Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vrienden voor het leven - 6467 keer gelezen
Mijn naam is Madelon en ik ben 26 jaar oud en ben al 2,5 jaar samen met André. André is 28 en ik ben dolgelukkig met hem. Zelf ben ik niet bepaald klein voor een vrouw. Ik ben 1,84 lang en ben ook redelijk stevig, niet dik. Lang blond haar en blauwe ogen. Zoals bijna alle stevige dames heb ik een mooie volle kont en met een E cup ook geen kleine borsten.

Ik hou niet van mannen die kleiner zijn als ik. Behalve zijn goede karakter ben ik daarom bij André ook op zijn uiterlijk gevallen. Hij is 2,03 lang en heeft een grove stevige bouw. Mijn knuffelbeer.

Al snel nadat ik André leerde kennen werd ik aan zijn vrienden voorgesteld. Hij heeft veel vrienden van het werk, sporten en uit de buurt. Ook is er een groep van 12 mannen die al vrienden zijn sinds ze een jaar of 14 waren. Met deze mannen gaat hij het meeste om. De meeste van de groep hebben een vrouw of vriendin en met zowel de mannen als de vrouwen kan ik goed opschieten.

In die groep hoort ook Tim. Tim is de beste vriend van André. Die 2 zijn soms net een Siamese tweeling. Hij woont al 7 jaar samen met Marloes en Marloes ken ik inmiddels ook goed en we gaan regelmatig samen wat leuks doen. Tim is geen knappe man. Hij is zo'n 10 cm kleiner dan ik, smalle / iele bouw en is al op jonge leeftijd kaal. Wel is Tim een geweldige gozer om erbij te hebben. Hij is een beetje de clown van de groep. Als hij er is dan gebeurt er altijd wat. Hij maakt altijd iedereen aan het lachen en zelfs als hij serieus doet is hij grappig. Ook als vriend is hij een top vent want we kunnen altijd bij hem terecht, hij zal ons nooit laten vallen.

Een aantal maanden terug gingen we met de hele groep weer eens ouderwets stappen. Het was gezellig en iedereen was erbij, ook de vrouwen. Er werd gedronken en gelachen. Tim was weer op dreef en iedereen lachte om hem. Het was rond 3 uur en de eersten van onze groep waren al weg. De kroeg waar we waren ging sluiten maar omdat de eigenaar een broer van Tim is mochten wij (de 6 overgebleven van de groep) nog wel even blijven.

De laatste mensen verdwenen, de deur ging op slot en de muziek ging weer aan. Wij zetten het feest voort samen met het personeel. Tim liep de wc in en kwam een paar minuten later weer terug naar binnen. En hoe... hij was dronken en had op de wc besloten dat het wel grappig was om in zijn blote piemel door de kroeg te gaan lopen. Met zijn boxer op zijn hoofd en zijn spijkerbroek in zijn hand ging hij op de barkruk staan. Alle vrienden lachten en het aanwezige personeel ook. Alleen Marloes werd kwaad op hem en trok hem naar beneden. Ik wilde niet lachen omdat ik vond dat Marloes gelijk had en ik haar steunde. Maar ondertussen had ik alle aandacht voor zijn piemel. Een mooie kale pik die zeker niet klein was.Vanaf dat moment kon ik alleen nog maar aan de pik van Tim denken. Ik werd enorm geil van die gedachte en eenmaal thuis kon ik me laten gaan en had heerlijk sex met André. De dagen erna dacht ik er soms nog aan en iedere keer raakte ik een beetje opgewonden. Maar hoe vaker ik er aan dacht hoe geiler ik er van werd. Na een maand of 2 vingerde ik mezelf regelmatig klaar terwijl ik aan Tim dacht, als ik sex had mer André dacht ik aan Tim en als ik Tim zag dan dacht ik alleen maar aan sex met hem. Ik snapte het zelf niet maar het was nou eenmaal zo.

Helemaal niet mijn type, veel te klein en ook niet heel knap ofzo. Maar toch wilde ik hem een keer in me voelen. Ik had echt zin in Tim. Maar het is de beste vriend van André en ik vond het eng omdat hij me zou afwijzen en alles aan André zou vertellen, zoals echte vrienden doen. Dat ik betrapt zou worden was ik niet zo bang voor, André werkt als monteur voor een bedrijf dat over de hele wereld machines installeert en is dus regelmatig 1 of 2 weken van huis. Dus dan heb ik alle vrijheid. Maar die vriendschap zou me in de weg staan.

Ik besloot om Tim uit mijn hoofd te zetten en het niet te doen. Dit was moeizaam en het lukte me ook niet. Toen we op de verjaardag van Joran (een andere vriend uit de groep) waren en ik naast Tim stond werd ik kletsnat. Ik wilde hem het liefst meenemen de wc op om me daar te laten neuken door hem. Maar dat werd lastig. Dus ging ik alleen naar de wc en vingerde mezelf voor de zoveelste keer met Tim in mijn gedachten.

Het daarop volgende weekend was André weg voor zijn werk en zou Marloes een weekend weg zijn met haar zusje. Dit betekende dat Tim en ik allebei alleen waren dat weekend. Op Vrijdag dacht ik goed na over de kansen en de risico's maar al snel nam de geilheid het over van mijn verstand, ik wilde het gewoon te graag. Ik pakte mijn telefoon en stuurde Tim een app: "hey Tim. Ben dit weekend alleen en heb wel zin om ff weg te gaan. Gaan jullie nog wat doen?"

Antwoord van Tim: "Marloes is ook weg dit weekend. Morgen ga ik met de anderen een biertje drinken. 20:00 afgesproken in de stamkroeg. Ga je mee?"

Waarop ik alleen een duimpje terugstuurde.

De zaterdag brak aan. Ik had maar 1 kans. Maar moest het wel subtiel doen want anders brak natuurlijk de pleuris uit als André erachter kwam. Rond 19:00 stapte ik onder de douche en scheerde alle lichaamshaar weg, waste mijn haren en lichaam. Daarna nog voor de spiegel alles gereed maken waarna ik mijn kleren moest uitzoeken. Ik durfde niet te sexy te kleden want ik moest niet opvallen. Ik wist niet eens of Tim wel interesse had. Dus trok gewoon een strakke broek en shirtje aan met goed zicht op mijn borsten.

Ik stapte op de fiets naar de afgesproken kroeg waar iedereen al was. Ik zei iedereen gedag en mengde me in de groep. Ik had zin in Tim maar durfde nu ineens niet meer. Ik nam nog wat drankjes en zoals altijd was het heel gezellig. Ik kletste met iedereen en zocht af toe oogcontact met Tim en lachte op het moment dat ie keek. De eerste keer schrok hij ervan en keek snel weg de keren erna leek hij het door te hebben en lachte terug.

Later op de avond ging ik voor het eerst met hem praten. "Ga je zo weer in blote piemel dansen?" Vroeg ik. Tim lachte "vond je dat leuk?". Ik knikte alleen maar. "Wie weet als we straks alleen zijn" zei hij en lachte hardop en bestelde een rondje bier. Hij maakte er weer een grap van en ik twijfelde of ik wel moest doorzetten.

Zo'n 15 minuten later kwam Tim naar me toe. "Ik heb een goede deal. Als jij ook iets uittrekt gaan we samen naakt dansen" ik lachte en werd gelijk botergeil. Ik wilde wel naakt met hem dansen maar dan wel thuis dacht ik. Maar ik werd verlegen en zei alleen maar: "ik ga me hier niet uitkleden, gek". Ik besefte me dat het zo nooit iets zou worden en besloot snel door te pakken. "Niet uitkleden maar je mag wel ff voelen als ik je daar gelukkig mee maak" zei ik met een grote lach waardoor het bij afwijzing een grap zou kunnen zijn. Voor het eerst wist Tim niets meer te zeggen, hij keek me alleen maar verbaasd aan.

Ik liep weg en wenkte dat hij mee moest lopen. In het halletje bij de wc wachtte ik hem op. Hij keek me aan alsof ik gek was maar toen ik m'n borsten naar voren duwde greep hij ze gelijk beet en kneedde erin. Ik was intens geil geworden hierdoor. Toen de deur openging liet Tim los en schoten allebei een andere wc in.Terug bij de vrienden zei ik tegen Tim dat ik ging en dat als hij zou willen dat ie ook mocht komen. Ik zei iedereen gedag en fietste naar huis. Ik ging zitten en dacht dat het nog wel even zou duren voor Tim er was, als hij al zou komen. Maar binnen een minuut ging de bel. Ik deed open en daar stond Tim.

Ik liet hem binnen en deed de deur dicht. Ik pakte zijn hand en trok hem mee naar boven naar de slaapkamer. Daar draaide ik me om en zoende Tim. Al zoenend plofte we op het bed. Ik voelde zijn handen overal op mijn lichaam. Ik wreef met mijn hand over zijn kruis en voelde dat ie al een harde pik had gekregen.

Al zoenend en strelend kleedde we elkaar uit. Ik lag al snel met alleen een string aan en Tim met alleen een boxer. Ik keek ernaar en zag een flinke bobbel. Ik stak mijn hand in zijn boxer en pakte hem vast. Ik voelde meteen dat het een dikke was. Ik wilde m zien en trok zijn boxer uit. Ik gok dat zijn pik zo'n 3 tot 4 cm langer was dan die van André en die heeft 16cm. Dus ik had een pik van rond 19 - 20 cm in mijn hand met geweldige omvang. Ik trok er zachtjes aan en mijn lijf sidderde van geilheid.

Tim schoof mijn string opzij en begon me te vingeren. Ik was al zo geil dat ik al snel merkte dat ik ging klaarkomen. En niet veel later kwam ik schokkend en gillend klaar. Zo snel was ik nog nooit klaargekomen. Tim keek me aan en lachte. Ik keek naar zijn stijve pik en gelijk wilde ik nog een keer want ik moest die pik een keer in me hebben. Ik pakte zijn stijve beet en begon eraan te likken en nam daarbij zijn kaalgeschoren ballen mee. Hij kreunde zachtjes en langzaam werd ik weer natter en natter. Ik nam zijn pik in m'n mond en begon te pijpen. Het gekreun van Tim werd luider. "Oooohhh wat kan jij lekker pijpen" hoorde ik hem zachtjes zeggen. En vlak erachteraan "ik kom ik kom!". Ik wilde zijn zaad wel slikken en ging gewoon door. Al snel spoot hij een hele lading in mijn mond en gulzig slikte ik alles door.

Ik kreeg nogmaals de complimenten want zo lekker had hij nog nooit gehad zei Tim. Maar nog steeds had ik zijn pik niet in m'n kut gehad. Dus ik begon weer met zijn pik te spelen die als snel weer hard was en overeind stond.

Tim had al zin in de volgende sessie. Hij kroop met zijn gezicht tussen mijn benen en begon me te likken. Eerst alleen mijn clitoris maar daarna met lange halen nam hij alles mee en ging heerlijk met zijn tong naar binnen. Hij kwam met zijn gezicht naar de mijne en zoende me. Ik proefde mijn eigen kut, dat is zo geil. Inmiddels voelde ik zijn lekkere dikke pik tegen mijn schaamlippen drukken. Ik opende mijn benen nog iets verder en voelde hoe hij naar binnen gleed. Hier droomde ik al maanden van. Ik voelde hoe hij er helemaal in zat. Het zat strak maar wat voelde dit lekker.

Tim begon al zoenend te pompen. Heel zachtjes ging hij op en neer. Hmmm dit was zo lekker. Ik deed mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar en genoot van elke stoot. Tim pakte mijn benen en legde deze in zijn nek. Ik wist niet wat ik meemaakte. Hij zat zo diep dat het een beetje pijn deed. Ik moest even diep ademhalen en op mijn tanden bijten. Maar het genot won van de pijn. Het werd steeds lekkerder. Samen kreunde we. Tim heel zacht maar ik kon het niet meer zacht. Ik ging steeds een beetje harder kreunen. Wat een genot was dit!

Tim ging van me af en ging op zijn rug liggen. Ik kroop er bovenop en toen zei Tim "andersom, ik wil aan je lekkere kont zitten". Ik draaide me om en ging met mijn rug naar hem toe op zijn pik zitten. Ik voelde direct zijn handen op mijn billen en ik ging rustig op en neer. Nog niet eerder had iemand zoveel aandacht voor mijn kont maar ik vond het fijn dat hij eraan zat. Ook toen af en toe mijn anus streelde. Dit deed nooit iemand bij mij maar wat voelde dat lekker.

Ik ging van Tim af en ging op handen en knieën zitten want hij vind mijn kont blijkbaar lekker en zo heeft hij het beste uitzicht. Tim ging op zijn knieën achter me zitten maar stak niet direct zijn pik naar binnen. Ik voelde een hand op mijn kont en een hand over mijn clitoris gaan. Ik werd nog even gevingerd waarna hij zijn vingers naar binnen stak en mij heel even met zijn vingers neukte. Hij haalde zijn vingers eruit en wreef met zijn natte vingers over mijn anus waar hij goed bij kon. Ondertussen voelde ik zijn lekkere pik tegen mijn kutje aan. Heel langzaam schoof hij naar binnen en neukte me langzaam. Ook mijn anus werd nog steeds bewerkt. Voor het eerst in mijn leven werd ik er zo geil van dat ik vroeg om voorzichtig 1 vinger in m'n kont te stoppen. Hier gaf Tim gehoor aan en heel zachtjes voelde ik zijn vinger mijn kont binnendringen. Raar maar ontzettend lekker.

Ik voelde een orgasme aankomen en kreunde steeds harder. Tim trok zijn vinger terug en pakte mijn billen stevig beet. Hij begon me nu zo hard als hij kon te neuken. Ik kreunde harder en sneller tot ik het uitgilde van genot en trillend en schokkend klaarkwam. Nog heel even hield ik deze positie zodat Tim ook klaar kon komen. Dat duurde niet lang en al snel spoot hij mijn kutje vol.

Wow! Wat was dat een ervaring. Hoop dat André snel weer weg isCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners