Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vaker overwerken - 28638 keer gelezen
"Wacht, niets zeggen!" zegt ze terwijl ze zich achterover in haar bureaustoel laat leunen. "Je woont in een klein stadje op enkele kilometers afstand van hier, samen met je vriendin en een hond. Verder houd je ervan om buiten te sporten en ben je van de avontuurlijke reizen." Verbaasd, maar ook al snel met een glimlach sta ik in de deuropening van haar kantoor en zeg: "Dat heb je aardig onthouden!" Ze reageert met een grote glimlach en zegt: "Kom verder!"

Inmiddels werk ik al bijna twee jaar bij het consultantsbureau, maar nooit eerder had ik met haar samengewerkt. Ik had haar echter al wel enkele keren gesproken op een bedrijfsfeestje of -uitje, daar had ze haar wijsheden vandaan. Op het eerste gezicht vond ik dat ze een autoritaire uitstraling had, maar na een keer met haar gesproken te hebben was dit geheel verdwenen. Ze bleek een warme persoonlijkheid waar eenieder zich al snel op zijn gemak bij voelt. Ze maakt nu opnieuw indruk op me. Allereerst omdat ze laat blijken ook echt naar me te hebben geluisterd in onze eerdere gesprekken, maar ook door haar verschijning. Ze heeft zwart lang haar, een knap gezicht en een erg mooi figuur. Ze staat op van haar bureaustoel om me een hand te geven en zegt: "Ik heb van collega's gehoord dat ze goede ervaringen met je hebben, dus ik kijk uit naar onze samenwerking". Ze besluit met een knipoog.

Annemiek is een vastbesloten vrouw die in een rap tempo naar de top is doorgegroeid. In een wereldje met vrij veel mannen lijkt ze zich goed staande te houden. Ik zie haar regelmatig in een meeting room zitten met een serieus gezicht, dit geeft haar een streng uiterlijk. Met haar pumps aan is Annemiek vrijwel net zo lang als ik, ze komt daarmee krachtig over. Haar zwarte blouse en daaronder een grijze rok maken haar echter ook tot een erg elegante verschijning. Haar rood gestifte lippen vormen nog steeds een glimlach op haar gezicht, waardoor het strenge uiterlijk in geen velden of wegen te bekennen is. Ik besef me dat ik misschien een net iets te lange stilte heb laten vallen en zeg dan: "Dat is geheel wederzijds".

Ondanks dat ik koeltjes probeer te blijven, voel ik mijn wangen wat rood aanlopen. Het blijkt lastig om me te focussen op iets anders dan Annemiek. Ik doe mijn best om een luchtig gesprek op gang te brengen, zodat zowel haar als mijn aandacht zich niet op mijn toenemende opwinding verlegt. Dit lukt voor even, maar wanneer we een half uurtje later druk aan het werk zijn laat ik me toch weer afleiden. Het staat voorop dat ik niet de enige ben die haar fraaie uiterlijk had opgemerkt. Een enkele keer kwam ze aan bod in het roddelcircuit op het kantoor, waarbij iemand zich wel eens hardop had afgevraagd hoeveel collega's ze had verleid om op haar positie binnen het bedrijf te komen. Ondertussen ruik ik haar parfum in de kamer waar we samen zitten. Stiekem kijk ik over mijn laptopscherm naar haar, maar durf het niet langer dan een halve tel vol te houden. In de roddels had ik nooit iets concreets gehoord, maar de gedachte windt me enorm op. Ik voel hoe mijn stijve pik in mijn broek begint te knellen. Met veel moeite, en waarschijnlijk weer een rood hoofd, probeer ik me weer op mijn werk te concentreren.De dagen daarna werken we plezierig samen, al is het wel erg druk. Er is een deadline die moet worden gehaald en dat resulteert in overwerken. Samen met nog een tiental collega's zitten Annemiek en ik een pizza naar binnen te werken, zodat we 's avonds weer even door kunnen op het kantoor. Diverse onderwerpen passeren de revue en dan vraagt ze: "Wat vindt je vriendin er eigenlijk van dat je zo veel werkt?" Ik vertel haar dat mijn vriendin onregelmatig werkt en daarom 's avonds ook vaak werkt, of juist al in bed ligt. "Morgen is ze bijvoorbeeld al aan het einde van de ochtend klaar en gaat ze 's middags met een vriendin de stad hier in. Dat is dan wel weer het voordeel van die wisselende werktijden" zeg ik. Annemiek antwoordt: "Ja, dat is wel leuk. Vraag anders of ze hier morgen mee eet, dan zien jullie elkaar ten minste ook nog even. Ik vind het daarnaast ook leuk om eens kennis met haar te maken."

Een dag later zitten we, zoals voorgesteld, met z'n drieŽn te eten. Het is vrijdagavond, vrij logisch dat we de enigen zijn die zullen overwerken. Ik had zelf immers ook liever wat anders op de eerste avond van het weekend gedaan. Annemiek en mijn vriendin zitten met elkaar te babbelen alsof ze elkaar al jaren kennen. Mijn vriendin is (net als ik) begin dertig, maar het leeftijdsverschil met Annemiek vormt geen enkele belemmering. GeÔnteresseerd luistert mijn vriendin naar het verhaal van Annemiek: "Het is hard werken ja, maar ik doe het wel met veel plezier en alleen doordeweeks. In het weekend ben ik weer in het noorden van het land te vinden bij mijn man en kinderen. Doordeweeks vertoef ik in het appartement hier in de randstad, dat scheelt me enorm veel reistijd." Ik bedenk met dat het blijkbaar erg lucratief is om aandeelhouder te zijn, twee huizen bezitten lijkt me toch erg prijzig. Mijn vriendin vraagt: "Zorgt je man doordeweeks dan voor de kinderen?" Lachend reageert Annemiek: "Nee hoor, gelukkig niet, ik weet niet of dat goed zou komen! We hebben een au pair die bij ons woont en voor de kinderen zorgt." We kunnen er hartelijk om lachen.

Later wisselen Annemiek en m'n vriendin zelfs nummers uit met de afspraak dat ze nog een keer wat zullen eten in de stad als het hen beiden uit komt. Erg fijn dat het zo loopt, ik zou natuurlijk niet willen dat mijn vriendin totaal niet klikt met mijn leidinggevende. "Sorry lieverd, maar ik vrees dat wij weer aan het werk moeten gaan" zegt Annemiek tegen mijn vriendin. "Ja, natuurlijk, jullie eten hier niet voor niets" antwoordt ze. De dames nemen afscheid van elkaar met drie kussen en ik zeg: "ik laat je wel even uit". Bij de deur geef ik mijn vriendin een lekkere zoen. Na enkele lieve woordjes van beide kanten nemen we afscheid. Voordat mijn vriendin de deur uit loopt kijkt ze langs me heen en zwaait even kort. Ik draai me om en zie Annemiek aan de andere kant van de gang staan. Eigenlijk dacht ik dat ze al naar onze werkkamer was gegaan. Na een korte kus met mijn vriendin loop ik ook weer terug de gang in.

Annemiek en ik werken enkele uren stug door, maar nemen ook de tijd voor een korte koffiebreak. "Volgens mij is het een schat van een meid, die vriendin van je" zegt Annemiek. "Ja, ik heb het erg getroffen" beaam ik. "Het zou zonde zijn als ze erachter kwam hoe gezellig je het onlangs met Kimberley had" zegt Annemiek, terwijl ze me strak aankijkt. Totaal overdonderd kijk ik haar aan en trek m'n mond open om te reageren. Om te voorkomen dat ik begin te stotteren, besluit ik m'n mond maar weer te sluiten. Ik voel mezelf rood aanlopen en zucht diep uit. Een borrel in de kantine op het kantoor was uitgelopen op een zuippartij, waarbij ik zelf flink aangeschoten was. Kimberley, een enigszins ordinaire blonde stoot van begin twintig, was net zo ver heen als ik zelf. Ze sjanste erop los en ik kon de verleiding niet weerstaan: ze heeft me elders op het kantoor gepijpt, waarna ze zich gewillig liet neuken. Ondanks dat ik het ontzettend spannend en geil had gevonden, had ik er inmiddels wel spijt van. Ik had de indruk dat we door niemand waren opgemerkt, maar dat blijkt nu niet het geval te zijn. Annemiek wendt haar blik van me af en loop terug haar kantoor in. Verward blijf ik nog even staan en volg haar dan.

Als ik me in de stoel tegenover haar laat vallen zeg ik: "En nu?" Annemiek kijkt me weer aan en zegt: "En nu... Nu ben ik aan de beurt." Ik val van de ene verbazing in de andere. Annemiek staat op, loop om het bureau heen en leunt voor me tegen het bureau. Ze zet ťťn van haar pumps op de leuning van mijn stoel, waardoor haar rok omhoog kruipt. Ik zie haar zwarte slipje tussen haar lange, slanke benen. "Of moet ik je vriendin van foto's voorzien?" vervolgt ze als ik te vertwijfeld blijf zitten. Ze weet me opnieuw te laten schrikken; er is zelfs bewijs van mijn slippertje. Dan realiseer ik me dat het uitnodigen van mijn vriendin voor het eten misschien meer was dan slechts een leuk idee. Het besef groeit dat ik weinig keuze heb dan aan de wens van Annemiek te voldoen. Wat maakt het ook eigenlijk nog uit, ik ben al eens in de fout gegaan dus maakt die tweede niet zo veel meer uit.

Gebogen reik ik met mijn hoofd naar voren en voel de warmte tussen de benen van Annemiek. Zachtjes lik ik over het stukje kant dat haar kutje van alle openheid scheidt. "Mmmm, daar was ik aan toe" hoor ik Annemiek boven me kreunen. Ik haak mijn vingers langs het stukje stof en schuif het aan de kant. Haar gezwollen schaamlippen komen tevoorschijn, gepaard met de opwindende geur van het geile vocht dat tussen haar schaamlippen glinstert. Ik steek mijn tong rustig maar diep in haar kutje, om vervolgens langzaam tussen haar lippen omhoog te glijden tot ik haar clitje bereik. Rustig cirkelt mijn tong om haar clitje. Annemiek zucht diep en ik voel haar onderlijf licht trillen.

Annemiek steunt nog steeds met ťťn been op de grond en de andere op de leuning van mijn stoel. Ik richt me op en til haar billen op het bureau. Zo zit ze rechtop en bevinden onze gezichten zich op dezelfde hoogte. Annemiek geeft me een vluchtige zoen, kijkt me aan terwijl ze haar rood gestifte lippen aflikt en gaat dan met haar rug op het bureau liggen. Even realiseer ik me in welke situatie ik me bevind. Het is als een fantasie die uit komt. Door de zoen van die ontzettend mooie, maar ook sexy en geile vrouw krijg ik een vreemd plezierig gevoel in mijn buik. Het gevoel onder mijn buik is echter verre van vreemd, deze opwindende dame heeft me tot op het bot geil gekregen.Ondertussen heeft Annemiek mijn haren beetgepakt en duwt mijn hoofd weer tussen haar benen. Ik ga op mijn knieŽn zitten tussen de gespreide benen van Annemiek. Ze laat haar benen over mijn schouders rusten en ik voel de puntige naaldhakken over mijn rug glijden. Mijn opwinding is inmiddels compleet en gulzig lik ik met mijn tong langs haar natte kutje. Ik geniet van haar lekkere kutvocht en de manier waarop ze me dwingend tussen haar benen dirigeert. Het is duidelijk dat ze graag de regie in handen houdt.

Dan trekt ze haar benen verder op en duwt mijn hoofd naar onderen. "Lik m'n kontje" hoor ik haar zuchtend en kreunend zeggen. Voordat ik het zelf bewust door heb, gaat mijn tong over haar sterretje. Naarmate ik dat vaker doe, voel ik de ontspanning in het strakke spiertje. Ik wissel het af met haar natte kutje en verwen om de beurt haar beide gaatjes met mijn tong. Kreunend ondergaat Annemiek deze geile behandeling.

"Stop" zegt ze opeens. M'n hoofd wordt naar achteren geduwd terwijl ze overeind komt. Op dat moment zie ik dat ze haar blouse ver open heeft geknoopt en haar tepels boven haar bh uit komen. Ze heeft geen enorm grote, maar wel erg strakke en mooie geronde borsten. Ik kijk haar aan en verlang naar een zoen van haar, misschien ook vooral naar het gevoel dat het me kort daarvoor gaf. Tot grote vreugde pakt ze me met twee handen in mijn nek en beweegt haar gezicht naar de mijne. Zonder aarzeling geeft ze me een zoen die al snel overgaat in een innige tongzoen. Ze laat zich niet remmen door haar eigen kutvocht dat zich om mijn mond bevindt, het lijkt haar juist op te winden.

Dan beŽindigt Annemiek de intieme tongzoen en zegt: "Je bent nog niet klaar lekkertje". Ze staat op, draait zich om en buigt zich dan over het bureau. "Ga door" instrueert ze me. Haar billen zijn net zo strak als de rest van haar lichaam en steken mooi mijn kant op. Daartussen glinstert haar kutje en zie ik haar strakke sterretje. Mijn tong beweegt zich weer tussen haar benen en ik lik gulzig tussen haar billen door. Als ik haar sterretje weer bewerk, stop ik een vinger in haar kutje. "Jaaaa, blijf dit doen", hoor ik haar zeggen. Ik zie hoe ze haar eigen clitje beroert. Terwijl ik mijn tong in haar kontje duw, gaan inmiddels twee van mijn vingers vlug in en uit haar warme kutje. Kreunend begint ze te trillen en schokken. Ik voel hoe er steeds meer vocht uit haar kutje komt en lik dat tussen haar schaamlippen weg. Ze duwt me weg van haar billen en draait zich om. Nonchalant leunt ze tegen het bureau, waarbij haar borsten nog steeds ontbloot zijn. Ik zit nog steeds op mijn knieŽn en kijk omhoog naar haar. Ze zegt: "Ik denk dat wij wat vaker moeten overwerken".

Een uur later zit ik in de auto op weg naar huis. Opnieuw beleef ik alle gebeurtenissen en mijn stijve knelt weer in mijn broek. Het voelt allemaal erg onwerkelijk en dubbel. Ik heb mijn vriendin al voor de tweede keer bedrogen, maar ondertussen heb ik ook ontzettend genoten van Annemiek. Dat genot was er ondanks dat zij mijn pik ook maar met een vinger heeft aangeraakt. Waarschijnlijk was het 'part of the deal' dat ik enkel voor haar genot was, in ruil voor het stilhouden van het andere slippertje. Dat maakt dat ik nog steeds een stijve pik heb en erg zin heb in een orgasme. Uit schuldgevoel richting mijn vriendin besluit ik echter om mezelf niet af te trekken, maar mezelf op die manier straf te geven. Bij ons huis aangekomen zijn de lampen in de woonkamer al uit. M'n vriendin moet de dag erna vroeg op, dus die is waarschijnlijk op tijd naar bed gegaan. Rustig en zo stil als mogelijk kleed ik me uit en kruip voorzichtig in bed. "Hť schatje, ben je er weer" hoor ik haar zeggen. Ze was toch wakker geworden. Ik geef haar een kus en we wensen elkaar een fijne nacht toe.

Door alle gebeurtenissen krijg ik de slaap niet te pakken, mijn opwinding houdt me flink bezig. Op mijn rug kijk ik in het donker en steeds komen de flashbacks van eerder die avond terug. Ook m'n vriendin ligt wat onrustig te draaien. Wanneer ze zich naar me toe draait, komt haar arm tegen mijn stijve pik aan. "Mmmm," hoor ik uit haar mond, "ben je nog toe aan wat ontspanning na zo'n lange werkdag?" Ze moest eens weten, denk ik bij mezelf. Ontkennen dat ik geil ben heeft geen zin, dus zeg ik: "Ja, lijkt me lekker, maar moet jij niet vroeg naar je werk morgen?" "Jawel, maar ik kan toch niet slapen. Daarnaast heb ik net al lekker met mezelf gespeeld, dus je hoeft je niet druk om mij te maken ik ga jou lekker verwennen." Voordat ik kan reageren slaat ze het dekbed van ons af en trekt ze mijn boxer naar beneden.

Ze nestelt zich tegen me aan en pakt met een hand mijn pik beet. Haar vingers wrijven over mijn eikel en spreiden het voorvocht. "Dus je had jezelf al verwend" zeg ik, terugkomend op wat ze eerder terloops zei. Ze grinnikt en zegt dan: "Tja, jij was niet in de buurt terwijl ik zin had! Ik heb lekker online wat filmpjes opgezocht en me met mijn rubberen vriend geneukt." Haar stoute woorden winden me ontzettend op en ze weet hoe geil ik het vind als ze zichzelf met een dildo neukt. Inmiddels trekt ze mijn pik af met haar hand, terwijl ze met haar andere hand over haar eigen borst streelt. We tongzoenen terwijl onze handen de strelende bewegingen voort zetten. Als dit zo doorgaat zal ik mijn hoogtepunt niet heel veel langer kunnen uitstellen.Alsof m'n vriendin mijn gedachten heeft gelezen stopt ze met rukken en stopt ze het zwoele tongzoenen. "Bij het kijken van de filmpjes heb ik ook nog wel wat geile ideetjes opgedaan" zegt ze. Nadat ik haar even aankijk groeit mijn nieuwsgierigheid naar welke ideetjes dat zijn. Zonder te spreken gebaart ze me uit bed te gaan en positioneert ze zich zelf over het bed. Terwijl ik naast het bed sta legt ze haar hoofd over de rand van het bed en zegt: "Ga op je knieŽn zitten, dan komt je pik precies bij m'n mond." Dit had ik zelf ook wel eens in een filmpje gezien, maar nooit verwacht dat m'n vriendin dit zou willen doen. "Misschien lukt het om je pik dieper in m'n mond te krijgen op deze manier" vervolgt ze.

Verdere aansporing heb ik niet nodig. Ik zet me op mijn knieŽn en beweeg mijn pik naar haar mond. Met uitgestoken tong ontvangt ze m'n pik en zuigt me direct naar binnen. Rustig duw ik naar voren en zie m'n pik dieper naar binnen schuiven. Als mijn pik voor de helft in haar mond zit, trek ik me weer terug. Ze laat mijn pik uit haar mond glijden en zegt: "Probeer maar of je verder komt, ik ontspan me. Ik laat het wel weten als het niet verder kan." Met enige verbazing hoor ik het aan, maar ik twijfel niet om het ten uitvoer te brengen. Opnieuw schuif ik mijn pik in haar mond en duw nu verder door. Op een bepaald punt lijk ik het einde bereikt te hebben, maar met haar handen op mijn billen spoort ze me aan verder te duwen. Ze probeert te slikken terwijl ik verder druk zet. Alsof er een deurtje open gaat glijd mijn pik in zijn geheel haar mond in. Na enkele tellen trek ik me volledig terug en hoor haar naar adem zoeken. Enigszins bezorgd vraag ik of het wel gaat, maar enthousiast gebiedt ze me opnieuw mijn pik haar mond in te doen.

Mijn voorzichtige aanpak laat ik steeds verder los en na enkele keren begin ik zachtjes in haar mond te stoten. Ik zie hoe haar slanke hals zich verdikt als ik mijn pik diep haar mond in duw. Ze blijft me aansporen door mijn billen met haar handen te grijpen en me zo naar zich toe te trekken. Dit wisselt ze af door ook mijn ballen te masseren. Als ik me terugtrek komt ze weer hijgend bij. Ik zie hoe ze met een hand haar eigen kutje aan het vingeren is. "Dit gaat niet lang meer duren" zeg ik tegen haar. "Kom maar lekker in m'n mond, ik wil dat je diep in m'n keel spuit" zegt ze vastberaden. Haar ene hand blijft bij haar inmiddels natte kutje, waar de andere hand mij weer naar haar toe trekt. Gulzig zuigt ze mijn hele pik diep in haar keeltje.

Ik buig me voorover en besluit mijn gezicht tussen haar benen te begraven. Grommend begin ik haar natte kutje te likken, terwijl mijn onderlichaam zich op en neer blijft bewegen. Ik voel hoe ze mijn billen uit elkaar trekt en over mijn sterretje wrijft. Het is een raar gevoel dat ik nooit eerder heb beleefd. Mijn vriendin heeft nog nooit wat met anale sex te maken willen hebben. Het voelt echter wel erg lekker en ik verlang naar meer. Vervolgens voel ik een vinger onverwacht soepel mijn kontje in glijden, waarschijnlijk gesmeerd door het kutgeil dat zich nog op haar vinger bevond. Dit gevoel laat de emmer overlopen. Na enkele stoten duw ik mijn pik tot aan mijn ballen het keeltje van mijn vriendin in. Zij duwt op haar beurt haar vinger diep mijn kontje in. Ik voel mijn pik pulseren in haar keel. De ontlading van de hele avond komt er in ťťn keer uit. Ik trek me terug en proestend kom m'n vriendin overeind. Als ze is bijgekomen zegt ze lachend: "Jeetje, zoveel heb je volgens mij nog nooit gespoten"Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners