Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

24 uur per dag slaaf - 36642 keer gelezen
24/7 slaaf. Het leek voor mij wel een echte uitdaging : 24 uren per dag, 7 dagen per week ten dienste staan van een echte meester. Iets waar ik schrik van had, maar me tegelijkertijd aantrok.

En dan kreeg ik de site van het slaaftrainingscenter in het oog : ik was direct gewonnen voor het idee. Wat had ik te verliezen : mijn familie en omgeving konden me gestolen worden, en het leek me echt wel geil om als slaaf te worden opgeleid.

Ik maakte een afspraak met de verantwoordelijke voor de opleiding in het opleidingscentrum in Frankrijk : een oud kasteel waar het zich allemaal zou afspelen.

Het zou een keiharde opleiding worden vertelde de verantwoordelijke mij. Niet iedereen werd aangenomen voor de training en verschrikkelijke toelatingsproeven stonden me te wachten.

Om te beginnen werd van mij gevraagd om een slavenformulier in te vullen : een hele reeks vragen over mijn lichamelijke toestand en wat ik aankon als slaaf werden mij gesteld. Dit was zeker geen opleiding voor doetjes !

De leiding van het kamp besliste op basis hiervan of ik in aanmerking kon komen als slaaf of niet.
Spannende dagen volgden op dit eerste contact.

Dagelijks controleerde ik mijn brievenbus. Eindelijk ontving ik een antwoord van het slave trainings center. Ik scheurde de omslag open en las de brief met veel spanning. Mijn kandidatuur werd in aanmerking genomen : binnen de 24 uur werd ik verwacht aan de ingang van het kasteel Ravenstein !

Ik pakte wat kleding in, nam de trein en arriveerde een uurtje voor het ultieme moment aan de ingang. Ik werd verwacht door een keigeile skinhead die na controle me binnenliet in het opleidingscenter.

Als slaaf kreeg ik een eigen meester die voor mijn opleiding ging zorgen en controleerde of alle gegevens op het slavenformulier klopten en ik fit genoeg was voor de opleiding. Lichamelijke, psychische en een anale inspectie vormden het begin van een lange reeks geschiktheidsproeven.

Met tientallen zweepslagen op mijn bloot lijf controleerde de meester mijn psychische weerstand : wanneer zou ik breken en vertrouwelijke informatie prijsgeven ?

30% van de kandidaten haalden het begin van de opleiding. Gelukkig werd ook ik voor de opleiding uitverkoren. Als beloning werd ik van top tot teen geschoren. Met veel scheerschuim en gladde mesjes zorgde de meester ervoor dat ik een spiegelgladde slaaf werd.

Met een heet ijzer werd ik gebrandmerkt en een tatouage vervolmaakte de intake.

De volgende ochtend zou de opleiding beginnen : om 5 uur ‘s ochtends werd ik gewekt en werd mij verteld wat van mij verwacht werd. Naakt aantreden voor het dagelijkse ochtendritueel : dagelijkse volledige scheerbeurt door mijn meester. Het eten werd geserveerd in een hondentrog op de paradevloer.

Om 8.00 u wordt verwacht dat men in vol ornaat voor zijn meester staat.

Vooreerst met heel de dag volmaakte stilte heersen. Een “mouth gag” zou hierbij een handig hulpmiddel zijn en mijn meester verplichte mij dit in mijn mond te houden. Een lederen masker moest ik altijd over mijn hoofd trekken met alleen een opening voor neus en mond.

Mijn geslachtsdelen zouden constant worden geoefend en verlengd door gewichten die dagelijks werden verzwaard door ringen die eromheen werden geklemd en ook aan mijn poepgaatje werd dagelijks gewerkt om het meer open te krijgen met een buttplug : deze mocht behalvens om naar het toilet te gaan een keer per dag nooit worden verwijderd. Er werd mij ook geleerd dat een slaaf nooit mag ejaculeren behalve wanneer de meester het toestaat. Ook hier deed hij mij een speciale “chastity device” rond mijn penis. En tot slot kreeg ik een metalen halsband rond mijn nek die ik nooit mocht losmaken.

Dan begon de keiharde training zowel fysisch als psychisch wilde de meester weten hoever hij met mij kon gaan : naakte moddergevechten, eindeloze lange-afstandslopen, afgewisseld met kontje-trainen (zover mogelijk je poepgaatje oprekken zodat uiteindelijk een heel hand in je kont werd gedraaid), mondje-trainen (sperma slikken van de meester of andere slaven), tepelklemmen, balfoltering, bondage, ophanging, en nog zoveel andere zaken. Prettig was anders, maar wel geil.

En tot slot mocht ik de boots van de meester schoonlikken…

Aan het eind van de avond gaf de meester ons een lekkere verfrissing : een ijskoude douche moest ons harden, zei hij en met zout water gaf hij de innerlijke mens een heerlijk klysma.

Om onze penis te verlengen en harder te maken liet hij in de gemeenschappelijke slaapkamer (geen bedden, maar kooien) een melkmachine installeren waarbij de pompen op onze penissen werden geïnstalleerd. Het is onbeschrijfelijk wat voor een druk werd uitgeoefend op ons geslachtsorgaan. Hoe groter je orgaan, hoe beter de prijzen op de slavenveiling, zei hij.

Als je echt iets verkeerd had gedaan waren er wel verschillende straffen voorhanden :

Electro-foltering zorgde ervoor dat er op je tepels en penis electrische elementen werden geplaatst waarop men krachtige stroom zette : als die echt hevig was, kwam je zonder meer spontaan klaar, wat dan weer aanleiding gaf om je opnieuw te straffen.

Een andere straf bestond erin om hete kaarsolie over heel je lichaam gelijktijdig te verspreiden met een echte hete was-douche : je uithoudingsvermogen werd echt tot het uiterste getest.

Het eindexamen bestond eruit om ons 5 liter water te doen drinken. Wanneer wij moesten plassen ging de hele inhoud in een trechter en dronken wij onze eigen pis terug op. Daarna moesten wij twee dagen doorbrengen onder een toiletopening : het hoeft zeker niet gezegd dat we heel wat shit en pis kregen te verwerken.

Als bekroning van de hele opleiding die na 3 maand werd voleindigd, werd mij een klein afscheidscadeau toegekend : de meester himself plaatste me zonder verdoving een echte Prince Albert in mijn penis. Die had ik wel verdiend na zo’n keiharde opleiding !

Hoe het me verder verliep als 24/7 slaaf bij mijn meester in België vertel ik wel een volgende keer.
Als jullie een vervolg willen geef dan je reactie bij de quotering !


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners