Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

24 uur - deel 2 - 7966 keer gelezen
De Meester deed mij een stalen kuisheidsgordel aan nadat hij in mijn kut en kont een staaf had gestoken. Op de gordel kwam het stuurkastje van de stimulator. Nu enkel nog een cape en we vertrokken naar een bos. In het bos moest de cape uit en naakt liep ik achter mijn meester en de mij onbekende mensen die mee gingen. Enkele verbaasde wandelaars keken mij aan en enkele mannen begonnen ons te volgen.
Bij een meer afgezonderde plek bond de meester mij vast aan een boom en startte de stimulatoren. Zodat ik voor de ogen van de mannen heen en weer kronkelde van pijn en genot en het kutsap langs mijn benen liep. Na enige tijd stopte hij, en verloste me van de kuisheidsgordel en de staven, waarna hij teken deed aan de mannen dat ik vrij te gebruiken was. Zonder veel omwegen kwamen zij op mij af en lieten zich afzuigen of staken hun dikke gezwollen lullen in mijn kut en kont, snel wist ik niet meer wie waar in zat en schokkend kwam ik keer op keer klaar terwijl hun zaad over mijn gezicht en lichaam stroomde.
Hij nam me nu nog dieper het bos in en naakt moest ik in een modderkuil springen en dan heen en weer op een weg lopen dan weer sit-ups doen en tenslotte liet hij me in een vijver springen waar ik 15 minuten naakt moest zwemmen.
Uitgeput kwam ik terug aan de kant en we gingen verder, nu richting stad.
In een groot café moest ik mij naar het mannentoilet begeven en daar naakt op mijn knieën aan een pisbak wachten op de heren die kwamen en van mij gebruik maakten op allerlei manieren, pissen, afzuigen neuken… ruim 2 uur liet hij mij daar dienst doen als slavin voor alle gebruik alvorens hij mij kwam halen en me door het café naar buiten leidde en met de auto vertrok verder de stad in.
Het was nu bijna donker buiten en al snel stopte hij aan een spoorwegbrug waarnaast een grote weg liep. Hier moest ik nu naakt aan de kant van de weg de spoorweg volgen tot aan de eerste doorgang geleid aan mijn halsketting door de vrouw van het koppel dat ons vergezelde. Heel wat automobilisten toeterden, vertraagden maar konden gelukkig niet snel keren.
Na wat mij een eeuwigheid leek kwamen we aan de doorgang en daar liet hij me in de tunnel tegen de muur leunen en volgde een harde afstraffing met de zweep, mijn rug, billen en nadien buik en borsten moesten het ontgelden tot de striemen bovenop mijn rode gloeiende huid stonden. De man mocht me nu ook nog gebruiken en daarna reden we naar huis, ik moest terug de kist in en werd bij mijn meester thuis afgeleverd. Hier ontdekte ik dat mijn meester ondertussen gebruik had gemaakt van een roodharige slavin met volle borsten die blijkbaar eigendom was van mijn tijdelijke meester.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners