingers. Alles schud en beeft. Het geile sap die hierbij vrijkomt voel ik lopen langs mijn vingers. Mijn tong breng ik nu wat lager om dit heerlijke geile kutsap te nuttigen als een in de woestijn verloren gelopen ziel die bij aan waterbron aankomt. Door dit manoeuvre lijkt er geen einde te komen aan haar orgasme. Luid blijft ze schreeuwen van genot terwijl haar handen nu in tegenstelling tot eerder, mijn hoofd proberen weg te werken van haar momenteel overgevoelige zone. Ik blijf tegenwerken en verder mijn ding doen.

“ Stoooop, stoppp !!!...ik kan niet meer… ik blijf maar komen “ schreeuwt ze haast smekend.

Mijn zielig kantje neemt het over van de rebel. Ik geef nog een speels kusje waarna ik mijn hoofd van tussen haar benen haal. Ze laat zich plat achterovervallen op de tafel en blijft een manier zoeken om haar ademhaling enigszins onder controle te krijgen.

“ Fuck man...” hijgt ze nog steeds. “ Fuuuccck, wat was dat zeg. Nog nooit heeft een man me zo ver gebracht dat ik alles rondom me kapot kon slaan.”Daar sta ik dan, kijkend naar een prachtige vrouw. Een vrouw die nog steeds wijdbeens voor me ligt en me een uitzicht geeft waarvoor iedere man een moord zou willen begaan. Gezwollen behaarde schaamlippen blinkend door de natte sappen die zojuist werden gecreëerd bij haar orgasme. Verder zie je nog steeds haar strakke buik die op en neer gaat snakkend naar adem en rust. Haar grote borsten lijken ingezakt door de manier waarop ze hier ligt, maar die tepels, ja…, die zijn nog even trots en fier als een paar minuten geleden. Dit alles aanschouwend voel ik hoe de bloedvaatjes in mijn pik opnieuw aan het vullen zijn. Schokkend maar zonder moeite komt hij opnieuw tot volle paraatheid.

‘Als je dacht dat alles over en uit was heb je het flink verkeerd sletje’

Voor zover het nog nodig is duw ik haar benen verder open en plaats mijn eikel tegen de rand van haar lippen. Op die manier stuur ik mijn soldaat wat op en neer de heuvel om daarna zonder bevel van hogerhand hem de grot in te sturen.

“ Gij vuil beest “ kermt ze uit. “ Een mens niet eventjes op zijn positieve laten komen”

Ik trek me er niets van aan en stoot mijn keiharde paal zo diep als ik kan. Haar neukgrotje is verre van uitgedroogd en slurpt als het ware mijn volle 23cm volledig naar binnen. Ik zit zo diep dat ik mijn ballen tegen de bovenkant van haar poepgaatje voel slaan. Ik voel een zalige warmte rond mijn pik maar zeker niet de strakheid van een vrouw die pas haar seksualiteit ontdekt. Deze vrouw is al menig keer geneukt en uitgerokken geweest. Niet dat ik me verder veel vragen stel want ik heb maar een doel en dit is voor de tweede keer vandaag mijn zaad te schieten.

‘ Ik ga je neuken tot je sterretjes ziet en daarna vul ik je helemaal’

“ Oohh, ik wil niets liever. Hoe harder hoe liever. Pijnig me met je staalharde pik en hou je vooral niet in ! “

Met beide handen pak ik haar bekken vast en begin als een wild beest te stoten. Steeds vlugger en vlugger. Ik voel het zweet of mijn rug langs mijn kont naar beneden lopen. Deze vrouw is botergeil en zo nat als de zee diep is. Telkens bij het stoten en terugtrekken hoor ik een klostsend geluid als alsof iemand botermelk aan het stampen is.

“ Ga door, pak me.. harder…harder” blijft ze me toeschreeuwen.

Haar kermend geroep en gejakker drijft me tot nog hogere staat van genot. Ook bij haar is het maximum van extase nabij. Ik voel het aan de manier waarop haar kut samentrekt en daarna probeert te ontspannen bij iedere stoot die ik geef.

“ Fuuuck, ik kommmm “schreeuwt ze uit. “ Blijf gaan,…aaah”

Opnieuw siddert en beeft haar lichaam. Mijn pik wordt als het ware overspoelt door haar vrijkomen sap. Ware het niet dat ik haar opening nagenoeg volledig afdekte door diep in haar te zitten of ik word volledig ondergespoten als een tuinslang die het gras bespuit in de zomer.
Vanuit mijn lenden probeer ik met mijn laatste restjes energie in een steeds hoger tempo haar lichaam te bestoken. Ik voel ondertussen dat mijn ballen hun kookpunt aan het bereiken zijn. Met nog een paar extra lende rukken is er geen houden meer aan. Mijn spermacellen verzamelen zich in mijn ballen om daarna als schichtige wildhonden naar buiten te jagen. Ondanks dat dit al mijn 2de zaadlozing is op korte termijn schiet ik nog 3 à vier stralen in haar neukgrotje. Van zodra dit is gebeurd trek ik me terug en van uitgeteld achterover op de stoel.
Beiden zijn we aan het bekomen en het nahijgen. Ik op de mijn stoel met een steeds slapper wordende lul die nog plakt door een soort mengsel van zaad en haar liefdessappen, zij plat achterover op de tafel.

“ Fuck man, dit was lekker maar ik kan echt niet meer “ puft ze.

‘ Mijn energie is ook volledig op’

Na enkele minuten van puffen en blazen horen we plots door de speakers van het museum: “”Beste bezoekers, over enkele ogenblikken gaan we sluiten. Gelieve u naar de uitgang te begeven en we danken u alvast voor uw bezoek””.

‘Tja, dan moet ik er dringend vandoor zekers’

“ Inderdaad schatje, maar weet je, mijn expositie loopt nog 3 weken. Als je zin hebt of weer eens moet schuilen…, trouwens mijn naam is Freya”

‘ Uuh, ik ben Alex en je weet maar nooit ‘ zeg ik. Ik trek mijn kleren aan, geef haar een kus op haar voorhoofd .
‘ Je weet maar nooit ‘

Wanneer ik buiten kom is de regen opnieuw verdwenen en wandel ik verder naar kantoor om daarna naar huis te gaan. Thuisgekomen vraagt Xanthe hoe mijn dag was.
‘ça va ‘ zeg ik haar en doe de vertelling over het feit dat ik heb moeten schuilen voor de regen en ondertussen maar het museum heb bezocht. Hoe interessant kunst wel niet is en zo verder. Wat daar allemaal nog is gebeurd vertel ik er menselijkerwijs maar niet bij.

“ Mmm, volgende week zijn we 5 jaar getrouwd. Misschien moet ik je maar eens een museumpas geven als cadeau.”

‘ Schat je bent de beste…. Kan ik daar gelijk wanneer eens binnenwippen ;-) ‘Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners