Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wil ook wat 1 - 3369 keer gelezen
Ben Francien een mollig type met een E cup en 53 jaar en getrouwd met Jan 55 jaar .

De kinderen het huis uit, en ik dacht nu krijgt ons seksleven wel weer een boost, nee dus alles bleef bij het oude wat ik ook probeerde.

Op een vrijdagavond had ik zin dat hij mij weer eens ging neuken, maar meneer was weer te moe, ik pakte dan altijd mijn zwarte dildo, en dat ik naast hem lag te kreunen sliep hij gewoon door, of deed net dat hij het niet merkte.

Toen ik dde volgende ochtend wakker werd, voelde ik gelijk opzij, en voelde zijn ochtend odol, en begon hem te pijpen, nu niet moet zei hij gelijk moet zo weg.

Toen knapte er bij mij iets,"je merkt toch wel dat ik behoefte heb aan een stijve lul in mijn kut, ik wil ook wel eens weer klaar komen op een warm stuk vlees wat in mij spuit of merk je dat soms niet.

Francien zei hij, ik heb geen zin meer aan dat gedoe wil je een lul in je kut zoek dan maar een minnaar,ik keek hem verbaasd aan, meen je dat nu echt, ja dat meende hij.

Toen we later dus zaterdagmiddag in de stad liepen, merk je niet hoe sommige mannen alle leeftijden verlekkerd naar je kijken, dat ik dat ook wel merk, en jij kan er van genieten en wilt het niet meer.

Toen dacht ik gelijk, de eerste de beste kans wat ik dan heb grijp ik aan.

Mijn gewoonte was om altijd naar een vrouwendag in de sauna te gaan, maar ging nu een dag later, veel stellen maar ook veel alleenstaande mannen en paar vrouwen, die ik soms ook wel zag op de vrouwendag.Viel mij op dat ze wel vaak bij een van de mannen in de buurt waren, en samen een sauna in gingen, ik ging dan in een andere sauna.

Er stapte een knul in de 30 binnen, ik zat op dat moment rechtop en zag zijn lul slingeren, dacht gelijk wat een lekker stuk vlees is dat, hij zat een plank boven mij, en keek in mijn richting, en zag dat hij af en toe zijn lul beroerde.

Er zat al een stel in toen ik kwam en die gingen even later weg, ging nu liggen op de plank en hield hem in de gaten, hij was het die begon te praten ," was hier voor een klus deze week en had een huisje in het park waar de sauna ook was.

Is het altijd zo rustig vroeg hij,"weet ik echt niet kom anders altijd op een andere dag hier, maar liever zo dan dat je zo dicht opelkaar zit .

Oe wat warm zeg, vind je het erg dat ik een bank naar beneden ga, "nee hoor"

Hij zat nu recht tegenover mij en kon zo naar mijn kut kijken,onder het praten deed ik af en toe mijn benen wat uitelkaar en dan weer dicht.

Wat hebt jij een mooi lichaam zei hij en zo helemaal met al het zweet, nou jij toch ook met je gespierd lichaam zei ik er gelijk achter aan.

Af en toe raakte zijn voet mijn been aan, wat voelde dat lekker en ik deed dan gelijk mijn benen verder uit elkaar en liet ze nu ook zo liggen,en ging later zitten en spreidde ze ook weer.

Zag zijn lul af en toe wat groeien,en liet ook blijken dat ik er naar keek,bevalt hij je vroeg hij opeens, en hij wees naar zijn lul,echt wel die lijkt mij heel lekker toe .

Echt zei hij ,"ja hoor echt lijkt mij heel lekker toe"

Je mag hem proberen hoor als je wilt en kan, en dat kon ik natuurlijk wel.

We zouden buiten op elkaar wachten en hij liep dan voor mij aan in het park.

Binnen drukte hij zich gelijk tegen mij aan en kuste mij gelijk en voelde mijn borsten.

We hadden onze kleren snel weer uit, en wat verwende hij mijn kut lekker met zijn tong wat had ik dat ook gemist.

Ik wilde graag weer een stuk warm vlees ook in mijn mond, en wat genoot ik daarvan kon er niet genoeg van krijgen.

Hij duwde mij op het bed, en automatisch spreidde ik mijn dijen voor hem en trok benen omhoog, hij liet mijn zijn stijve 19 cm nog even zien en drukte hem toen in mijn kut die er zo naar verlangde .

Wat gilde ik toen hij mij begin te neuken, ik drukte mijn heupen op hetzelfde tempo van hem omhoog, en binnen de kortste tijd kwam ik klaar .

Legde mijn handen op zijn billen en kneep er steeds in voelde ze steeds samenspannen bij weer een stoot.

En eindelijk volde ik weer sperma in mijn kut spuiten, de tranen liepen over mijn wangen zo lekker was het.

Hij dacht dat ik spijt had dat ik met hem geneukt had," nee hoor heb zelfs geweldig genoten, en vertelde toen hoe het zat met mijn man en ik"

Ben hier nog de hele week hoor, kom maar gerust weer,en begon mijn lichaam overal te likken en likte zelfs mijn kut leeg, en ook over mijn ass, ik had het niet meer toen, wat heerlijk dat gevoel met zijn tong erover.

Beloofde dan ook dat ik de volgende dag weer kwam, hij vroeg gelijk mag ik dan ook jn het ander gaatje van je, en hij likte mij daar weer.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners