Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Amber 1 - 9272 keer gelezen
Amber is een vrouw van 31 jaar. Ze was zeker niet onknap maar wel enorm dik. Ze woog makkelijk 100 kg. Doordat ze zo dik was, had ze ook enorme borsten. Haar figuur kon ze enigszins nog een beetje verhullen met wijde kleding maar haar borsten waren prominent aanwezig.
Mannen moesten dan ook altijd naar haar enorme borsten kijken. En als de mogelijkheid zich voordeed, knepen ze er ook even in. Maar meer wilden ze nooit. Amber was nog steeds maagd, omdat de mannen haar gewoon te dik vonden om mee naar bed te gaan. Althans zij had nog nooit een man ontmoet die er geen moeite mee had. Haar borsten boeiden mannen maar de rest van haar lichaam niet.
Amber werkte sinds kort in een kaaswinkel. De eigenaresse van de zaak, Dahlia was een mooie vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd. Zij was alles wat Amber niet was. Dahlia was een lust voor het oog. Ze had een enorm mooi lichaam, met borsten die in verhouding stonden met haar ranke figuur. Dahlia was ook echt trots op haar figuur, en als het even kon pronkte ze er ook mee. Aandacht van mannen kwam ze niet te kort. En ze vond het heerlijk om te flirten. Maar verder ging ze nooit. Ze viel niet op mannen, maar haar aandacht ging uit naar vrouwen.
Dat was ook de reden dat ze Amber had aan genomen. Eigelijk was ze helemaal niet geschikt voor deze baan, maar toen Amber de zaak binnenkwam begon Dahlia haar kutje al te lekken. Wat een enorme vrouw! Ze had al snel een plan bedacht om Amber in haar bed te krijgen. Nu moest ze het alleen nog uitvoeren.
Het was een drukke week geweest. En ze hadden een goede omzet gedraaid. Ze hadden beiden veel moeten werken, maar de omzet loonde de moeite. Dahlia was zichtbaar tevreden.
“Kom je vanavond bij mij eten? Als beloning voor de drukke week!”
Amber was verrast door de uitnodiging van haar bazin maar vond het erg leuk. En ging er dan ook enthousiast op in. Toen de winkel sloot om 5 uur, ging ze opgewonden naar huis. Ze kende niet veel vriendschappen en ze had het idee dat Dahlia haar wel es aardig kon vinden. Ze douchte zich snel en kleedde zich weer aan. Haar borsten hulde ze in een enorme witte bh. En trok een bijpassende grote witte katoenen slip aan. Het zag er absoluut niet sexy uit maar daar had Amber ook helemaal geen idee van. Daarover heen deed ze zwarte panty’s aan. Het zag er niet uit, maar was wel lekker warm. Nu alleen nog een lange zwarte rok en een grijze blouse. Het zag er saai uit. Amber borstelde haar lange haren en deed ze in een strakke staart. Make-up droeg ze nooit, dus vanavond ook niet.

Een half uurtje later belde ze bij Dahlia aan. Dahlia opende de deur en glimlachte naar haar. “ Kom snel binnen, het is koud.” En terwijl ze dat zei, werd Amber er zicht pijnlijk van bewust dat haar tepels door haar blouse heen priemden. Dahlia moest lachen om haar rode gezicht. En trok haar mee naar binnen.
Binnen gingen ze lekker eten en Dahlia zorgde er voor dat de drank rijkelijk vloeide. Amber was natuurlijk zoveel alcohol niet gewend en begon een beetje tipsy te worden. Alles ging precies volgens plan van Dahlia. Ze stuurde het aan op een gesprek over seks. En vroeg aan Amber hoeveel mannen haar al hadden genomen. Amber begon weer te blozen, maar dacht dat ze zoiets wel kon delen met een vrouw. Blozend gaf ze toe dat ze nog maagd was, dat mannen nooit aandacht voor haar hadden gehad. Dahlia begon te glunderen.
“Waarom hebben mannen geen aandacht voor je?” vroeg ze onschuldig, natuurlijk wist ze het antwoord al, maar wilde het horen van Amber.
“Ze vinden mij te dik.” Amber durfde Dahlia niet aan te kijken. Dit was precies wat Dahlia wilde horen. “Kleed je es uit, dan kan ik echt oordelen of je te dik bent of niet”
Amber ging staan en twijfelde of ze dit moest doen. Maar ze was blij met de nieuw gewonnen vriendschap en haar lichaam tonen aan een vrouw kon niets ergs zijn. De drank gaf de doorslag, doordat ze een beetje aangeschoten was, was de stap makkelijker.
Dahlia keek toe hoe Amber zich langzaam uitkleedde. Bij haar slip en bh twijfelde ze even. Maar na een bemoedigend knikje van Dahlia gingen ook die uit. Ze stond helemaal naakt voor Dahlia. Ze durfde haar niet aan te kijken en keek naar haar voeten. Dahlia stond op en liep om Amber heen. Ze trok de enorm billen uit elkaar en liet ze weer tegen elkaar vallen. Haar billen bleven een tijdje na trillen. Ze draaide Amber aan haar schouders om, en pakte haar borsten beet en liet die ook weer vallen. Amber vond het raar dat Dahlia aan haar zat maar dacht dat het nodig was om te beoordelen of ze echt heel dik was.
Dahlia was een tijdje stil en keek alleen maar naar Amber haar lichaam.
Na een tijdje verbrak ze de stilte.”Je bent inderdaad heel dik. Ik ga je in vervolg varken noemen. Maar ik zal je gaan helpen. Ik zal zorgen dat je niet langer meer een maagdelijk varken bent. Je kunt nu nog kiezen. Of je laat je door mij ontmaagden en accepteert alles wat daar bij hoort zonder commentaar. Of je kleed je aan en gaat weg. Maar dan ben je ook gelijk ontslagen.”
Amber schrok van de omwenteling in het gesprek. Dit had ze nooit verwacht. Ze schaamde zich omdat Dahlia haar een varken noemde. Maar ze kreeg er ook een raar gevoel van in haar kutje. Ze dacht razend snel na. Ze zou eindelijk ontmaagd worden. En ze wilde heel graag haar baan houden. Maar met een vrouw? Doordat ze twijfelde, had Dahlia door dat ze een kans had.
“Omdat je niets zegt, varken, ga ik er van uit dat je jouw varkenskut graag wil laten ontmaagden. Ik zal je de regels geven. Je doet alles wat ik je opdraag, hoe vreemd, vies of pijnlijk het ook is. Twijfel je of weiger je, dan zal ik je er toe moeten bewegen om het toch te doen. Er is nu geen weg terug meer. En je noemt mij Mevrouw! Vergeet je dat, dan zal ik je weer moeten straffen. Zolang jij zorgt dat ik je niet hoeft te straffen dan zal het een zeer plezierige ervaring voor je worden. Dus je hebt het zelf in de hand!”
Amber was een beetje overmoedig door de drank en besloot om het maar op zich af te laten komen. Tenslotte wilde ze graag haar baan behouden.

Dahlia nam haar mee naar de zolder. De zolder was donker. Amber kreeg een blinddoek om en daarna stak Dahlia de kaarsen pas aan. Ze liet Amber plaats nemen op een soort tafel waar beugels voor haar benen waren bevestigd. Haar benen werden stevig vastgegespt in de beugels. Ook haar armen werden vast gemaakt. Al gauw kon ze zich amper meer bewegen. En in plaats er angstig van te worden, kreeg ze alleen maar meer kriebel in haar kutje. Dahlia duwde de beenbeugels naar de buitenkant en zette ze vast. Amber haar kutje werd nu optimaal gespreid.
“Je kut heeft te weinig kleur en ik hou er van om een kut pijn te doen. Ik wil je niet horen. Elke keer dat ik je hoor begin ik op nieuw.”
Dahlia pakte een soort liniaal. Met haar ene hand spreidde ze de schaamlippen en Amber haar klitje kwam tevoorschijn. Hij priemde vier vooruit. Dahlia boog voorover en likte er even aan. Amber wist niet wat ze voelde en probeerde niet te kreunen.
Plotseling stopte Dahlia met likken en sloeg hard met de liniaal op Amber haar vlezige kut. Amber gilde het uit. Zo’n pijn had ze nog nooit gevoeld. “Wat had ik nu gezegd? Ik ga net zo lang door tot ik je niet meer hoor, varken!” En Dahlia sloeg weer hard op Amber haar varkenskut. Dit herhaalde zich zeker een keer of tien voor het Amber lukte om niet te gillen. Haar kut was vuurrood en haar klit was enorm opgezwollen. Dahlia hield van een rode kut, en vond het heerlijk om een kutje pijnlijk te mishandelen. Ze ging met haar vinger naar de opening van de varkenskut van Amber. Een druppel geil hing aan haar gezwollen schaamlip. De hoer vond het ook nog lekker ook, dacht Dahlia. Misschien was het tijd voor de ontmaagding! Dahlia pakte van een plank een dikke dildo. De dildo was echt enorm. En hij zou zeker Amber pijn gaan doen. Maar hij zou haar varkenskut ook lekker oprekken. Ze moest een wijde kut krijgen. Zodat ze in de toekomst nog veel meer zou kunnen hebben. Dahlia liet Amber eerst aan de dildo likken. Amber schrok van het formaat. Ze kon het amper in haar mond krijgen. Maar Dahlia trok zich er weinig van aan en duwde de dildo flink in haar mond. Amber begon te kokhalzen. “Je kunt hem er onderkotsen of nat likken, mij maakt het niet uit hoor, varken! Als hij maar nat wordt.” Snel begon Amber met haar tong de enorme dildo te bewerken. Het viel niet mee, omdat Dahlia hem in en uit haar mond bewoog. Even plotseling als Dahlia hem in haar mond stopte, trok ze hem er nu uit. Ze liep de tafel rond en ging weer tussen Amber haar benen staan. Even liet ze haar vinger bij Amber naar binnen glijden. Amber was al flink nat maar voor de zekerheid spuugde Dahlia nog even op haar vlezige kut. Toen duwde ze de enorme dildo tegen haar kut. Die paste voor geen meter, maar Dahlia trok zich er weinig van aan. Dahlia duwde met al haar kracht tegen de dildo. Amber gilde het uit toen ze voelde hoe haar kut opengespleten werd door de enorme indringer. Even dacht ze dat Dahlia om haar dacht, toen ze voelde dat ze de dildo weer uit haar kutje trok. Maar toen hij er bijna uit was duwde Dahlia hem met haar volle kracht weer diep in Amber haar kut. Dahlia voelde even wat weerstand, en kon toen de dildo helemaal naar binnen werken. Dahlia wist dat Amber haar maagdenvlies toen gebroken was. Amber gilde nog als een speenvarken. En Dahlia genoot van het gegil. De dildo hoefde nog maar een centimeter of 5 naar binnen en dan zou hij helemaal in haar kut zitten. Dit moest echt enorm pijnlijk zijn voor Amber. En dat wond Dahlia alleen nog maar meer op. Dahlia zette haar hand tegen de dildo en duwde met al haar gewicht de dildo naar binnen. Hoe harder ze duwde hoe harde Amber begon te gillen. De laatste 5 centimeter gleden moeizaam naar binnen. Toen de dildo helemaal in Amber zat, pakte Dahlia haar schaamlippen en zetten er een klem op zodat de dildo door de lippen op zijn plaats bleef. Hij kon er onmogelijk meer uit maar Dahlia genoot er van toen ze tegen Amber zei:”Als je het waagt om de dildo uit je varkens kut te persen, dan naai ik je kut dicht zodat ie er niet meer uit kan, begrepen varken?” Amber kon alleen nog maar knikken. Ze deed haar best om niet te gillen maar ze had het gevoel dat haar kutje in brand stond. De dildo was veel te groot voor haar maagdelijke kutje.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners