Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Per ongeluk zag in de fotos van mijn schoonouders op hun pc - 22946 keer gelezen
Mijn schoonvader Ton vroeg mij van de week of ik even naar zijn computer wilde kijken,er stond een programma op die verwijderd moest worden maar het lukte hem niet. Oke ik ging achter de computer,ik doe wel meer dingen voor hem op zijn computer installeren of verwijderen omdat hij zelf niet goed weet hoe sommige programma's werken,maar het viel mij wel op dat hij er altijd bij blijf zitten als ik op de computer op zijn verzoek aan de gang ga,ook nu weer.

Ik was al even bezig en kon het niet vinden,ik kon het programma ook niet verwijderen tot nu toe,de telefoon ging en mijn schoonvader pakte op,sprak een paar woorden en liep toen met de telefoon naar een andere kamer. Ik kwam een map tegen met de naam "th prive" ik opende deze en er kwamen foto,s te voorschijn. Ik zag mijn schoonmoeder naakt op tafel vastgebonden liggen met haar armen en benen wijdt gespreid,haar grote tieten ingebonden en op haar tepels stonden een stel zware tepelklemmen.Op weer andere foto,s zag ik dat zij geheel onder het rode kaarsvet was gegoten,haar kut wijdt was open getrokken met een dildo in haar kut en 1 in haar kont,ook foto,s waarop haar reet helemaal onder de rode zweep striemen zaten, ik voelde mijn lul opzwellen en werd geil van dit aangezicht van mij kennelijk geile schoonmoeder,Thea 48 jaar de aan sm spelletjes deed wat ik nooit verwachten of ooit had vermoed. Wel vond ik haar altijd ondanks haar leeftijd een aantrekkelijke vrouw. Ik hoorde Ton terug komen en klikte de map snel weg,en heb je het al gevonden jongen vroeg hij,nee antwoorden ik ik moet dit zelf even bij een vriend navragen dus zal een andere keer verder moeten zoek.
Ik schakelde de computer uit en wij gingen terug naar de woonkoamer,vanaf dat moment keek ik anders tegen mijn schoonouders aan,maar vooral tegen mijn schoonmoeder,soms als wij een gewoon gesprek hadden kreeg ik spontaan een harde lul van haar en kwamen die foto,s op mijn netvlies te voorschijn.Ik sprak over de foto,s met geen woord met mijn vrouw.

Daarna ging ik haar ook anders bekijken,als zij een rokje aan had probeerde ik meestal tegen over haar te gaan zitten om een blik van haar kruisje op te vangen,ook zag ik nu dat zij meestal harde tepels in haar truien of blouse had staan,s,nachts ging ik fantaseren over seks met haar. Op een verjaardag van mijn schoonvader zat ik naast haat op de bank,rook haar heerlijke parfum en kreeg weer spontaan een stijve lul van haar in mijn broek,mijn schoonmoeder stond op een gegeven moment op om wat te drinken ik te schenken voor de gasten en waarschijnlijk per ongeluk kwam zij tijdens het opstaan met haar hand tegen mijn kruis en voelde ik haar hand mijn harde lul aanraken,verschrikt keek zij mij aan en vroeg onmiddellijk heb je ergens last van Paul,ik verschoot waarschijnlijk van kleur en antwoorden niet,hierna ging mijn schoonmoeder de drankjes inschenken. Toen zij daar mee klaar was kwam zij weer naast mij zitten,keek mij steeds vaker diep in mij ogen aan als wij tegen elkaar spraken en soms dwaalde haar ogen zelfs af naar mijn kruis bemerkte ik nu steeds meer.Het feets naderde zijn einde een wij gingen naar huis.

Op een avond belde mijn schoonvader of ik weer even langs wilde komen om naar de computer te kijken"het probleem was nog niet opgelost" mijn vrouw bleef thuis die was aan de strijk bezig.Toen ik aankwam trof ik alleen mijn schoonvader aan,hij zij wij gaan even in de kamer zitten Paul ik wil even wat met je bespreken.Paul even open en eerlijk graag,geil jij op Thea,ik schrok mij kapot,hoezo vroeg ik,nou dat is mij wel duidelijk geworden de laatste tijd Paul,ik kon niet anders dan eerlijk antwoorden en erkennen dat het zo was,ook vertelde ik dat ik per ongeluk de foto,s op de computer van hun had gezien en vanaf dat moment anders tegen haar was gaan aankijken. Dat is een eerlijk antwoord van je Paul,maar ook zeer prive van ons en dat wil ik graag zo houden,ik vraag je dan ook om hier nooit met iemand over te praten,ook niet met Sanne ""dat is mijn vrouw" nee dat beloof ik antwoorden ik serieus.

Mijn schoonvader is altijd duidelijk en direct geweest in alles en was dat hier dus ook kennelijk in naar mij toe. Ik zal je belonen Paul voor je zwijgplicht,loop even met mij mee naar de slaapkamer,mij hard bonkten zo wat mijn bostkast uit en ik volgde hem,in de slaapkamer lag mijn schoonmoeder geheel naakt vastgebonden op bed,had een blindoek om en haar tepels werden omhoog getrokken door middel van tepelklemmen die strak werden getrokken door twee touwtjes die aan een control boven het bed waren verbonden.Luister vriend zij mij schoonvader,deze onderdanige slet is al meer dan 20 jaar mijn smerige geile hoer in bed,nooit hebben wij tot nu toe iets met andere mensen binnen onze relatie gedaan.Maar het er wel wel vaak over gehad,jij kan nu door de ontstane situatie haar speelvriend worden,ook als ik op reis ben,maar wel zal alles gebeuren met mijn instemming en doormiddel van mijn vooraf gegeven opdrachten,als jij het niet zie zitten kan je nu weg gaan en praten wij nergens ooit meer over,ik keek mijn schoonvader aan en gaf te kennen graag dit seksspel mee te willen spelen.

Oke antwoorden hij,hier heb je een leren zweep en ga deze slet eens goed bewerken over haar hele lichaam behalve in haar gezicht,ik zal het allemaal op film en foto,s vastleggen. Ik pakte de zweep uit zijn hand en begon mijn schoonmoeder een paar zachte tikjes tegen in de buurd van haar tieten,terwijl hij met de camera aan de gang ging,harder slaan Paul zij mijn schoonvader en jij geef geen kik smerige hoer,jou wil ik niet horen praten begrepen,ja Meester antwoorden mijn schoonmoeder snel tegen Ton. Geef haar maar eens een paar goede meppen op haar kut Paul dat vind zij geil,ik wil het wel horen kletsen dat leer he op de film,ik ging steeds harder te keer met de zweep en mijn schoonmoeder kreunde steeds harder maar sprak geen woord,en bij elke beweging dat zij zich probeerde weg te draaide of de slagen op probeerde te vangen werden pijnlijk haar tepels aangetrokken die aan de touwen waren verbonden,ik zag haar kut nat en rood worden en haar kittelaar kwam tussen haar schaamlippen te voorschijn,sla maar een beetje tegen die klit aan Paul dan heb je kans dat deze smerige geile hoer spuitend uit haar natte kut klaarkom,een mooi gezicht voor onze film,en ja hoor niet lang daarna gilde mijn schoonmoeder dat zij ging klaarkomen en spoot werkelijk een paar stralen vocht uit haar nu wijdt geopende kut,wat was dit een geil gezicht,dit had ik nog nooit gezien. Paul hou doe je gulp open en ga boven die hoer zitten,geef haar je lul en laat je pijpen,maar hou je kleren aan,dat kom leuk over op de film en foto,s , ik stopte mij keiharde geile lul diep in haar keel en zij begon ongelooflijk geil te pijpen, ik was zo opgewonden geraakt door deze situatie dat ik dit niet lang zou volhouden en binnen twee minuten zou ga spuiten,mijn schoonvader merkte dit en zij,Paul als je voel dat je klaarkom moet je je lul uit haar bek trekken en je leeg spuiten over haar openstaande rood geslagen natte kut.
Ik hield het niet meer,haalde mijn lul uit de mond van mijn schoonmoeder,ging boven haar zeer natte kut zitten en spoot een paar goede witte slierten sperma op haar kut en venusheuvel,o wat is dit geil hoorde in haar zeggen, onmiddellijk reageerde mijn schoonvader door te zeggen hou jij even je mond sletje,praten is voor jou verboden he,sorry Meester antwoorden zij. Zo Paul nu snel naar huis jongen anders word het vrouwtje ongerust,het sta er allemaal goed op de foto en film,van de week bellen wij je een dan kan je het even komen bekijken jongen.

Dat gebeurde een paar dagen later en er volgde weer een enorm geil sm spel tussen ons. Spreek dit verhaal jullie aan stem er dan op dan zal ik spoedig het vervolg schrijven hier.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners