Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ineke-1 - 18547 keer gelezen
Na het vrijen, als ik weer een flinke hoeveelheid sperma in haar kutje heb gespoten, gaat mijn vriendin Ineke meestal naar de badkamer. Ze staat dan in de badkuip, schroeft de douchekop los van het handvat, draait de kraan open en duwt, als het water de juiste temperatuur heeft, het spuitende ding in haar neukgrotje. Na een paar seconden haalt ze het handvat eruit en perst ze het lauwe water er met grote kracht weer uit. Een ritueel dat zich doorgaans zo’n keer of tien herhaalt. Een schouwspel waarvan ik altijd met volle teugen geniet!
Dan sluit ze met haar vinger het douchegaatje zover af dat er een harde waterstraal ontstaat die ze op haar klitje richt. Met de vingers van haar andere hand doet ze haar schaamlippen zo ver mogelijk uit elkaar zodat het genotsknopje helemaal vrij is om bespoten te worden en zij nog een paar keer gierend klaar komt.
Ze vindt het heerlijk en enorm geil als ik naar haar sta te kijken als ze zo bezig is, ook die keren dat ik het hele geile schouwspel met de videocamera heb opgenomen en ze verzekerde me ooit dat dit een van de lekkerste manieren van klaarkomen is
“Alleen voor jou geef ik zo’n masturbatieshow hoor, omdat ik weet dat je het lekker vindt om me zo bezig te zien.”Ineke vertelde me ooit, toen ze een beetje aangeschoten was, dat ze eigenlijk alleen maar klaar kwam als ze fantaseerde over geile situaties, dingen die verboden zijn en kinky of, en dat was haar sterkste fantasie, als ze werd gedwongen tot seks of werd onderworpen aan vernederingen.
Een van haar sterkste fantasieën was, dat ze als spion was opgepakt en zich moest onderwerpen aan de wensen van een paar soldaten die haar in een snoeiharde gangbang namen.
“Dat brengt dan van die heftige reacties in mijn lijf teweeg.”
Ik vertelde haar dat ik eens een pornovideo had gezien met een vrouw die door soldaten werd misbruikt, maar dat die haar niet alleen in alle gaatjes namen en vol spoten of over haar lichaam en gezicht klaar kwamen, maar daarna ook al het sperma van haar af pisten. En dat me dat enorm opwond.
“Gadverdamme,” zei ze, “dat zouden ze bij mij niet moeten proberen. Over me heen klaarkomen vind ik niet erg, maar geen gezeik!”
Waarmee mijn hoop vervloog op een ‘watersport’-relatie met Ineke, maar ik wilde niet zomaar opgeven om mijn geilste fantasie te verwezenlijken.

In mijn hoofd rijpte een plannetje. Misschien kon ik een aantal dingen combineren. Haar hang naar onderwerping en vernedering, klaarkomen op een lauwwarme straal op haar klitje en mijn verlangen om tegen haar aan te pissen. Misschien, zo redeneerde ik verder, wilde ze niet aan plasseks doen omdat het dan alleen maar vernederend voor haar was zonder verder doel. Nou, dan kon nog wel eens anders uitpakken!
Ik ben in een seksshop de spullen gaan kopen waarmee ik mijn plan wilde uitvoeren. Handboeien met heel zachte voering, een gevoerde halsband, riempjes waarmee ik haar onder- en bovenbenen tegen elkaar zou kunnen binden en waaraan een kettinkje kon worden vastgemaakt met aan de uiteinden twee gevoerde klemmetjes die haar schaamlippen uit elkaar zouden houden waardoor haar kittelaar open en bloot zou komen te liggen, een paar meter touw en nog wat accessoires.
Het was zo’n heerlijke warme, maar niet benauwde zomerdag en na mijn inkopen – ik was die middag vrij – belde ik Ineke om na haar werk wat te gaan drinken op het terras van onze stamkroeg. We aten er ook en gingen tegen het invallen van de duisternis naar huis. Beetje aangeschoten en behoorlijk hitsig. We zouden de volgende dag allebei vrij zijn. Ik had voor de gelegenheid ook wat wit poeder gekocht waarop we allebei seksueel sterk positief reageerden en uren lang konden doorgaan.
Thuisgekomen begon ik het spel dat ik had bedacht, nadat we eerst een snuifje hadden genomen.“Zo neuksletje, kleed je uit, was je kut en ga naakt op bed liggen. En zorg dat de slaapkamer met alleen maar een paar kaarsen en theelichtjes is verlicht. Nou schiet op, komt er nog wat van?”
Ik pakte Ineke een beetje hardhandig vast en sleepte haar naar de trap.
Ik zag verwarring in haar blik over de totale verandering van mijn houding, maar geheel tegen mijn verwachting in ging ze zonder morren naar boven en hoorde ik even later de douche.
Ik kleedde me beneden om in mijn zwarte trainingspak, nadat ik eerst mijn pik onder de keukenkraan had gewassen. Boven was aan al mijn eisen voldaan. De slaapkamer was sfeervol verlicht met kaarsen en Ineke lag naakt op haar rug op bed.
Ze heeft een gemiddelde lengte voor een vrouw en heeft een mooi sportief figuur. Niet mager maar ook niet mollig. Gewoon een lekker geil lijf, met heerlijke stevige tietjes die werden bekroond met mooie, grote tepels waaraan ik heerlijk kon sabbelen. Tepels die heel gevoelig zijn, zoals ze me had verteld en het sabbelen en er zachtjes in bijten, verhoogde alleen maar haar genot.
“Mooi zo,” zei ik. “je weet dus hoe je moet gehoorzamen.”
Ze wilde iets zeggen, maar ik legde mijn volle hand op haar mond en pakte met mijn ander hand haar pols.
“Vanaf nu wordt er niet meer gesproken door jou,” zei ik streng, “alleen door mij.”
Ze knikte dat ze het begreep. Ik zag een siddering door haar lijf gaan.

Ik had die middag voorwerk verricht en de boeien, touwen en andere accessoires al klaargelegd onzichtbaar voor haar .Ook had ik ringen aan het bed gemonteerd, waaraan ik haar zou kunnen vastbinden. Snel deed ik haar de ene handboei om en klikte de andere kant vast aan een spijl van hoofdeinde. Daarna volgde de andere boei. Merkwaardig genoeg verzette zijn zich niet.
Om ervoor te zorgen dat ze niets zou zeggen, deed ik haar een mondknevel voor waarin een rood siliconen balletje was gemonteerd en bedekte haar ogen met het bijbehorende rode masker. Nu merkte ik verzet bij haar want ze kronkelde met haar naakte onderlichaam en ze probeerde zich uit de handboeien te bevrijden. Tevergeefs. Ze stootte ruwe kreten uit, die door de mondknevel onverstaanbaar waren. Nu deed ik een van de beenriempjes om haar bovenbeen en met enige moeite kreeg ik haar onderbeen er bij in de buurt. Snel ging het voor dat deel bestemde riempje erom heen. Nu snel het andere been en na wat geworstel lag Ineke met twee opgetrokken benen en haar handen geboeid boven haar hoofd op bed. Haar verzet werd al minder en het leek alsof ze langzaam maar zeker plezier begon te krijgen in dit geile spel. Nu deed ik haar opgetrokken benen zover mogelijk uiteen en maakte de riemen met een touw vast aan de ringen die ik eerder aan het bed had bevestigd.
Als laatste kwamen de kettinkjes met de klemmetjes, die haar kutje zo ver mogelijk open moesten houden.
Daar lag ze, vast gebonden op bed, geboeid, met masker en mondknevel, benen gespreid en kut helemaal open. Totaal machteloos en aan mijn grillen overgeleverd. Ze leek het verzet te hebben opgegeven en lag snuivend van emotie op bed te wachten wat ik met haar zou gaan doen. Haar fantasie stond op het punt werkelijkheid te worden en haar lijf sidderde.Die middag had ik achter het gordijn mijn videocamera en twee lampen klaargezet, die ik nu tevoorschijn haalde en aanzette. Ook mijn fotocamera lag daar en Ineke protesteerde toen ze het klikken ervan hoorde, maar ze daar trok ik me niets van aan. Ik ging door en maakte tientallen foto’s. Ze moest toch later kunnen zien hoe ze er schaamteloos voor mij bijgelegen had en ik haar had gedomineerd en vernederd.
Langzaam deed ik mijn trainingspak uit, ging op mijn knieën voor het voeteneind zitten en keek lang naar haar opengesperde kutje. Dat heerlijke gaatje waar ik mezelf al zo vaak met groot genot had leeggestort. Nog een paar geile close-ups nam ik van haar grotje, legde de fotocamera weg en keek een tijdje naar haar gapende kutje en trok mezelf een beetje stijf. Heerlijk was het om me op te geilen aan dat ongegeneerde uitzicht op Ineke ’s kaalgeschoren neukholletje met vrij grote schaamlippen, die ik ooit had omgedoopt tot ‘sabbelflapjes.’
Ik bracht mijn mond er vlak bij, blies tegen haar kutje en klitje. De reactie was instant. Weer blies ik lucht langs haar orgasmeknopje en ik zag dat ze bij iedere ademtocht sidderde en kronkelde. Even liet ik mijn tong erlangs flitsen en ze reageerde meteen. Boven mijn hoofd hoorde ik gekreun toen ik dat deed. En opnieuw bij iedere lik.
Ik herinnerde me vanmiddag in de seksshop dat ze het lekker vond als ik in haar tepels kneep terwijl ik haar likte of haar tepels tussen duim en wijsvingers liet rollen. Dan duurde het meestal niet lang voordat ze gierend klaar kwam. Nou, vanavond zou ze wet anders dan vingers voelen op haar tepels.
Ik stond op en pakte de gekochte tepelklemmen van de vensterbank. Ineke maakte protesterende geluiden omdat ik was gestopt met likken.
“Hé, wat hoor ik nou? Protest? Wacht maar, je wilde gedomineerd worden, nou dat wordt je ook.”
Ik was nog niet uitgesproken of ik plaatste de twee klemmen tegelijk op haar harde tepels.
Haar reactie was heftig en ik meende een soort pijnkreet te horen, maar ze gaf niet aan te willen stoppen.
Daarna zette ik er nog een paar klemmen op haar geile grote binnenste schaamlippen naast de klemmetjes die haar neukdoosje zo mooi open hielden.. Ze kronkelde en rauwe kreten van pijn ontsnapten uit har mond, maar ik mocht doorgaan.
Weer ging mijn tong naar beneden en ik hoefde niet lang te wachten voordat ik zag en hoorde dat ze haar orgasme bereikte. Vlak voordat het gebeurde, hield ik op met likken en een heftig protest was mijn deel.
“Heb ik gezegd dat je al mocht komen dan?”
Ze schudde van nee.
“Nou dan, maar als je dan toch zo nodig moet komen, laat het me dan niet merken anders zwaait er wat.”
Gemompel achter de knevel en een korte knik met haar hoofd.
“Nou eens kijken wat je allemaal ik die geile kut van je kan hebben, maar eerst ga ik even je kontgaatje opvullen.”Ik pakte de butt plug, smeerde hem in met een ruime hoeveelheid glijmiddel en zette hem tegen haar sterretje. Het ding had ongeveer dezelfde dikte als mijn pik en die had haar kontje regelmatig opgevuld. Niet dat ze het écht lekker vindt om daar genomen te worden, maar omdat ik er wel veel plezier aan beleef, laat ze toe dat ik haar ook in dat nauwe gaatje kan neuken. Zeker als ze ongesteld is, blijkt dit een geweldig alternatief te zijn.
Ik schoof de plug langzaam maar zeker bij haar naar binnen en ze kreunde steeds harder bij iedere centimeter die hij diepe in haar gleed,
“Zo, die zit erin. Nou dat andere gaatje.”
Ik stak er een gepelde banaan in, die ik heel rustig uit haar druipgrotje op at. Ik stopte kaarsen in haar. Er gingen er wel vijf in. De middelste kaars stak ik aan. Ineke reageerde heftig.
“Je hoeft niet bang te zijn. Ik steek je heus niet in de fik. Ik heb hem zo uitgepist, mocht het nodig zijn. Of anders doe jij dat maar zelf?”

Na korte tijd haalde ik die brandende kaars er uit en van enige hoogte liet ik kaarsvet op haar lijf vallen en tekende zo met het warme, maar niet te hete vet een hart op haar lijf. Bij iedere fase nam ik foto’s van mijn vriendin die alleen maar fantaserend kan klaarkomen. En klaarkomen deed ze, intens en ingehouden zodat ik het niet zou merken. Ik vond het heerlijk om haar zo voor me te hebben, als was in mijn handen. Ineke gaf niet te kennen dat ze wilde stoppen; kennelijk wilde ze ook tot het uiterste gaan en zich niet laten kennen.
Dat uiterste werd na zo’n klein uur met haar bezig te zijn geweest – likken, vingeren, dildo’s, kaarsen, neuken – bijna bereikt toen ze aangaf dat ze moest plassen. Daarop had ik gewacht en ik zei haar dat ze het hier maar moest doen, vastgebonden op bed.
“Ik zal wel een groot glas gaan halen waar je het met een boog – je kut staat mooi helemaal open door die klemmetjes – in kan schieten.”
Aanvankelijk was haar reactie heftig. Ze schudde als een bezetene met haar hoofd en even dacht ik dat ze onze afgesproken code van ophouden zou laten zien. Ze deed de aanzet maar hield zich toch uiteindelijk in.
“Dus je wilt wel doorgaan?”
Het antwoord was een kort knikje.
“Ik moet even naar beneden om een geschikt glas te halen, dus zo lang moet je het maar ophouden.”
Haar kreten duidden er op dat ze op knappen stond, dus besloot ik rustig en heel langzaam in de keuken naar een geschikt glas te zoeken om haar plas op te vangen.
Ik hoorde woeste kreten uit de slaapkamer komen, kreten die steeds heftiger werden. Ze moest dus echt heel nodig.
Toen ik de slaapkamer weer binnenkwam zag ik dat de eerste druppels haar kutje verlieten en wilde het geen overstroming worden dan moest ik razend snel het glas tussen haar benen plaatsten.
“Doe maar, nu mag je.”Ik had het nog niet gezegd of een grote straal verliet haar lichaam en kwam precies in het glas terecht. Het was maar goed dat ik een groot glas had meegenomen want het was bijna tot aan de rand gevuld toen ze klaar was. Ik zag en hoorde opluchting van haar kant terwijl ik het glas weghaalde en naar de badkamer bracht.
Ik moest zelf nu ook heel nodig, wat me bij het sluitstuk van mijn plan bracht.
Uit de badkamer nam ik een kleine stapel handdoeken mee en schoof die onder Ineke ’s billen. Ze leek te vragen wat daar de bedoeling van was. Ik reageerde niet, maar ging met mijn pik vlak voor haar klitje zitten, het gaatje er een paar millimeter van verwijderd. Toen liet ik het lopen en spoot mijn pis met grote kracht tegen haar knopje. Terwijl ik alles deed om de druk zo hoog mogelijk te houden, keek ik uit mijn ooghoek of de code zou worden gegeven. Even leek het er weer op, maar direct daarna kronkelde ze weer en hoorde ik zo’n heftig gekreun en gehuil van plezier. Geen code, wel een waanzinnig heftig orgasme. Terwijl ik maar doorging haar klit te bepissen, liet zij zich volledig gaan en waren de oerkreten van mijn geketende fantaste niet van de lucht. Toen ik geen water meer had en zij hijgend en uitgeput lag na te schokken, was daar de code. Het was genoeg geweest.
Snel maakte ik haar los en bevrijdde haar van haar knevel en masker en keek in ogen vol tranen. Niet van verdriet maar van pure vreugde.

Ze sloeg haar armen om me heen en klampte zich aan me vast met zo’n kracht als ik nog nooit van haar had gevoeld. Haar hele lijf trilde van de emotie en het duurde minuten voordat ze zichzelf weer een beetje in de hand had en kon zeggen: ‘Jezus man, wat heb je met me gedaan. Zo heftig heb ik het nog nooit meegemaakt. Wat was dat een krankzinnige ervaring. Klaarkomen IN je eigen fantasie, die geen fantasie meer is maar werkelijkheid.’
Ze kuste me als nooit tevoren, dankbaar als een mijnwerker die na twee maanden toch nog wordt gered. Ze hing in me, aan me, op me en raakte niet uitgepraat over haar ervaring van het afgelopen uur.
“Je hebt me geboeid, gepakt, vernederd en bezeken, maar ik had dit voor geen miljoen willen missen. Je hebt me gewoon klaar gepist! En dat terwijl ik je had gezegd dat ik nooit aan plasseks zou doen. Ik moest wel veel overwinnen om het toe te laten, maar na deze ervaring ben ik helemaal om. Binnenkort doen we het weer, maar dan in bad zodat ik het kan zien en alleen tegen mijn klitje, nergens anders. Ok?”
Ik beloofde het, ik had toch mijn zin gekregen!
We ruimden de natte handdoeken op, namen een korte douche en keerden terug in de slaapkamer.
“En nou ga ik je lekker klaar pijpen, want ik wil je proeven.”
“Kom dan met je kutje boven mijn mond zitten, dan lik ik je als je me pijpt. En als je nog een klein beetje zou moeten, laat het dan gewoon lopen, dan drink ik het uit je.”

Vlak voordat ik klaar kwam liep er een klein straaltje in mijn mond. Ineke had al haar weerstand tegen plasseks overwonnen en gelukkig maar, want ze smaakt heerlijk!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners