Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Seksbioscoop in Parijs - 5320 keer gelezen
SEKSBIOSCOOPJE IN PARIJS

Ik zal ons eerst even voorstellen zodat je een beeld krijgt over wie deze gebeurtenis gaat. Mn vriendin Lania is een halfbloedje (Indisch/Nederlands) ze is 18 jaar, 1,58m groot/klein een verschrikkelijk mooie meid om te zien al zeg ik het zelf. Ik ben zelf ook 18 en 1,81 groot. Qua seks kennen we beide geen andere partner, omdat we al verkering hebben vanaf de brugklas. We kennen elkaar door en door en genieten nog steeds keer op keer weer van elkaar.

Vorig jaar werd ik door de ouders van mijn vriendin uitgenodigd om met hun en haar broertje een week mee naar Parijs te gaan. Op zich hartstikke leuk natuurlijk, de stad van de liefde. Alleen zagen mn vriendin en ik de bui al hangen dat het alleen maar cultuur snuiven zou worden. Toen we er in juni naartoe gingen was het toevallig ook nog eens een hele warme periode met iedere dag tempraturen van boven de 25 graden. Nadat we vier dagen van alles al hadden bekeken, Arc de Triomphe, Montmartre, Quartier Latin, De Eiffeltoren, Notre Dame, Sacre Coeur, Louvre, Champs-lyses, Le Marais, Centre Pompidou etc begonnen we het toch wel een beetje zat te worden en wilde eigenlijk wel even met zn tweetjes wat gaan doen. Buiten dat sliepen we ook nog niet eens bij elkaar. Met dat heerlijke zomerweer in de stad der liefde en dan nog niet eens aan elkaar kunnen zitten balen! We waren inmiddels bloedgeil geworden en deden elkaar wel dingetjes toefluisteren en elkaar even vluchtig aanraken, maar daar maakte we alleen onszelf gek mee. Na lang zeuren kreeg Lania het toch voor elkaar dat we een avondje met zn tweetjes op pad mochten.

Op dag vijf gingen we s avonds heerlijk romantisch uit eten. Lania had een heerlijk dun zomerjurkje aangetrokken, zag er echt verrukkelijk en oogverblindend uit en kreeg zoals altijd vele goedkeurende blikken van mannen. Onze ober had wel bijzonder veel aandacht voor mijn Lania. Constant oogcontact aan het zoeken overdreven aardig en grappig doenbah zo doorzichtigmaar ja daar was ik inmiddels wel aan gewoon. Lania is nou eenmaal een lekker ding en... uiteindelijk is het lekker toch mijn vriendin. Onder het eten hadden we inmiddels een tweede fles wijn aangebroken en ik merkte dat Lania, die eigenlijk nooit drinkt, blosjes op haar wangen kreeg. Na het eten namen we nog een Irish coffee en Lania begon steeds meer te giechelen. Aan tafel waren we elkaar een beetje aan het opgeilen en plagen. Lania zat onder de tafel met haar blote voet de bobbel in mn broek te bewerken, we waren allebei supergeil.

We waren klaar met eten en besloten om een stuk te gaan wandelen. Onderweg kwamen we nog wat terrasjes tegen, dronken er wat en we zaten te genieten van het heerlijke zachte zwoele zomerweer en van de passerende mensen. Lania zat me uit te dagen door iedere keer langzaam, glimlachend te gaan verzitten en haar benen vluchtig even wijd te doen, zodat ik tegen haar flinterdunne stringetje aan zat te kijken. Na het terras liepen we verder en kwamen op een gegeven moment bij Place Pigalle terecht, de ene seksshop, na de andere. Lania is nogal verlegen en een seksshop bezoeken is nou niet echt iets voor haar, maar ik pakte haar bij haar hand en trok haar richting de ingang van zon seksshop. Ze stribbelde eerst wat tegen, maar toen ik zei van, joh wat maakt het uit dan, niemand kent je hier, kon ik haar toch overtuigen en liepen we naar binnen.Binnen waren allemaal paden met dvds en dildos, vibrators etc er liepen eigenlijk alleen maar mannen binnen die opeens gefocust waren op Lania... wat op zich logisch was natuurlijk, ze waren zich op covers dvds aan het opgeilen van de mooie meiden die er in voor kwamen en Lania voldeed ruimschoots aan dat voorbeeld. Ik zag aan Lania dat ze zich wat ongemakkelijk voelde. We liepen wat door die paden heen en in een stil pad pakte ze een dvd uit het rek met afbeeldingen van een meid die met twee mannen bezig was, ik ging achter Lania staan, drukte de keiharde bobbel in mn broek tegen haar kontje aan en fluisterde in haar oor of ze het geil zou vinden om seks te hebben met twee mannen. Ze glimlachte alleen, maar drukte geil haar kontje tegen me aan. Het was even stil in het pad waar we stonden en ik begon een beetje met haar tepels te spelen. Ze probeerde in eerste instantie om het af te ketsen maar ik fluisterde dat toch niemand het zag. Als ik met Lania dr tepels ga spelen dan wordt ze altijd bloedgeil, toen ik met mn hand bij dr stringetje kwam voelde ik dat die behoorlijk nat was, zelfs doorweekt was.

Jeetje! Schatje je bent echt super geil h, zei ik met een glimlach en ze lachte met een zwoele blik in haar ogen terug. Ik ging op mn hurken zitten en ging met mn handen onder haar jurkje, pakte de bandjes van dr string en trok m in n beweging tot op de grond uit.

Wat doe je nou, zei ze zacht en geschrokken, en ik lachte zachtjes. Ze wilde eerst bukken om m weer omhoog te trekken, maar net op dat moment komt er een man ons pad in lopen en besloot om zo onopgemerkt mogelijk uit haar stringetje te stappen. Ik pakte het op en stopte m in mn zak. Lania wist zich geen houding te geven en bloosde. Ik weet niet of de man iets gezien had, maar hij glimlachte vriendelijk onze kant op. We liepen wat verder de winkel in. Er liepen nog drie mannen rond die hun ogen niet van Lania af konden houden. Ik fluisterde in Lania dr oor, ze zouden is moeten weten dat je hier in je blote kutje rond loopt en ze kneep in mn hand.

Achter in de winkel zag ik dat er ook een soort bioscoop was en stelde voor om er even een kijkje te nemen. Lania sputterde weer wat tegen, maar liep wel mee. Toen we binnen kwamen was het door de overgang van licht naar donker wel erg donker en we probeerde schuifelend een paar stoelen te vinden. We schoven allebei relaxed onderuit met onze nek in de rand van de rugleuning.

Toen we eenmaal half liggend zaten zagen we dat er twee mannen in het zaaltje zaten, n man zat in dezelfde rij, een stoel of vijf verder naast Lania, en vooraan een paar rijen verder zat er nog n. Er was een film bezig waar een mooie meid omringd werd door vijf mannen die ze om de beurt pijpte. Na een minuut of tien schoof ik zachtjes met mn hand richting Lania dr been en schoof mn hand langzaam onder dr jurkje. Lania liet het toe dat ik haar benen iets uit elkaar deed, toen voelde ik hoe verschrikkelijk nat haar kutje was, jeetje! Schatje je bent echt kletsnat fluisterde ik in haar oor.

Terwijl ik met haar kutje speelde keek ik voor Lania langs en zag in het licht van de film dat onze buurman een knots van een pik uit zn broek gehaald had. Het was een forse man van een jaar of veertig en ik zag m af en toe onze kant op kijken. Ik fluisterde in Lanias oor, niet schrikken hoor schat, maar die vent naast ons zit zich volgens mij af te trekken.

Lania durfde niet gelijk te kijken, maar ik zag dat ze even later wel nieuwsgierig een beetje onopvallend die kant opkijken. Terwijl ik met haar kletsnatte kutje speelde zag ik dat Lania haar nieuwsgierigheid niet kon bedwingen en ze keek met regelmaat, ietwat stiekem naar de man keek. Ik zag dat die vent het ook door had. Ik zag m verder onderuit in zn stoel zakken en zag m ongegeneerd zn broek verder losknopen, zodat zn grote pik goed te zien was. Een ongekend geil gevoel maakte zich meester van mij.

Jezus! Zeg ik tegen Lania, die vent heeft echt een mega grote pik joh. Lania probeerde het niet echt op te laten vallen en toch onopvallend toch die man in de gaten te houden. Ik weet niet waarom ik het deed maar ik probeerde voorzichtig Lania dr jurkje zachtjes omhoog te schuiven, op n of andere manier wond het idee mij onwijs op als die vent Lania dr kutje zou kunnen zien. Stukje voor stukje schoof ik Lania dr jurkje steeds hoger. Buiten mijn verwachting liet Lania het toe. Ik keek voor Lania langs en zag dat de man zn ogen niet meer van Lania af kon houden. Ik had het jurkje van Lania tot boven haar heupen omhoog geschoven en mijn lieve Lania dr kutje moest nu, zeker in de lichtere scenes van de film, goed zichtbaar zijn voor de man die een meter of vier bij haar vandaan zat. Ik ging met mn vingers langs haar kutje en voelde dat ze echt klets nat was. Ik fluisterde in haar oor.

Jeetje Lan wat ben je nat, dit is echt supergeil, die vent zit aan zn dikke pik te trekken terwijl die naar jou kutje zit te kijken. Ik zie dat Lania van opwinding slikt en blijft staren naar de man die zachte trekbewegingen maakt aan zn dikke pik. Mn hart bonkte in mn keel en ik had een droge keel van opwinding. Ik probeerde Lania dr benen zo weid mogelijk te krijgen zodat het zicht voor die man optimaal zou zijn en probeerde Lania dr schaamlipjes te spreiden, maar die waren zo glibberig dat ze bij iedere poging tussen mn vingers vandaan glipte. In het licht van de film zag je Lania dr kutje glimmen van haar vocht. Maar toen gebeurde er iets waar we eigenlijk geen rekening mee hadden gehouden.De man stond op en kwam onze richting op, van schrik ging deed Lania haar benen weer bij elkaar en haar jurkje bedekte haar kutje weer oeps de man ging direct naast Lania zitten, en we wisten onszelf even geen raad hoe hiermee om te gaan en we keken toch wel geschrokken strak naar de film. Na een paar minuten keek ik vanuit mn ooghoek en zag dat de man ongegeneerd weer zn pik tevoorschijn haalde. Goeie dag zeg! Van dichtbij zag hij er helemaal gigantisch uit, het was een dikke geaderde pik van, ik gok zon twintig drientwintig centimeter lang met een forse dikke scherpe eikel erop. Ik zag Lania ook vanuit haar ooghoeken naar de dikke pik van de man kijken. Op n of andere manier, hoe krankzinnig de situatie ook was er maakte zich een ongekende opwindende spanning zich van mij meester en duidelijk te merken ook van Lania. We zaten nog steeds onderuit gezakt en ik fluisterde weer in Lania dr oor.

Jezus schatje, wat een mega pik heeft die vent zeg. Ik weet niet wat me bezielde maar het idee maakte me bloedgeil dat die vent Lania dr kutje van zo dichtbij zou kunnen zien. Samen met het in haar oor fluisteren probeerde ik weer zachtjes haar jurkje omhoog te schuiven mn hart bonkte in mn keel en Lania liet het zomaar gebeuren dat haar bovenbenen weer langzaam ontbloot werden en ik ging verder heel zachtjes schoof ik de stof van haar jurkje tot haar kutje weer langzaam zichtbaar werd. Ik ging met mn hand naar de binnenkant van haar dijbeen. Ze opende daardoor aarzelend en langzaam haar benen, haar kletsnatte kale kutje was weer duidelijk zichtbaar, zeker ook voor de wildvreemde man die naast haar zat. De man glimlachte goedkeurend naar Lania, met zn rechter hand trok hij zachtjes aan die dikke pik.

Opeens zag ik hoe zijn linker hand brutaal richting de arm van Lania ging, hij pakte haar pols. Lania keek me geschrokken aan, maar ik knikte instemmend. De man bracht haar hand langzaam richting zijn pik. Lania liet haar hand glijden naar de dikke pik van de wildvreemde man. Ik zag Lania slikken van opwinding en zag hoe ze aarzelend de dikke geaderde pik van de man beetpakte. Hij was zo dik dat ze haar vingers er niet omheen kon sluiten. Mijn god, wat was dit geil.

Daar zat mn lieve Lania met een gigantische dikke pik van een wildvreemde veel oudere man in haar hand. We vertelden elkaar weleens geile dingen om elkaar op te geilen maar dit hadden we in onze geilste fantasien niet kunnen bedenken. Ze keek me met bloedgeile blik in haar ogen aan terwijl ze de man zachtjes begon af te trekken. De man sloot even zn ogen en genoot duidelijk van aanraking van mijn bloedmooie vriendin. Lanias kutje was echt klets en kletsnat, ik pakte haar linkerbeen en legde die over mijn rechterbeen, de man reageerde als een soort teamwork en pakte daarop Lanias rechterbeen en legde die over zijn linkerbeen, zodat Lania cht zo weid met haar benen zat dat haar schaamlipjes van haar heerlijke kleine kutje vanzelf al van elkaar gingen. Haar kutje glinsterde van het vocht in het licht van de film. Wat hier gebeurde was krankzinnig! Dat ik dit liet gebeuren met mn eigen vriendin! En al heleml dat mijn verlegen Lania dit liet gebeuren! Op n of andere manier gebeurde dit, midden in een seksbioscoopje in Parijs met een wildvreemde ouwe vent met een mega pik. En ding was zeker, we waren allebei bloedgeil.

Mn hart bonkte in mn keel in een ongekend tempo, de blik in de ogen van Lania spraken boekdelen. Ze was zo geil als boter. Na een paar minuten gleed de man met zn grote kolenschop over Lanias dijbeen omhoog richting haar heerlijke kleine kutje. Ik haalde mn hand weg zodat ik als het ware toestemming gaf dat hij mijn vriendin dr kutje mocht aanraken. Lania keek me weer aan met een zwoel vragende blik in haar ogen of ik het wel goed vond. Ik fluisterde in haar oor, trek maar lekker aan die grote pik, laat m lekker aan je kutje voelen schatje.

Lania legde haar hoofd op mn schouder en ik voelde haar adem zuchtend in mn oor zeggen ik ben zo geil, schatje ik ben zo, ho geil. De man was inmiddels met zn grote hand bij Lanias kutje, het was een supergeil gezicht die grote kolenschop die aan het kleine kutje van Lania zat. Ik zag hoe hij met zn worstenvinger bedreven Lanias clitje zachtjes aan het bewerken was. Lania blies kreunend in mn oor toen de man met zn dikke vinger Lanias kutje binnendrong. De man was behoorlijk bedreven bezig met het heerlijke kutje van mijn vriendin. Lania genoot duidelijk van zijn aanraking, terwijl ze steeds harder aan de dikke pik van de man trok. Ik kende Lania door en door en merkte aan haar dat ze dicht tegen een orgasme aan zat. Ze begon harder te kreunen en ongecontroleerd adem te halen en ik hoorde haar in mn oor zeggen, schatje,ik ga komen ik ga komen ik ga komen! Ze begon wild met haar onderlichaam tegen de hand van de wildvreemde man aan te rijden terwijl de man me triomfantelijk glimlachend aankeek, kwam Lania schokkend klaar.

Lania blies ongecontroleerd in mn oor, en fluisterde wow schatje ik ben zo ho geil, ik ben ho zo geil je mag alles met me doen ik doe alles wat je me zegt

Ik heb geen flauw idee waar het ineens vandaan kwam, het idee dat Lania geneukt zou worden door die grote pik, en dat notabene mn bloedeigen lieve kleine vriendin, ik leek wel hartstikke gek geworden maar dt idee maakte mij bloed en bloed geil. Doordat Lania en ik al vanaf de brugklas verkering hadden was mijn pik de enige pik die ze tot nu toe in haar kutje had gehad, we hebben thuis wel zon dildo met een zuignap waar we wel eens mee klooien en we hadden het er wel eens over, en ze vroeg zich wel eens af hoe het met een ander zou zijn.Ik fluisterde in haar oor, je was toch benieuwd hoe het zou zijn om seks te hebben met een andere man? Ik wil dat je je laat neuken door die grote pik, zei ik met mn hart bonkend in mn keel.

Echt waar? Zei ze met gefronste wenkbrauwen, maar hij is wel heel erg groot hoor, ik weet niet of ssssssst zei ik. Ik knoopte mn broek open en zei tegen Lania dat ze me moest pijpen. Lania liet de pik van de man los en draaide zich aarzelend om naar mij. Door het ruimtegebrek werd het een beetje onhandig, dus Lania schoof van haar stoel, klapte haar zitting omhoog en ging op haar knien schuin naast mij zitten. Hierbij kwam ze natuurlijk in een heel verleidelijk standje te zitten richting de man. Lania begon mij heerlijk te pijpen. Lania zat wel op haar knien maar niet met haar kontje omhoog. De man naast Lania zat op het puntje van zn stoel, met zn ene hand aan zn pik te trekken en de andere hand ging onderlangs Lania dr billen en zat terwijl aan Lanias kutje.

Kom schatje, fluisterde ik tegen Lania, laat je kontje is zien, hij heeft je net zo lekker klaar gemaakt, dat heeft ie toch wel verdient. Lania keek me weer met gefronste wenkbrauwen aan en verschoof twijfelend maar gehoorzaam een beetje en bood gewillig haar kontje op zn hondjes aan. Haar jurkje bedekte haar heerlijke kontje. Ik trok halverwege aan de stof en trok haar jurkje zo hoog op zodat haar kontje uitdagend zichtbaar werd voor de man.

De man keek mij weer aan en ik glimlachte en knikte instemmend. Hij glimlachte terug, en begreep natuurlijk gelijk wat de bedoeling was. De man gleed ook van zn stoel, klapte zn zitting omhoog en ging op zn knien achter Lania zitten. Hij boog voorover en begon Lania dr billetjes te kussen en te likken. Lania reageerde er eerst wat geschrokken op, en ging door met mij heerlijk te pijpen. Ik zag hoe de man met zn tong Lania dr naad in zakte en zo haar kutje achterlangs begon te likken. Lania begon mij onder het ervaren lik- werk van de man sneller te pijpen en kreunde tussendoor. De man likte ook Lania dr anus en stak af en toe zn gespitste tong in haar gaatje waarop Lania weer kreunde.

De man liet zn broek zakken, keek mij aan en gebaarde met een vragende blik of het okay was dat ie Lania mocht neuken. Ik glimlachte en met een bonkend hart knikte ik instemmend. De man moet volgens mij ook de avond van zn leven hebben. Hij was veertig ofzo en voor hem zat mijn bloedmooie vriendin van achttien jaar gewillig op haar knietjes en bood hem haar heerlijke kontje aan. Het contrast was wel enorm die grote vent die achter mijn kleine Lania zat. De man trok een paar keer aan zn dikke geaderde pik en sloeg een paar keer met een kletsend geluid plagerig op Lania dr billetjes. Lania keek me ietwat angstig aan toen de man zn dikke eikel langs haar kutje wreef. Toen ging het gebeuren. Hij zette zn eikel voor Lania dr schaamlipjes.

Lania stopte met pijpen en keek me nu nog angstiger aan. Ik zag aan Lanias ogen, die steeds groter werden, dat de man zachtjes millimeter voor millimeter met zn dikke pik in het nauwe kutje van mijn Lania binnendrong. Lania kneep haar ogen met een pijnlijke blik dicht en kreunde bij ieder stukje dat hij dieper haar kutje binnendrong en kneep keihard in mijn pik. Toen zn pik er voor de helft inzat begon hij voorzichtig en zacht te neuken. Iedere keer dat hij terugtrok zag ik hoe zn pik glom van het vocht. Lania was zo geil als boter en begon naarmate het tempo hoger werd steeds harder te kreunen.

Ik weet niet hoe mijn lieve kleine Lania die gigantische pik kon verwerken, maar hij maakte lange halen en ging er nu tot aan zn ballen in en ik hoorde zn onderlichaam tegen te billetjes van Lania aan kletsen. Het tempo ging hoger en hoger en Lania begon nu echt te kreunen van genot zoals ik haar dat nog nooit heb horen doen. Doordat Lania over mij heen hing voelde ik de grote kracht van iedere stoot, via Lania dr lichaam, waarmee ze keihard geneukt werd. Ik had het nog nooit voor elkaar gekregen, zonder haar clitje te bewerken Lania klaar te laten komen, maar Lania begon nu te kreunen.

Ik ga komen! Ho oh ha ja ho ja ik ga komen wow ik ga komen!

De man ging nu echt als een gek tekeer, hij trok zn dikke pik spuitend uit Lania dr kutje en spoot met grote stralen Lania dr kontje en rug onder. Lania had mijn pik in al het neukgeweld even links laten liggen maar ik gaf er twee rukken aan en ik spoot mijn lading in haar nek en gezicht. Caramba. Wat was dit geil zeg.

De man plofte even terug in zn stoel ritste zn gulp dicht. Hij bood ons aan om ergens wat te gaan drinken, maar Lania en ik besloten om het hier maar bij te laten. De man lachte en gaf ons een hand en zei gedag en verliet het zaaltje. Toen de man vertrok was natuurlijk mijn eerste vraag en? Hoe was het?

Mm kreunde Lania, het deed eerst best wel een beetje pijn hoor, hij was cht heel groot. Maar daarna werd het onbeschrijfelijk lekker, ik werd echt helemaal gevuld! Lania keek me met een super ondeugende tevreden glimlach aan. Moet je ook eens proberen schatje. Na een paar minuten te hebben uitgepuft fatsoeneerde we ons, stonden op en liepen wij ook het bioscoopje en de seksshop uit. Toen we lachend, navertellend, onderweg naar het hotel liepen, zei Lania ineens oeps! Ik loop te lekken geloof ik. Ze liet de binnenkant van haar dijbeen zien. Er liep een druppel van het zaad van de wildvreemde man uit haar kutje langs haar dijbeen en we schoten allebei in de lach.

Bij het hotel aangekomen, vroegen haar ouders of we het leuk hadden gehad. Lania en ik keken elkaar weer glimlachend aan en bevestigde dat we het echt heerlijk hadden gehad.

Ze moesten eens weten...
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners