Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ineke-2 - 10299 keer gelezen
Er was fundamenteel iets veranderd in de relatie van Ineke en mij, nadat ik haar had gedomineerd door haar op bed vast te binden en haar een grote aversie had laten overwinnen. Vanaf nu was het na een stevige vrijpartij niet alleen meer een spuitende toegeknepen doucheslang op haar klitje die haar nog eens te liet klaar komen, maar in diezelfde badkuip mocht mijn pik daarna die taak steeds sneller over nemen. Op het laatst gebruikte ze de slang alleen nog maar als je alleen thuis was en even lekker wilde klaarkomen. Als ik dan niets meer had om haar te bevredigen, voldeed ze aan mijn verlangen om haar warme vocht over me heen te voelen. Ik ging dan op mijn rug in ons tweepersoonsbad liggen en zij opende haar sluizen over mijn onderlichaam. Aanvankelijk nog een beetje beschaamd: snel plassen en uit het bad stappen, maar naarmate de weken verstreken, werd het steeds meer een geile show die ze weggaf. Terwijl ik een beetje aan mijn harde pik trok, plaste zij er overheen, draaide wulps met haar onderlijf, ging verder achterover leunen zodat ik een prachtig uitzicht had op haar plassend kutje en spoot haar water steeds hoger over mijn buik en borst tot vlak bij mijn kin. Over mijn gezicht spuiten deed ze nog net niet, maar ik had het gevoel dat het geen kwestie was van óf ze het ooit zou doen, maar meer wanneer. Ik hoefde niet lang te wachten, want na een paar weken doorbrak ze plotseling ook dat taboe. Ik lag op de bodem van het bad te wachten op haar show, maar in plaats van in mijn schaamstreek te beginnen, draaide ze zich snel om en ging omgekeerd op mijn gezicht zitten, met haar kutje op mijn mond gedrukt. Met haar vingers deed ze haar sabbelflapjes zo ver mogelijk uit elkaar en riep:
“Mond open, nu! Je wilde me toch proeven en leeg drinken? Nou, ga je te buiten!”
Ik werd overvallen door haar bevel, maar gehoorzaamde toch braaf. Zodra ze merkte dat mijn mond open was, liet zij zich gaan en vulde mijn mond met haar lichte, klein beetje zoetige plas.
“En waag het niet om het uit te spugen; als je wil ademhalen dan doe je dat maar via je neus.”Ze bewoog zo dat haar kontje mijn neus niet langer bedekte maar haar plasgaatje bleef waar het was.
Mijn mond vulde zich tot overlopen toe met haar niet aflatende stroom lichaamsvocht en ik moest het opdrinken tot de laatste druppel of ik wilde of niet. Ik was haar slaaf die niets anders kon en mocht doen dan gehoorzamen en haar helemaal leeg te drinken. Af en toe verslikte ik me en dan kreeg ik een tik tegen mijn ballen.
“Doordrinken jij! Alles netje doorslikken en niets verspillen, anders is de volgende klap een stuk harder!”
Ondanks de pijn in mijn ballen slikte ik als een gek alles op wat ze in mijn mond spoot. En eerlijk gezegd genoot ik van iedere seconde dat ze me als haar pisslaaf behandelde en vernederde. Dit verlangen om ondergeschikt te zijn aan de ander, was dus niet alleen Ineke’s fetisj. We deelden deze fantasie. Weer iets wat ons bond!

Eindelijk verminderde de stroom en kon ik de achterstand in het uitdrinken van haar een beetje bijhouden tot ze helemaal was leeg geplast, maar wel haar kutje op mijn mond gedrukt hield. Ze zat met bijna haar volle gewicht op mijn gezicht en met haar handen hield ze mijn armen tegen de bodem van het bad gedrukt. Ik kon echt geen kant op!
“Lik me nou nog maar een keer klaar.”
Weer geen wens maar een bevel!
Ineke sloot de afvoer af en draaide de mengkraan open om het bad te vullen met lauwwarm water. Al snel voelde ik het water tegen mij oren aankomen en steeds hoger steeg het. Zij bleef maar op mijn mond zitten genieten van mijn gebef, kwam regelmatig klaar waarbij mijn mond nu werd getrakteerd op haar geile kutvocht en intussen hoorde ik de geluiden zoals een zwemmer die onder water hoort. Ineke trok zich niets aan van mijn gedempte kreten, waarmee ik aangaf niet in bad te willen verdrinken.
“Mjhaak jmew gweehn zwwohjgehn, iwk wjlt jew hweuhs nwiet vwerzwuihpen.” klonk het in mijn oren. Niet dat ik er iets van begreep en het stelde me ook niet gerust.
Het badwater stond me echt aan de lippen en ik had grote moeite adem te halen, maar toch bleef ze op me zitten en wel met haar volle gewicht. Ze gaf me geen millimeter ruimte. Ik realiseerde me dat ik dat ik in mijn positie niet de macht had om me uit deze situatie te redden. Ineke’s medewerking was absoluut noodzakelijk. Opeens schoot het door mijn hoofd dat zij mij ook lang aan het lijntje zou kunnen houden zoals ik haar, vastgebonden op bed, had laten wachten voordat ik een glas had gehaald waarin ze kon plassen. Wraak dus!Het water steeg nu zover dat alleen mij neus en ogen nog boven het oppervlak uitstaken. Even wiebelde ze met haar onderlijf heen en weer, waardoor het water begon te golven en mijn neus en ogen ook even onder water kwamen. Met alle kracht duwde ik mijn neus boven water en nam een haalde diep adem, om daarna direct door haar kut en kontje onder water te worden geduwd. Ze was onverbiddelijk en hield mijn hoofd onder water gedrukt en wat ik ook probeerde, ze gaf niet op en bleef me met alle kracht onderduwen. Omdat mijn conditie redelijk is, hield ik het wel even vol maar toen ze na minuut of twee nog geen aanstalten maakte om mij uit deze positie te bevrijden, kreeg ik het echt benauwd; dit was geen spelletje meer! Ik moest adem halen en wel ze snel mogelijk. Mijn longen duwden de afgewerkte lucht in mijn lichaam naar mijn mond die nog steeds door de kut van mijn vriendin onder water werd gehouden. De lucht die opborrelde was voor Ineke het teken dat haar dominantie zo wel genoeg was geweest en terwijl ze omhoog kwam, trok ze met twee handen mijn hoofd boven water. Ik wist niet hoe snel ik adem moest halen. Ze draaide zich om en schoof haar lijf over het mijne naar beneden en haar mond recht boven de mijne kwam. Ze kuste me innig.

“Was je bang schatje, dat ik je zou verzuipen? Ik wilde je alleen maar even laten voelen hoe het is om echt afhankelijk van iemand te zijn. Een kwestie van vertrouwen, toch? Dat heb ik “the hard way” geleerd van jouw behandeling een tijdje geleden en nu was het mijn beurt. Nou, zullen we dan nu nog even lekker vertrouwd bij elkaar in het warme water van elkaar genieten om van de schrik te bekomen? Ik hou van je! Onvoorwaardelijk! En ik wil je nog lang niet kwijt, hoor!”

Nadat we ons hadden afgedroogd, gingen we in bed liggen en begonnen elkaar in het schemerdonker te strelen, waarbij we elkaar kusten. Kussen die snel heftiger werden om uiteindelijk over te gaan in een zeer innige tongzoen. Heerlijk was het om zo van elkaars aanrakingen en intense kus te genieten. Onze tongen maakten overuren, zo uitbundig waren ze bezig elkaar te bevechten in onze monden. Ik voelde één hand over mijn buik naar mijn kruis gaan terwijl haar andere via mijn rug mijn bilspleet opzocht en de wijsvinger zich toegang verschafte tot mijn kontgaatje. Hoe die handige sodemieter het voor elkaar had gekregen om die vinger tijdens het strelen en zoenen in het potje glijmiddel te dopen, is me een raadsel maar het resultaat was wel dat ze nu zeker tot aan het derde kootje in mijn anus zat. Ik kreunde van genot want om iets van haar in mijn kontje te krijgen, is een van mijn favoriete dingen en hoe dieper hoe beter. Soms is het haar vinger, of liever zijn het haar vingers, want ze heeft het één keer gepresteerd me daar met drie te penetreren. Een andere keer moest ik op mijn knieën gaan zitten, likte ze een tijdje aan mijn kontje, ging er met haar tong een stukje in en maakte het gaatje kleddernat, waarna ze onder het zingen van een parafrase van Rob de Nijs’ oude hit ‘Zet Een Kaars Voor Je Raam Vannacht’, twee, drie kaarsen in mijn lichaamsuitgang in bracht.
“Ik Steek Een Kaars In Je Aars Vannacht,” klonk het toen vrolijk in de slaapkamer.
“Dat vind je lekker hè, geile kerel van me?”Ik ben als was in haar handen als ze zo met mij bezig is zeker als ze met haar vinger in mijn kontje beweegt en er een beetje in en uit gaat. Niet helemaal, maar genoeg om die heerlijke sensatie te voelen: gevingerd te worden door je geile vriendin!
Haar andere hand had inmiddels mijn stijve pik omvat en was er zachtjes, maar krachtig aan beginnen te trekken. Mijn vingers hadden inmiddels haar natte spleetje bereikt en begonnen met haar lipjes te spelen. Hoewel lipjes. Ineke is gezegend met een paar mooie, grote labia en ze heeft daarnaast ook een clitoris van bovengemiddelde grootte. Liefkozend noem ik haar kleine schaaplippen ‘sabbelflapjes’ omdat ik er zo lekker aan kan sabbelen als ik haar bef en haar klitje lijkt op een klein piemeltje dat altijd een stukje uit het voorhuidje puilt, ook als ze niet opgewonden is. Ik vind het lekker om haar klitje niet alleen te likken, maar ook te ‘pijpen.’ Dat laatste doe ik trouwens vaker dan likken, waardoor ze eens gekscherend aan me vroeg:
“Weet je wel zeker dat je geen homo bent?”

Ineke heeft in het begin van onze relatie moeite gehad met haar vagina, waar ze zich best wel voor schaamde. Eerdere vriendjes wisten er niet zo goed mee om te gaan, waardoor haar schaamtegevoel alleen maar sterker werd en het in onze begintijd een tijdje heeft geduurd voordat ik haar naakt mocht zien. Door steeds maar weer te benadrukken dat ik haar kutje echt het mooiste en lekkerste van de wereld vond en door haar heel intens te bevredigen, is haar gevoel van eigenwaarde langzaam groter geworden en is haar schaamte verdwenen. Nu is ze zelfs trots op haar meest intieme plek, die ze maar al te graag met me deelt.
Mijn vingers waren inmiddels in haar natte grotje gegaan en ik probeerde haar g-spot te vinden en die te vingeren, wat vrij snel lukte te horen aan het toenemende gehijg en gekreun naast me. Ik versnelde de beweging van mij twee vingers die nu diep in haar ‘zaligheid’ zaten en het resultaat bleef niet uit. Ineke kwam met een paar rauwe kreten heftig schokkend klaar.
“Yaaaaahhhhhh, ga door, vinger die geile kut helemaal kapot. Ooooohhhhh, wat doe je dat toch lekker man. Aaaaahhhhhhhrrrrrrr. Lekkere geile beer, grijp me bij m’n kut, laat me alle hoeken zien, oooooooohhhhhhh, wat laat je me komen, man, wat doe je met me? Gggggghhhhhhhrrrooooo!!!”
Het orgasme van mijn lieve geile vriendin moet tot ver buiten ons huis te horen zijn geweest, zo’n enorme herrie maakte ze. Keer op keer kwam ze schokkend klaar en schreeuwde de meest vunzige taal.
“Lekker als je geile hoertje klaarkomen, yyyaaaahhhhhh.” en “voel je hoe ik mijn kut laat spuiten over je hand, oooohhhhhh.” Er was geen houwen aan, ze ging helemaal op in haar orgasme en kwam klaar als een beest, terwijl er onophoudelijk squirtvocht uit haar spoot. Het geile gekreun ging maar door. Tot het haar op een gegeven moment toch te veel werd en ze mijn hand met opeens uit zich trok. Mijn vingers floepten met een soppend geluid uit haar gaatje, tegelijk met lucht wat een vrij harde kutscheet veroorzaakte.
Ineke moest er vreselijk om lachen, maar omdat het naschokken van haar lijf nog een tijdje door ging, klonk dat lachen een beetje als hinniken. Maar heel langzaam kwam ze weer terug op aarde.
Ik rook aan mijn hand en likte haar kut- en squirtsap van mijn vingers.
“Laat mij ook even,” klonk het naast me en ze greep mijn hand en bracht mijn nog natte vingers naar haar mond.
“Lekker joh, ik ben gek op mijn eigen sap, net als jij toch?”
Onze monden vonden elkaar weer en onze tongen speelden met haar sappen. Ze duwde mijn vingers tussen onze lippen en smakkend likten we de laatste restjes van haar heerlijke liefdes nectar er van af.
“Wat is het toch lekker met jou, zoals jij me weet te pakken en te bevredigen. Ik had vóór jou nooit gedacht dat het zo lekker zou zijn en dat ik me zo zou laten gaan bij een man. Je heb me daar gekregen waar ik nooit van had vermoed dat ik er ooit zou komen. En we zijn nog lang niet klaar, toch geile hengst?”
Ik genoot er met volle teugen van als ze zo tegen me sprak en ik voelde me trots dat ze zich bij mij steeds meer losmaakte van haar nogal beschermde opvoeding en haar gevoel steeds meer volgde. Zich niet meer schaamde voor delen van haar lichaam en haar seksuele fantasieën.
“Weet je wat ik nou echt fantastisch van je vind, Ineke? Dat je door die eerste keer dat ik je heb gedwongen om je aan plasseks over te geven niet in je schulp bent gekropen en dat nooit meer te willen, maar jezelf gaandeweg hebt overwonnen en er nu plezier aan beleeft. En en-passant heel listig wraak op me hebt genomen, door me in mijn eigen fantasie en fetisj bijna te verzuipen. Je hebt mij vanavond gedwongen je helemaal uit te drinken. Maar gaan we een volgende keer wat verder; dat ik ook in jou mond mag plassen?”
“Nou dat weet ik nog niet,” was haar wat verschrikte antwoord. “Dat is nu nog een brug te ver voor me, hoor. Trouwens, ik weet best hoe jouw plas smaakt. Als ik je aan het pijpen ben, proef ik het heus wel. Ik verdenk je er zelfs ervan dat je dan stiekem een klein beetje loslaat. Zeg eerlijk, is dat zo?”
“Nee,” loog ik, “Echt niet schatje, dat zou toch stom van me zijn? Dan loop ik toch het risico dat je het helemaal nooit meer zou willen? Maar nu je het er toch over hebt, ik heb ook nooit gemerkt dat je het vies vindt. Anders zou je het wel gezegd hebben, toch en me nooit meer hebben willen pijpen?”
‘Als ik daar maar mee weg kom’ speelde door mijn hoofd en ik was blij dat de slaapkamer zo goed als donker was, zodat Ineke mijn vuurrode kop niet zou zien.
Maar ze zei: “Over pijpen gesproken. Ik heb mijn portie orgasmes wel gehad en jij hebt vast geen dorst meer, maar ik wil nog wel wat anders van jou in mijn mond voelen. We hebben ananas hebben gegeten vanavond dus dat sperma van je zal heel lekker smaken, denk ik. Dus hier met die geile zaadspuit van je.”
Snel was Ineke overeind gekomen en had zich vliegensvlug met haar hoofd tussen mijn benen genesteld. In no time had ze mijn half stijve pik in haar mond genomen en was eraan gaan zuigen en likken.
“En niet stiekem even een heel klein beetje, je weet wel, eruit laten lopen anders is het over en uit en laat je je maar door iemand anders pijpen.”
“Schatje, ik zou niet durven, echt niet. Proef je nu wat, dan?”
“Nee en laat dat zo blijven ook.”
Waarna ze weer aan haar zegenrijke arbeid ging, iets waarin ze kampioen is. Ze vertelde me ooit dat ze ieder vriendje dat ze had, vroeg of laat pijpte. Ze moest ze gewoon geproefd hebben.

“Het is zo heerlijk intiem, als ik sperma proef van iemand die ik aardig vind. Ik kan er niets aan doen, maar als ik een beetje genegenheid voor iemand voel – en dan hoef ik helemaal niet verliefd op hem te zijn – dan fantaseer ik al hoe het zal zijn als hij zijn zaad in mijn mond spuit, ik het uitvoerig proef en dan tevreden doorslik.” vertrouwde ze me ooit toe en ik was tot mijn verbazing helemaal niet jaloers op mijn voorgangers. Zij hadden als studiemateriaal gediend voor de volleerde fellatio-koningin, die Ineke was geworden. Ook al probeerde een van haar oudere broers, mij jaloers te krijgen door me te vertellen dat toen ze nog thuis woonden, ze hem had betrapt bij het masturberen.
“Toen vroeg ze of ze mijn lul mocht aftrekken en hem leegzuigen. Dat wilde de al heel lang eens doen en ik zou de eerste zijn.” vertelde hij met en valse lach. Het enige wat ik toen heb geantwoord was: “Bedankt dat je haar eerste proefkonijn was. Het heeft geholpen, want nu is ze de beste pijper die ik ken.”Inderdaad, want wat kan mijn lieve vriendin heerlijk aan mijn lul liggen zuigen. Eerst alleen heel zachtjes aan het velletje om mijn eikel likken, dan even tot de helft in haar mond nemen en er weer uit laten glijden. Tegelijk met de tweede keer in haar mond laten gaan, het voorhuidje naar beneden trekken. De eikel er weer uit laten glijden en nu heel zachtjes en lang, alleen maar aan mijn eikel likken. Haar tong gaat langs de rand en dat uiterst gevoelige plekje aan de onderkant van de eikel waar de voorhuid aan vast zit. Tegelijkertijd pakt ze mijn ballen en kneedt die op het ritme van het zachtjes in en uit laten glijden van mijn pik. Een zalig gevoel! Als hij dan helemaal op sterkte is, haalt ze hem helemaal uit haar mond en gaat een tijdje alleen maar de top van mijn eikel aan dat gevoelige gaatje likken. Mijn reactie is instant en ik hoor haar een beetje grommen.
“Schatje, ik ben bang dat ik me vergist heb. Het was geen plas wat ik bij eerdere pijpbeurten proefde, het was je voorvocht. Sorry, dat ik je vals beschuldigde.”
“Geaccepteerd,” zei ik snel en was blij dat ik er zo mee weg kwam, want ik had een paar keer wél een heel klein beetje plas losgelaten vlak voor ze mijn pik in haar mond nam, om te kijken of en zo ja, hoe ze reageerde. Voorvocht, haha.
Nu nam ze mijn keiharde staaf steeds dieper in haar mond en masseerde mijn ballen wat steviger. Na een tijdje nam ze afwisselend mijn ballen en mijn stijve paal in haar mond en probeerde daarna een paar keer deepthroat, waarbij ze lichte kokhals geluiden maakte. Minutenlang werd ik zo oraal door haar verwend, waarbij ze ook regelmatig mijn staaf van boven tot onder aan alle kanten likte. Ze wist dat ik het likken van de ene erg gevoelige plekje aan de onderkant van mijn eikel het lekkers vond en na weer zo’n heerlijke, afwisselende pijpbeurt bleef ze dat plekje likken en likken en likken…..totdat de eerste lading sperma het gaatje uitspoot. Het liep langs mijn schacht omlaag en Ineke likte rustig verder aan het plekje dat nu overgevoelig aan het worden was. De tweede lading schoot recht omhoog en trof haar midden op haar voorhoofd. Langzaam droop het langs haar neusje naar beneden tot het haar bovenlip bereikte. Even stopte ze met pijpen om het sperma van haar lip te likken.
“Hmmm, lekker dat spul van jou, daar wil ik meer van hebben en wel nu!”
Toen schoof ze haar mond behendig over mijn eikel en masseerde al zuigend mijn op springen staande glans. Met mijn ogen dicht voelde ik mijn sperma met kracht mijn pik verlaten en door de geluiden die ze maakte, wist ik dat Ineke zich aan de grote hoeveelheid ejaculaat tegoed deed als een hongerige baby aan de moederborst.
Toen alles in haar mond was beland, liet ze mijn lul uit haar mond glijden, zonder ook maar iets van het sperma uit haar mond te laten lekken. Ik deed mijn ogen weer dicht om na te genieten tot ik opeens haar lippen op de mijne voelde en voor ik het besefte, perste ze het sperma in mijn mond met een zo innige tongzoen als ik nog nooit van haar had gekregen. Zoals we eerder op de avond haar kutvocht van mijn vingers hadden gelikt en er met onze tongen mee hadden gespeeld, zo was het nu mijn zaad dat door ons werd geproefd en gesmaakt als de heerlijkste en duurste champagne. Ik weet niet hoelang we met mijn licht naar ananas smakende vocht in onze monden hebben gespeeld, maar het leek een eeuwigheid in mijn beleving. Ik hoorde en voelde Ineke slikken en een deel van mijn zaadrijke vocht verdween in haar keel.
“Nou jij. Slik jezelf door, liefste en laten we met jouw zaad onze liefdesband bezegelen. Ik hou van je, man! Meer dan je ooit zal beseffen.”
Terwijl ik slikte, nam zij mijn pik weer in haar mond en begon het er in het begin gemorste sperma ervan af te likken en wat op mijn buik en benen was terecht gekomen, werd vakkundig opgelikt en doorgeslikt.
Ze pakte mijn inmiddels verslapte pik vast, keek mij aan en zei met een brede glimlach om haar mond: “Zo, die kan de kast weer in!”

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners