Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bruut - 8225 keer gelezen
Het is eind juni. Een warme avond, windstil. Ik ben alleen thuis en om de een of andere reden ben ik zeer opgewonden. In de kast van mijn vrouw vind ik een zwarte string die ik besluit eens te passen. Het stringetje schuurt langs mijn anus en ik wordt bloedgeil.

Wat nu? Een flinke trekbeurt? Nee, daar ben ik vandaag niet voor in de stemming. Ik schiet in een paar slippers, trek een t-shirt aan en haast me in een korte kakhi broek. Het stringetje van mijn vrouw hou ik aan.
Ik besluit om in de auto te stappen en naar een sex ontmoetings parkeerplaats te rijden in de buurt van Rotterdam, waar ik al diverse keren sex heb gehad... met mannen!
Deze avond is het rustig, het is zondagavond. Slechts 3 auto’s staan er geparkeerd. Ik besluit om tegenover een grote terreinwagen te parkeren.
Als ik de motor afzet vind ik het toch wel erg spannend. Het is al donker aan het worden als er plotseling een man naast mijn auto komt staan. Ik kan zijn gezicht niet goed zien, maar wat wel goed in beeld komt is zijn lul die hij uit zijn broek heeft gehaald. Al masturberend kijkt hij af en toe bij mij naar binnen. Ik word er behoorlijk opgewonden van. Ik doe mijn cockpit licht aan zodat hij me goed kan zien en trek uitdagend mijn t-shirt omhoog. De masturberende man komt dichterbij en we hebben oogcontact, waarbij ik zacht over mijn tepels wrijf. Ik trek mijn t-shirt helemaal uit en stap uit de auto.De man komt onmiddelijk op mij af en drukt zich van achter tegen me aan, waarbij hij met beide handen mijn tepels vastpakt. Ik voel zijn stijve pik tegen mij aandrukken. Hoewel hij hard in mijn tepels knijpt wordt ik gek van genot. Ik ga met mijn hand op zoek naar zijn pik en masseer zijn ballen. Terwijl ik er zacht in knijp, voel ik hoe hij mijn broek losmaakt waarna deze tot op mijn enkels glijdt. Nu voel ik zijn harde lul tegen mijn billen en ik verlang ernaar zijn pik in me te voelen. Zijn handen schuiven de string naar beneden, tot op mijn knieen. Nu pakt hij zijn lul vast en drukt zijn eikel tegen mijn anus. Ik voel hoe opgewonden hij is en dat hij mij wil neuken. In de auto heb ik een pot creme waarmee ik mijn anus insmeer. Ik buk voorover en pak zijn pik vast. Ik leid hem met zijn eikel tegen mijn anus en met mijn andere hand doe ik mijn billen wat verder van elkaar, waardoor zijn pik nu makkelijk naar binnen glijdt. Nu neemt hij het heft weer in handen en dwingt me tegen de auto. Met 1 hand in mijn nek duwt hij mijn hoofd op de motorkap en met de andere hand slaat hij me op mijn achterwerk. Ik vind... het heerlijk! Ik pak me vast aan de dichtstbijzijnde ruitenwisser en aan de rand van de motorkap en hoor mijn belager grommend tekeer gaan. Hij haalt herhaaldelijk zijn pik naar buiten om hem dan weer in 1 keer naar binnen te stoten. Blijkbaar wordt hij er geil van om zijn pik in mijn kontje te zien verdwijnen, keer op keer.
Inmiddels is er nog iemand bij de auto komen staan om ons sexspel te bekijken. Hij is ook behoorlijk opgewonden want ik hoor hem kreten slaken als: “Jezus wat geil” en “tering wat lekker”. Zijn broek hangt op zijn knieen en zijn pik heeft hij vast. Hij staat nu bij mijn linker koplamp en ik draai me op mijn buik over de motorkap naar hem toe. Ik pak zijn lul vast en begin hem te trekken terwijl ik nog steeds flink van achter wordt genomen. Ik besluit me op mijn rug te draaien. Nu worden mijn benen gespreid en omhoog gebracht en ik voel hoe zijn harde lul weer naar binnen schuift.De toeschouwer vind ook dit weer een geweldig geil gebeuren en begint hevig te kreunen. Ik lig nu met mijn rug schuin op de motorkap, met mijn hoofd bij het klokkenspel van de toeschouwer. Als ik zijn pik vast pak en hem begin te pijpen, kan hij het niet lang meer houden. Hij haalt zijn pik uit mijn mond, doet een stap naar achteren en komt klaar. Ik wordt weer op ruwe manier op mijn buik gedraaid en verwaht elk moment die druk op mijn anus, maar maar merk dat ik nu alleen ben. Ik draai me om en zie hoe mijn belager nu in een soort leren corset uit zijn auto stapt en weer op me afkomt. Voor ik het weet wordt ik weer gepenetreerd, nu gaat het er een stuk ruiger aan toe. Ik grijp mijn eigen lul en begin mezelf af te trekken waarbij ik het uitkreun van genot. De lucht van zijn leren kleding heeft een stimulerende werking en uiteindelijk kom ik waanzinnig klaar waarbij ik mijn zaad op de band van mijn linker voorwiel schiet. Trillend voel ik hoe ik nog steeds wordt geneukt. Ik moedig hem aan en grijp zijn ballen vast, onderlangs tussen mijn benen door. Ik hoop dat hij snel klaarkomt, want ik ben nu wel over mijn geilheid heen. Na 2 minuten onverminderd doorrammen gebeurd er nog steeds niets, waarna ik omhoog kom en me naar hem omdraai.
Ik zeg: “tjonge jij bent een wilde zeg, ik kan jou tempo niet bijhouden!” Waarop hij me weer omdraait en zijn pik weer naar binnen duwt. Hij dwingt me op de motorkap te blijven liggen en maakt harde stoten die nu van binnen pijn gaan doen. Nu wordt ik kwaad en kap het af. Ik zeg hem dat ik er geen zin meer in heb. Hij reageert door te roepen: “Is ‘tie te groot voor je? Kun je hem niet hebben?” Dan loopt hij naar zijn auto, waarna ik snel mijn spullen bij elkaar zoek en in mijn auto ga zitten.
Mijn knieen knikken, ik ben moe en er zit sperma van mezelf op mijn been. Ik voel me vies en toch wel vernederd, hoewel ik er zelf bij was en het allemaal vrijwilleg heb laten gebeuren. Na 2 minuten staat mijn dekhengst weer naast mijn auto, nu weer aangekleed maar wel met zijn nog steeds stijve lul in zijn linkerhand.
Is deze bruut dan echt onverzadigbaar?

Achteraf vind ik de afloop jammer, het had een stuk lekkerder gekund door een gezamenlijk hoogtepunt. Maar het is toch de meest spannende en geile sexuele ervaring die ik tot nu toe heb meegemaakt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners