Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

de zentai slaapzak - 8116 keer gelezen
Ze haalde rustig de lycra ballgag weg en gebood mij te likken. Terwijl ik bezig was vertelde ze mij niet los te maken voordat zij lekker gekomen was en ik nog een keer!!!!


Eerst een korte uitleg hoe de slaapzak er dan eigenlijk uitziet. Het is een slurf voor je benen met 2 armen inclusief vingers en een hoofd zonder gaten. Het pak had ik op maandag besteld bij de onlineshop van de zentaishop.com en vrijdag was het dan eindelijk zover.

Nadat ik vrijdag het pakketje bij de post had opgehaald gingen wij naar huis. Ik kon haast niet wachten met aantrekken. Het aantrekken ging overigens erg makkelijk de vingers paste goed en Carla kon makkelijk de rits dicht doen.Het pak is super omsluitend en zorgt voor een echte sensatie ik kwam al bijna klaar toen carla hem dichtritste.

Carla vertelde mij dat ik op mijn buik moest blijven liggen en begon mij van onder tot boven te strelen. Ik raakte volledig in trans. Mag ik je vastbinden vroeg ze terwijl ik nog op mijn buik lag.

Ik kon alleen maar ja mompelen en voor ik het wist begon ze mijn ellebogen met een touw strak tegen elkaar te binden. Ik kreunde van genot en spanning. Terwijl ze mijn handen strak tegenelkaar aan bond ging het touw bij iedere wikkeling heerlijk over het pak heen. Mijn armen lagen in een stevige bondage maar het hield nog niet op.

Ik voelde een touw net boven mijn knie langsgaan en ook mijn benen werden langs het pak af stevig tegenelkaar aangebonden.

Toen ik haar wilde vragen wat ze wilde drukte ze een lycra ballgag in mijn mond en spande deze stevig aan. Het enige wat ik nog kon uitbrengen was grrrhmmm.Ach dacht ik nog ze kan in ieder geval niet in mijn ballen kneden want daar komt ze nooit bij met dat pak aan. Carla dacht hier blijkbaar anders over want voor ik het wist lag ik op mijn buik en begon ze weer rustig te strelen. Lekker he schat zometeen zal ik je eens goed onder handen nemen je doet er toch niks aan!!

Heerlijk lag ik te genieten toen ik ineens haar hand om mijn ballen voelde sluiten. shit ik voelde dr knijpen en kon er helemaal niks tegen doen het voorvocht vocht zich een weg naar buiten en ik wist dat ze mij zo heel lang kon gaan kwellen.

Met haar hand knedend in mijn ballen kwam ze naar mijn oor en fluisterde. schat ik weet niet wanneer ik moet stoppen dus laten we maar afspreken dat als je klaarkomt ik stop.

Nimmer had ik dit volgehouden maar ik kon gewoon niet anders. Ik voelde de pijn steeds feller opkomen en hoopte op clementie maar nee. Ik probeerde nog te roepen maar er kwam weer grrhmm uit waarop Carla alleen maar zij lekker he schat! Geniet er maar van.

Je krijgt even rust ik moet namelijk aan de andere kant gaan liggen sprak ze terwijl ze paar wilde rukken aan mijn penis gaf. Die klapte bijna maar helaas ze stopte tevroeg. Nu begon met met haar andere hand te masseren en mijn ballen wisten niet waar ze het zoeken moesten ik kon gewoon niet meer stilliggen en probeerde weg te kronkelen. Carla keek mij geil aan en zij probeer maar je maakt mij alleen maar geiler en het knijpen zal er niet minder op worden. Ik voelde tussen de pijn een geweldig orgasme opkomen en probeerde met alle mogelijke macht weg te komen om rustig te kunnen komen. Helaas terwijl ze vol in mijn ballen kneep spoot ik mijn hele zentai slaapzak vol.

Ze haalde rustig de lycra ballgag weg en gebood mij te likken. Terwijl ik bezig was vertelde ze mij niet los te maken voordat zij lekker gekomen was en ik nog een keer!!!!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners