Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Slavinnenkliniek - 38116 keer gelezen
Mama Jolande (30) is sinds haar puberteit een van de slavin van Meesteres Carrie, een zeer sadistische dame van 62. Op haar 16de beviel ze van haar dochter Kathy. Het was haar meesteres die haar opgedragen had zich kunstmatig te laten bevruchten, de meesteres wil immers altijd 1 zwangere slavin ter beschikking hebben omdat ze dol is op een gezwollen buik en haar huid mooi houdt met moedermelk.

Dochter Kathy, een tengere tiener met nog nauwelijks borstontwikkeling en al helemaal nog geen schaamhaar, weet dat haar moeder slavin is en dat zij zich regelmatig bij haar meesteres moet aandienen voor een pijnsessie.'s Avonds krijgt Jolande telefoon van haar Meesteres. Na het telefoongesprek roept ze haar dochter bij zich.
"Schatje, mama moet dit weekend naar een speciale slavinnenkliniek. Ik moet van mijn meesteres een abortus ondergaan"
"Maar mam, ben je dan zwanger? Hoe kan dat nu, je draagt toch altijd een kuisheidsgordel en je hebt het sleuteltje toch niet"
"Dat is juist schatje, maar 5 maand geleden, toen jij op zomerkamp was, is mama ook al eens naar de kliniek gemoeten om me te laten bevruchten. Maar meesteres Carrie heeft vorige week een hoogzwanger slavinnetje bijgekocht en nu moet ik me laten aborteren."
"Mag ik dan mee naar die kliniek?" Kathy fantaseert immers al lang over het slavin zijn.
"Dat weet ik niet hoor schatje, maar ik zal morgen naar de directrice bellen om te horen of het kan, ga nu maar slapen"

Kathy ligt nauwelijk in haar ben of ze begint zich te strelen en te vingeren, fantaseren over sm. Plots komt mama in haar kamer binnen, verschrikt veert Kathy op.
" zat je met je vingers een je sneetje?"
"Ja, mama" zegt Kathy verlegen
"Doe dan maar voort, want je kan dit weekend mee naar de kliniek, ik had de directrice net aan de lijn"
Als mama de kamer terug uit is gooit Kathy haar benen zo wijd ze kan en begint zich als gek te vingeren, ze komt gillend klaar.
Mama, in haar eigen bed, hoort haar dochter klaarkomen. Ze wrijft over haar stalen kuisheidsgordel en beklaagt zich dat ze niet bij haar eigen kut kan.Eindelijk is het zover. Het weekend is er. Mama legt Kathy's kleren klaar wanneer deze uit de douche komt. Een wit katoenen onderbroekje met hartjes erop, een trainigs-bhtje, witte sokken tot net onder haar knieen, een kort plooirokje en een strak truitje dat duidelijk laat zien dat ze nog geen borstjes heeft.Dan legt mama Kathy's lange haren in 2 paardenstaarten links en rechts van haar hoofd.
"mam, ik lijk net een kleuter"
Jolande legt uit dat de directrice op erg jonge meisjes valt en ze het liefst heeft dat ze er zo uitzien.

Na een uurtje rijden komen ze aan bij een klein kasteeltje in een groot park. Mama parkeert de auto en samen lopen ze naar de voordeur, als ze de trap opklimmen wordt de deur geopend door een erg statige vrouw van rond de vijftig.
"Dat is de directrice, Marianne" zegt mama.
Beiden worden begroet en door Marianne meegenomen naar haar kantoor.
Na de voorstelling van wie wie is, neemt Marianne het woord.
"Zo klein meid, jij bent geinteresseerd in onze kliniek en het slavin zijn?" Kathy knikt bevestigend.
"Ik zal je even uitleggen wat er in de kliniek zoal gebeurt en daarna maken we een kleine rondleiding."
"In deze kliniek worden slavinnen vrijwillig op medische wijze behandeld op vraag van hun meester of meesteres. Sommige worden gewoon gekeurd of onderzocht, andere slavinnen worden geopereerd om hun lichaam aan te passen aan de wens van de meester of meesteres, andere ondergaan medische experimenten en we hebben ook een vruchtbaarheidsafdeling waar we slavinnen kunnen bevruchten, waar zij dan kunnen bevallen of waar we abortussen uitvoeren. Omdat we alleen slavinnen behandelen gebeuren alle behandelingen zonder verdoving, ook het opereren."
" Je mam is hier om haar zwangerschap te beeindigen, we gaan de behandeling volledig met de hand doen, zonder instrumenten. Onze gyneacologe gaat eerst haar hand in je mams kut steken, dan gaat ze een voor een haar vingers in de baarmoederhals steken tot ze haar volledige hand in de baarmoeder kan duwen, dan haalt ze met de hand de foetus weg."
Kathy slikt even"Zullen we eens een kijkje nemen", Kathy voelt haar broekje zo vochtig worden en knikt heftig.

"We zullen overal 2 of 3 kamers bekijken zodat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal kan gebeuren. Hier zijn we in het operatiekwartier"

Bij de eerste kamer aangekomen kijkt de directrice in haar agenda.
"Hier worden de borsten van een meisje van jou leeftijd hormonaal vergroot tot een G-cup".
Ze gaan de kamer binnen, op een tafel ligt een jong meisje, Kathy herkent haar meteen: het is Stien, een meisje uit haar klas. Ze ligt rustig ademend op haar rug op de tafel, in iedere borst zitten 5 infuusnaalden verbonden met een hormonale pomp. Haar borsten zijn reeds gigantisch: ongeveer een D-cup bij een volwassen vrouw.
" We zijn bijna halfweg, Stien zal nog een dag of 2 nodig hebben om haar gewenste borsten te ontwikkelen. Ze zullen dan zo groot zijn als 2 basket ballen"
Kathy merk aan Stiens gezicht dat ze pijn heeft. De directrice merk dit en zegt:
"Stien kan heel wat pijn hebben, daarom hoeven we haar niet vast te binden en kan ze zo rusig blijven liggen."
Ze laten het meisje alleen in haar lijden en gaan naar de volgende kamer.
"Hier wordt een vrouw genullificeerd"
"Wat is dat", vraagt Kathy.
"wel, alle vrouwelijke geslachtskenmerken worden weggenomen, eerst wordt ze besneden: haar kleine schaamlippen worden weggeknipt en haar clit wordt uitgesneden.Daarna wordt 1 borst verwijderd, dan wordt ze gesteriliseerd: haar baarmoeder en eierstokken worden eruit gehaald, dan wordt haar 2de borst weggesneden. Naderhand worden de tepels teruggeplaatst. Niet flauwvallen hoor, het is nogal bloederig"
Kathy schud van neen en de deur gaat open: op de operatietafel ligt een vrouw, volledig bij bewustzijn, maar enkel haar ogen bewegen.
"Haar spieren zijn tijdelijk verlamd zodat ze zich niet kan bewegen, maar voor de rest voelt ze alles via de spiegel boven haar ziet ze ook wat er gebeurt, ze kan ook niet flauwvallen door de medicatie."
Kathy merkt dat de vrouw verschrikkelijk veel pijn heeft.
De vrouw ligt met de benen open, tussen haar benen ligt een plasje bloed en op een schaaltje liggen haar schaamlippen en clit. Ook haar rechterborst is reeds verwijderd en ligt op een tafeltje naast de operatietafel. 2 Dokteressen hebben net een verticale insnijding in haar buik gemaakt en halen haar reproductieorganen weg.
Kathy moet bijna overgeven en loopt de operatiekamer uit. Ze heeft even lucht nodig.

Na een tijdje gaat het terug met Kathy en ze gaan verder naar de vruchtbaarheidsafdeling.
"hier staat een van onze 2 bevruchtingsmachienes, waarmee we slavinnen op allerlei manieren kunnen insimineren."
ze gaan de kamer binnen en in een vreemdsoortige machiene ligt een tienermeisje met de benen wijd open, een stalen buis vanuit de machiene loopt haar vagina binnen.
"Dit meisje wordt onder hoge druk bevrucht, de buis zit tot in haar baarmoeder en om de 30 seconden wordt een zaadcel onder hoge druk in haar baarmoeder afgevuurd. Op deze manier kunnen we via de sensoren op haar buik oniddelijk zien of ze bevrucht is, op het telbord boven haar kan je zien hoeveel keer er al een zaadcel werd ingebracht".
De teller staat op 36. De machiene piept, het meisje kijkt angstig en met een luide plop wordt er weer een zaadcel in haar buik geschoten. Haar buik zwelt een paar seconden geweldig op en het meisje gilt het uit van de pijn.
De teller springt op 37 en even later begint een lampje te knipperen: ze is zwanger!
Het meisje zucht opgelucht.
"op deze manier bevrucht worden is zeer pijnlijk, dat merk je wel. Het is alsof er zeer hard met een baseball-bat in je buik wordt geslagen, en toch heeft dit meisje zelf gekozen zo zwanger te worden, het is trouwens al haar 3de keer.
"Hier is de rustkamer voor zwangere slavinnen. Alle slavinnen hier zijn minstens 8 maanden en worden 3 maal daags uitgebreid onderzocht of hun zwangerschap goed verloopt.
Ze gaan de zaal binnen, er liggen een zevental hoogzwangere vrouwen te bed en er staat een onderzoekstafel waar de vrouwen 1 voor een worden onderzocht. 2 verpleegsters helpen een vrouw van de tafel en begeleiden haar al wankelend terug naar haar bed. De buik van deze vrouw is enorm, wel 2 keer zo groot al die van de andere zwangere vrouwen. Kathy kijk de directrice verwonderd aan, dit is wel echt bizar.
"Ga maar naar haar toe en vraag maar hoe het komt dat haar buik zo groot is", lacht de directrice.
Schoorvoetend loopt Kathy naar de vrouw.
"mevrouw, waarom hebt u zo'n ontzettend dikke buik?
"Wel schatje, ik werd niet bevrucht, maar er zijn in mijn buik 12 embryo's ingepland, vandaar. Volgende week moet ik bevallen van een twaalflig".
"Pfff", doet Kathy."Wees maar zeker hoor, het zal een zware bevalling worden. Mijn we�en zijn net begonnen en zullen een dag of 6 duren, de eigenlijke bevalling zal zeker 2 dagen duren."
Als Kathy terug tot bij haar moeder gaat merkt ze een 2de vrouw op met een nog grotere buik.
"Hoeveel babytjes draagt zij?"
"Slechts 1", antwoordt de directrice. "Maar ze ondergaat wel een dubbele zwangerschapsperiode, ze zal niet na 9 maanden bevallen maar na 18, dat regelen we hormonaal. Ze is nu in haar 15de maand. haar meesteres overweegt nog of een keizersnede mag of ze via de gewone weg moet bevallen."
In de volgende kamer hangt een slavin onderste boven opgetakeld bij de enkels, de benen gespreid. Ze kermt en voelt, duwt eigenlijk op haar dikke buik. Zij is nat, haar haren kleven bijelkaar en onder haar op de vloer ligt een plas vocht.
"haar vliezen zijn gebroken en dat is het vruchtwater, zij is aan het bevallen"
"Zo", vraagt Kathy.
"Ja schatje, ze moet de baby zelf uit zich uitpersen. Dit is de meest populaire bevallingstechniek, je moeder is zo ook bevallen."
"Dit valt echt niet me, het duurde ongeveer 3 uur eer ik je uit me had geperst", vult Jolande aan."Zo hier is de abortusruimte, waar je moeder behandeld gaat worden. Jolande kleed je maar uit, de gyneacologe komt zodadelijk met het sleuteltje van je gordel.
Terwijl Jolande zich uitkleed zegt marianne tot Kathy: "kleed jij je ook maar eens uit, ik zou je graag eens onderzoeken op je geilheid, als je mam het goedvind". Jolande knikt en Kathy begint zich uit te kleden onder toeziend oog van de directrice.
"ben je nog maagd schatje" "Ja, mevrouw" "goed zo"
" heb je je regels al gehad" Kathy schud van neen.
"Ze menstrueert nog niet", vult Jolande aan. "Prachtig"

Moeder en dochter staan nu naakt of toch bijna naakt naast elkaar, Jolande heeft haar kuisheidsgordel nog aan.
"Kom kathy, kus je moeder nog even: op de mond!!,dan ga ik je hiernaast onderzoeken terwijl je moeders zwangerschap beeindigd wordt.
Voor het eerst kust Kathy haar moeder op de mond, voor het eerst kus ze eigenlijk op de mond. Jolandes tong dringt diep in de mond van haar dochter.
Dan neemt Marianne haar jonge patientje mee naar de volgende onderzoekskamer, Jolande gaat in de gyneacologenstoel liggen...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners