Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zomaar op straat - 6318 keer gelezen
Zomaar op straat spreekt hij me aan, gewoon een best leuke vent, jaar of 40 of misschien wel wat ouder. Hij vraagt me hoe het komt dat ik zo opgewekt ben. En waarom ik zo vrolijk kijk. Ik stop en kijk hem verbaasd aan. Dan beginnen we te praten en ik zeg “Ja de regen stoort me niet. Mijn paard moet straks de wei in en als het dan niet zo warm is vindt hij dat fijn. Ook het frisse gras is juist lekker. Anders moet ik weer vitamine bijgeven en nu in het frisse gras komt alles samen. Ik begrijp nog steeds niet wat er allemaal met me gebeurd maar vind hem heel interessant. Hij zegt “Zullen we een kop koffie gaan drinken, staan we even niet in de regen, of vind je het fijn als je zo nat wordt?”

Al snel vinden we een kroegje en duiken er in. Ik vraag “Ben je altijd zo snel om in de kroeg te gaan overdag?” Hij vraagt “Wil je weten hoeveel alcohol ik kan verdragen, zodat je kan inschatten of je me onder tafel kan drinken?” Ik moet er om lachen en vraag “Wil je liever gelijk aan de borrel of toch maar koffie.

Want ik wil niet uitvinden hoe veel je drinkt. Ik zelf drink niet zoveel, maar denk, kan me voorstellen als je me zo aankijkt, dat ik in je ogen verdrink en niet meer weet wat ik doe”.

Hij kijkt me lief aan en geeft me spontaan een kus. Ik schrik maar herstel me gelijk. Hij ruikt echt lekker en zijn kus is ook super. Ik beantwoord gelijk zijn kus en voel zijn handen op mijn been. Ik heb een korte zomerjurk aan en blote benen. Ik voel hoe warm zijn aanraking is. Mijn poesje reageert gelijk en ik denk, waar gaat dat naar toe. Alles gaat door mijn hoofd, mijn nieuwe vriendje is eigenlijk maar een boer bij deze leuke vent, maar wat maakt hem nou zo leuk? Zijn ogen zijn lief, zijn kus was veroverend, zijn handen maken dat mijn tepels knalhard vooruitsteken, en mijn poesje loopt, alsof ze een loopse teef is.

Ik kijk hem aan en geef hem spontaan nog een kus. Onze tongen draaien om elkaar en ik voel zijn handen tot aan de rand van mijn eigenlijk veel te korte jurkje gaan. Dan doe ik mijn benen wat uit elkaar en geef hem de vrije ruimte, die hij heel langzaam inneemt. Hij streelt mijn benen aan de binnenkant en mijn poesje roept ‘pak me toch, doe het, ik wil klaar komen’. Maar we zitten in een kroeg en allerlei mensen zitten daar, huisvrouwen, dagjesmensen, ouderen die de krant lezen, ik kan me hier toch niet zo maar aan mijn kutje laten voelen, ook al wil ik het. Ik krijg het er warm van en fluister tegen hem “Ik moet plassen” en kijk hem geil aan. Hij zegt “Lukt het alleen?” en ik antwoord “Weet het niet, ben wat onzeker”.Ik loop naar de wc en zie dat er ook een invalide toilet is. Ik kijk over mijn schouder en zie dat hij me met de ogen volgt. Dan schiet ik snel het toilet in, draai de deur op slot en ga snel op de plee zitten. Ondertussen doe ik mijn broekje uit en stop het in mijn tas. Mijn plas klatert in de pot. Als ik klaar ben droog ik me niet af en loop naar de deur. Ik doe hem een beetje open en zie dat hij voor de deur staat. Snel laat ik hem er in en draai de deur weer op slot.

Hij pakt me en drukt me tegen de muur en kust me heftig. Zijn handen pakken mijn borsten en masseren ze stevig. Ik trek mijn jurk omhoog en sta met mijn blote kut tegen hem aan te rijden.

Ik maak zijn broeksriem los. Hij schuift mijn jurk nog hoger, haakt mijn bh los en kust mijn tieten en zuigt heftig op mijn tepels. Alles draait in mijn buik, en alsof mijn tieten met mijn kut in contact staan voel ik de geilheid als nooit daarvoor. Zijn broek is inmiddels los en ik grijp in zijn boxer en voel daar wat heerlijks groot. Ik trek zijn boxer nog verder naar onder. Zijn pik steigert recht vooruit. Eigenlijk wil ik hem eerst in mijn mond, maar hij druk mijn benen uit elkaar en ik voel al dat groots voor mijn geile natte grotje. Het duizelt me voor de ogen, ik wil alleen nog maar genomen worden. Hij pakt me op of ik een veertje ben en drukt al dat lekkers bij mij naar binnen.

Ik hap naar lucht, zo hard is hij, en zooooo groot, hij vult me en houdt met zijn handen mijn kont vast. Ik sla mijn benen om zijn middel en laat hem diep stoten. Hij houdt me zo vast dat ik niet te hard tegen de muur wordt gedrukt en dat ik van alles genieten kan. Dieper en harder stoot hij in me. Ik voel alles in mij samenknijpen en weet dat ik snel zal komen. Het is zo geil, dit heb ik nog nooit meegemaakt, zo snel me laten neuken. Ik bedenk me dat ik pas vorige maand ben ontmaagd en nu dit, wat gebeurd er met me? Ik ben echt een geile slet aan het worden en ik geniet. Ik moedig hem aan, “Ja harder” zeg ik “Harder, neem me, geef het me”.

En dan kom ik, het draait zwart voor mijn ogen. Het voelt aan of ik explodeer, mij kutje krampt samen, het geil loopt er uit. Ik weet het niet meer. En dan voel ik hem komen en voel hoe hij me volspuit. Het lijkt wel of er geen eind aan komt. Zijn paal blijft hard en hij begint verder te neuken, op een wat langzamer tempo. Ik blijf voor mijn gevoel aan het komen en weet niet hoe ik het heb. De ene golf van orgasme na de andere giert door mij lijf. Ik merk dat zijn paal nog harder wordt en voel dat hij nog een keer komt. Wat een superman is dit, wat doet hij met me?

Langzaam wordt zijn pik slapper en hij laat me op de grond zakken. Wankel sta ik tegen hem aan. Hij houdt me vast en kust me lief. Zachtjes zegt hij “Wat ben jij een geile meid, wat heb je met me gedaan?” Ik voel zijn sperma langs mijn benen lopen en kijk naar zijn piemel, die nog steeds behoorlijk groot is, maar slapper en nat naar beneden hangt. Ik pak hem vast en masseer hem langzaam, ik wil hem proeven en buk me en neem hem in mijn mond. Langzaam zuig ik er op en geniet hoe er nog wat sperma in mijn mond komt. Dit is eigenlijk de eerste keer dat ik sperma inslik en het is heerlijk. Langzaam draai ik rondjes om zijn eikel.

Dan wordt er hard op de deur geklopt en een stem vraagt of alles goed is. Hij antwoordt en zegt “Ja, alles is oké, ze is bijna verzorgd”. Oké, we moeten er uit.

Ik probeer het geil wat van mijn benen op te drogen. Hij wast snel zijn pik aan de wastafel en trekt zijn broek weer omhoog. Ik maak mijn bh weer vast en doe mijn jurk naar beneden. Ik trek mijn slipje niet meer aan, mijn kutje heeft even lucht nodig, en loop voor het eerst met bloot kutje. Dan gaan we het toilet uit. Een paar mensen kijken, eigenlijk kijkt niemand vreemd. De persoon die gevraagd had of alles goed is moppert wat en gaat het toilet in. Wij gaan afrekenen en lopen naar buiten.

Ik weet niet goed wat ik zal doen. Hij kijkt me aan en zegt “Moest jij naar je paard?” Ja dat is waar ook, inmiddels is de regen gestopt en schijnt de zon een beetje. Hij zegt “Whatsapp?” Ik zeg “Oké” en we wisselen onze nummers uit. Dan kust hij me en loopt snel weg. Ik voel me even een beetje raar en voel dat langzaam nog meer sperma uit mijn kut loopt. Oké, dan maar snel naar huis. Maar eerst app ik hem en vraag “Wanneer zie ik je?” maar weet eigenlijk dat ik hem niet meer zal zien. Opgewekt loop ik naar huis, alles plakt en kleeft tussen mijn benen. Eerst maar douchen denk ik. Hoop dat mijn vriendje niet gelijk komt, want hoe leg ik dit uit?

Dan worden mijn gedachten verstoort omdat mijn telefoon piept. Het is een boodschap van hem ...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners