Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Whisper - 4009 keer gelezen
Ik ben Karen, 42 inmiddels, gehuwd en moeder van 2 tieners.
Vorige zomer ben ik een avontuur gestapt die me tot op vandaag nog steeds verwonderd.

Hubby en ik zaten een beetje in een sexueel dipje. Zelfde routine, zelfde standje, geen spanning meer....
Op facebook een paar keer een post gezien van Whisper, een app waar je anoniem je verhaal of comments kon nalaten. Nieuwsgierig eens de app geinstalleerd en gekeken wat er te beleven viel.

Aangezien ik zelf een bbw ben, had ik me aangesloten in een groep en een paar keer iets gepost. Maar ook mensen uit andere groepen konden die zien door een filter.
Op een zonnige dag heb ik een foto van mezelf gepost in een t-shirt met een beetje inkijk.
Krijg ik ineens een heel leuke reactie van Rob, 39, uit Antwerpen. We geraken aan de praat en kunnen redelijk goed met elkaar babbelen. Tot ineens de vraag komt of ik zin heb om eens een kop koffie te gaan drinken. Gewoon kennismaken, niets meer...

Uiteindelijk spreken we af op een ochtend om een kop koffie te drinken. Zodra we elkaar zien komt er een vlot gesprek op gang en kletsen we over van alles en nog wat. Tot hij me ineens aankijkt met een verzengende blik. Ik kan niet in zijn ogen blijven kijken en wend mijn blik af. Ik voel de spanning toenemen tussen ons. Helaas moet ik er kort daarna vandoor en lopen we samen naar buiten. Ineens voel ik zijn hand lichtjes over mijn kont gaan als ik hem voorga. Wat is dit? Eens buiten draai ik me om en wil afscheid nemen. Ik leun naar voor om hen gedag te kussen maar voel ineens zijn lippen op de mijne. Voor ik het zelf besef kus ik hem terug. Een kus die een bos in brand zou zetten. Lang geleden dat ik nog zo lekker ben gekust. Maar we staan op straat en we moeten beiden weg.

Als ik in mijn auto zit begin ik te grijnzen. Man, wat kust hij lekker! Maar het is verboden, we zijn beiden gebonden. Toch vliegen de berichtjes via Whatsapp over en weer. Eenmaal thuis blijkt dat hij het ook heel leuk vond om elkaar te ontmoeten en hebben we een eerste heel geil gesprek. Maar daar komt al snel de vraag of we elkaar nog eens kunnen zien...
Weken gaan voorbij en de gesprekjes die we hebben zijn niet langer over koetjes en kalfjes. Ook via Skype hebben we het heel leuk samen. Maar we verlangen beide om het om te zetten in een echte date.

Na iets meer dan een maand is het zover en hebben we afgesproken bij hem thuis. Ik neem een dag verlof en rij naar hem toe.Hij woont in een groot appartementsgebouw, bijna 20 verdiepingen hoog. Als ik aanbel voel ik de spanning in mijn buik toenemen. Ik hoor zijn stem in de parlofoon en een klik die me binnenlaat.

In de lift naar boven check ik nog even mijn uiterlijk. Ik draag een kleedje met een redelijke inkijk, heels en mijn favoriete lingeriesetje. Gezien ik een flinke F-cup heb is mijn decollete goed gevuld en zie je het spleetje tussen mijn borsten.

Als de lift stopt stap ik uit en loop naar de deur. Hij heeft ze op een kiertje gezet waardoor ik zachtjes aanklop en binnenstap.....

Daar staat hij, net uit de douche, zijn haar nog nat. In een jeans en een t-shirt. Zijn ogen zijn op mij gericht, nemen me op van kop tot teen.
Ik voel de spanning toenemen.

"Hoi", zegt hij en komt op me afgestapt. Voor ik maar iets kan antwoorden drukt hij zijn lippen op de mijne. Oh man, hier heb ik naar uitgekeken. Onze lippen wijken en ik voel zijn tong mijn mond verkennen. Hij smaakt heerlijk. Aarzelend kus ik hem terug waarop hij me dichter tegen zich aantrekt. De kus wordt dieper en intenser. Mmm, heerlijk om zijn mond te proeven. Ik voel me steeds geiler worden en algauw staan we elkaar bijna te verslinden in de hall.

Ik voel zijn handen over mijn lijf gaan. Hij is heel zacht en teder, streelt me door mijn kleren heen. Ik ga met mijn handen door zijn haar en grom lichtjes. Wat is dit lekker! Lang geleden dat ik nog zo lekker gekust ben. Hij gaat met zijn handen langs mijn zij naar beneden en komt heel dicht tegen me staan. Als hij terug naar boven glijdt neemt hij mijn borsten vast en gaat met zijn vingers over mijn tepels. Mijn knopjes worden hard door zijn aanraking en verlangen naar meer. Intussen ga ik met mijn handen over zijn armen, naar zijn borstkas toe. Hij is niet zoveel groter dan mij waardoor ik zijn opwinding tegen mijn buik voel drukken.

Ineens voel ik hoe mijn jurk omhoog wordt getrokken en zijn handen die eronder glippen. Zijn mond gaat naar mijn nek, waar hij me begint te kussen en likjes geeft. Als hij me net onder mijn oor likt en kust voel ik mijn buik samentrekken. Mijn poesje wordt natter en ik wil hem uit die kleren krijgen. Zijn mond glijdt verder naar beneden en hij kust de aanzet van mijn borsten, glijdt met zijn tong tussen mijn borstspleetje. Man, dit is geil! Ik glij intussen met mijn handen onder zijn poloshirt, over zijn buik naar zijn tepels. Ik streel zijn tepels eventjes en ga dan terug naar beneden, richting zijn jeans. Nerveus maak ik zijn riem los en de knopen van zijn broek. Ik voel zijn pik tegen de rug van mijn hand duwen. Zachtjes ga ik met mijn hand over zijn boxer. Voel hoe hard hij is. Ik duw zijn jeans langs zijn kont naar beneden. Lekker geil om te zien hoe geil hij geworden is intussen. Ik ga met mijn vinger om de omtrek van zijn paal.

Hij begint mijn jurk terug op te stropen tot hij de zoom vast heeft. Hij doet een stap achteruit en trekt het in een ruk over mijn hoofd. Achteloos gooit hij het op de grond. Zijn ogen gaan over mijn lijf en blijven hangen op mijn borsten. Hij neemt borsten vast en streelt mijn tepels door het kant.

Hij neemt mijn hand en trekt me de slaapkamer in. Hij heeft me een duw zodat ik op het bed kom te liggen. Het is duidelijk wat hij wil. Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat er tussenin zitten. Ik kom half terug rechtzitten. Hij doet mijn bh los en schuift de bandjes over mijn armen naar beneden. Zijn blik verzengt me, steekt het vuur bij me aan. Hij likt zachtjes over mijn ene tepel terwijl zijn andere hand mijn andere tepel streelt. Zo wisselt hij de aandacht over mijn borsten af.Ineens gaan zijn handen over mijn buik naar beneden. Hij trekt mijn slipje naar beneden. Ziet mijn gladgeschoren poesje. Hij gaat met een vinger langs mijn schaamlippen. Houdt mijn blik vast. Ik zie zijn blik vertroebelen. Heel teder streelt hij mijn kutje. Het voelt zalig. Hij gaat op zoek naar mijn clitje en begint heel lichtjes met mijn knopje te spelen. Binnenin voel ik mijn kutje samentrekken. Hij voert de druk op en plaagt mijn kutje met zijn vingers. Ik voel hoe geil ik wordt en hoe de spanning zich opbouwt in mijn buik. Dit is zooo lekker! We kussen elkaar heel innig. Ik wil met mij handen aan hem zitten maar hij houdt de boot af. Ineens voel ik mijn orgasme naderen, als een sneltrein. Voor ik het goed besef kom ik klaar over zijn vingers. Ik schok tegen zijn hand op. Hij blijft doorgaan met zijn zalige strelingen en ik blijf maar hangen in mijn orgasme tot ik zijn hand van me afduw. Hij brengt zijn vingers naar zijn mond en likt mijn geil. Hij proeft mijn kutsapjes!

Nu neem ik het over. Ik duw hem tegen de rug van het bed en kus hem diep. De smaak van mijn geil proef ik op zijn lippen. Ik trek zijn boxer uit en ga tussen zijn benen liggen. Ik neem zijn paal in mijn hand en kijk hem aan als ik met het puntje van mijn tong over zijn eikel ga. Hij heeft een lekkere paal. Ik lik rond zijn eikel. Neem hem in mijn mond. Duw hem met mijn tong omhoog en lik zo lekker zijn naadje. Ik voel zijn pik harder worden in mijn mond. Heerlijk gewoon! Met mijn andere hand ga ik op en neer langs zijn schacht. Hij kreunt zachtjes. Ik voer de druk met mijn lippen op en zuig hem harder en dieper mijn mond in. Ik voel dat hij naar me kijkt waardoor ik ook almaar geiler wordt. Ik wil hem laten klaarkomen zoals hij mij net heeft klaar gekregen. Ik lik en zuig harder en sneller. Ik voel zijn ballen harder worden. Zonder aankondiging spuit hij zich leeg in mijn mond. Ik voel een siddering door hem heen gaan als hij klaargekomen is. Ik proef de smaak van zijn zaad op mijn tong. Mmmm, heerlijk. Ik slik alles door en kijk hem aan. Hij heeft een geile blik in zijn ogen. Hij leunt achterover en sluit even nagenietend zijn ogen.

Hij kijkt me terug aan. "Je weet waar ik dol op en nu is het mijn beurt om jou te laten genieten." Hij duwt me achterover op mijn rug. Hij komt boven me hangen en kust me diep. Hij dwaalt af naar mijn borsten. Als hij mijn tepel likt, kijkt hij me in de ogen. Al snel likt hij mijn andere tepel en blaast erover heen. Die wordt keihard en richt zich op. "Je hebt lekkere geile tieten", zegt hij. "Maar ik ben op zoek naar een ander lekker plekje van jou". Hij kust en likt zich een weg naar beneden, naar mijn kutje.

Heel zachtjes gaat hij met zijn tong over mijn kutje. Bloemetje nog lekker gesloten. Beetje bij beetje gaat hij dieper likken met het puntje van zijn tong. Tot hij mijn klitje raakt...
Hij opent mijn lippen met zijn ene hand en kijkt me geil aan. "Dit is wat ik zocht",zegt hij zwoel. "Ik wil je voelen en proeven, net zoals je net bij mij deed",fluistert hij. Daarop begint hij mijn klitje heel zachtjes te likken. Hij heeft een heerlijke tong. Al heel snel voel ik de spanning in mijn buik toenemen. Met zijn wijsvinger plaagt hij mijn kutje. Ik voel rillingen door me heen gaan. Probeer mijn orgasme tegen te houden maar er is geen ontkomen aan. Ik barst los in een heerlijk intens orgasme die blijft duren. Ik duw zijn hoofd even tegen mijn poesje aan. Ik wil hem kussen, mezelf proeven op zijn tong. Als mijn orgasme wegtrekt kijkt hij me aan en vraagt "Was dit wat je ervan verwachtte?". Ik voel me verlegen worden. Hij is de eerste man die me klaarlikt en het was zalig!!!

Hij haalt zijn vinger uit mijn kutje en likt heel ostentatief zijn vinger af met een waarderende blik. "Mmm", zegt hij, "wat smaak jij lekker. Hier wil ik nog veel vaker van proeven." Hij komt naar boven gekropen, besluipt me bijna. Hij kust me en laat me proeven van mijn eigen geil op zijn tong.

"Jij bent mijn geil meisje"' zegt hij, waarop hij mijn lijf begint te strelen. Hij gaat op zijn knieen tussen mijn benen zitten. Zijn pik staat terug lekker hard en ik wil hem voelen, diep in mij. Hij kijkt op me neer en gaat met zijn eikel over mijn klitje en terug, een paar keer na elkaar. Dat maakt me zo geil dat ik mijn bekken optil om hem in me te laten glijden. Zachtjes laat hij zich in me glijden, rekt me op rond zijn staaf. Hij kreunt en sluit zijn ogen als hij helemaal in me zit.
Dit voelt zo lekker hard en warm. Hij trekt zich even terug tot enkel zijn eikel nog tegen mijn kutje rust en gaat terug naar binnen. Ik voel mijn kutje reageren. Keer op keer herhaalt hij dit, tot hij het tempo opdrijft en me echt stevig begint te neuken. Hij raakt mijn g-plekje bij elke stoot. Ik draai met mijn heupen mee op zijn tempo. Ik voel mijn orgasme opbouwen. Ik zet mijn nagels in zijn armen en geef me over aan de laatste stoot. Ik kom klaar over zijn pik. Mijn grotje trekt samen en neemt hem mee. Hij begraaft zich in mij en spuit zich leeg met een gegrom. Wat is dit geil! Ik voel hoe hij een paar keer na elkaar zijn zaad in mijn kutje lost.

Hij kijkt me aan en zegt lachen: "Waw, dat was wel heel lekker!". Ik voel me ineens wat verlegen. Langzaam glijdt hij uit me en komt naast me liggen. Geen van beide zegt nog iets maar we kijken elkaar en weten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners