Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

24 uur - 8990 keer gelezen
Toen ik die vrijdagavond thuiskwam stond in de garage een grote houten kist en ik had absoluut geen idee wat dat moest.
In de hal deed ik zoals altijd al mijn kleren uit en ging naar de halkast met mijn slaven kledij.
Groot was mijn verwondering dat deze kast leeg was op een balgag, pols en enkelbanden en een halsband na.
Dus alles maar snel aangedaan en zo op handen en knieën naar de woonruimte waar mijn meester me opwachtte.
Zonder veel plichtplegingen deed hij een hondenketting aan de halsband en nam me mee naar de garage waar hij me in de houten kist plaatste en deze vervolgens dicht nagelde.
Enige tijd later hoorde ik een auto aankomen en gepraat, mijn kist werd opgeladen en we reden een hele tijd. Onzacht kwam de kist neer en meteen werd hij opengebroken een man trok me aan de leiband mee door de garage naar een grote ruime kamer.
Hier moest ik alles uitdoen en vervolgens een dubbele dildo indoen en een prikbeha. Hij sloot hierop enige draden aan en verbond deze met een klein kastje dat hij vanachter aan de riem van de dildo’s bevestigde
Hij gaf me een ruim maar kort lederen kleedje dat juist mijn borsten en billen bedekte en liet me vervolgens dijlaarzen met hoge hakken aantrekken.
We gingen de stad in, het lopen op de hoge hakken was moeilijk zeker omdat ik de voorbijgangers niet teveel wou laten zien, ik had zo al bekijks genoeg.
Plots ging er een schok door mijn lichaam, mijn borsten stonden in brand en mijn kut en kontgaatje trokken open en dicht. Hij had met een afstandsbediening de stroom op de prikbeha en de dildo’s geactiveerd. De voorbijgangers kregen een soort wilde dans te zien waarbij mijn kleedje niet veel meer bedekte, maar ik was me daar weinig van bewust, enkel de pijn in kut en borsten telde. Toen de pijn echter stopte voelde ik een andere bekende gewaarwording, ik werd heet, het kutsap liep van mijn dijen, veel had ik niet meer nodig. Hij had dat ook gezien en gaf me wat tijd, niet te veel, en weer een stoot, pijn, lust ,geil, rust … het volgde elkaar op toen we verder door de stad gingen. Uiteindelijk midden op een peil liet hij me klaarkomen onder het oog van de vele voorbijgangers, ik leunde tegen een standbeeld en kwam gillend klaar.
Hij nam me mee terug naar huis en stopte me in de kist waar ik de ganse nacht in doorbracht, uiterst oncomfortabel mag ik zeggen.
‘s Morgens liet hij me uit de kist , ik moest me wassen en kreeg hoge rubber stockings aan die bijna tot aan mijn kut kwamen en ook een korset dat wel mijn borsten en kut vrijliet maar heel sterk aangesnoerd werd zodat mijn kut vooruit kwam evenals mijn borsten die nu in plaats van een B een D cup leken te hebben. Vervolgens blinddoekte en boeide hij me en nam me mee in het huis. Hij duwde me ergens binnen en deed de deur dicht. Op de tast voelde ik dat het een kleine ruimte, een kast of dergelijke was.
Na geruime tijd hoorde ik stemmen en hij deed de kast open en haalde me eruit, op een sofa zat een koppel en nadat de blinddoek af was moest ik voor de vrouw knielen en haar likken tot ze klaar kwam dit terwijl hij met een zweep mijn achterste bewerkte, de snelheid van de slagen volgde het ritme van de vrouw tot ze klaarkwam. Toen was het de beurt aan de man, maar nu moest ik op de grond liggen en hem zo pijpen zodoende was mijn kut vrij om de slagen op te vangen Pijn en genot streden om voorrang en terwijl de man klaarkwam over mijn gezicht schokte mijn lichaam van pijn en genot , maar klaarkomen , neen, zover was ik nog niet.
Terwijl beiden nog nagenietend zaten te kijken kreeg ik klemmetjes op mijn tepels en kutlippen. De electro-stimulator werd aangesloten en schokkend gingen de stroomstoten door mijn kut en borsten. Mijn lichaam kromde in een bocht telkens er een stoot volgde. En na elke stoot volgde een zweepslag op mijn borsten Gillend kwam ik klaar voor de ogen van deze mij onbekende mensen.


Wordt vervolgtCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners