Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Meesteres Patty - 11323 keer gelezen
Namens meesteres Patty verzoek ik u dwingend eerst “De slaaf van Joyce (Dag 1 en Dag 2)” te lezen, aangezien onderstaand verhaal hierop volgt.

Nadat ik de laars van Patty helemaal schoon gelikt heb neemt zij mijn hoofd in beide handen en zegt: “Volgens mij vond jij dit net ff te lekker”. Ik vraag wat ze bedoelt, maar krijg geen antwoord. In tegenstelling tot de gebruikelijke knuffel na ons liefde- of sexspel zegt Patty nu: “sta op en ga met je rug tegen de muur staan”. Ik ben nog steeds redelijk dronken en ietwat, zenuwachtig lachend geef ik gehoor aan de opdracht. Als ik tegen de muur sta komt Patty met haar gezicht kort bij het mijne en zegt: “ik zal je ff de tijd geven om erover na te denken” en ze loopt richting de deur, doet het licht uit, trekt de deur achter zich dicht en sluit deze van de buitenkant met het slot af. Ik hoor haar de trap aflopen terwijl ik nog steeds met mijn handen geboeid tegen de muur sta. Terwijl ik me realiseer dat het aardedonker is vraag ik me af wat Patty bedoelt met “dat ik het net ff te lekker vond”.Terwijl er werkelijk van alles door me heen gaat zak ik langzaam door mijn knieën om vervolgens op de houten vloer te gaan zitten: “ff van de beentjes af” vind ik. Zo gaat er een hele poos voorbij (misschien wel een uur) totdat ik Patty de trap hoor opkomen. Ik besluit om maar niet op de grond te blijven zitten en met veel moeite (vanwege de handboeien) krabbel ik overeind en ga in de positie staan waarin Patty mij heeft achtergelaten. Ik hoor Patty wat op en neer lopen en het duurt nog een tijdje voordat ik de sleutel in het slot hoor draaien en de deur opengaat. Patty doet nu slechts de kastverlichting aan en de ruimte word hierdoor half verlicht. Vervolgens stapt ze de ruimte binnen met in 1 hand een krukje en in de andere hand een dienblad met een fles en glazen. Het dienblad wordt door haar op de grond gezet en zelf neemt ze plaats op het krukje met haar rug tegen een gespiegelde kastdeur, pal onder het licht. Patty is blootsvoets en draagt een lange zijden badjas. Ze neemt een wijnglas van het dienblad en schenkt zichzelf een glas wijn in waar ze, terwijl ze haar benen over elkaar slaat, langzaam van begint te nippen.
Ik durf niets te zeggen, ik weet ook niet wat ik moet zeggen, ik wacht slechts af. Na enkele minuten, die een eeuwigheid lijken te duren, kijkt Patty me aan: haar blik is hard, zelfs venijnig te noemen.

Dan opent ze haar mond en vraagt: “wat wil jij nu eigenlijk Pieter?” Ik vraag of ze uit kan leggen waar ze met haar vraag heen wil. Patty spreekt: “Gisteren deed je precies wat ik wilde, vanmiddag met Joyce en Roef deed je precies wat ik wilde en vanavond liet je me exact doen wat ik wilde. Ik heb je geteisterd, je orgasme uren uitgesteld en je liet mij gewoon begaan”. Ik zeg alleen maar: “klopt”. “Dus Pieter, vraag ik me af wat jij nu precies wilt. Wil jij je schikken naar mijn wensen en altijd gewoon uitvoeren wat ik wil, zoals gisteren en vandaag, of wil je een beetje aan blijven modderen in de halve sub-dom relatie, die we normaal gesproken hebben?” Ik vraag Patty wat zij bedoelt met “aanmodderen in een sub-dom relatie” en krijg als antwoord: “Jij bent altijd bezig met grenzen en afspraken en dergelijke, waardoor je mijn rol reduceert tot een marionet, die aan jouw verlangens tegemoet komt”. Deze laatste opmerking van Patty vind ik lastig om te verwerken, aangezien ikzelf de mening ben toegedaan dat ik haar genot voorop stel. Ik denk er ff over na en vraag dan aan Patty “Wat wil jij dan?” “Ik wil dat jij je volledig aan mij overlevert, geen restricties, geen afspraken, geen grenzen. Mijn grenzen zijn de grenzen die we hanteren en jij schikt je daar gewoon naar: je hoeft ze niet eens te weten, je vertrouwt er gewoon op”. Ik leg Patty uit dat ik haar ook vertrouw en dat ik er tevens op vertrouw dat ze niets met me doet wat onze relatie zou schaden, maar ik geef haar ook te kennen dat ik in het dagelijks leven niet ondergeschikt kan zijn aan haar, dat mijn karakter dat niet toestaat.

Patty is het hier mee eens en zegt: “ik zou niet eens willen dat je als een lakei alles voor me doet, je doet genoeg voor me en helpt mij prima, daar klaag ik niet over. Maar als het op onze sexuele relatie aankomt wil ik dat je mij vertrouwt en alle restricties en afspraken loslaat”. Ik zeg haar dat ik dit wil doen voor haar, met een uitgangspunt: “onze relatie is van mij uit gezien exclusief, dus ik wil absoluut niet dat jij je met andere mannen inlaat of mij dwingt in het bijzijn van andere mannen sexuele handelingen te verrichten. Indien je van mij verwacht dat ik handelingen verricht bij een andere vrouw, of dit nu een dominante of onderdanige is dan doe ik dit voor jou, zonder dat daar een andere man bij is, of aan te pas komt. Wat wij voor Joyce gedaan hebben met Roef was eenmalig”. Patty geeft direct te kennen hetzelfde te vinden, dus dat dit geen punt is, om wel nog te vragen wat te doen als onze hulp in de toekomst door iemand gewenst is, terwijl er wel een man bij betrokken is. Ik antwoord dat dit dan in overleg gaat, waar Patty mee instemt.

Verder vraag ik Patty wat dit voor de rest van onze relatie betekent, omdat we beiden ook regelmatig behoefte hebben aan intieme, tedere seks. Patty antwoord “dit blijft hetzelfde, maar als je onderdanig bent aan mij, dan ben je ondergeschikt en vertrouw je op mij”. Ik antwoord, hoewel ik het doodeng vind om me volledig over te leveren: “ik ben van jou, doe met me wat je wilt”.Patty staat op, houdt me de fles wijn voor, zet de hals aan mijn mond en houd de fles omhoog zodat ik kan drinken. Doordat ik al en poosje niet gedronken heb drink ik gulzig en gaat de rest van de fles er in een keer in. Patty schud haar hoofd heen en weer als afkeuring van mijn gulzigheid en zegt “ik had ook nog wel wat gewild”. Dan draait ze me om, maakt de boeien los en zegt: “kom we nemen er beneden nog een op de volgende stap in onze relatie”. In de keuken aangekomen, ben ik nog steeds volledig naakt en is Patty nog steeds gekleed in haar lange zijden badjas. We drinken nog een wijntje als Patty vraagt “hoe ver zou jij gaan voor mij?” Ik antwoord dat ik alles zou doen, zo lang dit in beslotenheid gebeurt en zij het me opdraagt. Patty tikt me een paar keer tegen mijn wang en zegt “goed antwoord knul, goed antwoord”. Ik pareer met de stelling dat ze niet moet denken dat ik haar naar de mond praat, waarop zij antwoord dat ik dat in dit stadium beter wel kan doen, waarbij ze me een venijnige blik toewerpt. Waar ik dacht als gelijken een gesprek te voeren neemt zij nu een duidelijke dominante rol in, dus ik houd wijselijk mijn mond, want ik weet niet goed wat haar “nieuwe rol” gaat inhouden en wat deze voor mij betekent. Patty zegt vervolgens “ik ben het ook beu ook, weet je nog hoe Roef vaststond toen jij vanmiddag bij hen binnenliep?” Ik zeg “Ja, mevrouw”. “Ga zo ook maar staan over de eettafel in de kamer”. Wederom is “Ja mevrouw” mijn antwoord en ik loop de woonkamer in met de conclusie dat haar aanspreken met Mevrouw mag.

Ik loop naar de eettafel en verplaats alle spullen die erop staan naar het dressoir. Dan ga ik aan een korte kant staan, doe mijn benen zo ver uit elkaar, totdat mijn voeten tegen de tafelpoten steunen en ik zak voorover op tafel. Als laatste leg ik mijn handen op mijn rug en kijk recht vooruit en ben van mening dat mijn positie dezelfde is waarin Roef vanmiddag lag vastgebonden. Een en ander heeft mij niet onberoerd gelaten en hoe verrassend ik het zelf ook vind, ik raak opgewonden van de situatie en merk dit tussen mijn benen.

Na uren, die waarschijnlijk slechts enkele minuten hebben geduurd, hoor ik Patty naderen. Eerst streelt met een hand over mijn benen, mijn billen, mijn rug, de zijkant van mijn buik en pakt me vervolgens bij mijn haar, om me daaraan op te trekken. Niet lekker, pijnlijk zelfs houd ze mij bij mijn haar vast om op deze wijze mijn hoofd naar dat van haar te trekken om mij duidelijk te maken dat ik vooral niet mag bewegen, anders bind ze me alsnog vast. Als ze deze woorden heeft uitgesproken duwt ze mijn hoofd terug in de positie waarop ik recht vooruit kijk.

Dan plotseling een klap, hard, op mijn achterwerk en ik schrik, schreeuw hard “auw” en voel dat mijn kont langzaam begint te gloeien. Patty komt weer naast me staan, pakt mijn hoofd weer aan mijn haar omhoog, tot voor haar gezicht en vraagt of ze me toestemming gegeven heeft om te mogen gillen. Ik antwoord “nee mevrouw, excuus”. Patty laat mijn hoofd nu gewoon los en ik breng deze direct terug in de juiste positie. Er gaan tientallen seconden voorbij tot de volgende klap, nu op mijn rug en ik kan een gesmoorde schreeuw nauwelijks onderdrukken. Ik hoor Patty zeggen “je leert snel, maar ik wil je niet meer horen, duidelijk?” “Ja mevrouw” is het antwoord dat haar ten deel valt. Zo gaat het een tijdje door: Patty die mij met tussenpozen een klap verkoopt, met haar vlakke hand overigens, op een plek die telkens anders is van de vorige. Het duurt even voordat ik mezelf onder controle heb om geen reactie te geven en als dit gelukt is voel ik dat de achterkant van mijn lichaam helemaal gloeit: ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ik vuurrood ben van de klappen en mijn bloed jaagt door mijn lijf, ik hijg van pijn en opwinding.
Als Patty vind dat ik rood genoeg ben gebied ze mij om te draaien en mijn handen plat op tafel te leggen. Ik gehoorzaam en terwijl ik op mijn rug rol zie ik haar naakt voor me staan: mijn prachtige Meesteres. Patty neemt mijn rechterbeen en legt deze aan de lange kant van de tafel over de rand heen, met de linker doet ze hetzelfde en ik heb het gevoel dat ik in het midden uitscheur, zo ver worden mijn liezen opgerekt doordat mijn benen nu aan weerszijden langs de tafel afhangen.Als ik na de opdracht om mijn ogen dicht te houden klappen krijg op mijn benen, buik en borstkas schrik ik niet eens meer, maar onderga de behandeling. Dan voel ik een harde klap onder mijn ballen, die waarschijnlijk voor Patty iets te uitnodigend tussen mijn opengesperde benen hebben gehangen en ik klap letterlijk van de pijn dubbel en grijp met beide handen naar mijn kruis. Patty is echter onverbiddelijk, gebied mij terug te gaan liggen en mijn handen plat op tafel te leggen. Als ik weer lig, heb ik het gevoel dat mijn ballen in mijn keel zitten en opnieuw moeten indalen: de pijn is bijna ondraaglijk en ik adem zwaar, door mijn neus in en door mijn mond uit, om op adem te komen. Ik krijg de indruk dat Patty begrepen heeft dat de klap wellicht te hard was, want ze geeft me even rust om mezelf te herpakken. Dan zonder iets te zeggen kruipt Patty op tafel en neemt met haar onderlichaam plaats op mijn gezicht. Ik denk heel eventjes “gelukkig, ik heb mijn favoriete masker weer op en ik begin verlekkerd te snuffelen aan het welriekende doosje dat mij geboden wordt, totdat een nog hardere klap neerdaalt op mijn ballen en ik wederom wil dichtklappen, maar tegen gehouden wordt omdat Patty bovenop mijn gezicht zit. Wel grijp ik met mijn handen naar mijn ballen, maar dan zijn er ook snel de handen van Patty, die me bij mijn polsen pakt en mijn handen weer terug op tafel dwingt. Weer adem ik zwaar in door mijn neus, wat bemoeilijkt wordt door het onderlichaam van Patty dat zich bovenop me bevind en adem ik uit door mijn mond. Op adem komen is er echter niet meer bij, waardoor ik het gevoel krijg dat ik hyperventileer. Als Patty dit door heeft geeft ze me iets meer ruimte om te ademen, waardoor het gevoel zakt. Als het gevoel weg is en ik rustig adem, is er echter weer een venijnige klap onder mijn zak en begint het hele verhaal opnieuw. Patty acht het nodig dit nog enkele malen te herhalen met dezelfde reactie van mijn kant en als ik echt uitgeteld onder haar lig, vind ze pas dat het genoeg is geweest en stapt ze van me af.

“Genoeg?” vraagt Patty. “Te veel Mevrouw” antwoord ik met een van pijn vertrokken gezicht. Patty pakt mijn benen een voor een om deze naast elkaar op tafel te leggen: door de spreidstand om de tafel had ik onvoldoende kracht om dit zelf te kunnen en nu mijn benen langs elkaar liggen voel ik de pijn in mijn liezen en aanhechtingen stijgen. Patty zegt “Je hebt je kranig gedragen voor een eerste keer en daarom mag je klaarkomen” Mijn pik is echter gereduceerd tot een slap aanhangsel door de behandeling van Patty, echter mijn geilheid is nog steeds aanwezig. Het woord klaarkomen prikkelt mijn zinnen, waardoor ik langzaam bloed voel terugstromen naar mijn jongeheer. Patty, die naast de tafel staat ziet dit en zegt “ach wat maakt het ook uit, je hebt wel een goedmakertje verdiend en beweegt langzaam met haar mond richting mijn geslacht. De blowjob, die ik krijg is kort en krachtig en mijn zaad spuit binnen enkele minuten in de mond van Patty, die direct haar hoofd naar mijn hoofd brengt om het zaad mijn wachtende, open mond in te laten lopen. Terwijl ik mijn zaad slik zegt Patty “de volgende keer vraag je toestemming om te mogen komen, begrepen? waarna ze me een fikse tik met de achterkant van haar vingers onder mijn zak geeft. Ik klap dubbel van de pijn en als ik na een poos bijkom, is Patty verdwenen. Ik sta op van de tafel en maak de lichten uit, drink het laatste restje wijn uit de fles en loop naar boven.

Boven aangekomen ligt Patty in bed te wachten. Ze houdt het dekbed voor me open om me een plaats naast haar te bieden. Als ik in bed stap en op mijn rug lig, legt Patty haar hoofd op mijn borst en streelt zachtjes mijn pijnlijke pik en ballen. “Sorry” zegt ze zachtjes verontschuldigend, waarop ik antwoord “ik moet nog veel leren”. Al strelend door haar krullen val ik in slaap.

Ik schrik op uit een nachtmerrie, waarin Patty me met een lange zweep op mijn rug slaat. Ik sta vastgebonden tussen twee palen en het bloed loopt over mijn rug. Patty heeft hier echter geen boodschap aan en slaat door. Ik smeek haar jammerend om te stoppen, maar zij schreeuwt dat zij dit uitmaakt, want we zijn grenzeloos. Als ik daadwerkelijk mijn ogen open uit deze nachtmerrie voel ik dat ik kletsnat ben, ik tril en hijg, alsof ik ergens van angst hard voor weggelopen ben. Ik wrijf over mijn natte lichaam en bekijk mijn handen: gelukkig geen bloed. Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd. Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen. Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: “rustig maar schatje, ik ben bij je. Wat is er aan de hand? Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen!” Ik vertel Patty van mijn droom en ze reageert met de stelling dat ze gisteren wellicht te hard van stapel is gelopen. Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt.Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer. Als ik weer volledig terug op aarde ben zegt Patty “weet je Pieter, eigenlijk vind ik het retegeil als je zo bezweet bent en ergens wind het me op dat je een beetje bang bent voor me. Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen. Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen.
Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken. Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend. Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet. Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje. Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet. Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: als ze voelt aan mijn pik, dat deze begint te kloppen en ik dus op het punt sta om klaar te komen, laat ze mijn pik los en stimuleert alleen nog mijn prostaat. Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: precies tussen mijn benen. De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat. Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik. Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen.

Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: “shit de zaak” gaat er door me heen, maar Patty stelt me gerust door te zeggen dat ze mij vanochtend al heeft geëxcuseerd bij mijn collegae en dat mij afspraken geannuleerd zijn. “Douchen” zeg ik en ik loop richting badkamer om me op te frissen. Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit. Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee-drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis. Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes. Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. “Schat, je ontbijt” hoor ik vanachter de deur en ik open deze om Patty binnen te laten. Ze zet een tray met eten en drinken op mijn bureau, kust me vluchtig op mijn mond en zegt “ik zal je verder niet storen, maar je moet toch eten” en weg is ze weer. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten.

Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt. Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda. Dan een SMS:

Patty –waarom was je ineens weg vanochtend? XXX—
Ik antwoord eerlijk –Moest ff nadenken en echt ff werken—
Patty—en werk af?—
Ik –bijna—
Patty –en ook klaar met denken?—
Ik –Ja—
Patty –Ben je echt bang voor me?—
Ik –Nee, eerder ongerust of onzeker—
Patty –Hoe bedoel je?—
Ik –Dat ik niet weet wat je in de toekomst met me van plan bent—
Patty –Haha, is maar goed ookIk werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Ik roep “binnen”, maar er gebeurt niets. Na een tiental seconden of zo, denk ik “ze zal wel weer de handen vol hebben, dus ik sta op om de deur te openen. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën. Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe. Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken. Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht. Ik vraag “wat wilt je dat ik doe”, maar krijg geen antwoord. Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: wederom geen reactie.

Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes. Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje. Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme. Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe. Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken. Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd. Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn. Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten. Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is. Ik spuit tegen haar kutje: dikke slierten sperma spatten uiteen op haar kittelaar en kutlipjes en ik val terug in mijn stoel zodra de opwinding gezakt is. Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen. Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: 1 schoon likken zoals gebruikelijk of de handdoek pakken om het af te vegen. Ik kies voor 1 en begin haar zachtjes schoon te likken, waarop ik schrik door Patty d’r hand die mijn haar begint te strelen zodra ik hiermee start.Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af. Na een minuut of vijf krijg ik een SMS –over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken. In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: op de buitenste heeft Patty haar voeten staan. Ik bekijk het prachtige plaatje voor een kort moment en zeg “Hoi schat, dat ziet er lekker uit”, maar ik krijg geen antwoord.

Wat te doen?

Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje. Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus. Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte. Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken. Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: in een snel tempo bewerk ik haar kittelaar: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme. Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur. Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega.

We stappen in de auto, Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen. Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft.

Na ongeveer een half uur rijden zegt ze plotseling “lekker he, dat we elkaar begrijpen, zonder te spreken”. Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap. “Waar gaan we eigenlijk heen?” vraag ik als ik, in een grote stad door het navigatiesysteem een soort van prive-parkeergarage in wordt geloodst. “Verrassingen zijn geen verrassingen als je alles van tevoren weet” is het antwoord dat mij ten deel valt. Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar. Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: veel duur ogende restaurants en enkele mooie, exclusieve bars. Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af.Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt. “Als u mij wilt volgen”, zegt de dame en gaat ons voor, door een gang met deuren en ramen van melkglas (zodat je niet in de ruimtes kan kijken) naar een dito ruimte waar 1 tafel staat en 2 stoelen. De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd. Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: uw bestelling bevindt zich hier. Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen.
Patty vertelt: “dit is de ultieme genotservaring, zo heb ik gelezen en gehoord. Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt: “daar bestellen” en wijst naar het luik in de muur en zegt: “daar ontvangen”. Ze begint wat te tikken en zegt vervolgens dat het eten en drinken spoedig volgt, om er nog aan toe te voegen dat we weinig tijd hebben tot onze volgende afspraak. Enigszins verbaasd vraag ik waarom we dan in zo’n uiterst privaat restaurant zitten als waar we nu zitten waarop Patty zegt “ik wil iets met je bespreken tijdens het eten zodat we daarna direct door kunnen.

Na wat geneuzel over ditjes en datjes vertelt ze dat we zo dadelijk een afspraak hebben bij een winkel die alleen voor ons geopend is. Het is een zeer exclusieve zaak, die gespecialiseerd is in seksartikelen. Patty heeft contact met de eigenaresse gehad en heeft afspraken gemaakt om enkele artikelen te komen bezichtigen waaruit ik mag kiezen. Voor de duidelijkheid voegt ze er aan toe dat ik straks 5 keer mag kiezen uit 2 artikelen en dat deze artikelen, zonder verdere discussie of inbreng van haar kant, aangeschaft worden. Indien ik geen keuze kan maken, dan worden de artikelen uitgeprobeerd en mag ik alsnog een keuze maken. Als ik na de keuzes nog ff rond wil kijken om wellicht nog iets aan te schaffen, dan is hier ruimte voor, krijg ik nog te horen. Als Patty uitverteld is zijn we ook klaar met eten en ik vraag wederom waarom we eigenlijk in een restaurant als dit zitten en beargumenteer dit door te stellen dat ze me de informatie ook tijdens de rit had kunnen vertellen.

Ze staat op, komt voor me staan, tilt haar jurkje op tot boven haar kruis, glijdt met 1 vinger door haar spleet en duwt deze vervolgens in mijn mond. Als ik sabbel aan haar vinger zegt ze “doe dit maar eens in een gewoon restaurant zonder aangestaard te worden”, waarop ze haar jurkje weer naar beneden doet om richting de deur te lopen. Ik volg haar, als ze terug de parkeergarage inloopt en op dezelfde verdieping, als waar ik geparkeerd heb, op een deur klopt met een bordje “privé”. De deur gaat open en een dame van onze leeftijd verwelkomt ons. Ze gaat ons voor door een kort smal gangetje richting een fel verlichte kleine ruimte met nog een deur, waarop staat “ingang winkel”. Verder staan er 2 stoelen in de ruimte waarboven een bord hangt met de tekst “slaven hier uitkleden”. De dames blijven staan en ik ook.

Na een ongemakkelijke stille minuut gebaart Patty richting het bord waarop staat “slaven hier uitkleden” en ik snap de hint maar voel me ook ontzettend opgelaten tegenover de dame in kwestie, welke overigens gekleed is in een lederen kokerrok, een strak singletje en hakken aan heeft die SM-waardig lijken. Naast dat de dame en wij leeftijdsgenoten lijken, ziet zij er net als wij goed verzorgd uit (verdere details zal ik omwille van haar privacy niet delen). Ik kleed me uit en leg mijn kleding op een van de stoelen die er staan. Zodra ik naakt ben volg ik de dames, met halfharde piemel, door de deur waarop staat “ingang winkel”.De winkel blijkt echt een winkel: we betreden namelijk een grote, fel verlichte, vierkante ruimte. De wanden hangen vol met sexartikelen; voor elke wand staat een balie waarop de artikelen getoond kunnen worden. Ik zie dat er op enkele tafels iets ligt en als ik tel zie ik dat dit voor 5 tafels het geval is: 5 keuzes denk ik. De dame loopt naar de eerste tafel en neemt plaats achter de toonbank. Patty neemt mij aan inmiddels stijve pik mee naar de tafel. Op tafel liggen inderdaad 2 artikelen: een voorbinddildo en een dildo die eruit ziet als een soort grote rubberen schroef. Ik kies de dildo met schroefdraad. Keuze 2 is een spreidstangenset of een sexswing: ik kies de sexswing. Bij keuze 3 haper ik omdat ik geen idee heb hoe het voelt: het zijn namelijk een zweep die eruit ziet als een lederen broodplank en een zweep met allemaal kleine lederen reepjes. Ik durf simpelweg niet te kiezen. De dame komt achter de toonbank uit, pakt me bij mijn nek, duwt me voorover totdat ik met mijn bovenlijf op de toonbank lig en gaat achter me staan. Vervolgens volgt een klap die klinkt als een harde pets gevolgd door een schreeuw van mij. Deze klap lijkt op de klap met een stuk hout en trekt echt diep door. De dame zegt “een”. Daarna nog een klap, deze voelt meer verspreid aan en daardoor minder pijnlijk en aangezien ik de klap verwacht had schreeuw ik niet. De dame zegt “twee” en laat mij los om weer achter de toonbank plaats te nemen. Ik ga recht staan en zeg met een van pijn vertrokken gezicht “twee, alstublieft”. En de dame legt de zweep die op een broodplank lijkt, terug in het rek. De vierde keuze is weer eenvoudig: een oogmasker van latex of een volledige hoofdkap van hetzelfde spul: ik kies uiteraard het kleine oogmaskertje. Bij de laatste keuze word ik weer geconfronteerd met 2 artikelen waarvan ik geen idee heb hoe het aanvoelt, waardoor ik twijfel: de een is een soort cockring met straps eraan (waarvan ik niet weet waar ze voor bedoeld zijn) en de ander is een soortement van hoesje van latex met daaraan een kleine anaalplug. Als Patty mijn twijfel ziet zegt ze “die nemen we beide”.

Dan zegt de dame “5 minuten” en gebaart Patty haar te volgen door de winkeldeur richting de “wachtruimte” om mij alleen in de winkel achter te laten. Ik kijk mijn ogen uit en zie de meest weerzinwekkende artikelen afgewisseld met de meest lustopwekkende. Mijn oog blijft hangen bij de latex kleding en in het bijzonder een latex catsuit met open kruis en ritsen bij de borsten. “Wauw, als Patty dat voor me zou aandoen, sta ik niet voor mezelf in” denk ik. Vervolgens sta ik te geilen op het schoenen- en laarzenrek en zie ik een geschikt paar dat fantastisch onder de catsuit zou passen. Lage latex pumps met een metalen hak en open tenen.

Ook de filmsectie bekijk ik uitvoerig, waar ik geprikkeld word door de latex en plassex serie. Van schrik laat ik de DVD-hoes vallen die ik vast heb als ik de hand van Patty op mijn schouder voel. “En bevalt het wat je ziet? Zegt ze terwijl ze mijn harde jongeheer ff vastpakt en er speels in knijpt. Ik buk om de DVD op te rapen en terug te zetten, maar deze wordt door Patty uit mijn handen gegrist. Op de achterkant staan enkele foto’s: op een foto plast een dame in leer over een man heen die op de grond ligt, op een ander zit een geknielde man voor het plassende kutje van een dame en zo zijn er nog een aantal in deze categorie. Patty kijkt naar de hoes, maar zegt niets, ze kijkt slechts naar mijn van schaamte rood wordende hoofd en zet de DVD terug.

De dame loopt naar de catsuit die ik bekeken heb en neemt na wat zoeken een bepaalde maat uit het rek. Met de pumps die ik bekeken heb doet ze hetzelfde. Ik begrijp dat ze mijn handelingen op de een of andere manier gevolgd hebben, terwijl ik de winkel goed bekeek. Dan loopt de dame naar de toonbank en begint al het uitgezochte netjes in te pakken in onherkenbare papieren tassen. Patty geeft haar creditcard af en nadat deze geregistreerd is kijken de dames mij aan. “En hoe denk jij jouw deel te betalen? zegt de dame. Ik doe net alsof ik kleding aanheb en voel, in mijn niet aanwezige zakken, naar mijn portemonnee. “Gaan we de wijsneus uithangen” is de volgende vraag van de dame, waarop ik “nee hoor” antwoord. Patty kijkt niet vrolijk en gebied mij in te binden en fatsoenlijk antwoord te geven op de vraag. Ik zeg “excuseert u mij voor mijn ondoordachte antwoord mevrouw, het zal niet meer voorkomen”. De dame zegt mij daarna dat ze van mijn Meesteres vernomen heeft dat ik mijn deel in natura mag voldoen. Ik vraag waar de dame aan gedacht heeft, waarop zij mij te kennen geeft een orgasme te willen. Ik vraag nog een beetje onnozel wie dan een orgasme dient te krijgen, maar ze is al bezig haar lederen rok uit te trekken, gevolgd door de woorden “jouw orgasme boeit mij niets, op je knietjes slaaf!” Ik kniel neer, terwijl de dame achterover op de toonbank gaat liggen en ik kijk recht in haar doos. Deze heeft een grote klit met een piercing erdoor en lange, hangende schaamlippen die zich vochtig openen, als ze haar benen volledig spreidt.Achter me hoor ik Patty zeggen “schiet op, beffen knul, we hebben niet de hele dag de tijd”. Wanneer ik mijn mond langzaam richting de kut van de dame begeef komt haar geur mij tegemoet: een welriekende, zoete kutsapgeur die vermengd is met de geur van haar zweet, de lederen rok en tevens meen ik een lichte urinegeur waar te nemen. De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik me enorm aangetrokken voelde tot haar geur en dan ook een aantal malen met mijn neus langs haar poes gesnuffeld heb, voordat ik mijn tong aan het werk heb gezet. Dit was overigens een klusje van niets: 3 minuten likken en klaar, niet opgewassen tegen mijn, door de jaren heen verfijnde, beftechnieken. Wat voor mij een enorm bijkomend voordeel was van het klaarkomen van de dame is dat zij dit met veel vochtverlies deed. Waar ik als fervent liefhebber van de ejaculatie van het vrouwelijk schoon kan genieten, van alles wat aan sappen uit een kutje kan komen, werd ik nu op mijn wenken bediend. Ik heb genoten van haar sappen en alles keurig tot mij genomen door haar, na haar orgasme, helemaal schoon te likken. Ondanks het feit dat ik een ontzettende harde paal heb staan wordt mij wederom door Patty en ook door de dame geen gelegenheid gegeven om ook te mogen klaar komen, integendeel, nadat ik de dame klaar en schoon heb gelikt draagt Patty mij op me te gaan aankleden en de tassen in de auto te zetten.

Vlak voor middernacht komen we thuis aan en ik kan nog maar aan 1 ding denken: klaarkomen. Als ik de tassen uit de auto heb gehaald en naar de slaapkamer heb gebracht, voeg ik me bij Patty in de keuken. Deze zit stilletjes aan een wijntje te nippen en ik vraag haar wat er scheelt. Patty antwoord “Ik vraag me af of jij het pad dat we gaan bewandelen wel aankunt”. Ik word even stil van haar overdenking en vraag haar wat ze ermee bedoelt. “Nachtmerries heb je niet voor niets” zegt Patty “en nu hebben we ook nog spullen gekocht om nog een stapje verder te kunnen gaan dan gisteren”. Ik antwoord haar dat ik moet wennen aan het idee dat ik mezelf helemaal overgeef aan haar en dat mijn vertrouwen in deze dient te groeien, niet in haar als mens, maar in haar als mijn Meesteres. Op de een of andere manier is dit het antwoord dat nodig was om het gezicht van Patty iets te doen opklaren, waarop ze vraagt “hoe smaakte de dame van de winkel eigenlijk”. Ik beken eerlijk dat ik haar geweldig vond smaken, maar breng enige nuance aan in mijn lofzang door te vertellen dat zij nog lekkerder is. Patty baalt van mijn geslijm en zegt “wees toch eens eerlijk en praat me niet naar de mond”, waarop ik te kennen geef dat elk kutje iets aparts heeft waar ik opgewonden van raak en dat ik eigenlijk elk kutje van elke mooie vrouw wel zou willen likken, als ik dat van haar mag. Patty lacht en zegt dat er grenzen zijn en dat zij die bepaalt.

“Hangt de sling al?” vraagt Patty naar heer derde wijntje. Ik geef te kennen dat ik vermoed dat dit wel ff werk is en dat dit tot morgen zal moeten wachten, aangezien de nacht ingegaan is en ik morgen echt naar de zaak moet. Hier heeft Patty geen boodschap aan en ze zegt “naar de zolder met dat ding en hang hem maar op over een dakspant, met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Als ik gehoorzaam de trap oploop volgt Patty mij op de voet. Ik neem de doos van de sexsling mee de zolder op en pak het uit. Het blijkt inderdaad een fluitje van een cent: bevestigingsriem over het dakspant werpen, vastgespen, met de lier op de juiste hoogte hangen en uitvouwen. Als het ding hangt vind ik het een raar gezicht, Patty is echter meteen in haar nopjes: “uitkleden en hangen” is haar opdracht waar ik gehoor aan dien te geven. Het wijst allemaal vanzelf: het is een soort mat waar je zowel voorover of achterover op kunt gaan liggen, aan de uiteinde van de mat zitten diverse mogelijkheden om de handen en benen vast te maken in verstelbare banden. Tevens is dit de versie waarbij er banden zijn gemaakt aan de touwen, waarmee het ding hangt.Zodra ik naakt ben vraag ik Patty hoe ze wilt dat ik ga liggen. “Op je rug, de rest doe ikzelf wel”. Ik neem met mijn kont plaats op de mat en laat me, al vasthoudend aan de touwen voorzichtig achterover zakken”. Het ding geeft geen krimp en is duidelijk sterk genoeg, zo blijkt. Patty bindt mijn enkels aan de buitenste, hoogste banden vast, zodat mijn benen recht omhoog wijzen en mijn handen worden achter mijn hoofd vast gemaakt. Zodra alles vast zit voel ik me erg kwetsbaar: ik lig immers met mijn benen wijd voor haar in de sexsling en bedenk me dat dit de ideale houding is om een vrouw te neuken. Patty zegt “mondje dicht, ik ben zo terug en loopt de trap af. Binnen een minuutje is ze weer terug en heeft ze enkele van de aangekochte spullen bij zich, al kan ik niet zien welke, aangezien mijn hoofd naar achter hangt. Al snel wordt duidelijk dat ze het latex masker heeft meegenomen, want ik krijg deze om en zie direct niets meer. Dan voel ik een koud glad puntje tegen mijn aars, dat door Patty voorzichtig een stukje naar binnen geduwd wordt. Als het ding eenmaal in mij zit draait Patty eraan en verdwijnt er weer een stukje in mij. Deze handeling doet ze een aantal keren en ik heb het gevoel dat ik helemaal gevuld ben van onderen. Als mijn gehijg overgaat in gekreun stopt Patty en laat het ding zitten. Ik voel en hoor Patty’s adem heel dicht bij en hoor haar fluisteren “de rest van de spulletjes proberen we een andere keer uit, want omkleden voor jou heeft geen zin, je ziet immers toch niets”. Bij de gedachte aan de catsuit, die Patty gekocht heeft wordt mijn pik nog harder en als ik ook nog eens erbij verzin dat ze de nieuwe pumps eronder draagt begint mijn pik te kloppen.

Ik kan bijna niet meer van vermoeidheid en geilheid en kreun en hijg dat het een lievenlust is. Vragen om klaar te mogen komen heeft bij Patty tegenwoordig geen zin meer aangezien zij erop kickt mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, dus dit laat ik achterwege, maar ik hoop dat het snel mag. Patty neemt me bij mijn hoofd en geeft er een duwtje tegen, zodat ik roteer aan het plafond, waarop ze me bij mijn benen weer opvangt. Zachtjes draait ze de anaalschroef nog iets dieper en ik voel nu dat het ding mijn prostaat prikkelt. Daarbij krijg ik de indruk dat Patty dit ook doorheeft aangezien ze nu de schroef telkens een klein stukje naar links draait en vervolgens weer naar rechts, waardoor het ding een beetje naar binnen gaat en vervolgens weer naar buiten, en op deze wijze telkens mijn prostaat gestimuleerd wordt. Ik lig te hijgen en kreunen, alsof ik geneukt word, wat in feite ook het geval is.

Patty stopt en draait mij weer rond en vangt me nu op aan mijn hoofd: “weet je zeker dat je de dame van de winkel lekker vond ruiken?” fluistert ze. Mijn hese antwoord is “ja sorry, ik ben bang van wel”. Dan voel ik dat Patty een stukje textiel over mijn hoofd trekt en ruik ik wederom de geur van de dame: dit moet wel haar onderbroek zijn denk ik bij mezelf, dus dan heeft ze die van tevoren uitgedaan en aan Patty gegeven. Het word mij echt te veel: ik ben zodanig opgegeild gedurende de dag en word nu zo geprikkeld dat elke aanraking van mijn stijve pik, me nu een orgasme zou kunnen bezorgen. Dit is dan ook wat gebeurd: Patty draait enkele malen de schroef in en uit mijn aars: dit brengt juist genoeg stimulatie teweeg zodat ik spontaan mijn zaad in de lucht schiet en dit ook luidkeels kenbaar maak.

Patty laat het gebeuren, straft mij niet omdat ik geen toestemming heb gevraagd maar wrijft mijn zaad uit over mijn lichaam. Als ze hier mee klaar is verwijderd ze de onderbroek van mijn hoofd, gevolgd door het latex masker en houdt mij toch nog even haar vochtige hand voor, waar ik nog wat zaadresten aflik.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners