Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Net even anders dan anders - 30026 keer gelezen
Sheila is een zeer masochistisch sletje, dat graag gedomineerd wordt. Doordat ze door een lichamelijke beperking in een instelling woont, is een spanking helaas niet mogelijk vooral omdat ze erg snel blauwe plekken krijgt.

Haar goede vriend Mirco heeft er wel iets op gevonden en verteld haar zijn plan op een middag als ze bij hem is.

“Je kan toch zo goed hoofdrekenen als ik je nou eens dwing om de sommen op de muismat die je hebt te maken in een uur tijd en dat je voor elke som die je fout hebt 2 en voor de sommen die je niet maakt 3 happen zuurkool met champignons en tuinbonen moet eten?” Sheila gaat al bijna over haar nek bij het idee, maar ze stemt toch meteen in.

“Goed plan, maar wil je me dan ook nog dwingen om je te pijpen en me voor elke niet gemaakte som met mijn gezicht in de resterende deel van het gerecht duwen?”

“Weet je dat zeker, want een uur is aardig kort voor 400 sommen.” Mirco weet dat Sheila erg hard is voor zichzelf, maar dit gaat hem toch wel flink ver.

“Ja dat weet ik zeker, ik kom gewoon al om 11.00 en hoef dan pas om 17.00 weg dus heb ik genoeg tijd om me weer toonbaar te maken.

Ze spreken af voor de eerstkomende zaterdag.Die zaterdag is Sheila vroeg wakker. Ze heeft erg veel zin in de vernedering, maar aan de andere kant ziet ze er ook behoorlijk tegenop.

Ze trekt zichzelf dan 50 keer flink hard aan haar tepels en drukt daarna op de bel voor de aankleedhulp.

Na een half uur zit ze in haar rolstoel en belt ze een busje om naar Mirco te vertrekken. Mirco woont helaas niet echt dichtbij, maar dan kan ze zich er gedurende de rit even op voorbereiden.

Stipt om 11.00 belt ze bij Mirco aan.“Zo daar ben je sletje, sta je nog steeds achter onze afspraken?” vraagt Mirco zodra hij zijn voordeur heeft opengedaan.“Ja, meester” antwoord Sheila meteen in haar rol. Mirco trekt haar daarop zijn huis binnen.

“Uit met je bovenkleding ik wil die lekkere tieten van je kunnen zien,” sneert Mirco. Omdat ze dit niet hebben afgesproken schrikt Sheila even behoorlijk, maar ze trekt direct haar shirt en bh uit. Mirco bekijkt haar keurend en zegt; “zo teefje je beseft dat je een vernederende dag tegemoet gaat neem ik aan.”

Ja, meester dat besef en verdien ik,” antwoord Sheila.

“Ga maar meteen aan die tafel zitten dan.”

“Als je er klaar voor bent zeg je ‘klaar’ en dan zet ik de kookwekker en loopt het uur.”Vijf minuten later is Sheila er klaar voor en begint ze aan de grote uitdaging. Tijdens het maken van de sommen ziet ze dat Mirco verlekkerd naar haar tieten kijkt terwijl hij alvast de zuurkooltuinbonenchampignonsstamppot klaarmaakt. Er zitten knap lastige sommen tussen, maar ondanks alles blijkt dat ze er maar 10 niet gemaakt heeft en maar 20 fout.Zodra het uur om is en het resultaat bekend is zet Mirco haar een grote bak zuurkooltuinbonenchampignonsstamppot voor. “Hoe goor ze het ook vindt Sheila voelt zich bij iedere hap steeds geiler worden. Als de als de afgesproken happen binnen zijn duwt Mirco zijn ondertussen stijve lul in de mond van Sheila en snauwt, “zo slet pijp mijn lul maar eens flink diep. Nadat Mirco 4 keer is klaargekomen trekt hij zijn lul uit haar mond en pakt de bak met het resterende deel van het eten. Zonder waarschuwing duwt hij haar gezicht vrij hardhandig in de bak. Dit herhaalt hij tien keer. Daarna gooit hij haar een handdoek toe omdat hij het best naar vind hoe ze er nu bijzit, maar Sheila legt de handdoek voor zich en vraagt “Wil je me nog een aantal sommen geven die ik niet heb kunnen oefenen en me daarna ook voor de fouten met mijn gezicht in die bak duwen?”Mirco is erg verbaasd over de vraag, maar bedenkt nog 50 moeilijke sommen. Omdat ze die niet heeft kunnen oefenen heeft ze er 25 van fout en weer wordt Sheila hardhandig met haar gezicht in de bak geduwd.“Zo” lacht Mirco dan ga ik nu maar eens lekkere pannenkoeken eten terwijl jij me een geil showtje geeft. Sheila is bloedgeil ondertussen en duwt 2 vingers in haar kutje nadat ze haar rok omhoog heeft gestroopt en haar string opzij heeft gedaan. Ze trekt hierbij meerdere keren aan haar clitoris en vraagt of Mirco haar lekker wil uitschelden.Mirco is ook erg geil ondertussen en zegt; zo vieze puskut smerige hangtiet, saplekkende kuttekop, hoe vind je het om zo vernedert te worden?”Sheila trekt daarbij haar vingers, ondertussen eigenlijk haar hele hand uit haar soppende kut en zonder dat het afgesproken is moet ze haar vingers 1 voor 1 langzaam aflikken.Dan blijkt dat de vernedering nog groter is dan het voor Sheila lijkt, want Mirco heeft alles van die dag opgenomen en zet het filmpje op een sexsite met de tekst “dit geile snolletje kickt op gruwelijke vernederingen, maar net anders dan anders.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners